Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Gimdos nuotrauka
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Nesulaukiančioms gandro > Archyvas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
riešutėlis
sveikutės 4u.gif perskaičiau temą ir man iškilo klausimų , nes jei mmm pareis tai jau darysiuosi GN ax.gif
1.kokius čia tepinėlius reikia pasidaryti prieš GN g.gif ir prieš kiek laiko (man ginė nieko nesakė)
2.o tą kontrastą pačioms reikia nusipirkti ax.gif
3.ir kiek supratau po GN patartina turėti hig.paketą nes kraujuoja, ir manau vistiek tas kontrastas tai turi išbėgti
4. pvz. man ginė sakė taip - jei pareis mmm vėl gerti clost. ir tuoj po mmm darytis GN, bet kai kažkuri rašėte kad vistik tai rentgenas ir reikėtų pasisaugoti, tai man gaunasi kaip ir be reikalo aš tą clost. gersiu doh.gif ar verta
iš anksto dėkui už atsakymus 4u.gif

Anyte_uogyte
QUOTE(riešutėlis @ 2009 07 15, 14:33)
sveikutės  4u.gif  perskaičiau temą ir man iškilo klausimų , nes jei mmm pareis tai jau darysiuosi GN ax.gif 
1.kokius čia tepinėlius reikia pasidaryti prieš GN  g.gif  ir prieš kiek laiko (man ginė nieko nesakė)
2.o tą kontrastą pačioms reikia nusipirkti  ax.gif
3.ir kiek supratau po GN patartina turėti hig.paketą nes kraujuoja, ir manau vistiek tas kontrastas tai turi išbėgti
4. pvz. man ginė sakė taip - jei pareis mmm vėl gerti clost. ir tuoj po mmm darytis GN, bet kai kažkuri rašėte kad vistik tai rentgenas ir reikėtų pasisaugoti, tai man gaunasi kaip ir be reikalo aš tą clost. gersiu doh.gif ar verta
*

Labutis,tepineli daro gine ar nera kokios infekcijos,kad neinestu i gimda.Jei nesenai darytas,tai tinka.Ziurint kur darysi .Vk per 15 min jau turi atsakyma,gali tuo paciu pasidaryti.Nors as kai nuejau pirma karta man padare,o pries GN nekartojo.
O del kontrasto irgi priklauso kur darai.VK tik pinigelius sumoki ir viskas.Jei eini i valdiska istaiga reikia nusipirkti,bet manau tau vietoj ji parduos,jokioj viastinej jo taip negausi.Tiesiog susimokesi ir viskas.
Po proceduros as dejausi hig.paketa,nes man pakraujavo,O kur tas kontrastas isbega ir nezinau.Jei kiausintakiai praeinami,jis juk subega i pilvo ertme g.gif Nes man niekas neisbego
O del paskutinio tai yra ivairiu nuomoniu.As po proceduros net nenorejau apie ND galvoti.Man maude,skaudeno tai ir naturali apsauga gavosi,kitom kaip tik po proceduros,atseit jei buvo kokios nezymios saaugos ,jos suplyso ir didesne tikimybe pastoti,atseit pravalo kazkiek kiausintakius ir buna kurios pastoja.Cia viskas priklauso nuo to kuria ciklo diena darysi. GN reikia daryti 2 svaria diena po mmm ir iki 11 ciklo dienos.As nuejau pas gydytoja 8 ciko diena( tai buvo pirmas mano apsilankymas del nepastojimo),tai neziurejau kada einu.Kai pasake kada daroma GN tai kad nelaukti dar vieno ciko susitariau po keliu dienu pasidayri GN .Man gavosi 10 CD.Paskui kokias 4-5 apie ND net minties nebuvo,o jau kai viskas praejo ir buvo nebevaisingos dienos.Man mmm baigiasi po 3 dienu tai jau eiciau 5 CD ir bandyciau laime.Nes ,kai daro rentgena folikulas juk dar mazytis buna,jam nieko neatsitiks.O nescioms rentgeno negalima,nes lastes dalinasi ir gali sutrukdyt ju dalijimasi.O folikule niekas nesidalina,jis tik auga:)
Mano manymu apsauga-prezervatyvas reikalingas daugiau tam,kad neinesti infekcijos,nes po proceduros lieka kazkiek praviras gimdos kaklelis.O ir mikro zaizdeliu gali buti.Jei jus su vyru sveiki ir gerai jausies ir bandyk laime.Bet gal tau to ir neprireiks,ziurek si menesi ir jau nestuke.gif
Na ir issipleciau.
riešutėlis
dėkui Anyte uogyte
kinrozyte
QUOTE(riešutėlis @ 2009 07 15, 15:33)

*

ogogo kaip cia idomiai g.gif
Dronge
QUOTE(riešutėlis @ 2009 07 15, 14:33)
sveikutės  4u.gif  perskaičiau temą ir man iškilo klausimų , nes jei mmm pareis tai jau darysiuosi GN ax.gif 
1.kokius čia tepinėlius reikia pasidaryti prieš GN  g.gif  ir prieš kiek laiko (man ginė nieko nesakė)
2.o tą kontrastą pačioms reikia nusipirkti  ax.gif
*

