Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vakarų ir naujoji animacija - 5 dalis,
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Ankstyvasis ugdymas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
semkaa
sena tema buvo ten....

http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...3304&st=588

WELCOME HOME 4u.gif

petruska699
nauji namuciai,aciu semkaai thumbup.gif
semkaa
QUOTE(Sanita)
Cia kai pabandziau per "multiupload" siunciant pastrigo ir taip dave adresus.. nesuprantu o 48 psl lygtai normaliai atsidaro

Tai cia atrodo idejai raporto puslapio adresa, o mum reikia tik "download link"
Sekmes drinks_cheers.gif
meridė
Sanita, ačiū už Pelenę, tikiuosi pavyks sėkmingai parsisiųsti ir pažiūrėti.
Turiu Undineles-2dali ar det? ar reikia?
*

[/quote]
Jei pasiūlymas dar galioja tai būčiau dėkinga,jei įkeltum. ax.gif
Sanita
vaida g.   kazkodel 1-os tarzano dalies neduoda  tai pradejau nuo 2-os
(gal veliau susitvarkys ) ar cia man vienai? 

Kaip pasiseke.. ar pasileido Tarzanas? ax.gif
Sanita
Ups...Šiandien, 07:32 Paskelbta: #596 
Kokia kalba? 

Lietuviu kalba... bigsmile.gif

meridė  Sanita, ačiū už Pelenę, tikiuosi pavyks sėkmingai parsisiųsti ir pažiūrėti.

Jei pasiūlymas dar galioja tai būčiau dėkinga,jei įkeltum.

Galesiu idet blush2.gif tik nezinau kaip man tai sekasi g.gif ar kas ka pasileidziai doh.gif lotuliukas.gif
semkaa
QUOTE(Sanita @ 2009 05 15, 19:35)
Lietuviu kalba...   bigsmile.gif
Galesiu idet  blush2.gif  tik nezinau kaip man tai sekasi  g.gif  ar kas ka pasileidziai   doh.gif    lotuliukas.gif

Labai nepergyvenk, dar ir po menesio klausimu kils smile.gif Kazkuri siunciausi, kazkuri lyg turejau. blush2.gif
Kai turesiu laiko-pabandysiu irasyt i DVD ir pasitikrinsiu ax.gif
vėtrė
QUOTE(Sanita @ 2009 05 15, 19:35)
Lietuviu kalba...  bigsmile.gif
tik nezinau kaip man tai sekasi  g.gif  ar kas ka pasileidziai  doh.gif    lotuliukas.gif
*

Sekasi tau puikiai thumbup.gif Jau parsisiunčiau ir įrašiau, rodo thumbup.gif Ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Sanita
Tarzanas 2 -LT
1 dalis . 2 dalis . 3 dalis . 4 dalis bigsmile.gif
VIDEO_TS.BUP . VIDEO_TS.IFO . VTS_01_0.BUP . VTS_01_0.IFO
biggrin.gif
Gal kas jau turi: nauja Undinele/The Little Mermaid-Ariels beginning 2008 lietuviskai, nes jau yra su vertimu.. unsure.gif
Princese ir varle
Skubis Du:sveiki, piratai!
Suniukas Skubis du 1988/A Pup Named Scooby-Doo
Trys parsiukai/ 3 Little Pigs
Bambi 2 2006 blush2.gif 4u.gif
Jolancike
Laukiam Undinele 2 lietuviskai... ax.gif blush2.gif
kipse
Gražuolė ir Pabaisa 4 gb doh.gif
vaida g.
QUOTE(Sanita @ 2009 05 15, 19:41)
Kaip pasiseke.. ar pasileido Tarzanas?  ax.gif
*

4u.gif nesisiunte,dabar bandysiu dar karteli drinks_cheers.gif
daftille
Radau rapidshare'e visas (rodos) Candy Candy serijas, bet jos igarsintos japonishkai ir tik su angliskais titrais - ziureti galima smile.gif . Cia linkas, visos serijos prasideda nuo mazdaug vidurio puslapio:

http://rapidlibrary.com/index.php?q=candy&filetype=

Jei kas suras Candy Candy lietuvishkai, imeskit, buciau labai dekinga essen.gif
(senesni linkai nebeveikia) cry.gif
Sanita
QUOTE(meridė @ 2009 05 15, 15:40)
Sanita, ačiū už Pelenę, tikiuosi pavyks sėkmingai parsisiųsti ir pažiūrėti.

