Naktibalda
2009 05 18, 17:56
žiedų swapas jau atėjo ir prasidėjo Prie mūsų šaunaus būrelio gali prisijungti visi norintys (tik su keliom sąlygom ) 1. Reikia ne tik ką nors rankdarbiauti, bet ir parodyti savo darbų albumą. 2. "Praplepėti" bandomąjį laikotarpį, t. y. kol senbuvės nutars, kad jau priima.Mūsu albumas yra čiaŽiedas patraukliausia daugelio gaubtasėklių arba magnolijūnų augalų dalis, dauginimosi organas, kurio pagrindinė funkcija yra gaminti dauginimuisi skirtas ląsteles. Jie skirti tam, kad apvaisintų ar būtų apvaisinami, dėl to turi vyriškų žiedadulkių ir moteriškų kiaušialąsčių. Įvairios žiedų formos, spalvos, kvapai reikalingi privilioti vabzdžiams, kurie dažniausiai apdulkina žiedus. Žydėdamas augalas subręsta ir pasiruošia apvaisinimui. Visas jėgas jis skiria būsimiesiems vaisiams ir sėkloms, todėl žydintys ūgliai dažniausiai beveik liaujasi augti.  Žiedo sandara: 1.Žiedkotis, 2.Žiedsostis, 3.Kuokeliai, 4.Piestelė, 5.Vainiklapis, 6. Taurėlapis. Tema ŽIEDAIModeruoja Naktibalda
Pamąstymams ir gamybai-iki 06.28 Dvi savaitės siuntimui-ty iki 07.12
1. Netikėtai - saulėgrąžos,narcizai,tie kurie geltoni,našlaitės,aguonos. Šiaip tai visos patinka išskyrus rožes,na nebent geltonos būtų. 2. Tavi- visos patinka. Tik dovanų nešti nereik narcizų, ievų, pakalnučių. Alergiška jos. 3. Gugile - alyvos, rugiagėlės, aguonos, kalijos, magnolijų žiedai 4. miegutis-alyvos tulpės ,rožės ,žibutės ..negražių nėra 5. Smilga - kardeliai, lelijos, o po to visos kitos - svarbiausia, kad puokštė kuo didesnė būtų  6. Shangri La - visos patinka, labiausiai rožės. Lauko gėlės irgi patinka. Nebusiu originali, negražių nėra 7. Marinčik- visos tik nemėgstu chrizantemų 8. Guvilė-Aš mėgstu lelijas, žibutes, ramunes, rožes.... Ai, žodžiu, visos gėlės gražios 9. Oksyte - Visos geles grazios, jei padovanotos is sirdies  Na gal kokio kaktuso gaut nenoreciau 10. Kusachius11. olajju- mėgstu visas išskyrus narcizus ir gvazdikus 12. Kentaurė - lauko geles pazistu daugiau maziau, man grazu zydincios tulpes, narcizai, bet kai nuskini pasidaro nebegrazios, is kambariniuaraukarija, fikusas, kaktusai.. o kitu daug ale pavadinimu nezinau  o gauti dovanu megstu herberas ir rozes, dar pradejo kazko gvazdikai patikti  13. Kerpena atsiprašau Kerpenos,  , kitąkart nesuklysiu  kitai temai bus papildymas, dabar nespėjau
Registruojuos naujoje temoje, senąją priveikiau
Naktibalda
2009 05 18, 18:13
QUOTE(Kerpena @ 2009 05 18, 19:08) cha cha cha, mane pametei iš swapo sąrašų Be to registracija jau baigėsi, tai tą sakinį galima būtų ištrinti... atsiprašau pasitaisiau rytų fronte nieko naujo Naktibalda 112 gugile 71 netikėtai 70 Oksyte 51 miegutis 44 tavi 40 Guvilė 40 Kerpena 39 _Smilga_ 35 Marinčik 32 Shangri La 28 olajju 12 kusachius 11 Kentaure 8 mažiausia 4 SuperMama 1 Happyendless 1
