Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kaip šukuojat mergaites? 2
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 3 iki 7 metų
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Valedy
Nemoku gražiai supint verysad.gif tad tenka apsiribot paprastom kasytėm,ar šiaip surištais "fontaniukais" ax.gif
Veidrodine*
QUOTE(Skintė @ 2009 06 09, 00:16)
Nemoku gražiai supint  verysad.gif  tad tenka apsiribot paprastom kasytėm,ar šiaip surištais "fontaniukais"  ax.gif
*

Tai pasimokink gal pavyks mirksiukas.gif yra internete visokiu budu ,pamokymu kaip supinti musu mazasias princeses mirksiukas.gif
Kam
Labi jau grazu Man asmeniskai reiketu arba kad kas parodytu gyvai arba filmuota medziaga labiau tiktu nes tie piesinukai tai man persudetingi ax.gif
Baltupyte
Oho,kiek čia neįtikėtinų šukuosenų prisižiūrėjau blink.gif gražu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Man tai slėptis su mano kantrybe,tad pastaruoju metu dažnokai supinu tokią keliadienę plaukuoseną blush2.gif
user posted image
user posted image
Veidrodine*
Bet labai grazei atrodo thumbup.gif
~♥KaipTaiKaip♥~
Sveikos 4u.gif

Kodėl temelė tokia tyli? 4u.gif Tiek daug idėjų čia radau thumbup.gif
Prisižiūrėjau ir pradėjau kankint saviškę blush2.gif Nelabai gražiai gaunas, bet kai rišdavau tik kasą arba dvi, tai man nerealu thumbup.gif Tikiuosi ateity geriau seksis wub.gif
http://picasaweb.google.lt/Vaidullkaz/PlaukuPynimas#
Pingvinukas
Vaidulka,nieko sau thumbup.gif Nenusivertink mirksiukas.gif Labai gražu 4u.gif
Nestyte
labai labai grazu wub.gif
~♥KaipTaiKaip♥~
Vakar dienos aštunkės:
user posted image
Šiandienos širdelė:
user posted image

VISOS PLAUKUOSENOS
~♥KaipTaiKaip♥~
tylu doh.gif

šiandieninė ax.gif
user posted image
miilunela
oi kiek groziu doh.gif wub.gif
atejau minciu rugsejuj pasisemt mirksiukas.gif wub.gif
kankinsiu saviske,nesdabarauginam grifkute,tai vis "drakoniuku"pinam biggrin.gif
~♥KaipTaiKaip♥~
Aš tai nerealiai džiaugiuos atradus šią temą wub.gif
Kasdien vis bandau kažką naujo.
Šiandien:
user posted image
trys_spirgiukai
wow, kokios cia grozybes bigsmile.gif bigsmile.gif

reiks ir man pabandyti bigsmile.gif

mamytes, jus super thumbup.gif thumbup.gif
Board
merginos, o kaip jūs taip supinat, kad nelieka išsipešiojusių plaukučių?
Ar čia maniškės tokia laimę, kad labai daug visokio ilgio plaukučių, išsipešioja, nesusipina ir atrodo netvarkingai pastoviai, tai ir pitnti taip negalim ax.gif
~♥KaipTaiKaip♥~
QUOTE(Auges @ 2009 08 17, 13:47)
merginos, o kaip jūs taip supinat, kad nelieka išsipešiojusių plaukučių?
Ar čia maniškės tokia laimę, kad labai daug visokio ilgio plaukučių, išsipešioja, nesusipina ir atrodo netvarkingai pastoviai, tai ir pitnti taip negalim  ax.gif
*

Aš tai purškiu vandeniu, tada jie ne taip lenda lauk ir prisipina, o tokių ataugusių tai pilna doh.gif
Veidrodine*
QUOTE(Vaidullka @ 2009 08 13, 15:52)
Sveikos  4u.gif

Kodėl temelė tokia tyli?  4u.gif Tiek daug idėjų čia radau  thumbup.gif
Prisižiūrėjau ir pradėjau kankint saviškę  blush2.gif Nelabai gražiai gaunas, bet kai rišdavau tik kasą arba dvi, tai man nerealu  thumbup.gif Tikiuosi  ateity geriau seksis  wub.gif
*

Labai grazu thumbup.gif thumbup.gif
Man taip neiseina verysad.gif plaukuciai per ploni,taviskes tai matau tokie storoki thumbup.gif Reikes ir man kokia sukuosena padaryti rugsejo pirmajai cool.gif
Panelė_Monika*
Oho bigsmile.gif Kiek čia nuostabių šukuosenėlių wub.gif Jei turėsiu kada dukrą, nemanau, kad taip gražiai supinsiu biggrin.gif Mano paptastai supinti, kuoduką ir tiek, daugiau nieko biggrin.gif doh.gif
Vilsen
laba diena
musu šukuosena dažniausiai buna tokia 4u.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Double Latte
bigsmile.gif ooo, kokią temą radau thumbup.gif

aš kai 3 poras kasyčių rytais sušukuoju, tai net karšta būna karsta.gif ......

