Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: logo klubas
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
klopedija
QUOTE(Kriiste @ 2009 10 30, 09:37)
dar klausimas kaip dirbancioms - tokio tipo uzduoteles skirtos darzelinukams,
*
Visos Vėtos užduotys tinka darželiokams. Kaip kurios mažesniems, kaip kurios didesniems. Tiesiog, reikia pamąstyti ir įsivaizduoti mirksiukas.gif .

Dar vienas patarimas: nusipirk Ivoškuvienės ir kt. programas "... neišsivysčiusios kalbos ugdymas", R. Perminienės, D. Urbonienės "Noriu aiškiai kalbėti". Ten tai jau rasi visko!
Sėkmės! mirksiukas.gif
Vėta
QUOTE(brasta @ 2009 10 30, 10:19)
O aš tose optinėse iliuzijose ilgokai delfinų ieškojau... lotuliukas.gif Matyt, kaip reikalas sugadinta... lotuliukas.gif
*

Pagal teoriją vaikai turėtų tik delfinus matyti, nes jie dar neturi susidarę kitokio įvaizdžio. T. y. jų sąmonė nesugadinta. Bet esu bandžiusi, tai ką jūs manot? g.gif . Jie puikiausiai mato kūnus.

Kas neprieina prie mūsų pašto, įdedu, kad žinotų apie ką kalba:

user posted image

O čia suraskit tarp pupelių vaiko veidą:
user posted image
MAMTE
QUOTE(rencius @ 2009 10 29, 16:36)
  O turiu 10 klasės mokinį su vid.pa. tai ir renku tai iš vieno vadovėlio, tai iš kito blink.gif Ką patartumėt man su juo daryti? Gal ne man vienai tokia situacija, ką kitos darote? Gal jūs kitokių vadovėlių turit, lietuvių kalbai mokytis?
*

O tas 10-kas mokosi klasėje, kartu su visais? Aš turiu 8-ką, bet jis mokomas namuose, tai ten kitoks ugdymo planas berods. Tai komunikacinė, pažintinė veikla ir kt. Maniškus dar neskaito (bet jau pradeda) doh.gif tai man su juo "Aušrelė" pats tas. Panašių užduočių parenku ir iš kitur. Diktuojant parašo tik iš serijos "mama mala" verysad.gif ir tai "dainuojant" žodžius. Bet skaičiuoja gerai thumbup.gif Veiksmus gali atlikti 10 000 ribose, moka daugybos lentelę iki 5 net labai gerai. Bet loginių užduočių - doh.gif . Kai gavau tą vaiką, tai stebėjausi, kad su VPA taip gerai ir greitai skaičiuoja g.gif Diasaja, tu dirbai PPT, gal turi patirties. Aš iš pradžių net galvojau, kad gal jam nėra to VPA g.gif Bet juk psichologas vertino, tai rezultatai patikimi.
Kriiste
QUOTE(Vėta @ 2009 10 30, 10:35)
Pagal teoriją vaikai turėtų tik delfinus matyti, nes jie dar neturi susidarę kitokio įvaizdžio. T. y. jų sąmonė nesugadinta. Bet esu bandžiusi, tai ką jūs manot? g.gif . Jie puikiausiai mato kūnus.

user posted image

O čia suraskit tarp pupelių vaiko veidą:
user posted image
*

nu delfinus greit radau, o va su vaiku vargo buvo doh.gif
brasta
Tarp pupelių veido nematau... doh.gif