QUOTE(Naktibalda @ 2009 05 18, 19:13) atsiprašau pasitaisiau rytų fronte nieko naujo Naktibalda 112 gugile 71 netikėtai 70 Oksyte 51 miegutis 44 tavi 40 Guvilė 40 Kerpena 39 _Smilga_ 35 Marinčik 32 Shangri La 28 olajju 12 kusachius 11 Kentaure 8 mažiausia 4 SuperMama 1 Happyendless 1 Oho, prizinės kad atsiplėšusios. Ką čia su jumis besivaržysi, nėra šansų
kusachius
2009 05 18, 18:42
QUOTE(Guvilė @ 2009 05 18, 20:15) Oho, prizinės kad atsiplėšusios. Ką čia su jumis besivaržysi, nėra šansų  aš dar anoj temoj apgailėtinai tepasireiškiau, bet bandysiu dabar taisytis O mano gėlytės tai buvo anoj temoj  tuoj paieškosiu, atvilksiu čionai. Dabar tokia raudona esu saraše, kaip koks Perestukinas Papildyta:Oplia, atitempiau 1. Netikėtai - saulėgrąžos,narcizai,tie kurie geltoni,našlaitės,aguonos. Šiaip tai visos patinka išskyrus rožes,na nebent geltonos būtų. 2. Tavi- visos patinka. Tik dovanų nešti nereik narcizų, ievų, pakalnučių. Alergiška jos. 3. Gugile - alyvos, rugiagėlės, aguonos, kalijos, magnolijų žiedai 4. miegutis-alyvos tulpės ,rožės ,žibutės ..negražių nėra 5. Smilga - kardeliai, lelijos, o po to visos kitos - svarbiausia, kad puokštė kuo didesnė būtų  6. Shangri La - visos patinka, labiausiai rožės. Lauko gėlės irgi patinka. Nebusiu originali, negražių nėra 7. Marinčik- visos tik nemėgstu chrizantemų 8. Guvilė-Aš mėgstu lelijas, žibutes, ramunes, rožes.... Ai, žodžiu, visos gėlės gražios 9. Oksyte - Visos geles grazios, jei padovanotos is sirdies  Na gal kokio kaktuso gaut nenoreciau 10. Kusachius narcizai, aguonos, alyvos, saulėgrąžos, vandens lelijos, irisai, jurginai...dar patinka vyšnių žiedai. Nelabai mėgstu rožes, gvazdikus, pelargonijas. Nemėgstu nežydinčių gėlių 11. olajju- mėgstu visas išskyrus narcizus ir gvazdikus 12. Kentaurė - lauko geles pazistu daugiau maziau, man grazu zydincios tulpes, narcizai, bet kai nuskini pasidaro nebegrazios, is kambariniuaraukarija, fikusas, kaktusai.. o kitu daug ale pavadinimu nezinau  o gauti dovanu megstu herberas ir rozes, dar pradejo kazko gvazdikai patikti
_Smilga_
2009 05 18, 18:45
QUOTE(Guvilė @ 2009 05 18, 19:15) Oho, prizinės kad atsiplėšusios. Ką čia su jumis besivaržysi, nėra šansų  Taaaaip, naktibalda kad "atsiplėšus" - kaip norvegai Eurovizijoj.
QUOTE(_Smilga_ @ 2009 05 18, 19:45) Taaaaip, naktibalda kad "atsiplėšus" - kaip norvegai Eurovizijoj.  Taikliai pastebėta  Naktibalda, neatsimeni, kas ten sakė, kad laiko neturi?  Šaunuolė, viską suspėji. Ir swape dalyvaut būtum spėjus
 Ot pleputės.
Naktibalda
2009 05 18, 19:30
QUOTE(Guvilė @ 2009 05 18, 20:16) Taikliai pastebėta  Naktibalda, neatsimeni, kas ten sakė, kad laiko neturi?  Šaunuolė, viską suspėji. Ir swape dalyvaut būtum spėjus  nu kaip ..... darai darai ir padarai  , kuo daugiau darai tuo daugiau padari  , būčiau, bet ale nenoriu smaugtis , mažu dar galus atiduosiu, paskui liktų maniškė be dvovanos ,
Registruojus
miegutis
2009 05 18, 19:48
nu jo mūsų viršūnėlė nekinta tai ką žieduojamės
Shangri La
2009 05 18, 20:02
Naktibalda, koks temos pristatymas Balsuoju už gelės žiedą, kaip i sakiau, žiedų ant pirštų nelabai mėgstu.
