Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Dienos mažyliai
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Rustė
Atsiųsk savo mažylį!

Kviečiame registruotis supermama.lt ir 15min.lt organizuojamame konkurse.
Dalyvaukite „Dienos mažylio konkurse, vertingiems rėmėjų prizams laimėti.
Konkurso pabaigoje atsitiktiniu būdu išrinkto mažylio nuotrauka puikuosis dienraštyje 15min.

PASIGROŽĖTI NUOTRAUKOMIS IR BALSUOTI GALITE ČIA

norėdami įdėti mažylio nuotrauką spauskite ant užrašo "Atsiųsk savo mažylį!"

Rėmėjai:
Eurovaistine - pagrindinis šio projekto rėmėjas pristato savo linija SEBAMED ir įsteigia prizus, SEBAMED kosmetikos priemones, bei 10 medaus korteliu.

Babycenter - didžiausias vaikiškų prekių pasirinkimas ne tik kūdikiams, bet ir vaikams. Tai gerai žinomų ir kokybiškų vaikiškų produktų prekinių ženklų atstovas Lietuvoje.

Baroca - ekologiška kosmetika, drabužėliai vaikams, žaislai. Auginkime jaunąsias kartas ekologiškai, ta proga Baroca konkurso šešiems daugiausiai balsų surinkusiems dalyviams dovanoja 100 LT vertės čekius.

Nuotraukose turi matytis mažylis, gali būti ir kiti šeimos nariai.
Nuotraukos turi būti ne tik kokybiškos, bet ir estetiškos, nekeliančios neigiamų emocijų. Nuogumas pridengtas tiek, kad būtų saugu jas publikuoti Internete.

Parašuose galima įsidėti nuorodas su informacija, apie dalyvavimą fotokonkurse ir kvietimą balsuoti, tačiau draudžiama atidarinėti naujas temas, ar reklamuotis bendraamžių ar kitose temose, prašyti balsuoti už Jūsų nuotrauką.

Už taisyklių pažeidimus, nuotraukos bus šalinamos iš konkurso.
gretute703
rustė o kur galima apie taisykles daugiau paskaityt, pvz kiek kartuu galima balsuot is vieno kompiuterio, nes pvz man kiekviena diena leidzia uz savo mazyle pabalsuot ir t.t.
Rustė
QUOTE(gretute703 @ 2009 05 17, 13:19)
rustė o kur galima apie taisykles daugiau paskaityt, pvz kiek kartuu galima balsuot is vieno kompiuterio, nes pvz man kiekviena diena leidzia uz savo mazyle pabalsuot ir t.t.
*

tai reiškia galima taip daryti, jei negalima būtų tai neleistų manau.

aš tvirtinu foto, ir tiek, mane informavo, kad galima dėtis į parašus nuorodas, reiškia šitas konkursas kiek kitoks nei Sm vykstantys, kur viskas anonimiška, čia tik temose negalima prašytis balsų.
VI-VA-VI
Labusis 4u.gif
Ruste norejo paklausti ?as ne ticia ikeliau beveik vienuodas 2 nuotraukas ,o kaip butu galima viena is ju pasalinti ax.gif
o tavo mazyle grazuole wub.gif
Aciu 4u.gif
Rustė
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 05 17, 13:34)
Labusis 4u.gif
Ruste norejo paklausti ?as ne ticia ikeliau  beveik vienuodas 2 nuotraukas ,o kaip butu galima viena is ju pasalinti ax.gif
o tavo mazyle grazuole wub.gif
Aciu 4u.gif
*

gali dalyvauti su dviem.

bet jei kuri labai tau nepatinka, įdėk nuorodą, ir aš ją ištrinsiu.
VI-VA-VI
QUOTE(Rustė @ 2009 05 17, 13:40)
bet jei kuri labai tau nepatinka, įdėk nuorodą, ir aš ją ištrinsiu.
*

