Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Aukses gimimas
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
Svarune
po gimdymo praejo jau beveik 4 menesiai ir dabar jau galiu parasyti savo gimdymo kelia,mano aukselio gimimo istorija wub.gif
pradesiu nuo to,kad tik suzinojusi kad esu nescia jauciau kad po sirdele mergaite,nors ir daktarams patvirtinus kelis kartus mb niekad netikejo,kadangi pas ju seimoje vieni vyrai,nera ne vienos mergaites schmoll.gif taigi princesyte yra vienintele tongue.gif ir labai mylima
kai atejo lemtingoji diena nieko nevyko,kadangi tikejomes kudikio sulaukti musu 6 metu proga,taciau ji nusprende dar pabuti ten kur silta ir smagu,pas mama rolleyes.gif po keliu dienu...11 val vakaro pajuntu skausmus,kurie kartojasi kas 20 min,tai nusprendziu kad reikia eiti pamiegoti,kadangi prireiks jegeliu,taciau atsigulus suprantu,kad nebeuzmigsiu,o nuo 12 val nakties skausmai pradeda kartotis kas 3 min, blink.gif nieko nesuprantu kaip cia taip greti viskas??sakau mb gal gimdom,o gal ne-o ka as suprantu -visa nestuma buvau panikos sese ir labai bijojau,kad nesuprasiu kada reikia vaziuoti gimdyti(ot kvailas ooptimizmas)pasiskmabinu i ligonine ir bandau papasakoti kas vyksta,ir vis nutylu,o sesele ir klausia,o ko tu vis nutyli,o as jau -tai man skauda-tada gaunu paliepima susirinkti manatkes ir lekti cia nes panasu,kad saremiai llaabbaii dazni...
nuvykus mane apziuri sesele ir sako,o taip greitai viskas vyksta atsidarymas jau 3 cm (ale per ta valanda) pagimdysi per mano pamaina--tas greitai tesesi 17 valandu doh.gif ir ta sesele ,kuri mane prieme sugryzo i savo pamaina,o mane tik tada prause po viso gimdymo doh.gif
nagi po tos apziuros man liepia vaiskcioti, skausmas nerealus,kadangi gimdyma sukele uzdegimas inkstu,epiduros nenoriu,ale gimdau naturliai..po 3 su trupuciu val vaiksciojimo mane tikrina,niekas nevyksta,liepia laukti- o skausmas stipreja,o atsidarymas nevyksta nei trupucio..ir taip net nzn kiek laiko,tada nusprendzia leisti man vaistuku,ir liepia miegoti,kad tureciau jegeliu(buvau pasijungusi TENS aparaciuka,tai iki siol kai bandau pasigarsinti ar susimazinti garsa pm3 tai nupurto saltis nuo to veiksmo)tai kaskaip nusnustu,vel sugryzta skaumas,kvepuoju duju,mb juokauja,priziurek kosmose mano laivukus, o as jau nieko nebesuprantu,samone mane buvo apleidusi,o kai patikrina per eiline apziura niekas nepajudeja-ta sekunde jauciu kaip neviltis ateina tvirtu zvilgsniu,tada pasiulo nuleisti vandenis,ir trumpai parasysiu vel niekas nevyksta, tada suleidzia skatinamuosius ir palieka mane ilsetis,vel miegu...o tada tik jauciu kad balsai saukia aplink,visi panikoj,mb panikoj,pilnas atsidarymas,as palatoje,man rekia nestumk tik,mane veza i gimdykla,aplinkui sumaistis...ir ten prasidejo linksmoji dalis---as stumiu nei daug nei mazai 2.5 valandas-- jau visi supranta kad nepagimdysiu,kadangi mazoji princesyte atsisukusi ne i ta puse doh.gif o man niekas to nesako,supranta tai tik mb, sako vaziuosim i operacine,kai tik ji atsilaisvins,tada jau as norejau verkti,taciau mb tikino,kad as esu stipri,kad galiu neverkt--o va ten dar smagiau,sako nera vietos,nera laisvo daktaro,taip sekmingai pralaukiu toliau,o po to ateina isganingas momentas ir pajudame per koridorius,liftas ir pagaliau mano isvajotas zodis THEATRE taciau ten pasitikusi sesele sako,mes jos neimam,atveza kita gimdancia doh.gif
nu ir ka jus manot-as jau maniau kad mane ir namo isleis su vaiku pakeliui...tada dievas man ir atsilygino,atsiunte airiu daktariuka toki maza ir ryza ryza,jis paima man uz rankos ir sako as ja pasiimu(pagal ideja mano daktaras buvo babajus ketines man daryti cezari) o tada jau viskas greit,lasalines,vaistai,mane kilnoja varto,nuskausminamieji ir DINGSTA skausmas thumbup.gif man nerupi,kad nejauciu koju,nerupi kad nejauciu saremiu,dziaugiuosi kad atgavau pilna samone..
