Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Dr. Kęstutis Šklėrius (VGN)
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymas > Vilnius
Pages: 1, 2, 3, 4
1JULIANA6
Sveikos mamytes,gal kas galetu duot ,kas gimdet pas si gydytoja, mob. telefono Nr.?
-chile-
QUOTE(1JULIANA6 @ 2010 12 16, 11:30)
Sveikos mamytes,gal kas galetu duot ,kas gimdet pas si gydytoja, mob. telefono Nr.?
*

Parasiau Jums i az mirksiukas.gif
oxi&baby
Laba diena visom vakar grizau is vgn patologinio skiriaus.Labai norecau pagirti ir padekoti K.Sklieriu uz jo rupesti uz tai kad visada viska aiskiai isaiskina uz pastovia parama,kad kiek viena nusiskundima jis priima labai rimta 4u.gif 4u.gif 4u.gif ACIU jis nuostabus gyd. thumbup.gif
*sirse*
Gera skaityti tiek daug gražių žodžių apie šį gydytoją. Kadangi "gresia" patologinis skyrius, gal galėtumėte kuri nors atsiųsti į až gydytojo telefoną. Labai norėčiau iškart su juo bendrauti... blush2.gif
oxi&baby
QUOTE(*sirse* @ 2011 01 03, 12:25)
Gera skaityti tiek daug gražių žodžių apie šį gydytoją. Kadangi "gresia" patologinis skyrius, gal galėtumėte kuri nors atsiųsti į až gydytojo telefoną. Labai norėčiau iškart su juo bendrauti...  blush2.gif
*

Tai paprasyk sesuciu is kart jai yra galimibe pas ji i palata!As ir prasiau smile.gif ten su juo ir pabendrausi jis jau zinos tavo visa istorija ir issamiai tave pakonsultuos! thumbup.gif
Orma
Siandien buvau konsultacijoje VGN, susidariau labai gera nuomone apie si gyd. Cackinosi su manim blush2.gif visa valanda, nors tai net nebuvo jo budejimo laikas (is skyriaus iskviete) blush2.gif Net is savo Abraitienes tokio demesio nebuvau sulaukusi... Irgi iteike telefona, papasakojo nuo iki, dave i leliu paziuret, pradziugino ziniom apie lyti, jau nekalbant apie tyrimus ir pan. bigsmile.gif tongue.gif Labai smagu.
ingrida+2
As su juo susitikima apturejau, kai atvaziavau i priimamaji, nes man sona skaudejo ir kaip tik mane apziurejos sis gydytojas, nerealus, labai patiko, nes viska aiskiai paaiskino, patare, paguode, zodziu ispudis geras 4u.gif
regin3
labai nedaug truko,kad buciau netekus savo vaikelio,kaip pasakiau siam daktarui,kad nejauciu judesiu,tai jis net nesugebejo nusiust echoskopijai,o tiesiog liepe gulet ir skaiciuot judesius kuriuos vis reciau jutau,o galiausiai liepe vaziuot i antakalnio klinikas,kur subiai buvo atliktas CP
garra
Aš kai gulėjau ligoninėje visos nėštukės ji labai gyrė, ypač dėl to kad ne kyšininkas ax.gif
regin3
galbut jis ne kisininkas,bet prieziuros buvo 0,man buvo vaisiaus hipotrofija,o ja gyde valeriono tabletem,pirma diena kaip pagulde ligoninen padare echoskopija 38 sav vaikas atitiko tik 32-33sav,o daugiau nei karto.pats net nesnekejo,o uz ji visa laika snekejo variakojiene liepe susirinkt daigtus ir vaziuot antakalnin,nors jis buvo mano palatos gydytojas.
-chile-
QUOTE(regin3 @ 2011 01 26, 12:11)
galbut jis ne kisininkas,bet prieziuros buvo 0,man buvo vaisiaus hipotrofija,o ja gyde valeriono tabletem,pirma diena kaip pagulde ligoninen padare echoskopija 38 sav vaikas atitiko tik 32-33sav,o daugiau nei karto.pats net nesnekejo,o uz ji visa laika snekejo variakojiene liepe susirinkt daigtus ir vaziuot antakalnin,nors jis buvo mano palatos gydytojas.
*

