Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Reti, keisti, įdomūs vardai-nevardai
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai > Bendros diskusijos apie vardus
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
muminukas
Sena tema smile.gif o mes tęsiame smile.gif
Arvena

oi kaip gerai, kad pratesėm - man ši tema super drinks_cheers.gif

Ačiu Muminuk 4u.gif
muminukas
ir šiaip įdomus straipsnis, bet atkreipkite dėmesį į autorės vardą blink.gif Absoliuta Andželika L... blink.gif
*GAILĖ*
QUOTE(muminukas @ 2009 05 21, 16:16)
ir šiaip įdomus straipsnis, bet atkreipkite dėmesį į autorės vardą  blink.gif Absoliuta Andželika L...  blink.gif
*

blink.gif doh.gif neturiu žodžių fool.gif
Ramunita
Rozalija... nu man kažkaip...bet žiūriu ne vienas vaikelis tokiu vardu pavadintas g.gif
muminukas
QUOTE(Ramunita @ 2009 05 21, 22:43)
Rozalija... nu man kažkaip...bet žiūriu ne vienas vaikelis tokiu vardu pavadintas g.gif
*

pažįstu moterį Snieguolę, kuri savo ardu labai nepatenkinta (nors man visai nieko). pasiūliau jai vadinris krikšto vardu, jei jau ta Snnieguolė taip blogai. JO, sako, JAU GERIAU SNIEGUOLĖ NEGU ROZALIJA biggrin.gif
Jeta
QUOTE(Ramunita @ 2009 05 21, 23:43)
*

mano prosenelė buvo Rozalija. Manęs šis vardas nešokiruoja smile.gif
rasiux-
Viename mokslo darbe aptikau vardą Lorentas. Negirdėtas toks pasirodė, bet visai neblogas.
muminukas
QUOTE(rasiux- @ 2009 05 22, 12:59)
Viename mokslo darbe aptikau vardą Lorentas. Negirdėtas toks pasirodė, bet visai neblogas.
*

pažįstu žmogų tokia pavarde smile.gif
Galleta
Sveikos, labai patiko sita jusu temele, kol viska perskaiciau ne viena karta iki asaru juokiausi smile.gif
Is mano pazistamu rato nera tokiu labai retais ar idomiais vardais. Turiu drauge Rekvita, kolege Salvija, viena pazistama Ridana... ax.gif Dar kai dekretinese nebuvau, tai is klientu idomiu vardu prisirinkdavau, bet kazkur as tuos lapelius jau ismeciau verysad.gif Is tu kuriuos prisimenu tai Jurmena (labai simpatiska mergina) ir Arena doh.gif , na jei dar prisiminsiu, parasysiu mirksiukas.gif
Ramunita
QUOTE(Jeta @ 2009 05 22, 08:42)
mano prosenelė buvo Rozalija. Manęs šis vardas nešokiruoja  smile.gif
*

Tai prosenelė smile.gif o mažutė mergaitė?
muminukas
kokius broliukus netyčia SM pamačiau - Aistėjus schmoll.gif ir Skalmantas thumbup.gif
Fixa
QUOTE(muminukas @ 2009 05 23, 18:20)
Aistėjus 

blink.gif čia "paturbintas" Aistis? mastau.gif

ką tik per žinias kalbėjo Rasina rolleyes.gif
Renata 76
Pas mus vaiku darzelyje buvo berniukas Esmeraldas doh.gif blink.gif Siemet isejo i mokykla jis.
O as vaikystej turejau pazystama vardu Ichtiandras,vadinom ji Ichčiu smile.gif Daugiau neteko sutikti zmogaus tokiu vardu cool.gif
rytoj
Deilas unsure.gif
Arijelė unsure.gif

