Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ekologiškų produktų parduotuvės
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaikų mityba
Pages: 1, 2
Megi
Gal Vilniuje yra specializuotu ekologisku produktu parduotuviu? O gal iprastose parduotuvese yra didesni skyreliai ekologisku produktu,kad butu ne vien kruopos, bet ir bulves,bei kitos darzoves .Pavargau studijuoti etiketes.Cukinija lietuviskas ,ar ne. Nors Maksimoje matyt lietuvsku ir nebuna. Gal kas galite rekomenduoti?
san
EKOLOGIŠKOS RUDENS GĖRYBĖS – IR MAŽIEMS, IR DIDELIEMS

VšĮ „Tatulos programa“ šį rudenį rengia jubiliejines ekologiškų rudens gėrybių muges, kurios vyks:

rugsėjo 17 d. 9.00 val. Panevėžyje, Senvagėje
rugsėjo 24-25 d. 9.00 val. Vilniuje, Vingio parke
spalio 1-2 dienomis 9.00 val. ir spalio 8-9 dienomis 9.00 val. Vilniuje, aikštelėje prie Žemės ūkio ministerijos
spalio 15 d. 9.00 val. Biržuose, J.Janonio aikštėje
Laiza
Pasižiūrėk čia:
www.tatulos-programa.lt/

Anksčiau tokia spec.parduotuvė buvo Fabijoniškėse.
dadu
Palangos gatve 1, Vilnius -ekologiskos produkcijos parduotuve
"Tradicija" thumbup.gif
Coca - cola
QUOTE(dadu @ 2005 09 26, 20:23)
Palangos gatve 1, Vilnius -ekologiskos produkcijos parduotuve
"Tradicija" thumbup.gif
*

o kur vilniuje yra tokia gatve??? blush2.gif
Laiza
Palangos g. yra tarp Vilniaus ir Pylimo g. lyg ir K.Kalinausko g. tąsa. O K.Kalinausko g. dauguma turėtų žinoti. Juk jos viršuje Santuokų rūmai. smile.gif
Rastė
Sveikos,
gal galit patarti kur nusipirkti ekologiškų daržovių? Gyvenu mieste ir neturiu kaime jokiu bobučių ar tetulyčių, kurios augintų daržovytes verysad.gif , o savo mažutei nesinori duoti tų daržovių iš maximų. Buvau ir turgui, bet ten ką lietuviško radau tai tik pavytusių obuoliukų pas bobutę, o visos kitos daržovės atvežtinės verysad.gif
diach
pas mus tokios problemos nera, mes viska atsivezam is kaimo. Kiek zinau Vilniui vyksta ekologisku produktu muges. Jos budavo prie operos ir baleto teatro, prie mokytoju namu, Basanaviciaus mokykloje praeitais metais kiekviena sestadieni, gal ir dabar kazkur buna.
Rastė
Na mes gyvenam Kaune ir tokiu turgeliu nemanau, kad yra sad.gif
adrija
smile.gif Sveiki.Forume skaičiau,kad mamos leliukams perka šaldytas daržoves,tipo jose nėra nitratų,chemikalų ir taip toliau.Ar tai tiesa .ir .jei taip,tai kur tas visas brudas šaldant dingsta?
Ir dar.Vieni sako,kad centruose pirktas šviežias daržoves tereikia tik pamirkyti valanda vandenyje ir viskas ok.Galima drąsiai kūdikiui virti.Kiti sako,kad nesąmonė,nes pačiam vandeny nitratų pilna ir niekas niekur nedingsta.Kaip yra iš tikrųjų? g.gif
viltuke
Del to, kad pamirkius darzoves vandenyje nitratai dingsta, tai ir as girdejau. Tik mirkant vandeni reikia pakeisti.
adrija
QUOTE(viltuke @ 2005 12 09, 16:34)
Del to, kad pamirkius darzoves vandenyje nitratai dingsta, tai ir as girdejau. Tik mirkant vandeni reikia pakeisti.
*

blink.gif Otai kaip su tom saldytom darzovytem,jus nezinot?
Ručius
Siaip tai manau, jei pirkt darzoves centruose, po to jas mirkyt, tai tikrai nesuzinosim, ar lieka tie nitratai ar ne, nors taip ir rasoma.
Tikrai sveikas darzoves ir vaisius deja galima tik savo darze uzsiauginti ax.gif