Mano mažylis nuo kūdikysyės su akinukais. Tai kiek tik nueidavom pas akių gydytoją, tai vis kišdavo tuos stereo paveikslėlius... ir vis tikėdavos, kad jis ims už tų daiktų, kuriuos ir man ne taip lengva pamatyti... man iš viso atrodė keista užduotis kūdikiui... jis visada griebdavo už viso paveikslėlio ir nesismulkindavo ten... Bet būdamas pusantrų jau parodė mašinytę... pati nustebau...
Vėta
Veidas d3 kvadrate. Kai jau žinai, neįmanoma nepastebėti biggrin.gif .
Na, o su stereo paveikslėliais man niekaip schmoll.gif .
O grįžtant prie delfinų:
"Ir ką matote? Aš spėju, kad matote porelę. Jei pažiūrėtumėte atidžiau pamatytumėte 9 delfinus. Įdomiausia, kad maži vaikai nemato porelės, o mato delfinus. Taip yra todėl, kad jie neturi ankstesnių prisiminimų susijusių su tokiu scenariju.

Beje jei jūs nepastebite delfinų, per 6 sekundes, Jūsų mintys yra ištvirkusios ir jums reikia pagalbos tongue.gif "

Kas nerado vaiko veido, gal ras vyrą biggrin.gif :
My Webpage
diasaja
Vėta nenervuok su savo užduotim nono.gif Nemačiau vaiko veido, kol neparašei, o jau skambinau į ppt dėl konsultacijų tease.gif Aš ieškojau žymiai didesnio veido fool.gif
ruzava
QUOTE(Vėta @ 2009 10 30, 10:35)

*

nei aš vaiką radau, nei delfinus... prisipažįstu, esu ištvirkusi, man reikia pagalbos biggrin.gif
kristute123
QUOTE(diasaja @ 2009 10 30, 12:24)
Vėta nenervuok su savo užduotim nono.gif Nemačiau vaiko veido, kol neparašei, o jau skambinau į ppt dėl konsultacijų tease.gif Aš ieškojau žymiai didesnio veido fool.gif
*

doh.gif blogai ir su manimi doh.gif taip pat įsivaizdavau, kad tas veidas yra visame tame pupelių plote ir didelis lotuliukas.gif
Vėta
O ką man daryti, jei namuose sergu. Norėjau vertimu užsiimti, bet tingiu tongue.gif .
brasta
Delfinų reikia ieškot centre tik tamsiuose ploteliuose... šviesią spalvą palikt kaip foną...
Papildyta:
QUOTE(kristute123 @ 2009 10 30, 12:28)
doh.gif blogai ir su manimi doh.gif  taip pat įsivaizdavau, kad tas veidas yra visame tame pupelių plote ir didelis lotuliukas.gif
*

Ir aš ieškojau visam plote... vargau be reikalao... doh.gif
Kriiste
QUOTE(Vėta @ 2009 10 30, 11:17)

O grįžtant prie delfinų:

My Webpage
*

mano 3,5 metu mergina mato vaza, sakau geriau paziurek - pamate moteri, kai rodziau kad cia delfinai - atreze kad blogai matau blink.gif
diasaja
QUOTE(Vėta @ 2009 10 30, 12:29)
O ką man daryti, jei namuose sergu. Norėjau vertimu užsiimti, bet tingiu  tongue.gif .
*

Tai va va blink.gif Sėdi namie ir SM atlieka vertinimus bigsmile.gif
klopedija
QUOTE(diasaja @ 2009 10 30, 11:24)
Aš ieškojau žymiai didesnio veido fool.gif
*
Ir aš hihihi.gif . Bet vyro veido dalį tai iškart pamačiau didis.gif .

QUOTE(ruzava @ 2009 10 30, 11:26)
esu ištvirkusi, man reikia pagalbos  biggrin.gif
*
Vyras, turbūt, taip nemano lotuliukas.gif .
Vėta
Sugedusios jūs, moteriškės, sugedusios. Vaiko nematot, o vyrą tai iškart doh.gif biggrin.gif . Nors, kaip čia pasakius, nukvakėjimas nuo darbo dar negresia lotuliukas.gif .Va tokias išvadas padariau biggrin.gif .
diasaja
kaip mes čia greitai - į pabaigą tema mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Vėta @ 2009 10 30, 13:08)
Sugedusios jūs, moteriškės, sugedusios. Vaiko nematot, o vyrą tai iškart  doh.gif  biggrin.gif . Nors, kaip čia pasakius, nukvakėjimas nuo darbo dar negresia  lotuliukas.gif .Va tokias išvadas padariau  biggrin.gif .
*

