niu man jau pasirode ir kiti pozymiai... isskyros... kazin po kiek laiko galima tiketis gimdymo?
o man jau 41 savaite ir 1 diena, kamstis isejo...o jokiu gimdymo zenklu kaip ner taip ner...
Gimdziau lapkriti, tai pries gimdyma dvi dienas iseidinejo gleiviu kamstis, vandenys nenubego gimdant kirpo, kad nubegtu, o siaip paskutine nakti, pirma nakties prasidejo pirmasis saremis, o nuo trecios valandos jau buvo reguliaresni saremiai, jau ketvirta dienos buvau gimdykloje ir 18.30 val. pagimdziau:)
QUOTE(tss @ 2010 03 18, 18:30) man irgi niekaip nesigimde, nei pirma,nei antra karta. kai jau atsibodo laukt, nuvaziavau i ligonine pasitikrint, ir jau nebepaleido, padare pora nesudetingu proceduru, kirpo vandenis ir gimdziau...taigi artejancio gimdymo zenklus pajutau tik ligoninej, 3h iki sunaus, o si kart dukrytes gimimo. abu vaikuciai ramiai praleido pilvelyje visus nustatytus terminus. dabar jau zinau, jei gimdyciau trecia, tikrai nelaukciau dar n dienu po datos, vaikuciui tai nieko gero, maniske gime apsikakojus, su ilgiausiais nagais ir susiraukslejus nuo vandenu, be to dar tookia dicke. o ir gimdymas sunkesnis. didziausi sveikinimai
niu va, musu mazylis islauke savojo termino - pradejo belstis i si pasauli kovo 23 d ir gime ankstyva kovo 24 d. ryta
kai gimdysiu antra, jau zinosiu, kokie tie pozymiai buna... dabar belieka tik dziaugtis mazuoju dziaugsmeliu
pasirode truputi kraujo tamsaus su isskyrom(speju gleiviu kamstis),po dienos anksti ryte prasidejo saremiai,9h vakaro nubego vandenys
man tai toks vaizdas, kad mano organizmas ruosiasi jau gera savaite... vos ne kiekviena nakti prasideda stiprus susitraukinejimai gimdos, gleiviu tokiu kaip zele, bespalviu buvo pasirode jau pries savaite, dar ir pilvo apacia paskauda, tarpviete irgi... nesuprantu nieko, bereikalo vykti i ligonine nesinori
sveikos,
jungiuosi ir as i jusu gretas kurioms jokiu pozymiu artejancio gimdymo ir nesigimdo:( kamscio jokio neiseidineja, pilvas paspazmuoja per diena kelis akrtus ir viskas.... Jau taip zudo tas laukimas, o dar sakoma, kad anstras greiciau gimdosi:)
Na man rodos jau isejo tas kamstis antradieni,ir isskyru padaugeje...maudenimai kaip pries mmm...ir pilvuko ir nugaros,na zodziu laukiam
labas, na man jokiu skausmu nebuvo
as jau turbut siandien vaziuosiu i ligonine, kazko labai stipriai pradejo sukti pilva, bet tikrai ne viduirius... ir dar nugara skaudet pradejo stipriai
QUOTE(saldutea @ 2010 04 13, 16:32) as jau turbut siandien vaziuosiu i ligonine, kazko labai stipriai pradejo sukti pilva, bet tikrai ne viduirius... ir dar nugara skaudet pradejo stipriai Smagu QUOTE(agnyte344 @ 2010 04 13, 20:50) Smagu O kam skubint ivykius, jei terminas dar nesujejes, dar gi turi nemazai laiko
neisvaziavau dar
Likus mazdaug pusantros savaites iki gimdymo, isejo gleiviu kamstis - po patikros pas daktare 2 cm atsidarymas ir kaklelis visiskai suminkstejes; tada namuose nubego vaisiaus vandenys; paruosiamuosius saremius jau pora menesiu jauciau; tikrieji prasidejo mazdaug po valandos nuo vandenu nubegimo; nuvaziavom i ligonine (45 km) su jau vis labiau stiprejanciais ir daznais saremiais
Kiekvienai moteriai vis skirtingai būna. Man visai ne kaip knygose. Nubėgo vandenys, prasidėjo sąrėmiai kas 5 min ir truko po kokias 3 sekundes. Ligoninėje patikrino - ir iš karto į gimdymo palatą. Po keturių valandų lėliukas. Nei tų ilgų tarpų tarp sąrėmių, nei kamščio gleivių. Žodžiu visai ne taip, kaip kad rašo. Vaikas kelios dienos prieš paskaičiuotą datą gimė. Džiaugiuosi, kad nereikėjo laukti tos dienos, kai persiriti per 40 savaičių, o ir susiruošusi buvau.
