Turim skaitmeninę kamerą, baigiam prifilmuoti antrą kasetę. Prie kameros pridėtam CD kažkokios pievos buvo, greičiausiai ne nuo tos kameros CD, tingisi dabar su pardavėju aiškintis, nes jau senokai pirkom. O internete galima rasti visko, tik reikia žinoti, ko ieškoti
QUOTE(Jauja @ 2005 09 04, 23:10) Turim skaitmeninę kamerą, baigiam prifilmuoti antrą kasetę. Prie kameros pridėtam CD kažkokios pievos buvo, greičiausiai ne nuo tos kameros CD, tingisi dabar su pardavėju aiškintis, nes jau senokai pirkom. O internete galima rasti visko, tik reikia žinoti, ko ieškoti Dabar taip radau labai super programa tikrai tau patiks
Spausk sita nuorodatik ispeju kad cia demo versija veikianti 30 d. pilna versija kainuoja 250 lt, o demo versija "sveria" 180mb tad pasiruosk siek tiek palaukti kol parsius
beje, turi firewire korta ir kabeli video perrasymui?
Aš čia ne į temą, bet Svajuko avataras pralinksmėjo
QUOTE(svajukas @ 2005 09 07, 17:44) Sony HC20E su DV. QUOTE(svajukas @ 2005 09 07, 17:50) Spausk sita nuorodatik ispeju kad cia demo versija veikianti 30 d. pilna versija kainuoja 250 lt, o demo versija "sveria" 180mb tad pasiruosk siek tiek palaukti kol parsius beje, turi firewire korta ir kabeli video perrasymui? Turim Programą kraunamės, žiūrėsim, kas do žvėris
Parašiau kitoj temoj, bet poto pamačiau šita, aš ir klausiau apie filmu apdorojima tai va pasikartosiu.
Ar galima, ar yra kokia programa su kuria galima butu filmuotus video vaizdus iš video kasetes perkelti i kompa ? Ir juos su kompu maketuoti? QUOTE(iingri @ 2005 09 08, 15:24) Parašiau kitoj temoj, bet poto pamačiau šita, aš ir klausiau apie filmu apdorojima tai va pasikartosiu. Ar galima, ar yra kokia programa su kuria galima butu filmuotus video vaizdus iš video kasetes perkelti i kompa ? Ir juos su kompu maketuoti? Is video..? Turi omentyje tos dideles VHS? seip maciau yra visokio plokstes su visokiausiai kabeliais kad perrasyti analogini signala... O seip is kaitmenines kameros duomenims perrasyti yra skirta firewire plokste ir kabelis...Svarbiausia yra viska i kompa perrasyti, o paskui tai jau linksmiausia dalis QUOTE(svajukas @ 2005 09 09, 09:16) O seip is kaitmenines kameros duomenims perrasyti yra skirta firewire plokste ir kabelis...Svarbiausia yra viska i kompa perrasyti, o paskui tai jau linksmiausia dalis O man pvz visa problema ir yra, kaip viska i kompa perrasyt??? Nes jeigu gera vaizdo kokybe pasirenki, tai tiek vietoj uzima - tik keliasdesimt min i atminti telpa QUOTE(Gaziulka @ 2005 09 20, 21:27) O man pvz visa problema ir yra, kaip viska i kompa perrasyt??? Nes jeigu gera vaizdo kokybe pasirenki, tai tiek vietoj uzima - tik keliasdesimt min i atminti telpa Vienintele problema tame ir yra kad perrasytas is kameros vaizdas veelniskai daug uzima vietos..seip komplektacijoje turetu buti programele kuri perkoduoja ir padaro ta vaizdo irasa mazesnes talpos...O kad tik perasytas filmukas uzima puse ar daugiau hardo vietos tai cia jau labai iprastas dalykelis.. QUOTE(almantė_k @ 2006 02 14, 16:48) Su tavo mineta programa nedirbau, tad nieko negaliu pasakyti. Kai man filmas i viena CD netilpdavo, dalindavau su Virtual Dub programa. Man buvo greitai ir paprastai.