Supratau, kad vertinimo rezultatai puikūs lotuliukas.gif galima ir nesinervuoti mirksiukas.gif
ruzava
QUOTE(klopedija @ 2009 10 30, 12:05)
Vyras, turbūt, taip nemano  lotuliukas.gif .
*

reiks paklaust vakare, ar man jau gydytis ar dar ne biggrin.gif
diasaja
QUOTE(ruzava @ 2009 10 30, 13:16)
reiks paklaust vakare, ar man jau gydytis ar dar ne  biggrin.gif
*

Taaaiiip smile.gif Plepam, o tema "Vaikų auklėjimas ir ugdymas" lotuliukas.gif
brasta
Tuoj vėl būsim diskvalifikuotos...
TEATRĖ
SVEIKOS,
VĖTA ŠAUNUOLĖ!
QUOTE(Vėta @ 2009 10 29, 23:05)
O šis mano pranešimas yra mūsų pašte, tik, turbūt, niekas neskaitė  biggrin.gif .
*

Tavo pranešimą ne skaičiau, o tiesiog "surijau"; labai puikus; (pamaniau galėtum ir knygas rašyti!)

Delfinus aš pamačiau iš karto, o su vaiku ir vyru - tai vargstu, net atsakymai nepadeda; dar darbo pabaiga tolokai, tai manau pasikankinsiu ir surasiu;

Dėkoju visoms už pašte sudėtas užduotis; labai šauniai praturtėjom!
brasta
Tiesa, vakar buvau E. Šliauterienės pratybų sąsiuvinio (ar knygos?) pristatyme. Nu yra ten ir tikrai neblogų užduotėlių. Jeigu kada mokykla turės atliekamų pinigėlių, tai žinosiu, kur juos išleist. Bet nuosavą piniginę laikiau giliai paslėpus...
O šiaip ir mes už tuos amerikiečius ne mažiau išradingi... juk nemažai panašaus pobūdžio užduotėlių tikrai susigalvodavom ir pačios...
Papildyta:
Tik prisipažinsiu, kad nežinojau, kas yra silogizmai... blush2.gif Grįžusi net į google lindau...
TEATRĖ
QUOTE(brasta @ 2009 10 30, 14:29)
Tiesa, vakar buvau E. Šliauterienės pratybų sąsiuvinio (ar knygos?) pristatyme. Nu yra ten ir tikrai neblogų užduotėlių. Jeigu kada mokykla turės atliekamų pinigėlių, tai žinosiu, kur juos išleist. Bet nuosavą piniginę laikiau giliai paslėpus...
O šiaip ir mes už tuos amerikiečius ne mažiau išradingi... juk nemažai panašaus pobūdžio užduotėlių tikrai susigalvodavom ir pačios...
Papildyta:
Tik prisipažinsiu, kad nežinojau, kas yra silogizmai... blush2.gif Grįžusi net į google lindau...
*

Pritariu 100 proc. thumbup.gif Ne ką prastesnę knygą gautumėm, jei visas užduotis iš savo pašto sugrupavusios sudėtume.
diasaja
QUOTE(TEATRĖ @ 2009 10 30, 14:32)
Pritariu 100 proc.  thumbup.gif Ne ką prastesnę knygą gautumėm, jei visas užduotis iš savo pašto sugrupavusios sudėtume.
*

