asta1976
2009 06 11, 18:43
QUOTE(ingauk @ 2009 06 11, 18:22) tai i musu grupe einat  siaip tai kol kas tik pagrindine kol kita atostogauja  o pagrindine yra Vida, ji dabar atostogauja, kaipir seimininke  ir Vida bus iki pat mokyklos tik dar nezinau ar mes ten liksim  buvau "Pasakoj" tai direktore taip ir laukia kad ka duotum, jau tokia nemaloni kad eina sau  taip ir nieko neaprode, ei supazindino  O,geras , musu vaikuciai vienoj grupej. Mes dar su asarelem einam i darzeli. bet tikiuos greit priprasim.  O kokia ten ragana yra?
QUOTE(asta1976 @ 2009 06 11, 19:43) O,geras , musu vaikuciai vienoj grupej. Mes dar su asarelem einam i darzeli. bet tikiuos greit priprasim.  O kokia ten ragana yra?  paralelinej grupej, bet is jos kiek maciau i musu grupe suvesti vaikuciai  kartais gali nuo rugsejo kelti jus i ana grupe tai butu aukletoja Loreta, tai ji viskuo nepatenkinta ir jai viskas visada gerai, nors nei valgytu vaikas nei ka, jai visikai dzin, va ta tai ragana, nors is pirmo zvilgsnio tikrai nepasakytum  o kita yra faini - Regina, bet ji ne pagrindine, o gaila is tikro, nes tikrai nuostabi
asta1976
2009 06 11, 19:08
QUOTE(ingauk @ 2009 06 11, 19:50) paralelinej grupej, bet is jos kiek maciau i musu grupe suvesti vaikuciai  kartais gali nuo rugsejo kelti jus i ana grupe tai butu aukletoja Loreta, tai ji viskuo nepatenkinta ir jai viskas visada gerai, nors nei valgytu vaikas nei ka, jai visikai dzin, va ta tai ragana, nors is pirmo zvilgsnio tikrai nepasakytum  o kita yra faini - Regina, bet ji ne pagrindine, o gaila is tikro, nes tikrai nuostabi  Tai kiek suprantu mum reikia ir likt sitoj grupej.  O tai sioj grupej Olga ir Vida. Sakai neblogos aukletojos? Ar seniai jau lankot darzeli?
Diute_lapelis
2009 06 11, 19:33
QUOTE(PUka @ 2009 06 10, 14:39) Kniaudiškių g. priešais vidurinę mokyklą (18 lyg  ) Papildyta:Įdedu nuoruodą, kur surašyti visi darželiai .... http://www.panevezys.lt/desktopdefault.aspx?tabid=870aciukas uz informacija
QUOTE(asta1976 @ 2009 06 11, 20:08) Tai kiek suprantu mum reikia ir likt sitoj grupej.  O tai sioj grupej Olga ir Vida. Sakai neblogos aukletojos? Ar seniai jau lankot darzeli? mes ia karto buvom pas jas uzrasytos bet kadangi ilgai nelankem ir buvom is paskutiniuju tuo metu tai kele i kita grupe nes ten buvo tik keletas vaiku, bet po siokiu tokiu incidentu su aukletoja Loreta gryzom atgal  lankom  pagal viska tai nuo praeito geguzes menesio bet ilgai nelankem ir vel pradejom lankyt tik nuo siu metu sausio ir tai su ligom ir ilgom pertraukom
philipuks
2009 06 12, 21:19
Apie Kregzdute niekas nekalba
Diute_lapelis
2009 06 12, 21:50
 gal kas galetu ivardinti bent viena aukletoja "taikos" darzelyje,nors jis man pasirode nerenovuotas nuo caro bedancio laikų  , bet gyvenam salia ir butų labai patogu, tik beda ta , kad nieko nepazystam, tai kaip ar padesit?
QUOTE(ingauk @ 2009 06 02, 14:35) Lankom kol kas "Vaivorykste. Bijau pakliuti ant kokios raganos, kaip kad buvo pirma karta  QUOTE(asta1976 @ 2009 06 09, 10:00) Sveika.Norejau paklausti,ar ''Vaivorykstej'' buvot pakliuve ant raganos? Mes kaip tik ten pratinames. QUOTE(ingauk @ 2009 06 09, 16:36) Jūs man nesusipratėlei paaiškinkit, kaip suprasti, kad viena auklėtoja visi skundžiasi, net kreipiasi į direktorę, kuri kaip teigiama yra šaunus žmogus, BET kažkodėl tą siaubingą auklėtoją vis tiek laiko savo vadovaujamame darželyje????  Tėvai skundžiasi, o ragana dirba??? Tai jei kokie tėvai nedrįsta skųstis ir šeimoj pergyvena, tai tų vaikai turi kentėt? Nu nieko nesuprantu...
