Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Audriaus gyvenimo pradžia
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
SkyClouds
Na pradėsiu savo istoriją nuo planų. Sėdim su vyriškiu susiglaudę ir šnekam, kad reiktų dar vieno vaikučio. Pabaigiu gerti KT ir aktyviai drabuojamės.
Vieną sekmadienio rytą žiauriai supykina. Na ką, galvoju, prisivalgiau vakar vėl ko nors. Kitą rytą tas pats. Ir trečią, ketvirtą. Penktąją dieną turi prasidėt mėnesinės.
Neprasideda. Skauda kiaušides. Nu ir ką praėjo savaitė, o mėnesinių, kad gudrus su žiburiu nerasi.Prasideda įtarimai, dar keli vakarai palandžiojus internete dėl nėštumo požymių prideda
nerimo. Išeitis viena- nėštumo testas. Ryte atsikėlus pasidarau. II. Džiaugsmas ir baimė, juokas ir ašaros, jaudulys ir nerimas. Vyrui pasakau apie nėštumą, tačiau nepatvirtinu,nes
juk nėštumo testai netobuli.Užsirašau pas ginekologę. Atvažiavus pas ginekologę situacijos aiškinti nereikėjo, iškart padarė sanoskopiją. Gydytojos žodžiai "6 savaitės" manęs visai nešokiravo, bet labai labai apsidžiaugiau.
Neatsimenu kaip nuriedėjau iki mašinos, nes džiaugsmas liejosi per kraštus atsisėdau į mašiną išsišiepusi, vyras mane apkabino ir pasakė "Aš žinojau..." . Toliau sekė pirmasis trimestras.
Pykindavo, labai didelės nuotaikų kaitos buvo. Na įžengus į antrąjį trimestrą nebuvo taip sunku, tiesa II trimestro pradžioje grėsė persileidimas, tad teko pagulėti ligoninėje.
Džiaugsmą keldavo didėjantis pilvukas. Išleidus namo liepė daug ilsėtis ir nepervargti. Į dekretines išėjau vėlai- III trimestro vidury. III trimestre buvo juokas- gydytoja po ehoskopijos pasakė, jog bus mergaitė
tačiau po mėnesio pakeitė nuomonę biggrin.gif . Laukėm berniuko.
Terminas 05.30 . Gegužės 10 dieną ramiausiai sau siuvinėju darbelį vaikučiui, tačiau keistai timteli gimdos apačią.Pamanau "Nieko tokio" . Vakaras. Vyras žiūri krepšinį,
o aš toliau siuvinėju vėl stiprus timptelėjimas iš išgąščio net rikteliu biggrin.gif . Išgąsdinau vyrą biggrin.gif . Klausimas "ar ne sąrėmis?", atsakymas "Ne" ir vėl timptelėjimas blink.gif .
Išsigąstu kaip reikiant. Nuojauta kužda, kad susitikimas jau ne už kalnų. Ramia (jeigu taip galima pasakyti biggrin.gif ) sąžine nueinu miegoti. Ryte iškepu kotletų ir ruošiuosi į parduotuvę. Apsipirkus grįžtu namo ir prikeliu vyrą.
Einam pusryčiauti. Dieną vaikštinėjam prie piliakalnio ir pavakariais grįžtam namo. Pavalgę atsigulam miegot (kažkur 22 h.) jau lyg snaudžiu, bet toooooks stiprus skausmas! Rėkiu iš visų jėgų. Mintyse tik vienas žodis "sąrėmis".
Vyras šoka kaip įgeltas, atlekia dukra. Vyrui pasakau, kad ko gero jau laikas. Paprašau, kad paruoštų drabužius ir dokumentus į ligoninę, o pati nurypuoju į dušą.
Nusiprausiau po dušu, išgėriau arbatos. Sėdžiu ant sofos ir vėl toks stiprus skausmas. 10 minučių- ir vėl tas pats. Priartėju prie 5 min. vyras sako, kad reikia važiuot į ligoninę.
Aš užsispyrus, jog dar ne biggrin.gif . Skausmas ir jaučiu, kad šlapia. Kažkaip suvokiu, kad nutekėjo vandenys. Išsiblaivau ir lekiam į ligoninę. Pasirašau dokumentus.
Gydytoja mane nori guldyt ant "laivelio", bet aš dar spėju pasiginčyt, kol nesuremia sąrėmis. Rėkiu. Kažkaip mane užkelia ant tos
kėdės ir pažiūri- kaklelio atsidarymas 3 cm. Į gimdyklą! Reikalauju epidūro. Po 20 min. kaklelis atsidaręs 5 cm. Jokių šansų išvengt gimdymo. MB masažuoja, ramina.
Ateina anestiozologė, suleidžia epidūrą. Nusiraminu. Pasiritinėju ant kamuolio, sėdžiu duše.Epidūras nustojo veikęs. Patikrina kaklelį- atsidarymas 8 cm. Sąąąąąąąrėmis! Guluosi ant to nelemto stalo
ir maldauju, kad tik greičiau. Po valandos išlenda galvytė. Sąrėmis-stumt. Sąrėmis-stumt. Sąrėmis-stumt. Ir vaikelio verksmas wub.gif . Niekada to nepamiršiu wub.gif . Ant krūtinės
man padeda mūsų mažąjį Audriuką, apsipilu ašaromis. Audriuką išneša pamatuoti, bei pasverti.

