Maniškis visai negamina. Kai mūsų mergička dar mažesnė buvo, tai kartais padarydavo tą užpiltinę Milupos košytę (bet ir tai prieš išeinant reikėdavo nuoseklią instrukciją duoti
Kol kas gaminome tik vieną kartą - šiandien
Gaminome abu. Kaip toliau bus - žiūrėsim. Manau, kad ir toliau gaminsime abu, nes mudviem abiem patinka sukiotis virtuvėje
mama..ir vaikuciams ir teveliams
O pas mus tik mama gamina
MB dažniausiai gamina mums visokius mėsiškus patiekalus. Aš - košytes dukrai. Nors tėtukas esant reikalui irgi visai nieko košes išverda.
O pas mus visaip pasitaiko...ir mama, ir tetis draugauja su valgio gaminimu savo pupai..
Pas mus dazniausiai gamina mama, bet ja pakeicia tetis
mamytes kas daugiau
Dalinomes - kas turi laiko,tas ir gamina!
Zinoma, kad as - mama
mama
Mažylei gaminu aš visada, bet šiaip tai jei kokį bendrą maistą, tai kartais pagamina ir maniškis ar padeda gamint ir kartu sukamės virtuvėj, labai įvairiai
Ivairiai. Kai isejau dirbti,o vaikas sirgo,tai tetis. Sestadieni ryte pramerkia panike aki, ziuri,kad as namie,tai pirmi zodziai " O, mama namie, pagaliau skania kose valgysiu "
vaiku - mama, t.y. as
Tik aš. Tačiau, jei man sesija, tada vyras jau viską daro. Palieku tik nurodymus ...
Tetis pas mus skaniausiai gamina ir vaikas mieliau jo gaminta valgo. As isvis jau baigiu prarast pasitikejima savimi kas susije su maisto ruosa, nes buna padarau, o vaikas ne i burna. Tad net jei reikia tik pasildyt maista saukiu teti, jei aisku jis namie
Dazniausiai mama
gaminu as....tetis musu dirba daug...
Ir mama ir tetis,dar geriau,kai gaunasi ivairesnis maistas
tik aš
mama ir tete
Mama...
paprastai mama
Mama
Mama
Mama. Tėtis nebent mišinuką, ar jau kas pagaminta pašildo
Mama
Mama
o dar buna tokiu teciu, kurie tyreles trina?
mama
mama ir sesė
Visad as darau, nebent manes nebuna namie,tai tetis kokia kosyte isverda.
aisku mama
tetis dirba, mama vaiko auginimo atostogose
mama
tėtis mišinuką arbatą padaro
Pas mus irgi mama
siaip visada as,tetis gamina kai manes nebuna
mama gamina,tetis tik blynus ir kiausiniene moka issikepti
VYRESNELEI DAZNIAUSIAI GAMINA TETIS, O MAZYLIUI KOL KAS GAMINA MAMA
Mama.. ech
pas mus ir mama
Mama, nes tėtis dirba, bet jei prireiktų, taip pat pagamintų
mama daro pusrycius ir dazniausiai vakariene. tetis dazniau nei mama gamina pietus
Vyresnėliui iš ryto ruošia tėvelis, o viską kitą ruošia mama
Pas mus irgi mama
tetis savaitgaliais tik ... kartais
tai aisku,kad mama
maisteli vaikuciams dazniausia gamina mama, tetis tik labai labai retai ir tai tik pienelio ipila is saldytuvo ar uzplemaos vandenuku koses padaro mazylei:)
musu atveju vaiko maisto gamintojas yra tetis
ir siaip pas mus seimoj uz maisto gaminima (karsta patiekala valgom tik vakarais) atsakingas vyras. jis labiau nei as megsta gaminti ir jam tai geriau sekasi, o man labiau patinka kiti buities darbai.
mama paprastom dienom tėtis per išegines
pienuko misinuka visada gamina tevelis, visas kosytes - mama...
|