O ekologisku darzoviu galima nusipirkt Konarskio g. mokykloje(anksciau buvo 27 vidurine) vykstanciose mugese, buna sestadieniais, kartais sekmadieniais iki pietu. Akropolio maximoj yra ekologisku darzoviu skyrelis. 4u.gif
Jurgux
As kosytems produktu pirkau Girstupio turgelyje (Kaune). Atejau su mazaja, tai paklausiau pardavejos kas lietuviska, ji pasake, aisku as ja patikejau, bet tikrai nuosirdziai patare ko nepirkti, kas ne lietuviska. Paklausiau del obuoliu tai sako jeigu mazajai tai geriau neduokit schmoll.gif jie lenkiski, o vat morkytes lietuviskos thumbup.gif Brokolis ir kalafijoras pasake kad irgi nelietuviski.
Ir as noreciau zinoti kur Kaune galima nusipirkti daugiau lietuvisku darzoviu g.gif
JolkaM

O ekologisku darzoviu galima nusipirkt Konarskio g. mokykloje(anksciau buvo 27 vidurine) vykstanciose mugese, buna sestadieniais, kartais sekmadieniais iki pietu. Akropolio maximoj yra ekologisku darzoviu skyrelis. 4u.gif
*

[/quote]
Taip, vyksta ir dabar kas antrą šeštadienį. Kaip tik šį šeštadienį (01 07) bus mugė. Aš praitą kartą pirkau morkyčių, bulvyčių, moliūgo, žiedinių (tokių mažų žalių) kopūstėlių. Pasirinkimas silpnokas. verysad.gif
obuoliux
Kaune ekologiškų daržovių būna Hyper Maximoje (prie daržovių skyriaus yra šaldomos lentynos), dar kartais Molo maximoje. Nu, pasirinkimas nėra įspūdingas: morkos, bulvytės, burokai, svogūnai, pastarnokai. Dar kartais būna šparaginių pupelių, juodųjų ridikų (brrr... nemanau, kad juos vaikiai valgytų).
O prieš metus-porą ekologiškomis daržovėmis prekiaudavo ūkininkai Daukanto gatvėje (eina skersai Laisvės al., prie fontano, nuo Kęstučio gatvės pusės). Tačiau dažniausiai ten būna vaistažolininkai ir naminės duonytės kepėjai. Šios mini-mugės vykdavo penktadieniais, iki pietų tai tikrai. Pabandykite ten pažiūrėti. ax.gif
JUrate2005
Sveikos mamytės,

kaip galvojat ar reikalingos ekologiškų produktų parduotuvėlės? kur būtų prekiaujama tik ekologiškais produktais.
ka manot? 4u.gif
obuoliux
Aš visom keturiom už tokias parduotuvėles.
Tiesa, ką tik radau tinklalapį, kur yra ekologišku ūkininkavimu užsiimančių ūkininkų skelbimai apie parduodamą produkciją:

http://www.tatulos-programa.lt/lt/pages,id.278

Ir dar: ekologiškų produktų mugės (gaila, kad tik Vilniuje):

http://www.tatulos-programa.lt/lt/pages,id.173
JUrate2005
aš radau,kad yra berods Panevėžyje.
bet Kaune tik turguose(Girstupio) ir super centruose. verysad.gif
Jurgux
QUOTE(JUrate2005 @ 2006 01 06, 22:40)
aš radau,kad yra berods Panevėžyje.
bet Kaune tik turguose(Girstupio) ir super centruose. verysad.gif
*

