Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Varnikės dieta
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos > Dieta
varnikė
Sveikutes 4u.gif
šitam forume pasigedau sveikų, pilnaverčių ir suderintų dietų. Visokios limonadų, skysčių, Vaikulės, grikių, ryžių ir kt. dietos greičiau yra badavimai, iškrovos, kurios gali ne tik labai greitai pagražinti musų liemenį, bet ir labai išsekinti mūsų organizmus. Tai atsiliepia susilpnėjusiais nagais, slenkančiais plaukais... Tai visos mes ir taip kuo puikiausiai žinom irnesakyk.gif tačiau vis tiek jų laikomės (savęs neišskirsiu) Todėl nemoralizuosiu, o pasiūlysiu puikią dieta, kurios aš laikausi laiks nuo laiko. Ji man labai padeda po kokios nors iškrovos dietos grįžti į normalias vėžias, išlaikyti pasiektą rezultatą ir jį dar šiek tik pagerinti. Ši dieta, manau tiks ir toms, kurios sveikai maitinasi nuolatos, skaičiuoja kalorijas, tikrai ras kuo pagyvinti savo kasdienišką meniu, nes čia yra tikrai skaniu ir sveikų patiekaliukų.
Dietą man sudarė dietologė. Man ji labai pedėjo po gimdymo susigrąžinti formas, manau kad padėtų ir kitom numesti nereikalingus kilogramus ir išmokintų teisingos mitybos.
pirmiausia parašysiu dėl ko ši dieta yra gera:
*Per diena reikia valgyti 6 kartus, maždaug kas dvi valandas. nors porcijos nėra didelės, bet alkio nejauti, nes vos tik išalksti, ateina laikas kitam maitinimuisi.Dietologė aiškino, kad net laikantis dietos negalima jausti alkio, jei jau labai išalksti, nekentėk, geriau jau bananą suvalgyk.
*Maistas įvairus: mėsytė, duonytė, jogurtas, daržovės, net saldžiai galima, todėl nieko kaip ir nepasigendi. kai laikydavausi kitų dietų, pastoviai norėdavosi to ko negalima, pvz saldumynų. o čia tu visko gauni po truputi todėl organizmas nieko ir nereikalauja.
*Dieta visišai subalansuota, pakankamas kiekis kalorijų, baltymu, angliavandenių, riebalų. Kai apsilankiau pas dietologę, dar maitinau dukrytę, ją dėl to perspėjau, o ji manęs paklausė, -ar dėl to, kad maitini vaikutį negali sveikai maitintis? man to pakako. pienukas nedingo, o riebaliukai tirpte tirpo, manau, kad dėl maitinimo. Juk pienukas gaminasi iš riebaliukų o jei jų su maistu mažiau gauni, tai juos ima iš mamos organizmo.
*Gražiai krenta kilogramai flirt.gif

MANO DIETA
(laikas pagal mane, jūs galite jį prisitaikyti kaip jums patogu, svarbu maitinimai būtų panašiai nutolę viens nuo kito)
Bendri nurodymai: negalima kavos, juodos arbatos. Gerti vandenį, natūralias sultis, raudoną, mėtų, žolelių arbatas. Obuolys, nebent tarp maitinimų, kartu su maistu jis sukelia pilvo pūtimą, citrusinių irgi geriau vengti. Iš vaisių bananai, kivi, persikai, arbūzai, vynuogės....
I savaitė
9.00 val.
avižinių dribsnių košė (išvirtos didelis puodelis)
su trim džiovintom slyvom košę verdam vandeny, cia ne pats skaniausias dalykas, as perku "nordik" nes kitos visai man neskanu. taciau ši košytė iš ryto yra begalo sveika, ji priduoda energijos kaip kavos puodelis (kavos šioje dietoje negalima,kaip ir juodos arbatos) beto valo žarnyna, džiovintos slyvos neleis užkietėti viduriams.
11.00 val.
200g(stiklinė) raugintų pasukų (man skanu)
13.30 val.
2 vnt. kviečių geletos (duoniukai)
geras šaukštas tepamo varškės sūrelio (pvz.rama) ir
maždaug 17 cm agurkas
17.00 val.
120g vištos krūtinėlės (galima keisti į jautieną, jūros lydeka, kepti ar virti, be taukų, prieskoniai galimi, tik neperdaug)
2 puodeliai šviežių daržoviu, įvairių (galima ir daugiau)
ant salotų šaukštas aliejaus (geriausia su užrašu "extr virgin" jis sveikiausia)
19.30 val.
80 g. 0,8% riebumo varškės
su šaukštu natūralaus medaus
prieš miegą
250 g. 2,5% riebumo geriamo jogurto (aš gerdavau smilgelę)
Iš viso: 1145 kcal; 29.11 riebalų; 153.38 angliavandeniai; 71.20 proteinai