Diute_lapelis
2009 06 15, 21:12
QUOTE(lialka @ 2009 06 15, 16:15) Jūs man nesusipratėlei paaiškinkit, kaip suprasti, kad viena auklėtoja visi skundžiasi, net kreipiasi į direktorę, kuri kaip teigiama yra šaunus žmogus, BET kažkodėl tą siaubingą auklėtoją vis tiek laiko savo vadovaujamame darželyje????  Tėvai skundžiasi, o ragana dirba??? Tai jei kokie tėvai nedrįsta skųstis ir šeimoj pergyvena, tai tų vaikai turi kentėt? Nu nieko nesuprantu...  sveika, labai taikliai pastebejai, taip jau yra mes stipriai buvom nukenteje nuo vieno tokios aukletojos, na ne tik mes daug kas bet jos nieks neskuba  perkelti , geriau vaikus pasiulo perkelt  tegu jie ten kaip nori taip ir adaptuojasi, cia tevu beda  oi kaip mane tai piktina tai negaliu,bandziau kovot, bet vienas lauke ne karys
*grettule*
2009 06 16, 13:47
Sveikos mamytes, labai aktuali tema tie vaiku darzeliai  nuo rugsejo menesio turetume eiti i Vytureli, taciau apsiklausinejau kad tikrai nekas tame darzelyje, keiciasi direktores, be to busimos aukletojos Vlada ir Gitana tikrai nera geriausios!!! nusprendeme paluketi iki pavasario kai mums bus 2.5m ir kol kas nevesti. gal atsirastu mamyciu kurios vede ar dar zada vesti savo angelelius i si darzeli? o gal geriau netoliese esantis Diemedis bei Puriena? prasau atsiliepimu nes esu visai pasimetusi.
Pa2shka
2009 06 16, 14:03
QUOTE(*grettule* @ 2009 06 16, 14:47) Sveikos mamytes, labai aktuali tema tie vaiku darzeliai  nuo rugsejo menesio turetume eiti i Vytureli, taciau apsiklausinejau kad tikrai nekas tame darzelyje, keiciasi direktores, be to busimos aukletojos Vlada ir Gitana tikrai nera geriausios!!! nusprendeme paluketi iki pavasario kai mums bus 2.5m ir kol kas nevesti. gal atsirastu mamyciu kurios vede ar dar zada vesti savo angelelius i si darzeli? o gal geriau netoliese esantis Diemedis bei Puriena? prasau atsiliepimu nes esu visai pasimetusi. Mano dičkis ėjo į Vyturėlį pas Gitaną, negalėčiau pasakyti apie ją ką labai blogo, juk svarbiausia kaip vaikas priima, o vaikus ji tikrai myli, tokia mamiška ji, motiniška ir mano dičkis po šiai dienai apie ją labai gražiai pasakoja, dažnai prisimena. Paruošė tik mokyklai prastokai, bet čia turbūt ne tik auklėtojų reikalas
QUOTE(*grettule* @ 2009 06 16, 13:47) Sveikos mamytes, labai aktuali tema tie vaiku darzeliai  nuo rugsejo menesio turetume eiti i Vytureli, taciau apsiklausinejau kad tikrai nekas tame darzelyje, keiciasi direktores, be to busimos aukletojos Vlada ir Gitana tikrai nera geriausios!!! nusprendeme paluketi iki pavasario kai mums bus 2.5m ir kol kas nevesti. jei keiciasi direktore-reiskia ten ,,ne kas"  kodel? ar teisingai supratau, kad jei butu ,,kas" direktore nesikeistu?
