Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Artėjančio gimdymo ženklai
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Meina
Sena tema

QUOTE(Ramja @ 2009 05 17, 19:41)
Tik nesijuokit iš mano klausimo  blush2.gif  ax.gif  ar visad iš pradžių turi išeiti gleivių kamštis, o tada jau laukti sarėmiukų ar vandenukų nubėgimo, ar gali viskas įvykti iš karto: ir kamštis ir vandenukai nuužilgo?
Nes jau paskutinė savaitėlė laukimo...
*

Nebūtinai turi išeiti kamštis. Prieš pirmą gimdymą niekas man neišėjo, nieko neskaudėjo, o dabar jau prieš savaitę pradėjo eiti kamštis, bet vis dar negimdau...
gegne2
QUOTE(Meina @ 2009 05 18, 20:52)
Sena tema
Nebūtinai turi išeiti kamštis. Prieš pirmą gimdymą niekas man neišėjo, nieko neskaudėjo, o dabar jau prieš savaitę pradėjo eiti kamštis, bet vis dar negimdau...
*

Jaučiu parengiamuosius sąrėmius jau kelios dienos, šiandien buvau pas gydytoją tai sakė, kad šią savaitę nesitikėčiau, vaiko galvytė įsistačius, bet dar tabaluoja.
gegne2

Norėjau paklaust jau gimdžiusių, o kaip elgiasi kūdikis sąrėmių metu, ar jaučiasi jo judesiai?
paslydau
absoliuciai jokiu pokyciu nebuvo iki tos nakties kai nubego vandenys, va tada ir pirmuosius saremius pajauciau
JOKU
QUOTE(labukas @ 2009 05 19, 17:27)
Norėjau paklaust jau gimdžiusių, o kaip elgiasi kūdikis sąrėmių metu, ar jaučiasi jo judesiai?
*

Gimdziau kovo pradzioje. Jokiu paruosiamuju saremiu nebuvo. Is vakaro ir nakti nieko nejutau. Ryte atsikelusi ir nuejusi i WC pamaciau krauja. Tada pradejau jausti nestiprius, bet reguliarius saremius. Po valandos ligonineje sake, kad jau 4 cm. atsidarymas.
Vaikiukas ypac judejo saremiu metu. Matyt stumesi. Gal dar delto, kad vandenys nebuvo nubege. Ir daktaras vandenys nuleido tik kai jau buvo 8 cm atsidarymas. Tai be vandenu pabuvau gal tik kokia valanda.
artita
dvi dienas apie kokią valandą užeidavo tokie nestiprūs sąrėmiukai kas 8-15 min ir vėl nurimdavo...gimdymo vakarą kažkoks keistas nerimas atsirado, net nemoku paaiškint, bandžiau atsigulus skaityt knygą, bet nieko nesupratau biggrin.gif ...tada užmigau ir 12 nakties nubėgo vandenys...gimdžiau greitai, lengvai ir neskausmingai be jokių nuskausminamųjų thumbup.gif

QUOTE(labukas @ 2009 05 19, 17:27)
*

nesijaučia mirksiukas.gif bus prijungtas toks aparatas, kuris matuos vaikučio toniukus 4u.gif
magiliene
man jau savaite uzeina saremiai paruosiamieji kas 10-8min kokia val ar dvi tesiasi ir vel praeina.... g.gif
Raimutia
o man kazkaip keistai paskutiniu metu.. pastoviai pradejau sapnuoti daig daug vandens skaidraus,tai susiradau reiksmes,kad nesciosioms treciam trimestre tai reiskia laukimas nubegant vandenu blink.gif kitas keistumas,tai man prasidejo tokia pamaudenimai kaip pries menesines,atrodo tuoj imsiu ir susirgsiu,toks jausmas, bet jis i para karta koki uzeina ir po keliu ar keliolikos min praeina... blink.gif cia turbut be reikalo uzpanikavau, bet tie pamaudenimai nera kaip paruosiamieji? kazkaip anksti cia tada viskas butu blink.gif
Can
QUOTE(Raimutia @ 2009 05 26, 08:39)
o man kazkaip keistai paskutiniu metu.. pastoviai pradejau sapnuoti daig daug vandens skaidraus,tai susiradau reiksmes,kad nesciosioms treciam trimestre tai reiskia laukimas nubegant vandenu blink.gif  kitas keistumas,tai man prasidejo tokia pamaudenimai kaip pries menesines,atrodo tuoj imsiu ir susirgsiu,toks jausmas, bet jis i para  karta koki uzeina ir po keliu ar keliolikos min praeina... blink.gif  cia turbut be reikalo uzpanikavau, bet tie pamaudenimai nera kaip paruosiamieji? kazkaip anksti cia tada viskas butu blink.gif
*

