Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Tikimybe pastoti
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Nėštumo planavimas
Pyragelis_su_medum
Sveikos / sveiki. Noriu užduoti klausimą. Abu su vaikinu esame nepilnamečiai, mylėjomės prieš šiek tiek daugiau nei mėnesį naudojant nutrauktą lytinį aktą. Kitą dieną prasidėjo menesinės. Šį mėnesį, mėnesinės man vėluoja jau 5 dieną. Ar yra didelių šansų, kad galėjau pastoti? Ačiū. 4u.gif
Pyragelis_su_medum
M? 4u.gif
rrasius
pasidaryk nestumo testa,kad veluoja.
Pyragelis_su_medum
QUOTE(rrasius @ 2009 05 15, 19:06)
pasidaryk nestumo testa,kad veluoja.
*

Nusipirkau, laukiu rytojaus ryto.
Papildyta:
O gal cia nuo streso? Nes si menesi nemazai teko pasinervuot.
rrasius
gal nuo streso,gal kas negerai,o siaip pasidarysi NT ir bus aiskiau,ziurek ka jis parodys. smile.gif
katrinka
visko gali but. gali uzkibt ir pries ir iskarto po mmm. viena iseitis nestumo testas
Pyragelis_su_medum
QUOTE(katrinka @ 2009 05 15, 20:13)
visko gali but. gali uzkibt ir pries ir iskarto po mmm. viena iseitis nestumo testas
*

Bet teoriskai nebutu ka apvaisinti, jei kita diena prasidejo menesines, nes tas kiausinelis gi pasisalintu su krauju su visais spermatozoidais. Tuo labiau, kad per menesines kraujuoju smarkiai. doh.gif
Linute:)
QUOTE(Pyragelis_su_medum @ 2009 05 15, 17:49)
Sveikos / sveiki. Noriu užduoti klausimą. Abu su vaikinu esame nepilnamečiai, mylėjomės prieš šiek tiek daugiau nei mėnesį naudojant nutrauktą lytinį aktą. Kitą dieną prasidėjo menesinės. Šį mėnesį, mėnesinės man vėluoja jau 5 dieną. Ar yra didelių šansų, kad galėjau pastoti? Ačiū. 4u.gif
*

Sveikute 4u.gif

Manau kad nesi pastojusi g.gif gal tik siaip veluoja mirksiukas.gif
Pyragelis_su_medum
Testas neigiamas smile.gif Tai turbut, tik taip veluoja.
zbara
gali užkibt ir negali. skirtingai kiekvienam žmogui 4u.gif
Pyragelis_su_medum
Bet vaikinas sake, kad nebaige i mane... Abudu persigande esam, laukiam menesiniu kaip nezinau kas... Nusipirkau dar testa jei nepasirodys po keliu dienu... unsure.gif
Chenelle
QUOTE(Pyragelis_su_medum @ 2009 05 16, 15:30)
Bet vaikinas sake, kad nebaige i mane... Abudu persigande esam, laukiam menesiniu kaip nezinau kas... Nusipirkau dar testa jei nepasirodys po keliu dienu...  unsure.gif
*

nurimk, viskas bus gerai 4u.gif Beje tokia tema jau yra
Pyragelis_su_medum
Baigiu isprotet jau, kas 15 min i tualeta lakstau tikrint, ar neprasidejo...
Papildyta:
QUOTE(Chenelle @ 2009 05 16, 15:34)
nurimk, viskas bus gerai  4u.gif  Beje tokia tema jau yra
*

Nemaciau. 4u.gif
Liniuks
O toks šiaip klausimas ne į temą -- o ko nepilnametei skubėt su intymiais santykiais? Geriausia kontracepcija -- susilaikymas, jokie kiti būdai nėra patikimi 100 proc.
Pyragelis_su_medum
QUOTE(Liniuka78 @ 2009 05 16, 16:04)
O toks šiaip klausimas ne į temą -- o ko nepilnametei skubėt su intymiais santykiais? Geriausia kontracepcija -- susilaikymas, jokie kti būdai nėra patikimi 100 proc.
*

Nu paskubejom ir tiek, visko gi pasitaiko.
Liniuks
QUOTE(Pyragelis_su_medum @ 2009 05 16, 16:05)
Nu paskubejom ir tiek, visko gi pasitaiko.
*

Pasitaiko... Pasekmes dabar jauti...
Nekomplikuok sau gyvenimo, kai to visiškai nereikia mirksiukas.gif
Pyragelis_su_medum
QUOTE(Liniuka78 @ 2009 05 16, 16:07)
Pasitaiko... Pasekmes dabar jauti...
Nekomplikuok sau gyvenimo, kai to visiškai nereikia mirksiukas.gif
*

Aciu, bet tikiuosi, kad tu pasekmiu nebus.
_Smalsutė_
QUOTE(Pyragelis_su_medum @ 2009 05 16, 16:08)
Aciu, bet tikiuosi, kad tu pasekmiu nebus.
*

