Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kaip šukuojat mergaites? 2
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 3 iki 7 metų
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Dilma
thumbup.gif kriokliukas 4u.gif
eliafam

user posted image

user posted image
*

[/quote]

Oi kaip Grazu.. smile.gif
Pingvinukas
Ragaina, labai gražu, labai norėčiau taip mokėti ax.gif
*Lyra*
QUOTE(Ragaina @ 2012 01 27, 21:48)
Siandien sveciuose apturejau mergyte, tai pasinaudojau ta proga, ir pamaloninau savo pirstukus  ax.gif  megstu zaisti su plaukais.. bet neturiu dukreles.. tad progas nuolat gaudyti tenka..

user posted image

user posted image
*

bigsmile.gif koks grožis thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
Ragaina
aciu 4u.gif nera sunku taip padaryti jei mokat paprasta eglute pinti bigsmile.gif tiesiog is virsaus kaip ir iprasta, o is apacios ta sruoga kuria keltumet i virsu- atiduot mergaitei i rankas, o vietoj jos paimti is zemiau likusiu palaidu siek tiek, palei kasyte smile.gif .. tada kai baigiat - mergyte paleidzia viska ir issukuojat thumbup.gif

dar galvoju pabandyti kaip atrodys tas pats ,tik ne taip aukstai kaip cia, bet palei ausyciu apacia.. neva kaip skrybelyte tokia apsipintu graziai.. manau smile.gif
Pingvinukas
Ragaina, gal Yotube yra parodyta kaip taip supinti? Man sunkiai sekasi nematant gyvai doh.gif
Ragaina
QUOTE(Pingvinukas @ 2012 01 28, 17:21)
Ragaina, gal Yotube yra parodyta kaip taip supinti? Man sunkiai sekasi nematant gyvai  doh.gif
*

yra 4u.gif

waterfall plaukuciu pynimas
GRACY
QUOTE(Ragaina @ 2012 01 27, 21:48)
Siandien sveciuose apturejau mergyte, tai pasinaudojau ta proga, ir pamaloninau savo pirstukus  ax.gif  megstu zaisti su plaukais.. bet neturiu dukreles.. tad progas nuolat gaudyti tenka..

user posted image

user posted image
*

labai grazu wub.gif
mafijozė
Nuostabu wub.gif ...bandysiu ir aš, neatrodo labai sunku smile.gif
Pingvinukas
QUOTE(Ragaina @ 2012 01 28, 20:19)

Ačiū, pavyko iš pirmo karto, aišku, ne taip gražiai ax.gif
dzioaana
na,o mes kasdien plaukučius susirišam į dvi kasytes.kai būna kokia svarbi diena,ar šventė,dažniausiai supinu "eglutę" blush2.gif o kai tiesiog važiuojame pas senelius į kaimą kasyčių nepinu visai ax.gif Gabrielė tik užsideda plaukų lankelį drinks_cheers.gif
xingx
As tai tik surisu i uodegyte ir viskas, kartais jeigu pati nori ir kantriai islaukia, tai dvi kasas surisam (nepaklusnus plaukuciai,sunkiai skyrimas pasidaro). segam segtukus. per sventes palaidi plaukuciai su lankeliu wub.gif
zvaigzdutee
QUOTE(Dilma @ 2011 03 21, 21:04)
Mes turim tokį dalyką tam user posted image thumbup.gif

O kiti naudoja paprastą kojinę biggrin.gif
*

O kur tokį daiktą galima nusipirkti?
lolitax22
jeigu ziurint is sveikumo puses - tai sveikiausia mergaitems palaidais plaukais
Ragaina
QUOTE(lolitax22 @ 2012 02 08, 10:05)
*

toks neapibreztai savotiskai gincytinas faktas smile.gif visa laika palaidi plaukai labiausiai nukencia nuo isoriniu veiksniu - vejas ,saule , sausas oras, trynimas i patalus, uzkliuvimas rengiantis, zaidziant, ir t.t. plastmasiniu zailsu/baldu/daliu artimas kontaktavimas su plaukais. supinti bent jau i viena kasele- mazu maziausiai ne tik nekenkia- bet dar ir tvarkingiau vaikas atrodo, jei plaukuciai stori, nepaklusnus ir panasiai. jei ploni, tiesus ir tolygiai krintantys- gal ir nekenkia nei veideliui erzindami oda, nei akelems, ir atrodo tvarkingai. kol nenusauseja nuo nuolatinio draikymosi skirtingose oro temperaturose ir aplinkose..
prekestolen
QUOTE(Ragaina @ 2012 01 28, 20:19)

Ačiū už nuorodą, bandysiu savo dykrytei supinti..