vajej blink.gif
Kaip jusu mazylis? gime antakalnyje anksciau?
regin3
tai buvo treciadienis ir as nuvykau antakalnin,ten padare echoskopija,ir skubei i operacine, nestumas buvo 39 sav.ir kaip iskele vaika daktaras pasake sausuole mergyte,kadangi pilveli buvo gal stikline vandenu,o kol dare echoskopija girdejau kaip daktares kalbejo,kad tai ne pirmas atvejis kaip VGN palaiko potologiniame nesciases,o poto isveja gymdyt antakalnin,taip buvo ir mano atveju,cia aprasiau trumpai,bet i VGN vaziavau gavus gerus atsiliepimus,priemime labai izuliai prieme Garsviene,kuri dare echo ir nieko nemate,nors aiskiai siuntime buvo parasyta siunciama echosk,del vaisiaus hipotrofijos.Labai nedaug truko,kad butu uzdusus,todel ir retai jutau judesius.Mergyte turejo plauciu uzdegima,gulejo 4 dienas renimacijoje,dabar auga neblogai.28sausio turesim 6 menesius.
-chile-
QUOTE(regin3 @ 2011 01 26, 19:05)
tai buvo treciadienis ir as nuvykau antakalnin,ten padare echoskopija,ir skubei i operacine, nestumas buvo 39 sav.ir kaip iskele vaika daktaras pasake sausuole mergyte,kadangi pilveli buvo gal stikline vandenu,o kol dare echoskopija girdejau kaip daktares kalbejo,kad tai ne pirmas atvejis kaip VGN palaiko potologiniame nesciases,o poto isveja gymdyt antakalnin,taip buvo ir mano atveju,cia aprasiau trumpai,bet i VGN vaziavau gavus gerus atsiliepimus,priemime labai izuliai prieme Garsviene,kuri dare echo ir nieko nemate,nors aiskiai siuntime buvo parasyta siunciama echosk,del vaisiaus hipotrofijos.Labai nedaug truko,kad butu uzdusus,todel ir retai jutau judesius.Mergyte turejo plauciu uzdegima,gulejo 4 dienas renimacijoje,dabar auga neblogai.28sausio turesim 6 menesius.
*

dziaugiuosi, kad turite savo dziaugsma 4u.gif
Sklerius priziurejo mano visa nestuma. Turejau ilgo laiko, kad susidaryciau apie ji savo nuomone. Jis ypatingai atsargus daktaras, speju del klaidu ar matomu daznai patologiju. Nuo vidurio nestumo vis mane "gasdino", kad jeigu ka skambinciau jam, kad paskaudena-guleciau. Daug skraidziau nestumo metu, pergyveno del to baisiau uz mus su vyru.
Del echo, jis man paaiskino kuria d. kodel nenoriai daro siaip sau motyvuodamas kaip praktikas, o ne kabinetinis gydytojas, kad matydavo poto gimdymo metu pasekmes toms, kurios pasisakydavo turejusios net kokius 8 ultragarso tyrimus...
Del jo nekomentavimo nieko, kada buvote pas Tvarikojiene(nepamenu ar taip jos pavarde), tai jis, pastebejau, medikas savo vietoje, neisivaizdina, noriai tariasi su kolegomis(mane taipogi kazkuri karta, jo prasymu, echoskopavo jo kolege, kuri pasake, kad turesime sunu).
Jusu atvejis... isties nezinau kodel taip gavosi, nes jis pirmiausia akcentuoja stebeti judesius mastau.gif
Sekmes Jums auginant mazaja grazuole smile.gif
Sunny_Sun
regin3, uzuojauta, kad teko visa tai patirti, bet svarbu, kad dabar turite nuostabia dukryte 4u.gif

Tik man klausimas - ar ta Variakojiene ne skyriaus vedeja? Kiek man teko guleti patologiniame, ji tuoj gimdysiancias nestukes pati apziuredavo ir duodavo nurodymus gydytojams, ka daryti.

