Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vorai
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai > 100 ir 1 patarimas
Pages: 1, 2, 3, 4
zujkiz
Sveikutės smile.gif
Turiu problemą: gyvenu senos statybos name, pirmame aukšte. Pastaruoju metu pastebėjau, kad su mumis gyvena nemažai vorų blink.gif Įvairiausių dydžių ir fasonų biggrin.gif Juokai juokais, bet aš labai jų bijau cry.gif Be proto cry.gif Fobija tiesiog blink.gif Ir kai aš juos pamatau, mane ištinka kone isterija ir jau du užmušiau cry.gif Žinau, kad negalima, bet tuo metu aš būnu nepakaltinama ax.gif Gal yra kokių piemonių, kad nenuodyti jų, bet atbaidyti, kad eitų kur tik nori, bet ne pas mus ax.gif
carramele
"Select" kataloge buvo toks elektrinis prietaisas, skleidžiantis ultragarsą ir atbaidantis visokius kenkėjus. Kaina virš 70 Lt., kiek atsimenu g.gif
Kiek veiksmingas - nežinau.

Beje, mane irgi voriška fobija kamuoja drinks_cheers.gif
zujkiz
QUOTE(carramele @ 2005 09 02, 19:21)
"Select" kataloge buvo toks elektrinis prietaisas, skleidžiantis ultragarsą ir atbaidantis visokius kenkėjus. Kaina virš 70 Lt., kiek atsimenu  g.gif 
Kiek veiksmingas - nežinau.

Beje, mane irgi voriška fobija kamuoja  drinks_cheers.gif
*

Va ką tik norėjau po dušu išsimaudyti it toookį vorą pamačiau blink.gif Plaukuotom kojom, kad galvojau numirsiu cry.gif
Gelbėkit blink.gif
JULIJANA
Man kaip senai vorofobikei geriausia vorų atbaidymo priemonė yra TAPKĖ. ph34r.gif
zujkiz
QUOTE(JULIJANA @ 2005 09 02, 19:32)
Man kaip senai vorofobikei geriausia vorų atbaidymo priemonė yra TAPKĖ.  ph34r.gif
*

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Gaila man juos žudyt, tegu gyvena biggrin.gif neparazitai gi, bet baisūūūūs, tai šakės ax.gif
eleniukas
QUOTE(zujkiz @ 2005 09 02, 20:34)
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Gaila man juos žudyt, tegu gyvena biggrin.gif  neparazitai gi, bet baisūūūūs, tai šakės ax.gif
*

Aš tai prietaringa ir vorų neužmušu. Nepasakyčiau, kad man jie labai simpatiški, bet baimės tai nekelia ir šiaip gyventi netrukdo. Na, jeigu jau labai didelis egzempliorius apsigyvena, tai tenka jį iškraustyti kitur. Tik va pastebėjau, kad jeigu iškratau per langą, tai jie sugrįžta. O visom, kurios vorų bijo, tai galėčiau patarti, kad kas nors iš artimųjų juos išneštų (tiesiog paimtų su servetėle ir išneštų), vis geriau negu priploti su tapke smile.gif
zujkiz
QUOTE(eleniukas @ 2005 09 02, 20:01)
Aš tai prietaringa ir vorų neužmušu. Nepasakyčiau, kad man jie labai simpatiški, bet baimės tai nekelia ir šiaip gyventi netrukdo. Na, jeigu jau labai didelis egzempliorius apsigyvena, tai tenka jį iškraustyti kitur. Tik va pastebėjau, kad jeigu iškratau per langą, tai jie sugrįžta. O visom, kurios vorų bijo, tai galėčiau patarti, kad kas nors iš artimųjų juos išneštų (tiesiog paimtų su servetėle ir išneštų), vis geriau negu priploti su tapke  smile.gif
*

