Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kaip šukuojat mergaites? 2
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 3 iki 7 metų
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
juratuciux
vau koks grozis.man toli grazu iki tokio meno kuriniu:/
Roberta-z
Labai gražių šukuosenų prisižiūrėjau. Tik kaip jūs supinat, kad taip lygiai gaunasi...na, ta prasme neišsipašo. Gal kokia žele patept reikia ar pašlapint g.gif
Dilma
Bent jau aš žele nenaudoju - gaila man dukters laukų, spės dar pripurkšt/pritepliot/pridažyt doh.gif . Pindama supurškiu paprastu vandeniu 4u.gif
penelopė
Prisiziurejau tokiu grozybiu. thumbup.gif Saunuoles.Bandysiu ir as savo dukrytei ka nors supint,tik jei uzteks kantrybes man ir jai g.gif
iewike
O as, mama tingine, niekaip neprisedau pasimokinti bent keliu grozybiu.. Tai mano dukrai truko kantrybe, ir paprase, kad plaukus nukirptume... Gaila man buvo, bet gimtadienio proga ispildeme jos nora... Dabar teks laukti kol vel uzaugs..... (Aisku ne berniukiskai nukirpom, bet kasu jau nebeina pint.... Na, tokius iki peciu, ale kare palikom)

O laukdama dar pirmos dukrytes, tiek svajojau, kaip as pinsiu ivairias kasytes..... Ale is pradziu taip lengva nepasirode, kaip tikejausi, ir uzmeciau ta reikala.... Na, gal i senatve, kai laiko daugiau bus, dar turesiu tokiu sansu...smile.gif Jei ne dukrai, tai gal anukem...smile.gif
Roberta-z
QUOTE(Dilma @ 2011 01 10, 10:41)
Bent jau aš žele nenaudoju - gaila man dukters laukų, spės dar pripurkšt/pritepliot/pridažyt doh.gif . Pindama supurškiu paprastu vandeniu 4u.gif
*

tai vat man irgi nepriimtina tos visos želė ir kitos kosmetikos. Tik man dar klausimas toks, jei purškiat vandenuku, tai jie tokie vistiek šlapoki palieka tie plaukučiai, o tai kaip tada su tokia drėgna galvyte pvz ryte i darželį eit g.gif
Dilma
QUOTE(Roberta-z @ 2011 01 13, 08:27)
tai vat man irgi nepriimtina tos visos želė ir kitos kosmetikos. Tik man dar klausimas toks, jei purškiat vandenuku, tai jie tokie vistiek šlapoki palieka tie plaukučiai, o tai kaip tada su tokia drėgna galvyte pvz ryte i darželį eit  g.gif
*

Visų pirma, niekad nepurškiu tiek, kad būtų šlapia, visų antra - nuo tada, kai susipinam kasas iki tol, kol išeinam, praeina apie pusvalandį laiko smile.gif .
JulieTa
nu groziai - sakes wub.gif
o ypac filmukai, kaip gerai nemoksom, kaip as bigsmile.gif doh.gif reiks kazka mandresnio pabandyt biggrin.gif
Roberta-z
QUOTE(Dilma @ 2011 01 13, 09:07)
Visų pirma, niekad nepurškiu tiek, kad būtų šlapia, visų antra - nuo tada, kai susipinam kasas iki tol, kol išeinam, praeina apie pusvalandį laiko smile.gif .
*

Labai ačiū už patarimą 4u.gif Bandysiu ir aš su vandenuku papurkšt smile.gif
Ledietė
Suku galvą kokią šukuoseną išrinkti mergaitei krikštynoms. Plaukai ilgi ir šviesūs, o mergaitei penki metukai.
Rosato
QUOTE(Ledietė @ 2011 01 19, 19:45)
Suku galvą kokią šukuoseną išrinkti mergaitei krikštynoms. Plaukai ilgi ir šviesūs, o mergaitei penki metukai.
*

Man labai gražu supinti plaukučiai vadinama "eglute" wub.gif Variacijų yra visokių, galima ir pačioms pafantazuoti. smile.gif ..........
zvimbute
mano tai labai laaaaaabai myli savo plaukus,pirmai progai pasitaikius nori but palaidais ir pasitampyt,o jei dar sugarbanoju tai atrodo,kad kojom zemes neliecia thumbup.gif .i darzeli eina visada suristais tai kiekviena ryta klausiu kai surist dazniausiai praso vienos kasos aukstai biggrin.gif ,o jei kada jau idomesnia sukuosena padarau tai ir kita diena nori tos pacio lotuliukas.gif
deiritta
uzkrecianti temele smile.gif neiskenciau ir as pasisodinau savo mergyte pinimui.tai jau antra diena vaiksto su tapacia sukuosena wink.gif
Silver85
Be žodžių kokių čia grožių prirodėt swoon.gif wub.gif
Mano dukros trumpi plaukai,ir baisiai nenori augti,tai apie pinimus tik pasvajot galiu doh.gif
jovana
Šiaip tai būtų gerai, jei ir foto kokią foto įkeltumėt, nes tuoj temą užbaigsim su tokiais "ach ir oh"..
Dilma
Varžyboms pasiruošusi wub.gif
user posted image user posted image
Spurgita
QUOTE(Dilma @ 2011 03 20, 20:28)

