Turiu problemą: gyvenu senos statybos name, pirmame aukšte. Pastaruoju metu pastebėjau, kad su mumis gyvena nemažai vorų
Sveikutės
Turiu problemą: gyvenu senos statybos name, pirmame aukšte. Pastaruoju metu pastebėjau, kad su mumis gyvena nemažai vorų
"Select" kataloge buvo toks elektrinis prietaisas, skleidžiantis ultragarsą ir atbaidantis visokius kenkėjus. Kaina virš 70 Lt., kiek atsimenu
Kiek veiksmingas - nežinau. Beje, mane irgi voriška fobija kamuoja QUOTE(carramele @ 2005 09 02, 19:21) "Select" kataloge buvo toks elektrinis prietaisas, skleidžiantis ultragarsą ir atbaidantis visokius kenkėjus. Kaina virš 70 Lt., kiek atsimenu Kiek veiksmingas - nežinau. Beje, mane irgi voriška fobija kamuoja Va ką tik norėjau po dušu išsimaudyti it toookį vorą pamačiau Gelbėkit
Man kaip senai vorofobikei geriausia vorų atbaidymo priemonė yra TAPKĖ.
QUOTE(zujkiz @ 2005 09 02, 20:34) Aš tai prietaringa ir vorų neužmušu. Nepasakyčiau, kad man jie labai simpatiški, bet baimės tai nekelia ir šiaip gyventi netrukdo. Na, jeigu jau labai didelis egzempliorius apsigyvena, tai tenka jį iškraustyti kitur. Tik va pastebėjau, kad jeigu iškratau per langą, tai jie sugrįžta. O visom, kurios vorų bijo, tai galėčiau patarti, kad kas nors iš artimųjų juos išneštų (tiesiog paimtų su servetėle ir išneštų), vis geriau negu priploti su tapke QUOTE(eleniukas @ 2005 09 02, 20:01) Aš tai prietaringa ir vorų neužmušu. Nepasakyčiau, kad man jie labai simpatiški, bet baimės tai nekelia ir šiaip gyventi netrukdo. Na, jeigu jau labai didelis egzempliorius apsigyvena, tai tenka jį iškraustyti kitur. Tik va pastebėjau, kad jeigu iškratau per langą, tai jie sugrįžta. O visom, kurios vorų bijo, tai galėčiau patarti, kad kas nors iš artimųjų juos išneštų (tiesiog paimtų su servetėle ir išneštų), vis geriau negu priploti su tapke O ką daryti, jei vyras dirba, o aš namie? Gal jie kokio nors maisto negali pakęsti, tegu būna, tik ne pas mane QUOTE(zujkiz @ 2005 09 02, 19:08) O ką daryti, jei vyras dirba, o aš namie? Gal jie kokio nors maisto negali pakęsti, tegu būna, tik ne pas mane ojej kaip pazistama!!! negaliu pakest voru, ypac tu su ilgom kojom (ne plonom, o plaukuotom) kai vyras yra, tai rekiu, kad greiciau pradangintu juos man is akiu ( dazniausiai pamatau, kai guliu lovoj,ant lubu!!!) ir iskart isivaizduoju, kad neduok dieve nakti miegu issiziojus ir voras i burna iropoja vyrelis mano irgi bijo voru, nu tipo jam irgi labai slykstu, bet aukojasi. paima su skuduru ir ismeta pro balkona o kai vyrelio ner, tai as su siurbliu susiurbiu. nesenai suzinojau, kad jie is ten islipa QUOTE(Siracusa @ 2005 09 02, 20:56) o kai vyrelio ner, tai as su siurbliu susiurbiu. nesenai suzinojau, kad jie is ten islipa nu jo, susiurbti efektyviausiai, kaip ir visokias muses ir uodus. o tai kaip jie iš to siurblio išlipa? pati matei? nes šiaip tai turėtų jiems kojos apsilaužyti.. QUOTE(elos @ 2005 09 05, 11:07) nu jo, susiurbti efektyviausiai, kaip ir visokias muses ir uodus. o tai kaip jie iš to siurblio išlipa? pati matei? nes šiaip tai turėtų jiems kojos apsilaužyti.. ot, geras klausimas. nemaciau pati, bet vyras sake.
