foto skolinta, ant lietuviškojo ir užrašai lietuviški.
Kaip manote, ar verta pirkti tokį FP šuniuką (juokas juokais, bet aš jau apie Kalėdų dovanas galvoju...)? Man jis pasirodė įdomus, bet kaip vaikučiams? Aplinkui niekas neturi, nes kaina palyginti nemaža
![]() foto skolinta, ant lietuviškojo ir užrašai lietuviški. QUOTE(muminukas @ 2009 05 21, 10:41) Kaip manote, ar verta pirkti tokį FP šuniuką (juokas juokais, bet aš jau apie Kalėdų dovanas galvoju...)? Man jis pasirodė įdomus, bet kaip vaikučiams? Aplinkui niekas neturi, nes kaina palyginti nemaža foto skolinta, ant lietuviškojo ir užrašai lietuviški. fainutis jis realybeje, tik ziurint kokio amziaus vaikiukui pirkt norit QUOTE(Kriiste @ 2009 05 21, 12:46) fainutis jis realybeje, tik ziurint kokio amziaus vaikiukui pirkt norit mūsų mažulis, per Kalėdas bus 9 mėnesių
Mes irgi tokį turim. Kai per kalėdas gavom dovanų mažiukui buvo 1m. ir 4 mėn. - tai nelabai jam patiko
Labai mylimas žaislas, dainuoja ir džiugina mažylius kasdien
o aš kai pirkau,tai mažyliui jis buvo neįdomus,gal todėl kad buvo didesnis
Mano dukryte gavo 1-ojo gimtadienio proga. Tai kokius 2 menesius nepaleido is ranku. O dabar jau atsibodo...
Man atrodo, kad 9 men amziaus vaikui-tai nuostabus dalykelis, pats tas amzius, kada visas snekejimas dar pries akis, turetu sukelti labai daug linksmu emociju
mes irgi dovanojom savo špokui per Kalėdas (pirkom sulaukę akcijos Maximoj), tai tikrai labai patiko, vis sapudė ir spaudė
po kurio laiko jau buvo pabodęs, bet dabar vėl nešiojasi, spaudinėja ir šoka, kai šuniukas uždainuoja kas man patinka, kad šuniuko balsas toks natūralus, o ne robotinis
Kai tik gavom dovanų, nelabai patiko, gal per mažas buvo, net nežinau. Dabar tai visai smagu jam, nes kartu su šuniuku dainuoju jam daineles, patinka mano vaikui
Pirmiausia turejom angliskai kalbanti suniuka.....vaikui buvo pirmas zaislas, atsirado LT, nupirkom ir ji....pats paciausias
Mums Senelis Saltis per Kaledas irgi atnese toki suniuka (beje pirko Maximoje - 40% nuolaida, gavosi 77 lt
Savaitgali nusipirkom ir mes si suniuka
tik va niekaip negaliu suprasti, ar taip turi buti, kad ta kojyte, kur ABC, Muzikele ir Isjungti, ji labai jautri. Vos prisiliecia ir sako ATE ATE.... Tik klausosi kokios muzikeles ir vis isijungia tas ATE ATE arba PADAINUOKIM.... Ar taip turi buti???
mums kaledu senelis atnese si suniuka kai mums buvo 8 menesiai.tai iki siol labai labai zaidzia.vertas demesio daiktas.o del jautrumo,tai pas mus to nera,neisijungia savaime zodziai.gal pabandykit pakeisti,bus ramiau.
Mes irgi turim pazaidzia pasideda keliom dienom ir vel zaidzia . soka kartu labai mielas zasliukas
Turim
Mes irgi Kaledoms dovanu gavom. Is pradziu dukrytei nelabai jis patiko (buvo metu ir 2 menesiu), bet po poros menesiu susidomejo, labai eme spaudyt ir sokt pagal muzikeles
Beje, labai padeda mum, kai pargriuva dukryte. Tik jau matau, kad verks - iskart imu dainuot ta suniuko dainele - "kilst kojas kilst rankas, bumt zemen - na ir kas, na ir kas"... Dazniausiai suveikia, ima linguotis tuoj ir nubega "originala" ijungt O smagiausia buna, kai vaikus sumigdom - vaikstom su MB ant pirstu galu, ka tik nepazadint, ir uzkliuvam netycia ji... QUOTE(Hastalavista @ 2009 05 28, 17:50) O smagiausia buna, kai vaikus sumigdom - vaikstom su MB ant pirstu galu, ka tik nepazadint, ir uzkliuvam netycia ji...
vakar maciau yra ju rimi, kaip tik zaislam dabar 40 procentu nuolaida, tai apsimoka nusipirkt
šiandien dviejose rimi buvau, nė vienoje to šuniuko nebuvo
žaidžia ir labai myli. kartais vietoje muzikinio centro naudoja - įjungia dainelę ir šoka
Mano dukrytei labai patinka, tuoj bus 3 m. jai. O va suneliui 1 metukas tai dar ne taip, dar truputi per mazas manau. nes vaikus butent tas ir pradeda kabinti manau, kad jau supranta ka jis ten sneka ir dainuoja
superinis žaislas
jau yra ir Fisher Price lietuviskas telefonas. Maciau cipoline. O suniukas mums irgi labai patiko, i uzsieni issiuntem pusserei
Mes ir turime toki zaisliuka. Nezinau, gal dukryte per maza, bet jos jis visiskai nedomina
bandysim telefona pirkti, gal sudomins
Pirkau labai abejodama ar žais, bet žaidžia
Noriu ir as dukrytei nupirkti ta suniuka, reikes gal paieskoti, kai bus zaislams nuolaida..Mes turim FP knygute grojancia, tai vienas megstamaisuiu zaislu..isijungia ir soka pagal tas angliskas daineles..labai noriu, kad butu lietuviskos daineles..
