Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: LOGO KLUBAS
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
light blue
QUOTE(MAMTE @ 2009 08 19, 19:30)
SVEIKOS,

aš jau truputį noriu dirbti, nes "pasiilgau" atlyginimo  lotuliukas.gif 

Aš nieko negirdėjau apie koeficientus. O ką, žada mažinti?
Jau visai nebesuprantu, kiek realiai mažės atlyginimas  g.gif
*

vakar per žinias sakė, kad ministerija ruošia įsakymą, pinigais išsireikš minus 100-300lt
Wija
Sveikinimai Vaivos juostai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
light blue
VAIVOS JUOSTA, nuoširdžiausi sveikinimai su nauju lėliuku
user posted image
kristute123
Vaivos juosta,
Tas mielas riksmas šaltoje nakty,
Tu jo dėka ir vėl mama esi.
Kas išmatuot išdrįs tą jaudulį širdy?

Ir kas pasvers vargus, kol vaiką augini?
Stiprybės, laimės ir sveikatos,
Naujos gyvybės susilaukus.

Daug daug sveikatytės 4u.gif
ruzava
QUOTE(MAMTE @ 2009 08 19, 19:30)
Aš nieko negirdėjau apie koeficientus. O ką, žada mažinti?
Jau visai nebesuprantu, kiek realiai mažės atlyginimas  g.gif
*

aga, vakar per žinias minėjo, kad šalia bazinės algos ir tų jau minėtų procentų dar kirs per koeficientus ax.gif

Prisidedu prie dideliausių ir nuoširdžiausių sveikinimų VAIVOS JUOSTAI 4u.gif ramių naktų 4u.gif kaip smagu wub.gif

Ir sveikinu SANMARĄ su vyru, švenčiančius 3 metukų vedybų sukaktį :4u:
vardė
Sveikinam ir tave, Sanmara ir tavo gyvenimo draugą su Odinėmis sutuoktuvių metinėmis:4u: 4u.gif

Wija, kaip jautiesi, ar dar grįši rugsėjį į darbą? nestuke.gif

P.S. Oi kaip aš čia atsigavau po visų šiandienos negatyvių info.. smile.gif
ruzava
QUOTE(vardė @ 2009 08 19, 21:26)
P.S. Oi kaip aš čia atsigavau po visų šiandienos negatyvių info.. smile.gif
*

o gal turi ką nors, kur pasiskaityt apie tuos negatyvus būtų galima g.gif
sanmara
QUOTE(ruzava @ 2009 08 19, 22:23)

Ir sveikinu SANMARĄ su vyru, švenčiančius 3 metukų vedybų sukaktį  :4u:
*

QUOTE(vardė @ 2009 08 19, 22:26)
Sveikinam ir tave, Sanmara  ir tavo gyvenimo draugą su Odinėmis sutuoktuvių metinėmis:4u:  4u.gif

*

Labai labai ačiū 4u.gif
kristute123
sanmara, nuoširdžiai sveikinu ir aš Tave šia nuostabia proga flirt.gif
vardė
QUOTE(ruzava @ 2009 08 19, 21:33)
o gal turi ką nors, kur pasiskaityt apie tuos negatyvus būtų galima g.gif
*

Tai čia man negatyvūs - prisiskaičiau visokių žinių apie Šilutes, kapines, vandales; po to dar apie bazinę algą. Galop dar mokesčiai MB užsmaugė...Ko gero baudą įkals doh.gif Sužinosim penktadienį... Tai ir ieškau kokių teigiamų naujienų...
ruzava
na va, sutvarkiau savo katalogą fotki, tai, kai turėsit laiko, galit užsukt, sutvarkiau vestuvines nuotraukas (įdėjau fotografės) ir įmečiau keletą nuotraukų iš kelionės 4u.gif
TEATRĖ
Sveikos gyvos,
Sveikinuosi jau iš darbo! Grįžti smagu gathering.gif , bet dirbti dar nesinori verysad.gif
kristute123
QUOTE(andromedav @ 2009 08 20, 09:24)
Sveikos gyvos,
Sveikinuosi jau iš darbo! Grįžti smagu gathering.gif , bet dirbti dar nesinori  verysad.gif
*

