Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Dienos mažyliai
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
VI-VA-VI
QUOTE(_Lakūdra_ @ 2009 05 17, 22:20)
Talpinti galite ne daugiau vienos mažylio nuotraukos
*

blush2.gif
man jau geda ,bet niekur ne galiu rasti taisykliu apie ta konkursa doh.gif
tik temos pradzioj, pasase Ruste.
ir esu maciusi kad pas mamytes po 2 liniuotes ,reiske turi keleta nuotrauku ikelusios i konkursa. ax.gif
erikiuxxx
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 05 17, 22:22)
blush2.gif
man jau geda ,bet niekur ne galiu rasti taisykliu apie ta konkursa  doh.gif
tik temos pradzioj,  pasase Ruste.
ir esu maciusi kad pas mamytes po 2 liniuotes ,reiske turi keleta nuotrauku ikelusios i konkursa. ax.gif
*

man atrodo gal vieno vaiko negalima deti kelias foto mirksiukas.gif
bet jai turit 2 ar 3 kleckiukus manaugalima visu po viena ideti ax.gif
gal as klystu,manau Ruste pataisys ax.gif
VI-VA-VI
QUOTE(erikiuxxx @ 2009 05 17, 22:35)
man atrodo gal vieno vaiko negalima deti kelias foto mirksiukas.gif
bet jai turit 2 ar 3 kleckiukus manaugalima visu po viena ideti ax.gif
gal as klystu,manau Ruste pataisys ax.gif
*

ir as taip galvoju bigsmile.gif
galima tik viena nuotrauka vieno vaiko biggrin.gif o jai mamyte turi 2 vaikus ir daugiau tai gali ikelti keleta nuotrauku, skirtingo amziaus vaiku 4u.gif
l'eau
nuorodos nuorodomis, bet kaip jos ištampo puslapį doh.gif ar bent greitai tas konkursas baigsis? ir šiaip koks įdomumas kai balsuoja ne todėl, kad tai gražus mažylis, o tik todėl kad nuoroda paraše? g.gif
Cukraus pudra
QUOTE(_Lakūdra_ @ 2009 05 17, 15:01)
Konkurso laikotarpis 05.11 – 06.11
*

QUOTE(l'eau @ 2009 05 17, 21:49)
nuorodos nuorodomis, bet kaip jos ištampo puslapį doh.gif ar bent greitai tas konkursas baigsis? ir šiaip koks įdomumas kai balsuoja ne todėl, kad tai gražus mažylis, o tik todėl kad nuoroda paraše? g.gif
*

nieks nieko man neištampo schmoll.gif

juk atsidarius ir pamačius, kad vaikutis tau atrodo balso nevertas gali ir nebalsuot.
Rustė
QUOTE(l'eau @ 2009 05 17, 22:49)
*

iki birželio 11d bus smile.gif

aš neprašau balsuoti, kam graži ir miela mano dukrytė, tas ir pabalsuos. nepabalsuos, nu ir taip gerai, ne dėl daug balsų dalyvauju smile.gif

ištampo matyt tada kaip susideda tris, keturias liniuotes...

niekas man nesakė, kad galima tik vieną foto...jur aš čia surasiu visas, kur kieno vaikas doh.gif doh.gif
Dangiuks
Sutinku su Ruste, juk nieks varu nevaro, kad balsuotų, nori balsuoji, nori ne už vieną ar kitą mažylį ar mažylę mirksiukas.gif drinks_cheers.gif
Rustė
QUOTE(Dangiuks @ 2009 05 17, 23:21)
Sutinku su Ruste, juk nieks varu nevaro, kad balsuotų, nori balsuoji, nori ne už vieną ar kitą mažylį ar mažylę mirksiukas.gif  drinks_cheers.gif
*

taip, niekas neverčia smile.gif

P.S. jūsų parašas per didelis, galima tik 1-2 liniuotes, o pas jus trys wink.gif
l'eau
QUOTE(_Lakūdra_ @ 2009 05 17, 22:52)

nieks nieko man neištampo  schmoll.gif

juk atsidarius ir pamačius, kad vaikutis tau atrodo balso nevertas gali ir nebalsuot.