QUOTE(lolitax22 @ 2012 02 08, 10:05)
*

Tikrai netiesa. ypač negerai, kai mergaitės palinkę prie stalo piešia, o palaidi plaukai krenta ant akių, veiduko, riboja šviesą. Be to- palaidi greičiau susivelia, juos labiau veikia išorės veiksniai. Dar- supinti plaukučiai ir tvarkingiau ir gražiau.
Coccinela
QUOTE(lolitax22 @ 2012 02 08, 08:05)
*

nei labas, nei sudie,- atėjo bernuko mama ir tėškė lotuliukas.gif lotuliukas.gif
beveik galima suprast, kad supindamos plaukus žalojam savo mergaičių sveikatą lotuliukas.gif
doh.gif
Ragaina
QUOTE(Coccinela @ 2012 02 13, 09:44)
nei labas, nei sudie,- atėjo bernuko mama ir tėškė  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
beveik galima suprast, kad supindamos plaukus žalojam savo mergaičių sveikatą  lotuliukas.gif
doh.gif
*

drinks_cheers.gif taigi..

as sutikciau jei kalbetume apie visokius labai varzius supynimus, kokiu tenka mergiatems pinti ir man.. paieskosiu kompe ,imesiu gal foto.. buna slenka plaukuciai po to, nes sakneles itemptos smarkiai, ir visa ka.. bet cia kaip mestelejo- apie aplamai pinamus plaukus..o ir siaip be galo retas atvejis cia sioj tmeoj ,"kenkejiskai" supinti plaukuciai.. kiek paskutiniu foto maciau- vis gan laisvai, ir labai tvarjingai sutvarkyti plaukeliai.

va cia pora, "kenkejisku" mano darbeliu, po kuriu paneles sakesi ,jog slinko.. bet po menesio kito, jos ir vel pas mane , su tuo paciu prasymu.. ir a dabar su jom daryti..

user posted image

user posted image

o siaip plauku pynimas , imant paskutiniausias foto - kaip kad tas kriokliukas- tai visiskai juk nerauna plauku..o tik grazu..
Papildyta:
labai atsiprasau uz dideles foto... unsure.gif nemokejau mazesniu ikelti.. soriukas 4u.gif
Pingvinukas
Ragaina, o kaip antroje nuotraukoje tie sklastymai taip gražiai padaryti?? Man taip neišeina doh.gif
Dilma
QUOTE(Pingvinukas @ 2012 02 13, 15:41)
Ragaina, o kaip antroje nuotraukoje tie sklastymai taip gražiai padaryti?? Man taip neišeina  doh.gif
*

aš ne Ragaina, bet... Pirma pasidarom sklastymus, paprastai, su šukom, o tik paskui pinam mirksiukas.gif 4u.gif
Ragaina
QUOTE(Dilma @ 2012 02 13, 13:46)
aš ne Ragaina, bet... Pirma pasidarom sklastymus, paprastai, su šukom, o tik paskui pinam mirksiukas.gif  4u.gif
*

drinks_cheers.gif jei plaukai ploni- tai tiesiog su sukom subraukau, surisu, ir po viena imuosi pinti. jei plaukai stori /garbanati/ as siaip pusti, isdyke - tai sudrekinu vandeniu gan gausiai, tada velgi su sukom subraukau, suraisioju uodegeles atskirai viena nuo kitos, ir imuosi pinti po viena ruozeli 4u.gif
Coccinela
Ar įmanoma šitaip surišti plaukus dviem rankom? g.gif
ten yra filmukas, dabar negaliu pažiūrėt, gal ten parodyta kaip riša?
Ragaina
QUOTE(Coccinela @ 2012 02 17, 08:37)
Ar įmanoma šitaip surišti plaukus dviem rankom?  g.gif
ten yra filmukas, dabar negaliu pažiūrėt, gal ten parodyta kaip riša?
*

imanoma smile.gif cia nebe pynimas , o praktiskai "nerimas vaseliu ". as vis ieskau to irankio, maciau ebay ,kazka panasaus, tokia lazdele ,kaip suku plonas ilgas galiukas, kurio gale yra kilpele. susukavus plaukus lygiai tiesiai (turbut sukuociau net ir slapiai) - "nardom" su ta lazdele is galvytes galo i prieki, paciame priekyje pagal plauku linija paimam sruogele- ir ja istraukiam i pati gala. . sekancia linija nardom jau kas antra priesinga sruogele.. nebemoku paaiskinti toliau.. kaip vaikysteje is spalvotu popieriuku juosteliu sunerdavom kilimelius..
video gal aiskiau parodys. negaliu patijo paziureti irgi ( del limituoto interneto) .. 4u.gif
Dilma
QUOTE(Ragaina @ 2012 02 17, 11:24)
imanoma smile.gif cia nebe pynimas , o praktiskai "nerimas vaseliu ". as vis ieskau to irankio, maciau ebay ,kazka panasaus, tokia lazdele ,kaip suku plonas ilgas galiukas, kurio gale yra kilpele. u:
*