aš visą nėštumą skaidru vandeni sapnavau , toki gražu maudžiausi arba žiūrėjau , čia nėštukiniai sapnai. o žmonės kurie rimtai užsiima sapnų aiškinimais juokiasi iš sapnininkų , tai kad mažiau skaityk ko nereikia . pamaudenimai gali būt paruošiamieji čia nieko blogo . bet jei neramu tai ne forume o pas daktare reikėtu konsultuotis smile.gif ji tave apžiūrėjus tiksliau pasakys.
Papildyta:
QUOTE(artita @ 2009 05 25, 15:10)
gimdymo vakarą kažkoks keistas nerimas atsirado, net nemoku paaiškint, bandžiau atsigulus skaityt knygą, bet nieko nesupratau
*

tai yra vienas iš požymio , visi žinduoliai taip elgiasi , prieš gimdymą atrodo neranda sau vietos be paaiškinamos priežasties . nekalbu kai mamos panikuoja dėl smulkmenų ir neranda sau tuos vietos biggrin.gif žodžių taip būna , ir tai irgi požymis.
Papildyta:
QUOTE(labukas @ 2009 05 19, 16:27)
*

prieš prasidedant sąrėmiams lelius gana aktyviai maliesi pilve , sukosi statesi į vietą , o sąrėmiu metu skausmas padaro savo , apart jo nieko neišeina jaust daugiau biggrin.gif
_Draugė_
QUOTE(Lera @ 2009 05 26, 10:03)
tai yra vienas iš požymio , visi žinduoliai taip elgiasi , prieš gimdymą atrodo neranda sau vietos be paaiškinamos priežasties .
*

Man taip nebuvo. Normalus vakaras buvo, kaip visi... Internete panaršiau atsimenu, kaip atskirti pirmuosius požymius gimdymo biggrin.gif
gegne2
O kelios dienos prieš gimdymą ar nebuvo kokių požymių, gal strėnas pamausdavo, vidurius paleisdavo ir t.t.
Cansado
Aš nejaučiau jokių požymių, nei vaikas malėsi, nei kas skaudėjo, nei vidurius paleido ir pan.. schmoll.gif Tiesiog staiga prasidėjo reguliarūs, dažni ir skausmingi sąrėmiai..
Can
QUOTE(labukas @ 2009 05 26, 09:59)
O kelios dienos prieš gimdymą ar nebuvo kokių požymių, gal strėnas pamausdavo, vidurius paleisdavo ir t.t.
*

taip tokie būna irgi pirmi požymiai , organizmas pats be klizmos valosi , būna net moterys visa diena pilvą suka viduriuoja , ir nesupranta kad tuoj pagimdyt gali , todėl užsitęsus reikėtu pasiskambint gydytojai. man strenas tik ir mausdavo , tik pora valand prieš gimdymą pilvo apačia raižyt pradėjo.
Annet_
Jokių požymių nejaučiau, tiesiog vakare nubėgo vandenys, tai ir pamaniau kad jau laikas važiuoti į ligoninę smile.gif
Renata K
Na menamuosius saremius- gimdos apsitraukimus jauciu jau menesi, gleiviu kamstis nebutinai turi pasisalint, gali saremiai stipresni atsirast, gali vandenys nubegt, va to ir laukiu,..
o beda tokia kad vos paeinu, tragedija, nors priaugus nedaug, bet tragiskai skauda dubeni, atrodo kad kaulai skiriasi ten viduje, kodel,...nzn... sako daktaras tipo ruosasi kaklelis doh.gif
gegne2
Šią nakt užėjo skausmas, atsibudau nuo pilvo skausmo, kuris pereidavo nuo vieno šono į kitą ir po to į apačią. Pilvas buvo kietas kaip akmuo. Praėjo tik atsigulus ant nugaros. nestuke.gif
Can
QUOTE(Renata K @ 2009 05 27, 08:21)
Na menamuosius saremius- gimdos apsitraukimus jauciu jau menesi, gleiviu kamstis nebutinai turi pasisalint, gali saremiai stipresni atsirast, gali vandenys nubegt, va to ir laukiu,..
o beda tokia kad vos paeinu, tragedija, nors priaugus nedaug, bet tragiskai skauda dubeni, atrodo kad kaulai skiriasi ten viduje, kodel,...nzn... sako daktaras tipo ruosasi kaklelis  doh.gif
*