*grettule*
2009 06 17, 08:35
Aciu merginos uz savo nuomone, gal tiesiog aplinkiniu pasisakymai nustato pries tam tikra darzeli. Mums labai patogu butu eiti i Vytureli, bet tiesiog baiminuosi kad vaikas nepakliutu pas nekokia aukletoja. o gal kas atsirastu kurios vede i Diemedi? aciu Jums
kristinaeid
2009 06 17, 11:35
QUOTE(*grettule* @ 2009 06 16, 15:47) Sveikos mamytes, labai aktuali tema tie vaiku darzeliai  nuo rugsejo menesio turetume eiti i Vytureli, taciau apsiklausinejau kad tikrai nekas tame darzelyje, keiciasi direktores, be to busimos aukletojos Vlada ir Gitana tikrai nera geriausios!!! nusprendeme paluketi iki pavasario kai mums bus 2.5m ir kol kas nevesti. gal atsirastu mamyciu kurios vede ar dar zada vesti savo angelelius i si darzeli? o gal geriau netoliese esantis Diemedis bei Puriena? prasau atsiliepimu nes esu visai pasimetusi. labukas,bent jau mano nuomone is jusu isvardintu darzeliu geriausias yra puriena,i vytureli galit vest jei neturit kur pinigu deti,nes kiek girdejau ten sugalvoja,tai baseina remontuot tai vel kokia nesamone...mes nuo rudenio keliausim i darzeli tik mes pasirinkom Ausra,mano nuomone vaikui griau geros aukletojos,nei geros sienos
QUOTE(kristinaeid @ 2009 06 17, 12:35) labukas,bent jau mano nuomone is jusu isvardintu darzeliu geriausias yra puriena,i vytureli galit vest jei neturit kur pinigu deti,nes kiek girdejau ten sugalvoja,tai baseina remontuot tai vel kokia nesamone...mes nuo rudenio keliausim i darzeli tik mes pasirinkom Ausra,mano nuomone vaikui griau geros aukletojos,nei geros sienos  man ,,aušra,, prie pat namų-bet einam į riešutėlį.tik ką galiu pasakyt-viskas priklauso nuo auklėtojų
kristinaeid
2009 06 17, 12:31
QUOTE(adriu @ 2009 06 17, 14:15) man ,,aušra,, prie pat namų-bet einam į riešutėlį.tik ką galiu pasakyt-viskas priklauso nuo auklėtojų  tikrai taip
ausriuxsa
2009 06 18, 22:43
Sveikutes, domiuosi apie vaiku darzeli Zilvitis, gal kas galit pasidalinti savo patirtimi. Nuo rugsejo menesio noriu vesti savo maziuke, bet neturiu ko pasiklausti, kaip tas darzelis?
QUOTE(lialka @ 2009 06 15, 15:15) Jūs man nesusipratėlei paaiškinkit, kaip suprasti, kad viena auklėtoja visi skundžiasi, net kreipiasi į direktorę, kuri kaip teigiama yra šaunus žmogus, BET kažkodėl tą siaubingą auklėtoją vis tiek laiko savo vadovaujamame darželyje????  Tėvai skundžiasi, o ragana dirba??? Tai jei kokie tėvai nedrįsta skųstis ir šeimoj pergyvena, tai tų vaikai turi kentėt? Nu nieko nesuprantu...  matai, man kas nepatiko tai ir nuejau is karto pas direktore ir pasakiau, kita mama sake is vis keis darzeli, bet kaip supratau dar nebuvo pas direktore kalbetis, o grupej 5 vaikai tik, gal kitiems gera  nezinau to o kodel neatleidzia jos tai nezinau  gal per maza vien keliu tevu skudu, o gal tik man ji bloga
paryziete
2009 06 22, 08:50
Na mes jau du mėnesiukus lankome Vyturėlį ir negalime atsidžiaugti  nežinau iš kur čia pasklidusios kalbos, kad reikia kažkam kažką duot, tikrai niekas nieko nėra prašęs. Priešingai, kai pradėjom lankyti paklausėme gal reikia kažko nupirkti, tai mums buvo atsakyta, kad tikrai nieko nereikia. Turėjom problemų, nes vaikutis niekaip nedraugavo su puoduku, o darželyje pasakė, kad pamperiukų nebeneškit, ir mažius po poros savaičių pilnumoje viską daro į puoduką, išmoko eilėraštukų,visokių šokių judesiukų, o apie baseiną tai iš viso  , mažius iki šiol prašo mama vesk mane į baseiną  .
Diute_lapelis
2009 06 22, 17:05
QUOTE(paryziete @ 2009 06 22, 10:50) Na mes jau du mėnesiukus lankome Vyturėlį ir negalime atsidžiaugti  nežinau iš kur čia pasklidusios kalbos, kad reikia kažkam kažką duot, tikrai niekas nieko nėra prašęs. Priešingai, kai pradėjom lankyti paklausėme gal reikia kažko nupirkti, tai mums buvo atsakyta, kad tikrai nieko nereikia. Turėjom problemų, nes vaikutis niekaip nedraugavo su puoduku, o darželyje pasakė, kad pamperiukų nebeneškit, ir mažius po poros savaičių pilnumoje viską daro į puoduką, išmoko eilėraštukų,visokių šokių judesiukų, o apie baseiną tai iš viso  , mažius iki šiol prašo mama vesk mane į baseiną  . tai nieks ir nesako,kad ten viskas blogai, bet kad tarp cigonu vagiu pasitaiko tai faktas.  ,paziuresi ka pasakytum, kai viena diena vaika pasiimtum ne tik sukandziota ir subraizyta, bet ir akiu uzdegimu, nes matai aukletoja nesugeba keliu vaiku priziuret, beje tai lopselinuku grupe  . ,tai va gerai kad jusu grupeje rupestinga ir padori aukletoja, kuri jaucia atsakomybe uz paliktus vaikus.  .
