***Mamos vardas - tai gražiausias vaiko žodis visomis kalbomis***
Būk toks, kad šalia tavęs būtų gera visiems: ir medžiams, ir paukščiams, ir žolei, ir lietui, kad žmonės nedvejodami tikėtų tavimi... Ši nauja temelė labiausiai laukia mažų  LAPAROSKOPIJA - tai dar vienas žingsnis išsvajotojo tikslo link ! Tikiuosi, kad per šios temelės gyvavimą pasigirsit -  
***Svarbiausia tikėkime stebuklais ir turėkime viltį, o mes vieną kitą paguosime, jei reikės, pasijuoksime kada bus linksma*** 
Kokia grazi temuke nauja! Aciu, tau!
Ner uz ka..
Busiukas
2009 05 15, 15:27
Labai grazus namuciai,linkiu kad kuo daugiau nauju  cia apsigyventu.
Heiress
2009 05 15, 15:34
QUOTE(Busiukas @ 2009 05 15, 16:27) Labai grazus namuciai,linkiu kad kuo daugiau nauju  cia apsigyventu. Musu Ineza yra saunuoliu saunuole. Namai dideliai puikus
skorpione20
2009 05 15, 15:43
Labai grazu, Ineza. Tu nuostabi
vitalyte25
2009 05 15, 15:46
registracija pradeta  Ineza  kaip visada miela ir grazu
 registruojuos ir aš, gal kurią nors mergytę nėštumu apkrėsiu
Heiress
2009 05 15, 16:06
QUOTE(Jolete @ 2009 05 15, 17:04)  registruojuos ir aš, gal kurią nors mergytę nėštumu apkrėsiu  Ciaudek kiek gali, cia mes baisingai viruso tokio issiilgusios
Solopgang
2009 05 15, 16:23
Sveikos, jau net ir nauja tema yra  o dar kokia graži ir labai mergaitiška registruojuosi ir aš  ir einu paskaitinėt, nes tik dabar galiu SM pabūti po visų darbų
Ir as noriu i naujus namucius, zinau, kad cia super gerai  Mergaites, paaiskinkit man zioplai, kur reikia nuotraukytes jusu paziuret. Kodus lyg ir turiu
Solopgang
2009 05 15, 16:34
QUOTE(jurgva @ 2009 05 15, 17:24) Ir as noriu i naujus namucius, zinau, kad cia super gerai  Mergaites, paaiskinkit man zioplai, kur reikia nuotraukytes jusu paziuret. Kodus lyg ir turiu  isijunk gmail pasta ir ten suvesk prisijungimo kodus
Registruojuosi ir as naujuose namuciuose, labai labai jie grazus
vitalyte25
2009 05 15, 18:05
kazkur visos paskutiniu metu dingusios....
QUOTE(vitalyte25 @ 2009 05 15, 18:05) kazkur visos paskutiniu metu dingusios....  tingiu net tingėt
Heiress
2009 05 15, 19:03
QUOTE(Jolete @ 2009 05 15, 19:58) tingiu net tingėt  As tai grizau is darbo puoliau kambarius tvarkyt, siurbliuot, grindis plaut. Paskui prisiminiau, kad nelabai ka siandien ir tevalgiau, tik surio gabaliuka. Tai jau prisikirtau O ant virsaus dar saldainiu, tokiu ale vaisiniu irisu tai dabar galiu jau tinginiaut
vitalyte25
2009 05 15, 19:03
QUOTE(Jolete @ 2009 05 15, 20:58) tingiu net tingėt  kaip man reikia mesti tiek valgyti...  nu nesuprantu... tas keistas alkio jausmas, mane jau is proto baigia isvaryti...  sako,kad pilvukas kai jau bus didesnis tada maziau bevalgysi, arba kai organizmas prisitaikys..  taip miela buti  bet kaip reikia maziau valgyt..