Nebus šį kartą - bus kitą.
Papildyta:
QUOTE(Pyragelis_su_medum @ 2009 05 15, 17:49)
mylėjomės prieš šiek tiek daugiau nei mėnesį naudojant nutrauktą lytinį aktą. Kitą dieną prasidėjo menesinės.(...) Ar yra didelių šansų, kad galėjau pastoti? 4u.gif
*

Pastoti negalėjai.
Pyragelis_su_medum
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2009 05 17, 10:40)
Nebus šį kartą - bus kitą.
Papildyta:

Pastoti negalėjai.
*

Pazadejau sau, kad daugiau jokio sekso iki pilnametystes.
Siandien testas vel rode labai ryskia neigiama juostele.
Is to jaudulio, net pavalgyt pamirsau, tai skrandis taip urgzt pradejo...
Papildyta:
Ir pasimatavau siandien ta bazine temperatura, tai buvo 36,9.
milduxe
QUOTE(Pyragelis_su_medum @ 2009 05 17, 12:06)
Pazadejau sau, kad daugiau jokio sekso iki pilnametystes.
Siandien testas vel rode labai ryskia neigiama juostele.
Is to jaudulio, net pavalgyt pamirsau, tai skrandis taip urgzt pradejo...
Papildyta:
Ir pasimatavau siandien ta bazine temperatura, tai buvo 36,9.
*

Jei teisingai matavai, tai temperatura gera, esant nestumui lotuliukas.gif
Siaip as daugiau, nei isitikinusi, kad nepastojai, nes tai beveik neimanoma.
Aisku jei si menesi buvai gera mergaite lotuliukas.gif
Pyragelis_su_medum
QUOTE(milduxe @ 2009 05 17, 11:47)
Jei teisingai matavai, tai temperatura gera, esant nestumui  lotuliukas.gif
Siaip as daugiau, nei isitikinusi, kad nepastojai, nes tai beveik neimanoma.
Aisku jei si menesi buvai gera mergaite  lotuliukas.gif
*

Nu jau negasdink manes biggrin.gif As tai skaiciau, kad turi but aukstesne nei 37. O si menesi buvau super gera. Sakoma, kad ta bazine temp. dideja pries menesines.
gabrieliukas
As manau,kad tikrai gali buti rami,o siaip jau jeigu tiek laiko nesulauki mmm ir labai pergyveni,tai gal geriau apsilankyti pas gine mirksiukas.gif O dar klausimelis ,kiek jums metu g.gif ax.gif
Pyragelis_su_medum
QUOTE(gabrieliukas @ 2009 05 17, 12:37)
As manau,kad tikrai gali buti rami,o siaip jau jeigu tiek laiko nesulauki mmm ir labai pergyveni,tai gal geriau apsilankyti pas gine mirksiukas.gif O dar klausimelis ,kiek jums metu g.gif  ax.gif
*

Nepilnamete, nenoriu sakyt, nes moteriskes prades smerkt mane, kam taip anksti i lova lindau. smile.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(gabrieliukas @ 2009 05 17, 12:37)
As manau,kad tikrai gali buti rami,o siaip jau jeigu tiek laiko nesulauki mmm ir labai pergyveni,tai gal geriau apsilankyti pas gine mirksiukas.gif O dar klausimelis ,kiek jums metu g.gif  ax.gif
*

Beje, pas ginekologe reik tevu leidimo kiek zinau, o tevam pasakot nieko nenoriu, jeigu nera reikalo, tai jei neprasides po kokios savaites, ir testas vistiek neigiama rodys, tai eisiu i poliklinika kraujo arba slapimo tyrima priduot. smile.gif
gabrieliukas
QUOTE(Pyragelis_su_medum @ 2009 05 17, 11:40)
Nepilnamete, nenoriu sakyt, nes moteriskes prades smerkt mane, kam taip anksti i lova lindau.  smile.gif  4u.gif
Papildyta:

Beje, pas ginekologe reik tevu leidimo kiek zinau, o tevam pasakot nieko nenoriu, jeigu nera reikalo, tai jei neprasides po kokios savaites, ir testas vistiek neigiama rodys, tai eisiu i poliklinika kraujo arba slapimo tyrima priduot.  smile.gif
*

4u.gif
O kiek laiko jau nera mmm g.gif
Pyragelis_su_medum
QUOTE(gabrieliukas @ 2009 05 17, 12:44)
4u.gif
O kiek laiko jau nera mmm g.gif
*

Preita menesi buvo 11, tai teoriskai turejo si menesi irgi but 11. Tai mazdaug 6-7 dienas. unsure.gif
svajociuke
QUOTE(Pyragelis_su_medum @ 2009 05 17, 12:40)
Beje, pas ginekologe reik tevu leidimo kiek zinau, o tevam pasakot nieko nenoriu, jeigu nera reikalo, tai jei neprasides po kokios savaites, ir testas vistiek neigiama rodys, tai eisiu i poliklinika kraujo arba slapimo tyrima priduot.  smile.gif
*

tyrimelis tikrai parodys geriausia ir nervu sumazins mirksiukas.gif o leidimo tikrai nereikia, pati pirma karta ejau budama 17 ir nieko ten nereikejo irnesakyk.gif
Linute:)
Oi ziuriu vyresnes is kart puola ko nepilnamete uzsiima seksu biggrin.gif O kazin pacios ar sulaukete pilnametystes g.gif
Pyragelis_su_medum
QUOTE(svajociuke @ 2009 05 17, 19:59)
tyrimelis tikrai parodys geriausia ir nervu sumazins mirksiukas.gif o leidimo tikrai nereikia, pati pirma karta ejau budama 17 ir nieko ten nereikejo irnesakyk.gif
*