Ane? Manau, kad dar ne visas grožybes pasirodėme el.pašte blush2.gif
kristute123
QUOTE(diasaja @ 2009 10 30, 14:49)
Ane? Manau, kad dar ne visas grožybes pasirodėme el.pašte blush2.gif
*

ir aš taip manau, kad dar ne visos savo lobynus prakratė ax.gif
brasta
Ar žinot šį puslapiuką?
http://www.kalbosnamai.lt/gyvunu_spalvos/
Pasitikrinau ir savo žinias... blush2.gif
klopedija
Baigiantis temai visada nerimauju, kad laikui bėgant pasimeta mūsų įdomios @ nuorodos, todėl siūlau viską kelti į šitą temą:

Interneto galimybės vaikų ugdyme mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(brasta @ 2009 10 30, 14:42)
Ar žinot šį puslapiuką?
http://www.kalbosnamai.lt/gyvunu_spalvos/
Pasitikrinau ir savo žinias... blush2.gif
*
Žinau šitą, labai patiko good.gif
vardė
QUOTE(klopedija @ 2009 10 30, 15:44)
Baigiantis temai visada nerimauju, kad laikui bėgant pasimeta mūsų įdomios @ nuorodos, todėl siūlau viską kelti į šitą temą:

[b][url=http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=11287&pid=29327250&
*

Oi kokį čia gerulį radau anglų kalbai ! aciuks.gif Te tau dar ir balionėlį 4u.gif , rūpestingoji tu mūsų. O tas mūsų ,,gerąsias" nuorodas tikrai reikėtų prisiminti. Va tau dar balionėlių už tai, kad pradėtum naują temą 4u.gif 4u.gif 4u.gif biggrin.gif
klopedija
Tai jau ačiū! aciuks.gif .
Tai sakot, man temą kurt? g.gif
vardė
QUOTE(klopedija @ 2009 10 30, 16:54)
Tai jau ačiū! aciuks.gif .
Tai sakot, man temą kurt?  g.gif
*

Kaip ir laikas būtų... ploja.gif mirksiukas.gif friends.gif
Vėta
Merginos, norėčiau (jei tai nekuklu, sakykit), kad pasidalintumėt savais garsų tarimo mokymo būdais. Pavyzdžiui man sunkiai sekasi išmokyti kietą l (įtariu vaikui nežymią dizartriją). ar negalėtumėm pašto papildyti tokia medžiaga. Radau gerą straipsį apie sigmatizmo šalinimą. Dabar verčiu, kai išversiu - įdėsiu.
vardė
QUOTE(Vėta @ 2009 10 30, 18:01)
Merginos, norėčiau (jei tai nekuklu, sakykit), kad pasidalintumėt savais garsų tarimo mokymo būdais. Pavyzdžiui man sunkiai sekasi išmokyti kietą l (įtariu vaikui nežymią dizartriją).
*

Viskas čia labai kuklu, tam mes ir esame mirksiukas.gif Kadangi aš čia dar žalia, tai mano patarimai neverti to pašto, rašau čia (kietai l ):
,, Garvežys" - tarti daug kartų rusišką ы
,, Kalakutas" - platus liežuvio galas slankioja viršutine lūpa ir tariama bl-bl-bl (dizartrikiukams šį pratimą sunku atlikti sklandžiai)
,,Sūpuoklės" - prasižiojus, platų liežuvio galą laikome už apatinių dantų, kol suskaičiuojame iki penkių, po to tiek pat už viršutinių.
,,Žuvytė" - Liežuvio galiuką ,,priklijuoti" už viršutinių dantų ir žiopčioti. Stengtis išsižioti kuo daugiau ir kad liežuvio galiukas ,,neatsiklijuotų".
Jei šituos jau žinot, tai nieko naujo neturiu... blush2.gif
Vėta
Varde, aciuks.gif labai didelis ačiū. Vaikis jau taria visus garsus, tik minkštinimas išlieka.
"Garvežys" ir "žuvytė" man nauji thumbup.gif .
klopedija
Na, ką gi, merginos, iki pasimatymo naujoje temoje mirksiukas.gif .