pabandziau filma skelti su virtual dub tai man puse filmuko uzeme 35 GB vietos
QUOTE(almantė_k @ 2006 02 16, 17:28) pabandziau filma skelti su virtual dub tai man puse filmuko uzeme 35 GB vietos Stai CIA galima paskaityti kaip skelti.
nesuprantu rusiskai
QUOTE(svajukas @ 2005 09 07, 17:50) Spausk sita nuorodatik ispeju kad cia demo versija veikianti 30 d. pilna versija kainuoja 250 lt, o demo versija "sveria" 180mb tad pasiruosk siek tiek palaukti kol parsius beje, turi firewire korta ir kabeli video perrasymui? o tai cia demo versija nemoka ar ne?
ismokau skelti filma su win movie maker aisku nezinau ar taisyklingai bet man pavyko
Filmo "darymui" naudojam Ulead Videostudio 9. Konvertinimui - Ashampoo movie shrink and burn 2
esu isbandes dauk visokiu programu video redagavimui, tai labiausiai patiko Pinnacle Studio.
dabar naudoju 10 versija, bet ir 8 ir 9 buvo neblogos. programos vartotojo sasaja yra labai patogi. turi daug suspaudimo formatu, efektu, filtru, PIP ir CHROMA KEY funkcijas, tiesioginio rasymo i CD funkcija. ir tt. Aisku programa yra mokama (ir gan nemazai kainuoja) taciau vaistuku yra pakankamai
Gal kuri mamytė patartų, turiu video kamera Sony, neskaitmeninė (su maža kasete), bet ji paverčia informaciją skaitmenine yra USB jungtis ir diskelis su Porgrama nukrovimui , kazkokia Sony..... programa, bet man kažko nenukrauna duomenų, vis raso error, arba prašo įdeti kompaktą į kompą, nors ir įdedu (programa nukraudinėja duomenis tiesiai į kompakta), gal žinote kokią kitą programelę duomenų nukrovimui. Tikiuosi suprantamai paaiškinau. Tiesa pasakius man jau atsibodo su ta kamera žaisti, gal patarsite.
QUOTE(AsJa @ 2006 03 03, 20:07) Gal kuri mamytė patartų, turiu video kamera Sony, neskaitmeninė (su maža kasete), bet ji paverčia informaciją skaitmenine yra USB jungtis ir diskelis su Porgrama nukrovimui , kazkokia Sony..... programa, bet man kažko nenukrauna duomenų, vis raso error, arba prašo įdeti kompaktą į kompą, nors ir įdedu (programa nukraudinėja duomenis tiesiai į kompakta), gal žinote kokią kitą programelę duomenų nukrovimui. Tikiuosi suprantamai paaiškinau. Tiesa pasakius man jau atsibodo su ta kamera žaisti, gal patarsite. gali buti kad neranda draiveriu tavo kameros QUOTE(AsJa @ 2006 03 05, 11:00) Gal gali paaiškinti plačiau, gal reikia juos papildomai susinstaliuoti. Labia būčiau dėkinga. Nesu kažkokia gluša, namau, kad nusimanau tose kompose, kameruose, bet su šita kamera vienas vargas. Ar tu is to Sony kompakto suinstaliavai programa i savo kompiuteri? gal tame paciame CD yra ir tavo vaizdo kameros tvarkykles-jas irgi reikia suinstaliuoti. Tik po to, perkrovus kompiuteri, galesi permesti info is kameros i kompa. QUOTE(Kokere @ 2006 03 05, 12:16) Ar tu is to Sony kompakto suinstaliavai programa i savo kompiuteri? gal tame paciame CD yra ir tavo vaizdo kameros tvarkykles-jas irgi reikia suinstaliuoti. Tik po to, perkrovus kompiuteri, galesi permesti info is kameros i kompa. Sisiinstaliavau Sony programa, nu dar pasiknaisiosiu, paziūresiu... Aciu uz pagalba QUOTE(arbuzgalvis @ 2006 03 03, 13:32) esu isbandes dauk visokiu programu video redagavimui, tai labiausiai patiko Pinnacle Studio. dabar naudoju 10 versija, bet ir 8 ir 9 buvo neblogos. programos vartotojo sasaja yra labai patogi. turi daug suspaudimo formatu, efektu, filtru, PIP ir CHROMA KEY funkcijas, tiesioginio rasymo i CD funkcija. ir tt. Aisku programa yra mokama (ir gan nemazai kainuoja) taciau vaistuku yra pakankamai o kaip tu ją parsisiuntei laukiu atsakymo į až
pirma karta sia programa parsisiunciau su emule , 10 versija radau vietinio tinklo ftp ( meganet tinkle kaune).