O kodelgi neisnuodijus? Kai vazuojat atostogu ar tiesiog seip savaitgaliui, bent 24h. pasiemus purskema nuo naminiu vabzdziu purskala ispurski visus kampus (bent kolkas viena kambari) palieki kokia maza orlaide isvazuoji, o gryzus isvalai likucius, kad ir su dulkiu siurbliu ar slapiu skudureliu (kur ne taip jau prieinama)
QUOTE(eleniukas @ 2005 09 02, 20:01) Aš tai prietaringa ir vorų neužmušu. Na, jeigu jau labai didelis egzempliorius apsigyvena, tai tenka jį iškraustyti kitur. Tik va pastebėjau, kad jeigu iškratau per langą, tai jie sugrįžta. Ir aš tokia Ir iš vonios išgelbėju,jei kartais randu besikaponojantį
nu jo...
purškimas tai gal geriau kai jau kitos išeities nėra, kaip ten bebūtų daugiau ar mažiau nuodyjame ir save.. o vat man susiurbimas kažkaip neatrodo kaip žudymas ir jau rudenėja, visokie vorai, musės lenda į namus žiemoti.. pas mane prasidedant žiemai, tai pilnas balkonas prikritusių musių būna, nors šiaip iš pradžių vizualiai jų nesimato.. QUOTE(Papugele @ 2005 09 05, 21:26) Ir aš tokia Ir iš vonios išgelbėju,jei kartais randu besikaponojantį va va
O Jūs įsivaizduokit didelį vorą, tokio plaukuotom kojom
Ieškojau priemonių "Maximose", bet veltui Gal "Senukuose" rasiu?
Dėl vorų naikinimo - yra firmos, kurios naikina vabzdžius, tai kartu ir vorus naikina. Galima būtų bandyt į kokią dezinfekcijos firmą kreiptis.
nu vel tie vorai nelenda is galvos. siandien jau 2 susiurbiau, o 3 vyras per balkona iskrauste. jauciu jie cia sulipa is lauko per atidarytus langus, nes rudeni gi voru siaubingai padaugeja
Jungiuos ir as prie arachnofobikiu burelio
Beje, pastebejau, kad siemet voru kaip niekad daug, matyt palanki vasara buvo, prisidaugino bestiju
Oi kokia gera tema radau.Bijau juodai tu padaru,kratausi pamacius.O sia vasara galvojau infarkta gausiu arba gyvenima pasitrumpinau keliem metam tai tikrai.Buvau Juodkrantej,o ten mamos... dar tiek daug voru nebuvau macius,man ten kaip siaubo filme,visas miestelis voratinklinas
nu va, cia jau visas voru bijotoju klubas
O KAIP JU NEBIJOTI...DAR KAI MAZIUKAI ROPOJA,TAI DAR NIEKO,BET KAI TAU PANOSY ISSLENDA TOKS KAIP TARANTULAS
Hm, firmą man samdyti per brangu
Bet išgirdau neblogą dalyką, kad vorai renkasi tik ten, kur gera aura ar panašiai
Man ir labai bjaurus tie vorai,gerai,kad vyras ju nebijo-tai jis juos ir gaudo.
Na merginos, kokiu priemoniu imsites, kad pavasari ju neatsirastu?
Pas mus namie irgi yra keli vorai
man tie ilgakojai ir trumpakojai net patinka ..jai pamatau voriuka-kaskas atsitiks gero. kartais istraukiu kartais is vonios kad neprigertu.
Na man voras,tai tikra katastropa.Aš juos net bijau užmušt,kad mušant ant manes neužliptų
QUOTE(vild @ 2006 03 14, 03:04) Va va, man lygiai tas pats. Kai pamatau vorą, net širdis smarkiau pradeda plakt. Vakar tvarkiau sandėliuką, tai prieš tai vyras apžiūrėjo ar vorų nėra, bet vistiek besitvarkydama po pakampes dairiausi. Jei būčiau pamačius, tai Pasakyk kokį ten stebuklingą purškalą pirkai ir aš juos nuodysiu. Kažin lauke tas nuodas veikia? QUOTE(elzeda @ 2006 03 14, 15:13) Va va, man lygiai tas pats. Kai pamatau vorą, net širdis smarkiau pradeda plakt. Vakar tvarkiau sandėliuką, tai prieš tai vyras apžiūrėjo ar vorų nėra, bet vistiek besitvarkydama po pakampes dairiausi. Jei būčiau pamačius, tai Pasakyk kokį ten stebuklingą purškalą pirkai ir aš juos nuodysiu. Kažin lauke tas nuodas veikia? Super veikia gerai ir lauke,bet pati nepuršk,nes kaip papurški tai vorai iš plyšių krenta,kai vyras mano purškė tai mačiau kaip net 4 nukrito.Net iš toliau ant jo purški iš kart užverčia kojas
Vorai neskęsta ir neprigeria. Jei voras vonioj ir jus jį srove nuplausit į kanalizaciją,jis nenuplauks.Voras išsipučia ir nenuskęsta.Po to kai pavojus praeina,jis vėl sėkmingai išlenda ir ropoja į kokį kampą.
