Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Skalbimo milteliai
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai > 100 ir 1 patarimas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Pingvinukas
SENA TEMA
Rinoja
Norfoje radau tokiu-Euro miltelius(pigus)bet man tikrai geri...(minkstiklio net nepilu.
Rozarka
Iš Lenkijos parsivežiau miltelius Bryza. Išplauna absoliutiškai visas dėmes,net žolės ir plaukų dažų thumbup.gif
Cheetah
Antri metai teperku tik PERSIL Aloe Vera Sensitive bigsmile.gif
http://www.loctite.pl/plp/content_images/P...1772H_1772W.jpg

Nors knieti tikruosius Persil išbandyti - vokiškus ax.gif Nors ir tie, kuriuos mūsuose PC perku man gana neblogi, bet norisi tikros kokybės gaminio ax.gif
Keiti
Aš naudoju visai šeimai Ariel. Tik vyro darbiniams kombinezonams perku bet kokius pačius pigiausius, nes jie vis tiek tiek tepaluoti, kad neįmanoma atskalbti.
Jammin1
Perkam tide arba ariel, na dar retsykiais bonux'ą smile.gif kokybė tenkina, o kad skalbiniai geriau kvepėtų ir būtų minkštesni visada pilam ir minkštiklį smile.gif Tiesa dar turim maximos miltelius, jais skalbiam grindų šepečio medžiaginį 'apvalkalą' smile.gif
SPRIGE
Naudoju šveicarų sk. miltelius G1 (GNLD) 5kg-159skalbimams ir magnetą vandeniui nukalkinti.
liūtuke
QUOTE(SPRIGE @ 2009 05 24, 13:08)
Naudoju šveicarų sk. miltelius G1 (GNLD) 5kg-159skalbimams ir magnetą vandeniui nukalkinti.
*

Magnetas thumbup.gif
silver moon
O man labiausiai patinka Ariel. thumbup.gif Buvau nusipirkusi Persil skysta skalbikli, labai patiko kvapas, bet kazkaip milteliai geriau. Kartais paeksperimentuoju, bet paskui vis del to griztu prie Ariel smile.gif
_Draugė_
Mes tai perkam Ariel ar Persil bet vokišką, o ne Lenkijoje gamintą. Kokybė skiriasi...
*Rykliukė*
Gal kas bandete latviskus Marine skalbimo produktus, arba Ringuvos Balance? Kokie ispudziai? 4u.gif
amileta
QUOTE(SPRIGE @ 2009 05 24, 14:08)
*

o kaip atrodo tas magnetas ir kur galima butu ji nusipirkti?
staselė
O aš naudoju Bonux arba Tide, bet paskutiniu metu žiūriu, kad prastokai tie milteliai išplauna rūbus, net nebežinau, kokius miltelius pirkti, kad gerai išplautų, nes vaikai taip ištepa ir pomidorų padažo dėmės, ir žolės, ir purvo. Labai nesmagu, kai išplauni rūbus,o dėmės lieka.
Jolete
QUOTE(staselė @ 2009 06 28, 17:38)
O aš naudoju Bonux arba  Tide, bet paskutiniu metu žiūriu, kad prastokai tie milteliai išplauna rūbus, net nebežinau, kokius miltelius pirkti, kad gerai išplautų, nes vaikai taip ištepa ir  pomidorų padažo dėmės, ir žolės, ir purvo. Labai nesmagu, kai išplauni rūbus,o dėmės lieka.
*

Tokias bjaurias dėmes įtrinu tulžies muilu prieš skalbimą.
electra23
As dazniausiai naugoju ARIEL,o mazosio rubelius skalbiu su FAIRY
user posted image
DeilijoSa
bonux,man patinka,parsivezem dar ziema is lenkijos ir man jie thumbup.gif kvapas pasakiskas cool.gif
@@vandeniuke@@
sveikos 4u.gif
Isbandziusi daugybe skalbimo priemoniu, ir lenkisku, visokiu mirksiukas.gif
Prekybos centruose pirkti REX milteliai patinka, ringuvos muilo drozles thumbup.gif
Paskutiniu metu naudoju parvestus vokiskus TANDIL. Nepalyginti kokybes kad ir tu paciu PERSIL pirktu pas mus ir parvestu.
Lillly
QUOTE(electra23 @ 2009 07 01, 14:36)
As dazniausiai naugoju ARIEL,o mazosio rubelius skalbiu su FAIRY
user posted image
*

o pas mus nera tokiu? bigsmile.gif
Pasišiaušęs
Skalbiu tik vokiškais Persil 4u.gif pirktais ne maximoj schmoll.gif
KibirVibir
ARIEL smile.gif jau ir giminems vezu miltelius siuos ir Palmolive muila skysta, nes kokybes nera ko lyginti su Lt parduodamais...