Sveikute mergyt.
Pries GN ne tik tepineli, bet ir del ureaplazmos,mikoplazmos,grybeliu liepe pasitikrint,tada tik leido daryt. O su ND po GN patare 5 dienas luktelt,kad sugytu viskas. Man tai truputuka tepliojo po proceduros ir jauciausi puikiai.
Del tos stimuliacijos tame paciame cikle,kai daryta GN,as abejoju,nes vis rentgenas. GN dariau menesi pries stimuliacija,taip daktarelis patare,vis gi spinduliu gavau. Nors buna po GN tame paciame cikle merginos sekmingai pastoja,bet as taip nerizikavau.
riešutėlis
QUOTE(Dronge @ 2009 07 15, 23:34)
Sveikute mergyt.
Pries GN ne tik tepineli, bet ir del ureaplazmos,mikoplazmos,grybeliu liepe pasitikrint,tada tik leido daryt. O su ND po GN patare 5 dienas luktelt,kad sugytu viskas. Man tai truputuka tepliojo po proceduros ir jauciausi puikiai.
Del tos stimuliacijos tame paciame cikle,kai daryta GN,as abejoju,nes vis rentgenas. GN dariau menesi pries stimuliacija,taip daktarelis patare,vis gi spinduliu gavau. Nors buna po GN tame paciame cikle merginos sekmingai pastoja,bet as taip nerizikavau.
*

aciuks.gif tai va kažkaip ramiai ir blaiviai pagalvojau ar verta stimuliuotis, jei vistiek kažin ar ND galėsim atlikinėti ax.gif
man ginė nieko neminėjo apie jokius tepinėlius prieš GN, kaip čia taip garžiai išsiprašyti ax.gif kad nesupykdinti ginės, paskui sakys kad nurodinėju kaip mane čia gydyti doh.gif juk nesakysiu nuėjusi kad va sm skaičiau ... tai prašau padaryti ax.gif (kartais jie tokius dalykus priima kaip kritiką)
akilezna
na man paeme ne tepineli, o dare paseli ir rado bakterija, tai reiekjo siek tiek atideti GN, kai issigydziau tada tik paskyre, del tu uroplazmu ir viso kito man dare pries tai, tai nereikejo kartot. Del kraujavimo tai nezinau, man tik tokie negrazumai iseidavo, tai buvo perspeje, kad tai normalu, tai jo geriausia kazkoki pakateli turet.
o visa kita Anyte_uogyte parase.
Aj ir butinai paprasyk, o jeigu neduos tai pries tai isgerk kokiu nuskausminamu, paciai ramiau bus, nes kartais nuo skausmo buna suspazmuoja ir iskreipo visa atsakyma, pazistamai dave i uzpakaliuka klizmute jinai nuskausmina tai sake beveik nieko nejaute, pavadinimas diclofenac-ratiopharm 100.
riešutėlis
na aš chlamidijų ir uroplastų tyrimą dariausi gal prieš kokius 4,5 mėn. buvo neigiami. Gyvenu ir miegu su tuo pačiu, taigi pasigauti tikybių nėra. Bet koks grybas tai gali būti, nes dabar kaip tik pūslės uždegimu sergu tai ir ... kažkokie nemalonūs pojūčiai doh.gif (ech, ne veltui sakoma bėda viena nevaikšto) doh.gif
riešutėlis
rytoj eisiu pas ginę, užsisregistravau, paprašysiu kad tepinėlį padarytų nes dėl tos pūslės vargstu doh.gif ir dėl GN pasiklausiu ir dėl stimuliacijos ax.gif
Dronge
QUOTE(riešutėlis @ 2009 07 16, 14:43)
rytoj eisiu pas ginę, užsisregistravau, paprašysiu kad tepinėlį padarytų nes dėl tos pūslės vargstu  doh.gif  ir dėl GN  pasiklausiu ir dėl stimuliacijos  ax.gif
*

O tu ginei pasakyk,kad tau liepe atlikt tepinelio ir kitu bacilu,nes kitaip nedarys GN ir viskas. Gal ji pamirso tau pasakyt,zinai kaip buna,tuo labiau pati jos nedaro. o tai juk tavo sveikatos labui, kad jokia bacila i vidu nepatektu. Man gine,kuri GN dare, irgi sake,kad ji reikalauja dar gimdos kaklelio paselio kazkokio tyrimo,bet leido ir be jo daryt.
riešutėlis
QUOTE(Dronge @ 2009 07 16, 15:08)
O tu ginei pasakyk,kad tau liepe atlikt tepinelio ir kitu bacilu,nes kitaip nedarys GN ir viskas. Gal ji pamirso tau pasakyt,zinai kaip buna,tuo labiau pati jos nedaro. o tai juk tavo sveikatos labui, kad jokia bacila i vidu nepatektu. Man gine,kuri GN dare, irgi sake,kad ji reikalauja dar gimdos kaklelio  paselio kazkokio tyrimo,bet leido ir be jo daryt.
*

