Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: mano gimdymo istorija
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
ADREV

mano gimdymo istorija labai nemaloni.Dabar kai praejo metai su truputeliu galiu apie tai kalbeti.Mano nestumas buvo normalus, ir ejo i pabaiga, mano leliukui buvo 38 savaites kai viena ryta nebejutau jo judesiuku .Su greituke nulekeme i ligonine ir ka jus manote?....gyd.Rauba pasake , kad kudikelis nebegyvas ir einame i gimdykla As negalejau patiketi savo ausimis, dar nakti viskas buvo gerai o dabar..............koks trapus tas musu gyvenimas.Akuseres gimdykloje buvo labai nuostabios ir demesingos, suprato musu skausma, guode mane puolusia i nevilti, nes galvojau, kad neatlaikys mano sirdis.Pagimdziau savo angeleli po 8 valandu, laikiau rankose ir nenorejau su ja skirtis, asaros temde akis, net sutriko mastysena.Aciu akuserems, kurios atnese ir uzdege zvakute, leido atsisveikinti su savo angeliuku.Vaikelis gime sveikas, tik 2 kartus buvo apsisukusi virkstele apie kakliuka, tai ir buvo mirties priezastis.............
Niekam nelinkiu patirti tokio gimdymo, tai skaudziau nei visi saremiai ir isdavystes.

--------------------

gabrieliukas
Viespatie kodel cray.gif cray.gif cray.gif Stiprybes jums 4u.gif
*woman*
verysad.gif stiprybės,skauda kai atimami patys mažiausi... sėkmės auginant vaikučius 4u.gif
egle-kristina
va jei... cray.gif stiprybes jusu seimai 4u.gif
kaip matau nepasidavet liudesiui ir dabar supuojat dar viena dziaugsmeli wub.gif
sekmes jums 4u.gif
*Passion*
QUOTE(ricis @ 2009 05 18, 11:59)
mano gimdymo istorija labai nemaloni.Dabar kai praejo metai su truputeliu galiu apie tai kalbeti.Mano nestumas buvo normalus, ir ejo i pabaiga, mano leliukui buvo 38 savaites kai viena ryta nebejutau jo judesiuku  .Su greituke nulekeme i ligonine ir ka jus manote?....gyd.Rauba pasake , kad kudikelis nebegyvas ir einame i gimdykla  As negalejau patiketi savo ausimis, dar nakti viskas buvo gerai o dabar..............koks trapus tas musu gyvenimas.Akuseres gimdykloje buvo labai nuostabios ir demesingos, suprato musu skausma, guode mane puolusia i nevilti, nes galvojau, kad neatlaikys mano sirdis.Pagimdziau savo angeleli po 8 valandu, laikiau rankose ir nenorejau su ja skirtis, asaros temde akis, net sutriko mastysena.Aciu akuserems, kurios atnese ir uzdege zvakute, leido atsisveikinti su savo angeliuku.Vaikelis gime sveikas, tik 2 kartus buvo apsisukusi virkstele apie kakliuka, tai ir buvo mirties priezastis............. 
Niekam nelinkiu patirti tokio gimdymo, tai skaudziau nei visi saremiai ir isdavystes.
--------------------
*

Stiprybes... uzuojauta didziausia verysad.gif bet matau, kad jau leliukas avatare yra 4u.gif g.gif

Siaip tokias istorijas butu galima kitur patalpinti, pvz skyrelyje svetimo skausmo nebuna. Nestukes labai daznai skaito sias istorijas..
***Perlita***

Laikykitės......Labai skaudu kai dar pats turi pagimdyt,o jau nebeturi angeliuko cray.gif cray.gif cray.gif
Angeliocikas
uzuojauta..
Gabriete
Labai užjaučiu. Skaudžiausia tai, kad atrodo, jau buvo likę tiek nedaug ... Stiprybės!
ADREV
QUOTE(egle-kristina @ 2009 05 18, 13:50)
kaip matau nepasidavet liudesiui ir dabar supuojat dar viena dziaugsmeli wub.gif
sekmes jums 4u.gif
*

aciu uz uzuojauta, taip susilaukeme dukrytes kad butu lengviau pernesti ta skausma
ADREV
QUOTE(Eileitija @ 2009 05 18, 13:57)
Stiprybes... uzuojauta didziausia  verysad.gif  bet matau, kad jau leliukas avatare yra  4u.gif  g.gif 

Siaip tokias istorijas butu galima kitur patalpinti, pvz skyrelyje svetimo skausmo nebuna. Nestukes labai daznai skaito sias istorijas..
*

aciu uz gerus zodzius, bet gal nereikia nestukiu jaudinti tokiomis istorijomis, kai laukiausi paskutini karta tai net buvau susirgusi depresija, vis galvojau , kad vel taip nutiks ir paskutini menesi beveik visa prabuvau ligonineje ,daktaru prieziuroje, nes man vis rodesi , kad vaikelis tai nejuda tai dar kazkas, vienu zodziu buvo kosmaras doh.gif
_2good4U_
Ojej, kaip liudna verysad.gif
Bet labai dziaugiuosi, kad danguje esantis angeliukas Jums atsiunte dar viena mazyte dukryte wub.gif
Sekmes Jums! 4u.gif
Casual
uzuojauta jums

