Gal kas nors iš forume dalyvaujančių perka sklypą Pupinės km., link Rudaminos, kur numatomas naujas gyvenamųjų namų kvartalas?
QUOTE(ginija @ 2005 09 05, 15:05) Gal kas nors iš forume dalyvaujančių perka sklypą Pupinės km., link Rudaminos, kur numatomas naujas gyvenamųjų namų kvartalas? Gal turi kokios info apie ta nauja namu kvartala? KAs stato? Kol kas apie toki negirdejau nieko O ten ne orouosto puseje? Ar as jau maisau kazka QUOTE(Muse @ 2005 09 05, 16:17) Gal turi kokios info apie ta nauja namu kvartala? KAs stato? Kol kas apie toki negirdejau nieko O ten ne orouosto puseje? Ar as jau maisau kazka Žemės sklypus pardavinėja firma "Saulės dovanos". Dalį sklypų jau pardavė, dalį pasiliko ir patys statys individualius namus, dar bus kotedžai ir daugiaaukščiai namai. Na čia yra link Rudaminos, oro uostas lieka krašte. Bet link tos pusės.
Sveikutės, sveikutės aš ieškau sklypo, gal jūs kooperuojatės ?
Aš nerandu internete šitos įmonės, tad gal galite padėti gauti jos kontaktus. Dėkui labai.
QUOTE(Gilė @ 2005 09 29, 10:28) UAB "Saulės dovanos" A.Goštauto g.12-227, 01108 Vilnius Tel. (+370 5) 262 39 71; Mob.tel. (+370 698) 53633 Faks. (+370 5) 261 06 43 E-mail: saulesdov@karotinas.lt Neišsigask, jie užsiima ir žemės sklypais.
nu nenusipirkot nei viena ten sklypo ? mane ten irgi domintu?
kazin kaip su dokumentais , ar jau iregistruoti Registre ? QUOTE(Bureja @ 2005 10 12, 15:17) nu nenusipirkot nei viena ten sklypo ? mane ten irgi domintu? kazin kaip su dokumentais , ar jau iregistruoti Registre ? Aš su draugu pirkau. Ir dar forumietė Jadzka taip pat pirko. Kol kas šitie sklypai ŽŪ paskirties, tačiau iki kt. metų birželio mėn turi būti pilnai visa dokumentacija sutvarkyta ir perrašyta pirkėjo nuosavybėn. Mane tik domina, gal yra šiame forume daugiau, kurie pirko sklypus šitoje vietoje?
Mus irgi domintu sioje vietoje sklypukas, o kokia ju kaina?
o sklypu planai jau patvirtinti ? turit dokumentus ? jei tiek nebrangiia, tai ir ash pasidomesiu
QUOTE(Bureja @ 2005 10 12, 21:31) o sklypu planai jau patvirtinti ? turit dokumentus ? jei tiek nebrangiia, tai ir ash pasidomesiu Dar keiciama zemes paskirtis. Notariskai zemes pirkimo-pardavimo sutartis nepasirasyta. Sklypai suformuoti, taciau dar nera oficialiai viskas iforminta ir sutvarkyta. Beja, kiek man zinoma tiek sklypu, kiek planavo parduoti - jau isparduoti. VOs paskelbe, visi per 2-3 dienas rezervavosi ir pirko. Nebrangiai todel, kad jiems skubiai reikejo pinigu, kad pirkti kt. zemes sklypa. Tada jie pakeicia paskirti ir parduoda arba stato namus... QUOTE(ginija @ 2005 10 13, 05:25) Dar keiciama zemes paskirtis. Notariskai zemes pirkimo-pardavimo sutartis nepasirasyta. Sklypai suformuoti, taciau dar nera oficialiai viskas iforminta ir sutvarkyta. Beja, kiek man zinoma tiek sklypu, kiek planavo parduoti - jau isparduoti. VOs paskelbe, visi per 2-3 dienas rezervavosi ir pirko. Nebrangiai todel, kad jiems skubiai reikejo pinigu, kad pirkti kt. zemes sklypa. Tada jie pakeicia paskirti ir parduoda arba stato namus... o tai tada preliminaria sutarti pasirashet ar kaip ? nes ash pati pasirashiau preliminaria sutarti, ale sklypo nesirezervavau sia savaite girdejau,kad tuos planus keicia, uz 2 savaiciu nesh i savivaldybe, pakol patvirtins nu tikiuosi busim kaimynes
merginos, o cia tos kainos kur minejot uz zemes ūkio paskirties žemę ar už namų valdą?
beja kaip bus su komunikasijom? savo lėšom vestis reikės, ar firma ves?