Jei pasiūlymas dar galioja tai būčiau dėkinga,jei įkeltum. ax.gif
*

Undinele 2 LT 4u.gif
DALIS 1
DALIS 2
DALIS 3
DALIS 4
DALIS 5
O kaip Pelene ar pasileido? bigsmile.gif

Ar grazuole ir Pabaisa kas pasileido??? unsure.gif
vėtrė
QUOTE(Sanita @ 2009 05 19, 13:30)
Ar grazuole ir Pabaisa kas pasileido???  unsure.gif
*

Man ir Pelenė, ir Gražuolė su Pabaisa, įsirašius į DVD,
pasileido ir puikiai rodo thumbup.gif
kipse
QUOTE(vėtrė @ 2009 05 19, 14:35)
Gražuolė su Pabaisa, įsirašius į DVD,
pasileido ir puikiai rodo  thumbup.gif
*

Man neišsiarchyvuoja doh.gif negi vėl visas iš naujo dalis siųstis.
vėtrė
QUOTE(kipse @ 2009 05 19, 14:56)
Man neišsiarchyvuoja  doh.gif negi vėl visas iš naujo dalis siųstis.
*

Jei palauksi, pagaminsiu šių abiejų filmų avi versijas, ir įkelsiu jums, galvoju, kad ne visiems lengva atsisųsti po 4 GB, ir ne visų DVD įrašantys, ne visiems gaunasi per DVD žiūrėti smile.gif
kipse
QUOTE(vėtrė @ 2009 05 19, 16:43)
Jei palauksi, pagaminsiu šių abiejų filmų avi versijas, ir įkelsiu jums, galvoju, kad ne visiems lengva atsisųsti po 4 GB, ir ne visų DVD įrašantys, ne visiems gaunasi per DVD žiūrėti  smile.gif
*

auksinė vėtra tu pas mus 4u.gif
meridė
Su pelene viskas liuks, o va su undinėle reikalai prastoki, nemoku paleisti, ką ir kaip daryti su tom parsisiųstom "knygutėm". ?
Sanita
QUOTE(meridė @ 2009 05 19, 19:59)
Su pelene viskas liuks, o va su undinėle reikalai prastoki, nemoku paleisti, ką ir kaip daryti su tom parsisiųstom "knygutėm". ?
*

g.gif Cia turbut reikia kad musu gudruciai pasefuotu blush2.gif nes kitaip man nieko neiseina ax.gif o dar turiu Anapus tvoros.. tai jei kolektyvas dakeps.. nedakeptus blynukus biggrin.gif tai toliau pakepsiu lotuliukas.gif
Gal pabandyt dar kitaip ikelti.. taip kaip Pelene ??? mastau.gif
vėtrė
su undinėle reikalai prastoki, nemoku paleisti, ką ir kaip daryti su tom parsisiųstom "knygutėm". ?
*

Aš dar nesisiunčiau undinėlės. O ką gauni kai išarchyvuoji tas tavo vadinamas knygutes ax.gif Pagal mane turi gauti papkę, kurioje du aplankalai VIDEO TS ir AUDIO ar kažkas panašaus. Juos su Nero Burningu įrašai į DVD diską kaip ankstesnėje žinutėje kipse mokė mane thumbup.gif Per DVD grotuvą turi matyti vientisą filmą. Jei siunteisi Gražuolę ir Pabaisa, turėtu būti analogiška, jei Sanita viską taip pat darė smile.gif
vaida g.
QUOTE(meridė @ 2009 05 19, 20:59)
*

o man isvis neduoda nei vienos dalies parsisiusti (meta visokius sauktukus doh.gif )
semkaa
... nemoku paleisti, ką ir kaip daryti su tom parsisiųstom "knygutėm". ?