O ką daryti, jei vyras dirba, o aš namie? cry.gif Sunku net nupasakoti tą baimę, net drebulys ima krėsti cry.gif Žinau, kd jei neblogi, nu bet bijau, bijau, bijau cry.gif
Gal jie kokio nors maisto negali pakęsti, tegu būna, tik ne pas mane sad.gif
Siracusa
QUOTE(zujkiz @ 2005 09 02, 19:08)
O ką daryti, jei vyras dirba, o aš namie? cry.gif  Sunku net nupasakoti tą baimę, net drebulys ima krėsti cry.gif Žinau, kd jei neblogi, nu bet bijau, bijau, bijau cry.gif
Gal jie kokio nors maisto negali pakęsti, tegu būna, tik ne pas mane sad.gif
*

ojej kaip pazistama!!! negaliu pakest voru, ypac tu su ilgom kojom (ne plonom, o plaukuotom) fear.gif fear.gif fear.gif

kai vyras yra, tai rekiu, kad greiciau pradangintu juos man is akiu ( dazniausiai pamatau, kai guliu lovoj,ant lubu!!!) ir iskart isivaizduoju, kad neduok dieve nakti miegu issiziojus ir voras i burna iropoja unsure.gif unsure.gif scare.gif bijau

vyrelis mano irgi bijo voru, nu tipo jam irgi labai slykstu, bet aukojasi. paima su skuduru ir ismeta pro balkona hah.gif

o kai vyrelio ner, tai as su siurbliu susiurbiu. nesenai suzinojau, kad jie is ten islipa cry.gif cry.gif cry.gif tai dbr kai susiurbiu, uzkisu su skuduru. blush2.gif ax.gif
elos
QUOTE(Siracusa @ 2005 09 02, 20:56)
o kai vyrelio ner, tai as su siurbliu susiurbiu. nesenai suzinojau, kad jie is ten islipa  cry.gif  cry.gif  cry.gif  tai dbr kai susiurbiu, uzkisu su skuduru.  blush2.gif  ax.gif
*

nu jo, susiurbti efektyviausiai, kaip ir visokias muses ir uodus. o tai kaip jie iš to siurblio išlipa? pati matei? nes šiaip tai turėtų jiems kojos apsilaužyti.. g.gif
Siracusa
QUOTE(elos @ 2005 09 05, 11:07)
nu jo, susiurbti efektyviausiai, kaip ir visokias muses ir uodus. o tai kaip jie iš to siurblio išlipa? pati matei? nes šiaip tai turėtų jiems kojos apsilaužyti..  g.gif
*

ot, geras klausimas. nemaciau pati, bet vyras sake. blink.gif o kai as ju taip bijau, tai sakau gal tikrai islipa, nes voru namie nemazeja, nors ir susiurbiu cry.gif
winterlady
O kodelgi neisnuodijus? Kai vazuojat atostogu ar tiesiog seip savaitgaliui, bent 24h. pasiemus purskema nuo naminiu vabzdziu purskala ispurski visus kampus (bent kolkas viena kambari) palieki kokia maza orlaide isvazuoji, o gryzus isvalai likucius, kad ir su dulkiu siurbliu ar slapiu skudureliu (kur ne taip jau prieinama)
Papugele
QUOTE(eleniukas @ 2005 09 02, 20:01)
Aš tai prietaringa ir vorų neužmušu. Na, jeigu jau labai didelis egzempliorius apsigyvena, tai tenka jį iškraustyti kitur. Tik va pastebėjau, kad jeigu iškratau per langą, tai jie sugrįžta.
*

Ir aš tokia ax.gif
Ir iš vonios išgelbėju,jei kartais randu besikaponojantį blush2.gif Man jie netrukdo ,jei žino savo vietą ir nelenda į akis.Bet tikrai,kartais pasitaiko tokių,kuriuos iškraustau gyvent į lauką.Tam darbui turiu vyrą laugh.gif Tačiau ir aš manau,kad po kurio laiko jie grįžta.Lygtai esu vėl mačius senų pažystamų unsure.gif
elos
nu jo...g.gif
purškimas tai gal geriau kai jau kitos išeities nėra, kaip ten bebūtų daugiau ar mažiau nuodyjame ir save..
o vat man susiurbimas kažkaip neatrodo kaip žudymas blush2.gif gal dėl to, kad nematai kad jis žūsta? vat kai su tapke, tai jau jo smile.gif

