Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Traška kūdikio kauliukai
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia! > Vaisiaus vystymasis
zivile22
Man eina 32 savaitė, ir jau kokį mėnesį, kai kūdikis daro stipresnius spyrius girdisi kaip traška jo kauliukai. Tikrai ne koks žagsulys ar mano kaulai traška, nes būnu ramioj būsenoj. Klausiau savo gydytojos bet ji sakanti, kad pirmą kartą apie tai girdi ir kad negali būt..Nežinau net ką ir galvot..Gal traška virkštelė ar kažkas kitkas..? Kam taip buvo ar žino kas gali būti, laukiu labai atsakymų.
Ačiū.
doremifasolasi
QUOTE(zivile22 @ 2009 05 15, 18:39)
Man eina 32 savaitė, ir jau kokį mėnesį, kai kūdikis daro stipresnius spyrius girdisi kaip traška jo kauliukai. Tikrai ne koks žagsulys ar mano kaulai traška, nes būnu ramioj būsenoj. Klausiau savo gydytojos bet ji sakanti, kad pirmą kartą apie tai girdi ir kad negali būt..Nežinau net ką ir galvot..Gal traška virkštelė ar kažkas kitkas..? Kam taip buvo ar žino kas gali būti, laukiu labai atsakymų.
Ačiū.
*

gal ten ne kauliukai traška? gal kas pas tave pilve darosi?
zivile22
QUOTE(doremifasolasi @ 2009 05 15, 22:14)
gal ten ne kauliukai traška? gal kas pas tave pilve darosi?
*

Nu net nežinau kas ten gali pilve traškėt, nebent kokia virštelė..Bet kad ten traška tai tikrai nesivaidena...Nežinau kur ir kreiptis kokius tyrimus darytis..
Panelee
QUOTE(zivile22 @ 2009 05 15, 17:39)
Ačiū.
*

Laba,pas mane ta pati problema atsirado nuo 30 savaites. Dabar jau kelios dienos virs 40 sav, bet vis dar patraska. Buvau as pas ne viena gydytoja,niekas nieko negalejo pasakyti kas tai, ir visi labai stebisi,sako, kad tai girdi pirmakart. Na,bet belieka ramiai laukti mazylio atejimo. Paprasyk,kad echoskopu detaliau paziuretu mirksiukas.gif
vaidute23
QUOTE(Panelee @ 2009 05 16, 13:47)
Laba,pas mane ta pati problema atsirado nuo 30 savaites. Dabar jau kelios dienos virs 40 sav, bet vis dar patraska. Buvau as pas ne viena gydytoja,niekas nieko negalejo pasakyti kas tai, ir visi labai stebisi,sako, kad tai girdi pirmakart. Na,bet belieka ramiai laukti mazylio atejimo. Paprasyk,kad echoskopu detaliau paziuretu  mirksiukas.gif
*

Sveikos.Ir man is pradziu atrode kad vaidenasi,bet pasirodo kad tikrai girdziu savo kudikio kauliuku ar sanariuku traskejima. g.gif Ir del to labai nerimauju.Info apie tai isvis niekur neymanoma rasti verysad.gif Bijau kad negimtu su kokia liga.Na zinot kaip buna silpni kaulai ar sanariukai blogai susiformave.Jei yra daugiau tokia problema turinciu mamyciu pasidalinkite savo patirtimi ax.gif
Boruzele***
Kai mano mazius sujuda, tai as kartais girdziu toki garsa kaip ''cik'' doh.gif ir nesuprantu kas cia per garsas....
vaidute23
Va butent tie traskesiukai ir skamba kaip cik smile.gif Mum jau 32 savaiteles ir tuos cik pradejau jausti visai nesenai.Sakau gal kudikis gana didelis ir vietos jam ten darosi vis maziau ir maziau g.gif O gal tai kazkoks paveldimumas,nes ir vyro sanariai kartais traska biggrin.gif Tikekimes kad nieko blogo nestuke.gif
Boruzele***
QUOTE(vaidute23 @ 2009 06 10, 12:28)
Va butent tie traskesiukai ir skamba kaip cik smile.gif Mum jau 32 savaiteles ir tuos cik pradejau jausti visai nesenai.Sakau gal kudikis gana didelis ir vietos jam ten darosi vis maziau ir maziau g.gif O gal tai kazkoks paveldimumas,nes ir vyro sanariai kartais traska biggrin.gif Tikekimes kad nieko blogo nestuke.gif
*

Ir as tikiuosi, kad nieko blogo friends.gif
_karolina_
as irgi jauciu kad trakst buna pilve, neramu kazkaip g.gif
vaidute23
QUOTE(_karolina_ @ 2009 06 12, 01:14)
as irgi jauciu kad trakst buna pilve, neramu kazkaip  g.gif
*