vaikas spaudžia dubens sriti , aš kai pasededavau ypač ant ko kietesnio tai paskui prasiskietus vaikščiojau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(labukas @ 2009 05 27, 08:57)
Šią nakt užėjo skausmas, atsibudau nuo pilvo skausmo, kuris pereidavo nuo vieno šono į kitą ir po to į apačią. Pilvas buvo kietas kaip akmuo. Praėjo tik atsigulus ant nugaros. nestuke.gif
*

tai reikėjo nesugult ant nugaros , tau jau laikas mažu kas būtu prasidėję biggrin.gif
Šarlote
Kaip dabar permastau, tai parą prieš labai skaudėjo nugarą, per naktį užmigt negalėjau, bet nesupratau, kad artėja gimdymas doh.gif Po tos nakties tą dieną vidurius vis suko, nuėjus į toletą nieko... tai kai pradėjo sukti kas porą minučių supratau, kad gal čia sarėmiai mirksiukas.gif
gegne2
tai reikėjo nesugult ant nugaros , tau jau laikas mažu kas būtu prasidėję biggrin.gif
*

[/quote]

Per kursus mum sakė, jei užėjus sąrėmiui pakeičiate kūno padėtį ir skausmas praeina tai parengiamieji sąrėmiai. O jei pakeitus padėtį skausmas nepraeina, o gal net dar sustiprėja ir tęsiasi daugiau kaip valandą tada reikia važiuot į ligoninę.
rutele9
na man kamstis jau irgi valosi,bet negimdau dar 4u.gif
gegne2
QUOTE(rutele9 @ 2009 05 27, 15:04)
na man kamstis jau irgi valosi,bet negimdau dar  4u.gif
*

O dar ką nors jauti, ar nekietėja pilvas, nemaudžia strėnų ir t.t.
Laurutee
na man isejo gleiviu kamstis bet daugiau nieko nei skauda nei ka, jokiu saremiu, jokiu vandenu nutekejimu...net kazkaip nerimauju kad nieko neatsitiktu vaikuciui.
Can
QUOTE(Laurutee @ 2009 05 27, 21:46)
na man isejo gleiviu kamstis bet daugiau nieko nei skauda nei ka, jokiu saremiu, jokiu vandenu nutekejimu...net kazkaip nerimauju kad nieko neatsitiktu vaikuciui.
*

jam dėl šito tikrai nieko neatsitiks buk rami. nebent kad greit jau gims smile.gif
kerryy
man va jau antra diena gleives eina net "gabalais" tokiais ax.gif bet balksvos, be kraujo jokio g.gif vakar vakare buvo skausmeliai uzeja, tai turbut tie parengiamieji, tik kad anksciau neskaudedavo taip, tik sukieteja pilvas tempia, maudzia ir viskas. o vakar jau jautesi skausmas panasus kaip per menesines tik dar toks astresnis... taip baisu pasidare blink.gif ... galvoju- kaip faina butu kad jau gimdyciau, bet tuo paciu ir baisu pasidaro, atrodo gal dar panesiosiu ir palauksiu 4u.gif
na seip ar taip visos kazkada pajausim kad jau gimdom ir pagimdysim, tai ko cia gilintis kas kaip, vistiek visom skirtingai wink.gif nestuke.gif
gegne2
Pavydžiu toms kam nubėgo vandenys ir viskas aišku. O čia tai skauda tai neskauda ir nerimauji pastoviai, bijai, kad vaikeliui ko neatsitiktų, o į ligoninę šiaip gultis irgi noro jokio nėra nestuke.gif
oksike
Man tai ziaurei klubo kaulus lauze, ir laaabai sysio ir kaku norejosi tik deja nieko ten neiseidavo ten vaikiukas spaudesi keliuka sau...
zarza
Gerai, nubega vandenys, iseina kamstis ir jus sava masina veza i ligonine ar su greitaja?
ciku_caku
QUOTE(labukas @ 2009 05 28, 10:46)
Pavydžiu toms kam nubėgo vandenys ir viskas aišku. O čia tai skauda tai neskauda ir nerimauji pastoviai, bijai, kad vaikeliui ko neatsitiktų, o į ligoninę šiaip gultis irgi noro jokio nėra nestuke.gif
*

as tai nenoreciau, kad man pirmiau vandenys nubegtu... geriau jau neskubedama susiruosciau i ligonine pajutusi skausmus bigsmile.gif
SOWELU
QUOTE(ciku_caku @ 2009 05 28, 21:24)
as tai nenoreciau, kad man pirmiau vandenys nubegtu... geriau jau neskubedama susiruosciau i ligonine pajutusi skausmus  bigsmile.gif
*

