Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Naujas namų kvartalas Pupinės k.
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai > Nuoma, butų pirkimas, agentūros
Pages: 1, 2, 3
Ginija
Gal kas nors iš forume dalyvaujančių perka sklypą Pupinės km., link Rudaminos, kur numatomas naujas gyvenamųjų namų kvartalas?
Muse
QUOTE(ginija @ 2005 09 05, 15:05)
Gal kas nors iš forume dalyvaujančių perka sklypą Pupinės km., link Rudaminos, kur numatomas naujas gyvenamųjų namų kvartalas?
*

Gal turi kokios info apie ta nauja namu kvartala? KAs stato? Kol kas apie toki negirdejau nieko g.gif

O ten ne orouosto puseje? Ar as jau maisau kazka doh.gif
Ginija
QUOTE(Muse @ 2005 09 05, 16:17)
Gal turi kokios info apie ta nauja namu kvartala? KAs stato? Kol kas apie toki negirdejau nieko g.gif

*

Žemės sklypus pardavinėja firma "Saulės dovanos". Dalį sklypų jau pardavė, dalį pasiliko ir patys statys individualius namus, dar bus kotedžai ir daugiaaukščiai namai.
Na čia yra link Rudaminos, oro uostas lieka krašte. Bet link tos pusės.
Gilė
Sveikutės, sveikutės aš ieškau sklypo, gal jūs kooperuojatės ?
Gilė
Aš nerandu internete šitos įmonės, tad gal galite padėti gauti jos kontaktus. Dėkui labai.
Ginija
QUOTE(Gilė @ 2005 09 29, 10:28)
Aš nerandu internete šitos įmonės, tad gal galite padėti gauti jos kontaktus. Dėkui labai.
*

UAB "Saulės dovanos"

A.Goštauto g.12-227, 01108 Vilnius
Tel. (+370 5) 262 39 71;
Mob.tel. (+370 698) 53633
Faks. (+370 5) 261 06 43
E-mail: saulesdov@karotinas.lt

Neišsigask, jie užsiima ir žemės sklypais. mirksiukas.gif
Bureja
nu nenusipirkot nei viena ten sklypo ? mane ten irgi domintu?
kazin kaip su dokumentais , ar jau iregistruoti Registre ?
Ginija
QUOTE(Bureja @ 2005 10 12, 15:17)
nu nenusipirkot nei viena ten sklypo ? mane ten irgi domintu?
kazin kaip su dokumentais , ar jau iregistruoti Registre ?
*

Aš su draugu pirkau. Ir dar forumietė Jadzka taip pat pirko.
Kol kas šitie sklypai ŽŪ paskirties, tačiau iki kt. metų birželio mėn turi būti pilnai visa dokumentacija sutvarkyta ir perrašyta pirkėjo nuosavybėn.
Mane tik domina, gal yra šiame forume daugiau, kurie pirko sklypus šitoje vietoje? ax.gif
Menule
Mus irgi domintu sioje vietoje sklypukas, o kokia ju kaina?
Ginija
QUOTE(Menule @ 2005 10 12, 18:30)
Mus irgi domintu sioje vietoje sklypukas, o kokia ju kaina?
*

Mes mokėsime 55 tūkst. už sklypą ir dar 10 tūkst už komunikacijas. Sklypas 12 arų.
Bureja
o sklypu planai jau patvirtinti ? turit dokumentus ? jei tiek nebrangiia, tai ir ash pasidomesiu thumbup.gif su kuom kontaktavai ? kiek pas notara pirkimo-pardavimo sutartis kainavo patvirtint ?
Ginija
QUOTE(Bureja @ 2005 10 12, 21:31)
o sklypu planai jau patvirtinti ? turit dokumentus ? jei tiek nebrangiia, tai ir ash pasidomesiu  thumbup.gif  su kuom kontaktavai ? kiek pas notara pirkimo-pardavimo sutartis kainavo patvirtint ?
*