10 versija 3 CD sveria todel su emule ilgokai uztruktu , tai siulau pabandyt 8 ar 9, jei reikes vaistuku - padesiu Papildyta: QUOTE(AsJa @ 2006 03 05, 12:00) Gal gali paaiškinti plačiau, gal reikia juos papildomai susinstaliuoti. Labia būčiau dėkinga. Nesu kažkokia gluša, namau, kad nusimanau tose kompose, kameruose, bet su šita kamera vienas vargas. parasyk savo kameros pilna pavadinima, tada bus truputi aiskiau kur problemos ieskot
SOS!PAdekit is kompo perkelti nufilmuota medziaga i DVD. I CD erkeliu ir jokiu problemu, bet DVD formatu niekaip.SOS
QUOTE(arbuzgalvis @ 2006 03 05, 21:24) pirma karta sia programa parsisiunciau su emule , 10 versija radau vietinio tinklo ftp ( meganet tinkle kaune). 10 versija 3 CD sveria todel su emule ilgokai uztruktu , tai siulau pabandyt 8 ar 9, jei reikes vaistuku - padesiu parsisiunčiau 9.3 versiją, bet reik vaistukų
sveiki, turiu kelias prifilmuotas mini video kasetes, tačiau nemoku perrašyti į cd ar dvd
Tik tiek. Kas gali man pagelbėti, parašykit į az. Ačiū QUOTE(pupux @ 2006 03 07, 20:06) SOS!PAdekit is kompo perkelti nufilmuota medziaga i DVD. I CD erkeliu ir jokiu problemu, bet DVD formatu niekaip.SOS Tikiuosi pas tave DVD diskas įrašantis, parsisiųsk programa Nero Vision Express ir galėsi DVD įrašinėti. Aš su šia programa iš savo kameros duomenis nukraunu, susidelioju kaip man reikia ir įrašau į DVD.
[quote=AsJa,2006 03 10, 20:21]
Sorry uz velavima,Siaip as internetu naudojosiu tik darbe. kaip as galiu parsisiuti si aprograma? Ar as ja galesiu isisrasyti i CD ir namie insistaliuoti? O bandziau perrasineti per Windowsus i DVD.Ar mokama programa?Aciu QUOTE(Cukraus-pudra @ 2006 03 10, 14:20) sveiki, turiu kelias prifilmuotas mini video kasetes, tačiau nemoku perrašyti į cd ar dvd Tik tiek. Kas gali man pagelbėti, parašykit į az. Ačiū video redagavimas yra labai "intymus" reikalas kadras kuris tau atrodo svarbus kitam gali buti nereiksmingas, todel jei turi kompiuteri, laidus ir pacia kamera, siulau paciai pabandyti visa sita reikala atlikti, aisku is pirmo karto nelabai kas gausis bet mokytis niekada nevelu, o ir pagalbos manau sulauksi
[quote=pupux,2006 03 13, 19:14]
[quote=AsJa,2006 03 10, 20:21] Sorry uz velavima,Siaip as internetu naudojosiu tik darbe. kaip as galiu parsisiuti si aprograma? Ar as ja galesiu isisrasyti i CD ir namie insistaliuoti? O bandziau perrasineti per Windowsus i DVD.Ar mokama programa?Aciu [/quote] Pabandyk per e-mule, aš tai nusipirkau kompaktą su šia programėle turguje už 5 Lt. Be to gali parsisųsti iš čia, tik ribotas laikas http://www.nero.com/nero6/eng/Downloads.html dar galima paieškoti vaistukų šiai programai, be to 3*-čiame šio forumo ir šios temos lape yra tema CD/DVD diskų įrašymas, pasiskaityk, gal ten ką įdomaus ir naudingo rasi, ten ir programėlių nuorodų yra. taip paptrastai į DVD neįrašysi ir DVD kiektasis disktas dažnai būna , kad tik nuskaito DVD, bet neįrašinėje, ant tavo kietojo disko t.b. (kur kompaktą dedi į kompą) užrašyta DVD rom ir tokios raidės RW- ar RW +, tada DVD yra įrašantis. Jeigu surasiu Nero vision menokamą, tai tau parašysiu.