esmė tame kad ji pati GN darys, taigi apgauti neišeis ax.gif aš bėdą mesiu ant to nelemto pūslės uždegimo, sakysiu gal koks brudas ir čia pateko (be to man niežulys nuo to uždagimo atsirado) doh.gif
Dronge
QUOTE(riešutėlis @ 2009 07 16, 15:26)
esmė tame kad ji pati GN darys, taigi apgauti neišeis  ax.gif  aš bėdą mesiu ant to nelemto pūslės uždegimo, sakysiu gal koks brudas ir čia pateko (be to man niežulys nuo to uždagimo atsirado) doh.gif
*

Tai tada butinai reikia tepineli pakartot. O ure gali siaip nerast,nors ji yra,o vat susilpnejus imunitetui pradet daugintis ir tik tada randa.
Anyte_uogyte
QUOTE(riešutėlis @ 2009 07 16, 15:26)
esmė tame kad ji pati GN darys, taigi apgauti neišeis  ax.gif  aš bėdą mesiu ant to nelemto pūslės uždegimo, sakysiu gal koks brudas ir čia pateko (be to man niežulys nuo to uždagimo atsirado) doh.gif
*

Sveika,niezulys ne nuo pusles uztegimo,,o greiciausia grybelis.Nuo vaistu,ar imunitetas pasilpo.Taip,kad pasakyk,kad persti ir kazka kitaip nei visada jauti pati gydytoja pasiulys padaryti tepineli.
riešutėlis
QUOTE(Anyte_uogyte @ 2009 07 16, 19:18)
Sveika,niezulys ne nuo pusles uztegimo,,o greiciausia grybelis.Nuo vaistu,ar imunitetas pasilpo.Taip,kad pasakyk,kad persti ir kazka kitaip nei visada  jauti pati gydytoja pasiulys padaryti tepineli.
*

tai aš jai jau sakiau kad peršti, išrašė tepalą kažkokį, bet nepadeda (na vistiek jaučiasi) doh.gif
jei priims eisiu šiandien pas ginę ir prašysiu pakartoti tyrimus (ir vėl kentės piniginė nes visi tyrimai mokami)
Akutee
idomu, pas mane abi puses uzspazmave buvo...tikrai reikejo nuskausminamu isgert... o as cia motina terese, atlaikysiu... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif tik va kaip minejo po tu spazmu iskreipia nuotrauka sako, gal ir man bloga gavos...
katiniene-gerai
QUOTE(Akutee @ 2009 07 20, 14:21)
idomu, pas mane abi puses uzspazmave buvo...tikrai reikejo nuskausminamu isgert... o as cia motina terese, atlaikysiu... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif tik va kaip minejo po tu spazmu iskreipia nuotrauka sako, gal ir man bloga gavos...
*

Akutee, taigi sakei, kad abu pratekami pas tave smile.gif cia ir svarbiausia 4u.gif
o nuskausminamieji man nepadejo wink.gif taip, kad nelabai ka praradai neisgerus biggrin.gif
Urtytė_mergytė
Sveikutės 4u.gif
Ir aš jau pajutau tą procedūrą-gimdos nuotrauką, tai galiu pasipasakoti smile.gif
Aišku, čia pasiskaičius, labai bijojau, bet pasikonsultavau su gydytoja dėl narkozės ir t.t., tai ji viską labai suprantamai išaiškino, o aš bandžiau patikėti jos žodžiais, kad narkozės tikrai neverta darytis. Nuskausminamųjų ji irgi nesakė išgerti, pasakė, kad suleis į kaklelį, tai aš ir negėriau nieko.
Tiesa, tepinėlis turi būti ne senesnis nei 2 savaitės, aišku, kelios dienos +/- nelabai ką lemia. Bent jau mano gydytoja-Mėžinienė-to reikalavo.
Tai va, apie procedūrą. Tikrai nebuvo taip baisu ir skauda, kaip galvojau. Gydytoja labai maloni, išaiškino viską, ką darys. Man skaudėjo tik iš pradžių, kol sukišo "instrumentus". Galbūt skaudėjo dėl to, kad gydytoja sakė, jog nedėkingas mano kaklelis. Kai leido kontrastą, tik maudeno. Gydytoja vis klausė, kaip jaučiuosi, ar neskauda, ar gali tęsti procedūrą. Sakė, kad spazmuoja gimda, dėl to kontrastas teka atgal, bet galutiniam rezultate viskas buvo gerai thumbup.gif Beje, kontrastui ji man išrašė receptą, bet jo ne kiekvienoje vaistinėje yra, todėl pasakė, kad jei nerasčiau, ji turi rezerve. Ai, sakė, kad labai kraujuoja, kad po manim klanas kraujo, bet aš stengiausi ten nežiūrėti, kad nesigąsdinčiau blush2.gif Po procedūros jaučiausi gerai, iškart galėjau eiti į darbą. Tą dieną kraujavo visiškai nedaug, bet įkloto reikėjo. Kitą dieną tik truputuką patepliojo, tuo ir baigėsi thumbup.gif Gydytoja, kuri siuntė mane šiai procedūrai, liepė po jos padaryti būtinai ND, o va ta gydytoja, kuri darė nuotrauką, liepė saugotis, kad neužneštume kokios infekcijos doh.gif
Išsiplėčiau, bet gal kam bus naudinga blush2.gif Ačiū toms, kurios mane drąsino, ir sėkmės toms, kurių ši procedūra dar laukia. Kad rezultatai būtų tik geri 4u.gif
blondinas Nr.173
kiek laiko jus praleidziat prie veidrodzio...pries gimdos fotografavima?
Akutee
QUOTE(katiniene-gerai @ 2009 07 20, 19:41)
Akutee, taigi sakei, kad abu pratekami pas tave smile.gif cia ir svarbiausia  4u.gif
o nuskausminamieji man nepadejo wink.gif  taip, kad nelabai ka praradai neisgerus biggrin.gif
*