As ziurejau vakar Maximoj prie ekologisku produktu ir pakraupau pamacius kad jie vezti is Ispanijos. Tai kokie cia ekologiski? g.gif Manau kad rasti gerybiu is lietuvisko sodo dabar labai sunku. Galvoju kas geriau ar pirkti saldytas darzoves ar nesaldytas, bet purkstas ir visokias kitokias. Aisku ir saldytos tokios pat. Nu nezinau, gal kas patars g.gif g.gif
Ingėnas
QUOTE(Jurgux @ 2006 01 07, 15:37)
As ziurejau vakar Maximoj prie ekologisku produktu ir pakraupau pamacius kad jie vezti is Ispanijos. Tai kokie cia ekologiski?  g.gif Manau kad rasti gerybiu is lietuvisko sodo dabar labai sunku. Galvoju kas geriau ar pirkti saldytas darzoves ar nesaldytas, bet purkstas ir visokias kitokias. Aisku ir saldytos tokios pat. Nu nezinau, gal kas patars g.gif  g.gif
*

Kiek spaudoje rašo, jeigu galima tuo tikėti, kad šiuo sezonu, kai lietuviškų daržovių nebelabai yra, geriau pirkti šaldytas. Nes jose esą daugiau vitaminų išlikę.
žemuogienė
Kaune girstupio turgelyje toks vyrukas prekiauja ekologiskom darzovem. vyras ten cukinija pirko ax.gif
junga
Sveikos mamytes, labai dekui uz info apie ekologisku produktu muges Konarskio g. - butinai ten nuvyksime. turiu klausima, gal ne visai atitinkanti temos pavadinima, taciau man irgi labai aktualu - kur perkate kruopas savo kudikeliu kruopu kosems ? toje ekologisku produktu mugeje itariu daugiausiai ekologiskos darzoves, skelbime internete kai kurie ukininkai yra nurode jog parduoda ekologiskas avizas ir miezius. o kaip su kitomis kruopomis ? labai noriu pati virti koses. o juk nesinori vaikui virti is bet kur atveztu grikiu, ryziu ir kt. kruopu. Busiu dekinga uz naudinga info 4u.gif
varla
QUOTE(junga @ 2006 01 19, 23:09)
Sveikos mamytes, labai dekui uz info apie ekologisku produktu muges Konarskio g. - butinai ten nuvyksime. turiu klausima, gal ne visai atitinkanti temos pavadinima, taciau man irgi labai aktualu - kur perkate kruopas savo kudikeliu kruopu kosems ? toje ekologisku produktu mugeje itariu daugiausiai ekologiskos darzoves, skelbime internete kai kurie ukininkai yra nurode jog parduoda ekologiskas avizas ir miezius. o kaip su kitomis kruopomis ? labai noriu pati virti koses. o juk nesinori vaikui virti is bet kur atveztu grikiu, ryziu ir kt. kruopu. Busiu dekinga uz naudinga info  4u.gif
*

