QUOTE(*egzotika* @ 2010 06 12, 12:53)
užjaučiu, tai gal pavyko sutvarkyti tavo kiaušintakį per operaciją? Kaip jautiesi?
Sveikutes,
gal zinot ar Kauno vaisingumo klinikoje daro gimdos nuotrauka ar kur nors siuncia? O gal jau ir Alytuje jau pradejo jas daryti?
Laba, ar Marijampolej yra sansu pasidaryt gera GN pas kvalifikuota spec.?
Gal žinot, merginos, ar daktarė Sąlygienė Klp daro gimdos nuotrauką su pilna narkoze? Ar visas "nukalba" ir tik vaistukus suleidžia?
QUOTE(Liniuxf @ 2010 07 26, 15:17) Gal žinot, merginos, ar daktarė Sąlygienė Klp daro gimdos nuotrauką su pilna narkoze? Ar visas "nukalba" ir tik vaistukus suleidžia? nesuprantu kam ta narkoze.... nors man tikrai skaudejo labai, bet iskentet galima, tas skausmas iki 1 min laiko, nieks nenumire nuo to dar, todel nemanau kad reikia savo organizma narkozemis maitint Papildyta: QUOTE(Glamour @ 2010 06 16, 23:46) jauciuosiu
gal kas zinote kokioj ligoninej daro GN klaipedoj ir kiek kainuoja.aciu
Klp daro Jūrininkų ligoninėj tai tikrai, nes aš šiandien pasidariau...
Jei dirbi, apmoka Sodra, išskyrus 195 Lt kainuoja kiek supratau kontrastas ir dar tokia ampule urografini reikia nusipirkti, ji apie 20 Lt kainuoja. Sėkmės QUOTE(Liniuxf @ 2010 08 05, 13:40) Klp daro Jūrininkų ligoninėj tai tikrai, nes aš šiandien pasidariau... Jei dirbi, apmoka Sodra, išskyrus 195 Lt kainuoja kiek supratau kontrastas ir dar tokia ampule urografini reikia nusipirkti, ji apie 20 Lt kainuoja. Sėkmės Urografinas ir yra kontrastas
Tada 195 Lt - GN
Sveikos merginos
Gal kuri daretes GN pas Miezeniene (Vilniuje) Ir kokioj vaistineje pirkote ta nelemtaji kontrasta, nes apvaziavau jau visas kiek galejau ir niekur neradau QUOTE(cyplius @ 2010 08 07, 10:53) Sveikos merginos Gal kuri daretes GN pas Miezeniene (Vilniuje) Ir kokioj vaistineje pirkote ta nelemtaji kontrasta, nes apvaziavau jau visas kiek galejau ir niekur neradau Liabuka:) Vakar dariaus pas ja gimdos nuotrauka. Visai maloni ir bendraujanti gydytoja:)Del kontrasto,tai as kazkur perskaiciau,kad galima ir is jos nusipirkti, tai kai skambinau,paminejau. Jie visada turi rezerviniu vaistuku,tai gali tiesiog is jos ir nupirkti,kainuoja 176 lt Sekmes tau!Tik nebijuok QUOTE(blossomm @ 2010 08 07, 16:38) Liabuka:) aciu Ir kokioj vaistineje pirkote ta nelemtaji kontrasta, nes apvaziavau jau visas kiek galejau ir niekur neradau [/quote] Kontrasto (urografini) yra Eurovaistinėje, jis kainuoja 20 Lt. Paskambink bendru Eurovaistinės telefonu ir pasiteirauk, kurioje vaistinėje Vilniuje jo yra.
Sveikos visos,
turiu toki klausimeli. Jeigu bus atliekamas endoskopinis mazojo dubens tyrimas (laparoskopija), GN nuotrauka jau nebutina?
