o ar galima ji nusipirkti vaistinej,nes kazkaip niekur nemaciau?
Mums draugai paskolino, bet mažiau Vilniaus akropolyje čipoline pardavinėja, mes ten kaip tik papildomų tinkliukų nusipirkom.
Mano mažiukas kaip tik obuolį per kramtuką čiulpia, jam labai patinka
mums visai netiko sitas daiktas, vaikas tris kartus obuoli valge is jo, o lupytes ir liezuviuka taip nusitryne, kad puslytes atsirado... Toks vaizdas, kad oda nusilupo del tinkliuko. Nors valgyt mazuciui labai patiko is jo tuos kelis kartus. Nerekomenduoju pirkt.
Mano mažylei labai patiko šitas daikčiukas
mums irgi tas daiktas netiko, maniskiui nelabai patiko medziaga kramsnoti, o issiterlindavo taip pat kaip ir be kramtuko
ir mum visai netiko, pirkom vasara, galvojom uogom bus, o jam visai nepatiko
Mes turim, vaikui patinka. Kasdien pakramsnoja ką nors-bananą įdedu, juodos duonos, obuolio-žodžiu viską ką sugalvoju. JUk ne dramblį kainuoja-galima įsigyti ir išbandyti
kažkiek naudojom, nors ne per daug
daug ramiau maistą davus su kramtuku, garantija kad nepasprings kokiu ten trupinuku
Mes ir naudojom, iš pradžių kietesnis galas buvo įdomiau, bet kai paskui priprato, tai labai mielai grauždavom obuoliukus, duonytę, bananą... Man patiko ir sūnėnui padovanojau, tai tiko
"Neprilipo" mum. Neėmė burnon, gal tinklelis per kietas , į marlę įrištą maistą labiau čiulpė.
Dukrytei visai nepatiko
Nevykes pirkinys. Mums nepatiko.
Neturejom ir net negalvojau pirkti. Maciau pas viena mama toki uzjuodusi ir labai pasislykstejau, negaleciau i tokia baisybe nei trupinelio vaikui ideti.
nu va o as zadejau pirkt..
Nepasiteisines pirkinys
O mums labai pasiteisines pirkinys, nes 2 dantukai isdygo 4 menesiu ir viena karta vos nenutiko nelaime. Nuo to karto iki kokiu 7 men. pati griauzdavo obuoliukus ir morkytes per maitintuvo sieteli.
Aišku, galima tarkuoti, paskusti obuoliuka ir t.t., bet mano mergaite tokiu nepripazino tyreliu ir mego savarankiskai terliotis.
Aš susigundžiau nupirkti, bet maniškė dar nesupranta ką su juo reik daryt
Nera butinas daiktas, tik patogu, kai virtuveje turiu ka tvarkytis, tai pasodinu maziuli i vezimeli, ipjaustau agurko ir pomidoro i ta kramtuka (jam labiausiai patinka) ir jis uzsiima. Tik paskutiniu metu susirado pramoga: meta kramtuka per vezimelio krasta ir laukia, kol mama pakels, nuplaus ir vel paduos. Ir taip kas minute
visiškai nepasiteisinęs daiktas. Po pirmo naudojimo atrodė siaubingai nehigieniškas, daviau banano, tai po to dvi dienas bandžiau atplauti, vis tiek liko pajuodęs. Net ranka nekyla vaikui duoti.
Butu buves labai vykes pirkinys, jei tie sieteliai butu vienkartiniai...
O mums buvo labai vykęs pirkinys
QUOTE(mylimukeA @ 2012 01 17, 18:32) Dėl higienos sumetimų banano nebedėjau, nes tikrai labai apsivelia Rekomenduoju!
kolkas daviau tik banano is jo, tai tikrai labai apsivele ir sunkiai atsiplove
O man tai nevykes daiktas... Nusipirkau,idejau ten obuoliuka,krause... bet kazkaip nzn,nepatiko mums,tai nuo to karto duodavau skiltelem ir nieko
Turim mes net du, naudojom ne daug, patogu buvo valgyti bananus, obuolius... bet dabar jau 11 dantu tai guli tie kramtukai...
mums lb pasiteisino ir praverte
mums super sis daikciukas
Sunui visai nepatiko
Mums tai buvo tik nereikalingas daiktas, taip ir guli naujas net neišpakuotas. Kol dar nemokėjo gerai kramtyti, visus vaisius paskaptuodavau su šauksteliu ir taip po mažą kąsnelį pratinosi prie naujų skonių. Tikrai nepirkčiau vien dėl to, kad toks daiktas yra.
na, mum tai buvo labai pasiteisines pirkinukas
bet jo ilgai nereikejo.. mazytis greit pats ismoko kramtyt
Kadangi ilgokai dantukai nedygo tai kramtukas buvo labai geras dalykas - labai daug ka valgydavo is jo (obuoli, virta morka, uogas, duona), tik banano nebededavau, nes kaip ir kitos mamytes rase labai sunkiai atsiplauna nuo jo...
|