Kažkas multikų persižiūrėjo mastau.gif
Galleta
As dar prisiminiau pora vardeliu smile.gif yra toks vienas pilietis Sigetomas smile.gif itariu, kad tevu vardu junginys, bet kaip ji vadina tai nzn... smile.gif Vaikystej turejau kaimyne vardu Darutė, tada galvodavau, kad netikras tas jos vardas, bet paaiskejo, kad vis delto tikras smile.gif Dar viena pazistama Mantė smile.gif ir dar turejau kolege vardu Arūna (ne Arūnė) biggrin.gif
rytoj
Aš vis tam Dienos mažylio konkurse akį į vardelius užmetu ax.gif Paskutiniai pastebėti - Aidenas, Dairidas, Norveidas, Naidas, Milanas, Kiara, Džeirūnas, Ermelita, Adolis, Afroditė.
Ramunita
QUOTE(muminukas @ 2009 05 23, 18:20)
Skalmantas  thumbup.gif
*

man tai Skomantas labai gražu wub.gif
tasha
Dinis, Egilas, Olgerdas, Odre, Meirita, Rianas, Gedvinas, Evika, Lūgnė, Armile, Dute, Anesa, Jurte, Atile, Almina, Damyras, Jormandas, Megija, Giljeta unsure.gif
Ir is kur tokiu "vardu" prirenka tevai doh.gif unsure.gif
muminukas
QUOTE(tasha @ 2009 05 25, 22:40)
Dinis, Egilas, Olgerdas, Odre, Meirita, Rianas, Gedvinas, Evika, Lūgnė, Armile, Dute, Anesa, Jurte, Atile, Almina, Damyras, Jormandas, Megija, Giljeta unsure.gif
Ir is kur tokiu "vardu" prirenka tevai doh.gif  unsure.gif
*

Olgerdas - lenkiškas Algirdas biggrin.gif Egilas - germaniškas vardas.
Gedvinas, Armilė, Almina yra normalūs lietuviški dvikamieniai vardai, o Lūgnė - augalo pavadinimas, vandens lelija.

o kiti...
Nieko sau
Rimvidas, Erlanda, Lyna, Gerimantas, Zelma

ax.gif ax.gif
Arvena
per žinias: Alytuje lakstė nuogas 28 metų ANGELAS Marinovas ar koks ten........... doh.gif pakomentavo, kad angelo būdu nepasižymi tongue.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
ciuke
QUOTE(Arvena @ 2009 05 27, 18:04)
per žinias: Alytuje lakstė nuogas 28 metų  ANGELAS Marinovas ar koks ten...........  doh.gif  pakomentavo, kad angelo būdu nepasižymi  tongue.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

Gal cia ne vardas, nes vakar atrodo buvo angelu diena g.gif biggrin.gif
sena niekšė
per žinias: Alytuje lakstė nuogas 28 metų  ANGELAS Marinovas ar koks ten...........  doh.gif  pakomentavo, kad angelo būdu nepasižymi  tongue.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

laugh.gif privaryt į kelnes galima
Arvena
QUOTE(ciuke @ 2009 05 27, 18:20)
Gal cia ne vardas, nes vakar atrodo buvo angelu diena g.gif  biggrin.gif
*

VARDAS.... tikrai vardas,,,, doh.gif
ir net vaikis.com rodo 6 Angelus blink.gif ..nugriūsiu............
žanin
QUOTE(Arvena @ 2009 05 27, 18:00)
VARDAS.... tikrai vardas,,,,  doh.gif
ir net vaikis.com rodo 6 Angelus  blink.gif  ..nugriūsiu............
*

Kaip yra Angelė, taip turbūt ir Angelas g.gif
Arvena
QUOTE(žanin @ 2009 05 27, 21:29)
Kaip yra Angelė, taip turbūt ir Angelas g.gif
*

nu taip....bet pats bendrinis žodis ANGELAS - nu man ne į tema kaip vardas doh.gif
linkur
QUOTE(muminukas @ 2009 05 21, 17:16)
ir šiaip įdomus straipsnis, bet atkreipkite dėmesį į autorės vardą  blink.gif Absoliuta Andželika L...  blink.gif
*

doh.gif lotuliukas.gif
mano mamos vardas Ivastalija. Tokio jau tikrai manau vardo nesat girdėję cool.gif
Fixa
QUOTE(linvoz @ 2009 05 28, 14:52)

mano mamos vardas Ivastalija.

