Ar kam nors taip buvo? Ką darėt?
Mano trijų su puse mėn. mažius valgo MP. O iš buteliuko negeria visiškai nieko. Kiek bandžiau duot ar arbatėlės ar MP iš buteliuko nevalgo. Kažkaip spirngsta ir labai supykęs visai nebevalgo. O bus pora dienų kad reikės išvažiuot ir palikt močiutei, bet nežinau ką reikės daryt jei jis iš buteliuko nevalgo
Ar kam nors taip buvo? Ką darėt?
bandykit maitint su sauksteliu
QUOTE(Keit @ 2009 05 16, 14:26) Mano trijų su puse mėn. mažius valgo MP. O iš buteliuko negeria visiškai nieko. Kiek bandžiau duot ar arbatėlės ar MP iš buteliuko nevalgo. Kažkaip spirngsta ir labai supykęs visai nebevalgo. O bus pora dienų kad reikės išvažiuot ir palikt močiutei, bet nežinau ką reikės daryt jei jis iš buteliuko nevalgo Ar kam nors taip buvo? Ką darėt? mano dukryte nuo gimimo neeme nei ciulptuko nei gere is buteliuko,tai niekad negalejau jos palikt visus 6 men,o kai pradejau primaitinti tai jau lengviau,bet geria tik is puoduko ir ciulptuko neima vitiek, tiesa,kai girdziau arbateles tai dirdziau is taureles,juk kiek zinau gymdymo namuose rekomenduoja tik is taureles(jei mama neturi pieno) misinuku
gal pabandykit zinduka buteliuko pakeist
QUOTE(inetata @ 2009 05 16, 19:41) gal pabandykit zinduka buteliuko pakeist gali buti beda soskej,bet visgi bandyk po biski duoti jam priprasti prie buteiuko,ne vienas greit nepripranta prie ju. QUOTE(luli @ 2009 05 16, 17:45) mano dukryte nuo gimimo neeme nei ciulptuko nei gere is buteliuko,tai niekad negalejau jos palikt visus 6 men,o kai pradejau primaitinti tai jau lengviau,bet geria tik is puoduko ir ciulptuko neima vitiek, tiesa,kai girdziau arbateles tai dirdziau is taureles,juk kiek zinau gymdymo namuose rekomenduoja tik is taureles(jei mama neturi pieno) misinuku musu taip pat maziukas neima nei ciulptuko nei buteliuko
Sveikos
mes irgi iš visų pričindalų naudojamės tik čiulptuku. Neima buteliuko nei su plokščia soske, nei su avent
Mano mergyte neeme nei ciulptuko,nei gere is buteliuko
QUOTE(vitavip184 @ 2009 05 20, 16:37) Turim Avent bet negeria
Mes irgi su sia problema susidurem, tute tai megsta, na, bet kai reikia palikti ilgesniam laikui, tai
Is pradziu tai gerdavo esant reikalui, o dabar kai jai 4 men, negeria, protestuoja, vos vos pavalgo ir viso - neikisa, visaip bande...O man egzai, bakalauro gynimas ant nosies, tai taip nervinuos, kad ji nevalgius bus... QUOTE((Lelija) @ 2009 05 24, 20:40) Mes irgi su sia problema susidurem, tute tai megsta, na, bet kai reikia palikti ilgesniam laikui, tai Is pradziu tai gerdavo esant reikalui, o dabar kai jai 4 men, negeria, protestuoja, vos vos pavalgo ir viso - neikisa, visaip bande...O man egzai, bakalauro gynimas ant nosies, tai taip nervinuos, kad ji nevalgius bus... nebandet kokio kitokio maisto jai iduot?obuolio,sausainio?jau vien koks zaidimas gaunasi ji bebandant valgyti