Marinčik
2009 05 18, 20:29
Registruojus
netikėtai
2009 05 18, 21:06
Nu rašytojos  Kol perskaičiau taoi aju nelabai ir žinau ką pasakyt benorėjau QUOTE(_Smilga_ @ 2009 05 18, 14:23) Netikėtai, man irgi panašus klausimas kilo. Gal "apibrėžkim", ką reiškia didelė, maža. Vat pavyzdžiui A4 formato čia jua didelė, ar dar ne?A4 tai yra tikrai nedidelis.Tai yra tas sakykim tarp mažo ir didelio.Nes man pačiai jeigu A4 netelpa,tai niekalas o ne tašė QUOTE(gugile @ 2009 05 18, 15:37) o štai ka davė google kaip jums tokie žiedeliai?  Fui....Geriau būč nemačius QUOTE(kusachius @ 2009 05 18, 17:57) Tai gal darom kokį projektuką  jamam Didžiasaly butą, ir savais talentais jį įrengiam -aš sienas išpaišyt galiu, baldus ar dar ką ten paprojektuot, Naktibalda pasiūtų užuolaidas, lovatieses ir t.t. Tavi tas užuolaidas ištapytų, Olajju baldus, duris biškutį apdekupažuotų, na ir t.t. kas ką galim. Įrengiam dailiai, išfotografuojam, ir surengiam loteriją "išlošk ekskliuzyvinį butą"  ... tik nesakom kur  bilietus ne pačius pigiausius paleistume... mažu uždirbtume  Bileitus parduotum baisiai greit,biznis matyt būt neprastas.Tik paskui kur bėgt Ačiuks visoms labi didelis už atsakymus, man labi padėjot.Vizija jau yr,aiškums irgi,dabar reik pradėt bandymus daryt  Mažu gausis iš karto Man tai šiandien ir ryt MB namie tai prie kompo beveik ir neprienu  Būt gerai man nuosavą turėt
kusachius
2009 05 19, 00:59
oi, susivėlinau, jau vakarinė pamaina pasibaigus, Naktibalda per daug užimta, kad naktinėj budėtų -teks eit miegot Kokia vis dėl to maža ta Lietuvėlė, visur gali sutikt visokių pažįstamų  Net geriausios draugės kiemelyje  Negerai taip, reiks vėl įprast labiau pasitempti -pasišpakliuoti kažkiek, padoriau apsirengti  kažkaip sulaukėjau belangėje dirbdama, nuo žmonių atpratau o dar geriau, kaip kartą mano dėdė išvažiavo į Indiją, kažkokį ten mažą miesteliūkštį, ir sutiko ten draugę iš Lietuvos, kurios buvo kontaktus pametęs ir rast nebegalėjo  Karma...
Naktibalda
2009 05 19, 02:28
QUOTE(kusachius @ 2009 05 19, 01:59) oi, susivėlinau, jau vakarinė pamaina pasibaigus, Naktibalda per daug užimta, kad naktinėj budėtų -teks eit miegot Kokia vis dėl to maža ta Lietuvėlė, visur gali sutikt visokių pažįstamų  Net geriausios draugės kiemelyje  Negerai taip, reiks vėl įprast labiau pasitempti -pasišpakliuoti kažkiek, padoriau apsirengti  kažkaip sulaukėjau belangėje dirbdama, nuo žmonių atpratau o dar geriau, kaip kartą mano dėdė išvažiavo į Indiją, kažkokį ten mažą miesteliūkštį, ir sutiko ten draugę iš Lietuvos, kurios buvo kontaktus pametęs ir rast nebegalėjo  Karma... Naktibalda tik dabar dingsta miegot, aš vėl į kauną  , išlekiu  , man beveik visa diena dings, per mano vadovą  , o siaube o siaube
Mažai priplepėjot, mažai Labas rytas.
netikėtai
2009 05 19, 07:25
Labs ryts Kas čia dabar darosi? Skaityt nėra ką? Papeikimas,mergužėlės,papeikimas
_Smilga_
2009 05 19, 07:28
Sveikos, visos. Netikėtai, gi sakiau kur bėgsim - Baltarusijon. Ji iš "mūsų buto" per langą matysis, tai, skaitau, spėsim pabėgt, jei ką... Naktibalda, nedurniuok taip su nemiegojimu. Gali sakyt, kad tu naktinis paukštis ir kad gerai jautiesi, bet taip pastoviai paryčiais eit miegot yra negerai. Nuo nedamiegojimo paskui gali nervai pakrikt. Mokslininkai atliko tyrimus ir nustatė, kad galima "atsivalgyt", "atsigert", "atsiilsėt" nuo fizinio nuovargio, bet negalima "atsimiegot" - kiek praradai, tiek ir dingo. Ir dar. Liaudies išmintis sako: ligos iki 30 metų iš kūno išeina, o nuo 30 - sugrįžta. Tai, jei dabar tu gerai jauties, tai dar nereiškia, kad tau nedamiegojimas "neišlys" po kokių penketo metelių. Vat. Paskaičiau Naktibaldai moralą. Dabar galiu ramiai eit dirbt.
