Ką jus manote apie vardą Ieva? kokius dar galėtumėte pasiūlyti trumpus vardelius mergytei?
Toks gražus ir dažnas, kad reiktų dar bent 10 metelių leisti jam atsikvėpti, o tada vėl juo pavadinti mažas mergytes
Nu kokius dar galetumete pasiulyti trumpus vardelius?
Super dažnas vardas mano aplinkoj
O iš trumpų - Viltė, Vytė, Jonė, Ūla, Gytė, Miglė, Milda, Gailė, Rytė, Justė, Vaiva, Vaida, Ema, Liepa, Rūta, Rasa, Goda. Na, bent jau man šia pirmi galvon šovę patinkantys vardai
Man Ieva labai gražus.Gal kol mažoji "eis i klasę", jau nebus toks dažnas
As kaip tik galvojau kad Ievos varda retesnis yra,nei kokios Gabijos, Gabrieles, Godos ar kamiles
Kur jau ten retesnis, pilna tų Ievų kaip ir prieš 10 metų. Na, kadangi man nepatinka trumpi, tai neturiu ką pasiūlyt.
Dar prisiminiau - Ainė ir Vainė
Urte, Juta. Nors man irgi grazesni ilgi vardai
Gražus, bet tikrai jau per dažnas
vardas kaip vardas. turiu 85 metų tetą Ievą, mokiausi su 3 Ievom, dabar mažų žinau... visais laikais gana populiarus buvo.
Ieva- dažnas, bet man gražus
Iš trumpų man patinka: Elzė, Ūla, Ema, Rūta, Mėta, Upė, Liepa, Aistė
man tai gražus šis vardas. ir koks skirtumas, kad dažnas. jau geriau paprastas, kad ir kiek pabodęs vardas nei koks tėvelių fantazijos vaisius, norint išsiskirti. Man dar gražu Rasa, Milda, Ugnė, Aušra, Vaida.
Man gražus
Nėra retas, bet ir ne iš tų "banginių" vardų... Visada Ievų buvo, visada jų bus.
Man patinka
Man gražus...
Dar patinka: Milda, Gerda, Saulė, Goda, Giedrė, Agnė, Gaudrė, Aušra, Rasa... O kas liečia dažnumą, tai manau nereikia kreipti dėmėsio, jei tėvams tinka ir patinka, tai ir šaunu...
Pritariu Liepa18
As esu dabar O Ieva,grazus vardas
Dora, Reda, Indra, Elzė...girdėjau, Vokietijoj tampa modernu Roza mažas mergytes vadinti, tai būtų Rožė pas mus..
O kodėl ne? Jei Rūta, Mėta, tai ir Rožė, užtai vienetinis būtų
Aš pati Ieva, tai man gražus
QUOTE(-- Meeresfrau -- @ 2009 05 12, 15:41) tik tai nebūtų joks išradimas o iš dabartinių tai tik Marija Rožė Motiekienė girdėjusi ir man asmeniškai Rožė daug geriau negu kokia rosita
Ieva- man labai gražus vardas.
Ieva visada bus Ieva
Ieva - tai taip sakant, neiseinanti is mados "zanro klasika", tad man atrodo sis vardas visada buvo ir bus pakankamai daznas..
Man grazu
Vardas kaip vardas, tik pabodęs jau biskį
Ieva jau atsibodes
Yra daug grazesniu ir retesniu
Man vardas Ieva irgi grazus, o kadangi nepazystu nei vienos Ievos, tai man jis net neatrodo daznas. Manau renkant varda savo leliukui svarbiausia, kad vardas pirmiausia tiktu ir patiktu patiems teveliams
Labai grazus, bet mano aplinkoj labai daznas
super! Paprastas ir geras!
Senas ir grazus......drauges dukrytes vardas Ieva,labai grazi mergyte ir miela.......vardas kaip tik jai....tikiu,kad visos Ievos grazios
Gražus vardas
O as nepazistu nei vienos Ievos
pazystu 14 Ievu.......
grazus
grazus , lietuviskas , mielas
man sis vardas labai grazus
as pazistu n ievu, tai tokio vardo neduociau
Labai jau dažnas vardas
Man šis vardas labai gražus, užtai ir daviau savo pirmagimei. Kol dar ji nebuvo gimusi, tai atrodė ir pakankamai retas, net galvojau toks gražus vardas o taip retai sutinkamas, bet tik juo pavadinom savo dukrelę ir pasipylė Ievų aplinkui, bet man vistiek Ieva yra vienas iš pačių gražiausių moteriškų vardų. O antrą savo dukrelę pavadinom Vaiva. Man šie vardai panašūs savo skambesiu
labai dažnas vardas, mano net trys klasiokės Ievos buvo
Grazus vardas
labai grazu leva
ir paprasta. kam isradineti dvirati
Labai grazus ir Šv.vardas
|