Varde, Tavo pratimai - liux! thumbup.gif
Vėta
Sirgale, labai ačiū už siuntinį pašte 4u.gif 4u.gif 4u.gif .
sirgalė
QUOTE(Vėta @ 2009 10 30, 19:39)
Sirgale, labai ačiū už siuntinį pašte 4u.gif  4u.gif  4u.gif .
*

Į sveikatytę,jūs visos daugiau ten visko prikrovę 4u.gif ax.gif ax.gif
diasaja
QUOTE(Vėta @ 2009 10 30, 18:01)
Merginos, norėčiau (jei tai nekuklu, sakykit), kad pasidalintumėt savais garsų tarimo mokymo būdais. Pavyzdžiui man sunkiai sekasi išmokyti kietą l (įtariu vaikui nežymią dizartriją). ar negalėtumėm pašto papildyti tokia medžiaga. Radau gerą straipsį apie sigmatizmo šalinimą. Dabar verčiu, kai išversiu - įdėsiu.
*

Oi ir aš turėjau tokį vaikį. Apsiputoją varydavom sukandę tarp dantų liežuvį. Įtarimas diagnozės buvo tas pats. O kokio amžiaus vaikas? Mano buvo du broliukai-dobiliukai-3 kl. ir 5 kl. doh.gif
Vėta
Vienas iš dvynukų, priešmokyklinukas. Brolis seniausiai viską išmoko, o šiam ir pasaitėlis kirptas. Išmokom Š, Ž, R, o L nepasiduoda nors tu ką. Liežuvis nepaslankus, padrebantis. Ir dar vieną penkiametį turiu, įtariu než. diz. Labai jau liežuvis nepaslankus. Tam problemos su š ir r . Bet jau r pradedam kabinti thumbup.gif .
TEATRĖ
QUOTE(klopedija @ 2009 10 30, 18:46)
Na, ką gi, merginos, iki pasimatymo naujoje temoje  mirksiukas.gif .
*

Sveikos,
Dėkui už naują temą, o labiausiai už
http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=11287

Peržiūrėjau, thumbup.gif o, kai laiko turėsiu viską susisteminsiu, surašysiu, kad būt lengviau rasti ir į mūsų paštą įdėsiu mirksiukas.gif
diasaja
QUOTE(Vėta @ 2009 10 30, 19:59)
Vienas iš dvynukų, priešmokyklinukas. Brolis seniausiai viską išmoko, o šiam ir pasaitėlis kirptas. Išmokom Š, Ž, R, o L nepasiduoda nors tu ką. Liežuvis nepaslankus, padrebantis. Ir dar vieną penkiametį turiu, įtariu než. diz. Labai jau liežuvis nepaslankus. Tam problemos su š ir  r . Bet jau r pradedam kabinti  thumbup.gif .
*

Užuojauta su tokiais dirbti. Man tai buvo galvos skausmas. Liežuvis guli, kaip toj mįslėj, ir nesiruošia raumenukais padirbėti.
klopedija
QUOTE(TEATRĖ @ 2009 10 30, 19:13)
Kad lyg buvau įkėlus nuorodą... g.gif
Yra dar vienas:
http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...;#entry31495550, bet gal apsiribokim anuo, nes paskui labai makaluojasi. cool.gif
diasaja
Nuotraukos grožis naujoj temoj, Klopedija wub.gif Norėčiau panašią pasikabint ant savo kabineto durų bigsmile.gif
klopedija
Dar vienas labai liux paveiksliukas:

user posted image

klopedija
Dar šita tema labai svarbi! Įsikelkit visos į savo "favorites"! Ir įsidėmėkit, kad LOGO klubo gimtadienį švenčiame rugsėjo 19 d. mirksiukas.gif
Penkmetį jau pražiopsojom blush2.gif
kristute123
labai geras internetinių žaidimų vaikų ugdymui puslapiukas mirksiukas.gif ačiū 4u.gif
Vėta
Klopedija, ar nepameni, kas dar lankosi iš tų laikų? O gal kas jau niką pasikeitęs. Būtų įdomu sužinoti. Neseniai mačiau Caramele skaitė, bet taip ir neprisijungė unsure.gif .
Venecija...
QUOTE(klopedija @ 2009 10 30, 23:05)
Dar šita tema labai svarbi! Įsikelkit visos į savo "favorites"! Ir įsidėmėkit, kad LOGO klubo gimtadienį švenčiame rugsėjo 19 dmirksiukas.gif
Penkmetį jau pražiopsojom  blush2.gif
*