Netikėtai, mano buvusi direktorė miegodavo po 4 valandas ir nesuprto kaip kiti gali miegoti kai reikia dirbti. Dabar ji jau amžinatilsį. Pagalvok ar verta alintį organizmą.
netikėtai
2009 05 19, 07:47
Nu nežinau,man pekių-šešių valandų kažkaip pilnai pakanka.Jei ilgiua pamiegu-blogai jaučiuosi,galva ūžia ir visą dieną apspangus vaikštau.Jei mb nenuvarytų miegot,tai mes su Naktibalda galėtume visą temą per naktį pripliurpt
Labas rytas Dar studente budama bludyjau juodai, dirbau, mokiausi naktimis ir kaip agurkelis  O dabar jei vaikai isbudina is miegu ir taip keles naktis is eiles.. jaucios kaip zombis  ... Ir apskritai, gal pavasaris vikia, dabar tokia amzinai pavargusi jauciosi
netikėtai
2009 05 19, 07:51
Oksyte,vitaminčikų reik.Pavasaris visgi
Kerpena
2009 05 19, 07:57
Skirtingiems žmonėms skirtingai to miego reikia. Pavyzdžiui mano tėvas ir jo sesuo labai atsparūs nemigai. Aš matyt šioje srityje į mamą "nusidaviau". Tėvas dabar sargauja. Tai grįžta po paros budėjimo, visą naktį nemiegojęs ir tarkim vasarą išvažiuoja į kaimą šieno pjauti.  Kai darbų nėra, tai gal kiek numiega dieną, bet ir tai skundžiasi, kad kai dieną pamiega, tada naktį negali užmigt. Teta irgi, kai dar kolūkiai buvo, dirbo grūdų sandėlyje. Tai kai prasidėdavo pjūtis ten dirbdavo ištisomis paromis. Tai ji būdavo nusnaudžia pusvalandį kur ant maišo ir jau vėl atsigavusi
Oksyte, kai mano vaikai buvo maži, tai tokius 6 metus vaikščiodavau kaip zombis. Pastoviai miegotį nedavė
konfiguracija28
2009 05 19, 08:13
Labas, Apie rankines kalbejot, na man jei tokia kad tilptu A4 popieriaus lapas tai tada rankoj nesama turetu buti o megzta ar nerta jokio skirtumo  O jei mazesne tai kaip ir rasiau anksciau per peti skersai permetama  Del buto gerai jus cia sugalvojot  prisijuokiau del uzuolaidu.. Bet kad taip ten daresi net nezinojau.. Kusachiau, del tu pazistamu tai jo buna.. Panasiai mano kolegai buvo.. Su grupioku niekaip susitikti negalejo labai geri draugai buvo, o paskui kazkaip ten kazkuris telefona pamete ir nutruko rysiai jis i uzsieni isvaziavo.. Tai kolega sutiko nuvaziaves ji i Egipta ir Luxora  ir ejo vienas i kita su ekskursijom  Buna kartais tokiu dalyku... Vakar pagaliau prisedau prie modelino tai apsilipdziau biskuti paskui kol nuslifavau tai laiko ogogo praejo..
QUOTE(tavi @ 2009 05 19, 08:57) Oksyte, kai mano vaikai buvo maži, tai tokius 6 metus vaikščiodavau kaip zombis. Pastoviai miegotį nedavė As ir visuomet su ta mintim kelios, kad laikas greit bega QUOTE(netikėtai @ 2009 05 19, 08:51) Oksyte,vitaminčikų reik.Pavasaris visgi  Geriu  , bet kogero nemazai ir atiduodu  . Vis galvoju gal maitint, jau po truputi baiginet . Ale turiu as to pienuko dar, tai kazkaip ir gaila
Paklausiu TIESIAI SVIESIAI Ko is manes tikites zidu SWAPe. Cia butu mazas priedas prie buto Arba ne KOKIA DOVANA NUO Oksytes JUS PRADZIUGINTU? 1) velta rankine (nes daug cia norinciu ziuriu  ) 2) mielas papuosaliukas 3) ziedelis (ant pirsto) 4) salikeliam ir tapkutem nesezonas, bet jei labia pageidausit 5) --- 6) --- 25) nustebink mane Zinau kad padarysiu savaip, ale sazine bus rami, kad paklausiau Papildyta:Ar cia negalima taip " TIESIAI SVIESIAI" klaust
Oksyte, man viskas išskyrus žiedą  Gali kartu su raktais nuo buto
Kerpena
2009 05 19, 09:24
Oksyte, jei man, tai ką nors nuvelk, geriau ne pauošalą. Man labai sužavėjo tavo kūrybingi darbai, kai pradėjai SM rodytis, ypač tie shibori.