Mane sis gydytojas priziurejo nestumo metu ir pas ji gimdziau. Paliko labai atidaus, atsargaus (daznai - net pernelyg atsargaus), jautraus gydytojo ispudi. Labai itrauke vyra i nestuma, lankydamiesi pas si gydytoja jauteme, kad laukiames abu smile.gif Taip pat - didele pagarba moteriai ir nestumui, jauciausi oriai, ko sulauksi ne is visu gydytoju. Patiko, kad tariasi su kolegomis, nes mano nestumas ir pogimdyvinis laikotarpis buvo komplikuoti. Jeigu trumpai - po tokios nestumo prieziuros gimdyti vaziavome drasiai, nes zinojome, kad gimdyma priims sis gydytojas smile.gif

Gimdziau susitarusi, ne gydytojo darbo metu, gydytojas saremiu metu visa laika buvo salia, kitas personalas - anesteziologas, akusere - atsirasdavo salia, kai tik prireikdavo, vienu zodziu, darbas buvo gerai "sustyguotas". Po gimdymo atsidekojome kaip galejome, nors jokiu kalbu apie pinigus ar tuo labiau "gydytojo kaina" pries gimdyma nebuvo.

Kitas vaikas - tik pas si gydytoja, kuriam esame dekingi uz sveika nuostabia dukryte smile.gif
regin3
Taip, ji skyriaus vedeja.
-chile-
QUOTE(regin3 @ 2011 01 27, 18:39)
Taip, ji skyriaus vedeja.
*

Klausykit, o ji kartais ne tokia maziuke, smulkute, tamsiais trumpais plaukais? g.gif
regin3
jinai smulki,liekna,o kokia plauku spalva,tai nepasakysiu,as gulejau treciam aukste,tai ten buvo ir jos kabinetas
Annia
QUOTE(regin3 @ 2011 01 27, 22:50)
jinai smulki,liekna,o kokia plauku spalva,tai nepasakysiu,as gulejau treciam aukste,tai ten buvo ir jos kabinetas
*

QUOTE(vaidulek @ 2011 01 27, 23:02)
man irgi vyras padeda,nors ir dirba,per ta laika traukiu piena.o mes neturim grafiko visai,keliasi kada sumasto doh.gif ir musu mazoji neguguoja unsure.gif ir jai neidomu lavinamaisis kilimelis verysad.gif
*

3 aukste akuserinio skyriaus vedeja Elona Tvaranaviciene , labai nuostabi gydytoja 4u.gif
regin3
kaip as gulejau gyd.Tvaronaviciene atostogavo
Papildyta:
matyt as suklydau,gulejau turbut 4 aukst,nes ant kabineto duru buvo parasyta vedeja D.Variakojiene
Annia
QUOTE(regin3 @ 2011 01 28, 10:31)
kaip as gulejau  gyd.Tvaronaviciene atostogavo
Papildyta:
matyt as suklydau,gulejau turbut 4 aukst,nes ant kabineto duru buvo parasyta  vedeja  D.Variakojiene
*

smile.gif
annoying
Labai kultūringas, atidus ir rūpestingas gydytojas.
357
QUOTE(annoying @ 2011 01 29, 15:26)
Labai kultūringas, atidus ir rūpestingas gydytojas.
*

Visiškai pritariu drinks_cheers.gif
Po operacijos lankė kasdien, net ir ne darbo metu atvažiuodavo pažiūrėti, ar viskas gerai thumbup.gif
Nuoširdus ačiū jam nuo visos šeimos, daugiau neturiu ką pasakyti 4u.gif
renamej
QUOTE(357 @ 2011 01 30, 15:23)
Visiškai pritariu  drinks_cheers.gif
Po operacijos lankė kasdien, net ir ne darbo metu atvažiuodavo pažiūrėti, ar viskas gerai  thumbup.gif
Nuoširdus ačiū jam nuo visos šeimos, daugiau neturiu ką pasakyti  4u.gif
*