Mano mergytei tas patc buvo. Maitinau savo pienu iki pusantru metu
QUOTE(Angeliocikas @ 2009 05 24, 22:42) nebandet kokio kitokio maisto jai iduot?obuolio,sausainio?jau vien koks zaidimas gaunasi ji bebandant valgyti Žaidimas gaunasi ir su šaukšteliu maitinant, bet mažius greit susinervina kad jam čia visokius šauštus kiša, tai tas porą` dienų kai reikėjo palikt buvo pusiau nevalgęs. O kitam maistu dar ankstoka, nei keturių mėnesių dar nėra. QUOTE(Keit @ 2009 05 25, 13:14) Žaidimas gaunasi ir su šaukšteliu maitinant, bet mažius greit susinervina kad jam čia visokius šauštus kiša, tai tas porą` dienų kai reikėjo palikt buvo pusiau nevalgęs. O kitam maistu dar ankstoka, nei keturių mėnesių dar nėra. O man buvo taip, kad pienas bac ir pradingo, o mazius buteliuko nepripazysta. Tai tris dienas su svirkstu maitinom, zaidimas QUOTE(Angeliocikas @ 2009 05 24, 22:42) nebandet kokio kitokio maisto jai iduot?obuolio,sausainio?jau vien koks zaidimas gaunasi ji bebandant valgyti Gyd dar nepatare jos papildomai maitint, o dabar negaliu ivedinet papildomo, nes zalia kakuti daro, nes as kazko netinkamo uzvalgiau - turbut nuo tusintu kopustu (pirma kart per visa maitinimo laika). geria gerasias bakterijas, kol susitvarkys. o po to ziuresim...
Maniškė nei tūtės neima (tuo tai džiaugiuosi) ,nei iš buteliuko valgo..Palikti neina visiškai,nes ir košių dar nelabai valgo, nors jau visa pana..Nusibosta jai greit,griebia tada bliūdelį su ta koše..o ir arbatėles laikas gerti..bandžiau iš puodelio girdyti,bet nenuryja beveik nieko,per barzdą išvarva...
Kaip gerai, kad man nebuvo tokiu bedu. Kadangi maitindavau nuo gimimo is buteliuko, nusitraukus pientraukiu, tai nuo pirmu dienu budavo lelyte paliekama seneliams. Kai perejo prie kito maistelio, problemu nekilo...
Papildyta: QUOTE(Meškašunis @ 2009 05 26, 13:40) Kaip gerai, kad man nebuvo tokiu bedu. Kadangi maitindavau nuo gimimo is buteliuko, nusitraukus pientraukiu, tai nuo pirmu dienu budavo lelyte paliekama seneliams. Kai perejo prie kito maistelio, problemu nekilo... Beje, as tūtę priverstinai turejau pratinti imt, nes nebeišmaniau, kaip kitaip neleis visko kišti į burną, neįmanoma buvo palikt vienos , vos man nusisukus, pradėdavo čiulp rankovę, žaislą kramtyt, jei nieko nenutverdavo, tai ten, kur gulėdavo, pasisukus ant šono antklodę laižyt pradėdavo. Su žaislais nepaliksi irgi, kaip mat visi aplaižyti, o kitakart juk ant žemės nukrenta, tai neprilakstysi plaut, ypač pliušinių... O kai tūtę išmoko čiulpt, tai jokio vargo, manieže gali žaist su žaislais, nieko į burną nekiša. Kai būnu šalia, tūtės neduodu.
manasis is buteliuko taip pat negeria, o duodant is saukstelio- puikiai. bandziau duot ir is buteliuko, ir is avent puodelo su snapeliu, tai jis tik dantenas kasosi ir tiek.
