Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: FP lietuviškai kalbantis šuniukas
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Žaislai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
muminukas
Kaip manote, ar verta pirkti tokį FP šuniuką (juokas juokais, bet aš jau apie Kalėdų dovanas galvoju...)? Man jis pasirodė įdomus, bet kaip vaikučiams? Aplinkui niekas neturi, nes kaina palyginti nemaža unsure.gif

user posted image

foto skolinta, ant lietuviškojo ir užrašai lietuviški.
Kriiste
QUOTE(muminukas @ 2009 05 21, 10:41)
Kaip manote, ar verta pirkti tokį FP šuniuką (juokas juokais, bet aš jau apie Kalėdų dovanas galvoju...)?  Man jis pasirodė įdomus, bet kaip vaikučiams? Aplinkui niekas neturi, nes kaina palyginti nemaža  unsure.gif

*

fainutis jis realybeje, tik ziurint kokio amziaus vaikiukui pirkt norit mirksiukas.gif ir nzn kaip ji skalbt g.gif , bet labai jau balselis super ir daineles grazios, o pries kaledas akcija buvo zaislams 40% nuolaida - tai ir kaina nebe tokia zveriska, apie 70 lt isejo berods unsure.gif
muminukas
QUOTE(Kriiste @ 2009 05 21, 12:46)
fainutis jis realybeje, tik ziurint kokio amziaus vaikiukui pirkt norit mirksiukas.gif  ir nzn kaip ji skalbt g.gif , bet labai jau balselis super ir daineles grazios, o pries kaledas akcija buvo zaislams 40% nuolaida - tai ir kaina nebe tokia zveriska, apie 70 lt isejo berods unsure.gif
*

mūsų mažulis, per Kalėdas bus 9 mėnesių smile.gif
laumike1
Mes irgi tokį turim. Kai per kalėdas gavom dovanų mažiukui buvo 1m. ir 4 mėn. - tai nelabai jam patiko g.gif , bet dabar tai ir šoka pagal tas daineles, o ir šiaip labai jau mylį šį žaisliuką smile.gif . Manyčiau; kad tikrai verta pirkt, tik reiktų paderint kai nuolaidos (mes tai pirkom senukuose, kai žaislam buvo 45 proc. nuplaida) 4u.gif
Baukidė
Labai mylimas žaislas, dainuoja ir džiugina mažylius kasdien wub.gif
kiprute
o aš kai pirkau,tai mažyliui jis buvo neįdomus,gal todėl kad buvo didesnis g.gif (apie 2 m.)nors kaimynų mergytė,kuri dar vyresnė susidomėjo juo.Tai gal mergaitem jis mielesnis...
Mamyte1+2
Mano dukryte gavo 1-ojo gimtadienio proga. Tai kokius 2 menesius nepaleido is ranku. O dabar jau atsibodo... g.gif . Siaip suniuka stikrai nerealus thumbup.gif thumbup.gif
ciuke
Man atrodo, kad 9 men amziaus vaikui-tai nuostabus dalykelis, pats tas amzius, kada visas snekejimas dar pries akis, turetu sukelti labai daug linksmu emociju wub.gif .
Fixa
mes irgi dovanojom savo špokui per Kalėdas (pirkom sulaukę akcijos Maximoj), tai tikrai labai patiko, vis sapudė ir spaudė biggrin.gif o ir suaugusiems gerų emocijų sukėlė, kaip mano tėtis sakė, net pasišnekėt galima su juo lotuliukas.gif

po kurio laiko jau buvo pabodęs, bet dabar vėl nešiojasi, spaudinėja ir šoka, kai šuniukas uždainuoja thumbup.gif