sveika, grįžusi į darbą 4u.gif pagalvok, kad yra žmonių, kurie nori dirbti ir neturi kur eiti, tai mums tik džiaugtis, kad turim darbus 4u.gif ir dar paguoda viena: mes jau tuoj visos įsijungsim į darbus biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(ruzava @ 2009 08 19, 22:58)
na va, sutvarkiau savo katalogą fotki, tai, kai turėsit laiko, galit užsukt, sutvarkiau vestuvines nuotraukas (įdėjau fotografės) ir įmečiau keletą nuotraukų iš kelionės  4u.gif
*

na va, jau "pabuvojau" ir tavo vestuvėse, ir kartu "pakeliavau" mirksiukas.gif faina, išties ax.gif
sanmara
QUOTE(kristute123 @ 2009 08 19, 22:54)
sanmara, nuoširdžiai sveikinu ir aš Tave šia nuostabia proga flirt.gif
*

Labai ačiū 4u.gif
QUOTE(ruzava @ 2009 08 19, 23:58)
na va, sutvarkiau savo katalogą fotki, tai, kai turėsit laiko, galit užsukt, sutvarkiau vestuvines nuotraukas (įdėjau fotografės) ir įmečiau keletą nuotraukų iš kelionės  4u.gif
*

Lekiu pasižiūrėti ax.gif
QUOTE(andromedav @ 2009 08 20, 10:24)
Sveikos gyvos,
Sveikinuosi jau iš darbo! Grįžti smagu gathering.gif , bet dirbti dar nesinori  verysad.gif
*

Imk 4u.gif Savo darbe esi labai reikalinga 4u.gif todėl, kad ir kaip sunku bebūtų įsivažiuoti imk 4u.gif ir nusišypsok 4u.gif
TEATRĖ
QUOTE(sanmara @ 2009 08 20, 12:54)
Labai ačiū 4u.gif
Lekiu pasižiūrėti ax.gif

Imk 4u.gif Savo darbe esi labai reikalinga 4u.gif todėl, kad ir kaip sunku bebūtų įsivažiuoti imk  4u.gif  ir nusišypsok 4u.gif
*

Ačiū už 4u.gif ; pusė dienos jau įveikiau doh.gif dar liko ........
kristute123
QUOTE(andromedav @ 2009 08 20, 12:59)
Ačiū už  4u.gif ; pusė dienos jau įveikiau  doh.gif  dar liko ........
*

įtariu, kaip sunku išbūti visą dieną ax.gif
klopedija
O aš jau rytoj slinksiu į darbą, taip greit prazvimbė atostogos... ohmy.gif
kristute123
o man dar 6 dienos... ax.gif
klopedija
O aš tas dar 6 ar 7 dienas pasilikau Kalėdoms biggrin.gif .
vardė
QUOTE(klopedija @ 2009 08 20, 22:03)
O aš tas dar 6 ar 7 dienas pasilikau Kalėdoms  biggrin.gif .
*

Kur jau lėksi per Kalėdas? Tolyn nuo krizių? Čia turbūt tik daržuose taip galima, nes mokykloj nelabai išleistų g.gif O kada eisi - prieš Kalėdas (kai vyks eglutės), ar po? biggrin.gif Aš jau laukiu švenčių biggrin.gif newyear.gif O dar į darbą negrįžau doh.gif
MAMTE
[quote=vardė,2009 08 20, 23:18]
Kur jau lėksi per Kalėdas? Tolyn nuo krizių? Čia turbūt tik daržuose taip galima, nes mokykloj nelabai išleistų g.gif

