Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: ---Laparoskopija---
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Nesulaukiančioms gandro > Archyvas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Ineza
***Mamos vardas - tai gražiausias vaiko žodis visomis kalbomis***

user posted image

Būk toks, kad šalia tavęs būtų gera visiems:
ir medžiams, ir paukščiams, ir žolei, ir lietui,
kad žmonės nedvejodami tikėtų tavimi...

Ši nauja temelė labiausiai laukia mažų user posted image

user posted image

LAPAROSKOPIJA - tai dar vienas žingsnis išsvajotojo tikslo link !

user posted image

Tikiuosi, kad per šios temelės gyvavimą pasigirsit -
user posted image

user posted image
***Svarbiausia tikėkime stebuklais ir turėkime viltį, o mes vieną kitą paguosime, jei reikės, pasijuoksime kada bus linksma***
user posted image

rota
Kokia grazi temuke nauja! biggrin.gif
Aciu, tau! 4u.gif
Ineza
Ner uz ka.. 4u.gif
Busiukas
Labai grazus namuciai,linkiu kad kuo daugiau nauju nestuke.gif cia apsigyventu.
Heiress
QUOTE(Busiukas @ 2009 05 15, 16:27)
Labai grazus namuciai,linkiu kad kuo daugiau nauju nestuke.gif  cia apsigyventu.
*

Musu Ineza yra saunuoliu saunuole. Namai dideliai puikus wub.gif
skorpione20
Labai grazu, Ineza. Tu nuostabi smile.gif
vitalyte25
registracija pradeta thumbup.gif Ineza wub.gif kaip visada miela ir grazu wub.gif
Jolete
sunglasses2.gif registruojuos ir aš, gal kurią nors mergytę nėštumu apkrėsiu ax.gif
Heiress
QUOTE(Jolete @ 2009 05 15, 17:04)
sunglasses2.gif registruojuos ir aš, gal kurią nors mergytę nėštumu apkrėsiu  ax.gif
*

Ciaudek kiek gali, cia mes baisingai viruso tokio issiilgusios wub.gif
Solopgang
Sveikos,
jau net ir nauja tema yra bigsmile.gif o dar kokia graži ir labai mergaitiška wub.gif

registruojuosi ir aš ax.gif ir einu paskaitinėt, nes tik dabar galiu SM pabūti po visų darbų ax.gif
jurgva
Ir as noriu i naujus namucius, zinau, kad cia super gerai 4u.gif
Mergaites, paaiskinkit man zioplai, kur reikia nuotraukytes jusu paziuret. Kodus lyg ir turiu ax.gif blush2.gif
Solopgang
QUOTE(jurgva @ 2009 05 15, 17:24)
Ir as noriu i naujus namucius, zinau, kad cia super gerai  4u.gif
Mergaites, paaiskinkit man zioplai, kur reikia nuotraukytes jusu paziuret. Kodus lyg ir turiu  ax.gif  blush2.gif
*

isijunk gmail pasta ir ten suvesk prisijungimo kodus mirksiukas.gif
Tiria
Registruojuosi ir as naujuose namuciuose, labai labai jie grazus 4u.gif biggrin.gif
vitalyte25
kazkur visos paskutiniu metu dingusios.... g.gif
Jolete
QUOTE(vitalyte25 @ 2009 05 15, 18:05)
kazkur visos paskutiniu metu dingusios....  g.gif
*

tingiu net tingėt blush2.gif doh.gif
Heiress
QUOTE(Jolete @ 2009 05 15, 19:58)
tingiu net tingėt  blush2.gif  doh.gif
*