na jo svarbaiusia tai baigesi doh.gif 4u.gif kaip tavo reikaliukai?
Papildyta:
QUOTE(Urtytė_mergytė @ 2009 07 22, 21:39)
Sveikutės  4u.gif
Ir aš jau pajutau tą procedūrą-gimdos nuotrauką, tai galiu pasipasakoti  smile.gif
Aišku, čia pasiskaičius, labai bijojau, bet pasikonsultavau su gydytoja dėl narkozės ir t.t., tai ji viską labai suprantamai išaiškino, o aš bandžiau patikėti jos žodžiais, kad narkozės tikrai neverta darytis. Nuskausminamųjų ji irgi nesakė išgerti, pasakė, kad suleis į kaklelį, tai aš ir negėriau nieko.
Tiesa, tepinėlis turi būti ne senesnis nei 2 savaitės, aišku, kelios dienos +/- nelabai ką lemia. Bent jau mano gydytoja-Mėžinienė-to reikalavo.
Tai va, apie procedūrą. Tikrai nebuvo taip baisu ir skauda, kaip galvojau. Gydytoja labai maloni, išaiškino viską, ką darys. Man skaudėjo tik iš pradžių, kol sukišo "instrumentus". Galbūt skaudėjo dėl to, kad gydytoja sakė, jog nedėkingas mano kaklelis. Kai leido kontrastą, tik maudeno. Gydytoja vis klausė, kaip jaučiuosi, ar neskauda, ar gali tęsti procedūrą. Sakė, kad spazmuoja gimda, dėl to kontrastas teka atgal, bet galutiniam rezultate viskas buvo gerai  thumbup.gif  Beje, kontrastui ji man išrašė receptą, bet jo ne kiekvienoje vaistinėje yra, todėl pasakė, kad jei nerasčiau, ji turi rezerve. Ai, sakė, kad labai kraujuoja, kad po manim klanas kraujo, bet aš stengiausi ten nežiūrėti, kad nesigąsdinčiau  blush2.gif  Po procedūros jaučiausi gerai, iškart galėjau eiti į darbą. Tą dieną kraujavo visiškai nedaug, bet įkloto reikėjo. Kitą dieną tik truputuką patepliojo, tuo ir baigėsi  thumbup.gif  Gydytoja, kuri siuntė mane šiai procedūrai, liepė po jos padaryti būtinai ND, o va ta gydytoja, kuri darė nuotrauką, liepė saugotis, kad neužneštume kokios infekcijos  doh.gif
Išsiplėčiau, bet gal kam bus naudinga  blush2.gif  Ačiū toms, kurios mane drąsino, ir sėkmės toms, kurių ši procedūra dar laukia. Kad rezultatai būtų tik geri  4u.gif
*

nu saunuole, 4u.gif gerai kad viskas jau praejo, ale kokie tavo rezultatai ka sake? nepasipasakojai ax.gif drinks_cheers.gif
Urtytė_mergytė
QUOTE(Akutee @ 2009 07 23, 10:50)

nu saunuole,  4u.gif  gerai kad viskas jau praejo, ale kokie tavo rezultatai ka sake? nepasipasakojai  ax.gif  drinks_cheers.gif
*

Mano rezultatai geri, pastojimui kliūčių nėra, abu kiaušintakiai pratekami, sakė, kad gimda trikampės formos, taigi išnešioti lelių tikrai galėsiu thumbup.gif Dabar mano gydytoja atostogauja, o kai grįš, pradėsim stimuliacijas.

Beje, pamiršau parašyti, kad nuotrauką man darė 17 ciklo dieną (mano ciklas 28-30 dienų trukmės būna). Tiesa, prieš tai liepė neatlikinėti ND, kad tikrai nebūčiau nestuke.gif
Akutee
QUOTE(Urtytė_mergytė @ 2009 07 23, 10:55)
Mano rezultatai geri, pastojimui kliūčių nėra, abu kiaušintakiai pratekami, sakė, kad gimda trikampės formos, taigi išnešioti lelių tikrai galėsiu  thumbup.gif Dabar mano gydytoja atostogauja, o kai grįš, pradėsim stimuliacijas.