Dar keiciama zemes paskirtis. Notariskai zemes pirkimo-pardavimo sutartis nepasirasyta. Sklypai suformuoti, taciau dar nera oficialiai viskas iforminta ir sutvarkyta. Beja, kiek man zinoma tiek sklypu, kiek planavo parduoti - jau isparduoti. VOs paskelbe, visi per 2-3 dienas rezervavosi ir pirko. Nebrangiai todel, kad jiems skubiai reikejo pinigu, kad pirkti kt. zemes sklypa. Tada jie pakeicia paskirti ir parduoda arba stato namus...
Bureja
QUOTE(ginija @ 2005 10 13, 05:25)
Dar keiciama zemes paskirtis. Notariskai zemes pirkimo-pardavimo sutartis nepasirasyta. Sklypai suformuoti, taciau dar nera oficialiai viskas iforminta ir sutvarkyta. Beja, kiek man zinoma tiek sklypu, kiek planavo parduoti - jau isparduoti. VOs paskelbe, visi per 2-3 dienas rezervavosi ir pirko. Nebrangiai todel, kad jiems skubiai reikejo pinigu, kad pirkti kt. zemes sklypa. Tada jie pakeicia paskirti ir parduoda arba stato namus...
*

o tai tada preliminaria sutarti pasirashet ar kaip ? nes ash pati pasirashiau preliminaria sutarti, ale sklypo nesirezervavau 4u.gif bijau,kad netektu i teisma kreiptis
sia savaite girdejau,kad tuos planus keicia, uz 2 savaiciu nesh i savivaldybe, pakol patvirtins doh.gif
nu tikiuosi busim kaimynes thumbup.gif
Magas
merginos, o cia tos kainos kur minejot uz zemes ūkio paskirties žemę ar už namų valdą?

beja kaip bus su komunikasijom? savo lėšom vestis reikės, ar firma ves?
Bureja
ash apie zemes paskirti nieko nezinau
o del komunikaciju-tai ginija minejo,kad jai kainuos 10 000, o man kai sake - 15 000, ale nezinau nuo ko cia priklauso mirksiukas.gif
Ginija
QUOTE(Bureja @ 2005 10 13, 10:47)
ash apie zemes paskirti nieko nezinau
o del komunikaciju-tai ginija minejo,kad jai kainuos 10 000, o man kai sake - 15 000, ale nezinau nuo ko cia priklauso  mirksiukas.gif
*

Vaj kaip faina.. Dabar dar reikia išsiaiškinti sklypo nr. Gal visai greta gyvensime? mirksiukas.gif
Aha, preliminarią sutartį turime. Ir vekselį 85 tūkst. litų išrašė jei sutartį jie sulaužytų. O komunikacijas mums parašė už 10 tūkst. Pirmą kart kai kalbėjom, tai kalba ėjo apie 10 tūkst.,paskui jau 15 tūkst. Bet išsikaulino, kad sutartyje būtų 10 tūkst. Na reiks pasitikslint ar teisybę rašau.

Vaj kaip fainai. Kaimynką radau. Dar Jadzka iš SM ten sklypą pirko. Visai greta mūsiškio thumbup.gif
Fijona
QUOTE(Muse @ 2005 09 05, 15:17)

*

O tas Pupines kaimas ribojasi su keliu i Salininkus? Jei taip, tai oro uostas - salia. Vaziuojant keliu - lektuvai stovintys matosi.
Ginija
QUOTE(Fijona @ 2005 10 13, 12:08)
O tas Pupines kaimas ribojasi su keliu i Salininkus? Jei taip, tai oro uostas - salia. Vaziuojant keliu -  lektuvai stovintys matosi.
*

Ne nesiriboja. Tolėliau tie mūsų sklypai.
Kita vertus lėktuvai virš galvos neskraido kaip virš Salininkų ar Antakalnio schmoll.gif
Bureja
QUOTE(ginija @ 2005 10 13, 08:54)
Vaj kaip faina.. Dabar dar reikia išsiaiškinti sklypo nr. Gal visai greta gyvensime?  mirksiukas.gif
Aha, preliminarią sutartį turime. Ir vekselį 85 tūkst. litų išrašė jei sutartį jie sulaužytų. O komunikacijas mums parašė už 10 tūkst. Pirmą kart kai kalbėjom, tai kalba ėjo apie 10 tūkst.,paskui jau 15 tūkst. Bet išsikaulino, kad sutartyje būtų 10 tūkst. Na reiks pasitikslint ar teisybę rašau.