O kaip tokį kuoduką padaryt? Man niekaip neišeina toks. g.gif
Dilma
QUOTE(Spurgita @ 2011 03 21, 17:56)
O kaip tokį kuoduką padaryt? Man niekaip neišeina toks.  g.gif
*

Mes turim tokį dalyką tam user posted image thumbup.gif

O kiti naudoja paprastą kojinę biggrin.gif
jovana
Mes jaunystėj iš kempinės darydavom. Išsikerpi apskritimą su skylute, uodegą ištrauki per skylutę, apdengi kempinę, tada užmauni gumelę ir suvynioji plaukų galiukus aplink kuodelį.
Spurgita
Aš su stora plaukų gumyte žadu pabandyt, nėra dukros labai stori plaukai, turėtų pavykt. Ačiū už idėjas 4u.gif
Rosato
QUOTE(Dilma @ 2011 03 21, 20:04)
Mes turim tokį dalyką tam
*

Kur pirkote tokį daikčiuką? mirksiukas.gif
Dilma
QUOTE(Rosato @ 2011 03 28, 05:58)
Kur pirkote tokį daikčiuką?  mirksiukas.gif
*

JAV tongue.gif
deiritta
user posted image

musu sukuosena krikstynom buvo 4u.gif
-Neužmirštuolė-
Paskaitinėjau šią temutę ir radau tiek grožio smile.gif
Mamytės auksarankės, o šukuosenos - meno kūriniai. Ypač noriu pagirti Dilma 4u.gif
Spurgita
Deiritta, graži šukuosena. smile.gif
deiritta
QUOTE(Spurgita @ 2011 03 28, 15:00)
Deiritta, graži šukuosena. smile.gif
*

aciu,cia sesuo vargo 2val. smile.gif
Rosato
QUOTE(deiritta @ 2011 03 28, 12:41)

musu sukuosena krikstynom buvo  4u.gif
*

QUOTE(deiritta @ 2011 03 28, 17:26)
aciu,cia sesuo vargo 2val. smile.gif
*

Tikrai vertas darbo toks grožis thumbup.gif thumbup.gif
Lideta
rekomenduoju labai šaunų puslapėlį su šukuosenų video pamokėlėmis.
thumbup.gif

Basa_miske
Sveikutės, prisižiūrėjau čia tokių grožių, kad net baltas pavydas apėmė wub.gif wub.gif
Kaip gražiai pinat savo princese wub.gif thumbup.gif

Pati turiu penkiametę, plaukučiai nuo gimimo silpnučiai, bet dabar jau pradedu kažką mandriau bandyt pinti, tik nelabai išeina. Moku supinti tik eglutę, dvi eglutes - krokodilu jūs vadinat, o daugiau nieko blush2.gif blush2.gif

Gal atsirastų kaune mamytė, kuri galėtų parodyti ir išmokyti kokių mandresnių šukuosenų? Dabar nestuke.gif esu, ir panašu, kad vėl bus mergaitė, labai norėčiau savo dukriukams mokėti supinti karūnėles, įvairias kitas šukuosenas, bet pačiai, pasitelkiant video pamokėles, nelabai gaunasi doh.gif
Greta77
Labai smagu žiūrėt į dailiai sušukuotas gražias mergytes thumbup.gif Aš auginu 2 dukreles, tik šukuosenas kol kas tik vienai darau, nes mažosios dar trumpi plaukeliai.
Labai reikia jūsų pagalbos: dukrelė darželyje bus saulytė, niekaip nesugalvoju šukuosenos. Plaukučiai ilgi ir lygūs, daug dygstančių, tai ne visi lygiai susiriša g.gif Nupirkau geltonos juostelės 5 m ir turim geltoną lankelį. Patarkit, kaip galėčiau sušukuot dukrytę (su šia šukuosena ji dar ir pietų miegelio darželyje miegos). Ačiū 4u.gif
bobusiukas
labas visoms mamytems,na pasirodom ir mes savo sukuosenas .Jei reikia kokiai progai galiu supinti gyvenu Domeikavoj bet daznai bunu Kaune smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
TeQuiLa
QUOTE(bobusiukas @ 2011 06 12, 18:51)
labas visoms mamytems,na pasirodom ir mes savo sukuosenas .Jei reikia kokiai progai galiu supinti gyvenu Domeikavoj bet daznai bunu Kaune smile.gif