kas man patinka, kad šuniuko balsas toks natūralus, o ne robotinis smile.gif
muminukas
aciuks.gif visoms, merginos smile.gif na, reikia revizuoti parduotuves ir laukti akcijos ax.gif maximose ir senukuose aš jo net mačiusi nebuvau, kai neaktualu buvo blush-anim-cl.gif:
Deilina
Kai tik gavom dovanų, nelabai patiko, gal per mažas buvo, net nežinau. Dabar tai visai smagu jam, nes kartu su šuniuku dainuoju jam daineles, patinka mano vaikui mirksiukas.gif
Briliantas
Pirmiausia turejom angliskai kalbanti suniuka.....vaikui buvo pirmas zaislas, atsirado LT, nupirkom ir ji....pats paciausias smile.gif
Beautiful Life
Mums Senelis Saltis per Kaledas irgi atnese toki suniuka (beje pirko Maximoje - 40% nuolaida, gavosi 77 lt biggrin.gif ) , kazkur apie 2 men. mazoji labai su juo zaide. Dabar matyt atsibodo, tai as paslepiau, po kokio pusmecio istrauksiu, manau vel susidomes smile.gif
varniukas
Savaitgali nusipirkom ir mes si suniuka thumbup.gif Labai smagutis wub.gif

tik va niekaip negaliu suprasti, ar taip turi buti, kad ta kojyte, kur ABC, Muzikele ir Isjungti, ji labai jautri. Vos prisiliecia ir sako ATE ATE....
Tik klausosi kokios muzikeles ir vis isijungia tas ATE ATE arba PADAINUOKIM....

Ar taip turi buti??? g.gif Ar pabandyti man ji pakeisti, kol nepraejo 2 savaites? g.gif
*Perla*
mums kaledu senelis atnese si suniuka kai mums buvo 8 menesiai.tai iki siol labai labai zaidzia.vertas demesio daiktas.o del jautrumo,tai pas mus to nera,neisijungia savaime zodziai.gal pabandykit pakeisti,bus ramiau.
pukuotukas
Mes irgi turim pazaidzia pasideda keliom dienom ir vel zaidzia . soka kartu labai mielas zasliukas wub.gif o jei jau labai jautrus tikrai reiketu keisti , neturi toks but, as savajai pirkau ir dovanu esam ne viena pirke tai nera toks jautrus, 4u.gif
lili*
Turim thumbup.gif labai mielas žaisliukas wub.gif , šoka mažoji ja dainuojant bigsmile.gif pati spaudo arb aliepia mumspaspaudinėt, o ji šoka rolleyes.gif
Hastalavista
Mes irgi Kaledoms dovanu gavom. Is pradziu dukrytei nelabai jis patiko (buvo metu ir 2 menesiu), bet po poros menesiu susidomejo, labai eme spaudyt ir sokt pagal muzikeles thumbup.gif Bet myluot nemyluodavo, kaip kad kitus minstus zaislus - padetas jis pas mus ant tokios spintutes, tai ji pribega, paspaudzia rankyte ir nubega sokt, kai dainele baigias - vel pribega... rolleyes.gif Zodziu, magnetofono funkcija atlieka.
Beje, labai padeda mum, kai pargriuva dukryte. Tik jau matau, kad verks - iskart imu dainuot ta suniuko dainele - "kilst kojas kilst rankas, bumt zemen - na ir kas, na ir kas"... Dazniausiai suveikia, ima linguotis tuoj ir nubega "originala" ijungt thumbup.gif