Visai nesenai gimdziau VGN pas si gydytoja, tai apie ji galiu pasakyti tik pacius paius geriausius zodzius - nerealus gydytojas, kazkaip jis man istrigs visam gyvenimui, kad toks nuostabus zmogus prieme musu suneli thumbup.gif
beatka1983
QUOTE(renamej @ 2011 02 05, 13:21)
Visai nesenai gimdziau VGN pas si gydytoja, tai apie ji galiu pasakyti tik pacius paius geriausius zodzius - nerealus gydytojas, kazkaip jis man istrigs visam gyvenimui, kad toks nuostabus zmogus prieme musu suneli thumbup.gif
*

visiskai pritariu, gydytojas is didziosios raides. Likau labai patenkinta, gimdziau nesusitarus - o prieziura , gydytojo bendravimas - buvo nerealus. Viskas praejo sklandziai
julkanos
regin3 nono.gif aš gulejau toj palatoj kai Jus atvykote, oj ne visa tiesa čia papasakojot, tik tai kas Jums naudinga kad atrodyti nekalta , veltuj daktara šmeižiat nono.gif

bet kurio atveju džiugu kad viskas gerai pasibaige 4u.gif sveikatos ir stiprybes Jums ir Jūsų šeimai 4u.gif
romaievamatilda
Super gydytojas, jokio streso prie jo, likau labai patenkinta, nesitariau, jis tą naktį budėjo.
mazasvelniukas
mano atsiliepimai tik geri, visada rupestinga, atsidaves, isklausantis ir patariantis. net keista kai tenka skaityti kitokias nuomones... ax.gif
Scheila
QUOTE(mazasvelniukas @ 2011 05 04, 16:30)
mano atsiliepimai tik geri, visada rupestinga, atsidaves, isklausantis ir patariantis. net keista kai tenka skaityti kitokias nuomones... ax.gif
*

Tikrai pilnai su jumis sutinku... Vakar shio gydytojo pagalba gime musu sunelis, zodziu truksta apsakyti, kokio gerumo gydytojas biggrin.gif Man jis labai padejo, vien savo gera nuotaika, uzsidegimu , jumoro jausmu... sakiau antra tik pas ji tarsiuosi gimdyti, be jokiu ishlygu...
P.S Vakar su niekuom nesitarem, vaziavom na ura, gavom aukshchiausia klase smile.gif
Be galo dekinga shiam gydytojuj.. 4u.gif
Justikunina
QUOTE(julkanos @ 2011 04 05, 20:01)
regin3  nono.gif aš gulejau toj palatoj kai Jus atvykote, oj ne visa tiesa čia papasakojot, tik tai kas Jums naudinga kad atrodyti nekalta , veltuj daktara šmeižiat nono.gif

bet kurio atveju džiugu kad viskas gerai pasibaige 4u.gif sveikatos ir stiprybes Jums ir Jūsų šeimai 4u.gif
*

Tai gal galetumete papasakoti kaip ten istikruju buvo? Kazkaip tokiais "regin3" pasakojimais gadinamas gydytojo "ivaizdis"
Ingakalnis
Sveikutes,
gal kuri zinote kaip yra, jeigu as noriu kad jis visa mano nestuma mane priziuretu, su patyrus neseniai ersileidima,pas si gydytoja patekau kai pries kuri laika biopsija dare, labai paliko gera ispudi ir sakiau kad nestuke tik pas ji lankysiuosi.. dabar laukia pirma apziura, gal zinot kur kainas rasti? jam gal galima normaliai oficialiai susitari kad apziura pas ji noresiu darytis blush-anim-cl.gif