*

pabandykit per mobilų atsidarinėt arba lėtesniu internetu naudotis. juolab kad ne apie jus gi kalbėjau rolleyes.gif
juolab jei mama savo vaiką laiko vertu balsuoti be reklamos tai ji tokio parašo nesideda, jei nelaiko - ir aš negaištu laiko jį spausdama smile.gif jei jau kils noras balsuoti - peržiūrėsiu nuotraukas, parašas tik skatina jo nespausti ir nebalsuoti už jame esančią nuotrauką
QUOTE(Rustė @ 2009 05 17, 23:03)
iki birželio 11d bus smile.gif

tikėjaus kad vyks trumpiau, bet ką gi... smile.gif
apie jokią prievartą neverta kalbėt. man aktualu ne jokios ten prievartos ne jokios ten prievartos, o kiek ilgai teks kentėti puslapio krovimosi apsunkinimą tais parašais ir ar jie negalėtų būti kaip nors sumažinti per nustatymus. na, bet atsakymą jau gavau, tai ką gi, ačiū ir už tiek rolleyes.gif
manno
Sveikutes mamytes,
Peržiūrėjau tik dalį nuotraukyčių ir net nustebau, kai tie patys vaikiukai net tame pačiame fone patalpinti ir 2 ir 3 kartus. Gal išvis nereiktų administratorei patvirtinti to paties vaikiuko antros ar trečios nuotraukytės? Juk čia konkursėlis visiems vaikučiams, o ne vaikiuko asmeninis foto albumas :-) O taisyklės tam ir sukurtos, kad jų laikytis (kuo aiškiausiai parašyta "Talpinti galite ne daugiau vienos mažylio nuotraukos").
*PM*
Ooo naujas konkursas wub.gif
*Persikute*
prabalsuokim mirksiukas.gif
Rustė
QUOTE(manno @ 2009 05 18, 00:15)
Sveikutes mamytes,
Peržiūrėjau tik dalį nuotraukyčių ir net nustebau, kai tie patys vaikiukai net tame pačiame fone patalpinti ir 2 ir 3 kartus. Gal išvis nereiktų administratorei patvirtinti to paties vaikiuko antros ar trečios nuotraukytės? Juk čia konkursėlis visiems vaikučiams, o ne vaikiuko asmeninis foto albumas :-) O taisyklės tam ir sukurtos, kad jų laikytis (kuo aiškiausiai parašyta "Talpinti galite ne daugiau vienos mažylio nuotraukos").
*

tai gi jau rašiau, kad trinu tokias.

iš seniau irgi jei pamatau vienodas.
Delfinna
Labas rytas 4u.gif

Taip ir nesupratau, ar galim bendramžių temoj, pvz., 2008 kovinukai, į pirmą puslapį sudėti nuorodas su konkurse dalyvujanciais vaikučiais? Kad tame forume bendraujančioms mamoms nereiktų eit per visus temos puslapius ir ieškot vaikučių, kad uz juos prabalsuot?

Ačiū, už atsakymą 4u.gif
Divin
Labas rytas,
Konkurse rašo, kad atsitiktiniu būdu bus išrinkta mažylio nuotrauka, tai apie kokią mažylio reklamą galima šnekėti? biggrin.gif Juk tik sužino apie konkursą, mamytės iš karto prisijungia thumbup.gif Linkiu sėkmės!
Papildyta:
QUOTE(Rustė @ 2009 05 18, 08:28)
tai gi jau rašiau, kad trinu tokias.

iš seniau irgi jei pamatau vienodas.
*

Negi galima dėti skirtingas to paties mažylio nuotraukas? mastau.gif Be to 15 min.lt puslapy nėra nuorodos į konkurso taisykles ax.gif Aš tik dabar sugalvojau supermamoj paieškoti blush2.gif bet vis tiek mažai informacijos. Ar konkurse gali dalyvauti tik prisiregistravę supermamoj.lt? g.gif
jurgitaru
siandien labai lengvai pavyko liniuote isikelti, dabar jau atrodo veikia, ane. nu vakar tai kilnojau kilnojau, prakaitavau, vargau... ir dar bereikalingai, nes kazkas streoikavo pas mane matyt.
nu bet jau nuotrauku... kai ilendu paziureti, tai pusdieniui geram... be sanzsu visas perziureti, tai nors pagal liniuotes pabalsuoti galima. kam cia tos liniuotes nepatinka, tai pameginkit perziureti visas nuotraukas - nu beprasmiska, as tiek laiko paroj neturiu blush2.gif
Cukraus pudra
QUOTE(jurgitaru @ 2009 05 18, 08:34)
siandien labai lengvai pavyko liniuote isikelti, dabar jau atrodo veikia, ane.
*

veikia thumbup.gif
jurgitaru
QUOTE(_Lakūdra_ @ 2009 05 18, 09:50)
veikia  thumbup.gif
*

valio clap_1.gif
Betukas
QUOTE(Rustė @ 2009 05 17, 17:16)
AŠ ŽINAU DĖL KO MATOTE TIK SAVO VAIKĄ.

