sveiki susiduriau su tokia problema,esu issiskyrusi auginu mergyte 2metuku ir atsirado naujas sirdies draugas .abu susidureme su tokia problema kad nezinome kaip mazyle pratinti vadinti naujajai atsiradusi teti,vaikas su savo teciu taip pat bendrauja ,o draugui zodis dede skamba labai saltai... jis tikrai labai myli mano vaika kaip savo,ka daryt? palikt vaikui paciam sprest kaip ji vadint?o kaip jai dabar aiskinti kas tas naujas dede musu seimoje?
QUOTE(Ramuneeeeee @ 2009 05 18, 20:54) sveiki susiduriau su tokia problema,esu issiskyrusi auginu mergyte 2metuku ir atsirado naujas sirdies draugas .abu susidureme su tokia problema kad nezinome kaip mazyle pratinti vadinti naujajai atsiradusi teti,vaikas su savo teciu taip pat bendrauja ,o draugui zodis dede skamba labai saltai... jis tikrai labai myli mano vaika kaip savo,ka daryt? palikt vaikui paciam sprest kaip ji vadint?o kaip jai dabar aiskinti kas tas naujas dede musu seimoje? o vardu vadint netinka? QUOTE(Ramuneeeeee @ 2009 05 18, 19:54) sveiki susiduriau su tokia problema,esu issiskyrusi auginu mergyte 2metuku ir atsirado naujas sirdies draugas .abu susidureme su tokia problema kad nezinome kaip mazyle pratinti vadinti naujajai atsiradusi teti,vaikas su savo teciu taip pat bendrauja ,o draugui zodis dede skamba labai saltai... jis tikrai labai myli mano vaika kaip savo,ka daryt? palikt vaikui paciam sprest kaip ji vadint?o kaip jai dabar aiskinti kas tas naujas dede musu seimoje? Saunu ,kad atsiranda vyru,kurie nebijo moteru su vaikuciais
aciu labai uz patarimus
kartais, po daugelio metu antras tetis ivardijamas kaip nr 2. Bet cia jau judvieju reikalas. vardas manau tinkamiausia
ir aš manau,kad tinkamiausias variantas butu vardu vadinti
QUOTE(Ramuneeeeee @ 2009 05 18, 18:54) sveiki susiduriau su tokia problema,esu issiskyrusi auginu mergyte 2metuku ir atsirado naujas sirdies draugas .abu susidureme su tokia problema kad nezinome kaip mazyle pratinti vadinti naujajai atsiradusi teti,vaikas su savo teciu taip pat bendrauja ,o draugui zodis dede skamba labai saltai... jis tikrai labai myli mano vaika kaip savo,ka daryt? palikt vaikui paciam sprest kaip ji vadint?o kaip jai dabar aiskinti kas tas naujas dede musu seimoje? Mane uzaugino patevis. Kreipiausi i ji vardu
Musu panasi situacija. Dukra mano vyra vadina vardu, bet as manau, kad butu visiem maloniau, jei vadintu teciu. Kol vaikas mazas, dar galima ismokyti kreiptis teciu, veliau jau nelabai.
mano dukryte pasirinko, teva kuris augina vadina tetuku, o biologini teva vadina vardu. Ko norejo to ir gavo
mano sunus taip pat kreipiasi vardu
manau, kad jei vaikas su bioploginiu teciu bendrauja, tai patevi geriausia vadinti vardu.
mano draugei tokia pati situacija, tai mergaite tikra teti vadina teciu, o patevi tetuku. bet jau supranta, kuris yra biologinis jos tevelis. QUOTE(Ramuneeeeee @ 2009 05 18, 20:54) sveiki susiduriau su tokia problema,esu issiskyrusi auginu mergyte 2metuku ir atsirado naujas sirdies draugas .abu susidureme su tokia problema kad nezinome kaip mazyle pratinti vadinti naujajai atsiradusi teti,vaikas su savo teciu taip pat bendrauja ,o draugui zodis dede skamba labai saltai... jis tikrai labai myli mano vaika kaip savo,ka daryt? palikt vaikui paciam sprest kaip ji vadint?o kaip jai dabar aiskinti kas tas naujas dede musu seimoje? Čia jau pagal taip, kaip vaikas pasirinks. O jus minėjote, kad jums šaltas tas žodis "DĖDĖ" , tai tegul vadina tėčiu. Tai tikrai manau nebūtų problema bendrauti su biologiniu tėvu. O ir šiaip sakoma, kad tėvas yra tas kuris vaiką užauginą, ir nesvarbu, ar tai tavo tikras biologinis vaikas . QUOTE(Vika 12 @ 2010 04 13, 19:45) Čia jau pagal taip, kaip vaikas pasirinks. O jus minėjote, kad jums šaltas tas žodis "DĖDĖ" , tai tegul vadina tėčiu. Tai tikrai manau nebūtų problema bendrauti su biologiniu tėvu. O ir šiaip sakoma, kad tėvas yra tas kuris vaiką užauginą, ir nesvarbu, ar tai tavo tikras biologinis vaikas . Cia nuo vaiku ir teveliu priklauso.... mano nemazi vaikai... tai negaliu ju priversti vadinti <teciu>, jie vadina ji vardu.... Galite spresti tik patys, kaip geriau.. QUOTE(Vika 12 @ 2010 04 13, 18:45) Čia jau pagal taip, kaip vaikas pasirinks. O jus minėjote, kad jums šaltas tas žodis "DĖDĖ" , tai tegul vadina tėčiu. Mano nuomone, vadinti kitą žmogų tėčiu Jei atsirastų mano gyvenime vyras su vaiku, visai nepageidaučiau, akd jo vaikas mane vadintų mama, nesąmonė kažkokia. QUOTE(Sense @ 2010 04 19, 12:51) Mano nuomone, vadinti kitą žmogų tėčiu Jei atsirastų mano gyvenime vyras su vaiku, visai nepageidaučiau, akd jo vaikas mane vadintų mama, nesąmonė kažkokia. nepasakyciau, kad nesamone, kaip tik - labai faina ir grazu is vaiko puses, tas pats, kas anytą vadina mama. manau, tai sustiprina siltus jausmus
Na kiekvienam savaip. Man mama yra mama, nesuprantu ir kai anytas pradeda vadinti mamom.
Suprantamiau kai vaikiukas neturi biologinio tėvo (nelanko ir pan.) ir jį nuo mažens augina kitas vyras, tada taip, jis tampa tėčiu, bet tik pačiam vaikui panorėjus tas 'dėdė' vadinamas tėčiu,versti
mano vaikeliui buvo 2 men.kai susipazinau su dabartiniu draugu. biologinis nebelanko ir nebesidomi,o as ir nesidomiu kur jis yra. zodziu auginam ta bernuzeli musu ir viskas gerai,vaikas teti vadina teciu. o ir draugas mano patenkintas ir isivaikinti uzsinorejo. zodziu net isvaizda ju panasi
|