Na mane tai lyg ir nuramino viena is mamyciu,kuri girdedavo traskesiukus kai laukesi,o dabar jau ant rankuciu supuoja angeleli.Ir mazuliukei viskas gerai biggrin.gif thumbup.gif Smagu kad yra toks super mamyciu forumas ir manau patys geriausi patarimai ateina is musu gyvenimiskos patirties 4u.gif Laukim savo leliuku ir tikekim kad jiems viskas gerai!!! wub.gif
Esha
oi aš kaip paskaitau kiek dar nerimo pilvukui augant prisidės prie jau esamo doh.gif Na taip, nemažai mums mamytėms išstresuot tenka, tačiau džiugiausia tai, kad pavyksta išnešioti savo angelėlius ir džiaugtis jais visą gyvenimą wub.gif
neringuskinas
As irgi girdziu, kai lelius sujuda traskesi. klausiau visu savo draugiu, kurios laukiasi, ar ir jos girdi, pasirodo as viena tokia...kazkaip neramu...gal kokio kalcio reik pagert...
Pievų_medus
Aš irgi tokius trakštelėjimus girdėdavau. Tikrai nebijokit - turiu sveiką ir gražų vaikelį. wub.gif
Asanti
Man irgi daznokai pasigirsta tas trakstelejimas, aciu dievui, ne man vienai, pasirodo.. Bet kaip keista... g.gif As jau pradejau galvoti, kad mazulis kazka su vandeniu daro, bet kad garsas toks grynai kaip kokio sanario, kai isistato! Nu neaisku cia visai..Tikekimes, viskas bus gerai! bigsmile.gif
taniushka.84
ir as girdziu toki garsa.net bijot pradejau,kad kas netaip,dar ir mazius mazai judet pradejo.tikios viskas ok bus,ir linkiu tuo visoms nestukems!!! biggrin.gif
3Gmama
Na, merginos, žinokit ir aš girdėjau tokį kūdikio kauliukų traškėjimą maždaug nuo pusės nėštumo, iš pradžių galvojau, kad čia mano kaulai traška, bet vėliau įsitikinau, kad tikrai ne - nes aš galėdavau būti visiškoj ramybėj, o vos tik leliukas man stipriau įspirdavo ir pasigirsdavo, net ir vyras girdėdavo. Kadangi tai jau buvo mano trečias nėstumas, o prieš tai nieko panašaus neteko patirti ir iš kitų girdėti ir aš puoliau visų daktarų iš eilės klausinėti, kas gi čia dabar yra verysad.gif Deje nei vienas taip ir nepaaiškino, sakė, taip negali būt g.gif Bet tai kaip negali, jei taip jau yra, o pasirodo, kad dar ir ne man vienai ax.gif
Tai ir nežinia kas mums visoms treškėjo blink.gif
Galiu nuraminti tik tuo, kad mano vyriokui dabar jau penki mėnesiai ir jis sveikas kaip ridikas biggrin.gif wub.gif
Mystic Sahara
OHO blink.gif As pirma karta apie tai girdziu, nei su pirmaja nei dabar nejauciu jokiu traskesiu...
neringula
Traska ir mano pilviukas wink.gif
Gerai, kai supranti, kad ne man vienai. Tik keista, kad gydytojai taip ignoruoja ta fakta ir apskritai sakosi girdintys pirma karta.
Tikiu, kad viskas ten gerai. Mes dar daug nesuprantame apie nestumo ir gimimo stebuklus ax.gif
bitė Majaa
ciksim ir mes smile.gif
sileste
jei jau gyditojai sako , kad tai girdi pirma kart, tai is kur jus tokius biesus traukiat, vaiko kauliukai traska doh.gif , is kur ten tokiam laike, gali kaulai trasket, ten dar kaulais nepavadinsi.Gimda tempias, pilvas tempias, viduriai spaudziami, ir ko noret kad nebrasketumet biggrin.gif Visom taip yra.
Savvy
Aš irgi prisėdau internete pasidomauti - kas tai galėtų būti smile.gif
Dabar 33 savaitė, bet jau prieš pora savaičių pastebėjau, kad mažosios kauliukai traška kai spardosi. Ir dar kaip traška! Su vyresnėliu nebuvo nei vieno trakštelėjimo per visą nėštumą, bet jis ir spardėsi kitaip - gerokai santūriau. g.gif
Sissta
Pilve tikrai negirdejau, bet dabar daznai traska jiems kauliukai
voveraite1302
Aš kai primąkart atradau šitą temą, kažkaip susijuokiau, galvoju, kas ten gali traškėt. O dabar tai ir pati jungiuosi prie tų, kurios traškesius girdi vaikiukui spardantis. Nežinau, ar ten kauliukai, ar kas kita, bet tikrai yra tas keistas garselis, kaip kažkas prasprūstų, prasikeistų su trakštelėjimu. Labai keista. Bet nedažnai smile.gif
pavasaris-vasara
girdejau ir as ta 'cik' nestumo metu, bet visai paciame gale.mergyte visiskai sveika, bet kauliukai jos traska ir dabar kartais.klausiau gydytoju ar cia nieko blogo-sake nieko cia blogo, viskas cia tvarkoj-tokia sanariu struktura mirksiukas.gif
sunray
man buvo i nestumo pabaiga su pirmagime taip, gydytoja juokesi - neva taip nebuna, bet pasirodo ne man vienai smile.gif
Aricci
Buvo ir man taip ''cakt'' pilve, bet pagimdžiau ir viskas gerai. Nors ir dabar mažyliui kartais kokia kojytė taip sucaksi biggrin.gif
mortyta
Ir maniske eme spragset nuo 30. Is pradziu galvojau, kad man vaidenasi doh.gif Truputi neramu pasidare... gerai, kad ne man vienai taip smile.gif Kai eisiu pas gydytoja, butinai paklausiu kas tai.
Jei kuri rasit kokios info, labai prasau pasidalinti...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.