išjunkite langą prieš spausdama ant kitos liniuotės.

ir man taip buvo. susiradau savo vaiką per paiešką, ir nesupratau, kodėl nerodo kitų.
uždarius langą ir paspaudus vėl, atsirado kitas vaikutis tongue.gif
*

Ačiū 4u.gif
Cukraus pudra
QUOTE(l'eau @ 2009 05 17, 22:35)
pabandykit per mobilų atsidarinėt arba lėtesniu internetu naudotis.
*

taigi yra funkcija, kad neodytu parašų g.gif
laukine
QUOTE(_Lakūdra_ @ 2009 05 17, 22:09)
nedėsiu jos.
paliksiu senąją  mirksiukas.gif

*

labai grazus vyrukas wub.gif

Ruste,o ka daryti su tom balsu prasanciom rolleyes.gif pas mane dezute netalpina 100 az lotuliukas.gif

ir del to balsavimo? kam jis reikalingas, jei atsitiktine tvarka jie atrenka, o ne pagal balsu skaiciu? smile.gif

tokie masiniai konkursai, kaip ir milupos buvo manes nezavi schmoll.gif kas didesne gimine turi, kuri per visas ineto kavines praeina kad prabalsuoti, tas ir laimi doh.gif o dar agitacijos el pastu, is nepazistamu zmoniu ohmy.gif
is kur pas zmones tiek laisvo laiko rolleyes.gif

sekmes visoms dalyvaujancioms 4u.gif yra labai mielu vaikuciu wub.gif
Cukraus pudra
QUOTE(laukine @ 2009 05 18, 09:59)
labai grazus vyrukas  wub.gif

Ruste,o ka daryti su tom balsu prasanciom  rolleyes.gif pas mane dezute netalpina 100 az  lotuliukas.gif

ir del to balsavimo? kam jis reikalingas, jei atsitiktine tvarka jie atrenka, o ne pagal balsu skaiciu? smile.gif

tokie masiniai konkursai, kaip ir milupos buvo manes nezavi  schmoll.gif kas didesne gimine turi, kuri per visas ineto kavines praeina kad prabalsuoti, tas ir laimi  doh.gif o dar agitacijos el pastu, is nepazistamu zmoniu ohmy.gif
is kur pas zmones tiek laisvo laiko  rolleyes.gif

sekmes visoms dalyvaujancioms  4u.gif yra labai mielu vaikuciu  wub.gif
*

dėkui 4u.gif

oho unsure.gif

aš į paštą negavau jokio prašymo balsuot. į až irgi. lotuliukas.gif
Beautiful Life
QUOTE(_Lakūdra_ @ 2009 05 17, 16:25)
unsure.gif
kad marguoja tai suprantu, juk tam ir yra duota nuoroda po foto, kad ją įsidėt. bet kad eit į temą kurioj nebendrauji ir prašyt balso  g.gif

*

Vienas is variantu
http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...2085&st=420
zinute nr. 429 , bet tikrai ir daugiau tokiu maciau g.gif
Cukraus pudra
QUOTE(Beautiful Life @ 2009 05 18, 10:54)
Vienas is variantu
http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...2085&st=420
zinute nr. 429 , bet tikrai ir daugiau tokiu maciau  g.gif
*

keistos tos mamos...
man kai šitaip prašo kaip tik balsuot nesinori.
areida
o tai nesupratau..uz savo vaika irgi galima balsuot? rolleyes.gif
tundra doh.gif pabandziau katik,ir galima bigsmile.gif
Cukraus pudra
QUOTE(alvyde @ 2009 05 18, 11:07)
o tai nesupratau..uz savo vaika irgi galima balsuot? rolleyes.gif
*

taip
areida
QUOTE(_Lakūdra_ @ 2009 05 18, 12:07)
taip
*

biggrin.gif blush2.gif
l'eau
QUOTE(_Lakūdra_ @ 2009 05 18, 12:01)
keistos tos mamos...
man kai šitaip prašo kaip tik balsuot nesinori.