O va manoji tai isvis
QUOTE(vitavip184 @ 2009 05 20, 16:37) O maniskiui avent nepatiko O pratinau taip- kai jam jau buvo laikas valgyt, dar biski pakankindavau, kad taptu irzlus, paskui emiau ant ranku, priglausdama prie kruties ikisdavau buteliuka, kadangi jau buvo labai alkanas, tai nelabai ir priesinosi, ir tai po biski po biski ir pripratinau. Tekdavo ir ciulptukus keist, ir buteliukus kol atitaikem, bet mums pavyko
Nu va taip ir užaugsim be buteliuko
.........mums irgi jau 7 mėn o iš buteliuko niekaip neįpratinau, geria tik iš MP
Iki pusės metų daugiausia galėdavau išeit dviem valandom, dabar jau lengviau, bet vistiek nepalieku vaiko niekam( išskyrus tėtį), nepatinka jai, ieško mamos
drauge sir nevalge, bet bande bande ir pradejo valgyt is buteliuko galiausiai. gali but ir kad buteliukas netinka.
o man liepe primaitinti mergaite,nes blgoai svoris auga,tai neima buteliuko nors tu ka, nezinau ka daryti , taip pergyvenu del jos kad alkana sedi
QUOTE(ericute @ 2009 08 22, 11:11) o man liepe primaitinti mergaite,nes blgoai svoris auga,tai neima buteliuko nors tu ka, nezinau ka daryti , taip pergyvenu del jos kad alkana sedi Mano pirmasiss vaikelis irgi nedaug svėrė. Liepė primaitint, bet nuo to svorio daugiau nepriaugo. Tik nervų daugiau buvo, nei naudos. Vėliau pradėjus valgyt košes svoris geriau priaugo. O šiaip geriausia net ir pienuką maitint šaukšteliu, jei jau buteliuko nepavyksta įsiūlyti. Aišku bus puse pro šalį, bet vis kažkiek į pilvuką patenka.
sveikos mamos, gal kas susidurete su tokia problema...
maniskei mazajai 4 menesiai, ir negeria is buteliuko. su pirmaja nebuvo jokiu problemu, o dabar tarsi ir prirista prie namu, nes ne tik, kad misinuko negeria, bet net ir mano pieno jei nusitraukiu. yra isgerus pora kartu kai palikdavau, tai kaip ir moka, tikriausiai, bet jau kelis kartus visai negere. ir tikrai alkana, nes 4 valandas buvo nevalgius, bet stumia su liezuviu ta ciulptuka buteliuko, ir net neprasizioja, kad isvirksciau nors pienuko, o jei laseli ir pavyksta i burnyte ipilti, tai viska isvarvina per zanda issiziojus, neryja. o tik papa paduodu, tai ciumpa isbadejus...
Buciau skrajojus padebesiais is laimes, jei man tokia situacija butu buvusi.... Nusitraukinejau piena 10 menesiu, nes vaikas neeme kruties. Darbas dvigubas, uzima daug laiko ir tada tai tikrai prirista prie namu, nes su pompa duag neprivarinesi.
Siulau keisti poziuri i situacija. QUOTE(angelu kalva @ 2010 02 25, 13:45) Buciau skrajojus padebesiais is laimes, jei man tokia situacija butu buvusi.... Nusitraukinejau piena 10 menesiu, nes vaikas neeme kruties. Darbas dvigubas, uzima daug laiko ir tada tai tikrai prirista prie namu, nes su pompa duag neprivarinesi. Siulau keisti poziuri i situacija. na zinau ir as ka reiskia nusitraukineti piena, nes pirmajai isdygo dantukai jau 4 menesiu ir iki kraujo kasdavo, tai nusitraukinejau iki 9 menesiu, nes sutinku, kad mamos pienas vaikui geriausia. bet klausiau ne to
Na pas mus irgi buvo problemu su buteliuku, nors soskuti mazyle ciulpia ir be jo miegot net negali. Tik vat situacija buvo tokia, kad man pienelio siaubingai pradejo trukti ir reikejo mazyle primaitinti misiniu, nes svoris buvo sumazejes. O ji net nesiruose is buteliuko gerti, todel pradzioj vargau su sauksteliu, bet labai sunku 4 men leliu taip maitinti. Tada nusprendziau, kad kazkaip reikes ja kankinti ir pratinti prie buteliuko, o ji sau isbudavo po 6 valandas nevalgiusi ir vistiek neimdavo. Susipirkau turbut visu firmu buteliukus, kokius tik radau ir tikejausi, kad is kurio nors gers, bet deje deje... dabar galiu girtis buteliuku kolekcija