As tai grizau is darbo puoliau kambarius tvarkyt, siurbliuot, grindis plaut. Paskui prisiminiau, kad nelabai ka siandien ir tevalgiau, tik surio gabaliuka.
Tai jau prisikirtau blush2.gif
O ant virsaus dar saldainiu, tokiu ale vaisiniu irisu blush2.gif
tai dabar galiu jau tinginiaut
vitalyte25
QUOTE(Jolete @ 2009 05 15, 20:58)
tingiu net tingėt  blush2.gif  doh.gif
*

kaip man reikia mesti tiek valgyti... g.gif nu nesuprantu... tas keistas alkio jausmas, mane jau is proto baigia isvaryti...g.gif sako,kad pilvukas kai jau bus didesnis tada maziau bevalgysi, arba kai organizmas prisitaikys.. wub.gif taip miela buti nestuke.gif bet kaip reikia maziau valgyt.. g.gif
Heiress
QUOTE(vitalyte25 @ 2009 05 15, 20:03)
kaip man reikia mesti tiek valgyti...  g.gif  nu nesuprantu... tas keistas alkio jausmas, mane jau is proto baigia isvaryti...g.gif  sako,kad pilvukas kai jau bus didesnis tada maziau bevalgysi, arba kai organizmas prisitaikys.. wub.gif  taip miela buti  nestuke.gif  bet kaip reikia maziau valgyt..  g.gif
*

Man ir nesant nestukei kartais uzeina tokios valgymo manijos, kad net baisu blink.gif Turiu eit is namu lauk unsure.gif
Gal cia nuo kokiu nors menulio faziu priklauso blink.gif
vitalyte25
QUOTE(Heiress @ 2009 05 15, 21:05)
Man ir nesant nestukei kartais uzeina tokios valgymo manijos, kad net baisu  blink.gif  Turiu eit is namu lauk  unsure.gif
Gal cia nuo kokiu nors menulio faziu priklauso blink.gif
*

gal nuo dupfastono man cia? g.gif nes jau geriu senei ji... kasdiena unsure.gif hmmm???? dabar kasdiena yra taip kaip pries mmm lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu kai nori ta sav valgyt labai ir kemsi viska kas po akim pasimaiso, tai va tokia pmsine savijauta pas mane kasdiena... nervai uzeina... lotuliukas.gif idomus dalykas nestumas nestuke.gif
mano MB jau sako, ar tu kada islendi is to kompo unsure.gif pyksta g.gif
Jolete
QUOTE(vitalyte25 @ 2009 05 15, 19:03)
kaip man reikia mesti tiek valgyti...  g.gif  nu nesuprantu... tas keistas alkio jausmas, mane jau is proto baigia isvaryti...g.gif  sako,kad pilvukas kai jau bus didesnis tada maziau bevalgysi, arba kai organizmas prisitaikys.. wub.gif  taip miela buti  nestuke.gif  bet kaip reikia maziau valgyt..  g.gif
*

aha ir man reikėtų stabdžius įjungt su valgiu, bet vakar ginei sakiau, tik pabandykit uždraust valgyt, peles užsiundysiu biggrin.gif lotuliukas.gif
Solopgang
QUOTE(vitalyte25 @ 2009 05 15, 19:05)
kazkur visos paskutiniu metu dingusios....  g.gif
*

as tai sia savaite darbe tiek "atsisedejau" prie kompo, kad namie nebesinori ne ziureti i ta puse biggrin.gif blush2.gif
o beto mmm labai skausmingos unsure.gif tai stengius pagulet ax.gif
Busiukas
QUOTE(vitalyte25 @ 2009 05 15, 20:03)
*

Nesijaudink,paskui praeis,mums kai buvo panasiai savaiteliu,tai ilgiausiai nevalgiusiu galejau isbuti 1val.ir skrandis jau pradedavo urgzti,darbe pastoviai ka nors kramciau,bet nesiausi kokiu dziuvesiu ar riestaineliu.O dabar iki pietu galiu laisvai isbuti nevalgiusi ir nieko,bet jei uzsimanau tai laukti negaliu,nuotaika dingsta kol neuzvalgau.
Su tokiais valgymais siai dienai turiu +10kg blush2.gif .
Madissa
Registruojuosi ir as sioj fainoj temutej smile.gif
nelabai turiu laiko darbo metu landzioti, o namie jau tingiu po visos dienos prie kompo darbe, bet manau kad po operacijos sededama namuose, tai tikrai daugiau pabendrausiu gossip.gif
smagios jus visos labai thumbup.gif
kiek vidutiniskai gaunate bileteni po operacijos? noreciau kokia pora savaiteliu pasilset ax.gif
kutosas
Registruojuosi ir as i grazia temute. Aciu Ineza 4u.gif