gal kuria jis prizurejo visa nestuma kaip atsidekojote? parasykite jei kuriai nesunku i az blush-anim-cl.gif
maumė
Per šitą gyd. vos nepraradom savo vaiko, nes jis betraukdamas per dantį mane nepastebėjo, kad stoja tonai, pastebėjo tik Razumas ir skubiai išvežė į operacinę. Kai vyras jam papriekaištavo buvo labai išsigandęs, vis lankėsi palatoj, bandė užglaistyt, bet vos jį pamačius man gumulas gerklėj kildavo, vos ištverdavau neapsiverkus. Tiesa paskui dėl pogimdyvinių komplikacijų atvažiavus buvo tikrai labai malonus, stengėsi ir tt., bet va toks nemalonus prisiminimas..
Ingakalnis
maume kaip suprasti betraukdamas per danti?
nzn man jis nepanaus i toki kuris kazka noretu erzinti specialiai...
-chile-
QUOTE(Ingakalnis @ 2011 06 26, 19:35)
nzn man jis nepanaus i toki kuris  kazka  noretu erzinti specialiai...
*

mastau.gif
man irgi.
daktaras yra pasakojes, kad buna tokiu gimdyviu, kad vos ne paciame ikarstyje "atsisako" gimdyt.. medikams tenka pasitelkti ne tik medic. bet ir psichologines zinias.
gal ta moteris, kuriai gydytojas bande padet ir KURI turejo pagimdyt o ne gydytojas, po jo grieztesnio tono ne taip ka suprato, o dabar taip interpretuoja? unsure.gif
maumė
QUOTE(Ingakalnis @ 2011 06 26, 19:35)
nzn man jis nepanaus i toki kuris  kazka  noretu erzinti specialiai...
*

QUOTE(-chile- @ 2011 06 27, 00:21)
mastau.gif
man irgi.
daktaras yra pasakojes, kad buna tokiu gimdyviu, kad vos ne paciame ikarstyje "atsisako" gimdyt.. medikams tenka pasitelkti ne tik medic. bet ir psichologines zinias.
gal ta moteris, kuriai gydytojas bande padet ir KURI turejo pagimdyt o ne gydytojas, po jo grieztesnio tono ne taip ka suprato, o dabar taip interpretuoja? unsure.gif
*

čia tamsta bandote kažką ne taip interpretuoti visai ne į temą. Jis nuo pat pradžios bandė įtraukti mane į tokį provokuojantį pokalbį, mazdaug iš kur aš žinau tą ar tą dalyką, kad mano išsilavinimas kliudys man lengvai pagimdyt (o aš visai nesistengiau demonstruoti kažkokio išsilavinimo, mes net ne apie gimdymą pradžioj kalbėjom, o apie tam tikrus mano skausmus ir aš spėdama paklausiau ar gali būti tas ir tas),paskui dar pasityčiojo kad sunkiai tveriu skausmą (tikrai nešūkavau, bet iš veido matėsi kaip kankinuos ;ir aiškino kad per sarėmius geriau gulėti blink.gif , o aš čia tipo "sportuoju", kad aparatas nerodo stipriu saremiu , kitos daug daugiau ištveria).Atsisakyt gimdyt man į galvą nešovė ir cezario neprašiau, man labiausiai norėjosi, kad jis išvis nesirodytų akyse ir labai apsidžiaugiau kad operavo nebe jis.
Paskui palatoj jis mandagiau daug šnekėjo mirksiukas.gif
Iki šiol tam žmogui kažkokį pasibjaurėjimą jaučiu verysad.gif
-chile-
QUOTE(maumė @ 2011 07 08, 15:31)
čia tamsta bandote kažką ne taip interpretuoti visai ne į temą. Jis nuo pat pradžios bandė įtraukti mane į tokį provokuojantį pokalbį, mazdaug iš kur aš žinau tą ar tą dalyką, kad mano išsilavinimas kliudys man lengvai pagimdyt (o aš visai nesistengiau demonstruoti kažkokio išsilavinimo, mes net ne apie gimdymą pradžioj kalbėjom, o apie tam tikrus mano skausmus ir aš spėdama paklausiau ar gali būti tas ir tas),paskui dar pasityčiojo kad sunkiai tveriu skausmą (tikrai nešūkavau, bet iš veido matėsi kaip kankinuos ;ir aiškino kad per sarėmius geriau gulėti blink.gif , o aš čia tipo "sportuoju", kad aparatas nerodo stipriu saremiu , kitos daug daugiau ištveria).Atsisakyt gimdyt man į galvą nešovė ir cezario neprašiau, man labiausiai norėjosi, kad jis išvis nesirodytų akyse ir labai apsidžiaugiau kad operavo nebe jis.
*