II savaitė

9.00 val.
250 g jogurto Smilgelė
0,5 puod. Sojų dribsnių
10.30 val.
Persikas arba kivis
12.30 val.
1 vnt vidutinis pomidoras
35-40 g lašišų file (sūdyta geriau)
1 riekė ruginės duonos
17.00 val
2 puod. Įvairių šviežių daržovių
1 š. aliejaus
110 g veršiena, žuvis arba vištiena
19.30 val.
3-4 vnt krabų lazdelės
1 pomidoras vid,dydžio
125 g jogurto be priedų
Priš miegą 0,5 stikl. raugintų pasukų
Iš viso: 1150 kcal, 28 riebalai, 145 anglevandeniai, 79 proteinai

III savaitė

9.00 val.

0,5 puodelio pieno (2% rieb.)
1 stikl. grikių dribsnių
11.00 val
50g glaistytas sūrelis (ne šokoladu! arba Actimeli buteliukas)
12.30 val
1 vnt kviečių geletos
Sriubytė iš 0,5 puod. morkų ir 1 puod. Kalafioro
17.00 val
2 puod. Įvairių šviežių daržovių
1 š. aliejaus
110 g žuvies, vištienos ar jautienos
19.30 val
1 puod. Salotos žalių lapų
17 cm agurkas
1 š. aliejaus
40-50 g tuno savose sultyse
Prieš miega jei norisi
200 g Smilgelės (arba kitas geriamas iki 2% rieb.)
Iš viso: 1155 kcal, 30 riebalų, 165 angliavandenių, 60 proteinų

Aišku, kai tau dietą sudaro dietologė, tau ji labiau padeda, vien dėl to, kad tu už ją sumokėjai nemažus pinigus, o be to ji tave patikrina kas savaite, tad kažkaip nesmagu jos nesilaikyti
Jei išsilaikysite visas tris savaites, tai ne tik pagerės jūsų savijauta ir išvaizda, bet jūs priprasite prie tokio maisto, mažų porcijų, reguliaraus maitinimosi. Ji, bent jau mano šeimai, tikrai pakeitė maitinimosi įpročius į gerą. Net ir nustojus jos laikytis, mes rytais nepuolėm prie kavos, o mieliau avižinių dribsnių košės išsiverdam, vyrui labai soja su jogurtu prilipo, tai jis pastoviai juos valgo. Riebus maistas iš vis mums nepriimtinas patapo. Pas uošvius paskutinį kartą pavalgėm, tai abiems skrandžiai sustojo, dideli ligoniai ir sekančią dieną buvom. Nusprendėm, kad nereikia mums jo irnesakyk.gif
tikiuosi mano patarimai kažkiek jums padės siekti užsibrėžto tikslo ir jūs vasarą pasitiksit gražios ne vien kūno linijomis, bet ir visa kita. Prisiminkit, kad vyrai moteris myli ne lieknas o sveikas, tad spindėkite sveikata ir energija biggrin.gif mirksiukas.gif Jei kuriai iškils klausimų tai būtinai atbėgsiu čia ir pabandysiu atsakyti į iškilusius klausimus.
Sėkmės 4u.gif
patinka
thumbup.gif AS PANASIAI VALGAU DAZNAI IR MAZOM PORCIJOM
Yourga
as irgi panaciai maitinuosi, geras cia dalykas smile.gif
Utiuitiutė
Tavo dietologei reiktų pas gerą dietologę cool.gif , kuri jai paaiškintų, kad minimali paros kalorijų norma gyvybinėms funkcijoms palaikyti yra 1200kcal. ir kad tokio režimo galima laikytis max dvi savaites. Be to, tavo dietologės sudaryta dieta labai monotoniška, nuobodi, nėra daugelio būtinų pilnaverčiam organizmo funkcionavimui maisto medžiagų.
Rekomenduočiau atsisakyti tokio monotoniško valgiaraščio- tiesiog valgyti tai, ką nori ir mėgsti, ir skaičiuoti kalorijas. O už pinigėlius, kuriuos išleidi dietologei, nusipirkti naują dailų sijoną, atidengiantį pagražėjusias kojas mirksiukas.gif
varnikė
QUOTE(Ciocia Polia @ 2009 05 20, 20:27)
Tavo dietologei reiktų pas gerą dietologę  cool.gif , kuri jai paaiškintų, kad minimali paros kalorijų norma gyvybinėms funkcijoms palaikyti yra 1200kcal. ir kad tokio režimo galima laikytis max dvi savaites. Be to, tavo dietologės sudaryta dieta labai monotoniška, nuobodi, nėra daugelio būtinų pilnaverčiam organizmo funkcionavimui maisto medžiagų.
Rekomenduočiau atsisakyti tokio monotoniško valgiaraščio- tiesiog valgyti tai, ką nori ir mėgsti, ir skaičiuoti kalorijas. O už pinigėlius, kuriuos išleidi dietologei, nusipirkti naują dailų sijoną, atidengiantį pagražėjusias kojas  mirksiukas.gif
*

