Sveikos mamytės, norėčiau padiskutuoti tema apie mažųjų įamžinimą nuotraukose. Galvoju, kad pagaliau reikėtų tai padaryti. Gal galite pakonsultuoti, kur vertėtų man su savo mažuoju apsilankyti, kad būtų ir malonu, ir nebrangu, ir rezultatai puikūs. Kokias fotosesijas jūs renkatės - gamtoje ar studijose ir kiek tai kainuoja
QUOTE(tahra @ 2008 02 07, 11:55) Sveikos mamytės, norėčiau padiskutuoti tema apie mažųjų įamžinimą nuotraukose. Galvoju, kad pagaliau reikėtų tai padaryti. Gal galite pakonsultuoti, kur vertėtų man su savo mažuoju apsilankyti, kad būtų ir malonu, ir nebrangu, ir rezultatai puikūs. Kokias fotosesijas jūs renkatės - gamtoje ar studijose ir kiek tai kainuoja  na jei klaipedoj, tai zinau kas nerealias fotosesijas daro. www.skaiste.lt, paskutini karta girdejau kad pas ja fotosesija apie 400 lt. bet kokybe tikrai verta to.
Taip nuotraukos tikrai labai geros  , bet autorė "šiek tiek" spekuliuoja fotomenininko vardu. Dabar pažiūrėjau Lietuvos fotomenininkų sąjungos saitą ir ten jokios Zabielaitės nė kvapo... Gal ir kainą ima kaip fotomenininkė
QUOTE(tahra @ 2008 02 07, 16:39) Taip nuotraukos tikrai labai geros  , bet autorė "šiek tiek" spekuliuoja fotomenininko vardu. Dabar pažiūrėjau Lietuvos fotomenininkų sąjungos saitą ir ten jokios Zabielaitės nė kvapo... Gal ir kainą ima kaip fotomenininkė  na del sito nzn, negaliu komentuoti
suprantu. Tai ir nėra svarbiausia Svarbiausia nuotraukytės  O kiek laiko jus fotografavo, ar tik studijoje, ar ir lauke, tarkim prie jūros? Kiek nuotraukų padarė, ar gavot CD? Gal gali smulkiau papasakoti
QUOTE(tahra @ 2008 02 07, 17:16) suprantu. Tai ir nėra svarbiausia Svarbiausia nuotraukytės  O kiek laiko jus fotografavo, ar tik studijoje, ar ir lauke, tarkim prie jūros? Kiek nuotraukų padarė, ar gavot CD? Gal gali smulkiau papasakoti  nu as pati nesifotorafavau, bet mano draugas fotografavosi. tai gavo 30 nuotrauku ir po to kiekviena papildoma nuotrauka jei gerai pamenu 6 lt, bet del to nesu garantuota. gavo ir cd. jis fotikinosi patalpoje, bet manau kad lauke fotografuotis nebutu problema. o uztruko atrodo apie pora val. nu va tiek zinau, o smaulkiau manau paskiskambink jei ar parasyk mail jei susidomejai, ji labai geranorishkai ir greitai atsako i visus klausimus. maloni moteris
bent jau kaune mes naudijames fotografo Irmanto paslaugomis 865782807 jis dirba su profesionalia iranga taciau yra megejas, bent jau save taip vadina, nu fotosesija gal koks 100lt kainuoja, kainavo gal dabr daugiau, siaip pacios graziausios nuotraukos lauke, bent jau man..bet manau neblogu buna ir namuose.
Sveiki, kažkada buvo tokia temelė, bet dabar nerandu šiame forume.. Todėl nutariau surašyti savo žinomus duomenis ir paprašyti pasidalinti jus visus savo patirtimi, pasidalinti įspūdžiais www.cekanavicius.lt /kaunas/ www.fotodina.lt /jonava/ www.photo-she.com /kaunas/ www.foto-jurate.lt /klaipeda/ www.redluk.lt /vilnius/ www.gfoto.eu /vilnius/ laukiami papildymai ir komentarai
mamymamy
2009 01 06, 11:50
Gera tema  . Mes prieš porą metų buvome pas Kristiną (tada dar Fotopuka) Vilniuje. Labai patiko rezultatas ir atmosfera  . Dabar vėl bręsta reikalas fotosesijai, bet norime pas ką nors kitą papulti. Todėl prašome daugiau gerų fotografų Vilniuje pareklamuoti.