Beje, pamiršau parašyti, kad nuotrauką man darė 17 ciklo dieną (mano ciklas 28-30 dienų trukmės būna). Tiesa, prieš tai liepė neatlikinėti ND, kad tikrai nebūčiau  nestuke.gif
*

kaip šaunuuu thumbup.gif kad pratekami. pas amne ta pati situacija, reikes stimuliuotis doh.gif o kur lankais pas kokia gydytoja?
riešutėlis
QUOTE(Urtytė_mergytė @ 2009 07 23, 10:55)
Mano rezultatai geri, pastojimui kliūčių nėra, abu kiaušintakiai pratekami, sakė, kad gimda trikampės formos, taigi išnešioti lelių tikrai galėsiu  thumbup.gif Dabar mano gydytoja atostogauja, o kai grįš, pradėsim stimuliacijas.

Beje, pamiršau parašyti, kad nuotrauką man darė 17 ciklo dieną (mano ciklas 28-30 dienų trukmės būna). Tiesa, prieš tai liepė neatlikinėti ND, kad tikrai nebūčiau  nestuke.gif
*

na tai smagu kad geros naujienos 4u.gif , tik sakyčiau vėlokai padaryta gn ax.gif man ginė liepė pasidaryti lygtais max iki 14 c.d.
akilezna
QUOTE(riešutėlis @ 2009 07 23, 12:33)
na tai smagu kad geros naujienos 4u.gif , tik sakyčiau vėlokai padaryta gn  ax.gif man ginė liepė pasidaryti lygtais max iki 14 c.d.
*

na jo dazniausiai tokiu laiku ir daro, o ne veliau, kad jeigu viskas gerai galima butu bandyt nestuke.gif bet kartais kitaip ir neiseina.
Anyte_uogyte
QUOTE(Urtytė_mergytė @ 2009 07 22, 21:39)
Sveikutės  4u.gif
Ir aš jau pajutau tą procedūrą-gimdos nuotrauką, tai galiu pasipasakoti  smile.gif
Tai va, apie procedūrą. Tikrai nebuvo taip baisu ir skauda, kaip galvojau. Gydytoja labai maloni, išaiškino viską, ką darys. Man skaudėjo tik iš pradžių, kol sukišo "instrumentus". Galbūt skaudėjo dėl to, kad gydytoja sakė, jog nedėkingas mano kaklelis. Kai leido kontrastą, tik maudeno. Gydytoja vis klausė, kaip jaučiuosi, ar neskauda, ar gali tęsti procedūrą. Sakė, kad spazmuoja gimda, dėl to kontrastas teka atgal, bet galutiniam rezultate viskas buvo gerai  thumbup.gif  Beje, kontrastui ji man išrašė receptą, bet jo ne kiekvienoje vaistinėje yra, todėl pasakė, kad jei nerasčiau, ji turi rezerve. Ai, sakė, kad labai kraujuoja, kad po manim klanas kraujo, bet aš stengiausi ten nežiūrėti, kad nesigąsdinčiau  blush2.gif  Po procedūros jaučiausi gerai, iškart galėjau eiti į darbą. Tą dieną kraujavo visiškai nedaug, bet įkloto reikėjo. Kitą dieną tik truputuką patepliojo, tuo ir baigėsi  thumbup.gif  Gydytoja, kuri siuntė mane šiai procedūrai, liepė po jos padaryti būtinai ND, o va ta gydytoja, kuri darė nuotrauką, liepė saugotis, kad neužneštume kokios infekcijos  doh.gif
Išsiplėčiau, bet gal kam bus naudinga  blush2.gif  Ačiū toms, kurios mane drąsino, ir sėkmės toms, kurių ši procedūra dar laukia. Kad rezultatai būtų tik geri  4u.gif
*

Sveika,kaip matau turi suneli,tai jei esi gimdziusi -buna lengviau.Bet man gydytoja sake,kad negimdziusiom kiek skausmingiau,o gal mes tiesiog dar netokios kantrios. doh.gif
Urtytė_mergytė
QUOTE(Akutee @ 2009 07 23, 12:00)
kaip šaunuuu  thumbup.gif  kad pratekami. pas amne ta pati situacija, reikes stimuliuotis  doh.gif  o kur lankais pas kokia gydytoja?
*

Aš lankiausi pas Abraitienę, bet dabar nusprendžiau eiti pas tą, kur darė nuotrauką-Miežėnienę. Kažkaip labiau man ji patiko ir suprantamiau viską išaiškino blush2.gif

QUOTE(akilezna @ 2009 07 23, 12:39)
na jo dazniausiai tokiu laiku ir daro, o ne veliau, kad jeigu viskas gerai galima butu bandyt  nestuke.gif bet kartais kitaip ir neiseina.
*

Kaip jau rašiau, man gydytoja kaip tik liepė saugotis ir jokiu būdu nedaryti ND, taigi ciklo diena nebuvo tokia svarbi, svarbu, pirmoje ciklo pusėje.