ir jau rudenėja, visokie vorai, musės lenda į namus žiemoti.. pas mane prasidedant žiemai, tai pilnas balkonas prikritusių musių būna, nors šiaip iš pradžių vizualiai jų nesimato..
Siracusa
QUOTE(Papugele @ 2005 09 05, 21:26)
Ir aš tokia ax.gif
Ir iš vonios išgelbėju,jei kartais randu besikaponojantį blush2.gif Man jie netrukdo ,jei žino savo vietą ir nelenda į akis.Bet tikrai,kartais pasitaiko tokių,kuriuos iškraustau gyvent į lauką.Tam darbui turiu vyrą laugh.gif Tačiau ir aš manau,kad po kurio laiko jie grįžta.Lygtai esu vėl mačius senų pažystamų unsure.gif
*

va va blush2.gif
zujkiz
O Jūs įsivaizduokit didelį vorą, tokio plaukuotom kojom blink.gif Ir aš klykiu kaip beprotė, o jis (toks jausmas) dar spokso į mane blink.gif
Ieškojau priemonių "Maximose", bet veltui sad.gif
Gal "Senukuose" rasiu? g.gif
liepsnele
Dėl vorų naikinimo - yra firmos, kurios naikina vabzdžius, tai kartu ir vorus naikina. Galima būtų bandyt į kokią dezinfekcijos firmą kreiptis.
Siracusa
nu vel tie vorai nelenda is galvos. siandien jau 2 susiurbiau, o 3 vyras per balkona iskrauste. jauciu jie cia sulipa is lauko per atidarytus langus, nes rudeni gi voru siaubingai padaugeja cry.gif
murze
Jungiuos ir as prie arachnofobikiu burelio fear.gif As tai uzpurskiu jiems ant galvos tarakonu nuodu, greitai kojas pakrato doh.gif Kazkaip estetiskiau negu su tapke ploti doh.gif ir uztikrintai thumbup.gif
Beje, pastebejau, kad siemet voru kaip niekad daug, matyt palanki vasara buvo, prisidaugino bestiju schmoll.gif Bjauriausia tai buna miske grybaujant ant voro uzsirauti fear.gif O jie ten tokie dideli, gauruoti, su ilgom kojom blink.gif Tarakonu nuodu gi i miska nesinesi biggrin.gif
Marzde
Oi kokia gera tema radau.Bijau juodai tu padaru,kratausi pamacius.O sia vasara galvojau infarkta gausiu arba gyvenima pasitrumpinau keliem metam tai tikrai.Buvau Juodkrantej,o ten mamos... dar tiek daug voru nebuvau macius,man ten kaip siaubo filme,visas miestelis voratinklinas fear.gif fear.gif Ir vat kaip zinodami,kad ju bijau visada lenda ten kur as,na pvz.mano balkonas.Gelytes zydi,grazu ir zinoma vorai susipina tinklus tarp gelyciu.Vargses geles per juos kencia,nes nevisada palaistau.Ir niekaip nesuprantu.Vijokliu balkone nera,nei medziu salia,is kur atropoja?Mazus vejas atnesa,o tuos riebiuosius?Daug prirasiau,bet istikruju si fobija kai kada trukdo gyventi.Maciau filma kaip gydo sergancius arachnofobija,sakau gal reiktu pasigydyt,nes namiskiai nevisada sutinka juos nuimti,nesupranta mano baimes ir liepia tvarkytis paciai mega_shok.gif cray.gif
Siracusa
nu va, cia jau visas voru bijotoju klubas hah.gif
cameja
O KAIP JU NEBIJOTI...DAR KAI MAZIUKAI ROPOJA,TAI DAR NIEKO,BET KAI TAU PANOSY ISSLENDA TOKS KAIP TARANTULAS scare.gif TAI IR SIURPAS PER KUNA PERBEGA...FUI...NEKENCIU JU... schmoll.gif
zujkiz
Hm, firmą man samdyti per brangu schmoll.gif
Bet išgirdau neblogą dalyką, kad vorai renkasi tik ten, kur gera aura ar panašiai biggrin.gif Tikriausiai rūsiuose irgi gera aura būna biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
LaWita
Man ir labai bjaurus tie vorai,gerai,kad vyras ju nebijo-tai jis juos ir gaudo. rolleyes.gif
Siracusa
Na merginos, kokiu priemoniu imsites, kad pavasari ju neatsirastu? g.gif pas mane pagrinde jie gyvena balkonuose, tai manyciau iskart pries atsylant orams reikia kazko imtis g.gif bigsmile.gif
TiMa
Pas mus namie irgi yra keli vorai tongue.gif bet jie gražūs, ne plaukuotom kojom, kaip čia kažkas rašė ax.gif iš tikrųjų jie laimę neša, reikia tik vardus jiems sugalvot lotuliukas.gif RIMTAI mirksiukas.gif
laimvaikas
man tie ilgakojai ir trumpakojai net patinka ..jai pamatau voriuka-kaskas atsitiks gero. kartais istraukiu kartais is vonios kad neprigertu.
vild
Na man voras,tai tikra katastropa.Aš juos net bijau užmušt,kad mušant ant manes neužliptų blink.gif ,vai sykį,kai užlipo toks baisiai didelis bijau.gif tai net paskaimynus nulėkiau kad nuimtų doh.gif klausia kas yra o aš vos išrėkiau,kad voras blush2.gif dabar,kai prisimenu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ,bet praeita vasara nebloga purškala nusipirkau veiksmingas thumbup.gif išpurški ir 8dienas rami clap.gif
elzeda
QUOTE(vild @ 2006 03 14, 03:04)
Na man voras,tai tikra katastropa.Aš juos net bijau užmušt,kad mušant ant manes neužliptų blink.gif
*