Sita istrink mirksiukas.gif
user posted image
Stebukle
Aš netyčiai 2 kartus išsiunčiau tą pačią nuotrauką... bet uz jas abi balsuoja... gal viena ištrint, bet jei taisyklių nepažeidžiam, tai lai lieka abi smile.gif
Rustė
QUOTE(Stebukle @ 2009 05 17, 13:43)
Aš netyčiai 2 kartus išsiunčiau tą pačią nuotrauką... bet uz jas abi balsuoja... gal viena ištrint, bet jei taisyklių nepažeidžiam, tai lai lieka abi smile.gif
*

aš tik nuo šiandien čia prižiūriu, tai tvirtindama jau trinu vienodas.

mano pačios irgi dvi biggrin.gif
gretute703
aš tvirtinu foto, ir tiek, mane informavo, kad galima dėtis į parašus nuorodas, reiškia šitas konkursas kiek kitoks nei Sm vykstantys, kur viskas anonimiška, čia tik temose negalima prašytis balsų.
*

[/quote]
tai jai negalima prasytis ,kad balsuotu uz tam tikra mazyli kodel tas daroma ir gan daznai? labai daug kur matau, kad mamytes prasosi balsuot uz savo mazyli
Rustė
[quote=gretute703,2009 05 17, 13:44]
*

[/quote]
tai jai negalima prasytis ,kad balsuotu uz tam tikra mazyli kodel tas daroma ir gan daznai? labai daug kur matau, kad mamytes prasosi balsuot uz savo mazyli
*

[/quote]
nu radus, įrodymus, bus imtasi priemonių.

čia tik apie mūsų forumą kalba eina, šitas konkursas nėra anoniminis, gi pagal parašą visos žinome kur kieno vaikas tongue.gif
VI-VA-VI
QUOTE(Stebukle @ 2009 05 17, 13:43)
*

bet mano 2 nuotraukos panasus mirksiukas.gif
Aciu Ruste 4u.gif
Cukraus pudra
o galima kažkur pažiūrėt kurie vaikai turi daugiausia balsų?

ir ar liniuotės į konkursą leidžiamos tik šitame forume ar leidžiama ir kituose?

Papildyta:
tai galima prašyt balsų ar ne? g.gif
pvz. atidarant temą sudėt nuorodas su joje bendraujančių vaikų foto į konkursą?
Beautiful Life
QUOTE(gretute703 @ 2009 05 17, 13:19)
*

Balsuoti kaip ir leidzia, bet balso neprideda (bent jau pas mus taip) mirksiukas.gif
Stebukle
QUOTE(Rustė @ 2009 05 17, 13:46)
nu radus, įrodymus, bus imtasi priemonių.

*

bet kad negalima prašyt, nebuvo niekur minima. ir as sakiau, kad gali uz mano nuotrauka pabalsuot cool.gif unsure.gif
Cukraus pudra
QUOTE(Stebukle @ 2009 05 17, 12:54)
bet kad negalima prašyt, nebuvo niekur minima. ir as sakiau, kad gali uz mano nuotrauka pabalsuot cool.gif  unsure.gif
*

drinks_cheers.gif
bet daugiau nebsakysim jei negalima ax.gif
Rustė
QUOTE(_Lakūdra_ @ 2009 05 17, 13:50)
o galima kažkur pažiūrėt kurie vaikai turi daugiausia balsų?

ir ar liniuotės į konkursą leidžiamos tik šitame forume ar leidžiama ir kituose?

Papildyta:
tai galima prašyt balsų ar ne?  g.gif
pvz. atidarant temą sudėt nuorodas su joje bendraujančių vaikų foto į konkursą?

*

daugiausia balsų turinčių pažiūrėti nežinau kur... neradau dar tongue.gif

dėtis liniuotes galima bet kur.
čia kaip ir agitacinis toks, nu bet kad ne naglai, kaip eina per temas "atsiprašau už sutrukdymą, balsuokite už mano vaiką"... doh.gif
Cukraus pudra
QUOTE(Rustė @ 2009 05 17, 13:26)
daugiausia balsų turinčių pažiūrėti nežinau kur... neradau dar tongue.gif

dėtis liniuotes galima bet kur.
čia kaip ir agitacinis toks, nu bet kad ne naglai, kaip eina per  temas "atsiprašau už sutrukdymą, balsuokite už mano vaiką"... doh.gif
*

aišku, dėkui.
o ir taip būna unsure.gif
Rustė
QUOTE(_Lakūdra_ @ 2009 05 17, 14:34)

aišku, dėkui.
o ir taip būna  unsure.gif

*

nesi mačiusi?
siaubekas kiek buvo per Milupos konkursą...
ėjo per visas kaimynų tema, spamino, dėjo, bet kur, kad tik kažkas balsuotų...