ash apie zemes paskirti nieko nezinau
o del komunikaciju-tai ginija minejo,kad jai kainuos 10 000, o man kai sake - 15 000, ale nezinau nuo ko cia priklauso QUOTE(Bureja @ 2005 10 13, 10:47) ash apie zemes paskirti nieko nezinau o del komunikaciju-tai ginija minejo,kad jai kainuos 10 000, o man kai sake - 15 000, ale nezinau nuo ko cia priklauso Vaj kaip faina.. Dabar dar reikia išsiaiškinti sklypo nr. Gal visai greta gyvensime? Aha, preliminarią sutartį turime. Ir vekselį 85 tūkst. litų išrašė jei sutartį jie sulaužytų. O komunikacijas mums parašė už 10 tūkst. Pirmą kart kai kalbėjom, tai kalba ėjo apie 10 tūkst.,paskui jau 15 tūkst. Bet išsikaulino, kad sutartyje būtų 10 tūkst. Na reiks pasitikslint ar teisybę rašau. Vaj kaip fainai. Kaimynką radau. Dar Jadzka iš SM ten sklypą pirko. Visai greta mūsiškio QUOTE(ginija @ 2005 10 13, 08:54) Vaj kaip faina.. Dabar dar reikia išsiaiškinti sklypo nr. Gal visai greta gyvensime? Aha, preliminarią sutartį turime. Ir vekselį 85 tūkst. litų išrašė jei sutartį jie sulaužytų. O komunikacijas mums parašė už 10 tūkst. Pirmą kart kai kalbėjom, tai kalba ėjo apie 10 tūkst.,paskui jau 15 tūkst. Bet išsikaulino, kad sutartyje būtų 10 tūkst. Na reiks pasitikslint ar teisybę rašau. Vaj kaip fainai. Kaimynką radau. Dar Jadzka iš SM ten sklypą pirko. Visai greta mūsiškio tai kad mes net nezinom sklypo numerio su kuo kontaktavai ? su tuom dedule ? beje kada jus sutarti pasirashet ? mes geguze QUOTE(Bureja @ 2005 10 13, 12:13) tai kad mes net nezinom sklypo numerio su kuo kontaktavai ? su tuom dedule ? beje kada jus sutarti pasirashet ? mes geguze O tai sutartį nenumatyta? Pas mus yra įrašytas sklypo numeris. Kontaktavom su blatnu dėdule. Manau tas pats. Važinėja su nauju citroenu. Vat vardo dabar skubiai nepasakysiu. Jo vizitinę kažkur turiu, bet ne su savim. O sklypą mes rezervavomės gal rugpjūtį. Vakare galėsiu parašyti kai namo parvyksiu
o kada planuojat statyti ? vasara ?
statysim kartu kada jus susitaret pas ji nuvaziuot ? QUOTE(Bureja @ 2005 10 13, 14:23) o kada planuojat statyti ? vasara ? statysim kartu kada jus susitaret pas ji nuvaziuot ? Kad dar mes nieko nedarome. Nei projekto nera, nei detalaus plano, nei matavimu sklype. O blogiausia, kad pinigeliu nera Man tai labai idomu kuris sklypas jusu. Ar turite visu sklypu plana?
Na gal žiūrėjai projektą ir žinai kuris sklypo numeris?
QUOTE(ginija @ 2005 10 14, 06:43) sakau pas mus sutarti jokio sklypo plano nera nurodyta ash irgi be babkiu sedziu bus linxma kai be babkiu visi sedesim, o mes kad sheima badu nemirtu varysim i mishka zoleliu rinkt uz kiek plauojat nama pasistatyt ? QUOTE(Bureja @ 2005 10 14, 12:18) sakau pas mus sutarti jokio sklypo plano nera nurodyta ash irgi be babkiu sedziu bus linxma kai be babkiu visi sedesim, o mes kad sheima badu nemirtu varysim i mishka zoleliu rinkt uz kiek plauojat nama pasistatyt ? Na taip... O jūs bent jau sklypą iš savų pinigų pirkot? Mes tai iš banko ėmėm, bet ir dar reiks imt O pastatysim iki pensijos tai tikrai
ir sklypui emem paskola ir paskui ash imsiu namaui statyt, mano diedas nedirba dar niekur - tik mokosi, tai ash ant savu peciu viska verciuosi
blemba ash tai net neisivaizduoju kurioj ten vietoj, kelis kartus su diedu buvom nuvare apziuret-nerandam QUOTE(Bureja @ 2005 10 17, 09:37) ir sklypui emem paskola ir paskui ash imsiu namaui statyt, mano diedas nedirba dar niekur - tik mokosi, tai ash ant savu peciu viska verciuosi blemba ash tai net neisivaizduoju kurioj ten vietoj, kelis kartus su diedu buvom nuvare apziuret-nerandam Klausyk, jei kada norėsit - padarom pažintuves
Niu negi daugiau kaimynėlių neatsiras?
