Sveikos / sveiki. Noriu užduoti klausimą. Abu su vaikinu esame nepilnamečiai, mylėjomės prieš šiek tiek daugiau nei mėnesį naudojant nutrauktą lytinį aktą. Kitą dieną prasidėjo menesinės. Šį mėnesį, mėnesinės man vėluoja jau 5 dieną. Ar yra didelių šansų, kad galėjau pastoti? Ačiū.
M?
pasidaryk nestumo testa,kad veluoja.
gal nuo streso,gal kas negerai,o siaip pasidarysi NT ir bus aiskiau,ziurek ka jis parodys.
visko gali but. gali uzkibt ir pries ir iskarto po mmm. viena iseitis nestumo testas
QUOTE(katrinka @ 2009 05 15, 20:13) Bet teoriskai nebutu ka apvaisinti, jei kita diena prasidejo menesines, nes tas kiausinelis gi pasisalintu su krauju su visais spermatozoidais. Tuo labiau, kad per menesines kraujuoju smarkiai. QUOTE(Pyragelis_su_medum @ 2009 05 15, 17:49) Sveikos / sveiki. Noriu užduoti klausimą. Abu su vaikinu esame nepilnamečiai, mylėjomės prieš šiek tiek daugiau nei mėnesį naudojant nutrauktą lytinį aktą. Kitą dieną prasidėjo menesinės. Šį mėnesį, mėnesinės man vėluoja jau 5 dieną. Ar yra didelių šansų, kad galėjau pastoti? Ačiū. Sveikute Manau kad nesi pastojusi
Testas neigiamas
gali užkibt ir negali. skirtingai kiekvienam žmogui
Bet vaikinas sake, kad nebaige i mane... Abudu persigande esam, laukiam menesiniu kaip nezinau kas... Nusipirkau dar testa jei nepasirodys po keliu dienu...
O toks šiaip klausimas ne į temą -- o ko nepilnametei skubėt su intymiais santykiais? Geriausia kontracepcija -- susilaikymas, jokie kiti būdai nėra patikimi 100 proc.
QUOTE(Pyragelis_su_medum @ 2009 05 16, 16:08) Nebus šį kartą - bus kitą. Papildyta: QUOTE(Pyragelis_su_medum @ 2009 05 15, 17:49) mylėjomės prieš šiek tiek daugiau nei mėnesį naudojant nutrauktą lytinį aktą. Kitą dieną prasidėjo menesinės.(...) Ar yra didelių šansų, kad galėjau pastoti? Pastoti negalėjai. QUOTE(_Smalsutė_ @ 2009 05 17, 10:40) Pazadejau sau, kad daugiau jokio sekso iki pilnametystes. Siandien testas vel rode labai ryskia neigiama juostele. Is to jaudulio, net pavalgyt pamirsau, tai skrandis taip urgzt pradejo... Papildyta: Ir pasimatavau siandien ta bazine temperatura, tai buvo 36,9. QUOTE(Pyragelis_su_medum @ 2009 05 17, 12:06) Pazadejau sau, kad daugiau jokio sekso iki pilnametystes. Siandien testas vel rode labai ryskia neigiama juostele. Is to jaudulio, net pavalgyt pamirsau, tai skrandis taip urgzt pradejo... Papildyta: Ir pasimatavau siandien ta bazine temperatura, tai buvo 36,9. Jei teisingai matavai, tai temperatura gera, esant nestumui Siaip as daugiau, nei isitikinusi, kad nepastojai, nes tai beveik neimanoma. Aisku jei si menesi buvai gera mergaite QUOTE(milduxe @ 2009 05 17, 11:47) Jei teisingai matavai, tai temperatura gera, esant nestumui Siaip as daugiau, nei isitikinusi, kad nepastojai, nes tai beveik neimanoma. Aisku jei si menesi buvai gera mergaite Nu jau negasdink manes
As manau,kad tikrai gali buti rami,o siaip jau jeigu tiek laiko nesulauki mmm ir labai pergyveni,tai gal geriau apsilankyti pas gine
QUOTE(gabrieliukas @ 2009 05 17, 12:37) As manau,kad tikrai gali buti rami,o siaip jau jeigu tiek laiko nesulauki mmm ir labai pergyveni,tai gal geriau apsilankyti pas gine Nepilnamete, nenoriu sakyt, nes moteriskes prades smerkt mane, kam taip anksti i lova lindau. Papildyta: QUOTE(gabrieliukas @ 2009 05 17, 12:37) As manau,kad tikrai gali buti rami,o siaip jau jeigu tiek laiko nesulauki mmm ir labai pergyveni,tai gal geriau apsilankyti pas gine Beje, pas ginekologe reik tevu leidimo kiek zinau, o tevam pasakot nieko nenoriu, jeigu nera reikalo, tai jei neprasides po kokios savaites, ir testas vistiek neigiama