baisu, kiek AŽ aš jom rašiau...
o ir AŽ kiek siuntinėdavo...
Deep Blue
Sveiki,
O kada bus isrinkti laimetojai ir kaip apie tai informuosite mamytes? juk niekur nereikejo nurodyti savo duomenu...
Rustė
QUOTE(Deep Blue @ 2009 05 17, 14:50)
Sveiki,
O kada bus isrinkti laimetojai ir kaip apie tai informuosite mamytes? juk niekur nereikejo nurodyti savo duomenu...
*

rėmėjai ieškos.
nežinau.

beje jūsų parašas bus ištrintas, nes jame trys liniuotės, kas yra neleistina.

pasilikite tik dvi.
Cukraus pudra
QUOTE(Deep Blue @ 2009 05 17, 13:50)
Sveiki,
*

pas jus liniuočių per daug. vieną išsiimkite
dzūkė
Aš vien siunčiau, ilgai nepatvirtino, išsiunčiau dar ir kitą, turiu dabar dvi hihihi.gif , vieną trint iš parašo? unsure.gif
Papildyta:
Stebukle, mačiau tavo ir berniuką bigsmile.gif
VI-VA-VI
QUOTE(Rustė @ 2009 05 17, 14:36)
baisu, kiek AŽ aš jom rašiau...
o ir AŽ kiek siuntinėdavo...
*

grina tiesa ir as per AZ gavau ne viena prasyma doh.gif

norejou dar paklausti kada bus skelbemi rezultatai konkurso ,del to kad informacijos apie tai neradau blush2.gif ir iki kokios dienos galima ikelti nuotrauka 4u.gif

Cukraus pudra
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 05 17, 14:58)
grina tiesa ir as per AZ gavau ne viena prasyma  doh.gif

norejou dar paklausti kada bus skelbemi rezultatai konkurso ,del to kad informacijos apie tai neradau blush2.gif ir iki kokios dienos galima ikelti nuotrauka 4u.gif
*

Konkurso laikotarpis 05.11 – 06.11
VI-VA-VI
QUOTE(_Lakūdra_ @ 2009 05 17, 16:01)
Konkurso laikotarpis 05.11 – 06.11
*

Aciu 4u.gif
Irėja
QUOTE(_Lakūdra_ @ 2009 05 17, 14:34)

o ir taip būna  unsure.gif

*

jau yra. visas SM marguliuoja nuo oranžinių stačiakampėlių. visur prašo pabalsuoti, kvepalų, kosmetikos temoj doh.gif biggrin.gif
Cukraus pudra
QUOTE(Irėja @ 2009 05 17, 15:21)
jau yra. visas SM marguliuoja nuo oranžinių stačiakampėlių. visur prašo pabalsuoti, kvepalų, kosmetikos temoj  doh.gif  biggrin.gif
*

unsure.gif
kad marguoja tai suprantu, juk tam ir yra duota nuoroda po foto, kad ją įsidėt. bet kad eit į temą kurioj nebendrauji ir prašyt balso g.gif
VI-VA-VI
QUOTE(_Lakūdra_ @ 2009 05 17, 16:25)
unsure.gif
kad marguoja tai suprantu, juk tam ir yra duota nuoroda po foto, kad ją įsidėt. bet kad eit į temą kurioj nebendrauji ir prašyt balso  g.gif