QUOTE(Abraome @ 2010 02 25, 15:10) Na pas mus irgi buvo problemu su buteliuku, nors soskuti mazyle ciulpia ir be jo miegot net negali. Tik vat situacija buvo tokia, kad man pienelio siaubingai pradejo trukti ir reikejo mazyle primaitinti misiniu, nes svoris buvo sumazejes. O ji net nesiruose is buteliuko gerti, todel pradzioj vargau su sauksteliu, bet labai sunku 4 men leliu taip maitinti. Tada nusprendziau, kad kazkaip reikes ja kankinti ir pratinti prie buteliuko, o ji sau isbudavo po 6 valandas nevalgiusi ir vistiek neimdavo. Susipirkau turbut visu firmu buteliukus, kokius tik radau ir tikejausi, kad is kurio nors gers, bet deje deje... dabar galiu girtis buteliuku kolekcija as irgi pradejau duoti soske, nes galvojau kad taip ismoks ir is buteliuko ciulpti, bet deja... dabar soskes reikalauja, o is buteliuko negeria QUOTE(Zaneta S @ 2010 02 25, 12:06) sveikos mamos, gal kas susidurete su tokia problema... maniskei mazajai 4 menesiai, ir negeria is buteliuko. su pirmaja nebuvo jokiu problemu, o dabar tarsi ir prirista prie namu, nes ne tik, kad misinuko negeria, bet net ir mano pieno jei nusitraukiu. yra isgerus pora kartu kai palikdavau, tai kaip ir moka, tikriausiai, bet jau kelis kartus visai negere. ir tikrai alkana, nes 4 valandas buvo nevalgius, bet stumia su liezuviu ta ciulptuka buteliuko, ir net neprasizioja, kad isvirksciau nors pienuko, o jei laseli ir pavyksta i burnyte ipilti, tai viska isvarvina per zanda issiziojus, neryja. o tik papa paduodu, tai ciumpa isbadejus... Man taip buvo. Iš pradžių mamai galėdau palikti savo dukrytę, bet vieną dieną atsisakė butelio, nor ten ir buvo MP. Maniau,kad šiaip kaprizas užėjęs, bet kad ir kitus kartus ji butelio neėmė Siūlyčiau bandyti pasiūlyti iš puodelio su snapeliu arba iš taurelės. Kai mums atėjo laikas ragauti arbatą, puodelio su snapeliu neatsisakė, netgi labai patiko QUOTE(Zaneta S @ 2010 02 25, 13:06) sveikos mamos, gal kas susidurete su tokia problema... maniskei mazajai 4 menesiai, ir negeria is buteliuko. su pirmaja nebuvo jokiu problemu, o dabar tarsi ir prirista prie namu, nes ne tik, kad misinuko negeria, bet net ir mano pieno jei nusitraukiu. yra isgerus pora kartu kai palikdavau, tai kaip ir moka, tikriausiai, bet jau kelis kartus visai negere. ir tikrai alkana, nes 4 valandas buvo nevalgius, bet stumia su liezuviu ta ciulptuka buteliuko, ir net neprasizioja, kad isvirksciau nors pienuko, o jei laseli ir pavyksta i burnyte ipilti, tai viska isvarvina per zanda issiziojus, neryja. o tik papa paduodu, tai ciumpa isbadejus... Turejom ir mes ta pacia problema. Tikrai nekas kai vos isejus is namu vaikiukas papo pradeda reikalauti, tai ir vaiksciodavom aplink namus 50 metru spinduliu kad bet kuriuo momentu grizt pavalgyt galetumem. tai vat nezinau ar tai sutapimas, o gal tai ir padejo, bet kai pradejau duoti buteliuka priglaudus rodomaji pirsta prie smakriuko, ta prasme padejus pirsta tarp apatines lupos ir smakriuko, ledai pajudejo. Predejo gerti is buteliuko. nezinau ar pakankamai aiskiai parasiau QUOTE(renrich @ 2010 02 26, 14:11) Turejom ir mes ta pacia problema. Tikrai nekas kai vos isejus is namu vaikiukas papo pradeda reikalauti, tai ir vaiksciodavom aplink namus 50 metru spinduliu kad bet kuriuo momentu grizt pavalgyt galetumem. tai vat nezinau ar tai sutapimas, o gal tai ir padejo, bet kai pradejau duoti buteliuka priglaudus rodomaji pirsta prie smakriuko, ta prasme padejus pirsta tarp apatines lupos ir smakriuko, ledai pajudejo. Predejo gerti is buteliuko. nezinau ar pakankamai aiskiai parasiau na reikes pabandyti ir su sauksteliu ir is puodelio, tik vat, kad man tai uzteks kantrybes sitaip zaisti, bet jei manes nebus, o vyrui is pirmo karto nepavyks pavalgydinti, tai iskart ir skambins, kad namo gryzciau, nes "vaikas nevalgo"...