Jolete, tau roziniai sveikinimai wub.gif wub.gif Nu kaip smagu 4u.gif
Sara, o tu laikykis mergyt 4u.gif wub.gif

Ziuriu, balioneliais apdalinau visas lotuliukas.gif Viskas mergytes, begu kur nors silumos ieskot, nes jau taaaip salta.. o dar geguzes menesis vadinasi... brrr unsure.gif

Gero savaitgalio! yahoo.gif
skorpione20
QUOTE(Madissa @ 2009 05 15, 21:17)
nelabai turiu laiko darbo metu landzioti, o namie jau tingiu po visos dienos prie kompo darbe, bet manau kad po operacijos sededama namuose, tai tikrai daugiau pabendrausiu gossip.gif
kiek vidutiniskai gaunate bileteni po operacijos? noreciau kokia pora savaiteliu pasilset  ax.gif
*

Sveika,

Gali nors ir menesi buti biulioteny. As po dvieju savaiciu isejau i darba, bet ta pacia minute pasigailejau. Blogai buvo man. Tai gine dar savaitei pratese. Viso 3 savaites biulioteny isbuvau, bet i darba isejau, jau, kaip sveikas zmogus. smile.gif
Tad neskubek tikrai.
Papildyta:

Mergaites,

Sako, jei namie, arba darbe atsiranda pele(iu), vadinasi, kazkas is moteru yra pastojusi
nestuke.gif

Linkiu, kad pas mus ju butu ne viena nestuke.gif

user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image

Visoms mergytems po peliuka!!!

mmazuliuke
Sveikutes:)
Papildyta:
As dar ligoninej.operacija kaip ir pavyko,jauciuosi neblogai,jau ir valgiau.rado pas mane endom.3 stad.,kairysis kiausint.buvo nepraeinamas,saaugos net su storaja zarna.viska patvarke ir patare greiciau pastot.gulesiu iki pirmad.
dendule
Labas rytelis registruojuos ir as naujoj temutej..nuostabi tu Ineza 4u.gif

QUOTE(vitalyte25 @ 2009 05 15, 19:10)
gal nuo dupfastono man cia?  g.gif  nes jau geriu senei ji... kasdiena  unsure.gif  hmmm???? dabar kasdiena yra taip kaip pries mmm  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  nu kai nori ta sav valgyt labai ir kemsi viska kas po akim pasimaiso, tai va tokia pmsine savijauta pas mane kasdiena... nervai uzeina...  lotuliukas.gif  idomus dalykas nestumas  nestuke.gif 
mano MB jau sako, ar tu kada islendi is to kompo  unsure.gif  pyksta  g.gif
*

vitalyte25 man irgi taip vyras sako biggrin.gif

QUOTE(mmazuliuke @ 2009 05 16, 09:35)
Papildyta:
As dar ligoninej.operacija kaip ir pavyko,jauciuosi neblogai,jau ir valgiau.rado pas mane endom.3 stad.,kairysis kiausint.buvo nepraeinamas,saaugos net su storaja zarna.viska patvarke ir patare greiciau pastot.gulesiu iki pirmad.
*

smagu girdeti, kad jau po ir viska tau suremontavo 4u.gif matai gerai kad dareisi ta operacija nes sveikatai kenke tau 4u.gif . Lauksime taves sugryztant 4u.gif 4u.gif

skorpione aciu uz peliukus, pajamsiu viena koki mazuti grazuti 4u.gif wub.gif
nurija
QUOTE(skorpione20 @ 2009 05 16, 07:02)
Sveika,

Gali nors ir menesi buti biulioteny. As po dvieju savaiciu isejau i darba, bet ta pacia minute pasigailejau. Blogai buvo man. Tai gine dar savaitei pratese. Viso 3 savaites biulioteny isbuvau, bet i darba isejau, jau, kaip sveikas zmogus.  smile.gif
Tad neskubek tikrai.
Papildyta:
Mergaites,
Sako, jei namie, arba darbe atsiranda pele(iu), vadinasi, kazkas is moteru yra pastojusi
nestuke.gif