Vaj kaip fainai. Kaimynką radau. Dar Jadzka iš SM ten sklypą pirko. Visai greta mūsiškio  thumbup.gif
*

tai kad mes net nezinom sklypo numerio doh.gif mes net neturim nusimate koki sklypa turesim , mums nedave rinktis
su kuo kontaktavai ? su tuom dedule ?
beje kada jus sutarti pasirashet ? mes geguze
Ginija
QUOTE(Bureja @ 2005 10 13, 12:13)
tai kad mes net nezinom sklypo numerio  doh.gif  mes net neturim nusimate koki sklypa turesim , mums nedave rinktis
su kuo kontaktavai ? su tuom dedule ?
beje kada jus sutarti pasirashet ? mes geguze
*

O tai sutartį nenumatyta? Pas mus yra įrašytas sklypo numeris.
Kontaktavom su blatnu dėdule. Manau tas pats. Važinėja su nauju citroenu. Vat vardo dabar skubiai nepasakysiu. Jo vizitinę kažkur turiu, bet ne su savim.
O sklypą mes rezervavomės gal rugpjūtį. Vakare galėsiu parašyti kai namo parvyksiu mirksiukas.gif
Bureja
o kada planuojat statyti ? vasara ?
statysim kartu smile.gif kaimynkos busim smile.gif
kada jus susitaret pas ji nuvaziuot ?
Ginija
QUOTE(Bureja @ 2005 10 13, 14:23)
o kada planuojat statyti ? vasara ?
statysim kartu smile.gif kaimynkos busim smile.gif
kada jus susitaret pas ji nuvaziuot ?
*

Kad dar mes nieko nedarome. Nei projekto nera, nei detalaus plano, nei matavimu sklype. O blogiausia, kad pinigeliu nera schmoll.gif O kaip jus? Namo projekta jau numate? ax.gif
Man tai labai idomu kuris sklypas jusu. Ar turite visu sklypu plana? blush2.gif
Ginija
Na gal žiūrėjai projektą ir žinai kuris sklypo numeris? mirksiukas.gif
Bureja
QUOTE(ginija @ 2005 10 14, 06:43)
Na gal žiūrėjai projektą ir žinai kuris sklypo numeris?  mirksiukas.gif
*

sakau pas mus sutarti jokio sklypo plano nera nurodyta sad.gif negaliu pasakyt
ash irgi be babkiu sedziu
bus linxma kai be babkiu visi sedesim, o mes kad sheima badu nemirtu varysim i mishka zoleliu rinkt smile.gif

uz kiek plauojat nama pasistatyt ?
Ginija
QUOTE(Bureja @ 2005 10 14, 12:18)
sakau pas mus sutarti jokio sklypo plano nera nurodyta sad.gif negaliu pasakyt
ash irgi be babkiu sedziu
bus linxma kai be babkiu visi sedesim, o mes kad sheima badu nemirtu varysim i mishka zoleliu rinkt smile.gif

uz kiek plauojat nama pasistatyt ?
*

Na taip... doh.gif Čia jau perspektyva tik tokia ir laukia. Bulvės + žolės ax.gif
O jūs bent jau sklypą iš savų pinigų pirkot? Mes tai iš banko ėmėm, bet ir dar reiks imt smile.gif
O pastatysim iki pensijos tai tikrai mirksiukas.gif
Bureja
ir sklypui emem paskola ir paskui ash imsiu namaui statyt, mano diedas nedirba dar niekur - tik mokosi, tai ash ant savu peciu viska verciuosi blink.gif

blemba ash tai net neisivaizduoju kurioj ten vietoj, kelis kartus su diedu buvom nuvare apziuret-nerandam doh.gif
Ginija
QUOTE(Bureja @ 2005 10 17, 09:37)
ir sklypui emem paskola ir paskui ash imsiu namaui statyt, mano diedas nedirba dar niekur - tik mokosi, tai ash ant savu peciu viska verciuosi  blink.gif

blemba ash tai net neisivaizduoju kurioj ten vietoj, kelis kartus su diedu buvom nuvare apziuret-nerandam  doh.gif
*

