QUOTE(_Lakūdra_ @ 2009 05 17, 22:20)
man jau geda ,bet niekur ne galiu rasti taisykliu apie ta konkursa
tik temos pradzioj, pasase Ruste.
ir esu maciusi kad pas mamytes po 2 liniuotes ,reiske turi keleta nuotrauku ikelusios i konkursa.
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 05 17, 22:22) man jau geda ,bet niekur ne galiu rasti taisykliu apie ta konkursa tik temos pradzioj, pasase Ruste. ir esu maciusi kad pas mamytes po 2 liniuotes ,reiske turi keleta nuotrauku ikelusios i konkursa. man atrodo gal vieno vaiko negalima deti kelias foto bet jai turit 2 ar 3 kleckiukus manaugalima visu po viena ideti gal as klystu,manau Ruste pataisys QUOTE(erikiuxxx @ 2009 05 17, 22:35) man atrodo gal vieno vaiko negalima deti kelias foto ir as taip galvoju bet jai turit 2 ar 3 kleckiukus manaugalima visu po viena ideti gal as klystu,manau Ruste pataisys galima tik viena nuotrauka vieno vaiko
nuorodos nuorodomis, bet kaip jos ištampo puslapį
QUOTE(_Lakūdra_ @ 2009 05 17, 15:01) QUOTE(l'eau @ 2009 05 17, 21:49) nuorodos nuorodomis, bet kaip jos ištampo puslapį nieks nieko man neištampo juk atsidarius ir pamačius, kad vaikutis tau atrodo balso nevertas gali ir nebalsuot. QUOTE(l'eau @ 2009 05 17, 22:49) nuorodos nuorodomis, bet kaip jos ištampo puslapį iki birželio 11d bus aš neprašau balsuoti, kam graži ir miela mano dukrytė, tas ir pabalsuos. nepabalsuos, nu ir taip gerai, ne dėl daug balsų dalyvauju ištampo matyt tada kaip susideda tris, keturias liniuotes... niekas man nesakė, kad galima tik vieną foto...jur aš čia surasiu visas, kur kieno vaikas
Sutinku su Ruste, juk nieks varu nevaro, kad balsuotų, nori balsuoji, nori ne už vieną ar kitą mažylį ar mažylę
QUOTE(_Lakūdra_ @ 2009 05 17, 22:52) nieks nieko man neištampo juk atsidarius ir pamačius, kad vaikutis tau atrodo balso nevertas gali ir nebalsuot. pabandykit per mobilų atsidarinėt arba lėtesniu internetu naudotis. juolab kad ne apie jus gi kalbėjau juolab jei mama savo vaiką laiko vertu balsuoti be reklamos tai ji tokio parašo nesideda, jei nelaiko - ir aš negaištu laiko jį spausdama QUOTE(Rustė @ 2009 05 17, 23:03) iki birželio 11d bus tikėjaus kad vyks trumpiau, bet ką gi... apie jokią prievartą neverta kalbėt. man aktualu ne jokios ten prievartos ne jokios ten prievartos, o kiek ilgai teks kentėti puslapio krovimosi apsunkinimą tais parašais ir ar jie negalėtų būti kaip nors sumažinti per nustatymus. na, bet atsakymą jau gavau, tai ką gi, ačiū ir už tiek
Sveikutes mamytes,
Peržiūrėjau tik dalį nuotraukyčių ir net nustebau, kai tie patys vaikiukai net tame pačiame fone patalpinti ir 2 ir 3 kartus. Gal išvis nereiktų administratorei patvirtinti to paties vaikiuko antros ar trečios nuotraukytės? Juk čia konkursėlis visiems vaikučiams, o ne vaikiuko asmeninis foto albumas :-) O taisyklės tam ir sukurtos, kad jų laikytis (kuo aiškiausiai parašyta "Talpinti galite ne daugiau vienos mažylio nuotraukos").
Ooo naujas konkursas
prabalsuokim
QUOTE(manno @ 2009 05 18, 00:15) Sveikutes mamytes, Peržiūrėjau tik dalį nuotraukyčių ir net nustebau, kai tie patys vaikiukai net tame pačiame fone patalpinti ir 2 ir 3 kartus. Gal išvis nereiktų administratorei patvirtinti to paties vaikiuko antros ar trečios nuotraukytės? Juk čia konkursėlis visiems vaikučiams, o ne vaikiuko asmeninis foto albumas :-) O taisyklės tam ir sukurtos, kad jų laikytis (kuo aiškiausiai parašyta "Talpinti galite ne daugiau vienos mažylio nuotraukos"). tai gi jau rašiau, kad trinu tokias. iš seniau irgi jei pamatau vienodas.