nepykite, as nieko blogo neturejau omenyje 4u.gif
uzuojauta Jums, kad tokia ypatinga diena daktaras buvo nekoks psichologas.
Tikrai panasu i daktara, jis kartais ir man pasirodydavo ironizuoja jeigu bandai ko pati klausti.
maumė
QUOTE(-chile- @ 2011 07 08, 16:50)
nepykite, as nieko blogo neturejau omenyje 4u.gif
uzuojauta Jums, kad tokia ypatinga diena daktaras buvo nekoks psichologas.
Tikrai panasu i daktara, jis kartais ir man pasirodydavo ironizuoja jeigu bandai ko pati klausti.
*

ir jūs nepykit, aš taip ilgai neprisijungiau čia ir nemačiau kad klausė blush2.gif Va tas ironizavimas vienoms gal nekliūva, bet aš jau su tookiais skausmeliais buvau, kad mane veikė labai erzinančiai.Plius kad dėl to erzinimo ir juokelių nepastebėjo to, ką tikrai turėjo pastebėt. Gal jam tokia diena buvo, nežinau. Nes paskui jau ir su komplikacijom po 1,5men atvaziavus jis tikrai buvo mandagus baisiai, nors ne pas jį ejau apžiūrai, bet jis pamatė ir priėjo, pasakojo, kad mano gimdymas tikrai buvo komplikuotas ir lb sudėtingas, nu ir kazkaip jautėsi kad kaltas jaučias tikrai.Bet matot gimdant kažkokie sustiprinti įspūdžiai ir labai ilgai pykau ant jo, ir dabar kazkaip nu nenorėčiau pas jį tikrai, tiesiog nemalonūs prisiminimai. Bet čia tik mano patirtis ir nuomonė.
P.S. Turbūt renkantis daktarą svarbu ir kokio charakterio pati gimdyvė. Man pvz geriau Razumas pasirodė, tiesmukas toks, gal grubesnis, bet kazkoks diskretiškesnis..
-chile-
QUOTE(maumė @ 2011 07 09, 12:09)
ir jūs nepykit, aš taip ilgai neprisijungiau čia ir nemačiau kad klausė blush2.gif Va tas ironizavimas vienoms gal nekliūva, bet aš jau su tookiais skausmeliais buvau, kad mane veikė labai erzinančiai.Plius kad dėl to erzinimo ir juokelių nepastebėjo to, ką tikrai turėjo pastebėt. Gal jam tokia diena buvo, nežinau. Nes paskui jau ir su komplikacijom po 1,5men atvaziavus jis tikrai buvo mandagus baisiai, nors ne pas jį ejau apžiūrai, bet jis pamatė ir priėjo, pasakojo, kad mano gimdymas tikrai buvo komplikuotas ir lb sudėtingas, nu ir kazkaip jautėsi kad kaltas jaučias tikrai.Bet matot gimdant kažkokie sustiprinti įspūdžiai ir labai ilgai pykau ant jo, ir dabar kazkaip nu nenorėčiau pas jį tikrai, tiesiog nemalonūs prisiminimai. Bet čia tik mano patirtis ir nuomonė.
P.S. Turbūt renkantis daktarą svarbu ir kokio charakterio pati gimdyvė. Man pvz geriau Razumas pasirodė, tiesmukas toks, gal grubesnis, bet kazkoks diskretiškesnis..
*

taip, Jus visiskai teisi! 4u.gif
Anisa
As apie si gydytoja galiu tik gerus zodzius pasakyti. Man gimdant atvaziavo nakti, rupinosi, is gimdyklos beveik neiseidavo. Man sis gydytojas savo profesijos pavyzdys, t.y. atsidaves 100 proc. visada savaitgaliais ar kitom jam nedarbo dienom atvaziuoja ir apeina visas pacientes, man veliau ir i namus skambino domejosi kaip jauciuosi nes buvo sveikatos problemu po gimdymo ir vyras mano suzavetas liko. Pirma gimdziu pas Puziene, taip profesionali gydytoja, nieko negaliu pasakyti, bet atbego 10 minuciui priimti gimdymo ir viskas, o is Skleriaus gavau demesio ir pagalbos daugiau nei tikejausi. Dekui gydytojui uz profesionalu darba ir malonu bendravima!
ciapa
Gal galit pasakyti kiek mokejot gydytojui? nes planuoju su juo tartis.
Rasosmama
QUOTE(maumė @ 2011 07 08, 16:31)
*