QUOTE(tavi @ 2009 05 19, 10:19) Oksyte, man viskas išskyrus žiedą  Gali kartu su raktais nuo buto Na gerai jau gerai, Tau ziedo ant pirsto nedarysiu O kaip kitos Bet seip ziuriu balsavymas ( Naktibalda gerai sugalvojei  ) apyligis eina  . Man pvz. kai isgirdau apie "ziedu SWAPa" pirma asociacija ir buvo tas ziedelis ant pirsto
Marinčik
2009 05 19, 09:33
o man iškart gėlių žiedai,Oksyte jeigu man darysi,tai papuošalo nedaryk o visą kitą tinka O GERIAUSIA MAN PATIKO TAVO PUNKTAS NUSTEBINK MANE JAUČIU TAI BUTU BUTAS  NORIU LABAI PRIE JUROS
QUOTE(Kerpena @ 2009 05 19, 10:24) Oksyte, jei man, tai ką nors nuvelk, geriau ne pauošalą. Man labai sužavėjo tavo kūrybingi darbai, kai pradėjai SM rodytis, ypač tie shibori.  Aciu  ! Seip i veltini tai Tu mane ir atvedei su tuo leliu teatru  . Nes jei nebutum mestelejus tos nuorodos, net nebuciau zinojus kas tas yr  . Shiboriukai ir man labai grazus  O cia jau Tavi su tais burbuliukais galva susuko  . Kazkaip ziuriu cia pavojinga su jumis bendraut  vis uz kazkuo uzsikabinu
Shangri La
2009 05 19, 09:45
Oksyte, mane labiausiai pradžiugintų nesezoninės dovanos- šlepetės ar šalikėlis, šlepečių tai labai noriu, nes nuolat kojos šala, net vasarą.
na sakot niekas nesikeičia? Oksyte 6 tavi 5 netikėtai 4 Naktibalda 4 Guvilė 3 Marinčik 2 _Smilga_ 2 Kerpena 2 kusachius 2 Kentaure 1 miegutis 1 Shangri La 1 temos pradžioj kai kurios dar tik pirma žinutę rašo....  o į lyderius išsiveržia oksytė na oksyte tuomet atsakysiu kad ir ne sezonas baisiai noriu tapcių..... ir jeigu jau taip tai prašom rašyti ka norit gauti iš gugiles 1. Nerta 2. Velta 3. bižuterija 4, dekupažas 5. laisvė rinktis Buto nesiūlau.....
QUOTE(Marinčik @ 2009 05 19, 10:33) Oksyte jeigu man darysi,tai papuošalo nedaryk o visą kitą tinka Papuosalu tai pas pacia skolintis galima  . Ilendu i Tavo temele ir net nesuprantu kada tu viska speji  . QUOTE(Marinčik @ 2009 05 19, 10:33) O GERIAUSIA MAN PATIKO TAVO PUNKTAS NUSTEBINK MANE JAUČIU TAI BUTU BUTAS  NORIU LABAI PRIE JUROS  a vat ir nesakysiu  . Kas gaus siuntinuka, tas ir suzinos
Viską
QUOTE(gugile @ 2009 05 19, 10:46) o į lyderius išsiveržia oksytė  nors dabar pasidziaugsiu O atsakysiu veliau, nes daba mazoji uzmigo einu ka nors "pabursiu"
Marinčik
2009 05 19, 10:04
nu tai rašykit kas ką iš Marinčiko noretu gauti
Nr 1.velti papuošaliukai Nr -2 bižuterija iš akmenuku,karoliuku Nr -3 dekupažas Nr -4 žvakės rankų darbo Nr- 5 muilą rankų darbo
prašom aš tada užfiksuosiu ir bus dar ateičiai Papildyta:QUOTE(gugile @ 2009 05 19, 10:46) na sakot niekas nesikeičia? Oksyte 6 tavi 5 netikėtai 4 Naktibalda 4 Guvilė 3 Marinčik 2 _Smilga_ 2 Kerpena 2 kusachius 2 Kentaure 1 miegutis 1 Shangri La 1 temos pradžioj kai kurios dar tik pirma žinutę rašo....  o į lyderius išsiveržia oksytė bet čia ne visos swapininkes
konfiguracija28
2009 05 19, 10:05