*

mane ne reikia prasyti kad as brabalsuociau 4u.gif
As kaip pamatau liniuote ir uzeinu prabalsuoti ne svarbu kiek tas vaikelis turi balsu,o vakar is vis uzejiau ir po eiles balsavau uz visus,bet ne suspejiau nueiti iki galo blush2.gif man atrodo visi verti po viena balsa nuo manes wub.gif
Betukas
Sveiki,
Gal ir nelabai į temą, bet ką darau ne taip?? Ant kurios liniuotės bepaspausčiau, vistiek matau savo mergytę blink.gif Ir tai vieną blink.gif ( o dėjau tai abi g.gif ) Nesuprantu, kas čia darosi unsure.gif Negaliu prabalsuoti už ką noriu, nebent eiti per visus psl. ir ieškoti doh.gif
dzūkė
Betukas, aš skirtingas matau smile.gif
Betukas
QUOTE(dzūkė @ 2009 05 17, 16:43)
Betukas, aš skirtingas matau smile.gif
*

Nu va...O aš tik vieną...Bet svarbiausia, kad kitų narių liniuotėse saviškes matau doh.gif biggrin.gif
dzūkė
QUOTE(Betukas @ 2009 05 17, 17:50)
Bet svarbiausia, kad kitų narių liniuotėse saviškes matau  doh.gif  biggrin.gif
*

doh.gif lotuliukas.gif

Tai gal tu paspausk F5 ar ctrl+F5 g.gif , gal sumačys biggrin.gif
Rustė
AŠ ŽINAU DĖL KO MATOTE TIK SAVO VAIKĄ.

išjunkite langą prieš spausdama ant kitos liniuotės.

ir man taip buvo. susiradau savo vaiką per paiešką, ir nesupratau, kodėl nerodo kitų.
uždarius langą ir paspaudus vėl, atsirado kitas vaikutis tongue.gif
Stebukle
QUOTE(dzūkė @ 2009 05 17, 15:38)
Stebukle, mačiau tavo ir berniuką bigsmile.gif
*

taip taip, liniuote netelpa...
aize
Labutis. Aš suprantu, kad už vieną foto galima balsuoti vieną kart per parą. Bet gal būtų galima padaryti, kad per tą parą laiką kada balsuoti būtų galima pasirinkti? g.gif Dabar jei man vakar išėjo pabalsuoti tik vėlai vakare, tai šiandien iki to laiko neleidžia balsuoti (rodo, kad balsuota) doh.gif verysad.gif
Cukraus pudra
QUOTE(aide @ 2009 05 17, 18:25)
Labutis. Aš suprantu, kad už vieną foto galima balsuoti vieną kart per parą. Bet gal būtų galima padaryti, kad per tą parą laiką kada balsuoti būtų galima pasirinkti? g.gif  Dabar jei man vakar išėjo pabalsuoti tik vėlai vakare, tai šiandien iki to laiko neleidžia balsuoti (rodo, kad balsuota) doh.gif  verysad.gif
*

šiandien nebalsuokit, o ryt balsuokit patogiu jums laiku
aize
QUOTE(_Lakūdra_ @ 2009 05 17, 19:29)
šiandien nebalsuokit, o ryt balsuokit patogiu jums laiku
*

Bet taip iseina, kad balsuoju tik kas antra diena, o ne karta per para verysad.gif Suprantat, as noreciau balsuoti kiekviena diena man patogiu laiku, o ne tik rytoj g.gif
Cukraus pudra
QUOTE(aide @ 2009 05 17, 20:00)
Bet taip iseina, kad balsuoju tik kas antra diena, o ne karta per para verysad.gif Suprantat, as noreciau balsuoti kiekviena diena man patogiu laiku, o ne tik rytoj g.gif
*

ne, tai jūs nebalsyosit tik šiandien. o ryt jūs balsuokit patogiu laiku, ir nuo rytojaus jūs vėl galėsit balsuot tokiu laiku kurį pasirinkote.