Va va, man lygiai tas pats. Kai pamatau vorą, net širdis smarkiau pradeda plakt. Vakar tvarkiau sandėliuką, tai prieš tai vyras apžiūrėjo ar vorų nėra, bet vistiek besitvarkydama po pakampes dairiausi. Jei būčiau pamačius, tai bijau.gif
Pasakyk kokį ten stebuklingą purškalą pirkai ir aš juos nuodysiu. Kažin lauke tas nuodas veikia? g.gif (Turiu galvoj balkoną įstiklintą).
vild
QUOTE(elzeda @ 2006 03 14, 15:13)
Va va, man lygiai tas pats. Kai pamatau vorą, net širdis smarkiau pradeda plakt. Vakar tvarkiau sandėliuką, tai prieš tai vyras apžiūrėjo ar vorų nėra, bet vistiek besitvarkydama po pakampes dairiausi. Jei būčiau pamačius, tai bijau.gif
Pasakyk kokį ten stebuklingą purškalą pirkai ir aš juos nuodysiu. Kažin lauke tas nuodas veikia? g.gif (Turiu galvoj balkoną įstiklintą).
*

Super veikia gerai ir lauke,bet pati nepuršk,nes kaip papurški tai vorai iš plyšių krenta,kai vyras mano purškė tai mačiau kaip net 4 nukrito.Net iš toliau ant jo purški iš kart užverčia kojas lotuliukas.gif MORTEIN ULTRA kainavo 15lt. 400ml talpa,bet užtenka tik vienam kartui išsipurkšt.Aš pirmą tokią vasarą turėjau thumbup.gif Tik nepamiršk vis po 8 dienų vėl išpurkšt smile.gif
Marzde
Vorai neskęsta ir neprigeria. Jei voras vonioj ir jus jį srove nuplausit į kanalizaciją,jis nenuplauks.Voras išsipučia ir nenuskęsta.Po to kai pavojus praeina,jis vėl sėkmingai išlenda ir ropoja į kokį kampą.
Man tai vasara katastrofa.Balkone prisisodinu gėlyčių,o šie padarai tarp mano gėlyčių sukasi voratinklius ir sėkmingai gyvena. Pats balkonas neužstiklintas ir be visokių laukinių augmenijų.Nejau specialiai pas mane iš lauko atropoja į antrą aukštą?Dar mėgsta ir į svečius vidun užeit. Dažnai dėl to nukenčia gėlės,nes jei kur voras įsitaises,negaliu prieit prie gėlių ir palaistyt,bijau. Ar tas purškalas nepakenktų gėlėm,jei aplink papurškaliočiau? O gal žinot kokių naminių receptų,gal koks actas atbaido?
vild
QUOTE(Marzde @ 2006 03 14, 16:10)
Vorai neskęsta ir neprigeria. Jei voras vonioj ir jus jį srove nuplausit į kanalizaciją,jis nenuplauks.Voras išsipučia ir nenuskęsta.Po to kai pavojus praeina,jis vėl sėkmingai išlenda ir ropoja į kokį kampą.
Man tai vasara katastrofa.Balkone prisisodinu gėlyčių,o šie padarai tarp mano gėlyčių sukasi voratinklius ir sėkmingai gyvena. Pats balkonas neužstiklintas ir be visokių laukinių augmenijų.Nejau specialiai pas mane iš lauko atropoja į antrą aukštą?Dar mėgsta ir į svečius vidun užeit. Dažnai dėl to nukenčia gėlės,nes jei kur voras įsitaises,negaliu prieit prie gėlių ir palaistyt,bijau. Ar tas purškalas nepakenktų gėlėm,jei aplink papurškaliočiau? O gal žinot kokių naminių receptų,gal koks actas atbaido?
*

