mano manimu jau laikas užmigti vienam , bet ne , tevas ar mama turi but šalia
Laba diena ! norečiau isgirsti nuomone ar patarima
mano manimu jau laikas užmigti vienam , bet ne , tevas ar mama turi but šalia
Paskaitykit knyga pries miegant. gal vaikui demesio truksta ir jis nori, kad su juo kas pabutu. o gal ko bijo?
QUOTE(Lavinia @ 2009 05 18, 18:54) Laba diena ! norečiau isgirsti nuomone ar patarima mano manimu jau laikas užmigti vienam , bet ne , tevas ar mama turi but šalia Laba diena, man atrodo,kad truputį pavėlavote su tuo,kad vaikas užmigtų vienas.Šiuo metu savo merginai darau programą "labanakt vaikučiai",labai padeda
Kiekvienam vaikui reikia kuo daugiau tėvų dėmesio... Pasiguldyk šalia ir nebus jokių problemų dėl migdymo...
Mes migdantis klausom vaikisku daineliu - ijungiu negarsiai ir iseinu is kambario
Pas mus ta pati istorija buvo nuo pat gimimo: reikia sedeti salia kol uzmigs ir dar uz rankytes laikyti. O migdosi ir 30, ir 40 min, o kartais ir ilgiau.
Man tai jau pasidare kancia, vaikui uz menesio 2m., tai jau esu suskaiciavus, kiek kartu teko sedeti, kol uzmigs. Zinoma, pati prie to pripratinau... Bet pries savaite gavosi taip, kad vaikas liko vienas kambaryje dar neuzmiges. Jokiu isteriku nebuvo. Tik uz minuciu 20 pakviete mane. Pasedejau trumpai ir uzmigo. Kita vakara samoningai isejau po pasakeles. Migdemes 1,5 val, bet uzejau trumpai tik 2 kartus. Toliau vis trumpejo tas migdymosi laikas. Ir stai, jau 2 vakarai, kai pasakele, labanakt ir jokiu "mama" uz 5 min!!! O galvojau, kad nepavyks gyvenime. Pabandykite ir jus! Gal pirma karta gal labai priestaraus, bet veliau apsipras.
mano mazylis jau seniai vienas uzmiega. palikdavau viena kambaryje jam pradejus verkti nueidavau i kambari jo nuramint, bet jokiu budu neimdavau ant ranku nes tada tai prasideda asaros, na tai taip ir ismoko uzmigti vienas
Na o man net pratinti nereikejo,nupirkome sunui nauja lova,kurioje miega dabar kaip ponas kapitonas vienas,ir vakarais atsigula as paskaitau pasaka jis man pasako ate pabuciuoja ir prideda dar sakinuka eikis cia,ir pats vienas uzmiega,,,,
QUOTE(Lavinia @ 2009 05 18, 18:54) Laba diena ! norečiau isgirsti nuomone ar patarima mano manimu jau laikas užmigti vienam , bet ne , tevas ar mama turi but šalia Labux mano mažiukas gal kokie trys mėn miega vienas. Pas draugus pamatė kaip jo draugė aišku didesnė už jį miega viena tai mes jam paaiškinom kad tetukas ir mamytė turi mirgot atskirai ir jau kitą dieną atsigulė į savo lovytę. Buvom be galo patenkinti!
Maniškė paskutiniu metu irgi tik su manim užmiega, net ir tėčio beveik neprisileidžia. Suprantu ją- reikia mamos dėmesio, kurios pastaruoju metu skiriu mažiau nei anksčiau. Tai ir pagulim abi mano lovoj, kol mama užmiega pirma
O aš ir migdau,ir miegu tik kartu,IR ABIEM LABAI GERA.Kai ateis laikas,pats nores miegot atskirai.
QUOTE(Lavinia @ 2009 05 18, 18:54) Laba diena ! norečiau isgirsti nuomone ar patarima mano manimu jau laikas užmigti vienam , bet ne , tevas ar mama turi but šalia mes dar ne jusu amziaus, tai gal ko nesuprantu, bet man atrodo jusu sunus dar maziukas
manau, kad vaikuti reikia gan anksti pratinti miegoti viena. Dukryte nuo mazens miegojo pati sau viena ir nakti nepabusdavo net kudikis budama.