Kiek galvų tiek nuomonių smile.gif norint mest svorį reikia kiekvienai pasiskaičiuoti, kiek tų kalorijų reikia sunaudoti. Negalima pasakyti, kad vat reikia mažiausiai 1200 kcal ir viskas. Aš svėriau 66 kg, plius sportavau ir maitinau vaiką, jei man tu kalorijų būtų trūkę, būčiau jautusis blogai, plius būtų baigęsis pienas pas mane. Nieko panašaus nebuvo, jaučiausi puikiai. Vaikutį išmaitinau iki 7 mėn. Dėl monotoniškumo, tai pasiskaityk dar kartelį meniu wink.gif
Nesakau, kad nieko negalima keisti, jei maisto tau atrodo per mažai, gali padidinti truputi porcijas, kažką pakeisti, svarbu iš rėmų nenukrypti. Laikytis rėžimo.
Lengviausia yra rėkti, kad va tu blogai maitiniesi, o aš tai jau gerai. Kiekviena turim pažint savo organizmą ir prisitaikyti, tai kas pačiai tinka labiausia.
joge
varnike, ačiū, man labai patiko smile.gif
Tik va, rytais ta košė- gi jei rytais puodelį išsivirt, tai labai daug gaunasi. Ar ne per daug? g.gif Ar čia ne 0,2 puodelis? g.gif
varnikė
QUOTE(joge @ 2009 05 20, 22:30)
varnike, ačiū, man labai patiko smile.gif
Tik va, rytais ta košė- gi jei rytais puodelį išsivirt, tai labai daug gaunasi. Ar ne per daug? g.gif Ar čia ne 0,2 puodelis? g.gif
*

čia jau išvirtos puodelis smile.gif
smagu, kad patiko biggrin.gif Pabandyk pasilaikyt, pamatysi kokia ji paprasta ir kaip lengva jos laikytis, produktai nėra labai sudėtingi, greitai paruošiami. Susiperki viska ir maitiniesi visą savaitę galvos nesukdama wink.gif
joge
QUOTE(varnikė @ 2009 05 21, 09:10)
čia jau išvirtos puodelis  smile.gif
smagu, kad patiko biggrin.gif Pabandyk pasilaikyt, pamatysi kokia ji paprasta ir kaip lengva jos laikytis, produktai nėra labai sudėtingi, greitai paruošiami. Susiperki viska ir maitiniesi visą savaitę galvos nesukdama wink.gif
*

o košė be druskos g.gif
varnikė
QUOTE(joge @ 2009 05 21, 09:28)
o košė be druskos g.gif
*

taip, be druskos. bet aš labai smulkiai slyvas supjaustau ir jos priduoda košei skonį. Na, bet jei jau negali visai be druskos, tai manau jau geriau įsidėti, nei kankintis kol suvalgysi smile.gif
Cheeky_B
ir kiek numetei per tas svaites?
aisku tokia dieta (na gal kiek koloringesne ir ivairesne) gera sveiko gyvenimo pradzia smile.gif

varnikė
QUOTE(Cheeky_B @ 2009 05 21, 11:22)
ir kiek numetei per tas svaites?
aisku tokia dieta (na gal kiek koloringesne ir ivairesne) gera sveiko gyvenimo pradzia smile.gif
*