Sveika, siulau apsilankyti ekoagros.lt tinklalapyje, ten visi sertifikuoti ekologines produkcijos gamintojai išvardinti. Ta įstaiga juos sertifikuoja. Produkcijos galima nusipirkti Girstupio turgelyje (ten kur apačioje vyksta), o taip pat ir Daukanto gatvėje Kaune, ties Merkurijumi, kiekvieną penktadienį iki 12 val. Darbar, aišku, šviežių ekologiškų daržovių rasim minimaliai, bet tame ir esmė, kad šviežių, ateis sezonas - bus labai įvairus asortimentas.
Kas liečia kruopas, tai "Ustukių malūnas", taip pat turintys sertifikatą, gamina įvairias ekologiškas kruopas, net iš kelių grūdų. Man asmeniškai labiausiai patinka jų trapučiai su šokoladu thumbup.gif (čia tokie kaip sausainiai, iš išpūstų grūdų - grikių, kviečių ir pan. be galo skanu o dar ir labai sveika thumbup.gif .
junga
Aciu varla'i uz patarimus. Siandien pagaliau pavyko nuvykti i ekologisku produktu muge Konarskio g. (Vilniuje) - kaip tik ir nusipirkau minetuju trapuciu, nepatarta turbut ir demesio nebuciau atkreipusi smile.gif is ties, turiu pasakyti, kad mugeje galima nusipirkti ne vien ekologisku darzoviu, medaus, vaistazoliu arbatu, bet radau ir grudu bei ju dribsniu - pirkau mieziu, rugiu, kvieciu, avizu dribsniu. Tais grudais prekiavo malonus ukininkas berods is Raseiniu, paminejo, jog "Puikio" (arba "pukio") kosems grudai perkami is jo. pas ji ir tu minetu koseliu galima buvo isigyti. tai stai grizau visa patenkinta siandien, nes Maximos eko skyriuje buvau radusi tik ekologisku grikiu smile.gif Visoms sekmes ir aciu uz info ! smile.gif
marytė
Ką jūs darot su gėrimais? Aš neseniai užtikau natūralius uogų sirupus. Rašo nei vieno E. Čia ekologiška produkcija ar ne? Vaikai labai mėgsta arbatas iš šitų sirupų.
veriru
QUOTE(aura4 @ 2005 12 09, 14:50)
smile.gif Sveiki.Forume skaičiau,kad mamos leliukams perka šaldytas daržoves,tipo jose nėra nitratų,chemikalų ir taip toliau.Ar tai tiesa .ir .jei taip,tai kur tas visas brudas šaldant dingsta?
*

As i darzoviene kartais imetu saldytu zirneliu ar sparaginiu pupeliu, manau paskanina siek tiek darzovienes, o ar yra ten daug vitaminu tai pasakyti negaliu g.gif
varla
QUOTE(marytė @ 2006 02 12, 17:45)
Ką jūs darot su gėrimais? Aš neseniai užtikau natūralius uogų sirupus. Rašo nei vieno E. Čia ekologiška produkcija ar ne? Vaikai labai mėgsta arbatas iš šitų sirupų.
*

Kiek pamenu, ekologiškų sertifikuotų sirupų nėra, o tai kad etiketėje nėra nei vieno E, tai gali buti tiesiog akiu apmulkinimo triukas, kadangi tie pardavejai, kurie del to nenori prarasti pirkėjų, tų E raidžių tiesiog vengia, visas tas medžiagas įvardija žodžiu, pvz. E330 yra doh.gif citrinos rūgštis, E330 - blink.gif atrodo labai baisiai, o užrašas - citrinos rūštis - jau daug priimtiniau mūsų akiai - ar ne lotuliukas.gif ?
Nemanau, kad tie sirupai blogi, bet turbūt geriausia ir saugiausia naudot mūsų pačių ar močiučių per vasara pagamintų uogienių ir kompotų smile.gif
Bitelė
QUOTE(junga @ 2006 02 04, 21:23)
Aciu varla'i uz patarimus. Siandien pagaliau pavyko nuvykti i ekologisku produktu muge Konarskio g. (Vilniuje)
is ties, turiu pasakyti, kad mugeje galima nusipirkti ne vien ekologisku darzoviu, medaus, vaistazoliu arbatu, bet radau ir grudu bei ju dribsniu - pirkau mieziu, rugiu, kvieciu, avizu dribsniu. Tais grudais  prekiavo malonus ukininkas berods is Raseiniu, paminejo, jog "Puikio" (arba "pukio") kosems grudai perkami is jo. pas ji ir tu minetu koseliu galima buvo isigyti.