Valatke
2009 06 29, 14:10
QUOTE(ingauk @ 2009 06 02, 14:35) laba diena, Gal ka nors zinot apie darzeli "Pasaka"  Lankom kol kas "Vaivorykste", bet PPT siuncia i logopedini, nes mazai kalba mazoji mano, o "Vaivorykstej" tik du kartus eina pas logopede  Bijau pakliuti ant kokios raganos, kaip kad buvo pirma karta  Laba, Mano dukryte islanke PASAKA.Nu ispudziai tokie:dierektore kysininke (bet su dovanelem galima susitarti del daug ko),o grupes lanke trissu paruosiamaja)-visos aukletojos papuole l.geros.Turejom sveikatytes problemu - nu tikrai padejo,suprato ir vaika mylejo Dabar metus laiko vedziau ir suneli - tai nepatiko.Grupej pasikeite aukletojos,atsitrado viena jaunesne ir l.nemaloni.Turbut nebuvo dienos be pretenziju :tai vaikas isdykauja(judrus labai:),tai kosti (turim bronchine astma), tai siaip - problemu daug ir visada nepatenkinta. Bet...mus nuo rugsejo jau ismeta (istaisyta logopedine problema). Uzrasem i Kastyti. [B]gal galit ka nors papasakot apie Kastyti  Noretusi zinot kokiu niuansu apie aukletojas, direktore ir t.t.
labas merginos  Jus man neziniukei isaiskinkite pries kiek laiko reikia stoti i eile darzeliui gauti? ar ilgai tenka laukti kol gauni vieta? Nes as nesusiduriau su tokiu atveju tai net zalio supratimo neturiu
QUOTE(dzese @ 2009 06 29, 19:24) labas merginos  Jus man neziniukei isaiskinkite pries kiek laiko reikia stoti i eile darzeliui gauti? ar ilgai tenka laukti kol gauni vieta? Nes as nesusiduriau su tokiu atveju tai net zalio supratimo neturiu  Čia priklauso nuo darželio - į vieną gali užsirašyti kad ir rytdienai, o į kitus - eilės du tris metus...
o cia jeigu jau prastas darzelis tai eiliu nebuna,o jeigu prestizinis,viskas super tai vietu nera,taip?
QUOTE(dzese @ 2009 06 30, 19:45) o cia jeigu jau prastas darzelis tai eiliu nebuna,o jeigu prestizinis,viskas super tai vietu nera,taip?  Būtent - "prestižinis", deja - tai ne visada reiškia "geras"... Nors - gerumas konkrečiam vaikui priklauso ne nuo sienų, ne nuo direktorės, o nuo konkrečių auklėtojų, kurios užsiima su vaiku, nuo auklėtojos ir tėvų požiūrio į vaiko auklėjimą sutapimo. Šito ir linkiu jums, bei visoms mamytėms ir vaikučiams
kristinaeid
2009 07 02, 08:16
labas  man dabar vienas klausimas ramybes neduoda...ar reikia nesti geliu pirma karta vedant vaika i darzeli (pirma diena)???
QUOTE(kristinaeid @ 2009 07 02, 08:16) labas  man dabar vienas klausimas ramybes neduoda...ar reikia nesti geliu pirma karta vedant vaika i darzeli (pirma diena)??? Dažniausiai - neša... Čia kaip į mokyklą - rugsėjo pirmą dieną... Bet galima ir ką nors originalesnio sugalvoti - tai priklauso nuo pačių auklėtojų charakterio... Pas mus, pvz. - labai vertina rankų darbo natūralius dalykėlius, kuriais galima papuošti grupę, ar žaisti vaikams...
