Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kieto maisto kramtukai
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų prekės
Pages: 1, 2
negera
Maisto kramtukai naudojami vaisiams, šviežioms daržovėms, sūriui ar sausainiams. Taip pat galima į jį įdėti ledo, norėdami apmalšinti sudirgusių dantenų skausmą.

Tai pagalbininkas šitas daiktas ar ne? bigsmile.gif
user posted image

user posted image

user posted image
Emerencija
O geras bigsmile.gif Jau ir tema apie tinkliukus(kramtukus) atsirado bigsmile.gif

Negera, o tavo lelius turi toki?
ciuke
Mano leliui jis nelabai patiko, gal reikejo duoti kuo anksciau, nezinau, tase tase, nieko neisciulpdavo is jo, o paskui su plovimu buvo sunku. Siaip atrodo turetu buti super super dalykelis, jei vaikui patinka. Bet gal, kaip visada, ne visiems.
Pirkom Kotrynoj, mokejom 32lt. Pernai.
knielita
Pirmais kartais lyg nieko jis buvo g.gif Bet veliau visai nenorejo jo schmoll.gif Zodziu panaudojom kelis kartus ir numetem i sali. Mums visiskai nepasiteino schmoll.gif schmoll.gif
Beautiful Life
O mes net nepabandem, puikiai apsiejome be jo, nors ir turime 4u.gif
Astulka*
Galima sakyti, pinigeliai i bala, nes mazylis jo net bijojo doh.gif
pukuotukas
Turim , bet nepaiko, viena karta pabande paskuj neeme visai jo. verysad.gif
Cesi
Mes tokio neturėjom ir manau nieko neraradom ax.gif
prekestolen
Mes turėjom, labai naudojom, nesigailiu kad pirkau, tik tiek kad su išplovimu ypač po kokių bananų- tai košmaras būdavo. doh.gif Bet...galima apsieiti ir be jo, tiesiog pasidaviau mados klyksmui. rolleyes.gif Dar laikau- nes girdėjau jį galima panaudoti pvz čiulpiamų tablečių nuo gerklytės skausmo panaudojimui, kad vaikas nepultų greit kramtyti , o su šio daikto pagalba sučiulptų. Bet čia itk teorija- praktiškai tokio atvejo man dar nebuvo, tai kaži ar nesukramtytu vistiek tam tinkliuke.. doh.gif lotuliukas.gif
Pearlgirl
As ji va tik ka nupirkau,bet mano dukryte su juo tik zaidzia ir nekramto...nemanau kad tai yra butinas daiktas mirksiukas.gif
Agnytte
QUOTE(negera @ 2009 05 16, 17:45)
Maisto kramtukai naudojami vaisiams, šviežioms daržovėms, sūriui ar sausainiams. Taip pat galima į jį įdėti ledo, norėdami apmalšinti sudirgusių dantenų skausmą.

Man tokį daikčiuką atsiuntė pusseserė, bent jau jai, tai jis labai reikalingas daiktas buvo,o kaip bus mums pažiūrėsim ateityje bigsmile.gif
lalabas
As sukau sukau galva reikalingas ar ne kol isaugom ir apsejom be jo
Emerencija
Mano dukrytė beveik nieko į burną nekiša (išskyrus savo pačios rankas) tai šito kramtuko irgi atsisakė doh.gif eilinis
Delfinna
Mum visiskai nepasiteisino. Tik kelis kartus buvo panaudotas. Paskui nebenorejo jis jo schmoll.gif
*Selma*
Nepirkom, nes nemačiau reikalo. Puikiai verčiamės ir be jo tongue.gif
moshke123
nepirkom ir nereikejo 4u.gif
Edmė
Antram vaikui nupirkau, bet, kad nelabai naudojom. Greitai išmokom be jo apsieiti.
smileja
visiškai nereikalingas daiktas schmoll.gif turėjom, bet panaudojom tik kelis kart doh.gif
rututu
As uzsisakiau dabar. Atrodo turetu buti naudingas daiktas, tik neaisku, ar vaikis supras ka su juo daryt cool.gif
Hastalavista
Mes ta kramtuka naudodavom ivairioms uogytems ir vaisiams valgyt. Braskytes ar arbuzo gabaliukai super sueidavo per toki kramtuka thumbup.gif Bet cia tiesiog mums pasitaike dekingas laikas, kad abu vaikai butent vasara buvo tame amziuje, kai jau gali valgyt uogytes, bet baosu kad neuzspringtu. Jei tas amzius butu ziema - na nelabai butume ta kramtuka naudoje unsure.gif
erikiuxxx
visiskai nereikalingas schmoll.gif
pirmam pirkau
antram nepirkau schmoll.gif
b.kite
mums jo ir neprireike, kazkaip skeptiskai ziurejau i juos..
*VS*
Kaip tik galvoju siuo metu apie si daikta g.gif jau buvau uzsidegus kad mums jo labai reikia, bet paskaicius jusu atsiliepimus tai manau galim ir issiversti be jo rolleyes.gif 4u.gif
Kristuute
buvau ir as nusprendus pirkti savo zuikiui, bet paskaicius atsiliepimus, rodos, neverta ax.gif
Zuzinute
Nereikalingas daiktas, puikiai galima apsieiti.
Corny
Neturejom ir nepasigedau as jo visai
rututu
Gavom maitintuva, mano sunui labai tiko ir patiko thumbup.gif Valgo obuolius, kitus vaisius, duonyte ir blynuka koki kartais idedu - pasiteisines pirkinys thumbup.gif
filmukas
aciu uz informacija naudinga:)
Devyndarbė
Mano vaikui visai nepatiko. Pora kartu pabandem ir imetem i zaislu deze...
Kristl
turime,bet beveik nenaudojame,nebutinas daiktas smile.gif
doviile
mum super patinka, o kad ant rubeliu apsiterlioja tai ir siaip valgydami banana darytu ta pati... juk jie leliukai, o su tinkleliu zaidzia ir kaip su zaisliuku ir paragauja dar obuoliuko, gali ciulpti obuoliuka per tinkleli net 20min, kaip jai patinka, mum super pasiteisino thumbup.gif
chiaushkute
As sito daikto kol kas nepasigendu - duodu ir obuoli, ir padziuvusios duonos riekele, ir dziuvesi tiesiog taip - i rankyte pagrauzt, tik pati stebiu, kad neatsikastu didesnio gabalelio ir viskas ax.gif
ciku_caku
QUOTE(rututu @ 2010 01 05, 11:51)
Gavom maitintuva, mano sunui labai tiko ir patiko  thumbup.gif Valgo obuolius, kitus vaisius, duonyte ir blynuka koki kartais idedu - pasiteisines pirkinys  thumbup.gif
*