QUOTE(ginija @ 2005 12 16, 10:03) Vyro brolis ieškosi sklypo. Gal gali pasakyt, kiek ten aras kainuoja? Esu įgaliota kažką surast, kol anas Anglijoj... Kokie privalumai, komunikacijos kokios netoli, susisiekimas su Vilnium, gamta kokia aplink? Jei nesunku parašyk, nes važinėt tuščiai nesinori... QUOTE(vobla @ 2005 12 16, 10:39) Vyro brolis ieškosi sklypo. Gal gali pasakyt, kiek ten aras kainuoja? Esu įgaliota kažką surast, kol anas Anglijoj... Kokie privalumai, komunikacijos kokios netoli, susisiekimas su Vilnium, gamta kokia aplink? Jei nesunku parašyk, nes važinėt tuščiai nesinori... Yra pirmosiose žinutėse kontaktai nurodyta Šiaip sklypai 10-12a, vieno aro kaina kai mes pirkome buvo 5500lt/a. Dabar kainuoja berods 6500lt/a. Sklypai kol kas ZU paskirties. Bet zadejo iki vasaros pakeisti. Komunikacijos (miesto) bus atvestos iki sklypo, taciau jos papildomai kainuos apie 15 tukst/lt. Šiaip siūlau perskaityt ankstesnes žinutes
na aš perskaičiau, bet...kažkaip nelabi rimta pasirodė...kažkoks nenkonkretumas...Ar neišdurs...
kas keis tų sklypų paskirtį? kada pas notorą tvirtinamos sklypo nuosavybės teisės? čia kaip- pinigai į priekį, o popierizmas paskui? kaip galima net nežinot nei sklypo numerio, nei tikslių jo ribų? Nesupykit mergaitės, bet tai nerimta kažkaip.... Gausit rėži dviejų metrų siaurumo ir kilometro ilgio- štai jums ir tas 10 arų... ir neįrodysi, jei nėr patvirtinti sklypo detalieji planai , jei matininkų nepamatuota... Nežinau, nežinau QUOTE(vobla @ 2005 12 16, 15:33) na aš perskaičiau, bet...kažkaip nelabi rimta pasirodė...kažkoks nenkonkretumas...Ar neišdurs... kas keis tų sklypų paskirtį? kada pas notorą tvirtinamos sklypo nuosavybės teisės? čia kaip- pinigai į priekį, o popierizmas paskui? kaip galima net nežinot nei sklypo numerio, nei tikslių jo ribų? Nesupykit mergaitės, bet tai nerimta kažkaip.... Gausit rėži dviejų metrų siaurumo ir kilometro ilgio- štai jums ir tas 10 arų... ir neįrodysi, jei nėr patvirtinti sklypo detalieji planai , jei matininkų nepamatuota... Nežinau, nežinau Sklypų paskirtį įsipareigojo pakeisti pati firma. Kaip garantiją gavom firmos vekselius. Pinigų mokam dalį, likusi po pakeitimo. Iš pradžių ir mums viskas labai įtartina atrodė, bet mes apie firmą pasidomėjom, jų veiklą. Jie ir ankščiau panašų dalyką darė ir padarė iki galo. Tai kaip ir mes susigundėm. Sklypo ribas žinom. Numerius irgi (sutartyje jie yra nurodyta). Yra projektas padarytas. Viskas dėl to tvarkoj. anaiptol aš čia neagituoju. Tiesiog ieškau tų, kas dar ten įsigijo sklypą
Mačiau Pavilny už 6500 aras...Irgi kažkas panašaus, kaip suprantu, nes tik formuojami sklypai... Ir atrodo tokiu pačiu principu, kas man neitin patinka...
