Tai pagalbininkas šitas daiktas ar ne?

Maisto kramtukai naudojami vaisiams, šviežioms daržovėms, sūriui ar sausainiams. Taip pat galima į jį įdėti ledo, norėdami apmalšinti sudirgusių dantenų skausmą.
Tai pagalbininkas šitas daiktas ar ne? ![]() ![]()
O geras
Negera, o tavo lelius turi toki?
Mano leliui jis nelabai patiko, gal reikejo duoti kuo anksciau, nezinau, tase tase, nieko neisciulpdavo is jo, o paskui su plovimu buvo sunku. Siaip atrodo turetu buti super super dalykelis, jei vaikui patinka. Bet gal, kaip visada, ne visiems.
Pirkom Kotrynoj, mokejom 32lt. Pernai.
Pirmais kartais lyg nieko jis buvo
O mes net nepabandem, puikiai apsiejome be jo, nors ir turime
Galima sakyti, pinigeliai i bala, nes mazylis jo net bijojo
Turim , bet nepaiko, viena karta pabande paskuj neeme visai jo.
Mes tokio neturėjom ir manau nieko neraradom
Mes turėjom, labai naudojom, nesigailiu kad pirkau, tik tiek kad su išplovimu ypač po kokių bananų- tai košmaras būdavo.
As ji va tik ka nupirkau,bet mano dukryte su juo tik zaidzia ir nekramto...nemanau kad tai yra butinas daiktas
QUOTE(negera @ 2009 05 16, 17:45) Maisto kramtukai naudojami vaisiams, šviežioms daržovėms, sūriui ar sausainiams. Taip pat galima į jį įdėti ledo, norėdami apmalšinti sudirgusių dantenų skausmą. Man tokį daikčiuką atsiuntė pusseserė, bent jau jai, tai jis labai reikalingas daiktas buvo,o kaip bus mums pažiūrėsim ateityje
As sukau sukau galva reikalingas ar ne kol isaugom ir apsejom be jo
Mano dukrytė beveik nieko į burną nekiša (išskyrus savo pačios rankas) tai šito kramtuko irgi atsisakė
Mum visiskai nepasiteisino. Tik kelis kartus buvo panaudotas. Paskui nebenorejo jis jo
Nepirkom, nes nemačiau reikalo. Puikiai verčiamės ir be jo
nepirkom ir nereikejo
Antram vaikui nupirkau, bet, kad nelabai naudojom. Greitai išmokom be jo apsieiti.
visiškai nereikalingas daiktas
As uzsisakiau dabar. Atrodo turetu buti naudingas daiktas, tik neaisku, ar vaikis supras ka su juo daryt
Mes ta kramtuka naudodavom ivairioms uogytems ir vaisiams valgyt. Braskytes ar arbuzo gabaliukai super sueidavo per toki kramtuka
visiskai nereikalingas
pirmam pirkau antram nepirkau
mums jo ir neprireike, kazkaip skeptiskai ziurejau i juos..
Kaip tik galvoju siuo metu apie si daikta
buvau ir as nusprendus pirkti savo zuikiui, bet paskaicius atsiliepimus, rodos, neverta
Nereikalingas daiktas, puikiai galima apsieiti.
Neturejom ir nepasigedau as jo visai
Gavom maitintuva, mano sunui labai tiko ir patiko
aciu uz informacija naudinga:)
Mano vaikui visai nepatiko. Pora kartu pabandem ir imetem i zaislu deze...
turime,bet beveik nenaudojame,nebutinas daiktas
mum super patinka, o kad ant rubeliu apsiterlioja tai ir siaip valgydami banana darytu ta pati... juk jie leliukai, o su tinkleliu zaidzia ir kaip su zaisliuku ir paragauja dar obuoliuko, gali ciulpti obuoliuka per tinkleli net 20min, kaip jai patinka, mum super pasiteisino
As sito daikto kol kas nepasigendu - duodu ir obuoli, ir padziuvusios duonos riekele, ir dziuvesi tiesiog taip - i rankyte pagrauzt, tik pati stebiu, kad neatsikastu didesnio gabalelio ir viskas
man trūksta pasirinkimo galimybių. Pvz nepirkau, nes man neatrodė reikalingas daiktas. Neturėjau ir nepasigedau
Labai geras daiktas
Mum šis daikčiukas visai patinka, duonytę ir kt. sučiulpiam, nereikia bijoti, kad užsprings. Su pirmais dviem vaikiukais neturėjom, apsiėjom, bet dabar visai gerai, vaikas vienas truputį užsižaidžia, o ir užkanda
Mes irgi laabai naudojom
mum visiskai nepasiteisino, bet cia jau tokia ta musu pupa neima i rankas nieko kas slapia ar glitu ar kitaip kaip neiprasta. sausaini valgo tik kol sumirksta
neisivaizduoju kaip kitaip butu reikeja issiversti be jo
ui...naudojau VIENA karta...viska valge pats rankytem..labai nepatiko...kam reikia galiu praleisti uz 10 lt....
liepo 13 d griztu i kauna.... tik I AZ.
Mums irgi labai tiko ir patiko..
O va po to buvom paskoline kitam leliukui..tai sake visai neprireike.. tad nuo vaikucio cia labai priklauso QUOTE(du-laivai @ 2010 07 03, 20:43) ui...naudojau VIENA karta...viska valge pats rankytem..labai nepatiko...kam reikia galiu praleisti uz 10 lt.... liepo 13 d griztu i kauna.... tik I AZ.
Maniskei labai geras daiktas buvo, isciulpdavo viska iki paskutinio trupinelio (vaisius, uogas, duonyte..). O ir man ramu, nereikejo sedet salia ir stebet, baimintis kad neuzspringtu.
turim
Ale pritariu kitoms, kad tai nėra būtinas daiktas. Neturėčiau, tai ir išsiversčiau. Dukra kuo puikiausiai be tokio mono užaugo.
Mums labai pasiteisino!
mums irgi tiko, nors naudojom ne tiek jau daug
man tik nepatiko, kad ta medžiaga papilkėjo ir neatsiplaudavo
Nu mums kaip ir neprireike, tikslaiu apie ji nebuvom girdeje, bet dabar nupirkom neseniai sunenui dovanu canpol firmos - tai is pradziu mazius lyg ir itariai ziurejo, bet paskui pabande paskanavo ir, matyt, patiko nauji skoniai
Mes nenaudojom
Mes turėjom, tik gal per vėlai nusipirkom, tai mažai naudojom..Net kietą saldainiuką įdėdavom pačiulpti..
|