Visoms mergytems po peliuka!!![/b][/size][/color]
*

sveikutes 4u.gif
kokie grazus namuciai wub.gif
siandien lauke orelis koks fainas, o as darbe sedziu, MB isvaziavo i kaima, tai teks vakare vienai ir Eurovizija ziureti verysad.gif

o pelyciu pas mane tai nebus namie, nes as katuka turiu mirksiukas.gif
bet mielai viena paimciau is to burelio ax.gif
gretchene
Sveikutes 4u.gif
As jau namie, siandien pargrizau, isdazyta visa, pilvas kaip po soliariumo doh.gif lotuliukas.gif Nieko pas mane blogo nerado, kiausintakiai pratekami, viskas gerai, tik kiausides dar biski prabade kad pastimuliuot, nors sako jos ir taip pas mane gan aktyvios buvo ax.gif Taip gerai namie, silta, negaliu atsidziaugt kad jau laisva, ir dar i darba nereikia biggrin.gif
Heiress
Gretchene laukiau taves pargriztant wub.gif Labai gerai, kad jau namie 4u.gif
Labai linkiu, kad tas pabadymas suveiktu 4u.gif

Mmazuliuke, smagu, kad op pavyko, kad visus negerumus pasalino thumbup.gif
Laukiam sugriztant 4u.gif
nurija
QUOTE(gretchene @ 2009 05 16, 09:46)
Sveikutes 4u.gif
As jau namie, siandien pargrizau, isdazyta visa, pilvas kaip po soliariumo doh.gif  lotuliukas.gif Nieko pas mane blogo nerado, kiausintakiai pratekami, viskas gerai, tik kiausides dar biski prabade kad pastimuliuot, nors sako jos ir taip pas mane gan aktyvios buvo ax.gif Taip gerai namie, silta, negaliu atsidziaugt kad jau laisva, ir dar i darba nereikia biggrin.gif
*

Sveika sugryzusi 4u.gif
kaip gerai, kad pas tave nieko nerado, tai lauksim dabar nestuke.gif
ilsekis ir sveik mirksiukas.gif
gretchene
QUOTE(Heiress @ 2009 05 16, 11:58)
Gretchene laukiau taves pargriztant  wub.gif  Labai gerai, kad jau namie 4u.gif
Labai linkiu, kad tas pabadymas suveiktu  4u.gif
*

wub.gif
QUOTE(nurija @ 2009 05 16, 11:58)
Sveika sugryzusi  4u.gif
kaip gerai, kad pas tave nieko nerado, tai lauksim dabar  nestuke.gif
ilsekis ir sveik  mirksiukas.gif
*

Aciu mergytes uz palinkejimus, ir as tikiuosi kad bent tas pades, jeigu jau nieko blogo nerado blush2.gif biggrin.gif
Su gyd. maciausi tik iskart po operacijos, vakar jau nebuvo. Dabar skambinsiuos pirmadieni klaust kada siulus ateit isimt ax.gif
Ambrela
Labuka 4u.gif
sveikinu sugrizusias i SM po operaciju. Lauksim geru ir greitu naujienu nestuke.gif thumbup.gif

QUOTE(Madissa @ 2009 05 15, 22:17)
kiek vidutiniskai gaunate bileteni po operacijos? noreciau kokia pora savaiteliu pasilset  ax.gif
*

Sveika prisijungusi. As biliotenio neemiau, treciadieni isoperavo, o pirmadieni ejau i darba. Operavausi paskutine mokymosi atostogu savaite, tai ir biliotenio nereikejo. O i darba isejau nieko blogo nejausdama, atrode, kad jokios operacijos ir nebuvo. Tik pilvas papustas buvo, bet jau viskas praejo ir puikiai jauciuosi thumbup.gif
...sara...
...sveikutės visos naujoj temutėj, tiek daug čia tika išoperuotų mergyčių ax.gif greitai manau pasipils ir nestuke.gif
...o aš vat sėdžiu su savo iliuzijom jau tik buvusio nestuke.gif ir laukiu nesulaukiu kada galėsiu iš naujo planuot cool.gif
gretchene
QUOTE(...sara... @ 2009 05 16, 13:45)
...sveikutės visos naujoj temutėj, tiek daug čia tika išoperuotų mergyčių  ax.gif  greitai manau pasipils ir  nestuke.gif
...o aš vat sėdžiu su savo iliuzijom jau tik buvusio  nestuke.gif  ir laukiu nesulaukiu kada galėsiu iš naujo planuot  cool.gif
*