Labas rytas
Taip ir nesupratau, ar galim bendramžių temoj, pvz., 2008 kovinukai, į pirmą puslapį sudėti nuorodas su konkurse dalyvujanciais vaikučiais? Kad tame forume bendraujančioms mamoms nereiktų eit per visus temos puslapius ir ieškot vaikučių, kad uz juos prabalsuot? Ačiū, už atsakymą
Labas rytas,
Konkurse rašo, kad atsitiktiniu būdu bus išrinkta mažylio nuotrauka, tai apie kokią mažylio reklamą galima šnekėti? Papildyta: QUOTE(Rustė @ 2009 05 18, 08:28) Negi galima dėti skirtingas to paties mažylio nuotraukas?
siandien labai lengvai pavyko liniuote isikelti, dabar jau atrodo veikia, ane. nu vakar tai kilnojau kilnojau, prakaitavau, vargau... ir dar bereikalingai, nes kazkas streoikavo pas mane matyt.
nu bet jau nuotrauku... kai ilendu paziureti, tai pusdieniui geram... be sanzsu visas perziureti, tai nors pagal liniuotes pabalsuoti galima. kam cia tos liniuotes nepatinka, tai pameginkit perziureti visas nuotraukas - nu beprasmiska, as tiek laiko paroj neturiu QUOTE(_Lakūdra_ @ 2009 05 17, 22:09) labai grazus vyrukas Ruste,o ka daryti su tom balsu prasanciom ir del to balsavimo? kam jis reikalingas, jei atsitiktine tvarka jie atrenka, o ne pagal balsu skaiciu? tokie masiniai konkursai, kaip ir milupos buvo manes nezavi is kur pas zmones tiek laisvo laiko sekmes visoms dalyvaujancioms QUOTE(laukine @ 2009 05 18, 09:59) labai grazus vyrukas Ruste,o ka daryti su tom balsu prasanciom ir del to balsavimo? kam jis reikalingas, jei atsitiktine tvarka jie atrenka, o ne pagal balsu skaiciu? tokie masiniai konkursai, kaip ir milupos buvo manes nezavi is kur pas zmones tiek laisvo laiko sekmes visoms dalyvaujancioms dėkui oho aš į paštą negavau jokio prašymo balsuot. į až irgi. QUOTE(_Lakūdra_ @ 2009 05 17, 16:25) kad marguoja tai suprantu, juk tam ir yra duota nuoroda po foto, kad ją įsidėt. bet kad eit į temą kurioj nebendrauji ir prašyt balso Vienas is variantu http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...2085&st=420 zinute nr. 429 , bet tikrai ir daugiau tokiu maciau QUOTE(Beautiful Life @ 2009 05 18, 10:54) Vienas is variantu http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...2085&st=420 zinute nr. 429 , bet tikrai ir daugiau tokiu maciau keistos tos mamos... man kai šitaip prašo kaip tik balsuot nesinori.
o tai nesupratau..uz savo vaika irgi galima balsuot?
tundra QUOTE(_Lakūdra_ @ 2009 05 18, 12:01) va būtent. kai yra parašas automatiškai dingsta noras jį spausti, nes matyti kad pati mama nelaiko savo vaiko gauti balsų ir taip. kad bent tie parašai mažesni ir mažiau apkraunantys būtų, tai ne iškart prasideda 'nieks neverčia balsuoti bla bla', nors visai ne dėl agitacijų ir galimybės paspausti tie parašai nežavi QUOTE(alvyde @ 2009 05 18, 11:08) pas jus per daug liniuočių QUOTE(l'eau @ 2009 05 18, 12:14) va būtent. kai yra parašas automatiškai dingsta noras jį spausti, nes matyti kad pati mama nelaiko savo vaiko gauti balsų ir taip. kad bent tie parašai mažesni ir mažiau apkraunantys būtų, tai ne iškart prasideda 'nieks neverčia balsuoti bla bla', nors visai ne dėl agitacijų ir galimybės paspausti tie parašai nežavi išvartei parašas yra gerai. SM organizuojamas konkursas tai SM narės ir balsuoja, o ne giminės ar kaimynai. man nekyltų pirštas balsuot, jei kažkas ateitų į temą kurioje nebendrauja ir paprašytų balso. QUOTE(Delfinna @ 2009 05 18, 08:41) Labas rytas Taip ir nesupratau, ar galim bendramžių temoj, pvz., 2008 kovinukai, į