Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kas dažniausiai gamina valgyt vaikučiams?
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaikų mityba
Pages: 1, 2, 3
astalaur
Maniškis visai negamina. Kai mūsų mergička dar mažesnė buvo, tai kartais padarydavo tą užpiltinę Milupos košytę (bet ir tai prieš išeinant reikėdavo nuoseklią instrukciją duoti cool.gif ). Šiaip manau, dabar kokį sumuštinį suteptų, bet iš principo prigaminu kelioms dienoms, taip kad jam reikėtų tik pašildyti bigsmile.gif
_Foxy_
Kol kas gaminome tik vieną kartą - šiandien ax.gif
Gaminome abu. Kaip toliau bus - žiūrėsim. Manau, kad ir toliau gaminsime abu, nes mudviem abiem patinka sukiotis virtuvėje smile.gif
ELE77
mama..ir vaikuciams ir teveliams smile.gif kokius 7 variantus per diena...tai vienam,,tai kitam atskirai pagal poreikius ir pomegius...ech..
justmoon
O pas mus tik mama gamina doh.gif
mamabalta

MB dažniausiai gamina mums visokius mėsiškus patiekalus. Aš - košytes dukrai. Nors tėtukas esant reikalui irgi visai nieko košes išverda. thumbup.gif
Kidman
O pas mus visaip pasitaiko...ir mama, ir tetis draugauja su valgio gaminimu savo pupai.. ax.gif Sakyciau, vienodai pastaruoju metu, laiko praleidziame virtuveje:)
Alsė
Pas mus dazniausiai gamina mama, bet ja pakeicia tetis ax.gif
aka
mamytes kas daugiau blush2.gif teciui karta i men leidziu pasireiksti mirksiukas.gif
plecha78
Dalinomes - kas turi laiko,tas ir gamina! thumbup.gif:
InSpero
Zinoma, kad as - mama biggrin.gif
Kyvis
mama smile.gif Tetis virtuves privengia ax.gif
CiaRuta
Mažylei gaminu aš visada, bet šiaip tai jei kokį bendrą maistą, tai kartais pagamina ir maniškis ar padeda gamint ir kartu sukamės virtuvėj, labai įvairiai smile.gif. Bet vaikui aš pati.
ereeka
Ivairiai. Kai isejau dirbti,o vaikas sirgo,tai tetis. Sestadieni ryte pramerkia panike aki, ziuri,kad as namie,tai pirmi zodziai " O, mama namie, pagaliau skania kose valgysiu " lotuliukas.gif doh.gif
bim-bam
vaiku - mama, t.y. as smile.gif
_Foxy_
Tik aš. Tačiau, jei man sesija, tada vyras jau viską daro. Palieku tik nurodymus ... smile.gif
vivivi
Tetis pas mus skaniausiai gamina ir vaikas mieliau jo gaminta valgo. As isvis jau baigiu prarast pasitikejima savimi kas susije su maisto ruosa, nes buna padarau, o vaikas ne i burna. Tad net jei reikia tik pasildyt maista saukiu teti, jei aisku jis namie smile.gif ir tada jokiu bedu.
*Lyra*
Dazniausiai mama smile.gif
nakvisa
gaminu as....tetis musu dirba daug... verysad.gif per laisvadienius abu pasisiskirstom darbus virtuveje,pvz jis man bulves nuskuta.... lotuliukas.gif bet dazniausiai tai geriau eina kamabriu siurbliuoti,nei aplink puodus suktis.... doh.gif o siaip prastas kulinaras,gerai sutaria tik su mikrobange.... lotuliukas.gif
Nitkute
Ir mama ir tetis,dar geriau,kai gaunasi ivairesnis maistas smile.gif
amsv
tik aš verysad.gif
pukelis999
mama ir tete smile.gif
Vijali
Mama... ax.gif
elelele
paprastai mama smile.gif na tėtis arbatos padaro biggrin.gif ir mišinį mažyliui biggrin.gif
Charme
Mama biggrin.gif
miligerta
Mama wub.gif
Ende
Mama. Tėtis nebent mišinuką, ar jau kas pagaminta pašildo smile.gif
*Selma*
Mama wub.gif
dezma
Mama wub.gif
bitė Majaa
o dar buna tokiu teciu, kurie tyreles trina? bigsmile.gif

