Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Dienos mažyliai
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Imen
QUOTE(Rustė @ 2009 05 29, 14:54)
patvirtinau jau visa, kiek buvo.

jūsų parašas per didelis, vieną liniuotę reikia išimti.
*

Dekui smile.gif

Na va ir mano zuikelis jau renka taskiukus, tik kolkas dar 0 balsu blush2.gif
melana
QUOTE(Rustė @ 2009 05 29, 12:58)
įdėkite vardą ir metukus vaikučio, ir kaip atrodo nuotraukoje, aš įdėsiu jums  į parašą nuorodą smile.gif
*

Kotryna, 1m.9men. Sėdi išsišiepus ir apsikabinus lėlytę ax.gif

Iš anksto dėkoju 4u.gif
Rustė
QUOTE(melana @ 2009 05 29, 14:05)
Kotryna, 1m.9men.  Sėdi išsišiepus ir apsikabinus lėlytę  ax.gif

Iš anksto dėkoju 4u.gif
*

jau smile.gif

dabar kas kartą rašydama, įjunkite parašą (apačioje po atsakymo langu, reikia uždėti varnelę)
nirce
QUOTE(Dijja @ 2009 05 29, 13:55)
Man ir siandien balsuot neleidzia blink.gif  unsure.gif  verysad.gif
*

as nesuprantu,nerodo man jusu mergytes g.gif rodo visus vaikucius g.gif
melana
QUOTE(Rustė @ 2009 05 29, 13:07)
jau smile.gif

dabar kas kartą rašydama, įjunkite parašą (apačioje po atsakymo langu, reikia uždėti varnelę)
*

labai ačiū 4u.gif
Raganiukštė
QUOTE(Treja @ 2009 05 29, 13:16)
Fainuolė kokia bigsmile.gif Prabalsavau mirksiukas.gif
*

Ačiū smile.gif Visi sako, kad į tėtį panaši smile.gif
TUKUTIS 1978 07 31
QUOTE(Rustė @ 2009 05 29, 12:29)
aš irgi negudri.

mano vaikas tik per parašus renkasi balsus.
bet laimėti tai nesitikiu, dalyvauju ne dėl to.

yra tokių mamų, kurios žūt būt nori laimėti, ir daro viską, kad taip atsitiktų...

tačiau šiuo atveju tikslas nepateisina priemonių...
*

Ruste , o del ko dalyvauji?
Rustė
QUOTE(nirce @ 2009 05 29, 14:15)
as nesuprantu,nerodo man jusu mergytes g.gif  rodo visus vaikucius g.gif
*

išjunkite langą ir per naują paspauskite nuorodą vėl, turėtų rodyti smile.gif

QUOTE(TUKUTIS 1978 07 31 @ 2009 05 29, 14:39)
Ruste , o del ko dalyvauji?
*

dalyvauju, nes kaip ir visos, manau, kad mano dukra gražiausias vaikas pasaulyje tongue.gif

šiaip ir dėl įdomumo, nu gal pasiseks ir atsitiktinai išrinks tongue.gif
bet balsų daugiausiai surinkti nesiekiu smile.gif
TUKUTIS 1978 07 31
QUOTE(Rustė @ 2009 05 29, 13:43)
dalyvauju, nes kaip ir visos, manau, kad mano dukra gražiausias vaikas pasaulyje tongue.gif

šiaip ir dėl įdomumo, nu gal pasiseks  ir atsitiktinai išrinks tongue.gif
bet balsų daugiausiai surinkti nesiekiu smile.gif
*

Kas saziningai dalyvauja niekada nelaimi biggrin.gif .nu tikiuosi jums pasiseks 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Tik gaila,kad neturit galimybes matyt kiek kartu balsuojamam is vieno kompo, tada zaidimas butu saziningas smile.gif
nirce
QUOTE(Rustė @ 2009 05 29, 14:43)
*

vis tiek nerodo tos mergytes,visu kitu kur paspaudi ant nuorodos rodo normaliai po viena vaikiuka,o pas Dijja rodo visus g.gif
jurgitaru
QUOTE(nirce @ 2009 05 29, 15:29)
vis tiek nerodo tos mergytes,visu kitu kur paspaudi ant nuorodos rodo normaliai po viena vaikiuka,o pas Dijja rodo visus g.gif
*

aga, ir vakar lygiai taip pat rode pirma puslapi, tai mes ugnes ieskojom per paieska ax.gif kazkas su tuo parasiuku nelabai ten g.gif
Emja
QUOTE(nirce @ 2009 05 29, 13:15)
as nesuprantu,nerodo man jusu mergytes g.gif  rodo visus vaikucius g.gif
*