Ir man ir man atsakykit... ka is manes norit gaut .. Buto neturiu dovanai, o siaip galiu pasiulyti kazka su biseriu, su akmenim arba su modelinu... konkreciai ka tai kiekvienua atveju prisitaikyti galima  P.s. man kazkaip siandien tinka viskas.. svarbu is sirdies Kaip bus ryt suzinosim
Shangri La
2009 05 19, 10:16
Taigi, jei jau užėjo tokia kalba... Marinčik, man prašau dekupažą, žvakių arba muilo (pastarieji dveji dalykai ypač sudomino) Kentaure, imu akmenim  O iš manęs, mergužėlės? Galiu pasiūlyti papuošalų ir nerinių. Šiaip savo mergiotei jau numačiau dovaną, bet rašykit visos, bus į ateitį. Parodysiu kelis vakarykščius darbus iš gelių ir ledo serijos: 
QUOTE(Marinčik @ 2009 05 19, 10:04) marinčik įtariu kad nuo tavęs dabar tikrai negausiu  o šiaip tai imu viska, man tavo visi darbai patinka.... ir išvis man visų merginų darbai patinka, sunku rinktis todėl toliau tikrai neatsakinėsiu.... nesupykit... savo atsakymų maratoną tuo klausimu skelbiu baigtą..... Shangri la kaip visada tavo darbai nuostabūs....
Marinčik
2009 05 19, 10:58
ačiū gugile
Kerpena
2009 05 19, 10:59
QUOTE(Oksyte @ 2009 05 19, 10:40) Seip i veltini tai Tu mane ir atvedei su tuo leliu teatru  . Nes jei nebutum mestelejus tos nuorodos, net nebuciau zinojus kas tas yr  . Ko tai niekaip neprisimenu, koks ten teatras  Gal ten ne aš buvau? Arba visai atminties sutrikimai. QUOTE(gugile @ 2009 05 19, 10:46) ir jeigu jau taip tai prašom rašyti ka norit gauti iš gugiles 1. Nerta 2. Velta 3. bižuterija 4, dekupažas 5. laisvė rinktis Jei jau yra iš ko rinktis, tai gal ne bižuterija... Kentaure, man prašom sagų kokių iš modelino prilipdyti, ar dar ko
QUOTE(Kerpena @ 2009 05 19, 11:59) Kentaure, man prašom sagų kokių iš modelino prilipdyti, ar dar ko  Na zinok pasiziurejau  tikrai susimaisiau  Ten mamyte ir lialiu kaip Tu daug turi  tai ir apsizioplinau Visa si laika galvojau kad cia Tu
netikėtai
2009 05 19, 11:25
Nu mergos,užsivežėt su klausimais  Tai gi čia ne tas žaidimas-čias swapas,o ne IŠPILDYK MANO NORĄ  Ar aš ne ten papuoliau? Aš tai prašau mane nustebinti. O kai kurioms tai pasakysiu-gėda tokius klausimus uždavinėt,į kuriuos atsakymus pačios žinot.Va,pasakiau.  Ir jaučiu kaip man pačiai gėda darosi
QUOTE(gugile @ 2009 05 19, 10:46) ir jeigu jau taip tai prašom rašyti ka norit gauti iš gugiles 1. Nerta 2. Velta 3. bižuterija 4, dekupažas 5. laisvė rinktis Buto nesiūlau.....  Bet jei pasiulitum buta  , tikrai neatsisakyciau ------ Marinčik, Nr -2 bižuterija iš akmenuku,karoliukuNr -3 dekupažas kokios dezutes smulkmenom susidet Zvakiu ir muilo.. Tai kaledu senis buvo dosnus  Metam uzteks atsargu Papildyta:QUOTE(netikėtai @ 2009 05 19, 12:25) Ir jaučiu kaip man pačiai gėda darosi  O tai ko cia Tau taip geda
Marinčik
2009 05 19, 11:33
o man visai negėda, vis maloniai daryti žinant, ką maždaug nori žmogus,
netikėtai
2009 05 19, 11:44
Nu nežinau,vis mažiau kažkokios paslapties lieka Ai gal nekreipkit į mane dėmesio  ,Aš šiandien kažkokia pati sau neaiški
|
|