geguzes 5 diena as buvau kaip ant sparnu,turejau tiek jegu kaip niekad,priruosiau naminiu koldunu su ta mintim kad jei kas tai vyras tures ka valgyti

nors gimdymo terminas buvo tik birzelio 2 diena,nzn tikriausiai sirdis jaute ,kad mano pilvinukas ruosiasi pamatyti si pasauli.ir stai atejo vakaras,sulaukiu vyro is darbo dar pakalbam apie savo leliuka kad lb jo laukiam ir einam liulia,tik kazkaip nesimiega man,vyras jau nuluzes juk pavarges o man sirdis ko tais nerami... ziuriu i laikrodi 1 h nakties. bandau miegoti bet neiseina,pradedu jausti pilvo skausmelius ziuriu i laikrodi 1.30h nakties skausmai kas 5-8 minutes,na ka galvoju paruosiamieji cia man trugdo miega,praeina valanda o skausmai nesiliauja,dar viena valanda dar nesiliauja,pakeliu vyra,vyras sako gal praeis

o man jau taip neatrodo. 6h ryto issikvieciu greitaja,nuskubam i ligonine,papuola grubus gydytojas,patikrina (ziauriai skausmingai) sako 4 cm kaklelis atsidares snd gimdysi,dar sumurma kad reikejo anksciau atvaziuot ko taip ilgai laukiai.
sirdis musa atrodo tuoj issoks ,vyras taip pat susijaudines nzn kaip kas cia bus juk dar anksti,dar 4 savaites iki gimdymo.
pagaliau atsiduriam gimdykloj,saremaiai kas 5 minutes taciau visai neskausmingi net juokas eme kad tik taip skauda(nezinojau kas laukia

)

tai taip prasedejau iki 3 h dienos,apziuros nemalonios baisiai pagaliau patikrina sako 8cm atsidarymas ilgiau nelaukiam kerpam vandenis,vel baisu begalo,na ka prakirpo vandenis,pradejo leisti skatinancius o tada tai prasidejo

galvojau geriau numirt nei toki skausma kentet,dar gydytojos tikrinimai kad greiciau gimtu per pacius saremius buvo tragedija,vyro veidas baltas kaip popieriaus,kojos linjsta nezino kuom man padet (juk uz mane nepagimdys)

pagaliau uzeina stangos tada dar 1 h ir as rankose turiu savo mazyle

ji tokia grazi myliu ja su kiekviena diena vis labiau ir labiau...dabar esu labai laiminga nes turiu savo angeliuka

nepykit kad taip greit viska susakiau bet skubejau nes dukriukas turi keltis niamniu