Man rodo ax.gif
QUOTE(TUKUTIS 1978 07 31 @ 2009 05 29, 13:48)
Kas saziningai dalyvauja niekada nelaimi   biggrin.gif
*

Ir aš taip manau, ale vis tiek dalyvaujam rolleyes.gif
Dijja
padariau is naujo parasiuka, gal dabar rodys? g.gif bet man vis dar neleidzia balsuot uz savo mergaite verysad.gif
nirce
QUOTE(Dijja @ 2009 05 29, 17:11)
padariau is naujo parasiuka, gal dabar rodys? g.gif  bet man vis dar neleidzia balsuot uz savo mergaite verysad.gif
*

na va,dabar tvarkoj thumbup.gif
kokia grazute wub.gif
TUKUTIS 1978 07 31
Neliudekit, kam balsuot neleidzia uz savo mazylius, man jau dvi dienas neleidzia , nors sausainukus vis istrinu sad.gif
viktutes
QUOTE(TUKUTIS 1978 07 31 @ 2009 05 29, 18:12)
Neliudekit, kam balsuot neleidzia uz savo mazylius, man jau dvi dienas neleidzia , nors sausainukus vis istrinu  sad.gif
*

o man šiandien leido du kartus už tavo ir dar už kažkieno vaiką pabalsuot, naudojuosi tik mozila g.gif , o už saviškį galiu vieną kartą, o kartais ir neduoda, na, o gal vis pabandau netinkamu metu g.gif .....na nesvarbu.....
TUKUTIS 1978 07 31
QUOTE(viktutes @ 2009 05 29, 17:23)
o man šiandien leido du kartus už tavo ir dar už kažkieno vaiką pabalsuot, naudojuosi tik mozila g.gif , o už saviškį galiu vieną kartą, o kartais ir neduoda, na, o gal vis pabandau netinkamu metu g.gif .....na nesvarbu.....
*

Nu ir mistika su siuo konkursu biggrin.gif
Dirty Diana
QUOTE(viktutes @ 2009 05 29, 18:23)
*

va man irgi viena diena leido po du kartus balsuoti, cia mistika su tuo balsavimu ax.gif
sanli
bet jau kiek tų mažylių dalyvauja šiame konkurse biggrin.gif oho tai peržiūrėti visus be šanso schmoll.gif smile.gif
Papildyta:
aš balsavau man tai leido,reiks bandyti kitą kartą dar balsuot g.gif
superineMamyte
o kiek supratau, tai laimingieji bus tik 6 mazyliai ax.gif
Asta.G.
O galetu visi laimeti blush2.gif thumbup.gif
Dijja
Virsune jau mad.gif mad.gif man ir siandien raso kad as jau balsavau gun_bandana.gif gun_bandana.gif
Asta.G.
o man leidzia kelis kart per diena balsuot g.gif tongue.gif
rasyte969
uz savo balsuoti man jau savaite neleidzia verysad.gif
Adelle
QUOTE(rasyte969 @ 2009 05 30, 10:27)
uz savo balsuoti man jau savaite neleidzia verysad.gif
*

O kodėl parašiuko čia neįsidėjot- būčiau prabalsavusi aš. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Dijja @ 2009 05 30, 09:45)
Virsune jau mad.gif  mad.gif  man ir siandien raso kad as jau balsavau gun_bandana.gif  gun_bandana.gif
*

Aš irgi jau kelias dienas negaliu balsuot, rašo, kad balsavau... verysad.gif Nesuprantu, kas čia daros. g.gif
Ramunita
keista,kad jums neleidžia balsuot g.gif
gal pabandykit susimesti papildomą naršyklę?
Adelle
QUOTE(Ramunita @ 2009 05 30, 22:57)
keista,kad jums neleidžia balsuot  g.gif
gal pabandykit susimesti papildomą naršyklę?
*

Nei per vieną naršyklę neleidžia - turiu Opera, Mozila, Explorer, visose rašo - "jūs jau balsavote". Nesuprantu kas yra. Skaitau vis, kad kitos gali, kodėl aš jau kelias dienas negaliu? g.gif Įdomiai kažkaip čia. verysad.gif
Ai, bent nors už kitus galiu balsuot, tai ir balsuoju, dalinu balsiukus visiems kiek tik laiko netrūksta, ypač jei parašiuką kur pamatau. smile.gif Kokios gražutės jūsų mergytės wub.gif
Dijja
Man jau leidzia, issitryniau slapukus ir leido tongue.gif
Omrum
karsta.gif na va kol geriau neskania žolėlių arbata pabalsavau už visus lelius kurie skundiesi kad neleidžia balsuot biggrin.gif o tas berniukas ( nepamenu kieno) kur su plyta dažniausiai pataikau už jį pabalsuot neskaitant visu pažįstamu lelkas kur skype įsidėjo biggrin.gif