Heiress
2009 05 15, 19:05
QUOTE(vitalyte25 @ 2009 05 15, 20:03) kaip man reikia mesti tiek valgyti...  nu nesuprantu... tas keistas alkio jausmas, mane jau is proto baigia isvaryti...  sako,kad pilvukas kai jau bus didesnis tada maziau bevalgysi, arba kai organizmas prisitaikys..  taip miela buti  bet kaip reikia maziau valgyt..  Man ir nesant nestukei kartais uzeina tokios valgymo manijos, kad net baisu  Turiu eit is namu lauk Gal cia nuo kokiu nors menulio faziu priklauso
vitalyte25
2009 05 15, 19:10
QUOTE(Heiress @ 2009 05 15, 21:05) Man ir nesant nestukei kartais uzeina tokios valgymo manijos, kad net baisu  Turiu eit is namu lauk Gal cia nuo kokiu nors menulio faziu priklauso  gal nuo dupfastono man cia?  nes jau geriu senei ji... kasdiena  hmmm???? dabar kasdiena yra taip kaip pries mmm  nu kai nori ta sav valgyt labai ir kemsi viska kas po akim pasimaiso, tai va tokia pmsine savijauta pas mane kasdiena... nervai uzeina...  idomus dalykas nestumas mano MB jau sako, ar tu kada islendi is to kompo  pyksta
QUOTE(vitalyte25 @ 2009 05 15, 19:03) kaip man reikia mesti tiek valgyti...  nu nesuprantu... tas keistas alkio jausmas, mane jau is proto baigia isvaryti...  sako,kad pilvukas kai jau bus didesnis tada maziau bevalgysi, arba kai organizmas prisitaikys..  taip miela buti  bet kaip reikia maziau valgyt..  aha ir man reikėtų stabdžius įjungt su valgiu, bet vakar ginei sakiau, tik pabandykit uždraust valgyt, peles užsiundysiu
Solopgang
2009 05 15, 19:41
Busiukas
2009 05 15, 19:46
QUOTE(vitalyte25 @ 2009 05 15, 20:03) kaip man reikia mesti tiek valgyti...  nu nesuprantu... tas keistas alkio jausmas, mane jau is proto baigia isvaryti...  sako,kad pilvukas kai jau bus didesnis tada maziau bevalgysi, arba kai organizmas prisitaikys..  taip miela buti  bet kaip reikia maziau valgyt..  Nesijaudink,paskui praeis,mums kai buvo panasiai savaiteliu,tai ilgiausiai nevalgiusiu galejau isbuti 1val.ir skrandis jau pradedavo urgzti,darbe pastoviai ka nors kramciau,bet nesiausi kokiu dziuvesiu ar riestaineliu.O dabar iki pietu galiu laisvai isbuti nevalgiusi ir nieko,bet jei uzsimanau tai laukti negaliu,nuotaika dingsta kol neuzvalgau. Su tokiais valgymais siai dienai turiu +10kg  .
Madissa
2009 05 15, 20:17
Registruojuosi ir as sioj fainoj temutej nelabai turiu laiko darbo metu landzioti, o namie jau tingiu po visos dienos prie kompo darbe, bet manau kad po operacijos sededama namuose, tai tikrai daugiau pabendrausiu smagios jus visos labai kiek vidutiniskai gaunate bileteni po operacijos? noreciau kokia pora savaiteliu pasilset
kutosas
2009 05 15, 20:36
Registruojuosi ir as i grazia temute. Aciu Ineza Jolete, tau roziniai sveikinimai  Nu kaip smagu Sara, o tu laikykis mergyt  Ziuriu, balioneliais apdalinau visas  Viskas mergytes, begu kur nors silumos ieskot, nes jau taaaip salta.. o dar geguzes menesis vadinasi... brrr Gero savaitgalio!
skorpione20
2009 05 16, 08:02
QUOTE(Madissa @ 2009 05 15, 21:17) Registruojuosi ir as sioj fainoj temutej nelabai turiu laiko darbo metu landzioti, o namie jau tingiu po visos dienos prie kompo darbe, bet manau kad po operacijos sededama namuose, tai tikrai daugiau pabendrausiu smagios jus visos labai kiek vidutiniskai gaunate bileteni po operacijos? noreciau kokia pora savaiteliu pasilset  Sveika, Gali nors ir menesi buti biulioteny. As po dvieju savaiciu isejau i darba, bet ta pacia minute pasigailejau. Blogai buvo man. Tai gine dar savaitei pratese. Viso 3 savaites biulioteny isbuvau, bet i darba isejau, jau, kaip sveikas zmogus. Tad neskubek tikrai. Papildyta:Mergaites,
Sako, jei namie, arba darbe atsiranda pele(iu), vadinasi, kazkas is moteru yra pastojusi Linkiu, kad pas mus ju butu ne viena        Visoms mergytems po peliuka!!!