Į PASAULĮ GEGUŽĖS 10 DIENĄ,4h. 06 min. Į PASAULĮ ATĖJO 2653 GRAMŲ SVORIO IR 58 CENTIMETRŲ ŪGIO AUDRIUKAS wub.gif !!!

Dabar mums jau savaitė, tačiau aš negaliu patikėti, kad visa tai vyko prieš 9 mėnesius 4u.gif .
Gabriete
Graži istorija, o Audriukas tikras krepšininkas bus - toks ilgas berniukas. Aukite žvalučiai ir gražučiai smile.gif.
kinder_surprise
Grazi istorija, aukit stiprus ir dideli 4u.gif
SkyClouds
Labai, labai ačiū! O gimė tikrai didelis, vos man į glėbį tilpo lotuliukas.gif .
yoyo75
Nuoširdžiai sveikinu wub.gif Aukit sveikučiai 4u.gif
O gimė tiksliai kurią dieną 10 ar 11 blush2.gif
_2good4U_
yoyo, na gal mamyte su datom apsiriko blush2.gif Turbut gime 10d., o viskas prasidejo 9d. g.gif

Tikras krepsininkas Audriukas arba manekenas, pllonytis turbut ir aukstas wub.gif
Sekmes 4u.gif
GudriLapė
labai graži istorija 4u.gif sėkmės jums 4u.gif
rence*
Shaunu kad nereikejo taip kenteti kaip su pirmu vaikuciu. Viskas palyginus greit vyko. O berniukas tikrai aukstas gime, nors svoris prie zemesniu ax.gif Sekmes 4u.gif
aukselis14
sveikateles 4u.gif
tuliaa
Tai kad cia mergaites apsisaukele kazkokia... mazamete mergaite klaidzioja interneto platybese, matyt nori labai jau gyvent suaugusiuju gyvenima, nors jau kokiu 13 max 15 metu...

ji pas mus temoj lankesi, geguziukuose, isrisom sita mergaite apsisaukele... doh.gif unsure.gif

MAMYTE IS GEGUZIUKU SKYRELIO
19810728
QUOTE(tuliaa @ 2009 05 19, 20:17)
Tai kad cia mergaites apsisaukele kazkokia... mazamete mergaite klaidzioja interneto platybese, matyt nori labai jau gyvent suaugusiuju gyvenima, nors jau kokiu 13 max 15 metu...

ji pas mus temoj lankesi, geguziukuose, isrisom sita mergaite apsisaukele...  doh.gif  unsure.gif

MAMYTE IS GEGUZIUKU SKYRELIO
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif idomus zmogus
~Rafaella~
jo jo.. kazkokia nesubrendus, mazvaike.. mad.gif turbut nukopino nuo kazko gimdymo istorija cool.gif
MissMartini
Bishke su dienom dar pasipainiojo doh.gif

O jei pati kure sita istorija... tai saunuole. Parashyta sklandziai ir be ziauriu klaidu, net medicinini termina pavartojo!!!! Super mergyte pasistenge.

Tik jus man pasakykit, ji ligoninej guledama jau ir istorija gimdymo spejo parashyti??? blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif
MissMartini
doh.gif atkakli ji tokia
kristyyynyte
taip !!! ji bendravo geguzinukuose ,kol mes ja isrisom ,kad tai kokiu 14 metu vaikas blink.gif lotuliukas.gif nuotraukas jos matem .... idomi ji. Be to pagal jos istorija tai galima kazka itart ,ar 10 ar 11 diena ji pagimde ??? blink.gif nesupratau ? ir manau surinkusi nuotrupas nuo kitu gimdymo istoriju ir nuo filmu sukure savaja, laki fantazija .
- hal -
gal nuotraukytes isimk g.gif vis tik nepilamete yra,o dar greiciau mazamete isvis.. paskui dar bedos uzsitrauksi doh.gif
o tau mergyte ka galiu pasakyti..na gal tu imk ir pasisnekek su savo mama jai tau labai rupi visi sitie reikaliukai unsure.gif
o dar bus graziau kai mama savo vaika cia pamatys blink.gif nu cirkas zodziu...
niamniuska
o gal mergaite mamos niku cia ilindusi? g.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.