As irgi noriu geriau saremius pajusti, pratempti kiek galiu namuose ilgiau smile.gif
Nes jei jau nubega tai ir turi vaziuoti, nors neaisku ar saremiai is kart prasides smile.gif
gegne2
QUOTE(kerryy @ 2009 05 28, 10:40)
man va jau antra diena gleives eina net "gabalais" tokiais  ax.gif  bet balksvos, be kraujo jokio  g.gif  vakar vakare buvo skausmeliai uzeja, tai turbut tie parengiamieji, tik kad anksciau neskaudedavo taip, tik sukieteja pilvas tempia, maudzia ir viskas. o vakar jau jautesi skausmas panasus kaip per menesines tik dar toks astresnis... taip baisu pasidare  blink.gif ... galvoju- kaip faina butu kad jau gimdyciau, bet tuo paciu ir baisu pasidaro, atrodo gal dar panesiosiu ir palauksiu  4u.gif
na seip ar taip visos kazkada pajausim kad jau gimdom ir pagimdysim, tai ko cia gilintis kas kaip, vistiek visom skirtingai wink.gif  nestuke.gif
*

Man tokios gleivės eina jau visą savaitę, bet aš nemanau, kad čia kamštis, nes gydytoja sakė, kad jis turi būti kaip kumščio dydžio
Can
QUOTE(labukas @ 2009 05 29, 09:28)
Man tokios gleivės eina jau visą savaitę, bet aš nemanau, kad čia kamštis, nes gydytoja sakė, kad jis turi būti kaip kumščio dydžio
*

mano gimdymas taip prasidėjo vos infarkto negavau hihihi.gif nuvariau į wc mažo reikaliuko ir tik pliumt kažkas į vandeni didelio ir raudono blink.gif scare.gif ir kraujas per kojas , vajei kaip pašokau bėgau per visa namą į kambary kviest greitukės blink.gif kol dabėgau prisiminiau kad čia gi kamštis ir nusiraminau , bet greituke vis dėl to atvažiavo (per dvi minutes turbūt biggrin.gif ), o priimamajame nūstate 4cm atsiverimą cool.gif jetau buvau apsiskaičius viską žnojau bet ta akimirką visos žinios kažkur dingo akimirkai biggrin.gif
kerryy
QUOTE(labukas @ 2009 05 29, 11:28)
*

tai as ir nesakau kad ten tas kamstis 4u.gif tik seip isgyvenimais dalinuosi biggrin.gif apskritai tai manau daugiau i sita neisiu ax.gif nes prisiskaiciau ir db kiekvienas sudurimas atrodo jau gimdymas doh.gif lotuliukas.gif
gegne2
QUOTE(Lera @ 2009 05 29, 11:45)
mano gimdymas taip prasidėjo vos infarkto negavau hihihi.gif nuvariau į wc mažo reikaliuko ir tik pliumt kažkas į vandeni didelio ir raudono  blink.gif  scare.gif ir kraujas per kojas , vajei kaip pašokau bėgau per visa namą į kambary kviest greitukės  blink.gif  kol dabėgau prisiminiau kad čia gi kamštis ir nusiraminau , bet greituke vis dėl to atvažiavo (per dvi minutes turbūt biggrin.gif ), o priimamajame nūstate 4cm atsiverimą  cool.gif  jetau buvau apsiskaičius viską žnojau bet ta akimirką visos žinios kažkur dingo akimirkai  biggrin.gif
*

Aš irgi būčiau čiut infarkto negavus nestuke.gif
Can
QUOTE(labukas @ 2009 05 29, 11:10)
Aš irgi būčiau čiut infarkto negavus nestuke.gif
*

dabar jau žinai kad taip būna ir neinfarktuok biggrin.gif mirksiukas.gif
gegne2
QUOTE(Lera @ 2009 05 29, 20:21)
dabar jau žinai kad taip būna ir neinfarktuok  biggrin.gif  mirksiukas.gif
*