rodys, tai eisiu i poliklinika kraujo arba slapimo tyrima priduot. QUOTE(Pyragelis_su_medum @ 2009 05 17, 11:40) Nepilnamete, nenoriu sakyt, nes moteriskes prades smerkt mane, kam taip anksti i lova lindau. Papildyta: Beje, pas ginekologe reik tevu leidimo kiek zinau, o tevam pasakot nieko nenoriu, jeigu nera reikalo, tai jei neprasides po kokios savaites, ir testas vistiek neigiama rodys, tai eisiu i poliklinika kraujo arba slapimo tyrima priduot. O kiek laiko jau nera mmm QUOTE(Pyragelis_su_medum @ 2009 05 17, 12:40) Beje, pas ginekologe reik tevu leidimo kiek zinau, o tevam pasakot nieko nenoriu, jeigu nera reikalo, tai jei neprasides po kokios savaites, ir testas vistiek neigiama rodys, tai eisiu i poliklinika kraujo arba slapimo tyrima priduot. tyrimelis tikrai parodys geriausia ir nervu sumazins
Oi ziuriu vyresnes is kart puola ko nepilnamete uzsiima seksu
QUOTE(svajociuke @ 2009 05 17, 19:59) tyrimelis tikrai parodys geriausia ir nervu sumazins O, tai puiku tada. Papildyta: Viskas, nusprendziau kuo maziau mastyt apie tuos dalykelius, apsiraminau, atsiguliau i karsta vonia, uzsileidau muzikos, susitvarkiau.
kas is to, kad sueis ta pilnametyste, manai, kad jau tau laikas rizikuoti su pastojimu? pamastyk, ka darytum, jei istikruju pastotum?! kaip suprantu, esi dar moksleive, niekur nedirbusi, dar mazai ka gyvenime maciusi, o jau yra tikimybe, kad gali pastoti. nejau nezinai apsisaugpjimo priemoniu? ir beje, kasmet, is 100, 25 moterys pastoja, naudodamos nutraukta lytini akta. tai geriau pradek galvoti savo galva, o ne vaikino galvute
QUOTE(mabi @ 2009 05 17, 21:56) kas is to, kad sueis ta pilnametyste, manai, kad jau tau laikas rizikuoti su pastojimu? pamastyk, ka darytum, jei istikruju pastotum?! kaip suprantu, esi dar moksleive, niekur nedirbusi, dar mazai ka gyvenime maciusi, o jau yra tikimybe, kad gali pastoti. nejau nezinai apsisaugpjimo priemoniu? ir beje, kasmet, is 100, 25 moterys pastoja, naudodamos nutraukta lytini akta. tai geriau pradek galvoti savo galva, o ne vaikino galvute Gal nereikia cia man grasinti, gerai? Mano gyvenimas - kaip iseina, taip tvarkausi. Papildyta: Ir beje, sita tema sukuriau tam, kad sulaukciau tolerantisku merginu patarimu, o ne tokiu papeikimu, kaip jusu. QUOTE(Pyragelis_su_medum @ 2009 05 17, 22:01) Gal nereikia cia man grasinti, gerai? Mano gyvenimas - kaip iseina, taip tvarkausi. Papildyta: Ir beje, sita tema sukuriau tam, kad sulaukciau tolerantisku merginu patarimu, o ne tokiu papeikimu, kaip jusu. o kas tau cia grasina? as nepeikiu, pati esu 25 metu, tai ne tiek jau daug nuo taves ir skiriuosi, bet kazkaip galvojau apie visas galimas pasekmes, todel ir nesinorejo anksti sau problemu prisidaryti. na aisku, cia tavo reikalas. kitos ir 15 metu gimdo, nes vis tas smalsumas nugali viska. QUOTE(Pyragelis_su_medum @ 2009 05 15, 16:49) Sveikos / sveiki. Noriu užduoti klausimą. Abu su vaikinu esame nepilnamečiai, mylėjomės prieš šiek tiek daugiau nei mėnesį naudojant nutrauktą lytinį aktą. Kitą dieną prasidėjo menesinės. Šį mėnesį, mėnesinės man vėluoja jau 5 dieną. Ar yra didelių šansų, kad galėjau pastoti? Ačiū. geriau tai nebandyti jeigu mmm nereguliarios kai jau šitas kartas ir parodė tai kita karta galite patekti į 10 ir QUOTE(mabi @ 2009 05 17, 23:05) o kas tau cia grasina? as nepeikiu, pati esu 25 metu, tai ne tiek jau daug nuo taves ir skiriuosi, bet kazkaip galvojau apie visas galimas pasekmes, todel ir nesinorejo anksti sau problemu prisidaryti. na aisku, cia tavo reikalas. kitos ir 15 metu gimdo, nes vis tas smalsumas nugali viska. Visiskai sutinku su Mabi |