Ir aš buvau grįžusi visa patenkinta, bet kai pradėjau iš tų dribsnių virti košes, tai nuotaika kiek pasikeitė. Bent jau avižų dribniai tai labai prastai iškulti, nes pilni, kaip aš sakau "ašutų", na, suspaustų avižos grūdo apvalkalėlio. Nežinau, kaip tiksliau tai pavadinti. Mano galva jų neturėtų ten būti schmoll.gif. Bent jau aš nesubebėjau jų visų iš tų dribsnių išrinki, doh.gif mažoji panelė labai pasipiktino jų suradusi, springo, kosėjo ir kitą kartą atsisakė tą košę valgyti...Kariavau taip savaitę ir neapsikentusi nupirkau Milupos dribsnių,kiek skaičiau jie bej okių priedų, saldiklių, kitaip tariant natūralūs.
liepacka
Sveikos panelytes,

kad ir seniai diskutavot apie ekologiskus produktus, bet as isiterpsiu. Kadangi pati dirbu su ekologisku produktu rinkos tyrimais, tai nemazai informacijos zinau. Jeigu snekame apie kauna, tai eologisku produktu galima isigyti maximose, Girstupio turgelyje, kieviena penktadieni Daukanto gatveje, naujoje ekologisku produktu parduotuveje Vilniaus gatveje, taip pat sveiko maisto parduotiveje savanoriu pr. priesais Hyper maxima. Na dar yra ozku pieno rpoduktu ir Iki bei Rimi. Daigintu kvieciu, rugiu galima isigyti ir Sile. Darzoves pigiausios mugese, o gurud produktu kainos mazai skiriasi ir kai kuruios net pigesnes prekybos centruose.
Žydriausia
ekologisku prodktu skyrius yra ir dainavos prekybos centre kaune.

maisto priedu (pazymeti E) ir ekologiskumo savokos labai skiriasi ir nereiktu ju maisyti. Kaip beje ir tai, kad jei produkte yra maisto priedu, kurie zymimi E raide tai jokiu budu nereiskia, kad tai jau 'nuodas". Pvz naturalus bulviu krakmolas irgi turi E raide, taciau jis naturalus, ne joks ne sintetinis ir nereikia taip bijot.

O ekologiskiems produktams yra dar daugiau reikalavimu tiek sudetinems dalims, tiek tu produktu gamybai. kazkuri rase apie puslapi ekoagros.lt, tai vat jei tai lietuviskas ekologiskas produktas, tai ant jo turi buti ekoagros sertifikavimo zenklas. Ir tame puslapyje galima tikrai pasiziureti kokios imones lietuvoje gamina ekologiskus produktus.

Vaikams aisku aktualu ekologiskos darzoves, uogos, visokie grudu gaminiai, pieno produktai

Nu pvz mane tai maxima nervina, kai bando apdumti pirkejus turedami beveik du identiskus zenklus (linea vitalis ir llinea oecologica) Zenklai identiski, lentynos buna salia, tik produktai absoliuciai skirtingi blink.gif blink.gif Vieni ekologiski, kiti-ne
Saire*
QUOTE(Bitelė @ 2006 03 02, 14:41)
Ir aš buvau grįžusi visa patenkinta, bet kai pradėjau iš tų dribsnių virti košes, tai nuotaika kiek pasikeitė. Bent jau avižų dribniai tai labai prastai iškulti, nes pilni, kaip aš sakau "ašutų", na, suspaustų avižos grūdo apvalkalėlio. Nežinau, kaip tiksliau tai pavadinti. Mano galva jų neturėtų ten būti schmoll.gif. Bent jau aš nesubebėjau jų visų iš tų dribsnių išrinki,  doh.gif mažoji panelė labai pasipiktino jų suradusi, springo, kosėjo ir kitą kartą atsisakė tą košę valgyti...Kariavau taip savaitę ir neapsikentusi nupirkau Milupos dribsnių,kiek skaičiau jie bej okių priedų, saldiklių, kitaip tariant natūralūs.
*