Klausyk, jei kada norėsit - padarom pažintuves smile.gif Ir išsiaiškinsim kur, kas ir kaip smile.gif mirksiukas.gif
Ginija
Niu negi daugiau kaimynėlių neatsiras? mirksiukas.gif
asfaltuota
QUOTE(ginija @ 2005 12 16, 10:03)
Niu negi daugiau kaimynėlių neatsiras?  mirksiukas.gif
*

Vyro brolis ieškosi sklypo. Gal gali pasakyt, kiek ten aras kainuoja? Esu įgaliota kažką surast, kol anas Anglijoj... Kokie privalumai, komunikacijos kokios netoli, susisiekimas su Vilnium, gamta kokia aplink? Jei nesunku parašyk, nes važinėt tuščiai nesinori...
Ginija
QUOTE(vobla @ 2005 12 16, 10:39)
Vyro brolis ieškosi sklypo. Gal gali pasakyt, kiek ten aras kainuoja? Esu įgaliota kažką surast, kol anas Anglijoj... Kokie privalumai, komunikacijos kokios netoli, susisiekimas su Vilnium, gamta kokia aplink? Jei nesunku parašyk, nes važinėt tuščiai nesinori...
*

Yra pirmosiose žinutėse kontaktai nurodyta smile.gif
Šiaip sklypai 10-12a, vieno aro kaina kai mes pirkome buvo 5500lt/a. Dabar kainuoja berods 6500lt/a. Sklypai kol kas ZU paskirties. Bet zadejo iki vasaros pakeisti. Komunikacijos (miesto) bus atvestos iki sklypo, taciau jos papildomai kainuos apie 15 tukst/lt.
Šiaip siūlau perskaityt ankstesnes žinutes mirksiukas.gif
asfaltuota
na aš perskaičiau, bet...kažkaip nelabi rimta pasirodė...kažkoks nenkonkretumas...Ar neišdurs...
kas keis tų sklypų paskirtį?
kada pas notorą tvirtinamos sklypo nuosavybės teisės?
čia kaip- pinigai į priekį, o popierizmas paskui?
kaip galima net nežinot nei sklypo numerio, nei tikslių jo ribų?
Nesupykit mergaitės, bet tai nerimta kažkaip.... schmoll.gif
Gausit rėži dviejų metrų siaurumo ir kilometro ilgio- štai jums ir tas 10 arų... ir neįrodysi, jei nėr patvirtinti sklypo detalieji planai , jei matininkų nepamatuota... Nežinau, nežinau g.gif g.gif g.gif
Ginija
QUOTE(vobla @ 2005 12 16, 15:33)
na aš perskaičiau, bet...kažkaip nelabi rimta pasirodė...kažkoks nenkonkretumas...Ar neišdurs...
kas keis tų sklypų paskirtį?
kada pas notorą tvirtinamos sklypo nuosavybės teisės?
čia kaip- pinigai į priekį, o popierizmas paskui?
kaip galima net nežinot nei sklypo numerio, nei tikslių jo ribų?
Nesupykit mergaitės, bet tai nerimta kažkaip.... schmoll.gif
Gausit rėži dviejų metrų siaurumo ir kilometro ilgio- štai jums ir tas 10 arų... ir neįrodysi, jei nėr patvirtinti sklypo detalieji planai , jei matininkų nepamatuota... Nežinau, nežinau g.gif  g.gif  g.gif
*

