Pas mus, tai aš
Kas dažniausiai jūsų šeimoje gamina valgyt vaikučiams? Tiek mažiukams tiek didesniems.
Pas mus, tai aš
tai turbūt vienareikšmiškai :mamos
Aisku,kad mamos gamina..
Na,
mano vyras tai nuo pat pirmųjų primaitinimo šaukštų domėjosi ir kartu mokėmės virti košes/daržovienes, vėliau sriubytes ir pan. kūdikiukams ir vaikučiams. Statistiškai tai vaikam aš gaminu gal ir dažniau, bet MB tikrai moka ir pagal galimybes verda košę/sriubą/troškinį ir pan. dukrytėms. Pvz. rytais jisai keliasi su mūsų vyturėliais, verda vaikam košę, pavalgo, tada eina manęs žadinti su puodeliu kavos
gaminu pati,nes mb temoka bulvių išsikepti,ir gatavų kuldūnų išsivirti
Na zinoma, kad mama dazniau. Tevelis kad prigamintu musu beveik metuku merginai, prikrautu druskos, pipiru, svogunu.
QUOTE(J.E. Aistė&Julijonas @ 2009 05 25, 21:22) Na, mano vyras tai nuo pat pirmųjų primaitinimo šaukštų domėjosi ir kartu mokėmės virti košes/daržovienes, vėliau sriubytes ir pan. kūdikiukams ir vaikučiams. Statistiškai tai vaikam aš gaminu gal ir dažniau, bet MB tikrai moka ir pagal galimybes verda košę/sriubą/troškinį ir pan. dukrytėms. Pvz. rytais jisai keliasi su mūsų vyturėliais, verda vaikam košę, pavalgo, tada eina manęs žadinti su puodeliu kavos šaunuolis QUOTE(megagaite @ 2009 05 27, 09:11) Na zinoma, kad mama dazniau. Tevelis kad prigamintu musu beveik metuku merginai, prikrautu druskos, pipiru, svogunu. nepražūtų ir musiškė
Dažniausiai gaminu aš - tačiau moka ir vyras
Dažniausiai turbūt aš, bet ir tėtis kartais, atskirai vaikui nebegaminam.
Pavydžiu, kieno vyrai gamina valgyt
Mama gamina, tetis sumaitina
Tik aš. Vaiko maisto gaminimas paprastai vyksta dieną, kai vyras dirba. Nekviesiu gi iš darbo tokiam svarbiam reikalui
Tėvelis gamina,aš pamaitinu.
tai kad as,mama
Tik as
visada as pagaminu,tik tetis kartais pavalgdina
Dazniausiai (praktiskai 98%) gaminu as,siaip jis pas mus dar maziukas, bet jei manes nera tai isverda ir tetis ir puikiai susitvarko
Pas mus tetis gamina (uzpilama kosele) tik tais retais atvejais kai palieku juos kartu, o pati isvaziuoju su reikalais. Nors siaip gaminti moka ir savaitgali kai jis buna namie, kai as tingiu stoveti prie puodu, ka nors pagamina
Aš
Papildyta: Aš
na as, bet kartais ir teveli nusiunciu padaryt maziukui buteliuka, nes juk nesunku ir jei man prireiktu isvaziuot, kad moketu ir tetis maziuku pasirupint.
dazniausiai as, bet kai yra reikalas, tai ir tetukas kose isverda
Aš , bet dėl to nesiskundžiu man tai patinka
aš
Gaminu tik aš, o tėtis nebent pamaitinti moka
ruosiu visada as..
pamatyciau teti gaminanti vaikui valgyt nugriuciau
nu kad nugrūčiau turbūt tiek matant prie viryklės, tiek prie maitinimo, kažkaip čia man tuo klausimu nėr dvejonių
Gaminu as,maitina tetis dazniausiai
mama gamina, tete kartais pamaitina
mamyte, o kas gi kitas
Dažniausiai tai mamytė, tik tėvelis pamaitina
kol kas mama, bet tikiuosi, kad veliau ir tetis prisides:0
Po kol kas gaminu as, o ateityje, kai paaugs daugiau mazge, manau tikrai neprasciau gales pagamint ir MB
tetis moka gaminti tik uzpilamas koses
Tėtis moka išvirti košę pusryčiams ir vakarienei
dažniausia mama nors ir tėtis kartais iškepa blynus.
Kol kas mažiukui gaminu tik aš, bet už tai tėtis pietus gamina sekmadieniais visai šeimai
mano vyras valgyt vaikui apsaugok dieve
Is tecio mazius tik hotdog'a issipraso, kad padarytu...visa kita mamytes "privilegija"
mama
Vaikui tik as gaminu, vyras labai retai bando maitinti, bet darba vistiek man reikia baigti, nes vaikas valgo prastai, o pas vyra kantrybes mazoka.
Ryte tetis padaro sumustinuka su suriu, kol mama dar keliasi
Mama
MB visai virtuvel nesimaiso...
|