mmazuliuke
2009 05 16, 09:35
Sveikutes:) Papildyta: As dar ligoninej.operacija kaip ir pavyko,jauciuosi neblogai,jau ir valgiau.rado pas mane endom.3 stad.,kairysis kiausint.buvo nepraeinamas,saaugos net su storaja zarna.viska patvarke ir patare greiciau pastot.gulesiu iki pirmad.
dendule
2009 05 16, 09:56
Labas rytelis registruojuos ir as naujoj temutej..nuostabi tu Ineza QUOTE(vitalyte25 @ 2009 05 15, 19:10) gal nuo dupfastono man cia?  nes jau geriu senei ji... kasdiena  hmmm???? dabar kasdiena yra taip kaip pries mmm  nu kai nori ta sav valgyt labai ir kemsi viska kas po akim pasimaiso, tai va tokia pmsine savijauta pas mane kasdiena... nervai uzeina...  idomus dalykas nestumas mano MB jau sako, ar tu kada islendi is to kompo  pyksta  vitalyte25 man irgi taip vyras sako  QUOTE(mmazuliuke @ 2009 05 16, 09:35) Sveikutes:) Papildyta:As dar ligoninej.operacija kaip ir pavyko,jauciuosi neblogai,jau ir valgiau.rado pas mane endom.3 stad.,kairysis kiausint.buvo nepraeinamas,saaugos net su storaja zarna.viska patvarke ir patare greiciau pastot.gulesiu iki pirmad. smagu girdeti, kad jau po ir viska tau suremontavo  matai gerai kad dareisi ta operacija nes sveikatai kenke tau  . Lauksime taves sugryztant skorpione aciu uz peliukus, pajamsiu viena koki mazuti grazuti
QUOTE(skorpione20 @ 2009 05 16, 07:02) Sveika, Gali nors ir menesi buti biulioteny. As po dvieju savaiciu isejau i darba, bet ta pacia minute pasigailejau. Blogai buvo man. Tai gine dar savaitei pratese. Viso 3 savaites biulioteny isbuvau, bet i darba isejau, jau, kaip sveikas zmogus. Tad neskubek tikrai. Papildyta:Mergaites, Sako, jei namie, arba darbe atsiranda pele(iu), vadinasi, kazkas is moteru yra pastojusi Visoms mergytems po peliuka!!![/b][/size][/color] sveikutes kokie grazus namuciai siandien lauke orelis koks fainas, o as darbe sedziu, MB isvaziavo i kaima, tai teks vakare vienai ir Eurovizija ziureti o pelyciu pas mane tai nebus namie, nes as katuka turiu bet mielai viena paimciau is to burelio
gretchene
2009 05 16, 10:46
Sveikutes As jau namie, siandien pargrizau, isdazyta visa, pilvas kaip po soliariumo  Nieko pas mane blogo nerado, kiausintakiai pratekami, viskas gerai, tik kiausides dar biski prabade kad pastimuliuot, nors sako jos ir taip pas mane gan aktyvios buvo  Taip gerai namie, silta, negaliu atsidziaugt kad jau laisva, ir dar i darba nereikia
Heiress
2009 05 16, 10:58
Gretchene laukiau taves pargriztant  Labai gerai, kad jau namie Labai linkiu, kad tas pabadymas suveiktu Mmazuliuke, smagu, kad op pavyko, kad visus negerumus pasalino Laukiam sugriztant
QUOTE(gretchene @ 2009 05 16, 09:46) Sveikutes As jau namie, siandien pargrizau, isdazyta visa, pilvas kaip po soliariumo  Nieko pas mane blogo nerado, kiausintakiai pratekami, viskas gerai, tik kiausides dar biski prabade kad pastimuliuot, nors sako jos ir taip pas mane gan aktyvios buvo  Taip gerai namie, silta, negaliu atsidziaugt kad jau laisva, ir dar i darba nereikia  Sveika sugryzusi kaip gerai, kad pas tave nieko nerado, tai lauksim dabar ilsekis ir sveik
gretchene
2009 05 16, 11:07
QUOTE(Heiress @ 2009 05 16, 11:58) Gretchene laukiau taves pargriztant  Labai gerai, kad jau namie Labai linkiu, kad tas pabadymas suveiktu QUOTE(nurija @ 2009 05 16, 11:58) Sveika sugryzusi kaip gerai, kad pas tave nieko nerado, tai lauksim dabar ilsekis ir sveik  Aciu mergytes uz palinkejimus, ir as tikiuosi kad bent tas pades, jeigu jau nieko blogo nerado Su gyd. maciausi tik iskart po operacijos, vakar jau nebuvo. Dabar skambinsiuos pirmadieni klaust kada siulus ateit isimt
Ambrela
2009 05 16, 12:03
Labuka sveikinu sugrizusias i SM po operaciju. Lauksim geru ir greitu naujienu QUOTE(Madissa @ 2009 05 15, 22:17) Registruojuosi ir as sioj fainoj temutej nelabai turiu laiko darbo metu landzioti, o namie jau tingiu po visos dienos prie kompo darbe, bet manau kad po operacijos sededama namuose, tai tikrai daugiau pabendrausiu smagios jus visos labai kiek vidutiniskai gaunate bileteni po operacijos? noreciau kokia pora savaiteliu pasilset  Sveika prisijungusi. As biliotenio neemiau, treciadieni isoperavo, o pirmadieni ejau i darba. Operavausi paskutine mokymosi atostogu savaite, tai ir biliotenio nereikejo. O i darba isejau nieko blogo nejausdama, atrode, kad jokios operacijos ir nebuvo. Tik pilvas papustas buvo, bet jau viskas praejo ir puikiai jauciuosi
...sara...
