Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kas dažniausiai gamina valgyt vaikučiams?
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaikų mityba
Pages: 1, 2, 3
-simona-
Kas dažniausiai jūsų šeimoje gamina valgyt vaikučiams? Tiek mažiukams tiek didesniems. ax.gif
Pas mus, tai aš rolleyes.gif Nesiskundžiu, nes geriausiai žinau, ką dukrytė mėgsta valgyt. Tėtis dažniausiai kepa viščiuką biggrin.gif (o per mano sesija ir kitus patiekalus gamina) 4u.gif
-simona-
tai turbūt vienareikšmiškai :mamos biggrin.gif
*Grazina*
Aisku,kad mamos gamina.. doh.gif Nes pvz namie as gaminu,nes tetis dirba iki velumos doh.gif
Beautiful Life
QUOTE(-simona- @ 2009 05 23, 23:13)
tai turbūt vienareikšmiškai :mamos  biggrin.gif
*

vienareiksmiskai: MAMOS drinks_cheers.gif
as abiejoju, kad musu tevelis sugebetu ka nors pagaminti musu 1 metu dukrytei (nebent kaisiniene arba bulviu) doh.gif
Double Latte
Na,
mano vyras tai nuo pat pirmųjų primaitinimo šaukštų domėjosi ir kartu mokėmės virti košes/daržovienes, vėliau sriubytes ir pan. kūdikiukams ir vaikučiams.

Statistiškai tai vaikam aš gaminu gal ir dažniau, bet MB tikrai moka ir pagal galimybes verda košę/sriubą/troškinį ir pan. dukrytėms.
Pvz. rytais jisai keliasi su mūsų vyturėliais, verda vaikam košę, pavalgo, tada eina manęs žadinti su puodeliu kavos wub.gif
bimkutele
gaminu pati,nes mb temoka bulvių išsikepti,ir gatavų kuldūnų išsivirti lotuliukas.gif
megagaite
Na zinoma, kad mama dazniau. Tevelis kad prigamintu musu beveik metuku merginai, prikrautu druskos, pipiru, svogunu.doh.gif Yra kazkada vires kose, kai is kito kambario pasakojau kiek kokiu kruopu det, dar kartais pertrina darzoves. O seip jis dirba iki velumos ir gaminti nera kada. Na jei pasiliktu dviese neprazutu manau. Jis dazniau maitina, nei gamina.
-simona-
QUOTE(J.E. Aistė&Julijonas @ 2009 05 25, 21:22)
Na,
mano vyras tai nuo pat pirmųjų primaitinimo šaukštų domėjosi ir kartu mokėmės virti košes/daržovienes, vėliau sriubytes ir pan. kūdikiukams ir vaikučiams.

Statistiškai tai vaikam aš gaminu gal ir dažniau, bet MB tikrai moka ir pagal galimybes verda košę/sriubą/troškinį ir pan. dukrytėms.
Pvz. rytais jisai keliasi su mūsų vyturėliais, verda vaikam košę, pavalgo, tada eina manęs žadinti su puodeliu kavos  wub.gif
*

šaunuolis 4u.gif

QUOTE(megagaite @ 2009 05 27, 09:11)
Na zinoma, kad mama dazniau. Tevelis kad prigamintu musu beveik metuku merginai, prikrautu druskos, pipiru, svogunu.doh.gif  Yra kazkada vires kose, kai is kito kambario pasakojau kiek kokiu kruopu det, dar kartais pertrina darzoves. O seip jis dirba iki velumos ir gaminti nera kada. Na jei pasiliktu dviese neprazutu manau. Jis dazniau maitina, nei gamina.
*

nepražūtų ir musiškė ax.gif Sriubas skanias moka virt, viščiuką super iškepa, tik tas būna retai savaitgalias, arba, kai man sesija ax.gif
`Agnieska`
Dažniausiai gaminu aš - tačiau moka ir vyras mirksiukas.gif
mylimuke
Dažniausiai turbūt aš, bet ir tėtis kartais, atskirai vaikui nebegaminam.
Almutė+
Pavydžiu, kieno vyrai gamina valgyt smile.gif Maniškis gali tik kiaušinienę iškept. O košelių vyrimas - tai jam aukštasis pilotažas biggrin.gif Gerai, kad nors bulvių nuskuta, svogūnus nulupa doh.gif
Leta*
Mama gamina, tetis sumaitina biggrin.gif
Uksnė
Tik aš. Vaiko maisto gaminimas paprastai vyksta dieną, kai vyras dirba. Nekviesiu gi iš darbo tokiam svarbiam reikalui hihihi.gif
Musmire
Tėvelis gamina,aš pamaitinu.
Daugiaziede
tai kad as,mama smile.gif .Bet jei tetis buna ne darbe,o namie,tai pamaitina jis
mamulka10
QUOTE(`Agnieska` @ 2009 05 27, 11:23)
Dažniausiai gaminu aš - tačiau moka ir vyras mirksiukas.gif
*