pirmą puslapį sudėti nuorodas su konkurse dalyvujanciais vaikučiais? Kad tame forume bendraujančioms mamoms nereiktų eit per visus temos puslapius ir ieškot vaikučių, kad uz juos prabalsuot? Ačiū, už atsakymą negalima. užtenka jau to, kad į parašus įsikėlti leido. QUOTE(Divin @ 2009 05 18, 09:15) Labas rytas, Konkurse rašo, kad atsitiktiniu būdu bus išrinkta mažylio nuotrauka, tai apie kokią mažylio reklamą galima šnekėti? Papildyta: Negi galima dėti skirtingas to paties mažylio nuotraukas? tai daugiausiai surinkusi balsų foto irgi bus apdovanota. QUOTE(laukine @ 2009 05 18, 10:59) labai grazus vyrukas Ruste,o ka daryti su tom balsu prasanciom ir del to balsavimo? kam jis reikalingas, jei atsitiktine tvarka jie atrenka, o ne pagal balsu skaiciu? tokie masiniai konkursai, kaip ir milupos buvo manes nezavi is kur pas zmones tiek laisvo laiko sekmes visoms dalyvaujancioms šlykštu kaip jau net ir A rašinėja.. jei ką labai erzina, rašykite man nikus AŽ, nubausim. *********** dėl tų trijų liniuočių paraše reikia įspėjimą viešai...nu niekaip tos mamos nesupranta, kad nuorodą į konkursą yra irgi liniuotė... QUOTE(laukine @ 2009 05 18, 10:59) ir del to balsavimo? kam jis reikalingas, jei atsitiktine tvarka jie atrenka, o ne pagal balsu skaiciu? sveikos mes irgi dalyvaujam konkurse. ir irgi toks klausimas kilo, paskaičius šio konkurso anonsą. Koks tikslas balsuoti? Ruste?
O kur užrašytos konkurso taisyklės? Dabar iškylo paprasčiausias klausimas, ar ne Lietuvos piliečiams galioja konkursas, juk SM prisiregistruoja ir mamytės iš kitų šalių karts nuo karto atvažiuojančios į Lietuvėlę, nors kaip supratau iš kalbų čia konkurse gali dalyvauti ir ne SM nariai? Ką darysit, jei konkursą laimės ne lietuviai?
Be to yra visokiausių hakerinių programų, galinčių "prabalsuoti", juk apsaugos kodo nėra. Neradau ir kada pasibaigia konkursas
Labai labai atsiprasom kad kelias nuotraukytes ikelem, kai mes jas nusiuntem dar taisykliu tokiu neradau, kad negalima siusti keliu
O cia tai tiesa apie tuos hakerinius serverius, kur IP galima paslepti, nereikia didelio mokslo ar hakeriu but , kad sugebetum pasinaudot, bet kaip sakoma kiekvieno sazines reikalas, net nezinau ar, butu kaip nors imanoma svetaine apsaugot QUOTE(_Lakūdra_ @ 2009 05 18, 13:17) išvartei parašas yra gerai. SM organizuojamas konkursas tai SM narės ir balsuoja, o ne giminės ar kaimynai. man nekyltų pirštas balsuot, jei kažkas ateitų į temą kurioje nebendrauja ir paprašytų balso. nieks nieko nevartė. jei nuotrauka būtų verta balso, jokių parašų nereikėtų. o kai dar pačiam už savo nuotrauką balsuot galima, tai ir balsuojasi ir parašus dedasi tos, kurių nuotraukos šiaip balsų greičiausiai nė negautų todėl ir nesuprantu konkurso esmės - kokia prasmė toks konkursas kur sąžiningo rezultato nebus, tik taip parašais apkraunamas forumas
Sveiki, o per kiek laiko patvirtina nusiusta nuotraukyte, nes jau senokai issiuntem, bet dar savo mazylio nerandam galerijoje