Aš tokią turiu liezuvis.gif. Net dvi biggrin.gif. Amazon per tarpininkes pirkau smile.gif
Ragaina
QUOTE(Dilma @ 2012 02 17, 17:50)
Aš tokią turiu liezuvis.gif. Net dvi biggrin.gif. Amazon per tarpininkes pirkau smile.gif
*

brangiai kainavo?..
Dilma
QUOTE(Ragaina @ 2012 02 18, 00:27)
brangiai kainavo?..
*

Apie 10 lt biggrin.gif
Ragaina
QUOTE(Dilma @ 2012 02 18, 08:28)
Apie 10 lt biggrin.gif
*

aciu, reiks pasizvalgyti 4u.gif
_Aushra_
o kaip tos lazdeles vadinasi angliskai?
reiktu pasiieskoti gal ebay butu
Varinija
Laukiu nesulaukiu,kada ir mes kasas galesim pinti... tongue.gif
329
QUOTE(_Aushra_ @ 2012 02 18, 22:12)
o kaip tos lazdeles vadinasi angliskai?
reiktu pasiieskoti gal ebay butu
*

aš tokią lazdelę Droge pirkau
329
angliškai ta lazdelė topsy tail
juratike13
Laba...gražu pažiūrėt man į Dilmos šukuosenas...
pačios mergytės plaukučiai ploni, trumpi, bet vis bandom kažką sumeistrauti...
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
~♥KaipTaiKaip♥~
Labai gražu. Maniškės plaukai išsipašę, daug jų, tai netaip tvarkingai gaunas doh.gif
Ragaina
labai grazu 4u.gif man tai vis zvejot tenka, kokia mergelyte.. kaip sako "savo turedams- kada noredams,.. ubagaudams- kada gaudams" biggrin.gif
prekestolen
Juratike13 , labai gražu, thumbup.gif wub.gif nusikopinau kelis pvz. Bandysiu saviškei.
jovka
juratike13, labai gražu. wub.gif
Pabandžiau ant saviškės pirmąją šukuoseną, tai labai patiko. O ir karūnėlės užbaigimą nusikopijuosiu iš tavęs. Mano pupos irgi tokie smulkūs plaukučiai, tai labai lengva kopijuot smile.gif O ir atrodo panašiai. 4u.gif
juratike13
Ačiū mergytės, kartais tereikia idėja mestelt ir galima labai gražiai papuošti mūsų mažyles... wub.gif
*Lyra*
Juratike13, labai gražu, ypatingai pirma šukuosena wub.gif wub.gif thumbup.gif
akmaya
labai gražios šukuosenos thumbup.gif pati visiškai nemoku pint, gal kai bus kam išsitreniruosiu biggrin.gif
Raimondyte:)
oho blink.gif na cia, tai talentai tikri mamyciu thumbup.gif mano dukryte retai kada leidziasi, jog pinciau plaukus, o be to neturiu jokiu sugebejimu specialiu, tai paprastai surisu, ns vis vien ilgai neisbuna, greit ispesa doh.gif
dzioaana
Juratike13,SUPER thumbup.gif taip nemoku ir tikrai niekada neišmoksiu blush2.gif maniškės plaukai trumpučiai,tai dažniausiai surišu uodegytę ar supinu dvi kasytes smile.gif labai gražu wub.gif
juratike13
Ačiuka mergytės, bet nesakykit,kad neišmoksit...įsijunkite youtube ir darykit, viskas pavyks...
maniškės trumpi plaukučiai,slidūs, bet aš bandau
šįrytinė bigsmile.gif ,paprasta...turėjo būti išviršinis pynimas, bet nepavyko, nes tų plaukučių nedaug verysad.gif
user posted image
Pavasara
va cia tai bent!
rasado
QUOTE(juratike13 @ 2012 03 20, 11:41)
Ačiuka mergytės, bet nesakykit,kad neišmoksit...įsijunkite youtube ir darykit, viskas pavyks...
maniškės trumpi plaukučiai,slidūs, bet aš bandau
šįrytinė bigsmile.gif ,paprasta...turėjo būti išviršinis pynimas, bet nepavyko, nes tų plaukučių nedaug verysad.gif

Gražumėlis thumbup.gif Pasivogsim idėją tongue.gif
juratike13
Dėkoju ne tik sau, bet ir savo kantruolei:)
Šiandien pyniau taip, paprastai, bet man labai patiko...
user posted image
user posted image
liuce
labai grazu.. wub.gif as ir seniau visaip pindavau,tik mano dukriukas nebesileidzia doh.gif jei dabar einamiausia sukuoseno paprastai suristi ir paskui suupinti..na tai as bent jau tada pinu ne is 3,o is keturiu,penkiu,eglute,arba papinu is 3,surisu,paskui kokias tris kasytes,vel surisu ir dabaigiu vel viena kasa.
juratike13
Aš nelabai ką galiu padaryti su tais plaukučiais, užsisakiau dar vieną daikčiuką, kurio man reiks,kai vos paaugs plaukučiai, tai vėl darysim naujų šukuosenų
user posted image
Pingvinukas
NAUJA TEMA
admin*1
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.