console.gif Laikysim kumstelius, kad greitai vel suplanuotum, ir sikart sekmingai mirksiukas.gif Jeigu jau pastojai viena karta, tai gal antra viskas pavyks greiciau ir viskas bus gerai, pamatysi mirksiukas.gif To labai labai linkiu 4u.gif wub.gif
Solopgang
QUOTE(Madissa @ 2009 05 15, 21:17)
*

as kazkur menesi atostogavau ax.gif

QUOTE(mmazuliuke @ 2009 05 16, 10:35)
Papildyta:
*

Sveikute, smagu girdet, kad operacija pavyko ir viska sutvarke thumbup.gif manau greitu metu jau galesi dziaugtis nestuke.gif

QUOTE(gretchene @ 2009 05 16, 11:46)
Sveikutes 4u.gif
As jau namie, siandien pargrizau, isdazyta visa, pilvas kaip po soliariumo doh.gif  lotuliukas.gif Nieko pas mane blogo nerado, kiausintakiai pratekami, viskas gerai, tik kiausides dar biski prabade kad pastimuliuot, nors sako jos ir taip pas mane gan aktyvios buvo ax.gif Taip gerai namie, silta, negaliu atsidziaugt kad jau laisva, ir dar i darba nereikia biggrin.gif
*

o kaip visos cia greit susisukot pries savaitgali su tom operacijom ir jau namo spejai grizti 4u.gif
labai labai dziugu, kad nieko blogo nerado, o su pabadytom kiausidem - manau tikrai daug greiciau pastosi 4u.gif o kiek pati operacija tau truko, jei nieko nereikejo "tvarkyti" smile.gif

QUOTE(...sara... @ 2009 05 16, 13:45)
...sveikutės visos naujoj temutėj, tiek daug čia tika išoperuotų mergyčių  ax.gif  greitai manau pasipils ir  nestuke.gif
...o aš vat sėdžiu su savo iliuzijom jau tik buvusio  nestuke.gif  ir laukiu nesulaukiu kada galėsiu iš naujo planuot  cool.gif
*

...sara..., esu girdejus, kad nestuke.gif labai traukia kazkaip kita nestuke.gif (daznai buna, kad po persileidimu - jau pastojama sekanti cikla), to labai labai tau linkiu 4u.gif

skorpione20 - ačiū už peliuka 4u.gif
gretchene
QUOTE(Sidabra @ 2009 05 16, 14:14)
o kaip visos cia greit susisukot pries savaitgali su tom operacijom ir jau namo spejai grizti  4u.gif
labai labai dziugu, kad nieko blogo nerado, o su pabadytom kiausidem - manau tikrai daug greiciau pastosi  4u.gif  o kiek pati operacija tau truko, jei nieko nereikejo "tvarkyti" smile.gif
skorpione20 - ačiū už peliuka  4u.gif
*

Mane isveze operuot apie 15.15, parveze 16.45, tai uztruko apie 1.30 val. su visais pasiruosimais mirksiukas.gif
O kada tau siulus iseme? Man nieko gyd. apie siulus neminejo, paskui kitos gyd. paklausiau, sake iki 10 d. laiko, tai patare pasiskambint gyd ir pasiklaust kada ateit g.gif Jau praplesiau pleistriukus paziuret kaip tos skylutes atrodo, mazytes visai doh.gif Gyd. sake grizus galesiu jau visai nuimt pleistrus, bet kazkaip nedrasu man dar blush2.gif
Solopgang
QUOTE(gretchene @ 2009 05 16, 14:26)
Mane isveze operuot apie 15.15, parveze 16.45, tai uztruko apie 1.30 val. su visais pasiruosimais mirksiukas.gif
O kada tau siulus iseme? Man nieko gyd. apie siulus neminejo, paskui kitos gyd. paklausiau, sake iki 10 d. laiko, tai patare pasiskambint gyd ir pasiklaust kada ateit  g.gif  Jau praplesiau pleistriukus paziuret kaip tos skylutes atrodo, mazytes visai doh.gif Gyd. sake grizus galesiu jau visai nuimt pleistrus, bet kazkaip nedrasu man dar blush2.gif
*