O Musu suneliui jau septyneri o vis dar miega su tėčiu, nes mėgsta visur ir visame kame draugiją. O penkių metuku proga buvom sutare pirkti sofa- isrinkom berniukiska, su rokeriskom aplikacijomis. Pastatem kambaryje ir sviestuva, kaip moksleiviui. Nepadejo... Kelias naktis bandem. nepadejo... tetukas istizo- pasigulde salia. Tuo ir baigesi. KArts nuo karto vis pamigdom viena, taciau vis vien bijo... Ka daryti nezinau. Brolis mano mazas budamas su mama miegojo iki 10 metu, vienas pradejo miegoti, nes draugai suzinoje isjuoke. Tai gal istorija kartojasi? QUOTE(Grok @ 2009 06 07, 01:21) manau, kad vaikuti reikia gan anksti pratinti miegoti viena. Dukryte nuo mazens miegojo pati sau viena ir nakti nepabusdavo net kudikis budama. O Musu suneliui jau septyneri o vis dar miega su tėčiu, nes mėgsta visur ir visame kame draugiją. O penkių metuku proga buvom sutare pirkti sofa- isrinkom berniukiska, su rokeriskom aplikacijomis. Pastatem kambaryje ir sviestuva, kaip moksleiviui. Nepadejo... Kelias naktis bandem. nepadejo... tetukas istizo- pasigulde salia. Tuo ir baigesi. KArts nuo karto vis pamigdom viena, taciau vis vien bijo... Ka daryti nezinau. Brolis mano mazas budamas su mama miegojo iki 10 metu, vienas pradejo miegoti, nes draugai suzinoje isjuoke. Tai gal istorija kartojasi? Netgi si taip buna!?! Na, bet suprantu, kad reikia pomazu pradeti pratinti miegot savo lovyteje... veliau ir savo kambary!
Tikrai, ateis laikas ir megos pats
Maniske atprato pas senelius, nuveziau savaitgaliui, jai tada buvo 1,4men -5men tai senelis nesupo, salia pasigulde, ir uzmigo, matyt bijojo vienas kito
Mano mergyte ir dar nemiega atskirai ir net nesiruosia viena uzmigt.nepadeda nei pasakos,nei daineles,nei ispuostas kambarys
Mano mergaitei 2,7 metuku, ji taip pat miega su mum lovoje, o kai pasiulau eiti i lovyte, grieztai atkerta ne! Jei neuzmiegu anksciau uz ja, tai perkeliu ja i lovyte, bet paryciais , vos prabudus ji vel pas mus lovoje.
Maniske tai kaip kada. kita karta net nenori su manim miegot. pavalgo ir muistosi, kol i lovyte perkeliu. Su tuo neturim problemu kol kas. daznai kartu miegam. Buna, kad per naktini maitinima abi uzmiegam.
QUOTE(Shatura @ 2009 06 12, 22:59) Maniske tai kaip kada. kita karta net nenori su manim miegot. pavalgo ir muistosi, kol i lovyte perkeliu. Su tuo neturim problemu kol kas. daznai kartu miegam. Buna, kad per naktini maitinima abi uzmiegam. oi jūsiškė tai dar labai mažytė. mano sūnui jau pusantrų,bet jis irgi nemiega vienas.pasupu truputį,po to paguldau į lovą,tai kol užmiega tai plaukus man taršo. aš tai jau pavargusi nuo tokių migdymų. norėčiau,kad pats užmigtų,bet nežinau nuo ko pradėti. QUOTE(nika70 @ 2009 06 03, 21:28) QUOTE(Grok @ 2009 06 07, 00:21) miegoti ir migdyti yra du skirtingi dalykai.. QUOTE(Lavinia @ 2009 05 18, 16:54) Laba diena ! norečiau isgirsti nuomone ar patarima mano manimu jau laikas užmigti vienam , bet ne , tevas ar mama turi but šalia QUOTE(vaižgantė @ 2009 05 19, 19:32) Kiekvienam vaikui reikia kuo daugiau tėvų dėmesio... Pasiguldyk šalia ir nebus jokių problemų dėl migdymo...
Sveikos mamytės mano dukryte tik dabar pradėjo miegoti atskirai bet užmiega kartu su mumis, nes nuo gimimo iki 1,5 mėn megojo tik sumumis o jai paguldydavau į lovyte tai rėkdavo kaip pasiūtusi
maniskis pats dar neuzmiega nors jam 2,5m,turiu buti salia,o paskui perdedu i jo lvyte
Nors pati dar neturiu vaikų,bet labai noriu turėt. Mano vaikino sesė turi vaiką,jam greit 5 metai, o jis vis dar su tėvais per vidurį miega. Nors namuose kambarių pilna,jie net nesiruošia jam atskiro kambario ruošt.
Mano mažoji ir retai užmiega viena, mamytės reikia, kartais, kad apkabinčiau nori, o kartais ir palaikyti už rankytės užtenka...