Sklypų paskirtį įsipareigojo pakeisti pati firma. Kaip garantiją gavom firmos vekselius.
Pinigų mokam dalį, likusi po pakeitimo.
Iš pradžių ir mums viskas labai įtartina atrodė, bet mes apie firmą pasidomėjom, jų veiklą. Jie ir ankščiau panašų dalyką darė ir padarė iki galo. Tai kaip ir mes susigundėm.
Sklypo ribas žinom. Numerius irgi (sutartyje jie yra nurodyta). Yra projektas padarytas. Viskas dėl to tvarkoj.
anaiptol aš čia neagituoju. Tiesiog ieškau tų, kas dar ten įsigijo sklypą mirksiukas.gif
asfaltuota
Mačiau Pavilny už 6500 aras...Irgi kažkas panašaus, kaip suprantu, nes tik formuojami sklypai... Ir atrodo tokiu pačiu principu, kas man neitin patinka...
Ginija
QUOTE(vobla @ 2005 12 19, 12:43)
Mačiau Pavilny už 6500 aras...Irgi kažkas panašaus, kaip suprantu, nes tik formuojami sklypai... Ir atrodo tokiu pačiu principu, kas man neitin patinka...
*

kažin čia ne ta pati firma bus? Jie kiek žinau turi savų kelių kaip palengvint žemės pakeitimą. g.gif
ZBITKA
doh.gif doh.gif
QUOTE(vobla @ 2005 12 16, 10:39)
*

Buves diedas sklypa perka?????????? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif oho.... prabagotejo.... doh.gif doh.gif gales su nauja seima gyvent blink.gif blink.gif
asfaltuota
QUOTE(ginija @ 2005 12 19, 13:45)
kažin čia ne ta pati firma bus? Jie kiek žinau turi savų kelių kaip palengvint žemės pakeitimą.  g.gif
*

žinok ir man panašu pasidarė. principas tas pats, kaina ta pati, tik vieta kita... bandysiu dometis kiek konkrečiau....
PAULIUS_J
QUOTE(Ginija @ 2005 10 12, 16:36)
Aš su draugu pirkau. Ir dar forumietė Jadzka taip pat pirko.
Kol kas šitie sklypai ŽŪ paskirties, tačiau iki kt. metų birželio mėn turi būti pilnai visa dokumentacija sutvarkyta ir perrašyta pirkėjo nuosavybėn.
Mane tik domina, gal yra šiame forume daugiau, kurie pirko sklypus šitoje vietoje?  ax.gif
*

Labas Ginija,

As jau turiu ten sklypuka, 10 aru namu valdos paskirties.
Ir dar turiu 30 aru ZU paskirties, kuri kamnors reikia nustumti.
o ten jau naumuka ruosiuosi statytis, tik dar eile dokumentu laukia, ir nezinau kiek tai ilgai uzsites.

O Jus irgi ten planuojate ar kaip?

Ginija
QUOTE(PAULIUS_J @ 2006 01 30, 11:25)
Labas Ginija,

As jau turiu ten sklypuka, 10 aru namu valdos paskirties.
Ir dar turiu 30 aru ZU paskirties, kuri kamnors reikia nustumti.
o ten jau naumuka ruosiuosi statytis, tik dar eile dokumentu laukia, ir nezinau kiek tai ilgai uzsites.

O Jus irgi ten planuojate ar kaip?
*

Na mūsų nuosavybės dokumentai dar tvarkomi, kaip, kad ir keičiama sklypo paskirtis.
Ar statysimės nežinau. Po truputį entuziazmas dingsta, bet man būtų maloniau nuosavas namukas nei butas mirksiukas.gif
Tai ką, kaimynai būsime? drinks_cheers.gif
dainiuslt
QUOTE(Ginija @ 2005 12 16, 11:03)
Niu negi daugiau kaimynėlių neatsiras?  mirksiukas.gif
*

Laba, kaip tik pradejau dometis jusu aptariamais sklypais, bet nepasakyciau, kad imones vekselis labai jau patikimas uzstatas.Ryt vaziuosiu paziuret sklypu isdestymo ir paklausysiu ka konkreciau pasnekes atstovai g.gif O siaip viskas patraukliai atrodo siai dienai, net gal per daug smile.gif
Ginija
QUOTE(dainiuslt @ 2006 01 30, 15:13)
Laba, kaip tik pradejau dometis jusu aptariamais sklypais, bet nepasakyciau, kad imones vekselis labai jau patikimas uzstatas.Ryt vaziuosiu paziuret sklypu isdestymo ir paklausysiu ka konkreciau pasnekes atstovai g.gif O siaip viskas patraukliai atrodo siai dienai, net gal per daug  smile.gif
*