nesinervinkit mamkos , jei ne jus pačios už saviškius balsuosit kitos už Jūsų pabalsuos mirksiukas.gif
Adelle
QUOTE(Lera @ 2009 05 30, 23:37)
karsta.gif na va kol geriau neskania žolėlių arbata pabalsavau už visus lelius kurie skundiesi kad neleidžia balsuot  biggrin.gif 
nesinervinkit mamkos , jei ne jus pačios už saviškius balsuosit kitos už Jūsų pabalsuos  mirksiukas.gif
*

Ačiū 4u.gif
O jūs nedalyvaujat? Pabalsuočiau už jus 4u.gif
Adelle
QUOTE(Dijja @ 2009 05 30, 23:21)
*

Reiks ir man pabandyt ištrint. O kokia gražutė jūsų dukrytė, kasos kokios wub.gif
Dirty Diana
labas rytas,
jau nedaug beliko iki sito konkurso pabaigos, o jei tikrai tik 6 vaikuciai kazka laimes, tai gaila, nors paguodos prizus galetu laimeti koks 100 wub.gif
nirce
QUOTE(kruopa12 @ 2009 05 31, 09:11)
labas rytas,
jau nedaug beliko iki sito konkurso pabaigos, o jei tikrai tik 6 vaikuciai kazka laimes, tai gaila, nors paguodos prizus galetu laimeti koks 100 wub.gif
*

drinks_cheers.gif
tikrai galetu daugiau vaikuciu apdovanoti,juk dalyviu skaicius labai didelis ax.gif
Omrum
QUOTE(Marijai @ 2009 05 30, 23:11)
Ačiū  4u.gif
O jūs nedalyvaujat? Pabalsuočiau už jus  4u.gif
*

nea , kažkaip man nepatinka tokio pobūdžio konkursai , gal dėl to kad vaikas jau dičkis smile.gif bet mielai kai prisimenu pabalsuoju už kitus smile.gif
Delfinna
QUOTE(kruopa12 @ 2009 05 31, 09:11)
labas rytas,
*

Aga, kaip ir Milupoj, galetu koks 100 staigmeneles gaut bigsmile.gif
Juk tiek maziuku dalyvauja smile.gif
superineMamyte
QUOTE(Dijja @ 2009 05 30, 20:21)
*

o kaip tu tai padarei blush2.gif pamokink ir mus thumbup.gif
TUKUTIS 1978 07 31
Labutis, as tai taip darau ieinu i tools, tada susirandu cookies ir istrinu, kartais leidzia balsuoti clap.gif
kristineled
laba diena,

siunčiu nuorodą su nuotraukyte savo panelės, tik nežinau ar būtent taip ir reikiamui asmeniui tai darau-pirmas kartas:)

user posted image

viktutes
QUOTE(Lera @ 2009 05 30, 23:37)
karsta.gif na va kol geriau neskania žolėlių arbata pabalsavau už visus lelius kurie skundiesi kad neleidžia balsuot  biggrin.gif  o tas berniukas ( nepamenu kieno) kur su plyta dažniausiai pataikau už jį pabalsuot neskaitant visu pažįstamu lelkas kur skype įsidėjo  biggrin.gif
*

ojei, čia turbūt už maniškį biggrin.gif , tai jau ąčiukas dideliausias biggrin.gif, o ašų vis maniau, kad tik pažįstami čia už mus pabalsuoja, nors tiesą pasakius skaičius balsų, gal ir leido manyt, kad ir dar kažkas pabalsuoja smile.gif 4u.gif
tiesą pasakius ne svarbu mums tie prizai, man šiaip toks kvailas azartas užėjęs, juk pirmą kartą dalyvaujam, kažkokiam konkurse, tai ir balsuoju kasdieną ir vyrui liepiu, bet tas kartais pamiršta lotuliukas.gif, nors jei kažką laimėtume, tai būtų tiesiog malonu ir tiek laugh.gif

kristineled
jūsų tai namatau vaikiuko, arba parašas neteisingai įdėtas, raba tiesiog dar nepatvirtinta nuotraukėlė g.gif
sssagis
QUOTE(viktutes @ 2009 05 31, 18:10)
tiesą pasakius ne svarbu mums tie prizai, man šiaip toks kvailas azartas užėjęs, juk pirmą kartą dalyvaujam, kažkokiam konkurse, tai ir balsuoju kasdieną ir vyrui liepiu, bet tas kartais pamiršta lotuliukas.gif, nors jei kažką laimėtume, tai būtų tiesiog malonu ir tiek  laugh.gif
*