Papildyta: QUOTE(Helene @ 2009 05 18, 17:41) Sveiki, o per kiek laiko patvirtina nusiusta nuotraukyte, nes jau senokai issiuntem, bet dar savo mazylio nerandam galerijoje jau radom!!!!! QUOTE(Fox_lady @ 2009 05 18, 15:26) sveikos mes irgi dalyvaujam konkurse. ir irgi toks klausimas kilo, paskaičius šio konkurso anonsą. Koks tikslas balsuoti? Ruste? Baroca - ekologiška kosmetika, drabužėliai vaikams, žaislai. Auginkime jaunąsias kartas ekologiškai, ta proga Baroca konkurso šešiems daugiausiai simpatijų sulaukusiems mažyliams dovanoja 100 LT vertės čekius. Beja, man irgi idomu, kaip su ta apsauga? Apsaugos kodais? Ar patikrins po balsavimo kas nors, ar saziningai buvo balsuota? Milupos konkurso nuo sukciu net kodai neapsaugojo, bet po konkurso buvo tikrinami balsai. Be galo daug diskvalifikuota. Jeigu mes is 26 vietos atsidurem 4, tai galit pagalvot, kiek buvo sukčių QUOTE(Rustė @ 2009 05 18, 17:17) ...deda foto kas nori, balsuoja kas nori, man tai čia reklaminis konkursas, be konkrečių taisyklių... Konkursų be taisyklių nebūna, šiaip yra įstatymai ribojantys piktnaudžiavimus. Dėl to konkurso taisyklėse paprastai rašoma, kad konkurso organizatoriai, jų giminės neturi teisės dalyvauti konkurse, be to galėtų būti nurodyta, ar dalyvauja visi pvz. Lietuvos piliečiai, ar tokių ir konkrečių ar visų šalių piliečiai, ar tik SM nariai. QUOTE(l'eau @ 2009 05 18, 17:26) ...todėl ir nesuprantu konkurso esmės - kokia prasmė toks konkursas kur sąžiningo rezultato nebus, tik taip parašais apkraunamas forumas Nekokia, oj nekokia konkurso esmė šviečiasi, jei nėra konkrečių taisyklių. QUOTE(l'eau @ 2009 05 18, 17:26) nieks nieko nevartė. jei nuotrauka būtų verta balso, jokių parašų nereikėtų. o kai dar pačiam už savo nuotrauką balsuot galima, tai ir balsuojasi ir parašus dedasi tos, kurių nuotraukos šiaip balsų greičiausiai nė negautų todėl ir nesuprantu konkurso esmės - kokia prasmė toks konkursas kur sąžiningo rezultato nebus, tik taip parašais apkraunamas forumas nu čia reklaminis, ne SM. daro gi laikraštis, SM tik kaip tarpininkas reklamos plotui, ir žmonių agitavimui. čia teisybės ir nebus tokios, kaip stengiamės, kad būtų forumo konkursuose... QUOTE(Rustė @ 2009 05 18, 17:51) nu čia reklaminis, ne SM. daro gi laikraštis, SM tik kaip tarpininkas reklamos plotui, ir žmonių agitavimui. čia teisybės ir nebus tokios, kaip stengiamės, kad būtų forumo konkursuose... Kad surinkti balsus ir taip aišku, kad geriau būti prisiregistravusiems SM. Taigi nemažas šio konkurso šėšėlis krenta ir ant SM tarpininkų, nes rašoma, kad nuotraukas tikrinama SM... > serveris yra SM > balsai SM servery...
perskaiciau visa temele ir uzkliuvo l'eau
parašykit savo sąskaitą - pervesiu pinigų akinukams jei jau mano parašo neįžiūrite. nors čia gal todėl kad priešingai nei kai kurių niurzgų su 'bla bla bla nieks neverčia...', 'bla bla bla
QUOTE(l'eau @ 2009 05 18, 19:12) parašykit savo sąskaitą - pervesiu pinigų akinukams jei jau mano parašo neįžiūrite. nors čia gal todėl kad priešingai nei kai kurių niurzgų su 'bla bla bla nieks neverčia...', 'bla bla bla nu nesakyk, man atrodo mano parašo nuotrauka visai dar nieko nors jei atvirai tai tokias deda, kad čia jau realiai "kad tik dalyvauti"... nors yra labai mielų, estetiškai pateiktų ir gražių nuotraukų
aš parašų nespaudau, nes nuotraukos kad tik dalyvaut/įsidėt į parašą man tikrai neįdomios, juolab kad tų parašų ir nebematau. gal ir nieko. balsuoju už tas, kurios užkliuvo už akies žiūrinėjant. būtent mielos ir gražios tarp tūkstančių kad tik pasirodyt. labai tikiuosi kad šitame konkurse mamytės išsilies ir fotokonkurse kitam bus tikrai gražių ir įdomių nuotraukų, o ne 'hmmm tuoj kaip nors tą vaiko nuotrauką prie temos pritempsiu'
pati jau susitvarkiau ir nebematau tų parašų, o kuriems jie irgi apkrauna - yra toks dalykėlis
ar cia man akinukus siulot?
Pro akinukus matau 2 liniuotes, viena nestumo o kita vestuviu |