Tos knygutes turetu buti daugiatomis Winrar archyvas. visi buna vienodo dydzio tik pats paskutinis mazenis.
Jei turi kompe instaliuota winrar, tai jis prisikabines prie DPK meniu. Tada ant pirmos archyvo dalies part1 spaudi DPK-meniu punktas "extract here" (isskleisti cia). Ir vsio. jei bus klaida-klausk dar.
Sekmes drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(vaida g. @ 2009 05 20, 00:03)
o man isvis neduoda  nei vienos dalies parsisiusti (meta visokius sauktukus doh.gif )

Nagi nagi. Prasom is eiles. Kaip siuntiesi rankom ar programa? Kokie ten tie sauktukai? ar virsijai dienos limita, ar pazeidei sauguma, ar interneto kabeli nukirpai, ar dar kas? blink.gif
Papildyta:
QUOTE(kipse @ 2009 05 19, 14:56)
Man neišsiarchyvuoja  doh.gif negi vėl visas iš naujo dalis siųstis.

Na cia dabar. Ir patyrusiem vartotojam pasitaiko?
kipse
QUOTE(semkaa @ 2009 05 20, 09:00)
*

Pasitaiko. bet pasileido. super filmukas thumbup.gif
meridė
Man irgi neišarchyvuoja, Sanita gal gali įkelti taip kaip pelenę, man su ja kažkaip paprasčiau buvo. blush2.gif
vaida g.
QUOTE(semkaa @ 2009 05 20, 10:00)
Tos knygutes turetu buti daugiatomis Winrar archyvas. visi buna vienodo dydzio tik pats paskutinis mazenis.
Jei turi kompe instaliuota winrar, tai jis prisikabines prie DPK meniu. Tada ant pirmos archyvo dalies part1 spaudi DPK-meniu punktas "extract here" (isskleisti cia). Ir vsio. jei bus klaida-klausk dar.
Sekmes  drinks_cheers.gif
Papildyta:

Nagi nagi. Prasom is eiles. Kaip siuntiesi rankom ar programa? Kokie ten tie sauktukai? ar virsijai dienos limita, ar pazeidei sauguma, ar interneto kabeli nukirpai, ar dar kas?  blink.gif
Papildyta:

*

prasyciau negedinti nono.gif su kabeliais viskas tvarkoj,saugumu nepazeidineju,bet limita gal ir virsijau dry.gif (jei torentas skaitosi) blush2.gif
semkaa
QUOTE(vaida g. @ 2009 05 20, 10:37)
prasyciau negedinti nono.gif su kabeliais viskas tvarkoj,saugumu nepazeidineju,bet limita gal ir virsijau dry.gif  (jei torentas skaitosi) blush2.gif

Na va ir prasidejo. Jei turi neribota interneta -viskas gerai. Dar galejai virsyti pacios saugyklos parsisiuntimo limita (jei toks yra) . Tai jau pasakyk -kokie tie pranesimai ax.gif
vaida g.
QUOTE(semkaa @ 2009 05 20, 11:54)
Na va ir prasidejo. Jei turi neribota interneta -viskas gerai. Dar galejai virsyti pacios saugyklos parsisiuntimo limita (jei toks yra) . Tai jau pasakyk -kokie tie pranesimai  ax.gif
*

Kai paspaudziu siustis ismeta ta pati tik su sauktuku (kaip siustumes viena dali po kitos), bet siandien jau duoda sunglasses2.gif
Ar gali neleisti siustis kai siunties is torento? g.gif
Papildyta:
QUOTE(vėtrė @ 2009 05 19, 17:43)
Jei palauksi, pagaminsiu šių abiejų filmų avi versijas, ir įkelsiu jums, galvoju, kad ne visiems lengva atsisųsti po 4 GB, ir ne visų DVD įrašantys, ne visiems gaunasi per DVD žiūrėti  smile.gif
*