kristinaeid
2009 07 02, 11:34
QUOTE(Vilusa @ 2009 07 02, 10:43) Dažniausiai - neša... Čia kaip į mokyklą - rugsėjo pirmą dieną... Bet galima ir ką nors originalesnio sugalvoti - tai priklauso nuo pačių auklėtojų charakterio... Pas mus, pvz. - labai vertina rankų darbo natūralius dalykėlius, kuriais galima papuošti grupę, ar žaisti vaikams... aciu, taip ir galvojau,kad reikia nesti,nes kazkaip nesmagu nueit pirma diena tusciom
jovita25
2009 07 04, 18:20
QUOTE(philipuks @ 2009 06 12, 23:19) Apie Kregzdute niekas nekalba  Nuostabios aukletojos, nuostabus prisiminimai, pati dar budama vaiku lankiau ta darzeli, dabar ten veda vaikucius mano drauges Panevezietes, visos labai patenkintos, auklytes nuosirdzios, stropios, atsidavusios, tikrai kiek girdejau atsiliepimu tai vienas ir geriausiu darzeliu Panevezyje
QUOTE(ausriuxsa @ 2009 06 18, 23:43) Sveikutes, domiuosi apie vaiku darzeli Zilvitis, gal kas galit pasidalinti savo patirtimi. Nuo rugsejo menesio noriu vesti savo maziuke, bet neturiu ko pasiklausti, kaip tas darzelis? Mes jau metus laiko ėjom į Žilvitį, tik į lopšelį. Tai vaikui patiko. Ir auklytė Nijolė buvo super  . Nuo rugsėjo pradesim eiti į darželį, tai nžn kaip bus. Esu girdėjusi,kad neblogas darželis. Nors ištikrųjų daug kas priklauso nuo auklėtojų. Tik tiek,kad reikėtų tam darželiui renovuotis. Nes kai ėjo mano vyras,tai dar nelabai kas pasikeitė. Mūsų vaikas miega toje pačioje lovoje
QUOTE(jovita25 @ 2009 07 04, 18:20) Nuostabios aukletojos, nuostabus prisiminimai, pati dar budama vaiku lankiau ta darzeli, dabar ten veda vaikucius mano drauges Panevezietes, visos labai patenkintos, auklytes nuosirdzios, stropios, atsidavusios, tikrai kiek girdejau atsiliepimu tai vienas ir geriausiu darzeliu Panevezyje  Šis darželis (ŽVAIGŽDUTĖ)- man po langais... aplinką prižiūri gerai, kiek tai įmanoma (nes natimis renkasi jaunimėlis ir viską niokoja), kas aktualu - šįmet UŽDENGĖ SMĖLIO DĖŽES, dažnai (praktiškai kasmet) remontuoja, ir šiais metais bus renovacija. Jei spręsti pagal tai - gal ir vienas iš geriausių. Bet aš į šį darželį mažosios nevedu. iš savo pažįstamų - girdėjau daugiau blogų atsiliepimų, nei gerų. ir - ne apie sienas, o apie auklėtojas. Bet - aš apie tai jau esu rašiusi šioje temoje... Pasikartosiu tik tai - svarbiasiai, kad auklėtoja rastų bendrą kalbą su jūsų vaiku, kad jūsų ir auklėtojos požiūriai į vaikus ir jų auklėjimą sutaptų. Visa kita - jau tikrai mažiausiai svarbu...
QUOTE(kristinaeid @ 2009 07 02, 09:16) labas  man dabar vienas klausimas ramybes neduoda...ar reikia nesti geliu pirma karta vedant vaika i darzeli (pirma diena)??? mes nenesem, bet ir ejom ne rugsejo pirma QUOTE(Vilusa @ 2009 07 07, 08:14) Šis darželis (ŽVAIGŽDUTĖ)- man po langais... aplinką prižiūri gerai, kiek tai įmanoma (nes natimis renkasi jaunimėlis ir viską niokoja), kas aktualu - šįmet UŽDENGĖ SMĖLIO DĖŽES, dažnai (praktiškai kasmet) remontuoja, ir šiais metais bus renovacija. Jei spręsti pagal tai - gal ir vienas iš geriausių. Bet aš į šį darželį mažosios nevedu. iš savo pažįstamų - girdėjau daugiau blogų atsiliepimų, nei gerų. ir - ne apie sienas, o apie auklėtojas. Bet - aš apie tai jau esu rašiusi šioje temoje... Pasikartosiu tik tai - svarbiasiai, kad auklėtoja rastų bendrą kalbą su jūsų vaiku, kad jūsų ir auklėtojos požiūriai į vaikus ir jų auklėjimą sutaptų. Visa kita - jau tikrai mažiausiai svarbu... smelio dezes priklauso dengti visiems darzeliams
QUOTE(ingauk @ 2009 07 07, 15:12) smelio dezes priklauso dengti visiems darzeliams  Taip - priklauso, bet kituose aplinkui mus - dar nemačiau nei vienos uždengtos, todėl - buvau maloniai nustebinta (nors, tiesa, jau vienos dėžės polietilenas nuplėštas... čia to paties jaunimėlio darbas  )