Mokykloje galima eiti apmokamų atostogų tik mokinių atostogų metu (na +- 1-2 dienos). O kitais atvejais lieka nemokamos.
klopedija
QUOTE(vardė @ 2009 08 20, 23:18)
Kur jau lėksi per Kalėdas?
*
Miegosiu kaip barsukas! lotuliukas.gif
Tijute
Sveikutės, atrodo visoms atostogos baiginėjasi schmoll.gif
Žemaika, atrodo kažkada jau buvau tau siūlius apsikeisti IP pavyzdžiais, bet atsakymo nesulaukiau... aš taip pat dirbu su sutrikusios raidos vaikais, galėtume savo IP formom per e- pašta apsikeisti...
Vėta
Tijute, atleisk, nebepamenu. Šiandien parašysiu, nes dabar lekiu grybauti thumbup.gif .
kristute123
QUOTE(Žemaika @ 2009 08 21, 14:40)
dabar lekiu grybauti  thumbup.gif .
*

na šaunuolė, žemaika, dar ir žiemai grybų pasiruošti spės smile.gif
vardė
QUOTE(klopedija @ 2009 08 21, 11:25)
Miegosiu kaip barsukas!  lotuliukas.gif
*

Originalus atostogų praleidimo būdas biggrin.gif

QUOTE(Žemaika @ 2009 08 21, 14:40)
Tijute, atleisk, nebepamenu. Šiandien parašysiu, nes dabar lekiu grybauti  thumbup.gif .
*

Žemaika, paimk ir mane 4u.gif

Pas mus neapmokamas atostogas reikia derint iš anksto, nes gali sutapti, kad tuo metu nori atostogaut dar keli mokytojai (šiais metais taip ir atsitiko).Buvau šiandien darbe, nors dar nereikia... Kabinete šiokius tokius techninius dalykus reikia sutvarkyt iki mokslo metų pradžios. Aplink mokyklą važinėjasi dviračiais ugdytiniai nubrozdintom kruvinom kojom. Mokyklos sode prisirinkau obuolių krepšį. Ramybė, tyla...Kažkaip jau pasiilgau kaimo ir savo kaimietukų...
ruzava
o aš pasiilgau tų grybų, apie kuriuos jūs čia užsiminėt lotuliukas.gif
bet nemėgstu grybaut schmoll.gif tai jei turėsit aliekamų, švilptelkit biggrin.gif
kristute123
gal net renkit aukcioną dėl grybų lotuliukas.gif
Vėta
Deja, mergaitės, grybų tik sriubai schmoll.gif . Nėra grybų. Jei mes ir per begrybystę parsiveždavom po 3 krepšius, tai dabar tik vieną doh.gif . Užtat bruknių prisirinkau biggrin.gif . Virsiu su kriaušėm. Sakiau važiuosiu ryt į turgų pirkti, o dabar nebereikės thumbup.gif . Tijute, pirmiausia grybai, paskui IP blush2.gif .
Wija
Sveikutės 4u.gif
Jaučiasi, kad darbai artėja, taip aktyviai visos plepat... Man dar iki 31 d. atostogos, bet kitos savaitės pradžioje reikia nuvažiuoti į kaimukus dėl antraeilių pasiklausti, kažin ar priims nestuke.gif . g.gif Tik iki spalio vidurio dirbsiu... Bent jau dokumentus sutvarkyčiau, pradžią vaduojančiai padaryčiau, kelis litukus prisijungčiau ax.gif

QUOTE(vardė @ 2009 08 19, 21:26)

Wija, kaip jautiesi, ar dar grįši rugsėjį į darbą?  nestuke.gif

Ačiū, jaučiuosi gerai, į darbą dar nesiruošiu, bet grįšiu smile.gif Šiek tiek neramu, ar tokį tempą pavešiu, kaip iki šiol, bet tik mėnesis, gal kaip nors.

Gražių paskutinių vasaros dienų visoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Tijute
Žemaika neskubėk,gal per savaitgalį rasi laiko... skanių grybų biggrin.gif
Vėta
Tijute, OK drinks_cheers.gif . Tijute, parašyk į až savo el.paštą.
ruzava
Varde, ar tau Raimunda neskambino? g.gif
vardė
QUOTE(Žemaika @ 2009 08 21, 19:04)
Deja, mergaitės, grybų tik sriubai  schmoll.gif . Nėra grybų. Jei mes ir per begrybystę parsiveždavom po 3 krepšius, tai dabar tik vieną doh.gif . Užtat bruknių prisirinkau biggrin.gif . Virsiu su kriaušėm. Sakiau važiuosiu ryt į turgų pirkti, o dabar nebereikės thumbup.gif . .
*

Žiūriu Žemaika, mes panašių priklausomybių turim drinks_cheers.gif . Jeigu Lietuvoje grybai derėtų ištisus metus, tai man tikrai tektų kreiptis į anoniminių grybautojų klubą. O mano bruknės su kriaušėm jau stiklainiuose.