Mano posunis 9m neuzmiega vienas.
mano sunus irgi vienas neuzmiega.. pasakas skaitom, poto uz rankos laikosi ir negana to dar ir man riek apsimetinet kad miegu
Mano vaikas nuo metuku uzmigdavo vienas,begerdamas pienuka atskiram kambary
Mes turim ta pacia beda neuzmiega viena nei dienos miego nei nakti turi gultis salai jo ir as ir tetis, o jeigu yra sveciuose mociute tai ir mociute turi guleti
Pažystama ir mums ši problema pasidarė, ankščiau užmigdavo pati, o dabar nori, kad kas pabūtų.Dažniausiai pasiimu knygą ir skaitau atsiglus, o ji savo lovytėje guli kol užmiega.Bet vis pagalvoju, kaip bus vėliau ir kambarį norėtume įrengti, bet ar ji užmigs viena
Jaučiu čia įtaką turėjo darželis, nes ten auklėtoja pabūna kol vaikučiai užmiega
Musiskei 2,5 ir kol uzmiega reikia uz rankytes palaikyt ir pasekti pasaka. Bet cia savo lovytei. As is to dideles bedos nedarau, net malonu, kad manes dar reikia
Mano mažylis miegodavo su manimi tik tada, kai jam tikrai reikėdavo šilumos (kol dar nebuvo suėję 40 savaičių koreguoto amžiaus). Pati esu ne iš smulkiųjų, todėl dėl jo saugumo nuo 3jų mėnesių miega savo lovelėje. Vakarais po paskutinio maitinimo dažniausiai užmiega pats.
Mes jau labai dideli, jau virš 3 m., bet užmigti tai sunku ir tiek. Kažkodėl labai jam nesinori eiti miegoti. Luakiu nesulaukiu, kada išaugs. O miega naktį gerai, tik užmigdti kažkoks košmaras.
Savo mazosios niekaip negalejau ipratinti uzmigti be manes. Guledavau salia apkabinusi, dainuodavau. O ji ne is tu, kur greitai uzmiega. Jei iseidavau, verkdavo arba imdavo zaisti.
Tik pradejus eiti i darzeli, ismoko uzmigti viena. Aisku pries tai paskaitome knygele, kartais padainuoju. Butinai dar lelyte turi salia jos guleti. Apkabina ja ir migdosi
as niekaip negaliu atsistebeti savo broliene kuri jau 3metus nuo gimomo miega visi vienoje lovoje
maniškei dveji,bet neišsivaizduoju,kada bus,jog pati užmigs,visų pyrma,nėra salygų,savo kambarip neturi, užmiega mūsų lovoj,kartu su mani,nes reikia pavaizduot,kad aš miegu,ir tada perkeliu, skaitom knygeles prieš tai,aš savo,ji savo,arba kartu vieną,pradėjo neleist sekt pasakų kažkodėl, pasijaučia saugi ir užmiega,jei tik sugalvoju nueit atsigert atnešt ar telefono ar dar ko...verkia kad neišeičiau,iš vis ji pastoviai sako,kad NE,JŪJA,visad su ašarom į lovą lipam, ir atsikėlus,jau lipdama iš lovos ant puoduko vos nerėkia kad jau NE,JŪJA daugiau...
QUOTE(Lavinia @ 2009 05 18, 18:54) Laba diena ! norečiau isgirsti nuomone ar patarima mano manimu jau laikas užmigti vienam , bet ne , tevas ar mama turi but šalia Aš ir ilgai supavau savo džaiugsmelį,buvo laikas kai pats mikdėsi,bet dabar vėl nori šalia gulėt,jam užtenka kad ant savo pagalvės pasiguldau,bet aš tokia laiminga kai jis įsisuka prie pat manes,isikniaubia,ir tyli 20 min kol užmiega,taip gera kad jam esu reikalinga,ir visai nenoriu kad mano mažius užmikdamas matytu tuščia kambarį,geriau prieš užmerkiant akytes matis mane
Man tai atrodo, kad čia tikrai ne problema, kad vaikutis neužmiega vienas. Juk neilgai tai tęsis. Ateis laikas ir turbūt norėsim pagulėt ar pasėdėt kartu, bet jau jie nelabai norės
QUOTE(samanta1978 @ 2009 08 25, 18:13) aga , tikrai labai gerai kad uzmiega begerdamas pienuka, juk pries tai dantukus issivalet man irgi labai patinka kad su suneliu drauge susirangom i kamuoliuka QUOTE(liuce @ 2009 10 10, 23:55) as niekaip negaliu atsistebeti savo broliene kuri jau 3metus nuo gimomo miega visi vienoje lovoje nesuprantu kuo stebites..ar kad vienoje lovoje miega ar kad pradeda zaisti vaikas,kai tik teveliai iseina???