QUOTE(kristinaeid @ 2009 07 02, 09:16) labas  man dabar vienas klausimas ramybes neduoda...ar reikia nesti geliu pirma karta vedant vaika i darzeli (pirma diena)??? mes nenesem, bet ir ejom ne rugsejo pirma QUOTE(Vilusa @ 2009 07 07, 08:14) Šis darželis (ŽVAIGŽDUTĖ)- man po langais... aplinką prižiūri gerai, kiek tai įmanoma (nes natimis renkasi jaunimėlis ir viską niokoja), kas aktualu - šįmet UŽDENGĖ SMĖLIO DĖŽES, dažnai (praktiškai kasmet) remontuoja, ir šiais metais bus renovacija. Jei spręsti pagal tai - gal ir vienas iš geriausių. Bet aš į šį darželį mažosios nevedu. iš savo pažįstamų - girdėjau daugiau blogų atsiliepimų, nei gerų. ir - ne apie sienas, o apie auklėtojas. Bet - aš apie tai jau esu rašiusi šioje temoje... Pasikartosiu tik tai - svarbiasiai, kad auklėtoja rastų bendrą kalbą su jūsų vaiku, kad jūsų ir auklėtojos požiūriai į vaikus ir jų auklėjimą sutaptų. Visa kita - jau tikrai mažiausiai svarbu... smelio dezes priklauso dengti visiems darzeliams
jovita25
2009 07 13, 12:46
QUOTE(Vilusa @ 2009 07 07, 09:14) Šis darželis (ŽVAIGŽDUTĖ)- man po langais... aplinką prižiūri gerai, kiek tai įmanoma (nes natimis renkasi jaunimėlis ir viską niokoja), kas aktualu - šįmet UŽDENGĖ SMĖLIO DĖŽES, dažnai (praktiškai kasmet) remontuoja, ir šiais metais bus renovacija. Jei spręsti pagal tai - gal ir vienas iš geriausių. Bet aš į šį darželį mažosios nevedu. iš savo pažįstamų - girdėjau daugiau blogų atsiliepimų, nei gerų. ir - ne apie sienas, o apie auklėtojas. Bet - aš apie tai jau esu rašiusi šioje temoje... Pasikartosiu tik tai - svarbiasiai, kad auklėtoja rastų bendrą kalbą su jūsų vaiku, kad jūsų ir auklėtojos požiūriai į vaikus ir jų auklėjimą sutaptų. Visa kita - jau tikrai mažiausiai svarbu... mieloji as rašiau apie KREGŽDUTE Tulpių gatvėje, o ne apie Žvaigždutę... Ir manau, kad kiek žmonių tiek ir nuomonių, mūsų pažystamu ratas tikrai platus, taip kad atsiliepima rašau, ne vieno žmogaus nuomone pasiremdama Kaip visada bus patenkintu ir nelabai, tik jus sprendžiate kur geriausia vaikui Žinau atveji kai draugė vedė pas visų išgirtą auklėtoją, o šie tiesiog nerado bendros kalbos.. sekmes visom
Karusia
2009 07 13, 16:11
QUOTE(dzese @ 2009 06 30, 20:45) o cia jeigu jau prastas darzelis tai eiliu nebuna,o jeigu prestizinis,viskas super tai vietu nera,taip?  pagal rajoną turbūt  Kniaudiškėse darželiai perpildyti (mačiau kandidatų sąrašus vieno darželio  ) o tuo tarpu kokiame Vilties gatvės rajone mažina grupių skaičių.
o kazin kaip zemaiciu rajone su darzeliais? ar dideles eiles?
ausriuxsa
2009 07 16, 08:34
QUOTE(krissp @ 2009 07 07, 00:53) Mes jau metus laiko ėjom į Žilvitį, tik į lopšelį. Tai vaikui patiko. Ir auklytė Nijolė buvo super  . Nuo rugsėjo pradesim eiti į darželį, tai nžn kaip bus. Esu girdėjusi,kad neblogas darželis. Nors ištikrųjų daug kas priklauso nuo auklėtojų. Tik tiek,kad reikėtų tam darželiui renovuotis. Nes kai ėjo mano vyras,tai dar nelabai kas pasikeitė. Mūsų vaikas miega toje pačioje lovoje  aciu uz informacija, norejau paklausti, o kiek laiko vaikiukui buvo, kai pradejo eiti i darzeli
Nuo liepos 1 d pradejom eiti i AZUOLIUKA  Pirma diena buvome kartu,aukletoja maloni,viska aprode  Mano ozkyte isterikavo pikta labai buvo  Antra diena palikau pusei dienos viena,tai patiko atejau pasiimti aukletoja sake kad neisioziavo gera mergaite buvo  Trecia diena pati ileke i grupe ir pamate kad kita aukletoja pasimete,bet pakalbino pradejo zaisti ir viskas buvo gerai,  Ir po 3 dienu apsirgom ir sergam iki siol
Karusia
2009 07 17, 14:57
priėmė vasarai nėjusią į darželį?