Kai maitinau man labai greitai krito, per 3 savaites nuo 66 kg iki 58 kg nukrito. Net buvau išsigandus, kad blogai jau čia man, pradėjau didinti porcijas ir svoris ties ta riba ir sustojo kuriam laikui, pamažu visai vadeles atleidus per kokius metus priaugau 2 kg. Vyras šį pavasarį palaikė man kompanija, rėžimo laikėmės gal 1 mėn. Jis neteko 5 kg, aš 3 kg. Niekada negali pasakyti kiek tau kris kg, juk skiriasi visų ir medžiagų apykaita ir fizinis aktyvumas
Cheeky_B
QUOTE(varnikė @ 2009 05 21, 12:34)
Kai maitinau man labai greitai krito, per 3 savaites nuo 66 kg iki 58 kg nukrito. Net buvau išsigandus, kad blogai jau čia man, pradėjau didinti porcijas ir svoris ties ta riba ir sustojo kuriam laikui, pamažu visai vadeles atleidus per kokius metus priaugau 2 kg.  Vyras šį pavasarį palaikė man kompanija, rėžimo laikėmės gal 1 mėn. Jis neteko 5 kg, aš 3 kg. Niekada negali pasakyti kiek tau kris kg, juk skiriasi visų ir medžiagų apykaita ir fizinis aktyvumas
*

aisku
Schino
QUOTE(varnikė @ 2009 05 20, 18:29)
avižinių dribsnių košė (išvirtos didelis puodelis)
su trim džiovintom slyvom košę verdam vandeny, cia ne pats skaniausias dalykas, as perku "nordik" nes kitos visai man neskanu.
*

Jopstvailiok ! censored2.gif biggrin.gif
Kam cia avizine kose neskanu ? swoon.gif As del jos mega_shok.gif galiu, ir be jokiu drusku ir pienu ! Tik ant vandenuko essen.gif lotuliukas.gif pasigedik moteriske, pats sveikiausias ir geriausias maistas topsecret.gif essen.gif essen.gif
varnikė
QUOTE(Masculine @ 2009 05 21, 15:52)
Jopstvailiok ! censored2.gif biggrin.gif 
Kam cia avizine kose neskanu ? swoon.gif As del jos  mega_shok.gif galiu, ir be jokiu drusku ir pienu ! Tik ant vandenuko essen.gif  lotuliukas.gif  pasigedik moteriske, pats sveikiausias ir geriausias maistas  topsecret.gif  essen.gif  essen.gif
*

ax.gif blush2.gif
brashke77
varnike, labai nebloga dieta, man patiktu. Tik va beda- megstu vynelio ikalti vakarais, megstu sumustinukus skanius. Kaip viso to atsisakyti? Skaitau Lengvas Budas Suliekneti- gal cia mane itikins mesti si iproti g.gif
varnikė
QUOTE(brashke77 @ 2009 05 22, 20:35)
varnike, labai nebloga dieta, man patiktu. Tik va beda- megstu vynelio ikalti vakarais, megstu sumustinukus skanius. Kaip viso to atsisakyti? Skaitau Lengvas Budas Suliekneti- gal cia mane itikins mesti si iproti  g.gif
*

Sveika užėjus wink.gif
Vynelis jau prie šitos dietos netiks biggrin.gif o sumuštinukų tai ir čia neblogų yra. Manau, kad dėl gerų tikslų tai galima ir pakentėt kelias savaites. Reik čia jau sau kelt klausimą, kas tau svarbiau. Jei nuspręsi kad svarbiau numest vieną kitą kilogramą, tai suimk save į rankas, garsiai pasakyk sau, kad neesi jau mažas vaikas ir tu tai tikrai gali padaryti. Man tai padeda toks lengvas dialogas su savim lotuliukas.gif
Lengvą būdą ir aš skaičiau, na kertasi man ten kai kas su mano įsitikinimais ir viskas. Nors toks paskatinimas kažką keisti, įdėmiau pažiūrėti į tai ką valgai tikrai kad į naudą.
brashke77
QUOTE(varnikė @ 2009 05 22, 23:27)
Sveika užėjus wink.gif
Vynelis jau prie šitos dietos netiks  biggrin.gif o sumuštinukų tai ir čia neblogų yra. Manau, kad dėl gerų tikslų tai galima ir pakentėt kelias savaites. Reik čia jau sau kelt klausimą, kas tau svarbiau. Jei nuspręsi kad svarbiau numest vieną kitą kilogramą, tai suimk save į rankas, garsiai pasakyk sau, kad neesi jau mažas vaikas ir tu tai tikrai gali padaryti. Man tai padeda toks lengvas dialogas su savim  lotuliukas.gif 
Lengvą būdą ir aš skaičiau, na kertasi man ten kai kas su mano įsitikinimais ir viskas. Nors toks paskatinimas kažką keisti, įdėmiau pažiūrėti į tai ką valgai tikrai kad į naudą.
*