2009 05 16, 12:45
...sveikutės visos naujoj temutėj, tiek daug čia tika išoperuotų mergyčių  greitai manau pasipils ir ...o aš vat sėdžiu su savo iliuzijom jau tik buvusio  ir laukiu nesulaukiu kada galėsiu iš naujo planuot
gretchene
2009 05 16, 12:59
QUOTE(...sara... @ 2009 05 16, 13:45) ...sveikutės visos naujoj temutėj, tiek daug čia tika išoperuotų mergyčių  greitai manau pasipils ir ...o aš vat sėdžiu su savo iliuzijom jau tik buvusio  ir laukiu nesulaukiu kada galėsiu iš naujo planuot   Laikysim kumstelius, kad greitai vel suplanuotum, ir sikart sekmingai  Jeigu jau pastojai viena karta, tai gal antra viskas pavyks greiciau ir viskas bus gerai, pamatysi  To labai labai linkiu
Solopgang
2009 05 16, 13:14
QUOTE(Madissa @ 2009 05 15, 21:17) kiek vidutiniskai gaunate bileteni po operacijos? noreciau kokia pora savaiteliu pasilset  as kazkur menesi atostogavau QUOTE(mmazuliuke @ 2009 05 16, 10:35) Sveikutes:) Papildyta:As dar ligoninej.operacija kaip ir pavyko,jauciuosi neblogai,jau ir valgiau.rado pas mane endom.3 stad.,kairysis kiausint.buvo nepraeinamas,saaugos net su storaja zarna.viska patvarke ir patare greiciau pastot.gulesiu iki pirmad. Sveikute, smagu girdet, kad operacija pavyko ir viska sutvarke  manau greitu metu jau galesi dziaugtis QUOTE(gretchene @ 2009 05 16, 11:46) Sveikutes As jau namie, siandien pargrizau, isdazyta visa, pilvas kaip po soliariumo  Nieko pas mane blogo nerado, kiausintakiai pratekami, viskas gerai, tik kiausides dar biski prabade kad pastimuliuot, nors sako jos ir taip pas mane gan aktyvios buvo  Taip gerai namie, silta, negaliu atsidziaugt kad jau laisva, ir dar i darba nereikia  o kaip visos cia greit susisukot pries savaitgali su tom operacijom ir jau namo spejai grizti labai labai dziugu, kad nieko blogo nerado, o su pabadytom kiausidem - manau tikrai daug greiciau pastosi  o kiek pati operacija tau truko, jei nieko nereikejo "tvarkyti"  QUOTE(...sara... @ 2009 05 16, 13:45) ...sveikutės visos naujoj temutėj, tiek daug čia tika išoperuotų mergyčių  greitai manau pasipils ir ...o aš vat sėdžiu su savo iliuzijom jau tik buvusio  ir laukiu nesulaukiu kada galėsiu iš naujo planuot  ...sara..., esu girdejus, kad  labai traukia kazkaip kita  (daznai buna, kad po persileidimu - jau pastojama sekanti cikla), to labai labai tau linkiu skorpione20 - ačiū už peliuka
gretchene
2009 05 16, 13:26
