Ieškau vaikui kėdutės nuo 15kg, kur geriausios kainos, geros kokybės kėdučių? Labiausia lingkstu link Graco.
Radau Pigu.lt Graco Junior už 217lt, bet gal būna kur nors pigiau?
Ieškau vaikui kėdutės nuo 15kg, kur geriausios kainos, geros kokybės kėdučių? Labiausia lingkstu link Graco.
Radau Pigu.lt Graco Junior už 217lt, bet gal būna kur nors pigiau? QUOTE(Keit @ 2009 05 16, 14:32) Ieškau vaikui kėdutės nuo 15kg, kur geriausios kainos, geros kokybės kėdučių? Labiausia lingkstu link Graco. Radau Pigu.lt Graco Junior už 217lt, bet gal būna kur nors pigiau? As tai kiek skaitinejusi esu , tai atrodo bent is visu saugumo testu ir panasiai vienos is geresniu keduciu yra Musti-Cosi
Papildyta:
QUOTE(Sange @ 2009 05 17, 22:30) As tai kiek skaitinejusi esu , tai atrodo bent is visu saugumo testu ir panasiai vienos is geresniu keduciu yra Musti-Cosi As tai Kotrynos parduotuveje kaune Kestucio gatveje maciau, kad Maxi-Cosi automobilinems kedutems akcija, tai turbut mes apie ta pacia kedute snekam
musu pirmoji ir antroji kedute graco,man labai patinka,kokybiskos,saugios konfortabilios vaikuciui
mes pirkom turguj..apžiūrėjom kad butu tvarkinga,patogi..
mes pirkom čipoline
Mes pirkom is vaikucio parduotuves
pirmą kėdutę kartu su vežimėliu pirkome turguje,antrą parduotuvėje Tindirindi
Mes pirkom per ebay.co.uk, britax first class
Mes savaja pirkom is Cipolino parduotuves, MAxi- cosi, tada jai buvo akcija, tik nezinau ar siuo metu dar yra
QUOTE(Keit @ 2009 05 16, 12:32) Ieškau vaikui kėdutės nuo 15kg, kur geriausios kainos, geros kokybės kėdučių? Labiausia lingkstu link Graco. Radau Pigu.lt Graco Junior už 217lt, bet gal būna kur nors pigiau? Buna aukcione tuktuk
kaip jau sakiau mes perkom kedutes Vaiku mieste, kazkaip esu isitikinus, kad kedutes reikia pirkti naujas. Ir mes turim 8 proc. nuolaida
stai cia ČIA
dar daznai seku skelbiu.lt, kai ko nors reikia...
mes irgi naudojame graco,super
Mes autokedute pirkome Kotrynoj, nes turejom draugu sunestus dovanu cekius. Bet visumoj tai man pasirode ten sukeltos kainos dirbtinai, nes lygiai toki pati daikta nauja galima nusipirkti internete ir siek tiek pigiau. Tik kas gero Kotryoj, tai tas berniukas-konsultantas
Mes pirkom Gariunu turgui, nesisikundziu, viskas puiku "Coneco" firma
Turim dvi kėdutes, tai vyresnėliui pirkom RIKI parduotuvėj, o mažajai (Carlo) urmo bazeje Kaune.
Aš pirkau iš http://topskelbimai.lt/skelbimai?search=autokedutes
Siuntemes is Vokietijis.