O kur jūs mergaitiškas šukas perkat ir kokias???
aš labai sunkiai atrandu patogias g.gif ir dar kad skirtingos būtų ir nesupainiotų kur kurios.
Ačiū už atsakymus 4u.gif
Vilsen
aš šukuoju su tokio tipo šukomis.pirkau Droge 4u.gif
user posted image
Double Latte
Ačiū už tokį operatyvų atsakymą thumbup.gif

Man ir merginom kol kas labiausiai tiko tokio tipo, bet vaikiškų neberandu g.gif g.gif
tai ir klausiu, gal kokį 'tašką' išgirsiu.......
user posted image
mylimuke
Dieviškos šukuosenos thumbup.gif Aš irgi saviškei auginu plaukus ilgus, kad galėčiau pint, bet kad nesileidžia unsure.gif Ar jūsiškės ramiai sėdi ir nesipriešina? Kaip įkalbėt? blush2.gif
Vilsen
QUOTE(Double Latte @ 2009 08 29, 11:57)
Ačiū už tokį operatyvų atsakymą  thumbup.gif

Man ir merginom kol kas labiausiai tiko tokio tipo, bet vaikiškų neberandu  g.gif  g.gif
tai ir klausiu, gal kokį 'tašką' išgirsiu.......
user posted image
*

man su tokiom nepatogu.laba reti tie dantukai.kuo skulkesni tuo geriau 4u.gif

QUOTE(mylimuke @ 2009 08 29, 12:29)
Dieviškos šukuosenos  thumbup.gif  Aš irgi saviškei auginu plaukus ilgus, kad galėčiau pint, bet kad nesileidžia  unsure.gif  Ar jūsiškės ramiai sėdi ir nesipriešina? Kaip įkalbėt?  blush2.gif
*

mano mergaitė labai megsta kai jai pinu plaukus.daug kas stebisi.bet as ja jau nuo mazu dienu pratinau prie plauku tvarkymo.iš pradžiu segtukai buvo segami/nes tik keli cm buvo,o veliau jau ir risau plaukučius.mes kasas pinames nuo kazkur 1,5m
mylimuke
Maniškė gimė beveik plikutė ir plaukučiai ilgokai buvo menki, ploni, tai tik neseniai išeina supinti žmoniškas kaseles ax.gif
Vilsen
QUOTE(mylimuke @ 2009 08 29, 13:51)
Maniškė gimė beveik plikutė ir plaukučiai ilgokai buvo menki, ploni, tai tik neseniai išeina supinti žmoniškas kaseles  ax.gif
*

tai zaiskit kaip zaidima su ja.nupirkit lele su ilgom kasos ir kartu pinkite plaukus.tada duokit dukrytei sukas,kad jums pasukuotu plaukus po to jus jai ir taip labai daznai darykite.pamatysite kaip pripras ir patiks.manoji princese po kiekvieno supinimo dar ir Aciu pasako flirt.gif hihihi.gif
jovana
QUOTE(mylimuke @ 2009 08 29, 12:29)
Dieviškos šukuosenos  thumbup.gif  Aš irgi saviškei auginu plaukus ilgus, kad galėčiau pint, bet kad nesileidžia  unsure.gif  Ar jūsiškės ramiai sėdi ir nesipriešina? Kaip įkalbėt?  blush2.gif
*

Niu maniškė tai įprato būti pinama, kai žiūri multikus biggrin.gif
Vilsen
QUOTE(jovana @ 2009 08 29, 15:32)
Niu maniškė tai įprato būti pinama, kai žiūri multikus  biggrin.gif
*

hihihi.gif hihihi.gif
pasiutele
QUOTE(Sidabrinė @ 2009 08 29, 12:06)
laba diena
musu šukuosena dažniausiai buna tokia 4u.gif
user posted image
user posted image
user posted image
*

cia visai paprasta,bet kartu ir grazu thumbup.gif wub.gif
DijaDeima
nu stengiausi ir as nuo mazens segti visokius sagucius,budavo labai patenkinta maniske,bet paskutiniu metu visai nenori sukuotis doh.gif ka jau ten pintis rolleyes.gif Apskritai labai veliasi jos plaukuciai,nusipirkau tokio purskalo,kad lengviau sukuotusi,padeda,bet vistiek ta problemyte yra.Bandziau su savo kondicionierium tepti,kaip plaunu,tai tada ne taip veliasi,tik bijau,ar galima g.gif
mylimuke
Aš tepu su rasos balzamu nenuplaunamu ir dar šlapius iššukuoju, nes irgi labai veliasi, garbanojasi.
Upjora
Pasiutele,puiki sukuosena thumbup.gif
Mano pupke dar visai mazai plauku turi,bet as dabar svajoju,kaip jai pinsiu kasytes.Parduotuvese kliuva zvilgsnis uz gumyciu ir segtuku lentynu ax.gif
<Goddess>
QUOTE(jovana @ 2009 05 21, 11:15)
Sukelsiu nuotraukytes  4u.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
user posted image