Liniuxf
Kaip idomiai, matyt skirtingus kontrastus leidzia. Nes ant mano buteliuko buvo kaina -176 lt,o procedura nieko nekainavo
Sveikos, gal kam teko darytis grybo gatveje pas Alisauska? eisiu 08 17. Bet neturiu jokiuv tyrimu pasidariusi, idomu neatsisakys daryti GN
QUOTE(Enra @ 2010 08 13, 11:32) Sveikos, gal kam teko darytis grybo gatveje pas Alisauska? eisiu 08 17. Bet neturiu jokiuv tyrimu pasidariusi, idomu neatsisakys daryti GN Pasidaryk tepinelio tyrima, taip pat man reikejo ureaplazmos ir chlamidiju tyrimus pasidaryt Ar yra kokie reikalvimai pas Alisauska, negaliu atsakyti.
ar klizmute reikia pasidaryti pries GN.ar kaip kitaip susitvarkot su siu reikalu?
Na as jau po proceduros galiu pasipasakoti, atejau be tyrimu tai is pradziu paeme tepineli,o po to keliavom daryt nuotraukos, jokiu vaistu negeriau, o ir neleido jokiu nes pasake gaunamas kitoks rezultatas su vaistais. Nemalonus jausmas buva gal kokiu pora min kol suleido kontrasta, taciau kentet galima. Rezultatais net nzn ar dziaugtis ar liudet. Pas mane yra vienas kiausintakis,kontrastas pratekejo, taciau pasake kad didele rizika negimdybiniam
[quote=Liniuxf,2010 08 09, 13:33]
20 litu [/quote] Man darė GN praėjusį ketvirtadienį, aš pirkau Klaipėdoje urografini 76 %, 20 ml, Eurovaistinėj H. Manto 44, Klaipėdoje, kainavo 19,95 Lt... 195 Lt kainavo procedūra Klp Jūrininkų ligoninėje (esu dirbanti) [/quote] Liniuxf, norėčiau Jūsų paklausti o kaip Jūs darėtės tą procedūrą gavote siuntimą iš savo ginekologo? Man irgi reikėtų pasidaryti šį tyrimą, bet man anksčiau tik buvo pasakyta, kad geriausia kreiptis į Vaisingumo kliniką kur sprendžia tokias problemas... Juk esu dirbanti, tai gal būtų galima nors kiek sutaupyti... QUOTE(boruziukas1 @ 2010 08 13, 18:12) QUOTE(Ryana @ 2010 08 18, 07:59) dariausi VK "fotikute", tai nieko niekas nesake apie jokia klyzmute parasiau ir pagalvojau:o gal buvo problemu, tik as apie jas nezinau nes giliam sapne buvau QUOTE(elerda @ 2010 05 20, 10:28) labas visoms, Noriu pasidalinti, siandien dariausi GN, labai bijojau, nes prisiskaiciau visokiu baisenybiu, mano dziaugsmui skausmas toks pat kaip per gynekologo apziura, kazkokiu dideliu skausmu nebuvo. Noriu padrasinti, kad tikrai nebijotumete ir jokiu narkoziu tikrai nereikia. As dariausi Klaipedoje, gydytoja Salygiene gaila kad tokiu geru atsiliepimu apie GN vienetai manes rytoj laukia si procedura darysiuos klp pas gyd Salygiene QUOTE(vaidosius @ 2010 08 22, 11:41) gaila kad tokiu geru atsiliepimu apie GN vienetai manes rytoj laukia si procedura darysiuos klp pas gyd Salygiene jei su narkoze darys tai tikrai taip smarkiai nebijok as pati paniskai bijojau ir netgi bandziau gydytoja itikinti kad man GM tikrai nereikia sekmes QUOTE(vaidosius @ 2010 08 22, 12:41) gaila kad tokiu geru atsiliepimu apie GN vienetai manes rytoj laukia si procedura darysiuos klp pas gyd Salygiene lygiai tokia pat tvarka ir pas ta pacia daktare as dariausi
Sveikos mergaites,
norejau paklausti, o paprastoje poliklinikoje daro GN nuotrauka? Ar reikia ginekologes siuntimo jai, tada i kokia ligonine vaziuoti ir kiek tai kainuoja. Na privaciai tai as zinau(VK tai 400Lt), bet ne privaciai? Busiu dekinga QUOTE(rudaakeingri @ 2010 08 28, 15:39) Sveikos mergaites, norejau paklausti, o paprastoje poliklinikoje daro GN nuotrauka? Ar reikia ginekologes siuntimo jai, tada i kokia ligonine vaziuoti ir kiek tai kainuoja. Na privaciai tai as zinau(VK tai 400Lt), bet ne privaciai? Busiu dekinga poliklinikoj nedaro, daro su ginekologes siuntimu tik ligoninej, bent jau klp. Ligonineje uz GN mokejau 195 Lt, dar reikejo vaistuku kazkokiu dasipirkt tai jie apie 17 Lt kainavo.