QUOTE(Sidabra @ 2009 05 16, 14:14) o kaip visos cia greit susisukot pries savaitgali su tom operacijom ir jau namo spejai grizti labai labai dziugu, kad nieko blogo nerado, o su pabadytom kiausidem - manau tikrai daug greiciau pastosi  o kiek pati operacija tau truko, jei nieko nereikejo "tvarkyti" skorpione20 - ačiū už peliuka  Mane isveze operuot apie 15.15, parveze 16.45, tai uztruko apie 1.30 val. su visais pasiruosimais O kada tau siulus iseme? Man nieko gyd. apie siulus neminejo, paskui kitos gyd. paklausiau, sake iki 10 d. laiko, tai patare pasiskambint gyd ir pasiklaust kada ateit  Jau praplesiau pleistriukus paziuret kaip tos skylutes atrodo, mazytes visai  Gyd. sake grizus galesiu jau visai nuimt pleistrus, bet kazkaip nedrasu man dar
Solopgang
2009 05 16, 13:41
QUOTE(gretchene @ 2009 05 16, 14:26) Mane isveze operuot apie 15.15, parveze 16.45, tai uztruko apie 1.30 val. su visais pasiruosimais O kada tau siulus iseme? Man nieko gyd. apie siulus neminejo, paskui kitos gyd. paklausiau, sake iki 10 d. laiko, tai patare pasiskambint gyd ir pasiklaust kada ateit  Jau praplesiau pleistriukus paziuret kaip tos skylutes atrodo, mazytes visai  Gyd. sake grizus galesiu jau visai nuimt pleistrus, bet kazkaip nedrasu man dar  man iseme lygiai po 10d. o nusiemiau iskart gryzus namo pleistriukus  irgi buvo labai smalsu tai visai netrumpai oper truko, man irgi 1,5 - 2 val kazkur
mmazuliuke
2009 05 16, 14:16
O mane isveze 8.40 val o pooperac.palatoj atsibudau 10.20,i palata parveze tik po 12val.:)neisivaizduoju kaip kitos po operac.praejus kelioms dienoms jau i darbus eina.nebent as cia islepus labai:d Papildyta: O merginos,ar ilgai teplioja po operac.?gyd.patare net per menesi pastot.sake jei planuojam daugiau vaikuciu,tai po pirmojo butinai planuot ir antraji.bet visu svarbiausia dabar to pirmojo sulaukt;) Papildyta: O merginos,ar ilgai teplioja po operac.?gyd.patare net per menesi pastot.sake jei planuojam daugiau vaikuciu,tai po pirmojo butinai planuot ir antraji.bet visu svarbiausia dabar to pirmojo sulaukt;)
Solopgang
2009 05 16, 14:39
QUOTE(mmazuliuke @ 2009 05 16, 15:16) O merginos,ar ilgai teplioja po operac.?gyd.patare net per menesi pastot.sake jei planuojam daugiau vaikuciu,tai po pirmojo butinai planuot ir antraji.bet visu svarbiausia dabar to pirmojo sulaukt;) man apie savaite tepliojo, kitom tik pora dienu o man panika ima, kad nepastosiu as po tos oper  nezinau iskur dabar tos mintys tokios nesuprantu, kaip jums tvarke tuos kiausintakius man sake vienas nepratekejo, tai nieko padaryti , net paziureti neimanoma kas jam yra nes is isores viskas grazu, o i vidu sake neilisi
Laba diena, mergaites  Noreciau ir as prisijungti prie Jusu saunaus burelio  , kadangi neuzilgo ir man planuojama 2 laparoskopija Iskilo keletas klausimeliu-kaip elgiates su "kysiukai" ? Duodate, ir kiek?  As greiciausiai kreipsiuosi pas Vanaga, tai ir galvoju-kazin kaip elgtis? Nes kai operavausi pries 2metus, tai Vanagas pries operacija neeme pinigu, o kad reikia po operacijos duoti, tai nedaejo  Galvojau- "o cia tai gydytojas...."