Giedrė2
2009 01 07, 15:25
kai laukiausi, fotografavomes pas Indre fotografe Vilniuje,ji turi studija Jaksto g. labai geros kokybes nuotraukos, ir mums buvo svarbu, kad nekainavo daug (200 lt uz 2 val fotosesija ir dave kompakta su 85 nuotraukom). jauna, mandagi, nuosirdi. ji ir vaikiukus fotografuoja. tad jei reikia jos tel. nr. 861080499
QUOTE(gydra @ 2009 01 05, 22:51) Sveiki, kažkada buvo tokia temelė, bet dabar nerandu šiame forume.. Todėl nutariau surašyti savo žinomus duomenis ir paprašyti pasidalinti jus visus savo patirtimi, pasidalinti įspūdžiais www.cekanavicius.lt /kaunas/ www.fotodina.lt /jonava/ www.photo-she.com /kaunas/ www.foto-jurate.lt /klaipeda/ www.redluk.lt /vilnius/ www.gfoto.eu /vilnius/ laukiami papildymai ir komentarai  Dar galiu prideti www.loretafoto.lt /klaipeda
Siūlau pridėti www.verovika.lt
Beautiful Life
2009 01 10, 14:42
As patarciau http://www.vincaityte.lt/ (vilnius) nebrangiai ir kokybe
o kas galėtų ką pasiūlyti Panevėžy
QUOTE(Beautiful Life @ 2009 01 10, 14:42) As patarciau http://www.vincaityte.lt/ (vilnius) nebrangiai ir kokybe  Sveiki  Sakykit, o kokia kaina? Nerandu
Auriella
2009 01 29, 13:55
QUOTE(Auriella @ 2009 01 29, 13:55) Išsamus komentaras  Žinutes "Uždaroms durims" renkate?
Auriella
2009 01 29, 16:18
QUOTE(trudeme @ 2009 01 29, 14:49) Išsamus komentaras  Žinutes "Uždaroms durims" renkate?  Na,tiesiog viskas parašyta mano paraše... O,žinučių rinkti poreikio neturiu... Ačiū,kad pastebėjote mane
QUOTE(mage @ 2009 01 26, 21:20) http://www.eglesfotostudija.lt/Sita studija Vilniuje, galit atvaziuoti  gaila, kad ne Klaipeda
žvilgtelikit čionais fotofilmukas
Ieškau gero fotografo Šiauliuose:) gal ką turit pasiūlyti?
Klaipedoj EGstudija
burbuliukas:)
2009 03 05, 19:47
Savo vestuves fotografavome Aukštakalnyje, Utenoje. Ten pat planuojam ir krykštynas. Kainos nemažos, bet likom patenkinti.
Renatele J
2009 03 08, 13:10
O as esu labai patenkinta savo vyro darbu, galiu rekomenduoti daugeliui. Fotografuoja profesionaliai, atsakingai ir kas jau buvo fotosesijose pas mus, liko patenkinti nuotraukomis.Dirba visoje Lietuvoje. Issamiau apie tai galiu parasyti i a.z.
O aš likau labai patenkinta fotografo A.Zavadskio darbu  Pas jį fotografavomės dukrytės krikšto proga  Labai šiltas bendravimas, jokios skubos. Nuotraukos super. Kai reikėjo išsirinkti geriausias foto, nesugebėjom to padaryti nes visos buvo puikios (rinkomės jau iš sutvarkytų nuotraukų, užsimerkusios, išsižiojusios "fizionomijos" jau buvo išmestos  ). Tai pasiėmėm visos fotosesijos kompaktą  Jei kada sugalvosim vėl į fotoatelje, tai grįžtumėm ten pat http://www.zavadskis.lt/ Vilnius
Fibinta
2009 03 24, 12:37
QUOTE(milka@ @ 2009 03 09, 00:41) O aš likau labai patenkinta fotografo A.Zavadskio darbu  Pas jį fotografavomės dukrytės krikšto proga  Labai šiltas bendravimas, jokios skubos. Nuotraukos super. Kai reikėjo išsirinkti geriausias foto, nesugebėjom to padaryti nes visos buvo puikios (rinkomės jau iš sutvarkytų nuotraukų, užsimerkusios, išsižiojusios "fizionomijos" jau buvo išmestos  ). Tai pasiėmėm visos fotosesijos kompaktą  Jei kada sugalvosim vėl į fotoatelje, tai grįžtumėm ten pat http://www.zavadskis.lt/ Vilnius Sveikos, O mes per mergvakari buvom ZAVADSKO fotostudijoj ir be galo nepatenkintos likome! Nebuvo ne vienos nuotraukos kuria galejome paimti, jokio meno, nieko! Todel siulau tikrai pasiziureti ju albuma/us ir ivertinti ar tos nuotraukos patenkins Jusu lukescius! Mano megstamiausia fotografe - Giedre Stankauskiene - http://www.boxstudio.lt/box/index?currentP...f5-671289da1dceGaila taciau cia nerasite jos darbu su zmonemis, bet pasiskambinti verta!