QUOTE(ruzava @ 2009 08 21, 20:11)
Varde, ar tau Raimunda neskambino?  g.gif
*

Nea.O kažkas rimta, ar tas pavasarį nebaigtas reikaliukas?
ruzava
QUOTE(vardė @ 2009 08 21, 20:48)
Nea.O kažkas rimta, ar tas pavasarį nebaigtas reikaliukas?
*

tuoj į AŽ parašysiu mirksiukas.gif
Vėta
Varde, ax.gif blush2.gif . Šiaip aš jau baigiu pavargti nuo grybavimo. Maniškiai vyrai (du iš trijų) pamišę dėl grybavimo. O ir šiaip nelabai valgyti mėgstu (jau atsivalgiau doh.gif ). Kiekvieną savaitę į mišką, kaip į daržą agurkų rinkti po du, (jei grybai dygsta ir po tris) kartus. Miške po tris valandas - geras sportas doh.gif . Pernai didžiausias derlius buvo apie 300 baravykų .
My Webpage
ruzava
QUOTE(Žemaika @ 2009 08 21, 21:00)
Varde,  ax.gif  blush2.gif . Šiaip aš jau baigiu pavargti nuo grybavimo. Maniškiai vyrai (du iš trijų) pamišę dėl grybavimo. O ir šiaip nelabai valgyti mėgstu (jau atsivalgiau  doh.gif ). Kiekvieną savaitę į mišką, kaip į daržą agurkų rinkti po du, (jei grybai dygsta ir po tris) kartus. Miške po tris valandas - geras sportas doh.gif . Pernai didžiausias derlius buvo apie 300 baravykų .
My Webpage
*

žemaiiiikaaaaaaaaa, kas per nuotraukos nerealumas ir tų grožių išvirtų, patroškintų su grietinyte skanumas essen.gif biggrin.gif
kristute123
Varde,  ax.gif  blush2.gif . Šiaip aš jau baigiu pavargti nuo grybavimo. Maniškiai vyrai (du iš trijų) pamišę dėl grybavimo. O ir šiaip nelabai valgyti mėgstu (jau atsivalgiau  doh.gif ). Kiekvieną savaitę į mišką, kaip į daržą agurkų rinkti po du, (jei grybai dygsta ir po tris) kartus. Miške po tris valandas - geras sportas doh.gif . Pernai didžiausias derlius buvo apie 300 baravykų .
My Webpage
*

thumbup.gif GEEEEEEEEEEEEEERAS thumbup.gif
vardė
Varde,  ax.gif  blush2.gif . Šiaip aš jau baigiu pavargti nuo grybavimo.

Oooooo bigsmile.gif Man iki tokių rekordų dar toli. Puikus vaizdelis thumbup.gif Va čia tai, suprantu, grybautojai first.gif Pažiūrėjau į prognozes - liūdna, kritulių kiekis kitą savaitę nusimato dvigubai mažesnis, nei daugiametis verysad.gif .Jei kada pavargsi nuo grybavimo, žinai kur kreiptis pagalbos mirksiukas.gif Tu kažkur Rytų Aukštaitijoj?
Vėta
QUOTE(vardė @ 2009 08 21, 21:04)
Oooooo bigsmile.gif Man iki tokių rekordų dar toli. Puikus vaizdelis thumbup.gif Va čia tai, suprantu, grybautojai first.gif Pažiūrėjau į prognozes - liūdna, kritulių kiekis kitą savaitę nusimato dvigubai mažesnis, nei daugiametis verysad.gif .Jei kada pavargsi nuo grybavimo, žinai kur kreiptis pagalbos mirksiukas.gif Tu kažkur Rytų Aukštaitijoj?
*