pvz. sakykim vakar balsavau 22,50 ir šiandien iki to laiko balsuot negaliu. nes tokiu laiku įprastai aš jau miegu. tai šian nebalsuoju, o rytoj balsuoju 9 val. atėjusi į darbą. ir visas kitas dienas balsuot galėsiu nuo 9 valandos (nuo 9 iki 9 bus praėjusios tos 24 val.)
jurgitaru
asd cia gal su tokiu kvailoku klausimu, bet privargau kol isikeliau nuoroda i parasa ir man paciai jis neveikia verysad.gif
ar jum atidaro mano vaikiukus uzlipus ant mano paraso???
(ale ot tundra esu, nu net geda blush2.gif )
Cukraus pudra
QUOTE(jurgitaru @ 2009 05 17, 20:20)
asd cia gal su tokiu kvailoku klausimu, bet privargau kol isikeliau nuoroda i parasa ir man paciai jis neveikia verysad.gif
ar jum atidaro mano vaikiukus uzlipus ant mano paraso???
(ale ot tundra esu, nu net geda blush2.gif )
*

nu kad ne. schmoll.gif
o tu kopijavai tą nuorodą kuri atsirado po tavo vaiko foto kai įkėlei?
VI-VA-VI
nezinau kaip tevai gali ikelti tokia nuotrauka megraites doh.gif
as ne noreciau kad visa lietuva matytu mano vaika nuoga blush2.gif
Cia blush2.gif
user posted image
Cukraus pudra
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 05 17, 20:28)
nezinau kaip tevai gali ikelti tokia nuotrauka megraites doh.gif
as ne noreciau kad visa lietuva matytu mano vaika nuoga blush2.gif
Cia  blush2.gif
user posted image
*

man irgi nesuprantama. drinks_cheers.gif
dėdama Jokūbo foto stengiuosi, kad nesimatytų tam tikrų kūno dalių
VI-VA-VI
QUOTE(_Lakūdra_ @ 2009 05 17, 21:30)
man irgi nesuprantama. drinks_cheers.gif
dėdama Jokūbo foto stengiuosi, kad nesimatytų tam tikrų kūno dalių

*

nezinau ,kartais atrodo kad tokie tevai nudistai ir jiems ne rupi ka kiti apie tai mano ir gali padaryti su ta nuotrauka. doh.gif
Cukraus pudra
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 05 17, 20:40)
nezinau ,kartais atrodo kad tokie tevai nudistai ir jiems ne rupi ka kiti apie tai mano ir gali padaryti su ta nuotrauka.  doh.gif
*

čia dar tokia ant ribos. deda ir labiau atviras
Rustė
pašalinsiu tą mergaitės foto.

kaip ir nelabai aš ten įžiūriu ko nereikia, ale dėl šventos ramybės...

aš pusės nedėčiau nuotraukų, bet tėvam savas vaikas gražiausias, nesvarbu kokioje pozoje aš kaip atrodo...
Cukraus pudra
aš ne į temą, bet parodysiu kokią wub.gif (bent jau man) fotkę parsinešėm šian iš kelionės balsuot blush2.gif

user posted image

blush2.gif blush2.gif blush2.gif
VI-VA-VI
QUOTE(Rustė @ 2009 05 17, 21:44)
pašalinsiu tą mergaitės foto.
*

tikiuosiu kad tau ne bus dideliu problemu su tevais del sios nuotraukos ax.gif
QUOTE(_Lakūdra_ @ 2009 05 17, 21:46)
aš ne į temą, bet parodysiu kokią  wub.gif  (bent jau man) fotkę parsinešėm šian iš kelionės balsuot  blush2.gif
*

Labai grazi nuotrauka ,tik dabar reikes ja ieskoti kad galeciau prabalsuoti 4u.gif
Cukraus pudra
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 05 17, 21:06)
Labai grazi nuotrauka ,tik dabar reikes ja ieskoti kad galeciau prabalsuoti 4u.gif
*

nedėsiu jos.
paliksiu senąją mirksiukas.gif
VI-VA-VI
QUOTE(_Lakūdra_ @ 2009 05 17, 22:09)
nedėsiu jos.
paliksiu senąją  mirksiukas.gif

*

tai galima keleta nuotrauku ikelti i konkursa 4u.gif ax.gif
Cukraus pudra
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 05 17, 21:14)
tai galima keleta nuotrauku ikelti i konkursa 4u.gif  ax.gif
*

neskaitei taisyklų tongue.gif

Talpinti galite ne daugiau vienos mažylio nuotraukos
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.