oho blink.gif blink.gif nerealiai thumbup.gif thumbup.gif cia kiek magistratūrų reikia baigti, kad šitaip sugebėti supinti? biggrin.gif
bobusiukas
QUOTE(TeQuiLa @ 2011 06 12, 22:20)
oho  blink.gif  blink.gif nerealiai  thumbup.gif  thumbup.gif cia kiek magistratūrų reikia baigti, kad šitaip sugebėti supinti?  biggrin.gif
*

as savamoksle biggrin.gif
Al14ma
niu ir grazumelis smile.gif
volia*
tiksliai, super grazu. Kruospstumas neispasakytas 4u.gif
~MILENA~
QUOTE(deiritta @ 2011 03 28, 12:41)
user posted image

musu sukuosena krikstynom buvo  4u.gif
*

Sveiki, labai grazu 4u.gif Bandziau ir as daryti taip ,bet nieko man neisejo, gal gali pasidalinti kaip padaryta(gal kokius priemonius naudoji) ax.gif
Deivine
bobusiukas- koks tu talentas!!! labai grazu ir pavydu tokiu sugebejimu!
Vidutele
QUOTE(bobusiukas @ 2011 06 12, 19:51)
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
*

Fantastiska sukuosena, mes sugebam susipinti paprastas kasytes 4u.gif saunuoles thumbup.gif drinks_cheers.gif wub.gif
LaPassion
QUOTE(bobusiukas @ 2011 06 12, 19:51)

user posted image

*

Va čia tai man niekaip nesuprantama...labai gražu, bet...kaip surišt, o paskui išrišt tas visas gumeles, kad nepeštų doh.gif Kiek kartu bandžiau, maximum iškenčia kokias 10 kaselių ir viskas doh.gif su išririšimu dar sunkiau doh.gif
Dilma
O kam jas išrišinėt - juk jos vis tiek vienkartinės. Imi manikiūrines žirklutes ir atsargiai perkerpi smile.gif . Vat man tai nesuprantama, kaip išpinamos tos afrikietiškos kasytės, plonytės ir mulijonas doh.gif biggrin.gif
rapoja
Oi kokių kantrių mergyčių reikia tokioms šukuosenoms doh.gif biggrin.gif Pusė prizo manekenei ,o kita TIK PUSĖ pynėjai biggrin.gif 4u.gif
@mamyčiukas@
bobusiukas,labai grazu thumbup.gif noreciau ir as taip moketi ax.gif
viilmute
QUOTE(Dilma @ 2011 03 20, 21:28)
user posted image user posted image
*

pasakiska wub.gif o kaip apacioj sujungti kad liktu viena ir apsukt aplink kuoduka blush2.gif
Dilma
QUOTE(viilmute @ 2011 07 11, 23:28)
pasakiska wub.gif o kaip apacioj sujungti kad liktu viena ir apsukt aplink kuoduka blush2.gif
*

O ji ten ne viena tongue.gif . Tik viena virš kitos apsukta ax.gif 4u.gif
viilmute
QUOTE(Dilma @ 2011 07 11, 23:56)
O ji ten ne viena tongue.gif . Tik viena virš kitos apsukta ax.gif  4u.gif
*

aciuks.gif daba jau aiskiau smile.gif tik va kad ji pas mane garbane tai labai issipecioja tas plaukas doh.gif

bandem kenteti kol mama pyne biggrin.gif
user posted image
Pingvinukas
http://www.sukuosenos.net/sukuosenos-vaikams/ 4u.gif
rasado
Sveikutės. Turime ir mes šitą kasų pynimo užkratą rolleyes.gif ir kantrybės, dėkui Dievui, abiem irgi nestinga smile.gif. Mūsų šiandieninė Jūsų teismui ax.gif
http://img836.imageshack.us/img836/4862/003clr.jpg
ezra
QUOTE(rasado @ 2011 09 08, 16:15)
Sveikutės. Turime ir mes šitą kasų pynimo užkratą  rolleyes.gif ir kantrybės, dėkui Dievui, abiem irgi nestinga  smile.gif. Mūsų šiandieninė Jūsų teismui  ax.gif
http://img836.imageshack.us/img836/4862/003clr.jpg
*

Labai gražu. O kasytės kuriuo būdu pintos? Krioklio?
Dilma
Ir man patiko thumbup.gif . Ir atrodo, kad krioklys smile.gif
ezra
QUOTE(Dilma @ 2011 09 08, 19:30)
Ir man patiko thumbup.gif . Ir atrodo, kad krioklys smile.gif
*

Aš iškart pagalvojau apie tave. biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.