as puikiai suvokiu, kodel geriant alkoholi nekrinta svoris. Taciau zinau ,kodel chroniski yra kudi tongue.gif Ta issiaiskinau nesunkiai.
Mane glumina ir klaidina va kas: kodel rekomenduojama kasdien isgerti raudonojo vyno, nes: degina riebalus, naikina laisvuosius radikalus ir tt ir tt ... Reiskia, kad ir laikausi dietos, vynas man nepakenks?? g.gif
Stai , kur didziausias priestaravimas.
Del kito alkoholio, kaip jau ir minejau, - issiaiskinta. cool.gif
varnikė
QUOTE(brashke77 @ 2009 05 23, 15:36)
as puikiai suvokiu, kodel geriant alkoholi nekrinta svoris. Taciau zinau ,kodel chroniski yra kudi  tongue.gif Ta issiaiskinau nesunkiai.
Mane glumina ir klaidina va kas: kodel rekomenduojama kasdien isgerti raudonojo vyno, nes: degina riebalus, naikina laisvuosius radikalus ir tt ir tt ... Reiskia, kad ir laikausi dietos, vynas man nepakenks??  g.gif
Stai , kur didziausias priestaravimas.
Del kito alkoholio, kaip jau ir minejau, - issiaiskinta.  cool.gif
*

Man ta nuomonė, kad vynas kasdien yra sveika, nepriimtina, kažkieno skambi frazė ir tiek schmoll.gif Kad ir koks alkoholis ar balta ar vynas ar konjakas ar alus yra alkoholis, kuris po truputį žudo mūsų smegenų ląsteles, o jos taip greit neatsistato. Esu pastebėjus, kad žmonės kurie dažnai mėgaujasi šiais gėrimais darosi "buki" su jais nėra įdomu bendrauti. Kad ir išsiblaivę jie tokie paviršutiniški būna. Aišku, taurė vakare atrodo nėra daug. Bet aš nuo tos taurės tai apsvaigstu ir ant rytojaus jaučiuosi ne taip kaip visada. Todėl stengiuosi šį malonumą savaitgaliams palikti.
Mano vienas giminaitis, jam tik 20 metų, kiekvieną vakarą išgeria po alaus buteliuką. Pas jį šeimoj taip priimta, tėvas vis alų maukia namie, ir jis vis prisijungdavo, nors dar vidurinės nebuvo baigęs. Anksčiau vaikinas vienas iš geriausių klasėj buvo, pirmūnas, o dabar įstojo į universitetą ir vos paveža, nesugeba susikaupti ties mokslais. Be to, pilvas tai kaip pas kokį sena diedą doh.gif Jis būtų mano vaikas, tai tikrai į kailį aš jam įkrėsčiau ir liepčiau susiimt.
varnikė
Na, tai ar laikosi kuri šios dietos? Norėtųsi išgirsti atsiliepimus smile.gif
juste10
gal galite parasyti kaip atrodo sojos dribsniai,kur juos pirkti?aciu
siguliukas17
Panasiai ir as maitinuosi. Sporto klube dave informacijos, tai taip ir raso kad 6 kartus ir porcijos saujos dydzio. 4kg pameciau su kopustu dieta, o kitus 3kg taip maitindamasi ir sportuodama maziau nei per menesi ax.gif
natasonok
Sveika, sudomino toks maitynimas,gal galetumet pasakyti ar galima vietomis pasikeisti maitynima 4u.gif PVZ. 13.30 ir 17.00 4u.gif
Papildyta:
O galima vetuj pasuku,stykline kefiro 4u.gif
varnikė
QUOTE(juste10 @ 2009 08 23, 22:28)
gal galite parasyti kaip atrodo sojos dribsniai,kur juos pirkti?aciu
*

soju dribsniai
Manau galima rasti kiekvienoje didesnėje parduotuvėje. Aš perku Iki, yra toks sveikuolių skyrelis wink.gif
Papildyta:
QUOTE(natasonok @ 2009 09 05, 16:23)
Sveika, sudomino toks maitynimas,gal galetumet pasakyti ar galima vietomis pasikeisti maitynima 4u.gif PVZ. 13.30 ir 17.00 4u.gif
Papildyta:
O galima vetuj pasuku,stykline kefiro 4u.gif
*