oho... bet čia jau tikriausiai vardų junginys? gal ji žino iš kur toks vardas? rolleyes.gif
linkur
QUOTE(Fixa @ 2009 05 28, 14:58)
oho... bet čia jau tikriausiai vardų junginys? gal ji žino iš kur toks vardas? rolleyes.gif
*

net nežinau. na, ji ne ne lietuvė. čia rusiškas vardas, bet irgi niekada nėra tokio vardo girdėjusi smile.gif
linkur
kaip jums vardas Reimunda? smile.gif
Arvena
QUOTE(linvoz @ 2009 05 29, 11:25)
kaip jums vardas Reimunda? smile.gif
*

iman tai irgi iš operos - neištartas RAIMO(U)NDA doh.gif
linkur
QUOTE(Arvena @ 2009 05 29, 11:43)
iman tai irgi iš operos - neištartas RAIMO(U)NDA  doh.gif
*

čia buvau radus Reimunda rolleyes.gif
Arvena
Erinija.......... blink.gif . kažka iš graikų mitologijos (neigiamas personažas ) primena - tik nepamenu ką.. g.gif
muminukas
QUOTE(Arvena @ 2009 05 29, 11:28)
Erinija.......... blink.gif . kažla iš graikų mitologijos (neigiamas personažas ) primena - tik nepamenu  ką..  g.gif
*

drinks_cheers.gif aga, blogietės doh.gif
Arvena
QUOTE(muminukas @ 2009 05 29, 12:39)

va va - atėjau pasakyt, kad prisiminiau lotuliukas.gif
juraga
Verkiu iš juoko beskaitydama šitą skyrelį...
juraga
Vieni pažįstami pavadino sūnų Itanas. Kita pažįstama- Teosoras.
Daugiau tokiais vardais sutikt žmonių neteko.
Hermion@
*

Sprendžiant pagal vardą ir pavardę, jis bulgaras mirksiukas.gif Bulgarijoje tai eilinis normalus vardas smile.gif
rytoj
Rianas unsure.gif
Papildyta:
Dar - Meirita, Taisija ir Odrė unsure.gif
Olgerdas mastau.gif
muminukas
QUOTE(rytoj @ 2009 05 29, 19:34)
Taisija
*

mano dėdienė TAisija buvo, tai ji rusė ar baltarusė, tiksliai nežinau ax.gif
Arvena
QUOTE(muminukas @ 2009 05 29, 22:25)
mano dėdienė TAisija buvo, tai ji rusė ar baltarusė, tiksliai nežinau  ax.gif
*

mūsų vienos gruodinukės vardas Taisija - tai mamytė sakė, kad čia normalus, senas, Šventas, rusiškas vardas
GiedrėM
Yra rusų dainininkė Taisija Povali. Dainuoja su Baskovu unsure.gif
Hermion@
Taisija - tikrai, normalus rusiškas vardas, nors ir ganėtinai retas, berods graikų kilmės. Kažkokį romaną skaičiau apie Atėnų heterą tokiu vardu...
Olgerdas - tai lenkų arba baltarusių atitikmuo Algirdui, jau rašė čia kažkas.

O aš pažįstu berniuką, kurio vardas Ilianas unsure.gif Ir ne visai pirmos jaunystės moterį Konsuelą... cool.gif
ciuke
Pazistamos mamos vardas Malvina biggrin.gif
muminukas
QUOTE(ciuke @ 2009 05 30, 08:33)
*

o man tai gražu ax.gif kadangi mėgstu derinti vardus, tai gražu būtų sesutės Malvina ir Melanija thumbup.gif
GiedrėM
QUOTE(ciuke @ 2009 05 30, 09:33)
*

Yra tokia dėstytoja VU Milda Malvina Burbulienė rolleyes.gif
Silvy
QUOTE(linvoz @ 2009 05 29, 11:07)
čia buvau radus Reimunda rolleyes.gif
*

As keliskart lankiaus pas gyd ,kurios vardas Irmunda.
ihana
pazistama avo mergaite pavadino Matilda g.gif man tai neee schmoll.gif
juraga
Mano draugė sakė, kad pas ją darbo reikalais lankėsi klientė vardu Mėnulė. Idomu būtų patikrint, ar tikrai.
Papildyta:
QUOTE(ciuke @ 2009 05 30, 09:33)
*

mano senelio sesuo Malvina
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.