Nemoku gražiai supint
Labi jau grazu Man asmeniskai reiketu arba kad kas parodytu gyvai arba filmuota medziaga labiau tiktu nes tie piesinukai tai man persudetingi
Bet labai grazei atrodo
Sveikos
Kodėl temelė tokia tyli? Prisižiūrėjau ir pradėjau kankint saviškę http://picasaweb.google.lt/Vaidullkaz/PlaukuPynimas#
Vaidulka,nieko sau
labai labai grazu
tylu
šiandieninė
oi kiek groziu
atejau minciu rugsejuj pasisemt kankinsiu saviske,nesdabarauginam grifkute,tai vis "drakoniuku"pinam
Aš tai nerealiai džiaugiuos atradus šią temą
Kasdien vis bandau kažką naujo. Šiandien:
wow, kokios cia grozybes
reiks ir man pabandyti mamytes, jus super
merginos, o kaip jūs taip supinat, kad nelieka išsipešiojusių plaukučių?
Ar čia maniškės tokia laimę, kad labai daug visokio ilgio plaukučių, išsipešioja, nesusipina ir atrodo netvarkingai pastoviai, tai ir pitnti taip negalim QUOTE(Auges @ 2009 08 17, 13:47) merginos, o kaip jūs taip supinat, kad nelieka išsipešiojusių plaukučių? Ar čia maniškės tokia laimę, kad labai daug visokio ilgio plaukučių, išsipešioja, nesusipina ir atrodo netvarkingai pastoviai, tai ir pitnti taip negalim Aš tai purškiu vandeniu, tada jie ne taip lenda lauk ir prisipina, o tokių ataugusių tai pilna QUOTE(Vaidullka @ 2009 08 13, 15:52) Sveikos Kodėl temelė tokia tyli? Prisižiūrėjau ir pradėjau kankint saviškę http://picasaweb.google.lt/Vaidullkaz/PlaukuPynimas# Labai grazu Man taip neiseina
Oho
laba diena
musu šukuosena dažniausiai buna tokia ![]() ![]()
aš kai 3 poras kasyčių rytais sušukuoju, tai net karšta būna O kur jūs mergaitiškas šukas perkat ir kokias??? aš labai sunkiai atrandu patogias Ačiū už atsakymus
aš šukuoju su tokio tipo šukomis.pirkau Droge
Ačiū už tokį operatyvų atsakymą
Man ir merginom kol kas labiausiai tiko tokio tipo, bet vaikiškų neberandu tai ir klausiu, gal kokį 'tašką' išgirsiu.......
Dieviškos šukuosenos
QUOTE(Double Latte @ 2009 08 29, 11:57) Ačiū už tokį operatyvų atsakymą Man ir merginom kol kas labiausiai tiko tokio tipo, bet vaikiškų neberandu tai ir klausiu, gal kokį 'tašką' išgirsiu....... ![]() man su tokiom nepatogu.laba reti tie dantukai.kuo skulkesni tuo geriau QUOTE(mylimuke @ 2009 08 29, 12:29) Dieviškos šukuosenos mano mergaitė labai megsta kai jai pinu plaukus.daug kas stebisi.bet as ja jau nuo mazu dienu pratinau prie plauku tvarkymo.iš pradžiu segtukai buvo segami/nes tik keli cm buvo,o veliau jau ir risau plaukučius.mes kasas pinames nuo kazkur 1,5m
Maniškė gimė beveik plikutė ir plaukučiai ilgokai buvo menki, ploni, tai tik neseniai išeina supinti žmoniškas kaseles
QUOTE(mylimuke @ 2009 08 29, 13:51) Maniškė gimė beveik plikutė ir plaukučiai ilgokai buvo menki, ploni, tai tik neseniai išeina supinti žmoniškas kaseles tai zaiskit kaip zaidima su ja.nupirkit lele su ilgom kasos ir kartu pinkite plaukus.tada duokit dukrytei sukas,kad jums pasukuotu plaukus po to jus jai ir taip labai daznai darykite.pamatysite kaip pripras ir patiks.manoji princese po kiekvieno supinimo dar ir Aciu pasako
nu stengiausi ir as nuo mazens segti visokius sagucius,budavo labai patenkinta maniske,bet paskutiniu metu visai nenori sukuotis
Aš tepu su rasos balzamu nenuplaunamu ir dar šlapius iššukuoju, nes irgi labai veliasi, garbanojasi.
Pasiutele,puiki sukuosena
Mano pupke dar visai mazai plauku turi,bet as dabar svajoju,kaip jai pinsiu kasytes.Parduotuvese kliuva zvilgsnis uz gumyciu ir segtuku lentynu
oi kokios grazios kasos
teks kankinti saviske
Na auksarankes mamytes
o kaip jums perpina darzeliuose
Aš tai nespėju prieš darželį supint, neturiu dar tiek įgūdžių, be to brolis nemiega jau tokiu laiku, tai kol visus apšokinėju
Čia dar kai turėjom daugiau laiko, tai bandėm šukuosenas Paskutinės naujos... http://picasaweb.google.lt/Vaidullkaz/PlaukuPynimas#
jus mamytes super
Labai gražu
oho kokiu groziu
QUOTE(Vaidullka @ 2009 09 02, 13:54) Čia dar kai turėjom daugiau laiko, tai bandėm šukuosenas Paskutinės naujos... http://picasaweb.google.lt/Vaidullkaz/PlaukuPynimas# ojė kiek grožių
Manoji irgi labai sunkiai išsėdi,kol paprastą kasą supinu,ką bekalbėt apie kažką gudresnio
Pavydžiu mamoms ,kurios sugeba daryt menus su plaukučiais
Vaje kokiu groziu pilna
Visos plaukuosenos viena uz kita grazesnes pasaka tiesiog
Labai grazios jusu dukryciu sukuosenos
O manoji nesileidzia pint kasu ![]() ![]()
Dilma, nai nai
Manau, kad ikirtau tavo virveles
einu perpinsiu ir ikelsiu. Dabar tai musu kasdienine darzeline plaukuosena
labai nuostabiai ir tvarkingai supinta,o ar labai sunku?man nesigauna niekaip
|