Aha dabar nors įsivaizduoju kaip turi atrodyt. Bet turbūt vistiek truputi išsigąsiu.
Mamaitukas
o man buvo taip: pries kokias 4-5 dienas isejo gleiviu kamstis, bet ne kumscio dydzio schmoll.gif ax.gif mazesnis, o po tu dienu, nakti, nubego vandenys. saremiai prasidejo gal po kokio pusvalandzio, nors labai norejau kuo ilgiau namuose prabut, bet MB nutare vezt iskarto rolleyes.gif atvaziavau su 4 cm atsiverusiu kakleliu...
Can
QUOTE(labukas @ 2009 05 30, 10:39)
Aha dabar nors įsivaizduoju kaip turi atrodyt. Bet turbūt vistiek truputi išsigąsiu.
*

o tu jau nesigąsdink , juk jau žinai kas čia , atrodo kaip mėsos gabalas blink.gif

QUOTE(Mamaitukas @ 2009 05 30, 14:16)
o man buvo taip: pries kokias 4-5 dienas isejo gleiviu kamstis, bet ne kumscio dydzio  .
*

būna dalimis eina , po nedideli gabaliuką atsiskiria būna visas iškart ( mano atvėju) būna aplamai neišeina o tik jau pačio gimdymo metu visaip buna ir visaip yra normalu. smile.gif
eglute544
man irgi joks kamstis neisejo g.gif
Benedicta
As tai pirma gimdziau planuotai, tai jokiu prasidejimo pozymiu neteko patirti, tiesiog pastate laseline ir po kurio laiko prasidejo periodiski saremiai. O dabar jau apie 40 savaiciu, tai toks striokas ima, ir kasnakt atrodo, kad jau gimdysiu (jau menesi unsure.gif), o pas gydytoja buvau penktadieni, tai sako, sedekit rami, nepasiruose dar gimdymo takai...O man jau vaikscioti taip sunku pasidare, kiekviena diena sunkiau; atrodo, leliukas ten apacioj grudasi "pro duris", plesia, spaudzia.. Ir taip jau kokia savaite gal. Ar ir jums taip buvo pries gimdant, ir kaip ilgai? Ir pilvas istisai kietas... Ne tai, kad butu trumpi nereguliarus parengiamieji saremiai, bet jau kai sukietes, tai vaikstau kaip Puntuko akmuo. Ir pastarasias kelias naktis apsiversti ant kito sono arba islipti is lovos kancia -- Puntukas verysad.gif
gegne2
QUOTE(klara c @ 2009 05 30, 18:07)
As tai pirma gimdziau planuotai, tai jokiu prasidejimo pozymiu neteko patirti, tiesiog pastate laseline ir po kurio laiko prasidejo periodiski saremiai. O dabar jau apie 40 savaiciu, tai toks striokas ima, ir kasnakt atrodo, kad jau gimdysiu (jau menesi unsure.gif), o pas gydytoja buvau penktadieni, tai sako, sedekit rami, nepasiruose dar gimdymo takai...O man jau vaikscioti taip sunku pasidare, kiekviena diena sunkiau; atrodo, leliukas ten apacioj grudasi "pro duris", plesia, spaudzia.. Ir taip jau kokia savaite gal. Ar ir jums taip buvo pries gimdant, ir kaip ilgai? Ir pilvas istisai kietas... Ne tai, kad butu trumpi nereguliarus parengiamieji saremiai, bet jau kai sukietes, tai vaikstau kaip Puntuko akmuo. Ir pastarasias kelias naktis apsiversti ant kito sono arba islipti is lovos kancia -- Puntukas verysad.gif
*

Man irgi ten plėšia ir spaudžia jau pusantros savaitės, ir pilvas karts nuo karto kietėja. Labai gerai pasidarė su viduriais, kartai po kelis kartus per dieną. Vaikštau kiekvieną dieną didžiausius atstumus ir toliau nieko. Rytoj einu pas gydytoją tai tikiuosi pasakys ką nors jau darausi nekantri ir aplinkiniai užkniso su savo "dar nepagimdei?" g.gif
klara.
As irgi jau diena po termino - bet savijauta thumbup.gif - da galeciau vaiksciot ir vaiksciot nestuke.gif Ir pilvelis nekieteja, tik sioks toks nerimas, kai nueinu kur toliau namu - o jeigu staiga?..
Bet leliote neskuba i pasauli ateiti schmoll.gif

Pavyksta isvengti ir klausimu - niekam nesqakiau tikslios datos, tik paminejau, kad gal vasaros pradzioje tongue.gif
gegne2
QUOTE(claudija @ 2009 06 01, 13:35)
As irgi jau diena po termino - bet savijauta  thumbup.gif  - da galeciau vaiksciot ir vaiksciot  nestuke.gif  Ir pilvelis nekieteja, tik sioks toks nerimas, kai nueinu kur toliau namu - o jeigu staiga?..
Bet leliote neskuba i pasauli ateiti  schmoll.gif

