Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: mano Amandutes gimimas
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
erikazykiene
thumbup.gif geguzes 5 diena as buvau kaip ant sparnu,turejau tiek jegu kaip niekad,priruosiau naminiu koldunu su ta mintim kad jei kas tai vyras tures ka valgyti biggrin.gif nors gimdymo terminas buvo tik birzelio 2 diena,nzn tikriausiai sirdis jaute ,kad mano pilvinukas ruosiasi pamatyti si pasauli.ir stai atejo vakaras,sulaukiu vyro is darbo dar pakalbam apie savo leliuka kad lb jo laukiam ir einam liulia,tik kazkaip nesimiega man,vyras jau nuluzes juk pavarges o man sirdis ko tais nerami... ziuriu i laikrodi 1 h nakties. bandau miegoti bet neiseina,pradedu jausti pilvo skausmelius ziuriu i laikrodi 1.30h nakties skausmai kas 5-8 minutes,na ka galvoju paruosiamieji cia man trugdo miega,praeina valanda o skausmai nesiliauja,dar viena valanda dar nesiliauja,pakeliu vyra,vyras sako gal praeis rolleyes.gif o man jau taip neatrodo. 6h ryto issikvieciu greitaja,nuskubam i ligonine,papuola grubus gydytojas,patikrina (ziauriai skausmingai) sako 4 cm kaklelis atsidares snd gimdysi,dar sumurma kad reikejo anksciau atvaziuot ko taip ilgai laukiai.
sirdis musa atrodo tuoj issoks ,vyras taip pat susijaudines nzn kaip kas cia bus juk dar anksti,dar 4 savaites iki gimdymo.
pagaliau atsiduriam gimdykloj,saremaiai kas 5 minutes taciau visai neskausmingi net juokas eme kad tik taip skauda(nezinojau kas laukia blink.gif ) doh.gif tai taip prasedejau iki 3 h dienos,apziuros nemalonios baisiai pagaliau patikrina sako 8cm atsidarymas ilgiau nelaukiam kerpam vandenis,vel baisu begalo,na ka prakirpo vandenis,pradejo leisti skatinancius o tada tai prasidejo doh.gif doh.gif doh.gif verysad.gif blink.gif galvojau geriau numirt nei toki skausma kentet,dar gydytojos tikrinimai kad greiciau gimtu per pacius saremius buvo tragedija,vyro veidas baltas kaip popieriaus,kojos linjsta nezino kuom man padet (juk uz mane nepagimdys) lotuliukas.gif pagaliau uzeina stangos tada dar 1 h ir as rankose turiu savo mazyle thumbup.gif tongue.gif ji tokia grazi myliu ja su kiekviena diena vis labiau ir labiau...dabar esu labai laiminga nes turiu savo angeliuka wub.gif nepykit kad taip greit viska susakiau bet skubejau nes dukriukas turi keltis niamniu wub.gif blush2.gif 4u.gif
Jolitukas29
Nors trumpai parašyta,bet graži istorija,sekmės Jums,aukit sveiki 4u.gif smile.gif
sonnija
grazu wub.gif
GudriLapė
sėkmės jums 4u.gif
*Astraja*
nors ir trumpai, bet jausmingai papasakojai... 4u.gif matyt, mažylėlė labai jau norėjo tėvelius pamatyt, dėl to ir patrumpino atėjimo terminą thumbup.gif sveikatos ir laimės jūsų šeimai wub.gif
ederi
Labai grazi istorija. Sekmes jums abiems smile.gif
yoyo75
4u.gif
Sėkmės mažylei ir tėveliams
NeryngaM
grazu smile.gif sveikinu 4u.gif
_2good4U_
Trumpai, bet issamiai 4u.gif

Aukite didutes ir sveikutes! wub.gif
SOWELU
Sveikinimai dideli!!! wub.gif wub.gif wub.gif

O kokios ugio svorio gime? Ar nereikejo inkubatoriuje sildytis?? smile.gif
Renata J.G.
4u.gif sveikinam 4u.gif sveikatos daug daug Jums 4u.gif 4u.gif
aize
Trumpai drutai papasakota biggrin.gif Linkiu daug stiprybes ir istvermes mamytei, o dukryte lai auga stipri ir sveika 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Casual
kokia "shviezia" istorija bigsmile.gif

Sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Lai auga didute smile.gif
egle-kristina
sauniai papasokajei thumbup.gif
sveikinu susitikus su savo pupa 4u.gif
sekmes augant 4u.gif
Gabriete
Labai graži istorija, skaitant atrodo, kad pagimdei taip gražiai ir lengvai ir tik truputį paskaudėjo smile.gif.
gabvidas
Sveikinu susilaikus dukrytės 4u.gif ir linkiu ramių naktelių ir daug pienelio gražu wub.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.