sesele prigrasina ,kad turiu stumti,kad ji paspaus man ranka,kadangi as nieko nejauciu,kad daktaras trauks su vakumu ir viskas bus gerai..tie jos zodziai man turbut skambes ausyse viskas,viskas bus gerai...
ir tada,sausio 20 diena 18.40 gime mano aukselis,nieko nejutau,tik isgirdau mazutes verksma,ir man padejo ja po naktiniukais ant krutines,negaliu pasakyti kad pajutau begaline meile,nes tai ne tas jausmas,tai kaskas visiskai kitokio,labai panasu i tai kai labai karsta vasaros diena panyri i salta ezero vandeniuka,kai tave apkabina mylimas zmogus po ilgo nesimatymo,kai....
esme tame,kad buvau naivi,ir nebuvau pasiruosusi gimdymui,sakiau kad niekada daugiau to nepakartosiu,nesileisiu to skausmo i savo kuna,taciau Aukses niekada i nieka neiskeisciau,nes ji tapo mano gyvenimu,ir kad ir kaip negerai yra gyventi del vaiku o ne del saves,nezinau,kaip galima tai padaryti...manau tai yra kelias i viena puse...
norejau trumpai,o gavosi kaip visada smile.gif
rutuliuks mamyte
ojei mergyt ale tikrai tas tavo gimdymas nieko gero,bet svarbiausia kad dabar viskas gerai tad sveikatytes jums aukit didutes ir gerutes ir sveikutes 4u.gif
daug
kokia istorija doh.gif

aukit sveikos
aize
Po tiek vargelio sulaukei atpildo - dukriuko wub.gif Sekmes augant 4u.gif
SUPUOKLĖ
Susigraudinau beskaitydama...visa ko geriausio jūsų šeimynėlei 4u.gif wub.gif wub.gif
Svarune
aciu aciu mergikes...nenorejau isgazdinti,bet i nieka nekeisciau visos patirties...
GudriLapė
sėkmės jums 4u.gif
aukselis14
joooo gimdymas vienas is sunkesniu, bet svarbiausia, kad viskas gerai baigesi, stipri, saunu mamyte 4u.gif sekmiuko jums 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Irmoškė
Nelengva buvo unsure.gif Bet dabar turi gražuolę dukrytę 4u.gif O tai atperka visas kančias wub.gif
Angeliuxxx
O jei doh.gif tikriausiai gimdei Droghedoj? Mano patirtis ten irgi ne is smagiuju doh.gif Na bet svarbiausia laiminga pabaiga 4u.gif sveikatytes jums 4u.gif
Beje musu mergytes skiriasi tik 2 dienom smile.gif
Cioperiuke
Saunuole mamyte 4u.gif
Svarune
aciu visoms uz grazius zodelius..augam puikiai..valgom puikiai...
vest
4u.gif wub.gif thumbup.gif
vi78
saunuole mamyte thumbup.gif ,stiprybes auginant aukseli 4u.gif
Elinga_27
Gimdymas nelengvas, bet dabar viską atperka mažytė bedantė šypsena 4u.gif Sėkmės Jums ir visai šeimynai, aukit sveikos ir protingos wub.gif Ir nėra nieko nuostabiau už angeliuką, kuris kasdien išmoksta kažką naujo ir dovanoja tai mamytei 4u.gif
padukele00
saunuole wub.gif
Svarune
aciu aciu
yoyo75
Puikiai papasakojai 4u.gif
Nelengva patirtis,bet tikrai nesakyk,kad daugiau niekada,beveik visoms antras sykis būna lengvesnis mirksiukas.gif .Kai aukselis paūgės,nebesiduos pabučiuojama,apkabinama(kalbu apie paauglystę),manau tada vėl norėsis mažiuko,kuriam tavo meilės reikės kaip maisto,o tau tiek pat reikės jo(viso to ką dabar turi augindama savo mažą mergytę) wub.gif .Juk dėl to galima viską ištvert.
Sėkmės Jums ir kuo greičiau pamiršti gimdymo sunkumus.Dukrytė tikrai paprašys brolio po kokių metų ar kelių.
Svarune
kasko uzsinorejau vel paskaityti... blush2.gif kaskaip kitaip rasyciau praejus tiek laiko...
liolia79
Svarbiausia kad jum abiem viskas gerai!!!! 4u.gif Aukit sveikos ir stiprios 4u.gif As po gimdymo kuri laika irgi sakiau kad daugiau vaiku nebus, bet jau svaicioju.... Tik kad dukrele dar biski paaugtu reikia smile.gif Juk kiekvienas gimdymas skirtingas - tai antra karta ir tau, ir man bus lengviau smile.gif Zinosim bent kas tas gimdymas per daiktas....
O mes ziuriu ne taip toli nuo jusu ir gyvenam mirksiukas.gif
Helxa
wub.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.