O kur g.gif ?
Aš po pasyrimo atsidūriau ir užsilikau ten, kur Dauguvietis dramas, o Janonis eiles kūrė ax.gif . O šiaip aš žemaitė nuo Suvalkijos rubežiaus blush2.gif . O šiandien išsiviriau apie du litrus grybukų. Štai toks pas mus nederlius tongue.gif .
Wija
Na ir grybų laimikis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
O aš nemoku grybauti blush2.gif Visi eidami paskui mane pilnus krepšelius prisirenka, o aš tuščiom grįžtu...

Vat bruknių ir kriaušių ir aš turgui rytoj planuoju "prisirinkti" biggrin.gif
ruzava
kokios jūs čia visos konservuotojos- marinuotojos thumbup.gif
aš tai savim didžiuojuos, kad vyras grįžęs po darbo gauna karštą vakarienę, bet daugiau neužsiimu, nebent bandelių kokių prakepu, bet kažkaip neprisiruošiu pradėt į stiklainius ką nors dėt blush2.gif
TEATRĖ
QUOTE(ruzava @ 2009 08 21, 23:32)
kokios jūs čia visos konservuotojos- marinuotojos  thumbup.gif
aš tai savim didžiuojuos, kad vyras grįžęs po darbo gauna karštą vakarienę, bet daugiau neužsiimu, nebent bandelių kokių prakepu, bet kažkaip neprisiruošiu pradėt į stiklainius ką nors dėt blush2.gif
*

Sveikos,
Gyvenimas priverčia patapti ir koncervuotojom, ir marinuotojom lotuliukas.gif O tau turbūt dar neatėjo laikas į stiklainius ką nors dėti mirksiukas.gif Ateis, nenusimink, kiekvienam savas laikas lotuliukas.gif O va aš tai bandelių neprisiruošiu kepti doh.gif
klopedija
QUOTE(ruzava @ 2009 08 21, 23:32)
kokios jūs čia visos konservuotojos- marinuotojos  thumbup.gif
*
Aš tai nea schmoll.gif , praėjo tie laikai lotuliukas.gif .
kristute123
QUOTE(klopedija @ 2009 08 22, 11:01)
Aš tai nea  schmoll.gif , praėjo tie laikai  lotuliukas.gif .
*

aš irgi per daug nepuolu prie konservavimo ax.gif
sanmara
QUOTE(Žemaika @ 2009 08 21, 22:00)
My Webpage
*

Nerealu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Vėta
Sveikos, kolegės 4u.gif .
Na iš manęs taip pat nedidelė konservuotoja. Šiemet tik raugiau agurkus greitam valgymui, prisiviriau obuolienės ir kriaušių su bruknėm. Na ir marinavau baravykus (o kur juos dėti g.gif ?). Viskas daugiau šaldoma. Perėjom į kulinariją lotuliukas.gif doh.gif .
Kuo artyn atostogų pabaiga, tuo mažiau norisi eiti į darbą. Nors, kaip daugelis sako, ačiū die, kad turim kur eiti.
kristute123
QUOTE(Žemaika @ 2009 08 22, 14:15)
Kuo artyn atostogų pabaiga, tuo mažiau norisi eiti į darbą. Nors, kaip daugelis sako, ačiū die, kad turim kur eiti.
*

būtent mirksiukas.gif
kristute123
QUOTE(andromedav @ 2009 08 22, 09:10)
Gyvenimas priverčia patapti ir koncervuotojom, ir marinuotojom  lotuliukas.gif O tau turbūt dar neatėjo laikas į stiklainius ką nors dėti  mirksiukas.gif  Ateis, nenusimink, kiekvienam savas laikas  lotuliukas.gif  O va aš tai bandelių neprisiruošiu kepti  doh.gif
*

ber užtat tavo spurgos yra dieviško skonio thumbup.gif
kristute123
iki darbo pradžios liko vos 2 dienos thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.