man iseme lygiai po 10d. o nusiemiau iskart gryzus namo pleistriukus ax.gif irgi buvo labai smalsu blush2.gif biggrin.gif
tai visai netrumpai oper truko, man irgi 1,5 - 2 val kazkur smile.gif
mmazuliuke
O mane isveze 8.40 val o pooperac.palatoj atsibudau 10.20,i palata parveze tik po 12val.:)neisivaizduoju kaip kitos po operac.praejus kelioms dienoms jau i darbus eina.nebent as cia islepus labai:d
Papildyta:
O merginos,ar ilgai teplioja po operac.?gyd.patare net per menesi pastot.sake jei planuojam daugiau vaikuciu,tai po pirmojo butinai planuot ir antraji.bet visu svarbiausia dabar to pirmojo sulaukt;)
Papildyta:
O merginos,ar ilgai teplioja po operac.?gyd.patare net per menesi pastot.sake jei planuojam daugiau vaikuciu,tai po pirmojo butinai planuot ir antraji.bet visu svarbiausia dabar to pirmojo sulaukt;)
Solopgang
QUOTE(mmazuliuke @ 2009 05 16, 15:16)
*

man apie savaite tepliojo, kitom tik pora dienu

o man panika ima, kad nepastosiu as po tos oper blush2.gif doh.gif nezinau iskur dabar tos mintys tokios g.gif

nesuprantu, kaip jums tvarke tuos kiausintakius g.gif man sake vienas nepratekejo, tai nieko padaryti , net paziureti neimanoma kas jam yra g.gif nes is isores viskas grazu, o i vidu sake neilisi schmoll.gif g.gif
avilte
Laba diena, mergaites mirksiukas.gif Noreciau ir as prisijungti prie Jusu saunaus burelio blush2.gif , kadangi neuzilgo ir man planuojama 2 laparoskopija doh.gif
Iskilo keletas klausimeliu-kaip elgiates su "kysiukai" ? Duodate, ir kiek? blush2.gif As greiciausiai kreipsiuosi pas Vanaga, tai ir galvoju-kazin kaip elgtis? Nes kai operavausi pries 2metus, tai Vanagas pries operacija neeme pinigu, o kad reikia po operacijos duoti, tai nedaejo doh.gif Galvojau- "o cia tai gydytojas...." thumbup.gif
gretchene
QUOTE(mmazuliuke @ 2009 05 16, 15:16)
O mane isveze 8.40 val o pooperac.palatoj atsibudau 10.20,i palata parveze tik po 12val.:)neisivaizduoju kaip kitos po operac.praejus kelioms dienoms jau i darbus eina.nebent as cia islepus labai:d
Papildyta:
Papildyta:
*

Manes tai net neveze i pooperacine, matyt nesudetinga operacija buvo. O tepliojo man tik 2 dienas, siandien jau nebe, nors dare ir histeroskopija. Su savo gyd. dar nekalbejau, bet kita gyd. sake, kad 2 sav. jokiu santykiu blink.gif Biski nustebau, itariu D visai ka kita sakys g.gif
Papildyta:
QUOTE(Sidabra @ 2009 05 16, 15:39)
man apie savaite tepliojo, kitom tik pora dienu

o man panika ima, kad nepastosiu as po tos oper  blush2.gif  doh.gif  nezinau iskur dabar tos mintys tokios  g.gif

nesuprantu, kaip jums tvarke tuos kiausintakius  g.gif  man sake vienas nepratekejo, tai nieko padaryti , net paziureti neimanoma kas jam yra  g.gif  nes is isores viskas grazu, o i vidu sake neilisi  schmoll.gif  g.gif
*

