mama...
gaminu TIK as, nes vyras temoki tik kava uzplikyti
kaip ir dauguma
Pas mus tai ir mama ir tetis gamina. Vakariene, kai tik leidzia laikas ir vaikai, tai gaminame kartu. Tik va kad tetis moka skaniai gaminti, o mama labiau uzsiima idomesniu maisto pateikimu:))
Ne visada uztenka energijos, bet stengiuosi sugalvoti vis ka nors idomaus vaikams per vakariene. Tai skaiciuojam kasnius, tai ieskom paslepto lobio... Man patinka pirkti visokias grazias formeles kiausinienei ir pan. Neseniai parsitempiau namo 2 edukacinius padekliukus mazajai. Tai va, tetis uz skoni, mama uz estetika:)
deje pasmus tik mama
Stengemes vaikus pratinti gaminti valgyt, taigi daro valgyt visa seima
O kokius edukacinius padekliukus turite ir is kur? QUOTE(Jauna_mamaite @ 2011 11 08, 16:10) Stengemes vaikus pratinti gaminti valgyt, taigi daro valgyt visa seima O kokius edukacinius padekliukus turite ir is kur? cia supermamose pamaciau reklama, kad perkant margarina galima gaut tokiu padekliuku dovanu. Nusipirkau, pakely namo nunesiau ceki i spaudos kioska ir iskart gavau. Tikrai visai mielas galima ir laimet ji, tik nzn nei kada nei kur skelbiami nugaletojai. Gali pasiskaityti cia podekliukai
Kuris būna namie su vaiku,tas ir daro
Mama, bet jeigu reikes vyras tikrai gales pagaminti
Dazniausiai gaminu as,o jei yra vyras namie jau gryzes is darbo ar iseigine,tai as gaminu vyras padeda (pataiso salotas) nes jo labai jos skanios
Gaminu as, vyras gamina tik jei jam konkreciai pasakai, ko kiek ir kaip
Ziurint kas yra vaiko prieziuros atostogose
Mano vyras labai puikiai gamina. Bet vaikui gaminu visada as. Na isimtis, jei as isvaziavus
pas mus mama
Valgyt gamina mama,nes tėtis nepasirašo
Negamina musu tetukas nei sau, nei man, nei vaikams... o galetu
Taigi, taigi ir musu tetukas-tinginukas, visi maisto ruosimo darbai atitenka mamai. Dziaugiuosi, kad tuo metu kai mama ruosia maisteli, tetis suneli priziuri (kai gali)
paprastai gamina mama, nors, kai vaikai ūgtelėjo, karts nuo karto savaitgaliais ir tėtis pasistengia
Mama ir tik mama, tėtis nesikiša visiškai nes nieko nenutuokia apie maisto gaminima
Faktas, kad mama. Tetis bandė daryti pagal mamos nurodymus, bet tai uztruko labai ilgai, vaikas spėjo nusiverkti
Tetis kelis kartus buvo sumaises sausa koses misini su verdanciu vandeniu ir taip kose padare
Mama,tetis tik tada,kai mamos nera namie
|