Mes turim paprasta video kameryte, i kuria isistato ir mazyte video kasete ir atminties skaitmenine plokstele. Bet kadangi tos atminties (nepamenu kaip vadinasi
Kazkaip reiketu konvertuoti bet kaip su kokia programa? Gal dar kazkoks aparatas tam yra special? Aciu uz pagalba QUOTE(Solve @ 2006 04 26, 12:03) Mes turim paprasta video kameryte, i kuria isistato ir mazyte video kasete ir atminties skaitmenine plokstele. Bet kadangi tos atminties (nepamenu kaip vadinasi Kazkaip reiketu konvertuoti bet kaip su kokia programa? Gal dar kazkoks aparatas tam yra special? Aciu uz pagalba Tai kokia ta kameryte? Koks modelis? Siaip reikia laido ir kompe programos. As naudoju Ulead DVD MovieFactory arba Pinnacle Studio. QUOTE(Solve @ 2006 04 26, 12:03) Mes turim paprasta video kameryte, i kuria isistato ir mazyte video kasete ir atminties skaitmenine plokstele. Bet kadangi tos atminties (nepamenu kaip vadinasi Kazkaip reiketu konvertuoti bet kaip su kokia programa? Gal dar kazkoks aparatas tam yra special? Aciu uz pagalba Pas mane kamera irgi su maža kasete kamera Sonny, papildomo nieko nereikia jeigu yra USB jungits, kad sujungti kamerą ir kompą. Sujungi kamerą su kompus, perkant kamerą turi būti diskelis, tai tą iš diskelio programą susinstaliuoji į kompiutrerį ir paskui gali pasirinkti kokią norį rogramą duomenų nukrovimui. Aš tai naudoju Nero Vision express.
Tai va ...kameryte m usu
Panasonic NV-GS21. Kabeliuku visokiu yra bet kompakto jokio (neoriklauso prie sito modelio) Tai kaip dabar man? a?
Nu gal ir nėra, prisijungi kamerą prie kompo, ir turi išmesti tokią lentelę kamputy, kad Find new hardware - ar kažkas panašaus, tada, paspaudi ant tos lentelės ir ten sako ką daryti (gal pačioj kameroj yra informacija, nereikia kompakto) kai atsiranda tas užrašas, tai vadinasi, kamera prisijungia prie kompo. O po to kokią programą nukrovimui naudosi?
Is pradziu gal issirink kokia programa naudosi video nukrovimui ir imesk ja i kompa. Kietas diskas turi buti pakankamai didelis. Valanda video DV formate uzims kazkur 12 GB. Sujungi kamera su kompo i.Link kabelio pagalba (kitaip Firewire, IEEE-1394), kamera ijungi ir lauki kol kompas ja atpazins.