QUOTE(Fibinta @ 2009 03 24, 13:37) Sveikos, O mes per mergvakari buvom ZAVADSKO fotostudijoj ir be galo nepatenkintos likome! Nebuvo ne vienos nuotraukos kuria galejome paimti, jokio meno, nieko! Todel siulau tikrai pasiziureti ju albuma/us ir ivertinti ar tos nuotraukos patenkins Jusu lukescius! Mano megstamiausia fotografe - Giedre Stankauskiene - http://www.boxstudio.lt/box/index?currentP...f5-671289da1dceGaila taciau cia nerasite jos darbu su zmonemis, bet pasiskambinti verta! Gal tos fotografės telefoną būtų galima?
Barlamėja
2009 03 26, 14:42
Labukas, as noreciau rekomenduoti sia fotosudija nuotrauku pavyzdziai, internete kol kas patalpinti laikini ju pavyzdeliai, kol galutinai atsinaujins savo asmenini tinklalapi Jei susidomejote,galesiu parasyti smulkesne informaija. Beje yra galimybe atvykti ir i jusu pageidaujama vieta, bei iamzinti fotosesija namuose, gamtoje ir t.t. taip pat fotografuojamos sventes, bei ivairios progos
QUOTE(Barlamėja @ 2009 03 26, 14:42) Labukas, as noreciau rekomenduoti sia fotosudija nuotrauku pavyzdziai, internete kol kas patalpinti laikini ju pavyzdeliai, kol galutinai atsinaujins savo asmenini tinklalapi Jei susidomejote,galesiu parasyti smulkesne informaija. Beje yra galimybe atvykti ir i jusu pageidaujama vieta, bei iamzinti fotosesija namuose, gamtoje ir t.t. taip pat fotografuojamos sventes, bei ivairios progos  Gal galima būtų plačiau apie juos?
Barlamėja
2009 03 26, 15:03
QUOTE(Barlamėja @ 2009 03 26, 15:42) Labukas, as noreciau rekomenduoti sia fotosudija nuotrauku pavyzdziai, internete kol kas patalpinti laikini ju pavyzdeliai, kol galutinai atsinaujins savo asmenini tinklalapi Jei susidomejote,galesiu parasyti smulkesne informaija. Beje yra galimybe atvykti ir i jusu pageidaujama vieta, bei iamzinti fotosesija namuose, gamtoje ir t.t. taip pat fotografuojamos sventes, bei ivairios progos  Pamirsau parasyti kad miestas Kaunas
QUOTE(Barlamėja @ 2009 03 26, 15:03) Pamirsau parasyti kad miestas Kaunas  Gal žinot ar jie važiuoja į kitus miestus?
Barlamėja
2009 03 27, 10:19
Kauno apskriyje ir aplink Kauna
kažkada
2009 03 27, 13:49
Yra toks puslapiukas www.wed.lt, ten labai daug fotografu, aisku ten labiau reklamuojasi gal vestuvem, bet kiek maciau tie patys fotografai ir siaip fotosesijas fotografuoja
juriukas7
2009 03 30, 17:19
QUOTE(ieevva @ 2008 02 22, 20:39) bent jau kaune mes naudijames fotografo Irmanto paslaugomis 865782807 jis dirba su profesionalia iranga taciau yra megejas, bent jau save taip vadina, nu fotosesija gal koks 100lt kainuoja, kainavo gal dabr daugiau, siaip pacios graziausios nuotraukos lauke, bent jau man..bet manau neblogu buna ir namuose. gal keistai nuskambės mano klausimas,bet tikiuosi atsiras mamytė,kuri žinos: kiek nuotraukų išeina iš vienos fotosesijos?
s-a-n-d-r-a
2009 03 31, 23:59
O ką galėtumėt parekomenduoti Vilniuje? Kaip tik svarstom su savo klecku kur gražiai įsiamžinti.
