light blue
2009 08 19, 19:50
QUOTE(MAMTE @ 2009 08 19, 19:30) SVEIKOS, aš jau truputį noriu dirbti, nes "pasiilgau" atlyginimo Aš nieko negirdėjau apie koeficientus. O ką, žada mažinti? Jau visai nebesuprantu, kiek realiai mažės atlyginimas  vakar per žinias sakė, kad ministerija ruošia įsakymą, pinigais išsireikš minus 100-300lt
light blue
2009 08 19, 19:53
VAIVOS JUOSTA, nuoširdžiausi sveikinimai su nauju lėliuku
kristute123
2009 08 19, 20:02
Vaivos juosta,Tas mielas riksmas šaltoje nakty, Tu jo dėka ir vėl mama esi. Kas išmatuot išdrįs tą jaudulį širdy?
Ir kas pasvers vargus, kol vaiką augini? Stiprybės, laimės ir sveikatos, Naujos gyvybės susilaukus.Daug daug sveikatytės
QUOTE(MAMTE @ 2009 08 19, 19:30) Aš nieko negirdėjau apie koeficientus. O ką, žada mažinti? Jau visai nebesuprantu, kiek realiai mažės atlyginimas  aga, vakar per žinias minėjo, kad šalia bazinės algos ir tų jau minėtų procentų dar kirs per koeficientus Prisidedu prie dideliausių ir nuoširdžiausių sveikinimų VAIVOS JUOSTAI ramių naktų kaip smagu Ir sveikinu SANMARĄ su vyru, švenčiančius 3 metukų vedybų sukaktį :4u:
Sveikinam ir tave, Sanmara ir tavo gyvenimo draugą su Odinėmis sutuoktuvių metinėmis:4u: Wija, kaip jautiesi, ar dar grįši rugsėjį į darbą? P.S. Oi kaip aš čia atsigavau po visų šiandienos negatyvių info..
QUOTE(vardė @ 2009 08 19, 21:26) P.S. Oi kaip aš čia atsigavau po visų šiandienos negatyvių info..  o gal turi ką nors, kur pasiskaityt apie tuos negatyvus būtų galima
sanmara
2009 08 19, 20:39
QUOTE(ruzava @ 2009 08 19, 22:23) Ir sveikinu SANMARĄ su vyru, švenčiančius 3 metukų vedybų sukaktį :4u: QUOTE(vardė @ 2009 08 19, 22:26) Sveikinam ir tave, Sanmara ir tavo gyvenimo draugą su Odinėmis sutuoktuvių metinėmis:4u: Labai labai ačiū
kristute123
2009 08 19, 20:54
sanmara, nuoširdžiai sveikinu ir aš Tave šia nuostabia proga
QUOTE(ruzava @ 2009 08 19, 21:33) o gal turi ką nors, kur pasiskaityt apie tuos negatyvus būtų galima  Tai čia man negatyvūs - prisiskaičiau visokių žinių apie Šilutes, kapines, vandales; po to dar apie bazinę algą. Galop dar mokesčiai MB užsmaugė...Ko gero baudą įkals  Sužinosim penktadienį... Tai ir ieškau kokių teigiamų naujienų...
na va, sutvarkiau savo katalogą fotki, tai, kai turėsit laiko, galit užsukt, sutvarkiau vestuvines nuotraukas (įdėjau fotografės) ir įmečiau keletą nuotraukų iš kelionės
Sveikos gyvos, Sveikinuosi jau iš darbo! Grįžti smagu  , bet dirbti dar nesinori
kristute123
2009 08 20, 08:42
QUOTE(andromedav @ 2009 08 20, 09:24) Sveikos gyvos, Sveikinuosi jau iš darbo! Grįžti smagu  , bet dirbti dar nesinori  sveika, grįžusi į darbą  pagalvok, kad yra žmonių, kurie nori dirbti ir neturi kur eiti, tai mums tik džiaugtis, kad turim darbus  ir dar paguoda viena: mes jau tuoj visos įsijungsim į darbus Papildyta:QUOTE(ruzava @ 2009 08 19, 22:58) na va, sutvarkiau savo katalogą fotki, tai, kai turėsit laiko, galit užsukt, sutvarkiau vestuvines nuotraukas (įdėjau fotografės) ir įmečiau keletą nuotraukų iš kelionės  na va, jau "pabuvojau" ir tavo vestuvėse, ir kartu "pakeliavau"  faina, išties
sanmara
2009 08 20, 11:54
QUOTE(kristute123 @ 2009 08 19, 22:54) sanmara, nuoširdžiai sveikinu ir aš Tave šia nuostabia proga  Labai ačiū QUOTE(ruzava @ 2009 08 19, 23:58) na va, sutvarkiau savo katalogą fotki, tai, kai turėsit laiko, galit užsukt, sutvarkiau vestuvines nuotraukas (įdėjau fotografės) ir įmečiau keletą nuotraukų iš kelionės  Lekiu pasižiūrėti QUOTE(andromedav @ 2009 08 20, 10:24) Sveikos gyvos, Sveikinuosi jau iš darbo! Grįžti smagu  , bet dirbti dar nesinori  Imk  Savo darbe esi labai reikalinga  todėl, kad ir kaip sunku bebūtų įsivažiuoti imk  ir nusišypsok
QUOTE(sanmara @ 2009 08 20, 12:54) Labai ačiū Lekiu pasižiūrėti Imk  Savo darbe esi labai reikalinga  todėl, kad ir kaip sunku bebūtų įsivažiuoti imk  ir nusišypsok  Ačiū už  ; pusė dienos jau įveikiau  dar liko ........