Sveikos, zodziu parsisiunciau programele "Ulead DVD Movie factory". Bet kai sujingiu kompa su kamera,( aisku ja ijungiu
Atidarau lentele ir paspaudziu "Create Video Disc". Po to ismeta tokia lentele su ekranu, kur liepia paspausti "Add media" Isrenku pacia pirma, kur nupiesta kamera ir tada raso "No capture driver is available in the system". Ir viskas ties cia pasibaigia. Ir dar ....ant kokios ikonos reikia nustatyti kamera, kad eitu filmas i PC? Nu zodziu tundra ir tiek QUOTE(Solve @ 2006 04 28, 13:36) Sveikos, zodziu parsisiunciau programele "Ulead DVD Movie factory". Bet kai sujingiu kompa su kamera,( aisku ja ijungiu Atidarau lentele ir paspaudziu "Create Video Disc". Po to ismeta tokia lentele su ekranu, kur liepia paspausti "Add media" Isrenku pacia pirma, kur nupiesta kamera ir tada raso "No capture driver is available in the system". Ir viskas ties cia pasibaigia. Ir dar ....ant kokios ikonos reikia nustatyti kamera, kad eitu filmas i PC? Nu zodziu tundra ir tiek Kokiu laidu sujungei kamera su PC? Kamera turi buti ijungta perziuros rezime. Bandyk PLAY paspausti.
ir as turiu tokia beda
turiu ir programas ir laida, o gaunas taip, kad is memory korteles irasineja viska o is kaseteliu nieko, nesuprantu ir as ka daryt QUOTE(Izida @ 2006 04 28, 13:36) Kokiu laidu sujungei kamera su PC? Kamera turi buti ijungta perziuros rezime. Bandyk PLAY paspausti. Kai paspaudziau Play, rode ir kameroj ir programos lange esanciame ekranelyje bet jis niekaip nereaguoja kai as jo prasau "Burn on CD". Beje kompe ir garso nebuvo, tai prisiminiau vasaros ispudzius per kameryte pasiziurejus ir pasiklausius Turbut be speco pagalbos neissiversiu, bo as kaip prichalturinsiu po to nei pat specas nezinos kodel neveikia Svarbiausia, kad kai bega klozeto bakelyje vanduo- tai moku pataisyti QUOTE(Solve @ 2006 04 28, 22:40) Kai paspaudziau Play, rode ir kameroj ir programos lange esanciame ekranelyje bet jis niekaip nereaguoja kai as jo prasau "Burn on CD". Beje kompe ir garso nebuvo, tai prisiminiau vasaros ispudzius per kameryte pasiziurejus ir pasiklausius Turbut be speco pagalbos neissiversiu, bo as kaip prichalturinsiu po to nei pat specas nezinos kodel neveikia Svarbiausia, kad kai bega klozeto bakelyje vanduo- tai moku pataisyti Kol video medziaga nukrovinesi is kameros i kompa, kompe garso ir nebus. Cia viskas tvarkoje. Garsa girdesi kompe, kai i ji irasysi. Paleidi programa. Pasirenki Create video DVD, paskui DVD-Video or DVD+VR. Naujame lange Capture Videos from a video device. Viska nukrauti i kompa, susimontuoji ir paskui issisaugai arba kietame diske, arba i DVD. Ar tu nori i CD rasyti? Gal per didelis failas gavosi, netelpa. Todel tau ir nenorejo irasyti. Ir jeigu nori i CD tai pasirenki Create video CD. Prirasiau Papildyta: QUOTE(victoria @ 2006 04 28, 22:06) ir as turiu tokia beda turiu ir programas ir laida, o gaunas taip, kad is memory korteles irasineja viska o is kaseteliu nieko, nesuprantu ir as ka daryt Kokia kamera? Koks laidas?
Butu galima pamokyti Jus (pas jus) vietoj. Rasykit AZ.
SU pagarba..... QUOTE(Solve @ 2006 04 28, 22:40) Kai paspaudziau Play, rode ir kameroj ir programos lange esanciame ekranelyje bet jis niekaip nereaguoja kai as jo prasau "Burn on CD". pirma reikia video medziaga istraukti is kameros "Capture" paskui tik daryti "burn" siaip kiek esu naudojas programu tai yra 4 pagrindinia zingsniai 1: prijungti kamera prie kompo (jei programos ekrane matai vaizda reiskias viskas 2: perkelti video is kameros i PC "Capture" 3: video redagavimas (karpymas, efektai, muzikike ir t.t ) "Edit" 4: filmo darymas i HDD ar CD "create movie" "Burn CD" ar kazkas panasaus |