Del skausmu, tai suprantu... Man su pirmu taip buvo, kad beproto skaudejo, o aparatas nelabai ka rode. Irgi personalas vis pabrezdavo,kad dabar tipo"skauda", tai kaip as elgsiuos kai stumt reikes. blush2.gif
zaragoza
QUOTE(ciapa @ 2011 07 15, 22:03)
*

ciapa, as ir gimdziau pas si gydytoja. Tiesa sakant, lankiausi nuo pacios pradzios, ir galiu pasakyti tik gerus atsiliepimus. O kiek moketi? Tai galiu pasakyt, kiek galit, jis supranta kad sunkus laikai. Nuo to tikrai nepasikeis jo prieziura. Tikrai labai nuosirdus gydytojas. Mes net nufotografavom su savo suneliu prisiminimui.
As ir po gimdymo pas ji lankausi ir antra gimdyciau.
Ingakalnis
QUOTE(ciapa @ 2011 07 15, 22:03)
*

as pas ji tik planuoju gimdyti, koleges kurios gimde jau, sake kaina kaip ir visiem kitiem 700 jam ir 100 akuseriai jei reik, kitos tik jam duoda ir to pakanka.

pati planuoju irgi duoti tik jam, ne ssu pirmu pasimokem kad kitiem tikrai nera reikalo
duokanka
Gimdziau antra pas ji. Nepatiko tik tai, kad sakai, kad skauda, o jis aiskina, kad neskauda, dar ant kamuolio pasokinek, lengvesni saremiai bus. Kad ant to kamuolio ner jegu uzlipt, kur jau ten sokinet, apskritai ant grindu keturiom stovejau kaip skaudejo. Kazkaip uzuojautos nesulaukiau ir supratingumo jokio. Po gimdymo jau zmoniskesnis buvo. Net atsiprase, kad toks grubus buvo, nes visgi reikia pamoralizuot, kad gimdyves klausytu, nes jei neklausys, nedarys kas liepta, po to ir plysimai visokie ir vaikeliui gali blogai baigtis. Na, nesu is tu, kurios pykti laiko smile.gif Jei moka pripazint savo toki elgesi, jei darba atlieka profesionaliai, vadinasi gydytojas tikrai vertas pagyrimo 4u.gif
ssiiggii
As gimdziau savo pirmagimi suneli pas si gydytoja. Nebuvau susitarus, tiesiog buvo jo pamaina. Per visa gimdyma gydytojas buvo atejes gal 2 kartus (per 4 val. jam tekusios pamainos laiko), kai tik prasidejo pamaina ir jau paskui kai reikejo stumt. Nieko blogo apie ji negaliu pasakyt, manau, kad tiesiog dirbo savo darba, elgesi profesionaliai ir pagarbiai. Gal norejosi daugiau demesio, bet akusere manau ir pati gerai susitvarke, ateidavo palyginti daznai. Kadangi gimdymas buvo ilgas, skatintas su okcitacinu, be didesniu prasymu gavau epidura, uz kuri beje nieko moket nereikejo. Po gimdymo gydytojas buvo uzejes 2 kartus, viena karta kita diena, paskui patikrino pries isleidziant is GN. I kisene nieko nedejau. Manau, kad tai buvo tiesioginis jo darbas ir pareiga priimti mano gimdyma. Nemaciau ir jokiu uzuominu, kad reiketu. Tiesiog pasakiau ačiū ir jis palinkejo po metu atvaziuot pagimdyt dar dukryte smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.