QUOTE(ausriuxsa @ 2009 07 16, 09:34) aciu uz informacija, norejau paklausti, o kiek laiko vaikiukui buvo, kai pradejo eiti i darzeli Kadangi buvau sugalvojus pradeti dirbti, tai buvau pradejus vesti nuo 1,3m. Buvo pats maziausias.Kadangi mano vaikas labai aktyvus,tai jam buvo gerai. Taciau pradejo sirgti. Paejom pora men. ir viskas,meciau darba. Nes 2sav. darzelyje, 2sav.sergam ir t.t O po to pradejom eiti nuo beveik 2 metu.
mkristi
2009 07 22, 11:49
Sveikutės, labai norėčiau jūsų patarimo. Auginu du vaikiukus, pirmajam tuoj treji, o mažyliui vos metukai. Galvojau, kad dičkio nevesiu į darželį, kol nevesiu ir antrojo, bet dabar susimąsčiau, kad gal jau reiktų, bet va viena bėda, kad mano dičkis vis dar prašo einant miegoti buteliuko su soske. Bandėm visaip atpratinti, bet deja, kai namuose dar vienas mažiukas taip pat su buteliuku, tai ir vyresnėlį sunku atpratinti. Tai va ir galvoju, ar priims koks darželis mano sūnelį. Girdėjau, kad Kauno gatvėje taip su buteliukais "žaidžia". Gal kas turite patirties tuo klausimu ir man galite patarti, gal reikia laukti, kol atpras ir tik tada leisti.
Vaigita
2009 07 22, 13:21
QUOTE(*grettule* @ 2009 06 16, 14:47) Sveikos mamytes, labai aktuali tema tie vaiku darzeliai  nuo rugsejo menesio turetume eiti i Vytureli, taciau apsiklausinejau kad tikrai nekas tame darzelyje, keiciasi direktores, be to busimos aukletojos Vlada ir Gitana tikrai nera geriausios!!! nusprendeme paluketi iki pavasario kai mums bus 2.5m ir kol kas nevesti. gal atsirastu mamyciu kurios vede ar dar zada vesti savo angelelius i si darzeli? o gal geriau netoliese esantis Diemedis bei Puriena? prasau atsiliepimu nes esu visai pasimetusi. Darželis tikrai puikus  Atėjusi nauja direktorė labai faina, jauna turi daug idėjų. Labai fainos auklėtojos yra Daiva ir Audronė QUOTE(dark @ 2009 06 16, 18:22) jei keiciasi direktore-reiskia ten ,,ne kas"  kodel? ar teisingai supratau, kad jei butu ,,kas" direktore nesikeistu? Direktorę jau reikęjo keisti, nes ana buvo mėgstanti stikliuką QUOTE(kristinaeid @ 2009 06 17, 12:35) labukas,bent jau mano nuomone is jusu isvardintu darzeliu geriausias yra puriena,i vytureli galit vest jei neturit kur pinigu deti,nes kiek girdejau ten sugalvoja,tai baseina remontuot tai vel kokia nesamone...mes nuo rudenio keliausim i darzeli tik mes pasirinkom Ausra,mano nuomone vaikui griau geros aukletojos,nei geros sienos  Remontuojant baseiną, nereikėjo nė kapeikos duot
QUOTE(mkristi @ 2009 07 22, 12:49) Sveikutės, labai norėčiau jūsų patarimo. Auginu du vaikiukus, pirmajam tuoj treji, o mažyliui vos metukai. Galvojau, kad dičkio nevesiu į darželį, kol nevesiu ir antrojo, bet dabar susimąsčiau, kad gal jau reiktų, bet va viena bėda, kad mano dičkis vis dar prašo einant miegoti buteliuko su soske. Bandėm visaip atpratinti, bet deja, kai namuose dar vienas mažiukas taip pat su buteliuku, tai ir vyresnėlį sunku atpratinti. Tai va ir galvoju, ar priims koks darželis mano sūnelį. Girdėjau, kad Kauno gatvėje taip su buteliukais "žaidžia". Gal kas turite patirties tuo klausimu ir man galite patarti, gal reikia laukti, kol atpras ir tik tada leisti. ir juokinga ir pikta
QUOTE(mkristi @ 2009 07 22, 11:49) Sveikutės, labai norėčiau jūsų patarimo. Auginu du vaikiukus, pirmajam tuoj treji, o mažyliui vos metukai. Galvojau, kad dičkio nevesiu į darželį, kol nevesiu ir antrojo, bet dabar susimąsčiau, kad gal jau reiktų, bet va viena bėda, kad mano dičkis vis dar prašo einant miegoti buteliuko su soske. Bandėm visaip atpratinti, bet deja, kai namuose dar vienas mažiukas taip pat su buteliuku, tai ir vyresnėlį sunku atpratinti. Tai va ir galvoju, ar priims koks darželis mano sūnelį. Girdėjau, kad Kauno gatvėje taip su buteliukais "žaidžia". Gal kas turite patirties tuo klausimu ir man galite patarti, gal reikia laukti, kol atpras ir tik tada leisti. Su buteliuku trimečiui abejoju ar kas sutiks, bet gal ir gerai? Niekas darželyje jo jam neduos, bus kita tvarka ir atpras  o namie pasakykit-didelis, eini jau i darželį, todėl nei soskių, nei buteliukų tokiems vaikams nebebūna. Manau, kad pats jis tikrai tų įpročių neatsisakys  gal tiesiog likęs kūdikiškas įprotis, gal manipuliavimas tėvais, gal konkuravimas su mažėliu. Čia jau jums ieškotis priežasčių.
mkristi
2009 07 22, 15:52
QUOTE(zbara @ 2009 07 22, 15:08) nesupratau, kas čia jums juokinga, ir kas pikta?