*

va būtent. kai yra parašas automatiškai dingsta noras jį spausti, nes matyti kad pati mama nelaiko savo vaiko gauti balsų ir taip. kad bent tie parašai mažesni ir mažiau apkraunantys būtų, tai ne iškart prasideda 'nieks neverčia balsuoti bla bla', nors visai ne dėl agitacijų ir galimybės paspausti tie parašai nežavi rolleyes.gif
Cukraus pudra
QUOTE(alvyde @ 2009 05 18, 11:08)
biggrin.gif blush2.gif
*

pas jus per daug liniuočių

QUOTE(l'eau @ 2009 05 18, 12:14)
va būtent. kai yra parašas automatiškai dingsta noras jį spausti, nes matyti kad pati mama nelaiko savo vaiko gauti balsų ir taip. kad bent tie parašai mažesni ir mažiau apkraunantys būtų, tai ne iškart prasideda 'nieks neverčia balsuoti bla bla', nors visai ne dėl agitacijų ir galimybės paspausti tie parašai nežavi rolleyes.gif
*

išvartei doh.gif
parašas yra gerai. SM organizuojamas konkursas tai SM narės ir balsuoja, o ne giminės ar kaimynai.

man nekyltų pirštas balsuot, jei kažkas ateitų į temą kurioje nebendrauja ir paprašytų balso.
Rustė
QUOTE(Delfinna @ 2009 05 18, 08:41)
Labas rytas  4u.gif

Taip ir nesupratau, ar galim bendramžių temoj, pvz., 2008 kovinukai, į pirmą puslapį sudėti nuorodas su konkurse dalyvujanciais vaikučiais? Kad tame forume bendraujančioms mamoms nereiktų eit per visus temos puslapius ir ieškot vaikučių, kad uz juos prabalsuot?

Ačiū, už atsakymą  4u.gif
*

negalima.
užtenka jau to, kad į parašus įsikėlti leido.

QUOTE(Divin @ 2009 05 18, 09:15)
Labas rytas,
Konkurse rašo, kad atsitiktiniu būdu bus išrinkta mažylio nuotrauka, tai apie kokią mažylio reklamą galima šnekėti? biggrin.gif Juk tik sužino apie konkursą, mamytės iš karto prisijungia thumbup.gif Linkiu sėkmės!
Papildyta:

Negi galima dėti skirtingas to paties mažylio nuotraukas? mastau.gif Be to 15 min.lt puslapy nėra nuorodos į konkurso taisykles ax.gif Aš tik dabar sugalvojau supermamoj paieškoti blush2.gif bet vis tiek mažai informacijos. Ar konkurse gali dalyvauti tik prisiregistravę supermamoj.lt? g.gif
*

tai daugiausiai surinkusi balsų foto irgi bus apdovanota.

QUOTE(laukine @ 2009 05 18, 10:59)
labai grazus vyrukas  wub.gif

Ruste,o ka daryti su tom balsu prasanciom  rolleyes.gif pas mane dezute netalpina 100 az  lotuliukas.gif

tokie masiniai konkursai, kaip ir milupos buvo manes nezavi  schmoll.gif kas didesne gimine turi, kuri per visas ineto kavines praeina kad prabalsuoti, tas ir laimi  doh.gif o dar agitacijos el pastu, is nepazistamu zmoniu ohmy.gif
is kur pas zmones tiek laisvo laiko  rolleyes.gif

sekmes visoms dalyvaujancioms  4u.gif yra labai mielu vaikuciu  wub.gif
*

šlykštu kaip jau net ir A rašinėja..
jei ką labai erzina, rašykite man nikus AŽ, nubausim.

dėl tų trijų liniuočių paraše reikia įspėjimą viešai...nu niekaip tos mamos nesupranta, kad nuorodą į konkursą yra irgi liniuotė...
Rustė
šalinama narės nuotrauka, per visas temas pasistengė...