tas pats, gaminu as dazniausiai, bet ir vyras moka gaminti zinoma ne itin daug is jo meniu galima sulaukti bet yra biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Violetuke @ 2009 06 08, 10:45)
Mama gamina,  tetis sumaitina biggrin.gif
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
electra23
Tik as smile.gif
vygita
visada as pagaminu,tik tetis kartais pavalgdina smile.gif
PŪKITAS
Dazniausiai (praktiskai 98%) gaminu as,siaip jis pas mus dar maziukas, bet jei manes nera tai isverda ir tetis ir puikiai susitvarko thumbup.gif
burbulux
Pas mus tetis gamina (uzpilama kosele) tik tais retais atvejais kai palieku juos kartu, o pati isvaziuoju su reikalais. Nors siaip gaminti moka ir savaitgali kai jis buna namie, kai as tingiu stoveti prie puodu, ka nors pagamina smile.gif
Agniska
smile.gif tėtis tik pieno mišinio kokteilį sumiksuoja biggrin.gif
Papildyta:
smile.gif tėtis tik pieno mišinio kokteilį sumiksuoja biggrin.gif
vaic2007
na as, bet kartais ir teveli nusiunciu padaryt maziukui buteliuka, nes juk nesunku ir jei man prireiktu isvaziuot, kad moketu ir tetis maziuku pasirupint. biggrin.gif
migė
dazniausiai as, bet kai yra reikalas, tai ir tetukas kose isverda biggrin.gif
Brunetė
Aš , bet dėl to nesiskundžiu man tai patinka wub.gif thumbup.gif
lili*
bigsmile.gif
Lantaja
Gaminu tik aš, o tėtis nebent pamaitinti moka doh.gif
Emerencija
QUOTE(Violetuke @ 2009 06 08, 12:45)
Mama gamina,  tetis sumaitina biggrin.gif
*

aš ir maitinu ir gaminu
Kidman
ruosiu visada as..smile.gif Bet vyras daznai pamaitina..smile.gif
Cipare
pamatyciau teti gaminanti vaikui valgyt nugriuciau lotuliukas.gif net apsirikes neprieis prie virykles...
agniux911
nu kad nugrūčiau turbūt tiek matant prie viryklės, tiek prie maitinimo, kažkaip čia man tuo klausimu nėr dvejonių blink.gif
Murrr
Gaminu as,maitina tetis dazniausiai 4u.gif
Medulis
mama gamina, tete kartais pamaitina biggrin.gif
moshke123
mamyte, o kas gi kitas biggrin.gif
jurgytia
Dažniausiai tai mamytė, tik tėvelis pamaitina 4u.gif
vasarele85
QUOTE(Cipare @ 2009 11 15, 12:33)
pamatyciau teti gaminanti vaikui valgyt nugriuciau  lotuliukas.gif  net apsirikes neprieis prie virykles...
*

lotuliukas.gif thumbup.gif jo pritariu jusu nuomonei biggrin.gif
rainak
kol kas mama, bet tikiuosi, kad veliau ir tetis prisides:0
mazutesaule
QUOTE(Medulis @ 2009 11 20, 16:50)
mama gamina, tete kartais pamaitina biggrin.gif
*

PAS MUS IRGI TAIP.KAD AS GAL IR NELEISCIAU JAM GAMINT,NES NZN KA JIS TEN PRIDARYTU,IR KOKIA VIRTUVE LIKTU PO JO GAMINIMO. doh.gif doh.gif
Miranda80
Po kol kas gaminu as, o ateityje, kai paaugs daugiau mazge, manau tikrai neprasciau gales pagamint ir MB biggrin.gif
shady2
tetis moka gaminti tik uzpilamas koses biggrin.gif visa kita tenka mamai doh.gif
Perqune
Tėtis moka išvirti košę pusryčiams ir vakarienei 4u.gif
daivune
dažniausia mama nors ir tėtis kartais iškepa blynus. smile.gif
dominyka3
Kol kas mažiukui gaminu tik aš, bet už tai tėtis pietus gamina sekmadieniais visai šeimai biggrin.gif
Jesensija
mano vyras valgyt vaikui apsaugok dieve doh.gif lotuliukas.gif
September_Lady
Is tecio mazius tik hotdog'a issipraso, kad padarytu...visa kita mamytes "privilegija" doh.gif
eegle
mama smile.gif
Luttuke
Vaikui tik as gaminu, vyras labai retai bando maitinti, bet darba vistiek man reikia baigti, nes vaikas valgo prastai, o pas vyra kantrybes mazoka.
vikulia 84
Ryte tetis padaro sumustinuka su suriu, kol mama dar keliasi rolleyes.gif . Po to mama isveria kosytes. O sriubytes gaminimas - cia jau mociutes arkliukas. thumbup.gif
5imute
Mama cool.gif
medlink
MB visai virtuvel nesimaiso... doh.gif Bet kai as darbe tai vaikui valgyti padaro smile.gif
-simona-
QUOTE(medlink @ 2010 03 11, 00:07)
MB visai virtuvel nesimaiso...  doh.gif  Bet kai as darbe tai vaikui valgyti padaro smile.gif
*

kai nebeturi kur dingt visi išmoksta smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.