kristute123
2009 08 20, 13:09
QUOTE(andromedav @ 2009 08 20, 12:59) Ačiū už  ; pusė dienos jau įveikiau  dar liko ........ įtariu, kaip sunku išbūti visą dieną
klopedija
2009 08 20, 19:33
O aš jau rytoj slinksiu į darbą, taip greit prazvimbė atostogos...
kristute123
2009 08 20, 21:01
o man dar 6 dienos...
klopedija
2009 08 20, 21:03
O aš tas dar 6 ar 7 dienas pasilikau Kalėdoms  .
QUOTE(klopedija @ 2009 08 20, 22:03) O aš tas dar 6 ar 7 dienas pasilikau Kalėdoms  . Kur jau lėksi per Kalėdas? Tolyn nuo krizių? Čia turbūt tik daržuose taip galima, nes mokykloj nelabai išleistų  O kada eisi - prieš Kalėdas (kai vyks eglutės), ar po?  Aš jau laukiu švenčių  O dar į darbą negrįžau
[quote=vardė,2009 08 20, 23:18] Kur jau lėksi per Kalėdas? Tolyn nuo krizių? Čia turbūt tik daržuose taip galima, nes mokykloj nelabai išleistų Mokykloje galima eiti apmokamų atostogų tik mokinių atostogų metu (na +- 1-2 dienos). O kitais atvejais lieka nemokamos.
klopedija
2009 08 21, 10:25
QUOTE(vardė @ 2009 08 20, 23:18) Kur jau lėksi per Kalėdas? Miegosiu kaip barsukas!
Sveikutės, atrodo visoms atostogos baiginėjasi Žemaika, atrodo kažkada jau buvau tau siūlius apsikeisti IP pavyzdžiais, bet atsakymo nesulaukiau... aš taip pat dirbu su sutrikusios raidos vaikais, galėtume savo IP formom per e- pašta apsikeisti...
Tijute, atleisk, nebepamenu. Šiandien parašysiu, nes dabar lekiu grybauti  .
kristute123
2009 08 21, 14:19
QUOTE(Žemaika @ 2009 08 21, 14:40) dabar lekiu grybauti  . na šaunuolė, žemaika, dar ir žiemai grybų pasiruošti spės
QUOTE(klopedija @ 2009 08 21, 11:25) Miegosiu kaip barsukas!  Originalus atostogų praleidimo būdas QUOTE(Žemaika @ 2009 08 21, 14:40) Tijute, atleisk, nebepamenu. Šiandien parašysiu, nes dabar lekiu grybauti  . Žemaika, paimk ir mane Pas mus neapmokamas atostogas reikia derint iš anksto, nes gali sutapti, kad tuo metu nori atostogaut dar keli mokytojai (šiais metais taip ir atsitiko).Buvau šiandien darbe, nors dar nereikia... Kabinete šiokius tokius techninius dalykus reikia sutvarkyt iki mokslo metų pradžios. Aplink mokyklą važinėjasi dviračiais ugdytiniai nubrozdintom kruvinom kojom. Mokyklos sode prisirinkau obuolių krepšį. Ramybė, tyla...Kažkaip jau pasiilgau kaimo ir savo kaimietukų...
o aš pasiilgau tų grybų, apie kuriuos jūs čia užsiminėt bet nemėgstu grybaut  tai jei turėsit aliekamų, švilptelkit
kristute123
2009 08 21, 16:46
gal net renkit aukcioną dėl grybų
Deja, mergaitės, grybų tik sriubai  . Nėra grybų. Jei mes ir per begrybystę parsiveždavom po 3 krepšius, tai dabar tik vieną  . Užtat bruknių prisirinkau  . Virsiu su kriaušėm. Sakiau važiuosiu ryt į turgų pirkti, o dabar nebereikės  . Tijute, pirmiausia grybai, paskui IP  .