user posted image

Zemiete
QUOTE(Avocetė @ 2009 07 06, 20:20)
Skalbiu tik vokiškais Persil  4u.gif  pirktais ne maximoj  schmoll.gif
*

O kuo skiriasi pirkti Maximoj ir ne maximoj?
Pasišiaušęs
QUOTE(Zemiete @ 2009 07 07, 12:50)
*

kaip skalbia nepalyginsi schmoll.gif ir dėmes išiima, uošvienė sakė skalbiniai baltesni thumbup.gif
pikkolo
QUOTE(Zemiete @ 2009 07 07, 12:50)
*

Skiriasi gamintojo šalimi. Dauguma skalbimo miltelių PC yra pagaminti Lenkijoje arba Čekijoje nors receptūros tos pačios, bet kokybė labai skiriasi. Tai daugiausia liečia vokiškus skalbimo miltelius: Persil, tide ir pan. Nors kad ir kaip bebūtų keista, bet lenkiški skalbimo milteliai Rex ar Bonux skalbia daug geriau nei vokiški gaminti Lenkijoje.
dianute
Aš nemėgstu iškvėpintų skalbinių, todėl skalbiu Neutral.
Bet noriu pamėginti lietuviškus, Ringuvos gaminamus.
wai2te_m
QUOTE(*Rykliukė* @ 2009 06 07, 13:19)
Gal kas bandete latviskus Marine skalbimo produktus, arba Ringuvos Balance? Kokie ispudziai? 4u.gif
*

As dabar skalbiu su Marine, tai milteliai kaip milteliai smile.gif nieko stebuklingo
rytorasa
Aš skalbimui naudoju muilo riešutus. Kodėl? todėl , kad...
ogista
QUOTE(rytorasa @ 2009 07 10, 11:53)
*

O kas tie muilo riešutai, neradau čia parašyta g.gif
rytorasa
QUOTE(ogista @ 2009 07 10, 12:12)
O kas tie muilo riešutai, neradau čia parašyta g.gif
*

Muilo riešutai
liūtuke
QUOTE(rytorasa @ 2009 07 10, 11:37)

Įdomu, bet ekologiškas produktas tikriausiai nepigus? g.gif
rytorasa
QUOTE(liūtuke @ 2009 07 11, 14:48)
Įdomu, bet ekologiškas produktas tikriausiai nepigus? g.gif
*

1kg kainuoja apie 60lt. Bet ten jų nedaug vienam skalbimui reikia( 7-8 riešutų). Su tais pačiais riešutais galima skalbti 3 kartus. 1kg užteks ilgam... smile.gif
Auksreda
Visad perku miltelius maximoj,bet tik tada kai akcijos buna. Tuomet labai pigiai nusiperku. Labiausiai patinka persil arba ariel gelio pavidalu.
Bitė Plius
Žinau, kad čia ne į temą, bet gal kas galite padėti unsure.gif . Mano skalbimo maįina yra ARISTON ADV 109. Labai džiaugiausi kažkur jau apie gerus metus, bet va šį savaitgalį kažkas atsitiko. Programą užstatyti pavyksta, bet vietoje laiko lange šviečia užrašas "-- CON". Sklabė nežiūrint į šį užrašą atrodo kaip ir normaliai, bet va šiandien norėjau tik išsigręžti ir niekaip blink.gif . Instrikcijoje vyras nieko nerado apie šią problemą. Gal kas buvote susidūrę su kuom nors panašiu g.gif . HELP, HELP, HELP...
liūtuke
QUOTE(BALSAS @ 2009 07 12, 22:42)
Visad perku miltelius maximoj,bet tik tada kai akcijos buna. Tuomet labai pigiai nusiperku. Labiausiai patinka persil arba ariel gelio pavidalu.
*

drinks_cheers.gif ir man patinka nuo vienos akcijos iki kitos biggrin.gif
electra23
QUOTE(rytorasa @ 2009 07 10, 12:37)