gretchene
2009 05 16, 16:58
QUOTE(mmazuliuke @ 2009 05 16, 15:16) O mane isveze 8.40 val o pooperac.palatoj atsibudau 10.20,i palata parveze tik po 12val.:)neisivaizduoju kaip kitos po operac.praejus kelioms dienoms jau i darbus eina.nebent as cia islepus labai:d Papildyta:O merginos,ar ilgai teplioja po operac.?gyd.patare net per menesi pastot.sake jei planuojam daugiau vaikuciu,tai po pirmojo butinai planuot ir antraji.bet visu svarbiausia dabar to pirmojo sulaukt;) Papildyta:O merginos,ar ilgai teplioja po operac.?gyd.patare net per menesi pastot.sake jei planuojam daugiau vaikuciu,tai po pirmojo butinai planuot ir antraji.bet visu svarbiausia dabar to pirmojo sulaukt;) Manes tai net neveze i pooperacine, matyt nesudetinga operacija buvo. O tepliojo man tik 2 dienas, siandien jau nebe, nors dare ir histeroskopija. Su savo gyd. dar nekalbejau, bet kita gyd. sake, kad 2 sav. jokiu santykiu  Biski nustebau, itariu D visai ka kita sakys Papildyta:QUOTE(Sidabra @ 2009 05 16, 15:39) Pastosi, kur tu desies  Patvarke tave, tai dabar mesk tokias mintis is galvos ir ramiai lauk
Solopgang
2009 05 16, 18:23
QUOTE(gretchene @ 2009 05 16, 17:58) Manes tai net neveze i pooperacine, matyt nesudetinga operacija buvo. O tepliojo man tik 2 dienas, siandien jau nebe, nors dare ir histeroskopija. Su savo gyd. dar nekalbejau, bet kita gyd. sake, kad 2 sav. jokiu santykiu  Biski nustebau, itariu D visai ka kita sakys Papildyta:Pastosi, kur tu desies  Patvarke tave, tai dabar mesk tokias mintis is galvos ir ramiai lauk  kuri cia gyd taip sake  man irgi taip sake (Butkute)tai va, kad sake, jog nepatvarke man to kiausintakio
miliusia
2009 05 16, 19:29
sveikutes mergaites  noreciau irgi prie jusu prisijungt  man irgi buvo vasario m. daryta diagnostine laparoskopija
gretchene
2009 05 16, 19:31
QUOTE(Sidabra @ 2009 05 16, 19:23) kuri cia gyd taip sake  man irgi taip sake (Butkute)tai va, kad sake, jog nepatvarke man to kiausintakio  Man Drulyte taip sake, bet kai eisiu siulu isimt dar perklausiu, o kada jums leido jau ND?  Man lapar dare 5 cd, tai galeciau dar spet ant O si menesi jeigu leistu
:)jolka
2009 05 16, 20:18
labas, as irgi noriu prisijungti prie jusu. man pries 2 savaites dare laporaskopija, 2 val dare, nes operacijos metu dar ir desineje puseje suradi cistos zidinuku. atvaziavau po operacijos tai vyras kai pamate mane tai issigando. Atrodau kaip lavonas, sunkiai isgyvenau narkoza. tai pilve turejau 3 skilute. o sianden man nelaiminga diena, atejo mmm 5 dienom anksciau. o as jau prisisvajojau  nes labai jau lakstau daznai i tualeta  . bet gydytoja sake kad tai normalu po laporaskopijos
Solopgang
2009 05 17, 09:50
QUOTE(tatjanam @ 2009 05 16, 20:29) QUOTE(:)jolka @ 2009 05 16, 21:18) Sveikos prisijungusios QUOTE(gretchene @ 2009 05 16, 20:31) Man Drulyte taip sake, bet kai eisiu siulu isimt dar perklausiu, o kada jums leido jau ND?  Man lapar dare 5 cd, tai galeciau dar spet ant O si menesi jeigu leistu  man kai 10 d po operacijos isiminejo siulus, sake jau syvakara, galiu griebt vyra ir versti i lova  ne stadien mate folikula 19 mm  taciau mmm vistiek atejo ziuresim kas gero bus is cio ciklo  bet kazkaip nesitikiu nieko gero
Solopgang
2009 05 17, 11:40
kur visos siandien  turbut balsuoja
QUOTE(Sidabra @ 2009 05 17, 11:40) kur visos siandien  turbut balsuoja  Labas mergytės  ir naujai prisijungusios mergytės dar nebalsavom, labai užsinorėjau kugelio, tai pirmiausiai išsikepsim, o paskui balsuosim
gretchene
2009 05 17, 15:35
Mes jau atidavem balsus, ilsimes dabar Mergytes, norejau paklausti kaip jums pjuviukai gijo, man kazkaip ties bamba rausta ir labai deginanciai persti. Kazi ar taip turi but, ar netepet ne su kokiu tepaliuku  Jau pradeda erzinti tas deginimas
|
|