ir mums tai pasiteisines pirkinukas thumbup.gif
Isila
man trūksta pasirinkimo galimybių. Pvz nepirkau, nes man neatrodė reikalingas daiktas. Neturėjau ir nepasigedau schmoll.gif
fortuneafilius
Labai geras daiktas thumbup.gif Ir maniskis labai megsta grauzti obuoliuka jame. Ir man ramiau, nereikia stebeti, kad neatsikastu.
Daivama
Mum šis daikčiukas visai patinka, duonytę ir kt. sučiulpiam, nereikia bijoti, kad užsprings. Su pirmais dviem vaikiukais neturėjom, apsiėjom, bet dabar visai gerai, vaikas vienas truputį užsižaidžia, o ir užkanda ax.gif
Grazhke
Mes irgi laabai naudojom thumbup.gif obuoliuką ar bananą ar kt įdėdavau, nereikdavo stebėt ar neatsikanda didesnio gabaliuko ir labai patogiai isitveria, nes bananą tai rankytėj sumaigydavo thumbup.gif
renrich
mum visiskai nepasiteisino, bet cia jau tokia ta musu pupa neima i rankas nieko kas slapia ar glitu ar kitaip kaip neiprasta. sausaini valgo tik kol sumirksta doh.gif , o tada jau meta i sali ir neisiulysi tongue.gif
rrredute
neisivaizduoju kaip kitaip butu reikeja issiversti be jo ax.gif
du-laivai
ui...naudojau VIENA karta...viska valge pats rankytem..labai nepatiko...kam reikia galiu praleisti uz 10 lt....
liepo 13 d griztu i kauna....

tik I AZ.
atcik
Mums irgi labai tiko ir patiko..
O va po to buvom paskoline kitam leliukui..tai sake visai neprireike..
tad nuo vaikucio cia labai priklauso 4u.gif

QUOTE(du-laivai @ 2010 07 03, 20:43)
ui...naudojau VIENA karta...viska valge pats rankytem..labai nepatiko...kam reikia galiu praleisti uz 10 lt....

tik I AZ.
*

Kyvis
Maniskei labai geras daiktas buvo, isciulpdavo viska iki paskutinio trupinelio (vaisius, uogas, duonyte..). O ir man ramu, nereikejo sedet salia ir stebet, baimintis kad neuzspringtu.
Nuska
turim smile.gif bet naudojam tik obuoliui valgyt ax.gif bananą pats labai gražiai atsikanda ir sukramto. Uogas taip pat gražiausiai suvalgo. O vat obuolį gabalais atkanda ir nesukramto tokių didelių kietų gabalų. Tai įdedu skiltelę (pasmulkinu šiek tiek) į tą maitintuvą ir gražiai kramsnodamas sučiulpia.
Ale pritariu kitoms, kad tai nėra būtinas daiktas. Neturėčiau, tai ir išsiversčiau. Dukra kuo puikiausiai be tokio mono užaugo.
ddijana
QUOTE(du-laivai @ 2010 07 03, 20:43)

tik I AZ.
*

Mes ir galim perleist,naudojom tik kelis kartus smile.gif
zalizaislai
Mums labai pasiteisino!
kulipka
mums irgi tiko, nors naudojom ne tiek jau daug
man tik nepatiko, kad ta medžiaga papilkėjo ir neatsiplaudavo

lizarde
QUOTE(kulipka @ 2010 07 21, 23:06)
mums irgi tiko, nors naudojom ne tiek jau daug
man tik nepatiko, kad ta medžiaga papilkėjo ir neatsiplaudavo
*

dabr jau yra ir tos medžiagytės pakeitimas mirksiukas.gif
Bambiniz
Nu mums kaip ir neprireike, tikslaiu apie ji nebuvom girdeje, bet dabar nupirkom neseniai sunenui dovanu canpol firmos - tai is pradziu mazius lyg ir itariai ziurejo, bet paskui pabande paskanavo ir, matyt, patiko nauji skoniai smile.gif Zodziu patenkinti dovana smile.gif
SigaSigute
Mes nenaudojom 4u.gif
deltadu
Mes turėjom, tik gal per vėlai nusipirkom, tai mažai naudojom..Net kietą saldainiuką įdėdavom pačiulpti.. blush2.gif Galiu parduoti nebrangiai, jei kam reikia.. ax.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.