pardoij
iki 13 kg ir iki 25 kg kedutes pirkau Vaikucio parduotuvej
Mes pirkom internetu vaikutis.eu
mes irgi jau zvalgomes nauja kedute.truputi didelesne nei turime,bet niekaip neissirenku
Mes pirkome peg perrego kedute 0-13 kg (cia kartu su vezimeliu emem visa komplektacija) parduotuveje Mazylio ratai, Antakalnyje. Likau labai patenkinta, kedute patogi, mano mazylis joje issedejo iki pirmojo gimtadienio O kita kedute pirkom 9-36 kg Kiddy, tai kol kas irgi patenkinti
Mes autokėdutę pirkome turguje. Ir tikrai nenusivylėme
na mes pirmaja autokedute iki 13 kg. pirkom kartu su vezimeliu per http://www.princus.lt/
kadag\ngi buvom patenkinti isigyta produkcija, tai nuleme musu antros autokedutes pasirinkima, t. y. kur ir kokia pirkti
Pirmąją kėdutę pirkom naudotą. Antrą pirkom internetu iš Italijos, gavos pora šimtų pigiau nei Lt
Pirma "paveldėjom" iš draugų, antra ir trečia pirkom vaikutis.eu
mes tai kedutes perkames is vaikams.eu, taip pat ir kitus daiktelius is cia, kokybe esam patenkinti, o aptarnavimas
mes pirkom 9-18 kg (bet galima montuoti ir 0-9 kg)parduotuvej vaiku mieste
Mes pirkom is amazon.de 15-36 kg kedutes vaikeliukams-super
mes pirkom babymarkete viena, kita parduotuvej.
Pirkom parduotuvėje Vaikutis
dvi kedutes pirkom babycenter parduotuveje
o paskutinia atsisiuntem Papildyta: QUOTE(braske22 @ 2009 10 09, 12:19) Mes pirkome peg perrego kedute 0-13 kg (cia kartu su vezimeliu emem visa komplektacija) parduotuveje Mazylio ratai, Antakalnyje. Likau labai patenkinta, kedute patogi, mano mazylis joje issedejo iki pirmojo gimtadienio O kita kedute pirkom 9-36 kg Kiddy, tai kol kas irgi patenkinti mazylio ratai parduotuve zirmunuose ir jie superiniais peg perego vezimeliais neprekiauja
paskutine siunciausi ish usa per tarpininkes (laivu), nes radau nuolaida gera ir gavosi su isais siuntimais pigiau negu LT tuo metu buvo
270 litu jeigu domina kaina taigi lyginant su Lt siulomom panashiom tikrai kaina gera gavosi /ziurejom, kad kuo maziau vaikas prakaituotu -butu kuo daugiau tarpu vedinimuisi, puodeliui vieta, nes jos tikrai prireikia tokiems vaikams ir prasiaukshtina reikalui esant aishku dabar krize turbut ir LT jau neuzsimeta 100% ant ju tai imanoma rasti nebloga kaina. mes pirkome priesh metus
Man tai juokingai skamba kai sako kad maxi cosi ar dar kokiu brangiu firmu kedutes saugios, o tos kur pigesnes tai maziau saugios. Visiska nesamone
pirkom vaiku mieste, (ferrari) ir dabar is SM nauja nusipirkom Graco
QUOTE(vaida009 @ 2010 09 05, 16:27) Man tai juokingai skamba kai sako kad maxi cosi ar dar kokiu brangiu firmu kedutes saugios, o tos kur pigesnes tai maziau saugios. Visiska nesamone Standartai vienodi, kedutes skirtingos. Ar jus ziurejote kada nors pvz. youtube crash testus pvz. ADAC kur daro. Skirtingai jos atlaiko smugius ir tikrai labai skiriasi vaiko saugumas tose kedese. Manot, kad uz 100 lt. turguje pirktos kedes padarytos is pigios plastmases karkasas ir dirzai atlaikys rimta avarija. Labai abejoju. Pirma pasidomekit issamiau pries juokdamasi QUOTE(gitulia @ 2010 09 05, 20:07) Standartai vienodi, kedutes skirtingos. Ar jus ziurejote kada nors pvz. youtube crash testus pvz. ADAC kur daro. Skirtingai jos atlaiko smugius ir tikrai labai skiriasi vaiko saugumas tose kedese. Manot, kad uz 100 lt. turguje pirktos kedes padarytos is pigios plastmases karkasas ir dirzai atlaikys rimta avarija. Labai abejoju. Pirma pasidomekit issamiau pries juokdamasi
kauno bazese
Mes pirkom Siauliuose, Medelyne pas tokia moteryte nuosavam name.
pirkom parduotuvėje
mes pirkom per el prduotuve www.mamosturgelis.lt naudota is mamytes vienos.
pasoste pirkau parduotuveje, nes buvo pigiau nei padevetas parduoda
|