vau koks grozis.man toli grazu iki tokio meno kuriniu:/
Labai gražių šukuosenų prisižiūrėjau. Tik kaip jūs supinat, kad taip lygiai gaunasi...na, ta prasme neišsipašo. Gal kokia žele patept reikia ar pašlapint
Bent jau aš žele nenaudoju - gaila man dukters laukų, spės dar pripurkšt/pritepliot/pridažyt
Prisiziurejau tokiu grozybiu.
O as, mama tingine, niekaip neprisedau pasimokinti bent keliu grozybiu.. Tai mano dukrai truko kantrybe, ir paprase, kad plaukus nukirptume... Gaila man buvo, bet gimtadienio proga ispildeme jos nora... Dabar teks laukti kol vel uzaugs..... (Aisku ne berniukiskai nukirpom, bet kasu jau nebeina pint.... Na, tokius iki peciu, ale kare palikom)
O laukdama dar pirmos dukrytes, tiek svajojau, kaip as pinsiu ivairias kasytes..... Ale is pradziu taip lengva nepasirode, kaip tikejausi, ir uzmeciau ta reikala.... Na, gal i senatve, kai laiko daugiau bus, dar turesiu tokiu sansu... QUOTE(Dilma @ 2011 01 10, 10:41) Bent jau aš žele nenaudoju - gaila man dukters laukų, spės dar pripurkšt/pritepliot/pridažyt tai vat man irgi nepriimtina tos visos želė ir kitos kosmetikos. Tik man dar klausimas toks, jei purškiat vandenuku, tai jie tokie vistiek šlapoki palieka tie plaukučiai, o tai kaip tada su tokia drėgna galvyte pvz ryte i darželį eit QUOTE(Roberta-z @ 2011 01 13, 08:27) tai vat man irgi nepriimtina tos visos želė ir kitos kosmetikos. Tik man dar klausimas toks, jei purškiat vandenuku, tai jie tokie vistiek šlapoki palieka tie plaukučiai, o tai kaip tada su tokia drėgna galvyte pvz ryte i darželį eit Visų pirma, niekad nepurškiu tiek, kad būtų šlapia, visų antra - nuo tada, kai susipinam kasas iki tol, kol išeinam, praeina apie pusvalandį laiko
nu groziai - sakes
o ypac filmukai, kaip gerai nemoksom, kaip as
Suku galvą kokią šukuoseną išrinkti mergaitei krikštynoms. Plaukai ilgi ir šviesūs, o mergaitei penki metukai.
mano tai labai laaaaaabai myli savo plaukus,pirmai progai pasitaikius nori but palaidais ir pasitampyt,o jei dar sugarbanoju tai atrodo,kad kojom zemes neliecia
uzkrecianti temele
Be žodžių kokių čia grožių prirodėt
Mano dukros trumpi plaukai,ir baisiai nenori augti,tai apie pinimus tik pasvajot galiu
Šiaip tai būtų gerai, jei ir foto kokią foto įkeltumėt, nes tuoj temą užbaigsim su tokiais "ach ir oh"..
Varžyboms pasiruošusi
QUOTE(Dilma @ 2011 03 20, 20:28) Varžyboms pasiruošusi O kaip tokį kuoduką padaryt? Man niekaip neišeina toks.
Mes jaunystėj iš kempinės darydavom. Išsikerpi apskritimą su skylute, uodegą ištrauki per skylutę, apdengi kempinę, tada užmauni gumelę ir suvynioji plaukų galiukus aplink kuodelį.
Aš su stora plaukų gumyte žadu pabandyt, nėra dukros labai stori plaukai, turėtų pavykt. Ačiū už idėjas
Paskaitinėjau šią temutę ir radau tiek grožio
Mamytės auksarankės, o šukuosenos - meno kūriniai. Ypač noriu pagirti Dilma
Deiritta, graži šukuosena.
Sveikutės, prisižiūrėjau čia tokių grožių, kad net baltas pavydas apėmė
Kaip gražiai pinat savo princese Pati turiu penkiametę, plaukučiai nuo gimimo silpnučiai, bet dabar jau pradedu kažką mandriau bandyt pinti, tik nelabai išeina. Moku supinti tik eglutę, dvi eglutes - krokodilu jūs vadinat, o daugiau nieko Gal atsirastų kaune mamytė, kuri galėtų parodyti ir išmokyti kokių mandresnių šukuosenų? Dabar
Labai smagu žiūrėt į dailiai sušukuotas gražias mergytes
Labai reikia jūsų pagalbos: dukrelė darželyje bus saulytė, niekaip nesugalvoju šukuosenos. Plaukučiai ilgi ir lygūs, daug dygstančių, tai ne visi lygiai susiriša
labas visoms mamytems,na pasirodom ir mes savo sukuosenas .Jei reikia kokiai progai galiu supinti gyvenu Domeikavoj bet daznai bunu Kaune
![]() ![]() ![]() ![]()
QUOTE(bobusiukas @ 2011 06 12, 18:51) labas visoms mamytems,na pasirodom ir mes savo sukuosenas .Jei reikia kokiai progai galiu supinti gyvenu Domeikavoj bet daznai bunu Kaune oho
niu ir grazumelis
tiksliai, super grazu. Kruospstumas neispasakytas
bobusiukas- koks tu talentas!!! labai grazu ir pavydu tokiu sugebejimu!
QUOTE(bobusiukas @ 2011 06 12, 19:51) labas visoms mamytems,na pasirodom ir mes savo sukuosenas .Jei reikia kokiai progai galiu supinti gyvenu Domeikavoj bet daznai bunu Kaune ![]() Va čia tai man niekaip nesuprantama...labai gražu, bet...kaip surišt, o paskui išrišt tas visas gumeles, kad nepeštų
O kam jas išrišinėt - juk jos vis tiek vienkartinės. Imi manikiūrines žirklutes ir atsargiai perkerpi
Oi kokių kantrių mergyčių reikia tokioms šukuosenoms
bobusiukas,labai grazu
Sveikutės. Turime ir mes šitą kasų pynimo užkratą
http://img836.imageshack.us/img836/4862/003clr.jpg QUOTE(rasado @ 2011 09 08, 16:15) Sveikutės. Turime ir mes šitą kasų pynimo užkratą http://img836.imageshack.us/img836/4862/003clr.jpg Labai gražu. O kasytės kuriuo būdu pintos? Krioklio?
Ir man patiko
|