Šitas purškalas gėlėm tai kenkia.Aš uošvio vynuoge išpurškiau hihihi.gif sužinotų tai man gun_bandana.gif,bet jei gėlės bolkone gali jas išnešt išpurkšt visus plyšius poto sudėti jas atgal,bent aš taip darau mano balkonas ir neįstiklytas ir padeda biggrin.gif
TiMa
QUOTE(Marzde @ 2006 03 14, 17:10)
*

Geras... doh.gif o aš kiek kartų juos iš vonios gelbėjau doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
elzeda
Oi, ačiū, vild. Gal pagaliau ir aš thumbup.gif vasarą turėsiu. Paskaičiavau nepigiai turėtų visa vasara kainuot, ale ko nepadarysi žmogus dėl šventos ramybės.
O Marzde tai "paguodei", kad vorai neskęsta, bet antra vertus geriau jau žinot, teks juos kitaip galabyt, pvz, tuo stebuklingu purškalu cool.gif . Bet, kad aš jų ir negyvų bijau... g.gif
vild
QUOTE(elzeda @ 2006 03 15, 20:55)
Oi, ačiū, vild. Gal pagaliau ir aš  thumbup.gif  vasarą turėsiu. Paskaičiavau nepigiai turėtų visa vasara kainuot, ale ko nepadarysi žmogus dėl šventos ramybės.
O Marzde tai "paguodei", kad vorai neskęsta, bet antra vertus geriau jau žinot, teks juos kitaip galabyt, pvz, tuo stebuklingu purškalu cool.gif . Bet, kad aš jų ir negyvų bijau... g.gif
*

Nėr užka ax.gif nepigiai,bet thumb_yello.gif
airv
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu nepykit mamytes, bet man kaip juokinga lotuliukas.gif voriukai man labai patinka, ypac tie dideli, namie norejau tarantula auginti, bet namiskiai sukilo...Labiausiai tai nepatinka ju voratinkliai kampuose, bet nuvalau ir laukiu kol kitam kampe suners tinkla lotuliukas.gif
O siaip baimiu ir as turiu. skruzdeles mano kosmaras, bet cia jau kita tema ax.gif
TaGre
Turiu gerą priemonę - mano katinas išgaudo visus vorus ir muses. Tik reikia parodyti bigsmile.gif
TiMa
QUOTE(TaGre @ 2006 03 18, 22:49)
Turiu gerą priemonę - mano katinas išgaudo visus vorus ir muses. Tik reikia parodyti bigsmile.gif
*