O smagiausia buna, kai vaikus sumigdom - vaikstom su MB ant pirstu galu, ka tik nepazadint, ir uzkliuvam netycia ji... doh.gif kazkada taip MB uzkliuvo, tas sako - apkabink mane! MB susinervines atsisuko - "uzsiciaupk tu, (pyyp)", o tas, po pertraukeles - "as tave myyyliu"... Juokiaus iki asaru lotuliukas.gif
varniukas
QUOTE(Hastalavista @ 2009 05 28, 17:50)
O smagiausia buna, kai vaikus sumigdom - vaikstom su MB ant pirstu galu, ka tik nepazadint, ir uzkliuvam netycia ji...  doh.gif kazkada taip MB uzkliuvo, tas sako - apkabink mane! MB susinervines atsisuko - "uzsiciaupk tu, (pyyp)", o tas, po pertraukeles - "as tave myyyliu"... Juokiaus iki asaru  lotuliukas.gif
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
thumbup.gif
muimyte
vakar maciau yra ju rimi, kaip tik zaislam dabar 40 procentu nuolaida, tai apsimoka nusipirkt smile.gif
muminukas
šiandien dviejose rimi buvau, nė vienoje to šuniuko nebuvo sad.gif
TOCAMI
žaidžia ir labai myli. kartais vietoje muzikinio centro naudoja - įjungia dainelę ir šoka smile.gif
laumike
Mano dukrytei labai patinka, tuoj bus 3 m. jai. O va suneliui 1 metukas tai dar ne taip, dar truputi per mazas manau. nes vaikus butent tas ir pradeda kabinti manau, kad jau supranta ka jis ten sneka ir dainuoja g.gif mirksiukas.gif Dukryte soka dainuoja kartu, pasispaudzia ta dainele butent kurios nori 4u.gif
beibis
superinis žaislas thumbup.gif norėčiau kad daugiau lietuviškai kalbančių žaislų atsirastų
Smilgulaukas
jau yra ir Fisher Price lietuviskas telefonas. Maciau cipoline. O suniukas mums irgi labai patiko, i uzsieni issiuntem pusserei bigsmile.gif
Fa
QUOTE(Smilgulaukas @ 2009 06 03, 22:15)
jau yra ir Fisher Price lietuviskas telefonas. Maciau cipoline. O suniukas mums irgi labai patiko, i uzsieni issiuntem pusserei  bigsmile.gif
*

bigsmile.gif vava suniuka jau turim dabar sito norim idomu kokia kaina jo blush2.gif
muminukas
QUOTE(Fa @ 2009 06 03, 21:49)
bigsmile.gif vava suniuka jau turim dabar sito norim idomu kokia kaina jo  blush2.gif
*

skambinau - iki 100 litų, tiksliai neatsiminė, ar 70, ar 80. mat buvo išpikrti Kauno akro blink.gif
kruopa
Mes ir turime toki zaisliuka. Nezinau, gal dukryte per maza, bet jos jis visiskai nedomina g.gif
bandysim telefona pirkti, gal sudomins
jolo
Pirkau labai abejodama ar žais, bet žaidžia bigsmile.gif Ypač patinka, kai pagal dainelės žodžius rodau veiksmus (lipa, krenta, apkabinu, parodau rankytes ir t.t.)

sigizmundas
Noriu ir as dukrytei nupirkti ta suniuka, reikes gal paieskoti, kai bus zaislams nuolaida..Mes turim FP knygute grojancia, tai vienas megstamaisuiu zaislu..isijungia ir soka pagal tas angliskas daineles..labai noriu, kad butu lietuviskos daineles..
Reikes eiti paziureti to telefono..turetu buti irgi geras daiktas thumbup.gif
Vaidosee
Turim mes abu ir suniuka,ir telefona,suniukas labai patinka,spaudzia pati,soka,o va telefono nerekomenduociau,labai jau jis tyliai groja,tipo del vaiko saugumo,bet butent del to ji juo nesidomi,gal kai bus didesne,nors netikiu,man paciai jis neidomus,juk paspaudus knopke nededi prie ausies,zodziu atkreikpkit i tai demesi,pacioje dezuteje jis veikia daug garsiau,isemus visai tyliai,.
Sange
Turim mes suniuka, vienu metu kai buvo ju cia karstine nupirkom savo leliui, tai dar iki siol ji tampo...nu tikrai fantastiska preke vaikuciui ax.gif
mamkexx
O maniskiui visai nepatiko. visiskai dzin ar ten lietuviskai ar angliskai dainuoja.
Agniulyte
QUOTE(Fa @ 2009 06 03, 22:49)
bigsmile.gif vava suniuka jau turim dabar sito norim idomu kokia kaina jo  blush2.gif
*