Nežinau tai kiek blogai ar gerai, bet maniškis nei čiulptuko neima, nei iš buteliuko geria. Gal ir turime viena problema mažiau, kad nereiks atpratinėti nuo čiulptuko, bet vat dėl kito tai jau big problem
Radau čia vieną neblogą patirtį, reiks išbandyti
As tai taip ir neismokinau.. JEi ka reikdavo, girdydavai us taureles, su saukstuku, o dabar is puodelio su snapeliu arba paprasto puodelio.
Maniškė paėmė buteliuką pirmą kart mėn , kaip nustojau maitint MP
Net keista, kai tokia problema ... Mano mažoji buteliuko irgi nepripažįsta. Tačiau daug blogiau būna tom mamytėm, kurių vaikai nepripažįsta krūties, ypač po buteliuko. Mano mažoji iš manęs buteliuko neima, bet jei palieku pvz. vyrui, kai jau tenka kažkur išvykti, tuomet geria ir iš buteliuko. Tik kai grįžtu, tai būna be galo pasiilgusi ir puikiai valgo iš krūties ...
Mano dukryte is buteliuko misinuka pradejo gerti tik 9men amziausir tai tk kokia 125ml su pertraukelem, iki siol soskes nepripazizta, tik zaidzia su ja arba kramto, o buteliuko neeme lig siol nei su mamos pienuku, nei su misinuku. Tiesa nuo kokiu 6men vis kisdavau arbateles tai po truputuka pagerdavo, atrodo kad jai labai patiko is kamstelio nuo buteliuko gerti, na, bet vis pasiulydavau ir buteliuka. ir stai jau geria ir misinuka
mano sūnui jau tuoj bus metai ir mes augam be buteliuko. Nuo 4 mėn. pradėjau girdyti vandenuką iš puoduko su snapeliu, o buteliukai mums tik geri žaisliukai
Maniškiui tiek išbandžiau visokių ir jam tiko tik Dr. Brouns buteliukai
Mes taip pat tuejom sia problema, kai jau baiginejosi MP mazoji niekaip neeme buteliuko nors tu ka
mes irgi viska isbandem,avent buteliuko visai nepripazino,tik pajutus ji burnoj net pasipurto visu kunu-KA TU CIA MAN DUODI?,nei soskes neima,bet kas rankose,tas burnoj,kai nesu ant ranku,tai ciulpia mano peti
Mes kaip tik ruošiamės pereiti nuo MP prie mišinukų, kefyriuko (greitai metukai). Bet mums niekaip nesiseka gerti iš buteliuko nei per soskytę, nei per snapalį (bandau ir išimt gumelę, kad labaiu bėgtų). Tai prasikankinam, kol geriam arbatėlę, vandenuką, dar kefyriuką tai iš puodelio šiaip taip, jis tirštesnis, o skystus tai tik su šaukšteliu sugirdau, kai jau visus būdus išbandau. O dabar biškį sergam, daug skyčių turim vartot, tai darbo turim
|