Mano katinas irgi gaudo ax.gif ir jam nereikia rodyt, pats susiranda doh.gif
Siracusa
oo, ziuriu atgijo tema thumbup.gif
na to purskalo tai tikrai reiks nusipirkti, jau uzsirasiau, gal ne taip baisu bus laukti atsilimo ir voru lindimo is visu balkono kampu unsure.gif
Marzde
Na mano katinas irgi lenda prie vorų,pažaist nori.Bet aš neleidžiu.Aplips voratinkliu,o jei suvalgys blink.gif aš po to to katino nebegalėčiau nė piršteliu paliest. ph34r.gif
Siracusa
QUOTE(Marzde @ 2006 03 20, 12:26)
Na mano katinas irgi lenda prie vorų,pažaist nori.Bet aš neleidžiu.Aplips voratinkliu,o jei suvalgys  blink.gif  aš po to to katino nebegalėčiau nė piršteliu paliest. ph34r.gif
*

kur katina detum, apsirijusi voru? jauciu bijotum, kad tas voras neislystu is katino? lotuliukas.gif
as kai katino neturiu, tai reiks kitokiu budu ieskot, kad voru neatsirastu g.gif
elzeda
Keliu temą į viršų- vorai išlindo- aktuali man pasidarė. Merginos, gelbėkit help.gif help.gif help.gif -šiandien visur aplaksčiau, nu niekur to mortein ultra neradau... Jau vorai lenda į balkoną baisiausiai- bijau net gėles palaistyt nueit. bigsmile.gif
Siracusa
Elzeda thumbup.gif jau buciau as kelus tema i virsu - ta pati problema doh.gif siaubas---pas mane ne tik kad vel ju yra, bet ir dideja scare.gif jau viena isvis giganta maciau blink.gif
nu kokie man jie slykstus, fee-- tos ilgos storos plaukuotos kojos ... schmoll.gif
elzeda
Ir pas mane gigantai... blink.gif Jaučiu mutavo. bigsmile.gif Nu, bet nesakyk, pikta, ane- pavyzdžiui, prieš savaitę išsivaliau langus, o jau jie ten jau tinklus susirezgę ir man per langą žiūri išsišiepę verysad.gif . Tai kaip langą atsidaryt? Matau vieną kelią- morteiną, ale kur jo gaut? g.gif
M.A.M.A
O, kokią gerą temą atradau. Reikės ir man kokio purškalo susirasti, nes nebeduoda ramiai gyventi bjaurybės scare.gif Ropinėja visur. Pas mus namie yra nedidelė pirtelė, įtariu, kad iš ten lenda. Jau liepiau vyrui šiandien iškurenti, išsivalyti ir sandariai uždaryti.
O KAIP AŠ JŲ BIJAU unsure.gif unsure.gif Ypač tų didelių plaukuotom kojom. Kartą ant virtuvės stalo radau - visai išnaglėjo.
vild
Šiandien,jau nusipirkau senukuose to purškalo,tik,kai pirksit tai juodu kamštuku nes jis yra pats stipriausias tongue.gif .Jau bolkone tvarką padariau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gifiškrito kai musės lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif bet ir iškur jie lenda bjaurybės g.gif
elzeda
Oi, kaip gerai, kad Vild pasirodė 4u.gif O kokiuose Senukuose pirkai? Aš Kaune ieškojau- neradau... g.gif
Siracusa
vild--o taip ant ju gyvu ir purski? ir krenta? susitraukia ir nukrenta?
blynn, gaila man bus purkst, vyrui juodziausias darbas kaip visada hihihi.gif
vild
Aš Vilkaviškį pirkau senukuose.Jo ant gyvų purški ir kokia 2sekundės ir krenta,negyvai tongue.gif bet aš ištoli purškiu kad ant manes neužkristų,nes ir negyvų bijau blush2.gif mažai to purškalo ir pasmus,buvo kai klausio pardavėjo ar jo bus galima gauti ateitį,tai minėjo kad panašiai už poros savaičių jo bus parvežta,kadangi defitcitas.Turit klaust senukuose tam skyriui kur visi purškalai,turėtų daugiau informacijos suteikt kada jo bus ax.gif
Tinnygirl
uoj kaip gerai kad tokia tema radau ir as leksiu pirkt nes baisu pilnas balkonas kol kas tai jie maži bet paskui tai neieisiu i balkona bus baisu. praeita rudeni tokie dideli bbuvo ir tiek prisuko tu lizdu tai naikinau bet dabar vel maziukai pina voratinklius.
darysiu kara gun_bandana.gif
Siracusa
tai yra Kaune senukuose ar ne? kas nors ziurejot? unsure.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.