Na o kas belieka? Arba pasitikėt, arba nieko neturėt.
Ar kalbėjai tu su tuo Petru?
Kiek dabar už sklypą prašo?
dainiuslt
Su kuo tiksliai kalbejau ir nezinau, ryt akis i aki suzinosiu:), o kaina su komunikacijom 10 a- 85 tukst
Ginija
QUOTE(dainiuslt @ 2006 01 30, 15:36)
Su kuo tiksliai kalbejau ir nezinau, ryt akis i aki suzinosiu:), o kaina su komunikacijom 10 a- 85 tukst
*

Vadinasi lauksim ryt naujienų ir tavo nuomonės drinks_cheers.gif
dainiuslt
Jei gakima suzinoti, tai idomu koks buvo Jusu avansas, nes manes praso 55 tukst nuo 85, siek tiek daugokai, manyciau, kaip uz nesama dar daikta smile.gif
Ginija
QUOTE(dainiuslt @ 2006 01 30, 15:43)
Jei gakima suzinoti, tai idomu koks buvo Jusu avansas, nes manes praso 55 tukst nuo 85, siek tiek daugokai, manyciau, kaip uz nesama dar daikta  smile.gif
*

Mokėjom 40 tūkst. Bet čia pusė metų atgal.
Aš bandžiau derėtis, kad mažesnė įmoka būtų, bet man atsakė - nenori, nepirk. Yra, kas iš kart sumokės. Surizikavom.
Bureja
ginija, o kaip pasirashysit dokumentus nuo ko pradet iregistravima nekilnojamo turto registre ir t.t. ?
ash kiek zinau,tai vasari jau turetu but sutvarkyti dokumentai smile.gif

o beje uz komunikacijas mokejote ? ash jauciu paskola net komunikacijom imsiu doh.gif doh.gif
Ginija
QUOTE(Bureja @ 2006 01 30, 19:25)
ginija, o kaip pasirashysit dokumentus nuo ko pradet iregistravima nekilnojamo turto registre ir t.t. ?
ash kiek zinau,tai vasari jau turetu but sutvarkyti dokumentai smile.gif

o beje uz komunikacijas mokejote ? ash jauciu paskola net komunikacijom imsiu  doh.gif  doh.gif
*

Mano draugas tuom užsiima. Reiks pasidomėt ax.gif
dainiuslt
QUOTE(Ginija @ 2006 01 30, 16:40)
Vadinasi lauksim ryt naujienų ir tavo nuomonės  drinks_cheers.gif
*

Laba, buvau, pakalbejau.Viskas atrodo graziai, bet tik liepa zada pirkima pardavima iformint.Pasiderejau del inaso, jei sutiks mazesniam ,matyt pirksiu.Nors antra puse nepritaria smile.gif, jai miglota tokia investicija.
Ginija
QUOTE(dainiuslt @ 2006 01 31, 10:56)
Laba, buvau, pakalbejau.Viskas atrodo graziai, bet tik liepa zada pirkima pardavima iformint.Pasiderejau del inaso, jei sutiks mazesniam ,matyt pirksiu.Nors antra puse nepritaria smile.gif, jai miglota tokia investicija.
*

Ir man labai tai nepatiko schmoll.gif
Tačiau mes savais kanalais apie šitą įmonę info rankiojomės. Nu ir nieko labai blogo neatkapstėm. Atvirkščiai kaip tik teigiamų dalykų, kas padėjo apsispręst g.gif
Kurį skypą nužiūrinėjot?
Bureja
QUOTE(dainiuslt @ 2006 01 31, 08:56)
*

ash tada nesuprantu, jis mums zadejo,jog vasari bus jau viskas sutvarkyta blink.gif blink.gif
Ginija
QUOTE(Bureja @ 2006 02 01, 10:58)
ash tada nesuprantu, jis mums zadejo,jog vasari bus jau viskas sutvarkyta  blink.gif  blink.gif
*

O jūs perrašėt sutartį? Mus pasikvietė, kad perrašyt sutartį įmonės vardu... g.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.