Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ieva
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai
Pages: 1, 2, 3
londani
Ką jus manote apie vardą Ieva? kokius dar galėtumėte pasiūlyti trumpus vardelius mergytei?
***Žaltvykslė
Toks gražus ir dažnas, kad reiktų dar bent 10 metelių leisti jam atsikvėpti, o tada vėl juo pavadinti mažas mergytes 4u.gif
ANOUK
QUOTE(-- Meeresfrau -- @ 2009 05 11, 22:16)
Toks gražus ir dažnas, kad reiktų dar bent 10 metelių leisti jam atsikvėpti, o tada vėl juo pavadinti mažas mergytes 4u.gif
*

pritariu. Kiekvienoj klaseje sedi po kelias Ievas. Yra daug graziu trumpu vardu.
londani
Nu kokius dar galetumete pasiulyti trumpus vardelius?
rytoj
Super dažnas vardas mano aplinkoj smile.gif Bet man tai gražus.
O iš trumpų - Viltė, Vytė, Jonė, Ūla, Gytė, Miglė, Milda, Gailė, Rytė, Justė, Vaiva, Vaida, Ema, Liepa, Rūta, Rasa, Goda. Na, bent jau man šia pirmi galvon šovę patinkantys vardai mirksiukas.gif
polo
Man Ieva labai gražus.Gal kol mažoji "eis i klasę", jau nebus toks dažnas mirksiukas.gif
londani
As kaip tik galvojau kad Ievos varda retesnis yra,nei kokios Gabijos, Gabrieles, Godos ar kamiles
Mertišė
Kur jau ten retesnis, pilna tų Ievų kaip ir prieš 10 metų. Na, kadangi man nepatinka trumpi, tai neturiu ką pasiūlyt.
rytoj
Dar prisiminiau - Ainė ir Vainė
sapniukass
Urte, Juta. Nors man irgi grazesni ilgi vardai g.gif
ciuke
Gražus, bet tikrai jau per dažnas ax.gif
muminukas
vardas kaip vardas. turiu 85 metų tetą Ievą, mokiausi su 3 Ievom, dabar mažų žinau... visais laikais gana populiarus buvo.
Nieko sau
Ieva- dažnas, bet man gražus wub.gif

Iš trumpų man patinka:

Elzė, Ūla, Ema, Rūta, Mėta, Upė, Liepa, Aistė 4u.gif
*GAILĖ*
QUOTE(londani @ 2009 05 11, 21:12)
Ką jus manote apie vardą Ieva? kokius dar galėtumėte pasiūlyti trumpus vardelius mergytei?
*

o ką čia manyt? biggrin.gif vardas kaip vardas, įprastas iki kaulų smegenų biggrin.gif . turbūt dažniausias moteriškas vardas visam krikščioniškam pasauly lotuliukas.gif
Zuikių_dainos
man tai gražus šis vardas. ir koks skirtumas, kad dažnas. jau geriau paprastas, kad ir kiek pabodęs vardas nei koks tėvelių fantazijos vaisius, norint išsiskirti. Man dar gražu Rasa, Milda, Ugnė, Aušra, Vaida.
Kristtute
Man gražus 4u.gif
Nėra retas, bet ir ne iš tų "banginių" vardų... Visada Ievų buvo, visada jų bus.
Paukšte
Man patinka 4u.gif Toks taurus vardas.
*Liepa18*
Man gražus... smile.gif
Dar patinka: Milda, Gerda, Saulė, Goda, Giedrė, Agnė, Gaudrė, Aušra, Rasa... ax.gif

O kas liečia dažnumą, tai manau nereikia kreipti dėmėsio, jei tėvams tinka ir patinka, tai ir šaunu...
Geriuke
Pritariu Liepa18 drinks_cheers.gif Jei teveliam grazus vardas,neturetu but svarbu,kad daug mergyciu turi toki varda smile.gif
As esu dabar nestuke.gif ir jei suzinosiu,kad turesiu mergyte,desiu varda,kuris man patinka ir dabar yra populiarus.Nekreipsiu demesio schmoll.gif
O Ieva,grazus vardas smile.gif
***Žaltvykslė
Dora, Reda, Indra, Elzė...girdėjau, Vokietijoj tampa modernu Roza mažas mergytes vadinti, tai būtų Rožė pas mus..
O kodėl ne? Jei Rūta, Mėta, tai ir Rožė, užtai vienetinis būtų mirksiukas.gif
Liepa*
Aš pati Ieva, tai man gražus biggrin.gif
muminukas
QUOTE(-- Meeresfrau -- @ 2009 05 12, 15:41)
tai būtų Rožė pas mus..
O kodėl ne? Jei Rūta, Mėta, tai ir Rožė, užtai vienetinis būtų mirksiukas.gif
*