Taigi ten sėlenos, pati vertingiausia grūdų dalis cool.gif
kiri111
As irgi apsiperku "Tatulos" ekologiniu darzoviu mugej, thumbup.gif o va apie ekologiniu produktu parduotuve Palangos gtv.,tai pirma karta isgirdau, reiks apsilankyti. g.gif Aciu. drinks_cheers.gif
loncelotas
Vakar radau ekologiškų produktų parduotuvę po nosim lotuliukas.gif lotuliukas.gif Pačiame Antakalnyje prie poliklinikos. Atrodo vos ne kasdien pravažiuoji, bet pamačiau tik vakar 4u.gif Žodžiu - daržovių menkai, kruopyčių yra, o kas patiko labiausiai yra ekologiško aliejaus. O didesniems ir varškytė, ir dešrytė,ir net kiaušiniai thumbup.gif
Geikutux
QUOTE(loncelotas @ 2007 04 17, 10:33)
Vakar radau ekologiškų produktų parduotuvę po nosim  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Pačiame Antakalnyje prie poliklinikos. Atrodo vos ne kasdien pravažiuoji, bet pamačiau tik vakar  4u.gif  Žodžiu - daržovių menkai, kruopyčių yra, o kas patiko labiausiai yra ekologiško aliejaus. O didesniems ir varškytė, ir dešrytė,ir net kiaušiniai  thumbup.gif
*

Geras thumbup.gif Antakalny gyvenam. Gal galima tikslesnį adresiuką. Iš anksto dėkoju už info 4u.gif
loncelotas
QUOTE(Geikutux @ 2007 04 17, 11:04)
Geras thumbup.gif Antakalny gyvenam. Gal galima tikslesnį adresiuką. Iš anksto dėkoju už info 4u.gif
*

Kad adresiuko nežinau verysad.gif Parduotuvė yra tame name, kur ir Camelijos vaistinė, prieš pėsčiųjų perėją prie poliklinikos (ne prie šviesoforo). Gal rasi? 4u.gif
fishe
bet toje parduotuvėje antakalnyje labai nedidelis pasirinkimas, maksimose daugiau buna.
raimule
QUOTE(fishe @ 2007 06 22, 15:11)
bet toje parduotuvėje antakalnyje labai nedidelis pasirinkimas, maksimose daugiau buna.
*

Bet aš pabandžiau košę iš grūdų,tai neapsakomo šlykštumo g.gif ,va tau ir ekologija,aišku visa kita tai tikrai verta dėmesio,bet su košėm tai atsargiai,na bent jau man visai fu buvo,tai net nedrįsau saviškei duoti ragauti 4u.gif
Monaving
nevalgo mano dziaugsmas tu ekologisku kosiu, net bandziau skanint vaisiu tyrele, nu netinka jam ir viskas schmoll.gif
Geikutux
Perku Milupos ekologiskas - valgo avizu ir ta ryziai-kukuruzai.
Ingute25
QUOTE(fishe @ 2007 06 22, 15:11)
*

As nemanau, kad pagrindinis kriterijus renkantis sveikus produktus turi buti tik zodis "ekologiskas". Yra ir daugiau svarbiu dalyku, t.y. , kad nebutu E, kartais sveiki produktai buna su omega3. Tokiu produktu galima paieskoti ir iprastose parduotuvese.
Margarita32
QUOTE(Ingute25 @ 2008 02 16, 17:40)
As nemanau, kad pagrindinis kriterijus renkantis sveikus produktus turi buti tik zodis "ekologiskas". Yra ir daugiau svarbiu dalyku, t.y. , kad nebutu E, kartais sveiki produktai buna su omega3. Tokiu produktu galima paieskoti ir iprastose parduotuvese.
*

Pritariu. Tas zodis ekologiskas skamba taip pat nekonkreciai, kaip ir pzv.zodis grazus. Tie visi turgeliai, kur visi skelbiasi prekiaujantys sveikais produktais, sunku man turgeliuose tiketi tuom, ka koks zmogus is po prekystalio sako. As labiau tikiu dideliais gamintojais, kurie pateikia informacija ant pakuociu etikeciu.
san
mačiau per TV reklamą, kad ekologiškų daržovių galima nusipirkti Halės turguje (Vilniuje). Ar kas nors daugiau apie tai žinote? (Halės turguj išvis nė karto nesu buvusi blush2.gif )
Klepesova
NEžinojau- kad halės turguje galima nusipirkt...