Sveikutės Jaučiasi, kad darbai artėja, taip aktyviai visos plepat... Man dar iki 31 d. atostogos, bet kitos savaitės pradžioje reikia nuvažiuoti į kaimukus dėl antraeilių pasiklausti, kažin ar priims  .  Tik iki spalio vidurio dirbsiu... Bent jau dokumentus sutvarkyčiau, pradžią vaduojančiai padaryčiau, kelis litukus prisijungčiau QUOTE(vardė @ 2009 08 19, 21:26) Wija, kaip jautiesi, ar dar grįši rugsėjį į darbą? Ačiū, jaučiuosi gerai, į darbą dar nesiruošiu, bet grįšiu  Šiek tiek neramu, ar tokį tempą pavešiu, kaip iki šiol, bet tik mėnesis, gal kaip nors. Gražių paskutinių vasaros dienų visoms
Žemaika neskubėk,gal per savaitgalį rasi laiko... skanių grybų
Tijute, OK  . Tijute, parašyk į až savo el.paštą.
Varde, ar tau Raimunda neskambino?
QUOTE(Žemaika @ 2009 08 21, 19:04) Deja, mergaitės, grybų tik sriubai  . Nėra grybų. Jei mes ir per begrybystę parsiveždavom po 3 krepšius, tai dabar tik vieną  . Užtat bruknių prisirinkau  . Virsiu su kriaušėm. Sakiau važiuosiu ryt į turgų pirkti, o dabar nebereikės  . . Žiūriu Žemaika, mes panašių priklausomybių turim  . Jeigu Lietuvoje grybai derėtų ištisus metus, tai man tikrai tektų kreiptis į anoniminių grybautojų klubą. O mano bruknės su kriaušėm jau stiklainiuose. QUOTE(ruzava @ 2009 08 21, 20:11) Varde, ar tau Raimunda neskambino?  Nea.O kažkas rimta, ar tas pavasarį nebaigtas reikaliukas?
QUOTE(vardė @ 2009 08 21, 20:48) Nea.O kažkas rimta, ar tas pavasarį nebaigtas reikaliukas? tuoj į AŽ parašysiu
Varde,  . Šiaip aš jau baigiu pavargti nuo grybavimo. Maniškiai vyrai (du iš trijų) pamišę dėl grybavimo. O ir šiaip nelabai valgyti mėgstu (jau atsivalgiau  ). Kiekvieną savaitę į mišką, kaip į daržą agurkų rinkti po du, (jei grybai dygsta ir po tris) kartus. Miške po tris valandas - geras sportas  . Pernai didžiausias derlius buvo apie 300 baravykų . My Webpage
QUOTE(Žemaika @ 2009 08 21, 21:00) Varde,  . Šiaip aš jau baigiu pavargti nuo grybavimo. Maniškiai vyrai (du iš trijų) pamišę dėl grybavimo. O ir šiaip nelabai valgyti mėgstu (jau atsivalgiau  ). Kiekvieną savaitę į mišką, kaip į daržą agurkų rinkti po du, (jei grybai dygsta ir po tris) kartus. Miške po tris valandas - geras sportas  . Pernai didžiausias derlius buvo apie 300 baravykų . My Webpagežemaiiiikaaaaaaaaa, kas per nuotraukos nerealumas ir tų grožių išvirtų, patroškintų su grietinyte skanumas
kristute123
2009 08 21, 20:46
QUOTE(Žemaika @ 2009 08 21, 21:00) Varde,  . Šiaip aš jau baigiu pavargti nuo grybavimo. Maniškiai vyrai (du iš trijų) pamišę dėl grybavimo. O ir šiaip nelabai valgyti mėgstu (jau atsivalgiau  ). Kiekvieną savaitę į mišką, kaip į daržą agurkų rinkti po du, (jei grybai dygsta ir po tris) kartus. Miške po tris valandas - geras sportas  . Pernai didžiausias derlius buvo apie 300 baravykų . My Webpage  GEEEEEEEEEEEEEERAS
QUOTE(Žemaika @ 2009 08 21, 21:00) Varde,  . Šiaip aš jau baigiu pavargti nuo grybavimo. Oooooo  Man iki tokių rekordų dar toli. Puikus vaizdelis  Va čia tai, suprantu, grybautojai  Pažiūrėjau į prognozes - liūdna, kritulių kiekis kitą savaitę nusimato dvigubai mažesnis, nei daugiametis  .Jei kada pavargsi nuo grybavimo, žinai kur kreiptis pagalbos  Tu kažkur Rytų Aukštaitijoj?