Gal ir as palauksiu ph34r.gif
kipse
QUOTE(vaida g. @ 2009 05 20, 11:07)

Nu kad ne. g.gif
vėtrė
QUOTE(vaida g. @ 2009 05 20, 11:07)

Gal ir as palauksiu ph34r.gif
*

Pagal mane taip neturėtų būti, torrentų siuntimas sau, iš kitų saugyklų - sau. O MB jei siuntiesi torrentais, taip pat skaičiuojasi. Neturėtų turėti įtakos limito viršijimas siuntimams (nebent ilgai neapmoki sąskaitos, ir interneto tiekėjas išjungia tau paslaugą). Jei viršijai MB limitą, juk už tai, ką viršijai, sumokėsi papildomai smile.gif

Jau keliu abu filmus, tuoj pasikraus 4u.gif
vaida g.
QUOTE(vėtrė @ 2009 05 20, 12:39)
Pagal mane taip neturėtų būti, torrentų siuntimas sau, iš kitų saugyklų - sau. O MB jei siuntiesi torrentais, taip pat skaičiuojasi. Neturėtų turėti įtakos limito viršijimas siuntimams (nebent ilgai neapmoki sąskaitos, ir interneto tiekėjas išjungia tau paslaugą). Jei viršijai MB limitą, juk už tai, ką viršijai, sumokėsi papildomai  smile.gif

Jau keliu abu filmus, tuoj pasikraus  4u.gif
*

saskaitos apmoketos blink.gif internetas tvarkoj,siandien leidzia,
o vakar ne
semkaa
QUOTE(vaida g. @ 2009 05 20, 12:05)
saskaitos apmoketos blink.gif internetas tvarkoj,siandien leidzia,
o vakar ne

Siulau siustis su USD. paliktum nakciai-savaitei blush2.gif
vėtrė
user posted image

W.Disney. Pelenė 1950 LT.avi Kokybė tikrai gera smile.gif

user posted image

W.Disney. Gražuolė ir Pabaisa 1991? LT.avi Pelenės kokybė šiek tiek geresnė, nors vaizdo rezoliucijos tos pačios ax.gif
Lobelija
Uffff kaip gerai, ir pas mus jau rodo Pelene. Svarbiausia kad lietuviu kalba.
O gal kas turite TINKERBELLE ? Taip ieskome. Turiu tik rusu kalba, mazoji nieko nesupranta.
meridė
Jau klausiau, bet vis gi gal kuri savo lobynuose turit antrą pelenės dalį LT?
vėtrė
QUOTE(meridė @ 2009 05 20, 16:10)
Jau klausiau, bet vis gi gal kuri savo lobynuose turit antrą pelenės dalį LT?
*

Aš turiu tik RU verysad.gif
Sanita
user posted image cia virselis

O Tarzana ir Tarzana2 jau visi senei turi ? ar nepasileidzia g.gif labai grazus Walt Disney
Kas tai rase kad turi Scooby-Doo 4 serijas 4u.gif
Labai noriu.. (turiu Egipta ir Goblinu karaliu) kitu labai noreciau blush2.gif
Ir gal kas turi Dziungliu knyga 1 dali g.gif
Auksaranke 2008
Yra jau Undineles Arieles pries istore 2007(Little Mermaid:Ariels Beginning 2007) bet tik angliskai.. unsure.gif gal kas ras lietuviskai ax.gif
Papildyta:
QUOTE(semkaa @ 2009 05 20, 13:30)
. drinks_cheers.gif  cia apie dinozaurus jeigu ka  ax.gif
*