Man dar tik 29
QUOTE(Martusik @ 2010 04 14, 19:19) Man dar tik 29 as jau ne pora dienu, o gera savaite juos jauciu QUOTE(Justikunina @ 2010 04 14, 09:48) O kam skubint ivykius, jei terminas dar nesujejes, dar gi turi nemazai laiko Neskubinu ivykiu,tik gal tas noras begalinis,greiciau...greiciau O siaip tai man pagal echo anksciau terminas,o pagal mmm veliau,kaip liniuoteje mazdaug Tai ir laukiu anksciau,nes pirmaja dviem savaitem anksciau pagimdziau
tikriausiai visoms norisi kuo greiciau pamatyti ta maza stebukleli kuris tiek laiko musu pilveli kuteno
o mano lelius islauke savo dienos. nustatytas terminas buvo kovo 23d tada ir pradejo belstis i si pasauli, matyt, irgi labai nekantravo pasimatyti su teveliais
paruosiamuosius saremius iki termino jauciau jau geras pora savaiciu. o kovo 23d jau atsikelus anksti ryte jauciau nemenka skausma nugaroj, taip maude strenas, kad dabar sunku zodziais apsakyti...
kaip smagu
Man jau nuo vakar ir nugara pamaudzia,pilvuka vis dazniau
Manp pirmieji požymiai prasidėjo likus sav. iki gimdymo. Pamudendavo, pilvas labai žemai nusileido. Po to likus porai val. iki išvykimo į ligoninę, pasijutau lyg nesavam kailyje, niekas neskaudėjo, bet tarsi nerimas kilo iš kažkur, jaudulys, nu žodžiu neradau sau vietos. Galvojau išsimaudysiu, nes mane vanduo labai ramina, bet maudantis jutau,kad čia paskutinis mano vakaras namuose,tada vidurius paleido
suejus terminui nepagimdziau, tad pagulde i ligonine ir dave savaite laukt naturalaus gimdymo. o jei ne-skatinimas. kai suejo 5d.po termino gydytojas pasisodino ant lektuvo ir naturaliai paskatino. nakti prasidejo skausmai ir ryte supavau maziuka. ligoninej budama nieko itartino nepastebejau, kad kazkas butu ne taip. o dabar kiek prisimenu tai pries prasidedant veiklai labai skaudejo nugara ir buvo sumazeje vaikucio judesiukai.
Man tai 29 sav...ir kazkaip labai itartinai nuo vakar pilva maudzia...
kazkaip nerimauju...
pirmiausiai tai vidine nuojauta ir jaudulys....kad jau siandien
as, nieko nejauciau..jokiu zenklu. ir per abu nestumus.
Tiesiog, atejo laikas,,,atejo saremiai ir po keliu valandu pagimdziau..
kai gimdziau pirma leliu (o tai buvo jau pris 10,8 metu) nieko nejauciau, atsiokeliau ryte ir nubego vandenys. Kazkaip iskart supratau kame reikalas.
Bet dabar kitaip, nuo vakar pradejo eit skaidrios isskyros (kaip snargliukai) ir nesuprantu - man jau pradzia ar dar ne.... Jauciuosi kaip naujoke
su pirmu vaikeliu tai man prasidejo nugaros skausmai, kurie vis daznejo, tartum stubura lauztu kas pusiau
vat kaip bus dabar po tiek metu tai nezinau.prisiklausiau visokiu tu pozymiu, tai vis bandau taikyt sau,ir galvoju ar cia prasidejo ar ne. kolkas tai pilvas sukieteja, paskausta apacia daznai.
man tokie pozymiai jau tesesi senokai
saldutea, jei nuolatos pilvas kietas tai patarciau pasisakyt gydytojai, nes man sake kad kietas palieka kai susitraukineja gimda, o taviske reiskias isitempus nuolatos.arba lauk stebukliuko greit
sauliukai, as ir truputuka pakosau, tai zinau kaip smagu
As taip pat siandien jau stebiu save,nes vaiksciojom su vyru,tai galop vos paejau,toks sono tempimas stiprus buvo
Sveikutes,
Patarkit gal kam taip buvo,man iki gimdymo liko ne pilnos dvi savaiteles,pilvukas daznai nusileidzia zemyn o siandien gal pora valandu lelius duodas po pilva kaip isprotejes QUOTE(kriste85 @ 2010 04 21, 15:15) Sveikutes, Patarkit gal kam taip buvo,man iki gimdymo liko ne pilnos dvi savaiteles,pilvukas daznai nusileidzia zemyn o siandien gal pora valandu lelius duodas po pilva kaip isprotejes Man jau paskutine savaitele,nors leliaus galvyte jau ir isistaciusi,sake mazai juda,bet pats pasispardo ir dar pakankina mane Siandien pasiduos stipriau ryt gal maziau,nemanau,kad reiketu pergyventi
sveikutes man pagal echo terminas rytoj, pagal mm jau seniai praejas, jokiu pozymiu nejauciau, pilvas seniai nusileides vaiko galvyte taip pat jau senokai isitacius, snd buvau pas gine tai sake kaklelis pasiruosias 2cm atsidarymas o as nieko nejauciu jokiu pamaudimu,nieko tik vaikutis dabar malasi kaip reikalas
O kaip pas su miegu? man kuo labiau arteja gimdymas tuo sunkiau kas nakty uzmiegu....
man taip pat nebedaug like, tai miegu prastai, budineju nakti tai i tualeta, tai atsigerti, visokios mintys lenda galvon
va va man irgi pilva skauda kai as bandau persiversti ant kito sono,i toleta lakstau kas tris valandas...
Troskina ir mane labaj,be sulciu niekur is namu nebejudu:)
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
|