*

kaip grazu,nuostabu wub.gif wub.gif thumbup.gif ir kaip ismokt taip sukuoti?is kur tiek kantrybes pas mama ir vaika smile.gif thumbup.gif

pas maniske plonuciai slidus plaukuciai nera labai ilgi daug sukuosenu nepridarysi doh.gif beto neisedi ji ilgai
saulyte24
oi kokios grazios kasos thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
teks kankinti saviske smile.gif nes kaip norisi kad su tokiomis kasytemis vaiksciotu 4u.gif
cola
Na auksarankes mamytes bigsmile.gif
o kaip jums perpina darzeliuose tongue.gif po miegelio aukletojos tokiu sedevru jauciu neatgamina biggrin.gif

wub.gif
Pingvinukas
QUOTE(cola @ 2009 09 02, 13:28)
o kaip jums perpina darzeliuose  tongue.gif  po miegelio aukletojos tokiu sedevru jauciu neatgamina  biggrin.gif
*

As stengiuosi daziausiai pinti drakoniuka, tai aukletojoms nereikia perpinti po pietu miego, nes nebuna baisiai issipesioje plaukuciai. O va jei paprastai supinu, tai perpina visada ax.gif
~♥KaipTaiKaip♥~
Aš tai nespėju prieš darželį supint, neturiu dar tiek įgūdžių, be to brolis nemiega jau tokiu laiku, tai kol visus apšokinėju doh.gif Vieną kasą ant kaktos supynus antra diena ir neišpinu, nes nespėju doh.gif

Čia dar kai turėjom daugiau laiko, tai bandėm šukuosenas biggrin.gif
Paskutinės naujos...
Dilma
QUOTE(cola @ 2009 09 02, 13:28)
Na auksarankes mamytes  bigsmile.gif
o kaip jums perpina darzeliuose  tongue.gif  po miegelio aukletojos tokiu sedevru jauciu neatgamina  biggrin.gif

*

Kai pina, tai paprastai perpina, o kas g.gif . KOks skirtumas, kad neatgamina, man svarbu, kad vaikas sušukuota 4u.gif
smalsuteklp
jus mamytes super thumbup.gif kai tik turesim ilgesnius plaukucius bandysim ir mes smile.gif
Lepsva
Labai gražu thumbup.gif
zelviene
oho kokiu groziu thumbup.gif
žemuogienė
QUOTE(Vaidullka @ 2009 09 02, 13:54)
Čia dar kai turėjom daugiau laiko, tai bandėm šukuosenas  biggrin.gif
Paskutinės naujos...
*

ojė kiek grožių smile.gif šaunuolė mamytė kad turi tiek kantrybės išbandyti smile.gif aš savo merginai tik kasas pinu, arba kuodukus, nes nenori ilgai sėdėti, net jeigu prie tv pasodinu, muistosi "greičiau greičiau" smile.gif
Valedy
Manoji irgi labai sunkiai išsėdi,kol paprastą kasą supinu,ką bekalbėt apie kažką gudresnio ax.gif nors nelabai ir moku kažką įspūdingo blush2.gif
Pavydžiu mamoms ,kurios sugeba daryt menus su plaukučiais rolleyes.gif
lalabas
Vaje kokiu groziu pilna bigsmile.gif na ir kruopstumo reikia ir pirstu miklumo bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif O jau dukryciu kantrybe.

Visos plaukuosenos viena uz kita grazesnes pasaka tiesiog wub.gif
lenusia
Labai grazios jusu dukryciu sukuosenos thumbup.gif
O manoji nesileidzia pint kasu doh.gif neturi kantrybes, bet ir tokiu sedevru nesugebeciau sukurt blush2.gif
Dilma
user posted imageuser posted image
ax.gif
jovana
Dilma, nai nai flirt.gif

Manau, kad ikirtau tavo virveles mirksiukas.gif
Dilma
QUOTE(jovana @ 2009 10 16, 14:55)
Dilma, nai nai flirt.gif

Manau, kad ikirtau tavo virveles  mirksiukas.gif
*

aciuks.gif
Rodyk mirksiukas.gif . Nieko ten sudėtingo gi nėra tongue.gif smile.gif
jovana
einu perpinsiu ir ikelsiu. Dabar tai musu kasdienine darzeline plaukuosena
Vilsen
labai nuostabiai ir tvarkingai supinta,o ar labai sunku?man nesigauna niekaip verysad.gif
Dilma
QUOTE(Sidabrinė @ 2009 10 16, 17:55)
labai nuostabiai ir tvarkingai supinta,o ar labai sunku?man nesigauna niekaip verysad.gif
*

Jei manęs klausiat, tai nea, visai nesunku irnesakyk.gif 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.