QUOTE(giedrehp @ 2009 05 18, 09:43)
user posted image
labas mergytes,prabalsuokit ir uz mano pupa Auguste-Dominyka,aciu thumbup.gif
*

Fox_lady
QUOTE(laukine @ 2009 05 18, 10:59)

sveikos
mes irgi dalyvaujam konkurse. ir irgi toks klausimas kilo, paskaičius šio konkurso anonsą. Koks tikslas balsuoti?
Ruste? rolleyes.gif
laukine
QUOTE(_Lakūdra_ @ 2009 05 18, 13:17)

parašas yra gerai. SM organizuojamas konkursas tai SM narės ir balsuoja, o ne giminės ar kaimynai.

*

kad nubalsuoti nebutina buti SM nariu tongue.gif
VI-VA-VI
QUOTE(Fox_lady @ 2009 05 18, 15:26)
rolleyes.gif
*

tai daugiausiai surinkusi balsų foto irgi bus apdovanota. 4u.gif
Cukraus pudra
QUOTE(Rustė @ 2009 05 18, 13:03)
tai daugiausiai surinkusi balsų foto irgi bus apdovanota.
*

QUOTE(Fox_lady @ 2009 05 18, 14:26)
sveikos
mes irgi dalyvaujam konkurse. ir irgi toks klausimas kilo, paskaičius šio konkurso anonsą. Koks tikslas balsuoti?
Rusterolleyes.gif
*

skaityt reik tongue.gif
Divin
O kur užrašytos konkurso taisyklės? Dabar iškylo paprasčiausias klausimas, ar ne Lietuvos piliečiams galioja konkursas, juk SM prisiregistruoja ir mamytės iš kitų šalių karts nuo karto atvažiuojančios į Lietuvėlę, nors kaip supratau iš kalbų čia konkurse gali dalyvauti ir ne SM nariai? Ką darysit, jei konkursą laimės ne lietuviai? cool.gif Ir kažkaip nerašoma apie pačių SM šeimininkų dalyvavimą-nedalyvavimą mirksiukas.gif
Be to yra visokiausių hakerinių programų, galinčių "prabalsuoti", juk apsaugos kodo nėra. mastau.gif Nors yra naujausių, kur ir tą nulaužia irnesakyk.gif Čia tik pamastymai wink.gif Aš pažistamiems hakeriams griežtai uždraudžiau balsuoti už mane lotuliukas.gif
Neradau ir kada pasibaigia konkursas blush2.gif
kittychan
Labai labai atsiprasom kad kelias nuotraukytes ikelem, kai mes jas nusiuntem dar taisykliu tokiu neradau, kad negalima siusti keliu blush2.gif be to ir mazyliu nuotraukyciu dar visai nedaug buvo.. bet dabar kaip pagalvoji, jei kiekvienas po kelias sius, tai sausakimsa svetaine bus smile.gif rasau Rustei i AZ, kad istrintu
O cia tai tiesa apie tuos hakerinius serverius, kur IP galima paslepti, nereikia didelio mokslo ar hakeriu but , kad sugebetum pasinaudot, bet kaip sakoma kiekvieno sazines reikalas, net nezinau ar, butu kaip nors imanoma svetaine apsaugot g.gif
Rustė
QUOTE(inga v @ 2009 05 17, 10:15)
labu
gal galit uz mus prabalsuoti
aciu
*

šalinama foto už agitacijas, eina per temas prašinėdama.

deda foto kas nori, balsuoja kas nori, man tai čia reklaminis konkursas, be konkrečių taisyklių.

svarbu forume, kad nespamintų su tais prašymais.
l'eau
QUOTE(_Lakūdra_ @ 2009 05 18, 13:17)
išvartei  doh.gif

man nekyltų pirštas balsuot, jei kažkas ateitų į temą kurioje nebendrauja ir paprašytų balso.

*

nieks nieko nevartė. jei nuotrauka būtų verta balso, jokių parašų nereikėtų. o kai dar pačiam už savo nuotrauką balsuot galima, tai ir balsuojasi ir parašus dedasi tos, kurių nuotraukos šiaip balsų greičiausiai nė negautų irnesakyk.gif

todėl ir nesuprantu konkurso esmės - kokia prasmė toks konkursas kur sąžiningo rezultato nebus, tik taip parašais apkraunamas forumas rolleyes.gif
Helene
Sveiki, o per kiek laiko patvirtina nusiusta nuotraukyte, nes jau senokai issiuntem, bet dar savo mazylio nerandam galerijoje verysad.gif ???
Papildyta:
QUOTE(Helene @ 2009 05 18, 17:41)
Sveiki, o per kiek laiko patvirtina nusiusta nuotraukyte, nes jau senokai issiuntem, bet dar savo mazylio nerandam galerijoje  verysad.gif ???
*

jau radom!!!!! thumbup.gif
Delfinna
QUOTE(Fox_lady @ 2009 05 18, 15:26)
sveikos
Rusterolleyes.gif
*