QUOTE(vobla @ 2005 12 16, 10:39) Vyro brolis ieškosi sklypo. Gal gali pasakyt, kiek ten aras kainuoja? Esu įgaliota kažką surast, kol anas Anglijoj... Kokie privalumai, komunikacijos kokios netoli, susisiekimas su Vilnium, gamta kokia aplink? Jei nesunku parašyk, nes važinėt tuščiai nesinori... Buves diedas sklypa perka?????????? QUOTE(Ginija @ 2005 10 12, 16:36) Aš su draugu pirkau. Ir dar forumietė Jadzka taip pat pirko. Kol kas šitie sklypai ŽŪ paskirties, tačiau iki kt. metų birželio mėn turi būti pilnai visa dokumentacija sutvarkyta ir perrašyta pirkėjo nuosavybėn. Mane tik domina, gal yra šiame forume daugiau, kurie pirko sklypus šitoje vietoje? Labas Ginija, As jau turiu ten sklypuka, 10 aru namu valdos paskirties. Ir dar turiu 30 aru ZU paskirties, kuri kamnors reikia nustumti. o ten jau naumuka ruosiuosi statytis, tik dar eile dokumentu laukia, ir nezinau kiek tai ilgai uzsites. O Jus irgi ten planuojate ar kaip? QUOTE(PAULIUS_J @ 2006 01 30, 11:25) Labas Ginija, As jau turiu ten sklypuka, 10 aru namu valdos paskirties. Ir dar turiu 30 aru ZU paskirties, kuri kamnors reikia nustumti. o ten jau naumuka ruosiuosi statytis, tik dar eile dokumentu laukia, ir nezinau kiek tai ilgai uzsites. O Jus irgi ten planuojate ar kaip? Na mūsų nuosavybės dokumentai dar tvarkomi, kaip, kad ir keičiama sklypo paskirtis. Ar statysimės nežinau. Po truputį entuziazmas dingsta, bet man būtų maloniau nuosavas namukas nei butas Tai ką, kaimynai būsime? QUOTE(Ginija @ 2005 12 16, 11:03) Laba, kaip tik pradejau dometis jusu aptariamais sklypais, bet nepasakyciau, kad imones vekselis labai jau patikimas uzstatas.Ryt vaziuosiu paziuret sklypu isdestymo ir paklausysiu ka konkreciau pasnekes atstovai QUOTE(dainiuslt @ 2006 01 30, 15:13) Laba, kaip tik pradejau dometis jusu aptariamais sklypais, bet nepasakyciau, kad imones vekselis labai jau patikimas uzstatas.Ryt vaziuosiu paziuret sklypu isdestymo ir paklausysiu ka konkreciau pasnekes atstovai Na o kas belieka? Arba pasitikėt, arba nieko neturėt. Ar kalbėjai tu su tuo Petru? Kiek dabar už sklypą prašo?
Su kuo tiksliai kalbejau ir nezinau, ryt akis i aki suzinosiu:), o kaina su komunikacijom 10 a- 85 tukst
Jei gakima suzinoti, tai idomu koks buvo Jusu avansas, nes manes praso 55 tukst nuo 85, siek tiek daugokai, manyciau, kaip uz nesama dar daikta
QUOTE(dainiuslt @ 2006 01 30, 15:43) Jei gakima suzinoti, tai idomu koks buvo Jusu avansas, nes manes praso 55 tukst nuo 85, siek tiek daugokai, manyciau, kaip uz nesama dar daikta Mokėjom 40 tūkst. Bet čia pusė metų atgal. Aš bandžiau derėtis, kad mažesnė įmoka būtų, bet man atsakė - nenori, nepirk. Yra, kas iš kart sumokės. Surizikavom.
ginija, o kaip pasirashysit dokumentus nuo ko pradet iregistravima nekilnojamo turto registre ir t.t. ?
ash kiek zinau,tai vasari jau turetu but sutvarkyti dokumentai o beje uz komunikacijas mokejote ? ash jauciu paskola net komunikacijom imsiu QUOTE(Bureja @ 2006 01 30, 19:25) ginija, o kaip pasirashysit dokumentus nuo ko pradet iregistravima nekilnojamo turto registre ir t.t. ? ash kiek zinau,tai vasari jau turetu but sutvarkyti dokumentai o beje uz komunikacijas mokejote ? ash jauciu paskola net komunikacijom imsiu Mano draugas tuom užsiima. Reiks pasidomėt QUOTE(dainiuslt @ 2006 01 31, 10:56) Laba, buvau, pakalbejau.Viskas atrodo graziai, bet tik liepa zada pirkima pardavima iformint.Pasiderejau del inaso, jei sutiks mazesniam ,matyt pirksiu.Nors antra puse nepritaria Ir man labai tai nepatiko Tačiau mes savais kanalais apie šitą įmonę info rankiojomės. Nu ir nieko labai blogo neatkapstėm. Atvirkščiai kaip tik teigiamų dalykų, kas padėjo apsispręst Kurį skypą nužiūrinėjot? QUOTE(dainiuslt @ 2006 01 31, 08:56) Laba, buvau, pakalbejau.Viskas atrodo graziai, bet tik liepa zada pirkima pardavima iformint.Pasiderejau del inaso, jei sutiks mazesniam ,matyt pirksiu.Nors antra puse nepritaria ash tada nesuprantu, jis mums zadejo,jog vasari bus jau viskas sutvarkyta |