Pavyksta isvengti ir klausimu - niekam nesqakiau tikslios datos, tik paminejau, kad gal vasaros pradzioje  tongue.gif
*

Aš tai turbūt išjungsiu telefoną schmoll.gif . Gydytoja sakė yra du tipai moterų, vienos vaikšto vaikšto ir jas greit suima sąrėmiai ar nubėga vandenys. Ir yra tokios kaip mes paskausta paskausta ir praeina, ir neaišku kada tu jau gimdysi.
klara.
QUOTE(labukas @ 2009 06 01, 14:08)
Aš tai turbūt išjungsiu telefoną schmoll.gif . Gydytoja sakė yra du tipai moterų, vienos vaikšto vaikšto ir jas greit suima sąrėmiai ar nubėga vandenys. Ir yra tokios kaip mes paskausta paskausta ir praeina, ir neaišku kada tu jau gimdysi.
*

Kai antrojo laukiausi, tai vaiksciojau patenkinta, dar tokis badas uzejo, prisvalgiau vakarienes, po to i parduotuve nulekiau - bais sokolado uzsinorejau. Arbatos pasdariau namuose, jau sesiu gert.... Ups, sakau, jau tokia nestuke.gif , kad slapimo nelaikau. Nubegau i WC. O ten vel silta srovele. Susivokiau, akd ne i WC reikia, o i dusa. Po 3-4 valandu jau turejau leliuka. Iki to vandenuko nieko nejauciau ax.gif
Inseta
sveikos mamytes norejau paklausti ar cia tiesa kad jai paleidzia vidurius tai cia yra vienas is pirmu gimdymo pozymiu?nes man nakti buvo taip uzeja ir va ryte,sia nakti man pilvas tiek buvo sukietejas kaip akmuo ir maude apacia ar cia nieko baisaus?
~Narnija~
QUOTE(Inseta @ 2009 06 02, 11:00)
sveikos mamytes norejau paklausti ar cia tiesa kad jai paleidzia vidurius tai cia yra vienas is pirmu gimdymo pozymiu?nes man nakti buvo taip uzeja ir va ryte,sia nakti man pilvas tiek buvo sukietejas kaip akmuo ir maude apacia ar cia nieko baisaus?
*

Na as jau beveik visą mėnesį tokiu tikslu į WC lakstau, bet dar pilvota... schmoll.gif Nors esu kažkur skaičiusi, kad kai kurioms prieš pabaigą taip organizmas natūraliai klizmuojasi smile.gif
O kada tavo terminas?
Inseta
mano terminas birzelio 27 diena bet sake gydytojas kad gimdysiu anksciau....nes jau vaikas isistates yra i savo padeti ir jis pradejo leistis zemyn...buvo anksciau santykis su dubens kaulu -5 o dabar jau -3...ir uzeina man tokie dilkciojimai pilvo apacioj ir virsui po to persimeta i nugara skausmas...ar cia jau galas vadinasi?
klara.
QUOTE(Inseta @ 2009 06 02, 11:00)
*

Na, tai gali buti vienu is pozymiu, bet gali ir nebuti. Del pilvelio maudimo - menesiniu tipo skausmai - tai parengiamieji saremiai. Jie gali peraugti ir i tkruosius, bet nebutinai iskart. Kita vertus, dauguma pastebi, kad tikrieji saremiai labiau jauciasi nugaroje, o ne apacioje.

Siaip, jei Tau neramu, pasiskambyk savo ginei, arba uzbek pas ja 4u.gif
Inseta
tai kad man ginekologas mano pasake dabar reikia tik laiko ir jau kada gamta pasauks ta leliuka tada gimdysiu nes vaikas jau yra pasiruosias islysti...beja man skauda labai kirksnis ir labai jau sunku vaikscioti nes kyla skausmai nuo pilvo apacios pradeda ir kyla iki pilvo virsaus ir persimeta i nugara... unsure.gif ...tai as nezinau kada man jau vazuoti i ligonine?
~Narnija~
Sako niekas nepražiopsojo dar savo gimdymo smile.gif Suprasi kada jau mirksiukas.gif
Inseta
na labai tikiuosi kad viskas vyks sklandziai... thumbup.gif nestuke.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.