bigsmile.gif nieko panasaus dar nebuvau girdejus ax.gif smile.gif
liepal
Milteliai E spalvotiems, na tokia fantastika, kad net uz ariel geriau. iseme dėmes, atgaivino spalvas, buvo balti marskineliai , tai tie akinamo baltumo. fantastika, rezultatas kurio nesitikejau. clap.gif clap.gif clap.gif
Norvide
Naudoju Ariel thumbup.gif
Meduvė
o as skalbiu dabar tik vaikiskais Bobas milteliais, nes jeigu kitokiais isskalbiu tai iskart vaika sualergizouja. Uztenka jam prisiglausti pvz., prie manes ar vyro. Ir jeigu musu drabuziai buvo skalbti kitokiasi milteliais...... doh.gif
forever21
O kokia nuomone apie OMO? ar verta juos pirkt? Pati naudoju ariel,,, ax.gif
@@vandeniuke@@
QUOTE(forever21 @ 2009 08 05, 09:28)
O kokia nuomone apie OMO? ar verta juos pirkt?  Pati naudoju ariel,,, ax.gif
*

Man nepatiko o ir maze berdavo. As pirkciau PERSIL vietoj ju.
forever21
QUOTE(@@vandeniuke@@ @ 2009 08 05, 14:50)
Man nepatiko o ir maze berdavo. As pirkciau PERSIL vietoj ju.
*

aisku...va kai buna kai Prisirisi prie Ariel, nieko nesusigaudai apie kitus lotuliukas.gif
o tai Ariel 'skaitosi' geresni ar Persil? g.gif
@@vandeniuke@@
QUOTE(forever21 @ 2009 08 05, 14:44)
aisku...va kai buna kai Prisirisi prie Ariel, nieko nesusigaudai apie kitus lotuliukas.gif
o tai Ariel 'skaitosi' geresni ar Persil? g.gif
*

man Persil ir REX su sodo efektu patinka thumbup.gif
žemuogienė
QUOTE(rytorasa @ 2009 07 10, 11:53)
*

bet kad jie išskalbia tik rūbus be dėmių. dėmės visos lieka doh.gif tik va man patiko, kad viskas labai minkšta smile.gif
Mivida
As irgi tik Ariel pripazistu ax.gif
Jovita xxx
QUOTE(žemuogienė @ 2009 08 06, 18:42)
bet kad jie išskalbia tik rūbus be dėmių. dėmės visos lieka doh.gif tik va man patiko, kad viskas labai minkšta smile.gif
*

Nelabai smagu, kai išplauti rūbai su dėmėmis.
jurda
man l.svariai isplauna NEUTRAL.
Saulužė
Skalbiu JELP, bet dėmes prieš tai įtrinu muilu su tulžim, nes kitaip lieka dažniausiai smile.gif noriu bandyt muilo riešutus, nes labai viskas kieta net ir su minkštikliu unsure.gif
wai2te_m
O su kuo skalbiat, balinat baltus drabuzius? nes Vanish ne kazka pagelbejo unsure.gif
forever21
QUOTE(wai2te_m @ 2009 08 13, 23:57)
O su kuo skalbiat, balinat baltus drabuzius? nes Vanish ne kazka pagelbejo  unsure.gif
*

va va... man vanish irgi kartais nepadede blink.gif blink.gif blink.gif
tada naudoju ACE, kavapas nekoks lotuliukas.gif bet pora kart perskalbus, rezultatas super thumbup.gif
PERSIL prisipirkau pirma karta milteliu ir... doh.gif kita kart pirksiu ARIEL biggrin.gif
donatele
Man tai demes puikiausiai isima demiu isemejas is Amway, o LOC minkstina vandeni, todel zymiai maziau reikia deti skalbimo priemones ir drabuziai gerai issiskalbia bei tampa minkstuciai ax.gif
senamiestizz
as tai perku ariel ir siaip dar kitus, kurie tuo metu prekybos centre yra su akcija, nesvarius ar demetus skalbiu su ariel o va tik siaip kelis kartus uzsivilktus rubus skalbiu su pigesniai milteliais. ariel skalbia neblogai tik kad nevisada pasalina visas demes o ir vanish nevisada padeda, ypac vaiko sukurtom demem. naudoju lenor minkstikli, kolkas geresnio neradau, o nuo kalkiu ka nors pilate i skalbianke?padeda?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.