O dėl ekologiškų prekių: perkame ir mes: ekologiškas kruopytes, daržoves pagrinde atsivežame iš kaimo... Na dar bio- jogurtą kur sužymėtos ekologiški produktai...
irisas
QUOTE(Geikutux @ 2007 04 17, 10:04)
*

Ta parduotuve antakalnio 78 berods,jei neklystu ax.gif ir darzoviu asortimentas nuo metu laiko priklauso smile.gif juk kokios cukinijos iki dabar niekaip neislaikysi doh.gif
QUOTE(loncelotas @ 2007 04 17, 11:47)
Kad adresiuko nežinau  verysad.gif Parduotuvė yra tame name, kur ir Camelijos vaistinė, prieš pėsčiųjų perėją prie poliklinikos (ne prie šviesoforo). Gal rasi? 4u.gif
*

QUOTE(HIGHWAY @ 2007 05 17, 14:37)
Geras o senai inai atsirado ? Nekada jos nemačiau schmoll.gif  O koks pavadinimas gal yra?
*

Siaip galima pirkti ir internetu, ju puslapis www.ekologiskiproduktai.lt
Kazin ar turguose pardavejai turi koki popieriuka, irodantys, kad produktas tikrai ekologiskas g.gif Maciau pas mus turgely viena karta tokia ne pacios tvarkingiausios isvaizdos babute, kuri prie braskiu parasius ant kardoniuko "ekologines" lotuliukas.gif griuk negyvas, niekad nepatikeciau doh.gif ir tokiom "ukininkem" ekoagros galetu baudele kokia uzdet, nes mulkina pirkejus doh.gif
QUOTE(Ingute25 @ 2008 02 16, 16:40)
*

na, drisciau labai suabejot, jei ten nera, dar nereiskia, kad bus geras produktas. juk ir gamybos ir auginimo metu visokiu brudu prigruda doh.gif
mazoji_x
Girdejau, kad ekologisku produktu parduotuve yra Fabijoniskes. Gal kas zinote kur ji yra?
miurdock
Nueini kas penktadienį čia ir įsigyji savaitgaliui ko nors ekologiško smile.gif

http://www.verslosavaite.lt/content/view/3220/1/
veja vaidilute
Mes gyvename Antakalny, visai salia ekologisko maisto parduotuves. Anksciau nuolat lekdavau i ta parduotuve, pirkti duonos, kiausu, arbatos, mesos, jogurto. Ir dabar jogurtus ir mesa parukyta dazniausiai perku tik ten. Taciau kitu prduktu kainos yra gerokai ispustos, pvz kiausinis kainuoja 1 lita, uz duona irgi gerokai permoki. Keliskartus nusipirkau supelijusios duonos.
Siuo metu salia Antakalnio kliniku sestadieniais buna turgelis, kur ukininkai atveza mesos, kalakutienos, darzoviu, duonos gaminiu, pieno produktu. Tikrai smagu apsipirkti. ir kiek pirkau labai skanus gaminiai.
Vaizele
Aš irgi esu pastebėjusi, kad kainos ten ohoho kokios. Bet kadangi daugiau niekur nėra pirkti mėsos kumpio rūkyto ir dešros, dėl jų važiuoju ten. Tai tuo pačiu perku ir kosminės kainos kiaušinių. Jogurtas irgi labai brangus, bet man labai skanus tas su persikais. Ir dar žiauriai skanus varškės sūris su razinom. Vien dėl jo galiu važiuoti į kitą miesto galą tongue.gif O duona ir kiti kepiniai man asmeniškai ten neskanūs schmoll.gif Jau verčiau perku Viči ekologiškas duonas visokias, tos bent jau skanios thumbup.gif

Ir kodėl visos ekologiškų prekių parduotuvės būtinai kitame miesto gale? doh.gif
oracle
gal dabar jau yra daugiau ekologisku prekiu parduotuviu? Ar perkate kas nors ten?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.