Baroca - ekologiška kosmetika, drabužėliai vaikams, žaislai. Auginkime jaunąsias kartas ekologiškai, ta proga Baroca konkurso šešiems daugiausiai simpatijų sulaukusiems mažyliams dovanoja 100 LT vertės čekius.

Beja, man irgi idomu, kaip su ta apsauga? Apsaugos kodais? Ar patikrins po balsavimo kas nors, ar saziningai buvo balsuota?

Milupos konkurso nuo sukciu net kodai neapsaugojo, bet po konkurso buvo tikrinami balsai. Be galo daug diskvalifikuota. Jeigu mes is 26 vietos atsidurem 4, tai galit pagalvot, kiek buvo sukčių blink.gif blink.gif
Divin
QUOTE(Rustė @ 2009 05 18, 17:17)
...deda foto kas nori, balsuoja kas nori, man tai čia reklaminis konkursas, be konkrečių taisyklių...
*

Konkursų be taisyklių nebūna, šiaip yra įstatymai ribojantys piktnaudžiavimus. Dėl to konkurso taisyklėse paprastai rašoma, kad konkurso organizatoriai, jų giminės neturi teisės dalyvauti konkurse, be to galėtų būti nurodyta, ar dalyvauja visi pvz. Lietuvos piliečiai, ar tokių ir konkrečių ar visų šalių piliečiai, ar tik SM nariai.
QUOTE(l'eau @ 2009 05 18, 17:26)
...todėl ir nesuprantu konkurso esmės - kokia prasmė toks konkursas kur sąžiningo rezultato nebus, tik taip parašais apkraunamas forumas rolleyes.gif ...
*

Nekokia, oj nekokia konkurso esmė šviečiasi, jei nėra konkrečių taisyklių. schmoll.gif O dėl parašo, kaip tam anekdote... user posted image
hihihi.gif
Rustė
QUOTE(l'eau @ 2009 05 18, 17:26)
nieks nieko nevartė. jei nuotrauka būtų verta balso, jokių parašų nereikėtų. o kai dar pačiam už savo nuotrauką balsuot galima, tai ir balsuojasi ir parašus dedasi tos, kurių nuotraukos šiaip balsų greičiausiai nė negautų irnesakyk.gif

todėl ir nesuprantu konkurso esmės - kokia prasmė toks konkursas kur sąžiningo rezultato nebus, tik taip parašais apkraunamas forumas rolleyes.gif
*

nu čia reklaminis, ne SM.

daro gi laikraštis, SM tik kaip tarpininkas reklamos plotui, ir žmonių agitavimui.

čia teisybės ir nebus tokios, kaip stengiamės, kad būtų forumo konkursuose...

Divin
QUOTE(Rustė @ 2009 05 18, 17:51)
nu čia reklaminis, ne SM.

daro gi laikraštis, SM tik kaip tarpininkas reklamos plotui, ir žmonių agitavimui.