Galima, gal net geriau būtų taip, nes čia pagal mane, sočiausią maitinimąsi paliko 17 val. nes man šiuo metu labiausia valgyt norisi.
vietoj pasukų kefyrą jei pakeisit tai irgi nieko labai baisaus, tik žiūrėkit kad ne pati riebiausią. Bet paragaukit pasukų, jos irgi nieko wink.gif
natasonok
Puiku thumbup.gif Aciu uz atsakyma 4u.gif Nes kai darbe visi pietauja,o tu su vienu sumustinuku,nu nelabai ax.gif ax.gif
varnikė
QUOTE(natasonok @ 2009 09 05, 20:28)
Puiku thumbup.gif  Aciu uz atsakyma 4u.gif Nes kai darbe visi pietauja,o tu su vienu sumustinuku,nu nelabai ax.gif  ax.gif
*

Nepamiršk pasigirti kaip sekasi laikytis 4u.gif
natasonok
QUOTE(varnikė @ 2009 09 06, 20:23)
Nepamiršk pasigirti kaip sekasi laikytis  4u.gif
*

Pora dienu laikausiu, aisku buvo nukriepimai,nukrito -1 kg 4u.gif Dabar laikausi Delcios dieta,kai pasibaigs,grisiu prie tokio maitinimo kaip jus rekomendavote 4u.gif
varnikė
Mes su vyru ruošiamės nuo pirmadienio pasilaikyti šios dietos, reikia truputį pasidailint ir jėgas atgauti, nes tik pukšim kaip jėgų nėra ir noro niekam doh.gif
Gal kuri norėtų prisijungti?
astukas_smile
sveika wink.gif kaip smagu del taves kad ne tik viena dietos laikaisi, bet kartu su vyru, manau iskarto daug lengviau smile.gif norejau paklausti ar yra kazkoks specialus mesos paruosimo budas? ar galima mesa ruosti kaip tik man patinka? tongue.gif
varnikė
QUOTE(astukas_smile @ 2009 11 09, 21:27)
sveika wink.gif kaip smagu del taves kad ne tik viena dietos laikaisi, bet kartu su vyru, manau iskarto daug lengviau smile.gif norejau paklausti ar yra kazkoks specialus mesos paruosimo budas? ar galima mesa ruosti kaip tik man patinka? tongue.gif
*

Specialaus būdo nėra, tik gaminant naudoti labai nedaug riebalų, o geriausia be jų wink.gif
virgonca
laba,
norejau paklausti, kodel negalima kavos ir juodos arbatos? kaip kofeinas itakoja sios dietos efektyvuma?
galvoju pasilaikyti ax.gif bet taip pat esu dar maitinanti mamyte, ir del pienelio geriu labai daug arbatu (ivairiu, tame tarpe ir juoda) su pienu, apie 4 litrus per diena.
*Angel*
Liaba mirksiukas.gif ,siaip meniu tai tikrai neblogas,bet siaip mesos nevalgau nes man jinai neskani,ir stengiuosi po 18.00val nevalgyti,tai man nelabai kas ir iseina,bet siaip esu uz sveika mytiba smile.gif
varnikė
QUOTE(virgonca @ 2010 02 11, 17:47)
laba,
norejau paklausti, kodel negalima kavos ir juodos arbatos? kaip kofeinas itakoja sios dietos efektyvuma?
galvoju pasilaikyti  ax.gif  bet taip pat esu dar maitinanti mamyte, ir del pienelio geriu labai daug arbatu (ivairiu, tame tarpe ir juoda) su pienu, apie 4 litrus per diena.
*

Kavą ir arbatą jau aptarėm per AŽ biggrin.gif
Papasakok daugiau, kaip sekasi laikytis, ar nesunku? kaip suprantu jau 3 diena
Dobiliukas
Dieta dalykas geras.
Bet taip dažnai dirbančiam valgyti neišeina.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.