Mano dar maza gal, tik metukai, bet visas migdymo procesas irgi ilgas. butinai turiu gulet salia, ir dar i ranka butinai turi isikibt, ir dainuoju, dainuoju.... kartais kol pati nuluztu
O jei taip pabandau paguldyt, kad ir salia guliu, dudoasi, malasi, pyksta, stojasi, bet kai pradedu dainuot, nurimsta ir klausosi
Šiandien maniškės pirmasis užmigimo vienai vakaras. Labai nerami mažulė nuo pat gimimo, prisirišus prie mamos, tai susiklostė taip, kad ilgai migdydavomės mūsų lovoje, o po to perkeldavom (jei jėgų užtekdavo). Bet su tuo perkėlimu irgi nesąmonė gavosi kai naktį tekdavo po kelis kartus keltis, vėl prie savęs migdyti, vėl perkelinėti ir taip pasaka be galo.
tfu tfu tfu kad neprisikalbėt po pirmo karto, bet tikiu, kad pavyks viskas ir vėliau. QUOTE(logika @ 2009 12 10, 17:28) Na kol kas nepasiduodam ir viskas pavyksta. QUOTE(tikas @ 2009 08 24, 18:56) mano sunus irgi vienas neuzmiega.. pasakas skaitom, poto uz rankos laikosi ir negana to dar ir man riek apsimetinet kad miegu bet tai tada butu sviesu, tai kur jau jis ir miegotu QUOTE(stonjur1 @ 2009 10 17, 11:45) Aš ir ilgai supavau savo džaiugsmelį,buvo laikas kai pats mikdėsi,bet dabar vėl nori šalia gulėt,jam užtenka kad ant savo pagalvės pasiguldau,bet aš tokia laiminga kai jis įsisuka prie pat manes,isikniaubia,ir tyli 20 min kol užmiega,taip gera kad jam esu reikalinga,ir visai nenoriu kad mano mažius užmikdamas matytu tuščia kambarį,geriau prieš užmerkiant akytes matis mane ir man tai labai patinka nors kai netyli, tai tada malasi, ratais sukasi, kojas i siena dauzo, su pagalve zaidzia, bet as guliu saliair nekreipiu demesio,vis pataisau ji kad normaliai guletu ir tiek. migdomes kaip kada ir iki 30 -40min. ir arba mama, arba tetis turi buti salia... o kad uzmiges vienas miegotu visa nakti tai butu labai gerai, nes paryciai jau zirzlaiuoja ir i lova prasosi... o buna kad tik perkelus i lovyte iskart zirzia ir tenka pasiimti, na bet jis dar maziukas QUOTE(Linita @ 2009 12 10, 22:03) Na kol kas nepasiduodam ir viskas pavyksta. labai dziugu Idomių būtų mamytės privardinusios bet va manau bandysiu kuo ankščiau atpratint miegot mažylę kartu... turiu tokį pvz kad brrr............. mano draugė turi du sūnus, vienas 10 metų kitam beveik 4. Nu ir ką jūs manot, didysis nemiega vienas, tik su mama......nežinau kaip paaiškint, bet jis bijo miegot vienas ir tiek... o mažasis miega su tėčiu, tai mama vienam kambary, tėtis kitam kambary miega su vaikais...... o va atvirkštinis variantas, mano krikšto dukrytė, jai vasarą suėjo 4. Atostogavo pas mane, nors mus skiria didelis atstumas, matomės retai, bet miegojo kuo puikiausiai, ir kitam kabary, kur namie miega su tėvais vienam. pirmą vakarą porą kartų kvietė mane, ir vieną kart naktį pabudusi šaukė kad musėlė užpuolė, o šiaip jokių problemų, mes tokie pelėdžiukai esam, o ji jau vakarop ateidavo, sakydavo kad jau pavargo, pasiimdavo savo pingivna ir eidavo į savo kambarį miegot, po penkių minučių nueidavau, jau vaikas lūžęs
Pas mus irgi tokia pati problema: dukrytei jau 3 metai, ta proga irengem jai kambari, nupirkom grazia lovyte, padarem kambareli kuo jaukesni... bet deja, ji tame kambaryje nebuna ne pro kur... diena dazniausiai buna pastoviai su manimi apacioje svetaineje (gyvename name), kai ateina laikas pietu miegelio, prasosi buti migdoma musu lovoje... Bet dazniausiai papriestarauju ir migdau ja jos lovoje. O migdymas buna toks - turiu prigulti salia, skaitau pasakas ir bunu su ja lovoje, kol uzmiega... pabandziau karta iseiti is kambario, tai eme verkti, sako: kam palikai mane
Zodziu kazka reikia daryti, nes neuzilgo bus ir broliukas, tikrai negalesiu jos taip migdyti... |