QUOTE(Anyte_uogyte @ 2009 07 23, 12:41)
Sveika,kaip matau turi suneli,tai jei esi gimdziusi -buna lengviau.Bet man gydytoja sake,kad negimdziusiom kiek skausmingiau,o gal mes tiesiog dar netokios kantrios. doh.gif
*

Gali būti, kad gimdžiusioms lengviau. Aš tik tuo save ir raminau-kad jei jau iškenčiau iiiilgą gimdymą, tai nuotrauką tikrai iškęsiu smile.gif
O šiaip, manau, kad čia ir nuo kiekvieno žmogaus kantrumo šiek tiek priklauso. Gydytoja sakė, kad skaudės kaip per skausmingas mm. Tai man per mm skaudėdavo žymiai labiau doh.gif
amukas
Sveikutes, skaitineju jusu pasisakymus ir vistiek labai bijau. Pastoti negalim jau penki metai, dabar hormoninius tyrimus daro, bet sake, kad ir sita procedura darysim...brrrr
pas mane tik vienas kiausintakis ir tas su saaugomis, nes buvo negimdyminis. verysad.gif Gal dar kam taip buvo? O cia tik paziuri ar praeinami ar iskart ir prapucia?
Lankausi pas Nenorokova Savanoriu pr. privaciam kabinete kaip supratau jie patys sia procedura ir atlieka, gal kas ten daretes? Papasakokyt.. 4u.gif
Urtytė_mergytė
QUOTE(amukas @ 2009 07 23, 13:04)
Sveikutes, skaitineju jusu pasisakymus ir vistiek labai bijau. Pastoti negalim jau penki metai, dabar hormoninius tyrimus daro, bet sake, kad ir sita procedura darysim...brrrr
pas mane tik vienas kiausintakis ir tas su saaugomis, nes buvo negimdyminis.  verysad.gif  Gal dar kam taip buvo? O cia tik paziuri ar praeinami ar iskart ir prapucia?
Lankausi pas Nenorokova Savanoriu pr. privaciam kabinete kaip supratau jie patys sia procedura ir atlieka, gal kas ten daretes? Papasakokyt.. 4u.gif
*

Jai kiaušintakis su sąaugomis, tai gal iškart laporoskopiją turėtų daryti g.gif Nes tik jos metu gali pašalinti negerumus. Nuotraukos metu nieko nedaro, tik taip sakoma, kad gal pravalo kiaušintakius, kai leidžia tą kontrasatą g.gif Bet jei yra sąaugos ir tai žinoma, tai kam dar nuotrauka reikalinga g.gif
Aš manau, kad toj klinikoj, kur tu lankaisi (nes aš irgi ten lankiausi, tik pas kitą gyd) nedaro gimdos nuotraukos. Man gyd tik davė siuntimą, o darė prie Raudonojo Kryžiaus ligoninės esančiame Šeimos planavimo centre.
Tik pasistenk nebijoti, nes baimė ir susikaustymas duoda savo pasekmių. Aišku, lengva man dabar kalbėti, kai aš jau po visko blush2.gif
Dronge
QUOTE(Urtytė_mergytė @ 2009 07 23, 12:01)
Aš lankiausi pas Abraitienę, bet dabar nusprendžiau eiti pas tą, kur darė nuotrauką-Miežėnienę. Kažkaip labiau man ji patiko ir suprantamiau viską išaiškino  blush2.gif
*

Tai jau geriau eitum pas Klima, jei jau Abraitiene netinka, nes Miežėnienė juk dėl visko konsultojasi su Klimu, nesakyčiau, jog ji yra vaisingumo spece, paparasta ginė ir tiek
amukas
QUOTE(Urtytė_mergytė @ 2009 07 23, 12:12)
Jai kiaušintakis su sąaugomis, tai gal iškart laporoskopiją turėtų daryti  g.gif  Nes tik jos metu gali pašalinti negerumus. Nuotraukos metu nieko nedaro, tik taip sakoma, kad gal pravalo kiaušintakius, kai leidžia tą kontrasatą  g.gif Bet jei yra sąaugos ir tai žinoma, tai kam dar nuotrauka reikalinga  g.gif
Aš manau, kad toj klinikoj, kur tu lankaisi (nes aš irgi ten lankiausi, tik pas kitą gyd) nedaro gimdos nuotraukos. Man gyd tik davė siuntimą, o darė prie Raudonojo Kryžiaus ligoninės esančiame Šeimos planavimo centre.
Tik pasistenk nebijoti, nes baimė ir susikaustymas duoda savo pasekmių. Aišku, lengva man dabar kalbėti, kai aš jau po visko blush2.gif
*