drinks_cheers.gif mes irgi pirma karta ax.gif ir laimet nesitikim smile.gif
Ramunita
QUOTE(Marijai @ 2009 05 30, 23:06)
Kokios gražutės jūsų mergytės  wub.gif
*

d4kui smile.gif na,ne mano jos,bet mylimos labai smile.gif
o dėl laimėjimo tai irnesakyk.gif Šiaip tokie konkursėliai yra galimybė vaikui patekti į kokią reklamą ar dar kur rolleyes.gif
Elizabeth**
QUOTE(Marijai @ 2009 05 30, 23:06)
Skaitau vis, kad kitos gali, kodėl aš jau kelias dienas negaliu?  g.gif Įdomiai kažkaip čia.  verysad.gif

*

ne tu viena ... 4u.gif ir man jau antra diena raso, kad "jus jau balsavote"... o mano brolis apskritai prabalsuot tik viena karta galejo, o visus kitus ismeta ta pati uzrasa... unsure.gif
Murrr
QUOTE(giedrute_82 @ 2009 05 31, 22:43)
ne tu viena ... 4u.gif ir man jau antra diena raso, kad "jus jau balsavote"... o mano brolis apskritai prabalsuot tik viena karta galejo, o visus kitus ismeta ta pati uzrasa...  unsure.gif
*

drinks_cheers.gif Pas mano drauge tas pats.Prabalsavo karta ir iki siol "jus jau balsavote" unsure.gif
jurgitaru
pabalsavau uz visus sioj temoj esancius vaikucius, kasdien balsuoju. pas mane kazkaip pakankamai tvarkingai, leidzia karta paroj balsuoti, manau (nu labai stipriai neseku laiko, o be to savaitgali isvis neturejau interneto, prie juros buvom bigsmile.gif )
idomu, kaip cia tas konkursas pasibaigs... keistas jis man toks visas g.gif
esttrela
QUOTE(jurgitaru @ 2009 06 01, 09:59)
pabalsavau uz visus sioj temoj esancius vaikucius, kasdien balsuoju. pas mane kazkaip pakankamai tvarkingai, leidzia karta paroj balsuoti, manau (nu labai stipriai neseku laiko, o be to savaitgali isvis neturejau interneto, prie juros buvom bigsmile.gif )
idomu, kaip cia tas konkursas pasibaigs... keistas jis man toks visas g.gif
*

labas rytas na mes nors nedalyvaujam bet stengiuosi uz visus maziukus pabalsuot ir visur leidzia prabalsuot blush2.gif o tegu laimi tikrai vertas maziukas ar mazyle tikrai palaikysim ir nepavydesim drinks_cheers.gif clap_1.gif photo.gif
TUKUTIS 1978 07 31
LABAS RYTAS, LABAI ACIU MAMYTES wub.gif , KAS BALSUOJATE IR UZ MANO SUNELY, NORS MAN PACIAI JAU KELINTA DIENA NELEIDZIA sad.gif O SIANDIEN ISVIS NUSTEBINO, BANDAU PRISIJUNGTI O MAN RASO SVEIKAS SVETY, TAI REIKEJO IS NAUJO REGISTRUOTIS:(
esttrela
QUOTE(TUKUTIS 1978 07 31 @ 2009 06 01, 10:26)
LABAS RYTAS, LABAI ACIU MAMYTES wub.gif  , KAS BALSUOJATE IR UZ MANO SUNELY, NORS MAN PACIAI JAU KELINTA DIENA NELEIDZIA sad.gif O SIANDIEN ISVIS NUSTEBINO, BANDAU PRISIJUNGTI O MAN RASO SVEIKAS SVETY, TAI REIKEJO IS NAUJO REGISTRUOTIS:(
*

nu as uz tavo suneli prabalsavau net dusikius siandien ir vakar ir uzvakar 4u.gif nenusimink tukuti thumbup.gif
Omrum
QUOTE(viktutes @ 2009 05 31, 17:10)
ojei, čia turbūt už maniškį biggrin.gif
*

aha pažiūrėjau tikrai taviškis biggrin.gif ta proga pabalsavau dar biggrin.gif kažkaip e už visus ir man šiandien duoda balsuot , bet už ką dave pabalsavau. pastebėjau kad šis konkursas be aptarinėjimu ir varimu vieni ant kitu nes foto tiek daug kad visu neapkalbėsi lotuliukas.gif thumbup.gif
SuperMama
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.