Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kas dažniausiai gamina valgyt vaikučiams?
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaikų mityba
Pages: 1, 2, 3
snekute
mama...smile.gif tetis tik is bedos, kazkaip sunkiai jam sekasi smile.gif
lina-linutia
gaminu TIK as, nes vyras temoki tik kava uzplikyti biggrin.gif
Lady_W
kaip ir dauguma biggrin.gif ..kol tik mp būdavo - sakydavo kad va - nereiktų (.) (.), tai visai vienas galėčiau tvarkytis bigsmile.gif lotuliukas.gif o dabar kai košės jau tai labai daug terlionės jam - aišku pasiliktų ir darytų - kai reikia tai ir sumaitina ir padaro - bet vaikas tada suvalgo tik kokia pusė normos biggrin.gif lotuliukas.gif ..nors šiaiap maistą mums dažniausiai gamina jis biggrin.gif
ingusemac
Pas mus tai ir mama ir tetis gamina. Vakariene, kai tik leidzia laikas ir vaikai, tai gaminame kartu. Tik va kad tetis moka skaniai gaminti, o mama labiau uzsiima idomesniu maisto pateikimu:))
Ne visada uztenka energijos, bet stengiuosi sugalvoti vis ka nors idomaus vaikams per vakariene. Tai skaiciuojam kasnius, tai ieskom paslepto lobio...
Man patinka pirkti visokias grazias formeles kiausinienei ir pan. Neseniai parsitempiau namo 2 edukacinius padekliukus mazajai.

Tai va, tetis uz skoni, mama uz estetika:)
saulyte-x
deje pasmus tik mama smile.gif ,o tetis nebet tik pagaminta gali paduoti mirksiukas.gif
Jauna_mamaite
Stengemes vaikus pratinti gaminti valgyt, taigi daro valgyt visa seima smile.gif
O kokius edukacinius padekliukus turite ir is kur?
ingusemac
QUOTE(Jauna_mamaite @ 2011 11 08, 16:10)
Stengemes vaikus pratinti gaminti valgyt, taigi daro valgyt visa seima smile.gif
O kokius edukacinius padekliukus turite ir is kur?
*

cia supermamose pamaciau reklama, kad perkant margarina galima gaut tokiu padekliuku dovanu. Nusipirkau, pakely namo nunesiau ceki i spaudos kioska ir iskart gavau. Tikrai visai mielas 4u.gif
galima ir laimet ji, tik nzn nei kada nei kur skelbiami nugaletojai. Gali pasiskaityti cia podekliukai
Beža
Kuris būna namie su vaiku,tas ir daro biggrin.gif o jei abu-tai visaip,jei mb užsiėmęs,tada aš einu,jei aš negaliu-jis nueina,su malonumu sukiojasi virtuvėje bigsmile.gif
Unruuly
Mama, bet jeigu reikes vyras tikrai gales pagaminti smile.gif Bet, kai esu namuose, gaminu visada aš cool.gif
galika
Dazniausiai gaminu as,o jei yra vyras namie jau gryzes is darbo ar iseigine,tai as gaminu vyras padeda (pataiso salotas) nes jo labai jos skanios 4u.gif
Kreziukas
Gaminu as, vyras gamina tik jei jam konkreciai pasakai, ko kiek ir kaip g.gif
saulute_7
Ziurint kas yra vaiko prieziuros atostogose biggrin.gif Jei mama, tai ji dazniau ir gamina. O tetis buna jau toks savaitgalinis virejas ax.gif
Dizulka
Mano vyras labai puikiai gamina. Bet vaikui gaminu visada as. Na isimtis, jei as isvaziavus smile.gif
ripse
pas mus mama smile.gif
zuikaa
QUOTE(ripse @ 2012 02 28, 20:40)
pas mus  mama smile.gif
*

ir as mus smile.gif
ramunele 28
Valgyt gamina mama,nes tėtis nepasirašo smile.gif
Rima123
Negamina musu tetukas nei sau, nei man, nei vaikams... o galetu blush2.gif
ritat29
Taigi, taigi ir musu tetukas-tinginukas, visi maisto ruosimo darbai atitenka mamai. Dziaugiuosi, kad tuo metu kai mama ruosia maisteli, tetis suneli priziuri (kai gali) 4u.gif
tinaby
paprastai gamina mama, nors, kai vaikai ūgtelėjo, karts nuo karto savaitgaliais ir tėtis pasistengia smile.gif
Mistake
QUOTE(Kreziukas @ 2011 11 23, 23:12)
Gaminu as, vyras gamina tik jei jam konkreciai pasakai, ko kiek ir kaip g.gif
*

Pas mus ir tas pats, geriau jau pačiai padaryti, nei viską nuo A iki Z susakyti biggrin.gif
Bet mums patiems kartais pagamina, turi kelis savo firminius patiekalus smile.gif
pingvinukas lolo
Mama ir tik mama, tėtis nesikiša visiškai nes nieko nenutuokia apie maisto gaminima smile.gif
Aleila
Faktas, kad mama. Tetis bandė daryti pagal mamos nurodymus, bet tai uztruko labai ilgai, vaikas spėjo nusiverkti doh.gif Nuo to laiko teveliui maisto gaminimo nebepatikime tongue.gif
egllute
Tetis kelis kartus buvo sumaises sausa koses misini su verdanciu vandeniu ir taip kose padare biggrin.gif
Vygta
Mama,tetis tik tada,kai mamos nera namie biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.