mama smile.gif
HappyAngel
QUOTE(bitė Majaa @ 2010 09 28, 23:34)
o dar buna tokiu teciu, kurie tyreles trina?  bigsmile.gif

mama smile.gif
*

Būna būna tongue.gif
dajana03
mama ir sesė biggrin.gif
varrna
Visad as darau, nebent manes nebuna namie,tai tetis kokia kosyte isverda.
Tacita
aisku mama doh.gif
September.
tetis dirba, mama vaiko auginimo atostogose
jurackaaa
mama smile.gif tėtis dirba kasdien, savaitgaliai tik laisvi, vaikas liktų nevalgęs smile.gif
tėtis mišinuką arbatą padaro smile.gif arba pamaitina kai jau pagaminta wink.gif
ditux33
Pas mus irgi mama wink.gif Tetis bulvynius blynus gamina thumbup.gif o vakariene sunelis su teciu kartu valgo. Tik tetis prie stalo - sunus ant keliu lotuliukas.gif
skujiene
siaip visada as,tetis gamina kai manes nebuna tongue.gif
Erikauzas
mama gamina,tetis tik blynus ir kiausiniene moka issikepti biggrin.gif
mamakarolina
VYRESNELEI DAZNIAUSIAI GAMINA TETIS, O MAZYLIUI KOL KAS GAMINA MAMA 4u.gif
Aupo
Mama.. ech smile.gif Tėvelis karts nuo karto blynų iškepa smile.gif
mylimaa
pas mus ir mama biggrin.gif tetis retsykiais omleta, blynu, pica iskepa, bet cia jau svente sakyciau buna biggrin.gif 4u.gif
eling
Mama, nes tėtis dirba, bet jei prireiktų, taip pat pagamintų tongue.gif
baronkyte
mama daro pusrycius ir dazniausiai vakariene. tetis dazniau nei mama gamina pietus mirksiukas.gif teciui labiau patinka daryti valgyti
raketa
Vyresnėliui iš ryto ruošia tėvelis, o viską kitą ruošia mama wub.gif
Lusasita
Pas mus irgi mama drinks_cheers.gif
tetis savaitgaliais tik ... kartais lotuliukas.gif
Again
tai aisku,kad mama ax.gif
astule5
maisteli vaikuciams dazniausia gamina mama, tetis tik labai labai retai ir tai tik pienelio ipila is saldytuvo ar uzplemaos vandenuku koses padaro mazylei:)
Misaki
musu atveju vaiko maisto gamintojas yra tetis smile.gif viskas prasidejo nuo to, kad vaika dienom maitindavau MP, o vakarais primaitindavom misinuku, kuri paruosdavo ir sugirdydavo vyras. vaikas iki siol negeria is buteliuko, jei buteliuka jam paduodu as, o ne vyras - as jam kisu buteliuka, o jis siurbiasi krutine net per rubus...veliau kazkaip savaime susikloste, kad as atsakinga uz zindyma krutim, o vyras - uz kito maisto (vaisiu ir darzoviu tyreliu) paruosima ir sumaitinima. aisku, kai vaikas prades valgyti ir per pietus, teks gaminti (ar bent pasildyti maisteli) man.
ir siaip pas mus seimoj uz maisto gaminima (karsta patiekala valgom tik vakarais) atsakingas vyras. jis labiau nei as megsta gaminti ir jam tai geriau sekasi, o man labiau patinka kiti buities darbai.
Wild Pearl
mama paprastom dienom tėtis per išegines mirksiukas.gif Išimtis,kai mama užimta tėtis maisto gaminima perima nesispyriodamas mirksiukas.gif Žodžiu vaikai alkani neliks biggrin.gif
inverse
pienuko misinuka visada gamina tevelis, visas kosytes - mama...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.