ir sveikinimai sulaukus mazuteles 4u.gif
ausritukas
cray.gif Uzjauciu.
ADREV
Aciu visoms uz uzuojauta, labai mane palaikete, nes sunku rasyti apie tai.Sapnuoju savo maza algeleli tarp geliu, ir man pasidaro ramu, kad jai ten gerai ir mes jos nepamirstame.
aukselis14
liudna verysad.gif bet dabar dziugu, kad suradot stiprybes ir jau turit maza dukryte salia, sveikateles, stiprybes jums 4u.gif 4u.gif 4u.gif
auksiukas22
Nuosirdi uzuojauta verysad.gif ...tikriausiai nera didesnio skausmo uz vaikelio praradima verysad.gif ...
aize
Užuojauta. Stiprybes ir laimės jusu seimai 4u.gif
dzeine01
didelė užuojauta mamytei
VI-VA-VI
QUOTE(ricis @ 2009 05 18, 17:10)
aciu uz uzuojauta, taip susilaukeme dukrytes kad butu lengviau pernesti ta skausma
*

Uzuojauta verysad.gif
svekinimai po visko sulaukusi dukryte wub.gif
huzela
QUOTE(ricis @ 2009 05 21, 20:49)
Aciu visoms uz uzuojauta, labai mane palaikete, nes sunku rasyti apie tai.Sapnuoju savo maza algeleli tarp geliu, ir man pasidaro ramu, kad jai ten gerai ir mes jos nepamirstame.
*

perskaiciau susigraudinau, labai liudna pasidare , dideles jums stiprybes ir laimes ateityje smile.gif 4u.gif
Galway_girl
labai uzjauciu ... verysad.gif
guziukas
Nu skaudu ne tas zodis,stiprybes jums mirksiukas.gif
gabrizacka
nu sakes.. verysad.gif sia istorija parasei ta diena kai gime mano sunelis.. 2009 05 18 net siurpas nupurte mane.. o juk maniskis irgi gime su apsukta aplink kakla wirkstele.. bet mums dekui Dievui wiskas gerai neskaitant infekcijos.. na bet didziausia jums uzuojauta sad.gif
vest
uzjauciu verysad.gif
kai buvau nescia mano drauge irgi pagimde negyva mergyte, taip pat nakti jaute judesius ryte jau gimde negyva dukryte, man is pradziu nieko nepasakojo, bet kai suzinojau likusius nestumo men labai bijojau, ir sakaiu savo dukrytei,,mazyte prasau sedek graziai pas mama, neapsiviniuok"neisivaizduoju, kaip galima istvert toki skausma verysad.gif
Varikė
Labai užjaučiu, kai pats nesusiduri su tokia nelaime nelabai supranti, ką išgyvena mama ir tėtis. Turbūt yra be galo sunku. Stiprybės. 4u.gif
ADREV
QUOTE(Rivatakė @ o,2009 07 20, 12:55)
Labai užjaučiu, kai pats nesusiduri su tokia nelaime nelabai supranti, ką išgyvena mama ir tėtis. Turbūt yra be galo sunku. Stiprybės.  4u.gif
*

aciu, uz palaikancius zodzius, dabar jau truputi skausmas atlego, bet vakare pries uzmiegant visada galvoju apie savo angeleli.
dakutis
Dieve, kaip liūdna...ir skaudu...stiprybės jums 4u.gif 4u.gif 4u.gif Jūsų angelėlis visada šalia jūsų ir globoja jus iš dangaus. wub.gif Pati juk jį kasdien regite. wub.gif Sėkmės jums didžiausios 4u.gif 4u.gif 4u.gif
padukele00
verysad.gif vaje, stiprybes jusu seimai verysad.gif
pandre
uzuojauta del skaudzios netekties...
tik laikas ta skausma nublkina.....
laikas bego nusinesdamas skausm ir atnesdamas laime vel.....sveikinu susitikus su mazaja dukyte.... 4u.gif
grazvidiene
Stiprybes jusu seimai 4u.gif
Svarune
o dieve dieve..labai uzjauciu...nesuvokiamas man sitas skausmas,priesui nelinkeciau..stiprybes tau...
ADREV
QUOTE(Svarune @ 2009 09 09, 22:41)
o dieve dieve..labai uzjauciu...nesuvokiamas man sitas skausmas,priesui nelinkeciau..stiprybes tau...
*

aciu uz palaikancius zodzius biggrin.gif
liolia79
Uzuojauta jusu seimai. Stiprybes jums
ADREV
QUOTE(liolia79 @ 2009 10 24, 02:19)
Uzuojauta jusu seimai. Stiprybes jums
*

aciu visoms wub.gif
Varinija
QUOTE(pandre @ 2009 09 08, 03:18)
uzuojauta del skaudzios netekties...
tik laikas ta skausma nublkina.....
laikas bego nusinesdamas skausm ir atnesdamas laime vel.....sveikinu susitikus su mazaja dukyte.... 4u.gif
*

Ar laikas nors truputi nublukino,Jusu,ANDREV,skausma?.. ax.gif Ziauru ir neteisinga,kai tevai turi laidoti savo vaikus... verysad.gif
Lotyna
Uzuojauta jusu seimai verysad.gif
ADREV
aciu visoms uz grazius zodzius wub.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.