O cia lietuviskai blush2.gif nes mano mazoji ax.gif zliumt pradeda kai nesupranta biggrin.gif
semkaa
QUOTE(Sanita @ 2009 05 20, 16:50)
O cia lietuviskai  blush2.gif  nes mano mazoji  ax.gif  zliumt pradeda kai nesupranta  biggrin.gif

ne. cia RU schmoll.gif , buvau dejes kelias dalis anksciau.
semkaa
Gal kas toki turit LT ? Gal idomus butu...
4u.gif
user posted image
vėtrė
QUOTE(semkaa @ 2009 05 21, 15:34)
Gal kas toki turit LT ?
*

Erdvėse šviežiai įkeltas rusiškas 1,36 GB, gal LT dar nepasirodė g.gif
Rusišką radau rapidshare paieškoje Monakro paslaptis
paieška
Jolancike
Gal dar kas turit Disney Undinėlės pirmą dalį kokybiškesnę nei toji 700 MB ? Nes per didelį teliką vaizdas nekoks 700 MB filmuko... verysad.gif
Jolancike
QUOTE(Sanita @ 2009 05 19, 12:30)
Undinele 2   LT    4u.gif
DALIS 1
DALIS 2
DALIS 3
DALIS 4
DALIS 5
O kaip Pelene ar pasileido?  bigsmile.gif

Ar grazuole ir Pabaisa kas pasileido???  unsure.gif
*

Labai labai ačiū, Sanita už filmuką aciuks.gif 4u.gif Visi kiek siunčiausi pasileidžia thumbup.gif
vaida g.
4u.gif cia taip pat yra, bet RUS
http://www.linkomanija.net/browse.php?incl...et+of+Moonacre+
Papildyta:
QUOTE(vėtrė @ 2009 05 21, 16:58)
Erdvėse šviežiai įkeltas rusiškas 1,36 GB, gal LT dar nepasirodė  g.gif
Rusišką radau rapidshare paieškoje Monakro paslaptis
paieška
*

Sanita
Gal sita filmuka kas turit ? Alisa stebuklu salyje 1995 unsure.gif

Papildyta:
QUOTE(Jolancike @ 2009 05 21, 17:27)
Gal dar kas turit Disney Undinėlės pirmą dalį kokybiškesnę nei toji 700 MB ? Nes per didelį teliką vaizdas nekoks 700 MB filmuko...  verysad.gif
*

Kai turesiu truputi daugiau laikelio galesiu ikelti mirksiukas.gif
vėtrė
QUOTE(Sanita @ 2009 05 22, 15:16)
Gal sita filmuka kas turit ?  Alisa stebuklu salyje 1995    unsure.gif
*

Aš turiu W. Disney Alisa stebuklų šalyje senąjį pastatymą TV ripas, labai gražus filmas 4u.gif Kas siuntėsi iš ankstesnių nuorodų, dabar jos nebeveikia, tai per DVD nerodė, turiu pataisytą variantą smile.gif
Sanita
QUOTE(vėtrė @ 2009 05 22, 16:10)
Aš turiu W. Disney Alisa stebuklų šalyje senąjį pastatymą TV ripas, labai gražus filmas  4u.gif Kas siuntėsi iš ankstesnių nuorodų, dabar jos nebeveikia, tai per DVD nerodė, turiu pataisytą variantą  smile.gif
*

Reikia, reikia.. oro_buckis.gif noriu isikelt nauju filmuku kad prie juros kai bus blogas oras butu ka mazutei pasiziureti, nes ten interneto nebus ir telikas ne ka rodys blush2.gif
Jolancike
QUOTE(Sanita @ 2009 05 22, 14:16)

Kai turesiu truputi daugiau laikelio galesiu ikelti  mirksiukas.gif
*

Ačiū labai bigsmile.gif 4u.gif
emma
Semka,o kelinta ten to filmo apie dinozaurus serija,tikriausiai devinta?Maniškiai labai mėgsta šį filmą.Kiek žinau yra 13 serijų.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.