Na tu šaunuole klopedija, kad gimtadienių nepamiršti thumbup.gif lotuliukas.gif Dabar įsivesiu į tel priminimą LOGO klubo gimtadienis rugsėjo 19d. 4u.gif Kad tą dieną butinai įsijungčiau šį forumą 4u.gif Tai tap išeina, kad LOGO klubas pagal zodiaką mergelė clap.gif clap.gif clap.gif
Papildyta:
QUOTE(Vėta @ 2009 10 30, 23:15)
Klopedija, ar nepameni, kas dar lankosi iš tų laikų? O gal kas jau niką pasikeitęs. Būtų įdomu sužinoti. Neseniai mačiau Caramele skaitė, bet taip ir neprisijungė  unsure.gif .
*

O naujokai turbūt kartais nervuoja su durnais klausimais? blush2.gif lotuliukas.gif O dar kai nespėja pagal jūsų tempą susirašinėti tai turbūt visai įgrįsta blush2.gif lotuliukas.gif
Vėta
Naujokai, kaip jau spėjai įsitikinti mirksiukas.gif , tikrai nenervuoja. Tik domiuosi istorija biggrin.gif . Kažkodėl senbuvė Mil@na mažai dalyvauja mirksiukas.gif . Aš ne nuo pradžių pradėjau dalyvauti, bet dar prisimenu Elvitą, Nomę, Lapuką, Caramelę (kurių dabar pasigedau). Turbūt atsikando, pabodo, nieko naujo ir naudingo čia neberanda. O gaila. patirtis visada praverčia. Beje, Light blue geranoriškumas mane įtraukė čia. Ji man tikrai daug padėjo 4u.gif .
Ačiū, Klopedija, kad priminei seną temą 4u.gif .
Venecija...
QUOTE(Vėta @ 2009 10 30, 23:29)
Naujokai, kaip jau spėjai įsitikinti  mirksiukas.gif , tikrai nenervuoja. Tik domiuosi istorija  biggrin.gif . Kažkodėl senbuvė Mil@na mažai dalyvauja  mirksiukas.gif . Aš ne nuo pradžių pradėjau dalyvauti, bet dar prisimenu Elvitą, Nomę, Lapuką, Caramelę (kurių dabar pasigedau). Turbūt atsikando, pabodo, nieko naujo ir naudingo čia neberanda. O gaila. patirtis visada praverčia. Beje, Light blue geranoriškumas mane įtraukė čia. Ji man tikrai daug padėjo  4u.gif .
Ačiū, Klopedija, kad priminei seną temą  4u.gif .
*

Aš juokais parašiau lotuliukas.gif kartais mėgstu nesamones paveizėti blush2.gif lotuliukas.gif
Liūdna būtų jei galvotų, kad čia nieko naujo ir gero verysad.gif , nes aš manau, kad čia pats geriausias forumas visame internete thumbup.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif Visos ne tik atsako į klausimus kurie kyla, bet ir nukreipia į įvairius įdomius puslapius thumbup.gif Ir skaitant susirašymus matosi, kad visos mielos, šaunios ir niekada nepaliks neatsakytų klausimų thumbup.gif Net nukreipiau į šį puslapį dar vieną mūsų kolegę smile.gif tik žiūriu jai turbūt neišeina prisiregistruotį, kad nematyti jos blush2.gif smile.gif
SuperMama
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.