Siaubas nebenoriu daugiau labaraskopiju schmoll.gif doh.gif du kartus jau dariau doh.gif
Net nezinau apziurejo per televizoriu sake, kad yra saaugu (kaip ten matosi net neisivaizduoju).Nuotrauka sake ateity butinai reikalinga.. verysad.gif O nuotrauka daro pas juos tik be narkozes blush2.gif ir pasiule pries tai hormonu tyrimus pasidaryti, nes nevyksta ovuliacija. O po ju tipo ziures ka toliau daryti... Po operaciju lankiausi poliklinikoj ir visada sakydavo "viskas gerai" gyvenime ten nebeeisiu.. per juos ir vieno kiausintakio netekau.. . Nekenciu gydytojos B. Navickienes
Urtytė_mergytė
QUOTE(Dronge @ 2009 07 23, 13:27)
Tai jau geriau eitum pas Klima, jei jau Abraitiene netinka, nes Miežėnienė juk dėl visko konsultojasi su Klimu, nesakyčiau, jog ji yra vaisingumo spece, paparasta ginė ir tiek
*

Žinok, turiu tokį durną nusistatymą, kad pas vyrą neisiu doh.gif
Matai, kad visi mano hormonų tyrimai geri, pasidarius nuotrauką, kliūčių irgi nematyti, tai nemanau, kad Miežėnienė man negalėtų padėti. Man ji labiau patiko, ir tiek, todėl bandysiu eiti pas ją.
akilezna
QUOTE(Urtytė_mergytė @ 2009 07 23, 13:37)
Žinok, turiu tokį durną nusistatymą, kad pas vyrą neisiu  doh.gif
Matai, kad visi mano hormonų tyrimai geri, pasidarius nuotrauką, kliūčių irgi nematyti, tai nemanau, kad Miežėnienė man negalėtų padėti. Man ji labiau patiko, ir tiek, todėl bandysiu eiti pas ją.
*

Na nepergyvenk man irgi taip buvo, siule pas viena eiti, sakiau jokiu budu, ne tu viena tokius nusisatymus turi, svarbiausia viena karta isdryst nuiet, o paskui jau dzin, as jau pas 5 vyrus gyd buvau, jau dabar irnesakyk.gif pas ka eit.
Akutee
aij ir as bijojau pas vyra eiti ir net labai...bet jis juk geras daktaras... ir prisiziurejes visko ir ne vienu smetus... ir masciau kaip kad man patare cia viena mergaite, kad ne as pirma ir ne pasktutine..ir kodel as jam tureciau labai but idomi biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Dabar jau dzin... tikrai viena karta nueini ir apsiramini smile.gif
riešutėlis
Akutee drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif , nors iš pradžių nejauku, bet jei geras specialistas, tai kartais net švelniau apžiūri nei kita ginekologė moteris ax.gif
katiniene-gerai
as irgi uz ginekologus vyrus smile.gif del nejaukumo, tai man vienodai nemaolu ir pas vyra, ir pas moteri eit doh.gif bet jei vistiek reikia, tai renkuosi kuris specialistas geresnis. tikrai vyrams gydytojams visai neidomu ka pas teve pamato wink.gif
Akutee
QUOTE(riešutėlis @ 2009 07 24, 09:33)
Akutee    drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif , nors iš pradžių nejauku, bet jei geras specialistas, tai kartais net švelniau apžiūri nei kita ginekologė moteris  ax.gif
*

na taip...na svelniau cia nelabai tiktu toks dalykas... lotuliukas.gif juokauju supratau ka nori pasakyti ir sutinku su tavim 4u.gif
Mergyte_82
Riesuteli, ar jau pasidarei GN? smile.gif

As jau moraliskai kaupiuosi smile.gif
linadd
Sveikutes, pries kelias dienas pasidariau GN vaisingumo klinikoje. Procedura dare su nejautra, uztruko tik 30 min. Po proceduros nejutau jokio skausmo, gal kiek patepliojo ir viskas smile.gif Labiausiai pergyvenau del rezultatu ir visa savaite pries procedura bandziau isivaizduoti kaip jausiuosi, jeigu suzinosiu, kad turiu rimtu problemu del kiausintakiu praeinamumo. taciau viskas thumbup.gif
Solopgang
QUOTE(linadd @ 2009 08 20, 09:11)
Sveikutes, pries kelias dienas pasidariau GN vaisingumo klinikoje. Procedura dare su nejautra, uztruko tik 30 min. Po proceduros nejutau jokio skausmo, gal kiek patepliojo ir viskas smile.gif Labiausiai pergyvenau del rezultatu ir visa savaite pries procedura bandziau isivaizduoti kaip jausiuosi, jeigu suzinosiu, kad turiu rimtu problemu del kiausintakiu praeinamumo. taciau viskas  thumbup.gif
*

kiek kainuoja VK su narkoze GN? visai kaina ir pati GN ir nejautra? nes be jos bijau unsure.gif blush2.gif
linadd
VK uz tyrima su narkoze mokejau 630 Lt
Solopgang
QUOTE(linadd @ 2009 08 20, 13:11)
VK uz tyrima su narkoze mokejau 630 Lt
*

daugoka unsure.gif
gal bandyti be jos g.gif
linadd
VK be nejautros 400 Lt; negaliu patarti kaip geriau, nes nuotrauka dariau su nejautra, taciau esu girdejusi, kad tai labai nemalonus ir skausmingas tyrimas
slavlanta
QUOTE(linadd @ 2009 08 20, 20:54)
VK be nejautros 400 Lt; negaliu patarti kaip geriau, nes nuotrauka dariau su nejautra, taciau esu girdejusi, kad tai labai nemalonus ir skausmingas tyrimas
*