Sveikos, planuoju darytis gimdos nuotrauką VK. Gal kas darėtės? Domina, kiek laiko veikia tas intraveninis nujautrinimas? (ta prasme kiek laiko "miegojote")
Laba diena,
norėjau Jūsų pasiteirauti, man sekanti mėnesi planuojama daryti gimdos nuotrauka, prieš ją gydytoja iš VK liepė pasidaryti tyrimus dėl chlamidijų, mycoplazmos ir ureaplazmos, tai pastarąją rado. Pas gydytoja vizitas tik sekanti mėnesi, tai neramu, kad nereikėtų praleisti vieno ciklo besigydant ir gimdos nuotraukos darymas nenusikeltų į dar sekanti mėnesi. Gal kuriai teko su tuo susidurti? Ar turint ureaplazma daro gimdos nuotrauka? Iš anksto ačiū už atsakymus QUOTE(Pajūrio undinėlė @ 2010 09 08, 15:08) Pas gydytoja vizitas tik sekanti mėnesi, tai neramu, kad nereikėtų praleisti vieno ciklo besigydant ir gimdos nuotraukos darymas nenusikeltų į dar sekanti mėnesi. Gal kuriai teko su tuo susidurti? Ar turint ureaplazma daro gimdos nuotrauka? Pasiskambink gydytojai, pasakyk, kad tyrimai negeri - ji tau receptą dabar išrašys, pasiimsi registratūroje arba pas ją užbėgsi. Anksčiau pradėsi gydymus, anksčiau baigsi, kam dar laukti kito mėnesio ir vizito pas gydytoją. Ar gimdos nuotrauką daro su blogais tyrimais - negaliu pasakyti, neteko pačiai susidurti, skambinsi gydytojai - galėsi paklausti ir žinosi atsakymą QUOTE(Rute @ 2010 09 08, 14:40) Pasiskambink gydytojai, pasakyk, kad tyrimai negeri - ji tau receptą dabar išrašys, pasiimsi registratūroje arba pas ją užbėgsi. Anksčiau pradėsi gydymus, anksčiau baigsi, kam dar laukti kito mėnesio ir vizito pas gydytoją. Ar gimdos nuotrauką daro su blogais tyrimais - negaliu pasakyti, neteko pačiai susidurti, skambinsi gydytojai - galėsi paklausti ir žinosi atsakymą Tai vat, kad skambinausi dviem ginekologėm ir abiejų skirtingos nuomonės Esu pasimetusi QUOTE(Pajūrio undinėlė @ 2010 09 08, 19:04) Tai vat, kad skambinausi dviem ginekologėm ir abiejų skirtingos nuomonės Esu pasimetusi Kiek aš suprantu, procedūros metu tos bacilos gali nukeliaut į gimdą, o tai negerai. Todėl gydytoja ir liepia iš anksto pasidaryti šiuos tyrimus. Jei rado, reik jas išnaikint
cia info, ka domina GN. pries 3 metus pirma GN dare VK gyd. U. 500 lt su narkoze. rado kaires puses nepraeinamuma. laparoskopija. diagnoze ta pati. liudna.