QUOTE(vardė @ 2009 08 21, 21:04) Oooooo  Man iki tokių rekordų dar toli. Puikus vaizdelis  Va čia tai, suprantu, grybautojai  Pažiūrėjau į prognozes - liūdna, kritulių kiekis kitą savaitę nusimato dvigubai mažesnis, nei daugiametis  .Jei kada pavargsi nuo grybavimo, žinai kur kreiptis pagalbos  Tu kažkur Rytų Aukštaitijoj? O kur  ? Aš po pasyrimo atsidūriau ir užsilikau ten, kur Dauguvietis dramas, o Janonis eiles kūrė  . O šiaip aš žemaitė nuo Suvalkijos rubežiaus  . O šiandien išsiviriau apie du litrus grybukų. Štai toks pas mus nederlius  .
Na ir grybų laimikis O aš nemoku grybauti  Visi eidami paskui mane pilnus krepšelius prisirenka, o aš tuščiom grįžtu... Vat bruknių ir kriaušių ir aš turgui rytoj planuoju "prisirinkti"
kokios jūs čia visos konservuotojos- marinuotojos aš tai savim didžiuojuos, kad vyras grįžęs po darbo gauna karštą vakarienę, bet daugiau neužsiimu, nebent bandelių kokių prakepu, bet kažkaip neprisiruošiu pradėt į stiklainius ką nors dėt
QUOTE(ruzava @ 2009 08 21, 23:32) kokios jūs čia visos konservuotojos- marinuotojos aš tai savim didžiuojuos, kad vyras grįžęs po darbo gauna karštą vakarienę, bet daugiau neužsiimu, nebent bandelių kokių prakepu, bet kažkaip neprisiruošiu pradėt į stiklainius ką nors dėt  Sveikos, Gyvenimas priverčia patapti ir koncervuotojom, ir marinuotojom  O tau turbūt dar neatėjo laikas į stiklainius ką nors dėti  Ateis, nenusimink, kiekvienam savas laikas  O va aš tai bandelių neprisiruošiu kepti
klopedija
2009 08 22, 10:01
QUOTE(ruzava @ 2009 08 21, 23:32) kokios jūs čia visos konservuotojos- marinuotojos Aš tai nea  , praėjo tie laikai  .
kristute123
2009 08 22, 10:36
QUOTE(klopedija @ 2009 08 22, 11:01) Aš tai nea  , praėjo tie laikai  . aš irgi per daug nepuolu prie konservavimo
sanmara
2009 08 22, 10:38
QUOTE(Žemaika @ 2009 08 21, 22:00) Varde,  . Šiaip aš jau baigiu pavargti nuo grybavimo. Maniškiai vyrai (du iš trijų) pamišę dėl grybavimo. O ir šiaip nelabai valgyti mėgstu (jau atsivalgiau  ). Kiekvieną savaitę į mišką, kaip į daržą agurkų rinkti po du, (jei grybai dygsta ir po tris) kartus. Miške po tris valandas - geras sportas  . Pernai didžiausias derlius buvo apie 300 baravykų . My WebpageNerealu
Sveikos, kolegės  . Na iš manęs taip pat nedidelė konservuotoja. Šiemet tik raugiau agurkus greitam valgymui, prisiviriau obuolienės ir kriaušių su bruknėm. Na ir marinavau baravykus (o kur juos dėti  ?). Viskas daugiau šaldoma. Perėjom į kulinariją  . Kuo artyn atostogų pabaiga, tuo mažiau norisi eiti į darbą. Nors, kaip daugelis sako, ačiū die, kad turim kur eiti.
kristute123
2009 08 22, 15:25
QUOTE(Žemaika @ 2009 08 22, 14:15) Kuo artyn atostogų pabaiga, tuo mažiau norisi eiti į darbą. Nors, kaip daugelis sako, ačiū die, kad turim kur eiti. būtent
kristute123
2009 08 23, 21:00
QUOTE(andromedav @ 2009 08 22, 09:10) Gyvenimas priverčia patapti ir koncervuotojom, ir marinuotojom  O tau turbūt dar neatėjo laikas į stiklainius ką nors dėti  Ateis, nenusimink, kiekvienam savas laikas  O va aš tai bandelių neprisiruošiu kepti  ber užtat tavo spurgos yra dieviško skonio
kristute123
2009 08 24, 08:09
iki darbo pradžios liko vos 2 dienos
|
|