O, tai puiku tada. thumbup.gif
Papildyta:
Viskas, nusprendziau kuo maziau mastyt apie tuos dalykelius, apsiraminau, atsiguliau i karsta vonia, uzsileidau muzikos, susitvarkiau. smile.gif Beje, manau, kad mano tas menstruaciju ciklas dar nesusireguliaves, nes, pvz., radau uzrasus, kur parasyta, kad 2008 metais menesines geguzes menesi man prasidejo 31 diena, birzeli 29, ir taip vis ankstejo iki siu metu, tai gal del to, ir, savaime aisku, del nervu. smile.gif Apsiraminau visiskai, nes du testai neigiami, nieko neskauda, nepykina, krutines netempia, apetitas normalus ir vaikinas tikrai nenuleido i mane. smile.gif 4u.gif
mabi
kas is to, kad sueis ta pilnametyste, manai, kad jau tau laikas rizikuoti su pastojimu? pamastyk, ka darytum, jei istikruju pastotum?! kaip suprantu, esi dar moksleive, niekur nedirbusi, dar mazai ka gyvenime maciusi, o jau yra tikimybe, kad gali pastoti. nejau nezinai apsisaugpjimo priemoniu? ir beje, kasmet, is 100, 25 moterys pastoja, naudodamos nutraukta lytini akta. tai geriau pradek galvoti savo galva, o ne vaikino galvute lotuliukas.gif
Pyragelis_su_medum
QUOTE(mabi @ 2009 05 17, 21:56)
kas is to, kad sueis ta pilnametyste, manai, kad jau tau laikas rizikuoti su pastojimu? pamastyk, ka darytum, jei istikruju pastotum?! kaip suprantu, esi dar moksleive, niekur nedirbusi, dar mazai ka gyvenime maciusi, o jau yra tikimybe, kad gali pastoti. nejau nezinai apsisaugpjimo priemoniu? ir beje, kasmet, is 100, 25 moterys pastoja, naudodamos nutraukta lytini akta. tai geriau pradek galvoti savo galva, o ne vaikino galvute lotuliukas.gif
*

Gal nereikia cia man grasinti, gerai? Mano gyvenimas - kaip iseina, taip tvarkausi. smile.gif
Papildyta:
Ir beje, sita tema sukuriau tam, kad sulaukciau tolerantisku merginu patarimu, o ne tokiu papeikimu, kaip jusu. smile.gif
mabi
QUOTE(Pyragelis_su_medum @ 2009 05 17, 22:01)
Gal nereikia cia man grasinti, gerai? Mano gyvenimas - kaip iseina, taip tvarkausi.  smile.gif
Papildyta:
Ir beje, sita tema sukuriau tam, kad sulaukciau tolerantisku merginu patarimu, o ne tokiu papeikimu, kaip jusu.  smile.gif
*

o kas tau cia grasina? as nepeikiu, pati esu 25 metu, tai ne tiek jau daug nuo taves ir skiriuosi, bet kazkaip galvojau apie visas galimas pasekmes, todel ir nesinorejo anksti sau problemu prisidaryti. na aisku, cia tavo reikalas. kitos ir 15 metu gimdo, nes vis tas smalsumas nugali viska.
kzuzia
QUOTE(Pyragelis_su_medum @ 2009 05 15, 16:49)
*

geriau tai nebandyti jeigu mmm nereguliarios kai jau šitas kartas ir parodė tai kita karta galite patekti į 10 ir nestuke.gif o po to 2.gif . pagalvok ar verta blush2.gif
Lilitha
QUOTE(mabi @ 2009 05 17, 23:05)
o kas tau cia grasina? as nepeikiu, pati esu 25 metu, tai ne tiek jau daug nuo taves ir skiriuosi, bet kazkaip galvojau apie visas galimas pasekmes, todel ir nesinorejo anksti sau problemu prisidaryti. na aisku, cia tavo reikalas. kitos ir 15 metu gimdo, nes vis tas smalsumas nugali viska.
*

Visiskai sutinku su Mabi mirksiukas.gif reikia pagalvoti ar smalsumas ir tas jaunas amzius lytiniam gyvenimui jau toks svarbus... pati pirma karta pasimylejau 16, bet nepasakysiu, kad labai jau stipriai pakeite mano gyvenima, aisku, cia priklauso ir nuo partnerio, bet vistiek ir budama tokia jauna, zinojau, kaip reikia apsisaugoti...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.