pries pusmeti kreipemes i seimos planavimo centra tilto. g. pas K. paziurejes VK nuotrauka, konstatavo, kad kiausintakis praeinamas. netikejau. darem 3 IUI, nesekmingai. paprasiau pakartotinai GN. tai siandien dariau pas gyd. Miezeniene, bejokiu narkoziu, tik vaistukus 180lt teko nusipirkti. diagnoze, viskas pas mane tvarkoje ir viskas pratekama, ir nebaisi ta procedura, nors as esu jautruoliu jautruole tai va mergytes, siulai ir jums kas planuoja darytis, nedarytis jokiu nerkaziu ir nemetyti pinigeliu. pilvas uzpazmuoti gali ir narkozes metu. viskas prikauso nuo gydytojo kompetencijos ir nereiskia, kad sumokesi daugiau pinigeliu, tai geriau padarys. sekmes visoms kas darys sia nelabai malonia, bet tikrai ne tokia baisia procedura ir geru jums rezulatatu QUOTE(Pajūrio undinėlė @ 2010 09 08, 15:08) Laba diena, norėjau Jūsų pasiteirauti, man sekanti mėnesi planuojama daryti gimdos nuotrauka, prieš ją gydytoja iš VK liepė pasidaryti tyrimus dėl chlamidijų, mycoplazmos ir ureaplazmos, tai pastarąją rado. Pas gydytoja vizitas tik sekanti mėnesi, tai neramu, kad nereikėtų praleisti vieno ciklo besigydant ir gimdos nuotraukos darymas nenusikeltų į dar sekanti mėnesi. Gal kuriai teko su tuo susidurti? Ar turint ureaplazma daro gimdos nuotrauka? Iš anksto ačiū už atsakymus butinai reikia isnaikinti
sveikos merginos
cia as naujoke, taciau jau prisijungiu prie sios temeles. su vyru bandom jau 3 metai ir nieko bet ko nepadarysi del to maziuko QUOTE(mazytex @ 2010 10 27, 10:04) sveikos merginos cia as naujoke, taciau jau prisijungiu prie sios temeles. su vyru bandom jau 3 metai ir nieko bet ko nepadarysi del to maziuko tikrai nebijok
Sveikos visos busimos ir esamos
Ir as cia naujoke. Jau 1.5 m. bandom su vyru
tikrai nepergyvenk, nieko baisaus. po - visai neskauda. skauda kai siuleidzia kontrasta, tai skausmas kaip mer mm, pakvepuoji, pakvepuoji, kentet galima (manau saremiai skausmingesni
tik iklotu isidek, nes tepa po. sekmes
Pasidariau ir aš spalio mėnesį GN. Na gerai, kad viskas truko greitai ir, kad rezultatai geri, o šiaip pakartoti nenorėčiau. Kai užspazmavo, taip išsigandau to skausmo, kad atrodė akys ant kaktos iššoks, pakvėpavau giliau, biški pašūkavau, bet kažkaip viskas greitai baigėsi. Po to neskaudėjo. Apie pietus visai atsigavau ir prasitrankiau mieste po parduotuves. Po to kokias 5 dienas jautru ten kažkur gilai buvo, paskui šlapimo pūslė jautri pasidarė. Šį mėnesį jau nebepataikėm ant vaisingų dienų, tikiuosi kitą mėnesį atsigriebt.
Sveikos merginos, pagaliau ir as susiruosiau GN pasidaryti, aisku labai bijau, bet kito kelio nera, tik tiksliai nezinau kokius tyrimus reikia psidaryti pries tai, ta prasme kokiu zarazu ieskoti?
QUOTE(Asmin @ 2010 11 04, 17:14) Sveikos merginos, pagaliau ir as susiruosiau GN pasidaryti, aisku labai bijau, bet kito kelio nera, tik tiksliai nezinau kokius tyrimus reikia psidaryti pries tai, ta prasme kokiu zarazu ieskoti? Chlamidiju, ueraplazmu, mikroplazmu, bakteriologinis ir tepinelis, jei kazko nemaisau
Dekui
|