Man tai vasara katastrofa.Balkone prisisodinu gėlyčių,o šie padarai tarp mano gėlyčių sukasi voratinklius ir sėkmingai gyvena. Pats balkonas neužstiklintas ir be visokių laukinių augmenijų.Nejau specialiai pas mane iš lauko atropoja į antrą aukštą?Dar mėgsta ir į svečius vidun užeit. Dažnai dėl to nukenčia gėlės,nes jei kur voras įsitaises,negaliu prieit prie gėlių ir palaistyt,bijau. Ar tas purškalas nepakenktų gėlėm,jei aplink papurškaliočiau? O gal žinot kokių naminių receptų,gal koks actas atbaido? QUOTE(Marzde @ 2006 03 14, 16:10) Vorai neskęsta ir neprigeria. Jei voras vonioj ir jus jį srove nuplausit į kanalizaciją,jis nenuplauks.Voras išsipučia ir nenuskęsta.Po to kai pavojus praeina,jis vėl sėkmingai išlenda ir ropoja į kokį kampą. Man tai vasara katastrofa.Balkone prisisodinu gėlyčių,o šie padarai tarp mano gėlyčių sukasi voratinklius ir sėkmingai gyvena. Pats balkonas neužstiklintas ir be visokių laukinių augmenijų.Nejau specialiai pas mane iš lauko atropoja į antrą aukštą?Dar mėgsta ir į svečius vidun užeit. Dažnai dėl to nukenčia gėlės,nes jei kur voras įsitaises,negaliu prieit prie gėlių ir palaistyt,bijau. Ar tas purškalas nepakenktų gėlėm,jei aplink papurškaliočiau? O gal žinot kokių naminių receptų,gal koks actas atbaido? Šitas purškalas gėlėm tai kenkia.Aš uošvio vynuoge išpurškiau
Oi, ačiū, vild. Gal pagaliau ir aš
O Marzde tai "paguodei", kad vorai neskęsta, bet antra vertus geriau jau žinot, teks juos kitaip galabyt, pvz, tuo stebuklingu purškalu QUOTE(elzeda @ 2006 03 15, 20:55) Oi, ačiū, vild. Gal pagaliau ir aš O Marzde tai "paguodei", kad vorai neskęsta, bet antra vertus geriau jau žinot, teks juos kitaip galabyt, pvz, tuo stebuklingu purškalu Nėr užka O siaip baimiu ir as turiu. skruzdeles mano kosmaras, bet cia jau kita tema
Turiu gerą priemonę - mano katinas išgaudo visus vorus ir muses. Tik reikia parodyti
oo, ziuriu atgijo tema
na to purskalo tai tikrai reiks nusipirkti, jau uzsirasiau, gal ne taip baisu bus laukti atsilimo ir voru lindimo is visu balkono kampu
Na mano katinas irgi lenda prie vorų,pažaist nori.Bet aš neleidžiu.Aplips voratinkliu,o jei suvalgys
QUOTE(Marzde @ 2006 03 20, 12:26) Na mano katinas irgi lenda prie vorų,pažaist nori.Bet aš neleidžiu.Aplips voratinkliu,o jei suvalgys kur katina detum, apsirijusi voru? jauciu bijotum, kad tas voras neislystu is katino? as kai katino neturiu, tai reiks kitokiu budu ieskot, kad voru neatsirastu
Keliu temą į viršų- vorai išlindo- aktuali man pasidarė. Merginos, gelbėkit
Elzeda
nu kokie man jie slykstus, fee-- tos ilgos storos plaukuotos kojos ...
Ir pas mane gigantai...
O, kokią gerą temą atradau. Reikės ir man kokio purškalo susirasti, nes nebeduoda ramiai gyventi bjaurybės
O KAIP AŠ JŲ BIJAU
Šiandien,jau nusipirkau senukuose to purškalo,tik,kai pirksit tai juodu kamštuku nes jis yra pats stipriausias
Oi, kaip gerai, kad Vild pasirodė
vild--o taip ant ju gyvu ir purski? ir krenta? susitraukia ir nukrenta?
blynn, gaila man bus purkst, vyrui juodziausias darbas kaip visada
Aš Vilkaviškį pirkau senukuose.Jo ant gyvų purški ir kokia 2sekundės ir krenta,negyvai
uoj kaip gerai kad tokia tema radau ir as leksiu pirkt nes baisu pilnas balkonas kol kas tai jie maži bet paskui tai neieisiu i balkona bus baisu. praeita rudeni tokie dideli bbuvo ir tiek prisuko tu lizdu tai naikinau bet dabar vel maziukai pina voratinklius.
darysiu kara
tai yra Kaune senukuose ar ne? kas nors ziurejot?
|