čia teisybės ir nebus tokios, kaip stengiamės, kad būtų forumo konkursuose...
*

Kad surinkti balsus ir taip aišku, kad geriau būti prisiregistravusiems SM. Taigi nemažas šio konkurso šėšėlis krenta ir ant SM tarpininkų, nes rašoma, kad nuotraukas tikrinama SM... > serveris yra SM > balsai SM servery... mastau.gif Oj atrodo mane ištrins, kaip mano temą net neperspėjus ir neleidus pasiteisinti - be jokio teismo hihihi.gif
sssagis
perskaiciau visa temele ir uzkliuvo l'eau doh.gif biggrin.gif matyt pyksta kad neturi ka i parasa isidet hihihi.gif nebent vyra lotuliukas.gif blush2.gif
l'eau
parašykit savo sąskaitą - pervesiu pinigų akinukams jei jau mano parašo neįžiūrite. nors čia gal todėl kad priešingai nei kai kurių niurzgų su 'bla bla bla nieks neverčia...', 'bla bla bla doh.gif ' ir 'bla bla bla pyktis' komentuojančių moderatorei skirtas žinutes jis netgi prasmę turi, o ne siūlo už ką nors balsuot ir yra toks kaip tūkstančiai kitų. jei jis jau taip užkliuvo kad per kaktą pliaukšit ir net pyktis susivaideno, pralinksmėkit biški, nes dar raukšlių atsiras mirksiukas.gif jei jau nerūpi kad perkrauti parašai lėtina krovimąsi tiems kurie naudojasi wap'u ir lėtesniu internetu bei laikote savo nuotraukas nevertas gauti balsų be parašo įsidėjimo taip kad netgi pykčiai vaidenas ir kyla noras paniurzgėt - gi nieks nedraudžia jų dėtis jei jau įdomesnio/prasmingo susikurt negalit/nenorit/nemokat, tik pralinksmėkit biški rolleyes.gif
Rustė
QUOTE(l'eau @ 2009 05 18, 19:12)
parašykit savo sąskaitą - pervesiu pinigų akinukams jei jau mano parašo neįžiūrite. nors čia gal todėl kad priešingai nei kai kurių niurzgų su 'bla bla bla nieks neverčia...', 'bla bla bla doh.gif ' ir 'bla bla bla pyktis' komentuojančių moderatorei skirtas žinutes jis netgi prasmę turi, o ne siūlo už ką nors balsuot ir yra toks kaip tūkstančiai kitų. jei jis jau taip užkliuvo kad per kaktą pliaukšit ir net pyktis susivaideno, pralinksmėkit biški, nes dar raukšlių atsiras mirksiukas.gif jei jau nerūpi kad perkrauti parašai lėtina krovimąsi tiems kurie naudojasi wap'u ir lėtesniu internetu bei laikote savo nuotraukas nevertas gauti balsų be parašo įsidėjimo taip kad netgi pykčiai vaidenas ir kyla noras paniurzgėt - gi nieks nedraudžia jų dėtis jei jau įdomesnio/prasmingo susikurt negalit/nenorit/nemokat, tik pralinksmėkit biški rolleyes.gif
*

nu nesakyk, man atrodo mano parašo nuotrauka visai dar nieko ax.gif kaip manai?

nors jei atvirai tai tokias deda, kad čia jau realiai "kad tik dalyvauti"...

nors yra labai mielų, estetiškai pateiktų ir gražių nuotraukų smile.gif
l'eau
aš parašų nespaudau, nes nuotraukos kad tik dalyvaut/įsidėt į parašą man tikrai neįdomios, juolab kad tų parašų ir nebematau. gal ir nieko. balsuoju už tas, kurios užkliuvo už akies žiūrinėjant. būtent mielos ir gražios tarp tūkstančių kad tik pasirodyt. labai tikiuosi kad šitame konkurse mamytės išsilies ir fotokonkurse kitam bus tikrai gražių ir įdomių nuotraukų, o ne 'hmmm tuoj kaip nors tą vaiko nuotrauką prie temos pritempsiu' smile.gif aišku patiktų bent biški mažesni prašai, bet ką jau čia, va jau yra niurzgančių kurie neperskaitę kad kai kuriems jie internetą apkrauna ima niurzgėt apie nevertimą balsuot irnesakyk.gif
pati jau susitvarkiau ir nebematau tų parašų, o kuriems jie irgi apkrauna - yra toks dalykėlis smile.gif tik dar neradau kaip į wap'ą suinstaliuot smile.gif
sssagis
ar cia man akinukus siulot? bigsmile.gif Aciu, bet jau turiu rolleyes.gif

Pro akinukus matau 2 liniuotes, viena nestumo o kita vestuviu g.gif jeigu klystu tai gal stipresniu akinuku reiketu? g.gif unsure.gif
Rustė
QUOTE(sigasss @ 2009 05 18, 19:42)
ar cia man akinukus siulot?  bigsmile.gif  Aciu, bet jau turiu  rolleyes.gif 

Pro akinukus matau 2 liniuotes, viena nestumo o kita vestuviu  g.gif  jeigu klystu tai gal stipresniu akinuku reiketu?  g.gif  unsure.gif
*

aš tai matau vieną draugystės, o kitą "iki pasaulio pamatymo" liko tiek ir tiek...

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.