Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: FP lietuviškai kalbantis šuniukas
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Žaislai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
pelargonijA77
mes gavom pernai Kaledu proga, tai dar iki siol dukrytei patinka. net nosis nebegroja, gal baterijas reikia pakeisti g.gif dabar pagalvojau
storm1987
turime naudota kalbanti angliskai, tai veikia puikiai, vaikui lb patiko.. o pirkom kai buvo jam apie 3 menesiai, db jau 7 beveik men, tai lb geras jo draugelis biggrin.gif
o va senuku e parduotuvej pirkau uz 115 lt lietuviskai kalbanti, tai lb nekokybiskas.. palieti galva o dainuoja apie nosyte, vos vos papurtai ir vel dainuoja. ir pasiutas kazkaip kreivai... nzn ar pakeis man ji.. gal kuri mama zinot kur nauja kokioj parduotuvej kokybiskesni galima pirkti? ar db jie visi prasti.. sad.gif labai liudna, kad matyt mazyliui kaledoms kazka kita teks pirkt...
kregždutė
Gavom dovanų 1 gimtadienio proga. 4u.gif Lyg ir patinka, bet neilgai pažaidžia. Aš tai nesuprantu kaip jis ten groja, nes kai spaudžiu, kad grotų, tai amsi ar skaičiuoja doh.gif Painu su dainom. Žinau, kad ten daug dainelių, bet nepasispaudžia. Bet šiaip mielas žaislas. rolleyes.gif
Virginija_ja
speju, kad nugarelej prie bateriju skyrelio neistrauktas plasmasiukas, del to tik demo versija groja.
inetukea
nupirkom si suniuka kai dukrytei buvo gal kokie 5-6 men. bet labiau ji juo susidomejo apie metukus..taciau ir dbr karts nuo karto dar ji pasiima, zaidzia, tad manau kad pasiteisino mums sis pirkinys, vaikui tikrai idomu, tuo labiau kad kalba ir dainuoja lietuviskai
lina13
mūsų berniukas labai zaide kai buvo 9men tai porą savaicių labai patiko o paskui net neziūredavo ,dabar 1.3men vel pradejo dometis smile.gif
Nikė*
Turim šitą šuniuką, dukrytei jis labai, labai patinka. thumbup.gif thumbup.gif
RamCamCam
Mes turim nuo 1 metuku, nelabai patiko, bet dabar po 3men susidomejo, prieina kartai paspaudzia, pasoka, nunesa i kita vieta, padeda, vel paspaudzia, vel pasoka:)
Raselija
dukryte gavo si suniuka Kaledom nuo kriksto tevelio, tai su teciu dabar juokaujam, kad musu Violeta (angliskai kalbantis suniukas) turi boyfriend'a lietuvi lotuliukas.gif

dukrytei jis labiau patinka nei angliskas, tik viena beda, kad gal tas lietuviskas nelabai kokykiskas mums pakliuvo g.gif kaires kojytes mugtukas tik isjungia, o kitu funkciju nedaro, arba jos pacios pradeda groti kai joms "uzeina".kai tuo taru angliskas kuo puikiausiai jau tarnauja maziausiai metus laiko.

na, pasiskaicius cia komentarus, susidaro tokia nuomone, kad uz tokia kaina, jo kokybe galetu buti ir geresne.
papillon
mes si suniuka padovanojam dukrai pernai kaledom, kai jai buvo 6 men labai pamilo si suniuka, visur kartu vezdavomes, dabar irgi pasiima pazaidzia panesioja bet jau nebe taip idomu, jau daug kitos veiklos yr a smile.gif
gabrytė
O mums nepasiteisino visiškai schmoll.gif nupirkom kai buvo metukų, dabar jau du su puse ir nezaidzia. Kartais pasiima, bet labai trumpam.
Urtytė_mergytė
Aš labai norėjau šito šuniuko savo sūnui, gaudžiau akcijas, kol nupirkau pigiau. Ir be reikalo doh.gif Na pažaidžia jis kartais, paspaudinėja, dainelių pasiklauso, bet daug įdomiau, jei dainuoju aš smile.gif O ir nosytės mygtukas jau nebeveikia, nors žaislas tikrai daug nenaudotas.
Dabar jau tikrai kad nepirkčiau, nebent iki 50 Lt kainuotų cool.gif
jauna mamytė
Gavom dovanų per pirmąsias Kalėdas, tai kurį laiką visai nesidomėjo juo (buvo 8 mėn.), bet paskuj kažkaip netikėtai užsikabino ir iki dabar dar pažaidžia, muzikyęių pasiklauso, ir labai gražiai su tuo šuniuku šneka clap_1.gif
Mums tai labai geras žaislas thumbup.gif
spiegliuke
mes juos visus turim , nepasakyciau kad labai zaidzia ,bet man tai tikrai fainus zaislai
ritat29
Mano sunelis gavo si suniuka pirmu Sv.Kaledu proga budamas 5 men. Pirma nelabai domejosi, bet po 2 sav, jam labai patiko visos daineles ir mano leliukas tik isgirdes dainele pradedavo sokti... thumbup.gif Ir dabar, jam jau beveik 9 men, bet tik isgirdes dainuojanti suniuka - pradeda sokti ir visaip maivytis thumbup.gif
lili*
QUOTE(Urtytė_mergytė @ 2012 02 25, 18:06)
Aš labai norėjau šito šuniuko savo sūnui, gaudžiau akcijas, kol nupirkau pigiau. Ir be reikalo  doh.gif  Na pažaidžia jis kartais, paspaudinėja, dainelių pasiklauso, bet daug įdomiau, jei dainuoju aš  smile.gif O ir nosytės mygtukas jau nebeveikia, nors žaislas tikrai daug nenaudotas.
Dabar jau tikrai kad nepirkčiau, nebent iki 50 Lt kainuotų  cool.gif
*

tai dar palaukit, gal dar susidomės, nes mano metinukėiš pradžių irgi nelabai žavėjosi, o dabar beveik 4,5m. vis dar žaidžia, dainuoja, šoka kartu, ir viskas kuo puikiausiai veikia, bateriją tik jau keist reikės, bet tai ir naudojamės 3 su viršum metų thumbup.gif
nerealiai
Mūsų vaikinams šis žaisliukas nepatiko. Pažaidė kažkiek, bet labai jau simboliškai. Dainelės ir eilėraštukai greiti, jų pakartoti net ir vyresnis vaikutis nelabai. Be to, ir žaidžiant pastovi makalynė, čia viena dainelė, čia paėmė už rankytės, kita prasidėjo ir pan. Žodžiu, man jis nepatiko, vaikams irgi smile.gif Nors draugės mergaitė labai FP šuniuką mėgsta ax.gif
lika2006
QUOTE(nerealiai @ 2012 05 06, 19:34)
Mūsų vaikinams šis žaisliukas nepatiko. Pažaidė kažkiek, bet labai jau simboliškai. Dainelės ir eilėraštukai greiti, jų pakartoti net ir vyresnis vaikutis nelabai. Be to, ir žaidžiant pastovi makalynė, čia viena dainelė, čia paėmė už rankytės, kita prasidėjo ir pan. Žodžiu, man jis nepatiko, vaikams irgi smile.gif Nors draugės mergaitė labai FP šuniuką mėgsta  ax.gif
*

Visiskai pritariu del makalynes drinks_cheers.gif mano vyresneliui irgi nepatiko nei kai mazas buvo, nei po poros metu
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.