tik tai nebūtų joks išradimas mirksiukas.gif juk Urtės Šimonikės mergaitė vardu Roželė buvo.
o iš dabartinių tai tik Marija Rožė Motiekienė girdėjusi ax.gif
ir man asmeniškai Rožė daug geriau negu kokia rosita schmoll.gif
juraga
Ieva- man labai gražus vardas.
***Žaltvykslė
QUOTE(muminukas @ 2009 05 14, 08:31)
tik tai nebūtų joks išradimas  mirksiukas.gif juk Urtės Šimonikės mergaitė vardu Roželė buvo.
o iš dabartinių tai tik Marija Rožė Motiekienė girdėjusi  ax.gif
ir man asmeniškai Rožė daug geriau negu kokia rosita  schmoll.gif
*

be abejo, ne, bet laaabai jau primirštas dabar vardas biggrin.gif
areida
Ieva visada bus Ieva good.gif
RitaRazi
Ieva - tai taip sakant, neiseinanti is mados "zanro klasika", tad man atrodo sis vardas visada buvo ir bus pakankamai daznas.. smile.gif
Man grazu mirksiukas.gif
milabra
Vardas kaip vardas, tik pabodęs jau biskį smile.gif
5imute
QUOTE(gritte @ 2009 05 12, 09:01)
Ieva- dažnas, bet man gražus  wub.gif

Iš trumpų man patinka:

Elzė, Ūla, Ema, Rūta, Mėta, Upė, Liepa, Aistė  4u.gif
*

drinks_cheers.gif Labai grazus, lietuviskas,aiskus
Izabelee
Ieva jau atsibodes verysad.gif
Yra daug grazesniu ir retesniu
saule :)
Man vardas Ieva irgi grazus, o kadangi nepazystu nei vienos Ievos, tai man jis net neatrodo daznas. Manau renkant varda savo leliukui svarbiausia, kad vardas pirmiausia tiktu ir patiktu patiems teveliams smile.gif
-simona-
smile.gif+2009 05 19, 16:25-->
QUOTE(saule smile.gif @ 2009 05 19, 16:25)
Man vardas Ieva irgi grazus, o kadangi nepazystu nei vienos Ievos, tai man jis net neatrodo daznas.  Manau renkant varda savo leliukui svarbiausia, kad vardas pirmiausia tiktu ir patiktu patiems teveliams  smile.gif
*

drinks_cheers.gif
mamkexx
Labai grazus, bet mano aplinkoj labai daznas sad.gif
Realybe
super! Paprastas ir geras! 4u.gif 4u.gif 4u.gif drinks_cheers.gif
*Anila*
Senas ir grazus......drauges dukrytes vardas Ieva,labai grazi mergyte ir miela.......vardas kaip tik jai....tikiu,kad visos Ievos grazios tongue.gif
dincek2006
Gražus vardas thumbup.gif
Realybe
QUOTE(Izabelee @ 2009 05 19, 15:38)
Ieva jau atsibodes verysad.gif
Yra daug grazesniu ir retesniu
*

neatsibodes ir geriau toks,nei tie vadinami retesni,bet kvaili vardai..
NerKiuKas
smile.gif+2009 09 10, 22:35-->
QUOTE(Lina smile.gif @ 2009 09 10, 22:35)
Senas ir grazus......drauges dukrytes vardas Ieva,labai grazi mergyte ir miela.......vardas kaip tik jai....tikiu,kad visos Ievos grazios tongue.gif
*

Pačios nuostabiausios wub.gif
~SMILE~
QUOTE(NerKiuKas @ 2009 11 25, 17:58)
Pačios nuostabiausios  wub.gif
*

žinoma thumbup.gif wub.gif drinks_cheers.gif
Niam
O as nepazistu nei vienos Ievos biggrin.gif Man sis vardas labai grazus wub.gif
Candela
pazystu 14 Ievu....... doh.gif doh.gif
#ANDROMEDA#
grazus smile.gif
inga inga71
grazus , lietuviskas , mielas bigsmile.gif
alincikita
man sis vardas labai grazus wub.gif thumbup.gif
moshke123
as pazistu n ievu, tai tokio vardo neduociau schmoll.gif
pamirsk
Labai jau dažnas vardas 4u.gif
Loreta0203
Man šis vardas labai gražus, užtai ir daviau savo pirmagimei. Kol dar ji nebuvo gimusi, tai atrodė ir pakankamai retas, net galvojau toks gražus vardas o taip retai sutinkamas, bet tik juo pavadinom savo dukrelę ir pasipylė Ievų aplinkui, bet man vistiek Ieva yra vienas iš pačių gražiausių moteriškų vardų. O antrą savo dukrelę pavadinom Vaiva. Man šie vardai panašūs savo skambesiu
omg
labai dažnas vardas, mano net trys klasiokės Ievos buvo doh.gif
j-o-o-r-a-t-e
Grazus vardas wub.gif
Pikų*Dama
labai grazu leva wub.gif
ir paprasta. kam isradineti dvirati mirksiukas.gif
Baužiukas
Labai grazus ir Šv.vardas 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.