Ne visai į temą - bet prisiminiau savo vaikystę. Gyvenome kaime. Tai iki pat mokyklos, kas rytą į lovą (dar miegančiai) mama atnešdavo buteliuką (su soske) su šviežiu karvės pienu... Daugiau per dieną niekada nereikdavo soskės, bet tas rytinis ritualas - taip įstrigo į atmintį, kad liko tikriausiai vienu maloniausiu vaikystės atsiminimu... .................................... O šiaip - darželyje tikrai nuo to greitai atpratins. nes darželiuose (lopšeliuose0 taip labai greitai ir nuo sauskelnių atpranta vaikai - o tai jau sudėtingesnis reikalas, nei buteliukas prieš miegą...
QUOTE(Diute_lapelis @ 2009 06 04, 16:02) sveikutes mamytes,turiu vertinga informacija apie darzeli "vyturelis", na zinoma kam aktualu? na neisgerosios puses, bent jau patarciau pas kuria aukletoja nesirasyti tikrai bu skaudziai nusivilsit.,zmogus be atakomybes jausmo, beto visiskai nesirupinantis ir nemylintis vaikų , o tuo manau viskas pasakyta.Iskylusios problemos manau dabar pajudes is mirties tasko, nes pasikeite vedeja, atejo manau profesionalus, nuosirdus ,atsakingas zmogus,kuris manau isjudins tą gyvacių irstva.  Butu malonu, kad informuotum placiau  . Mes nuo rugsejo pradesim lankyti lopseli, mano vaikui rugseji sueina 2 metai ir man direktore dar dave laiko pagalvoti pas kokia aukletoja norim. Patarkit. QUOTE(*grettule* @ 2009 06 16, 15:47) Sveikos mamytes, labai aktuali tema tie vaiku darzeliai  nuo rugsejo menesio turetume eiti i Vytureli, taciau apsiklausinejau kad tikrai nekas tame darzelyje, keiciasi direktores, be to busimos aukletojos Vlada ir Gitana tikrai nera geriausios!!!. Idomu...  pries rasant pareiskima siame darzelyje supermamose paskaiciau tik gerus atsiliepimus, o dabar atrodo viskas blogai  , pradedu abejoti, tai nors kokia aukletoja pasirinkti, patarkit! QUOTE(ausriuxsa @ 2009 06 19, 00:43) Sveikutes, domiuosi apie vaiku darzeli Zilvitis, gal kas galit pasidalinti savo patirtimi. Nuo rugsejo menesio noriu vesti savo maziuke, bet neturiu ko pasiklausti, kaip tas darzelis? Mano dukte lanke zilviti ir mes labai patenkinti, tik vat pasikeitus gyvenamai vietai nebegaliu jo rinktis. Musu aukletoja buvo Onute, laabai gera moteris. QUOTE(paryziete @ 2009 06 22, 10:50) Na mes jau du mėnesiukus lankome Vyturėlį ir negalime atsidžiaugti  nežinau iš kur čia pasklidusios kalbos, kad reikia kažkam kažką duot, tikrai niekas nieko nėra prašęs. Priešingai, kai pradėjom lankyti paklausėme gal reikia kažko nupirkti, tai mums buvo atsakyta, kad tikrai nieko nereikia. Turėjom problemų, nes vaikutis niekaip nedraugavo su puoduku, o darželyje pasakė, kad pamperiukų nebeneškit, ir mažius po poros savaičių pilnumoje viską daro į puoduką, išmoko eilėraštukų,visokių šokių judesiukų, o apie baseiną tai iš viso  , mažius iki šiol prašo mama vesk mane į baseiną  . Na va, nors kazkas parase geriau  , labai tikiuosi, kad jus nesate sio darzelio darbuotoja  .
Vaigita
2009 07 24, 14:26
QUOTE(ingeborga2 @ 2009 07 24, 14:28) Butu malonu, kad informuotum placiau  . Mes nuo rugsejo pradesim lankyti lopseli, mano vaikui rugseji sueina 2 metai ir man direktore dar dave laiko pagalvoti pas kokia aukletoja norim. Patarkit. Jei gerai žinau, tai mažuliukus turėtų gaut auklėtoja Daiva, ji labai šauni
|
|