Jo kaina 89lt. Beje, parduotuveje telefonas skamba zymiai garsiau nei ispakuotas. Kadangi musiske jo nededa prie ausytes (kaip ir to paprastesnio FP telefono), tai mes vel iskisom ir nukirpom ta plastmasiuka bigsmile.gif
gwidita
mano vaikuciu jau du metukai,nupirkom sita suniuka dovanu gimtadienio proga rolleyes.gif bet deja jam jis visiskai nepatiko ir nepatinka doh.gif pinigeliai sumoketi dideli o naudos nulis doh.gif mieliau zaidzia su traktoriuku uz 8lt....manau kad sitas suniukas mazesniam vaikuciui...
ingusetija
QUOTE(gwidita @ 2009 06 25, 22:52)
mano vaikuciu jau du metukai,nupirkom sita suniuka dovanu gimtadienio proga rolleyes.gif bet deja jam jis visiskai nepatiko ir nepatinka doh.gif pinigeliai sumoketi dideli o naudos nulis doh.gif mieliau zaidzia su traktoriuku uz 8lt....manau kad sitas suniukas mazesniam vaikuciui...
*

neskubekit nurasyti to suniuko. mano berniukui triju metu labai patiko, kai sveciuose pamate. o drauges mergyte 3 metu proga gavo ir negali atsidziaugti. thumbup.gif buna gi, kad nesidziaugia kokiais zaislais, nezaidzia, o veliau susidomi. biggrin.gif
gwidita
[quote=ingusetija,2009 06 26, 12:45]
neskubekit nurasyti to suniuko. mano berniukui triju metu labai patiko, kai sveciuose pamate. o drauges mergyte 3 metu proga gavo ir negali atsidziaugti. thumbup.gif buna gi, kad nesidziaugia kokiais zaislais, nezaidzia, o veliau susidomi. biggrin.gif
*

[/qu
noreciau kad pamiltu ta suniuka,nes ilgai dvejojau ar jy pirkt o ir pinigeliai nemazi doh.gif taip stengiausi gimtadieniui isrinkt gera,grazia ir ydomia dovana...o se tau kad nori doh.gif pati db galiu zaisti unsure.gif
Borkowa
QUOTE(muminukas @ 2009 05 21, 07:41)
Kaip manote, ar verta pirkti tokį FP šuniuką (juokas juokais, bet aš jau apie Kalėdų dovanas galvoju...)?  Man jis pasirodė įdomus, bet kaip vaikučiams? Aplinkui niekas neturi, nes kaina palyginti nemaža  unsure.gif

user posted image

*

O gal kas pirkot toki fainulka uk?As tai nelabai macius,bet jauciu mano maziai jis patiktu wub.gif
airina4u
Mes turim sita suniuka, dainuojanti lietuviskai. Nuostabus zaislas ir tikrai labai mylimas vaiku. Mano maziui pries menesi suejo 4m., bet su siuo zaislu jis zaidzia labai noriai.
Borkowa
QUOTE(Borkowa @ 2009 06 26, 14:21)
O gal kas pirkot toki fainulka uk?As tai nelabai macius,bet jauciu mano maziai jis patiktu wub.gif
*

Jau susiradau 4u.gif
erikiuxxx
superinis suniukas thumbup.gif turime ,vaika slabai ji myli
dabar jau atsirado fp lietuviskas telefonas,irgi jau nusipirkome rolleyes.gif
volia*
vat ir mes turime dilema, 2ojo gimtadienio proga suniuka pirkti ar ne, pinigeliai nemazi, o ar zais ar ne, tai neaisku. kad kampe pamestas stoves tai gaila g.gif
Izabelee
QUOTE(volia* @ 2009 07 08, 15:16)
vat ir mes turime dilema, 2ojo gimtadienio proga suniuka pirkti ar ne, pinigeliai nemazi, o ar zais ar ne, tai neaisku. kad kampe pamestas stoves tai gaila g.gif
*