As dariausi gimdos nuotrauka Raud.kryziuje pas gyd. Miezieniene.Mokejau apie200lit uz kontrasta. I darba nuvaziavau ta pacia diena. Del skausmo...Pries GN perskaiciau visas zinutes supermamoje, labai bijojau, nes prirase merginos tokiu siaubu... Tikrai nera ko bijoti, ir narkoze geriau atideti kitam reikalui(pvz. laparaskopijai).
Akutee
del narkozes, tai jo geriau jos nereikia... ir negasdinkit cia viena kitos ..as ir bijojau, bet viskas praejo, net be nuskausminamosios tabletes paprasciausios, aisku pamaude, paskaudejo, ir per menesines taip buna... pliu sminus smarkiau. Zodziu nusiteikiau ramiai, ir viskas praejo. .biski trukdziu buvo, bet siaip viskas gerai. Ir tikrai tai nebaisu ir iskenciama wink.gif
slavlanta
QUOTE(Akutee @ 2009 08 24, 14:15)
del narkozes, tai jo geriau jos nereikia... ir negasdinkit cia viena kitos ..as ir bijojau, bet viskas praejo, net be nuskausminamosios tabletes paprasciausios, aisku pamaude, paskaudejo, ir per menesines taip buna... pliu sminus smarkiau. Zodziu nusiteikiau ramiai, ir viskas praejo. .biski trukdziu buvo, bet siaip viskas gerai. Ir tikrai tai nebaisu ir iskenciama wink.gif
*

Tiesa, skausmas trupuciuka buvo, bet praejo. Tik kojos mano labai drebejo...Net paciai juokinga pasidare smile.gif
Akutee
nu ir trunka trumpai ta procedura tad maziau reikia jaudintis ir save gasdinti... smile.gif sekmes visoms ir geru rezultatu po GN wink.gif
Famili
O kur Kaune galima atlikti GN, išskyrus VK?
T.P.Keberiokst
QUOTE(Famili @ 2009 08 24, 14:19)
O kur Kaune galima atlikti GN, išskyrus VK?
*

Kai sau ieskojausi,tai radau tik Motina ir vaikas klinikoje.Is visu esanciu,tik gydytojas Zeba daro.Pasak registratores,kiti ,dirbantys ten,gydytojai gal tik kolegoms i klinikas siuntima duotu.Reiskias ir klinikose galimapasidaryti.
VK Kaune,kiek supratau,nedaro,siuncia i VK Vilniuje.

*Zylute*
Sveikutes.. Ir manes laukia GN nuotrauka. Tai va koki lapeli gavau Vaisingumo klinikoj klaipedoje. "Pirma menesiniu diena paskambinti i Vaisingumo klinika ir uzsiregistruoti gimdos nuotraukai. Paskirta diena atvykti i Jurininku ligonine priemimo skyriu 9 kab. 7:20 nevalgius, negerus. Is vakaro pasidaryti klizmute su "Microlax". Su savimi tureti siuntima, pasa, du iklotus ir 200 lt. Nusipirkti vaistineje Urografino ampule 76%-20 ml. Kaina apie 25lt. Ampule atsinesti paskirta diena i Jurininku ligonine."
slavlanta
QUOTE(*Zylute* @ 2009 08 28, 15:41)
Sveikutes.. Ir manes laukia GN nuotrauka. Tai va koki lapeli gavau Vaisingumo klinikoj klaipedoje. "Pirma menesiniu diena paskambinti i Vaisingumo klinika ir uzsiregistruoti gimdos nuotraukai. Paskirta diena atvykti i Jurininku ligonine priemimo skyriu 9 kab. 7:20 nevalgius, negerus. Is vakaro pasidaryti klizmute su "Microlax". Su savimi tureti siuntima, pasa, du iklotus ir 200 lt. Nusipirkti vaistineje Urografino ampule 76%-20 ml. Kaina apie 25lt. Ampule atsinesti paskirta diena i Jurininku ligonine."
*

ogo. tiek visko daug reikia...O darys su narkoze?
sonkezz
Sveikos,as dariausi Klaipedos Jurininku ligoninej nuotrauka gavau toki pati lapeli kur pries tai rase,jokios narkozes ten nera tik kazkokie vaistai kur atpalaiduoja.Nezinau kaip kitoms,bet skausmo didelio nebuvo,pati skaudziausia kai dezinfekuoja tada degina biski,bet kenteti galima,labai greitai viskas vyksta,aisku nemalonu kai TEN krapsto.Aisku visom skirtingai.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.