evelincikas844
2009 04 06, 12:48
As likau labai patenkinta doviles cizaites nuotraukomis, tiek vestuviu tiek fotosesijos, tad kiekvienais metais ja vis kartoju www.dovilefoto.lt
grateful
2009 04 07, 11:45
Negaliu pagirti Jūratės darbo  Jos fotostudija Vilniuje, http://www.fotostudija-jg.eu/. Atmosfera puiki, nuostabūs pagauti kadrai, tikrai norėsis sugrįžti
O mes buvome Klaipedoje pas fotografe Greta (gretafoto@gmail.com). Labai maloni, linksa, moka bendrauti ir su vaikuciais ir su suaugusiai. Nuotraukos labai grazios!!  Turime ir CD. Pas Greta buvau ir su pilvuku
Medinis
2009 04 12, 00:07
QUOTE(Hloja @ 2009 04 12, 01:03) O mes buvome Klaipedoje pas fotografe Greta (gretafoto@gmail.com). Labai maloni, linksa, moka bendrauti ir su vaikuciais ir su suaugusiai. Nuotraukos labai grazios!!  Turime ir CD. Pas Greta buvau ir su pilvuku  Gal žinote kiek ji ima už laidotuvių fotografavimą?
vilniuje man labai patinka fotografas Karlas. jis nekartoja to paties kadro du kartus. fotkino mūsų vestuves. po to visi draugai pas jį dėl vestuvių fotografavimo tarėsi. asmeninė fotosesija pas jį man kainavo 300lt. į kainą įėjo vizažistės makiažas, cd su foto. tačiau ši kaina buvo prieš dvejus metus. kaip šiandien nežinau. padarė apie 50 nuotraukų. tačiau, kaip sako fotografai, fotosesiją sudaro daugiausiai 10 kokybiškų nuotraukų. jei nebijot nesdantartinio fotografo ir puikaus rezultato - rekomenduoju. čia galit rasti kontaktus ir pasižiūrėti jo darbus: www.fotokarlas.lt
QUOTE(Medinis @ 2009 04 12, 00:07) Gal žinote kiek ji ima už laidotuvių fotografavimą? Na ir klausimas
blondinas Nr.154
2009 04 13, 03:56
mes turime begales seimos nuotrauku, kurias ziurime kiekviena diena. Jos visos labai meniskos. Visu veidai besisypsantys, nesikuprinam, vaikai nuprausti, berniukai su kostiumais, mergaites su moteriskom sukniom, pasidaze...
sviecia
2009 04 16, 17:44
QUOTE(Auriella @ 2009 01 29, 14:55) Ar si foto studija ne Kaune zemuuose sanciuose super nuotraukas daro
^Angel^
2009 04 20, 08:10
Ruosiuosi Vestuvems, tad Klaipedoje atradau daug fotografu. Cia keletas ju: www.sfoto.lt www.andriusgrigaliunas.lt www.jkfoto.lt www.ejfoto.lt www.fbfoto.lt www.gretosfoto.lt www.skaiste.lt
Astukum
2009 04 22, 10:48
QUOTE(Barlamėja @ 2009 03 26, 15:42) Labukas, as noreciau rekomenduoti sia fotosudija nuotrauku pavyzdziai, internete kol kas patalpinti laikini ju pavyzdeliai, kol galutinai atsinaujins savo asmenini tinklalapi Jei susidomejote,galesiu parasyti smulkesne informaija. Beje yra galimybe atvykti ir i jusu pageidaujama vieta, bei iamzinti fotosesija namuose, gamtoje ir t.t. taip pat fotografuojamos sventes, bei ivairios progos  O gal geletum mestelti ju kontaktus, nes nuotrauku pavyzdziai, jau baigesi laikas perziuros, tai negaliu geria apziureti darbeliu aciu
liliux4
2009 04 22, 11:07
QUOTE(Angel99 @ 2009 04 20, 09:10) Ruosiuosi Vestuvems, tad Klaipedoje atradau daug fotografu. Cia keletas ju: www.sfoto.lt www.andriusgrigaliunas.lt www.jkfoto.lt www.ejfoto.lt www.fbfoto.lt www.gretosfoto.lt www.skaiste.lt  Dar Klaipėdoje "Fotopolis.lt" Turėjom labai faina ir nebrangią fotosiją dukrytės namie
Astukum
2009 04 22, 11:14
O dėl fotosesiju ir visu kitu foto paslaugu Panevezyje galiu parekomenduoti www.savifoto.lt fotografuoja vyras ir zmona, labai silti zmones, neikyrus, taktiski; mus jie fotografavo per vestuves, tai rezultatas gavosi super, nuotrauku belekiek ir visai nesijaute, kad dirbtume pries objektyva, jie tiesiog gaude momentus, o mes jautemes laisvi ir atsipalaidave
Beautiful Life
2009 04 22, 15:58
QUOTE(visokio skonio pupelės @ 2009 01 16, 22:49) Sveiki  Sakykit, o kokia kaina? Nerandu  Mes su vyru buvome sekmadieni, mokejome 200 lt,gavome CD su 70 foto. Darbo diena pas ja pigiau
|
|