Mes per Kaledas padovanojom (Kaledu senis atnese smile.gif ), tai buvo 2-ju metuku beveik panele, tai zinokit labai patiko, ir miegodavo su juo doh.gif
Dabar jau zinoma nusibodes....
Tokiam amziui tai pats tas toks zaislas, pirkit drasiai smile.gif
Papildyta:
O kas turi ta telefona lietuviskai snekanti?
Kaip reikalai su juo, apsimoka pirkti?
La pluie
QUOTE(Izabelee @ 2009 07 08, 15:43)
O kas turi ta telefona lietuviskai snekanti?
Kaip reikalai su juo, apsimoka pirkti?
*

Mes turim si telefona. Sunus ko gero dar per mazas, nes visiskai nezaidzia su juo. Esminis sio telefono trukumas - super tylus garsas, reikia gerai isikilaustyti, kad isgirstum ka moteriske ten sneka. Aprasyme nurodyta, jog telefonas deklamuoja eilerastukus - keturi suauge nesugebejome ju rasti ax.gif Muzikeles itin trumpos, nelabai ritmingos. Man jis nelabai patinka, bet tikiuosi, jog paaugusiam sunui jis taps idomus smile.gif
Cukraus pudra
QUOTE(JurgaSim @ 2009 07 08, 16:11)
Mes turim si telefona. Sunus  ko gero dar per mazas, nes visiskai nezaidzia su juo. Esminis sio telefono trukumas - super tylus garsas, reikia gerai isikilaustyti, kad isgirstum ka moteriske ten sneka. Aprasyme nurodyta, jog telefonas deklamuoja eilerastukus - keturi suauge nesugebejome ju rasti ax.gif Muzikeles itin trumpos, nelabai ritmingos. Man jis nelabai patinka, bet tikiuosi, jog paaugusiam sunui jis taps idomus smile.gif
*

eilėraštukų neradom ir mes.
o muzikėlės tai aprašyta, kad tai populiariūs telefono skambučiai.
dėl garso, tai kitų žymių firmų telefonai irgi tylūs. visgi skirti žaislai vaikams.
bet, maniškis nededa prie ausies, tai įkišau atgal juoselę ir nukirpau. kalba garsiau.

mano vaikas juo žaidžia.

o šuniuko ausytė nebegroja
verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Nikolete
QUOTE(*meduota* @ 2009 07 09, 10:58)
o šuniuko ausytė nebegroja[/i]  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif
*

Musu suniuko ausyte irgi nebegroja verysad.gif
Siaip mano vaikams suniukas ispudzio nepadare, todel dabar dulka kampe. Didysis greitai viska kelis kartus perklause ir padejo. Viliuosi, kad mazius kai pauges, tai susidomes is naujo unsure.gif
crazy4you
Geras daiktas thumbup.gif Mano abiem amziam patinka. Tik kazkur dabar pasleptas, reik eit ieskot ir is naujo duot biggrin.gif Karts nuo karto paslepiam zaislus, kad paskui vel butu kaip nauji. Irgi kaledom pirkom thumbup.gif
Emerencija
nerealiai vaikui patiko thumbup.gif wub.gif
o jau kiek daaaaaug laimės, ne tas žodis wub.gif
negaila visiškai tų 139 litukų schmoll.gif
Monalyza
pas mus irgi ausyte nereaguoja smile.gif
O siaip tai visai patinka zaisti su juo maniskei. kartoja viska ka sako suniukas
ciku_caku
kazin ar maximoje galima rast ju? db kaip tik zaislam nuolaidos g.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.