Reikes eiti paziureti to telefono..turetu buti irgi geras daiktas
Turim mes abu ir suniuka,ir telefona,suniukas labai patinka,spaudzia pati,soka,o va telefono nerekomenduociau,labai jau jis tyliai groja,tipo del vaiko saugumo,bet butent del to ji juo nesidomi,gal kai bus didesne,nors netikiu,man paciai jis neidomus,juk paspaudus knopke nededi prie ausies,zodziu atkreikpkit i tai demesi,pacioje dezuteje jis veikia daug garsiau,isemus visai tyliai,.
Turim mes suniuka, vienu metu kai buvo ju cia karstine nupirkom savo leliui, tai dar iki siol ji tampo...nu tikrai fantastiska preke vaikuciui
O maniskiui visai nepatiko. visiskai dzin ar ten lietuviskai ar angliskai dainuoja.
mano vaikuciu jau du metukai,nupirkom sita suniuka dovanu gimtadienio proga
QUOTE(gwidita @ 2009 06 25, 22:52) mano vaikuciu jau du metukai,nupirkom sita suniuka dovanu gimtadienio proga neskubekit nurasyti to suniuko. mano berniukui triju metu labai patiko, kai sveciuose pamate. o drauges mergyte 3 metu proga gavo ir negali atsidziaugti.
[quote=ingusetija,2009 06 26, 12:45]
neskubekit nurasyti to suniuko. mano berniukui triju metu labai patiko, kai sveciuose pamate. o drauges mergyte 3 metu proga gavo ir negali atsidziaugti. [/qu noreciau kad pamiltu ta suniuka,nes ilgai dvejojau ar jy pirkt o ir pinigeliai nemazi QUOTE(muminukas @ 2009 05 21, 07:41) Kaip manote, ar verta pirkti tokį FP šuniuką (juokas juokais, bet aš jau apie Kalėdų dovanas galvoju...)? Man jis pasirodė įdomus, bet kaip vaikučiams? Aplinkui niekas neturi, nes kaina palyginti nemaža ![]() foto skolinta, ant lietuviškojo ir užrašai lietuviški. O gal kas pirkot toki fainulka uk?As tai nelabai macius,bet jauciu mano maziai jis patiktu
Mes turim sita suniuka, dainuojanti lietuviskai. Nuostabus zaislas ir tikrai labai mylimas vaiku. Mano maziui pries menesi suejo 4m., bet su siuo zaislu jis zaidzia labai noriai.
superinis suniukas
dabar jau atsirado fp lietuviskas telefonas,irgi jau nusipirkome
vat ir mes turime dilema, 2ojo gimtadienio proga suniuka pirkti ar ne, pinigeliai nemazi, o ar zais ar ne, tai neaisku. kad kampe pamestas stoves tai gaila
QUOTE(volia* @ 2009 07 08, 15:16) vat ir mes turime dilema, 2ojo gimtadienio proga suniuka pirkti ar ne, pinigeliai nemazi, o ar zais ar ne, tai neaisku. kad kampe pamestas stoves tai gaila Mes per Kaledas padovanojom (Kaledu senis atnese Dabar jau zinoma nusibodes.... Tokiam amziui tai pats tas toks zaislas, pirkit drasiai Papildyta: O kas turi ta telefona lietuviskai snekanti? Kaip reikalai su juo, apsimoka pirkti? QUOTE(Izabelee @ 2009 07 08, 15:43) Mes turim si telefona. Sunus ko gero dar per mazas, nes visiskai nezaidzia su juo. Esminis sio telefono trukumas - super tylus garsas, reikia gerai isikilaustyti, kad isgirstum ka moteriske ten sneka. Aprasyme nurodyta, jog telefonas deklamuoja eilerastukus - keturi suauge nesugebejome ju rasti QUOTE(JurgaSim @ 2009 07 08, 16:11) Mes turim si telefona. Sunus ko gero dar per mazas, nes visiskai nezaidzia su juo. Esminis sio telefono trukumas - super tylus garsas, reikia gerai isikilaustyti, kad isgirstum ka moteriske ten sneka. Aprasyme nurodyta, jog telefonas deklamuoja eilerastukus - keturi suauge nesugebejome ju rasti eilėraštukų neradom ir mes. o muzikėlės tai aprašyta, kad tai populiariūs telefono skambučiai. dėl garso, tai kitų žymių firmų telefonai irgi tylūs. visgi skirti žaislai vaikams. bet, maniškis nededa prie ausies, tai įkišau atgal juoselę ir nukirpau. kalba garsiau. mano vaikas juo žaidžia. o šuniuko ausytė nebegroja
Geras daiktas
nerealiai vaikui patiko
o jau kiek daaaaaug laimės, ne tas žodis negaila visiškai tų 139 litukų
pas mus irgi ausyte nereaguoja
O siaip tai visai patinka zaisti su juo maniskei. kartoja viska ka sako suniukas
kazin ar maximoje galima rast ju? db kaip tik zaislam nuolaidos
|