Pastosi, kur tu desies irnesakyk.gif biggrin.gif Patvarke tave, tai dabar mesk tokias mintis is galvos ir ramiai lauk nestuke.gif mirksiukas.gif
Solopgang
QUOTE(gretchene @ 2009 05 16, 17:58)
Manes tai net neveze i pooperacine, matyt nesudetinga operacija buvo. O tepliojo man tik 2 dienas, siandien jau nebe, nors dare ir histeroskopija. Su savo gyd. dar nekalbejau, bet kita gyd. sake, kad 2 sav. jokiu santykiu blink.gif Biski nustebau, itariu D visai ka kita sakys g.gif
Papildyta:

Pastosi, kur tu desies irnesakyk.gif  biggrin.gif Patvarke tave, tai dabar mesk tokias mintis is galvos ir ramiai lauk  nestuke.gif  mirksiukas.gif
*

kuri cia gyd taip sake g.gif man irgi taip sake biggrin.gif (Butkute)

tai va, kad sake, jog nepatvarke man to kiausintakio g.gif
miliusia
sveikutes mergaites 4u.gif noreciau irgi prie jusu prisijungt smile.gif man irgi buvo vasario m. daryta diagnostine laparoskopija
gretchene
QUOTE(Sidabra @ 2009 05 16, 19:23)
kuri cia gyd taip sake  g.gif  man irgi taip sake  biggrin.gif  (Butkute)

tai va, kad sake, jog nepatvarke man to kiausintakio g.gif
*

Man Drulyte taip sake, bet kai eisiu siulu isimt dar perklausiu, o kada jums leido jau ND? blush2.gif Man lapar dare 5 cd, tai galeciau dar spet ant O si menesi jeigu leistu ax.gif
:)jolka
labas, as irgi noriu prisijungti prie jusu. man pries 2 savaites dare laporaskopija, 2 val dare, nes operacijos metu dar ir desineje puseje suradi cistos zidinuku. atvaziavau po operacijos tai vyras kai pamate mane tai issigando. Atrodau kaip lavonas, sunkiai isgyvenau narkoza. tai pilve turejau 3 skilute. o sianden man nelaiminga diena, atejo mmm 5 dienom anksciau. o as jau prisisvajojau nestuke.gif nes labai jau lakstau daznai i tualeta doh.gif . bet gydytoja sake kad tai normalu po laporaskopijos
Solopgang
QUOTE(tatjanam @ 2009 05 16, 20:29)

QUOTE(:)jolka @ 2009 05 16, 21:18)

Sveikos prisijungusios 4u.gif

QUOTE(gretchene @ 2009 05 16, 20:31)
Man Drulyte taip sake, bet kai eisiu siulu isimt dar perklausiu, o kada jums leido jau ND?  blush2.gif Man lapar dare 5 cd, tai galeciau dar spet ant O si menesi jeigu leistu  ax.gif
*

man kai 10 d po operacijos isiminejo siulus, sake jau syvakara, galiu griebt vyra ir versti i lova lotuliukas.gif ne stadien mate folikula 19 mm bigsmile.gif taciau mmm vistiek atejo unsure.gif
ziuresim kas gero bus is cio ciklo ax.gif bet kazkaip nesitikiu nieko gero doh.gif blush2.gif
Solopgang
kur visos siandien g.gif turbut balsuoja biggrin.gif
Jolete
QUOTE(Sidabra @ 2009 05 17, 11:40)
kur visos siandien  g.gif  turbut balsuoja  biggrin.gif
*

Labas mergytės smile.gif ir naujai prisijungusios mergytės 4u.gif

dar nebalsavom, labai užsinorėjau kugelio, tai pirmiausiai išsikepsim, o paskui balsuosim mirksiukas.gif
gretchene
Mes jau atidavem balsus, ilsimes dabar smile.gif
Mergytes, norejau paklausti kaip jums pjuviukai gijo, man kazkaip ties bamba rausta ir labai deginanciai persti. Kazi ar taip turi but, ar netepet ne su kokiu tepaliuku g.gif Jau pradeda erzinti tas deginimas unsure.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.