turim ta zaisliuka nuo Kaledu, visiskai nesigailiu,kad pirkau ji dukrytei, jau 9 menesius jinai su juo zaidzia, o jis atrodo kaip naujas, patinka linksmos lietuviskos daineles, pamokymai,labai jis mums mielas
Turim ir mes labai mylimas, aisku kartais reikai paslepti kad ta meile atgimtu
maximoj per nuolaidą nupirkau ir paslėpiau - kalėdų senelis atneš
turim, bet vaikui greit nusibodo, tai dabar naudojamas kai svečiai maži ateina, kitiems pasiliksmint, tada noras ir pačiam greit ateina pažaist.
dabar jis kainuoja 139? mes kai pirkom mokėjom 125 pries metus kalėdom.
mes 120 ltl mokejom
Nors maniskei dar metuku nera,pats megiamiausias zaislas - niurkosi, zaidzia, kandzioja...aisku, nesupranta ji ka jis sneka, bet pati muzikele matyt labai patinka...zodziu, super
Musiske kartai pazaidzia, pasoka kai daineles dainuoja..bet, kad butu labai megiamas zaislas tai nepasakyciau..
Maniskis su juo tai visai nezaidzia gal kai paugs bus idomesnis.
Maniske gavo dovanu, kai buvo 14 menesiu. Is pradziu labai jo bijojo, po to priprato. Dabar paspaudineja, pasoka, pasinesioja. Bet tai tikrai nera tas zaisliukas, be kurio neissiverstume nei dienos
mes irgi galvojam pirkti, bet irgi abejoju, ar pataps labai megstamas zaislu, na bet nebutinai visi turi buti megstamiausi
mažasis gavo dovanų krikštynom, tai žaidžia abu su broliu. Mažasis pagal daineles dar ir patrypčioja. Didysis šuniuko "paprašytas" ir apkabina ir myliu pasako. Labai fainas daiktas.
O mes turim ispaniškai dainuojantį tokį šuniuką, dukrytė 9 mėn labai žaidžia, visada nuotaiką su šuniuku galima jai pakelti. Pirkom ispanišką, nes kainavo 40 lt
Gal turit kas parduoti lietuviska FP suniuka klaipedoje?
Vakar nusipirkom
Maniškis išsigando šio šuniuko
Mes turim FP lietuviskai kalbanti telefona, tai topinis zaislas mano technikos megejui
..ir šie mažyliai nori žaisliukų...
Galvoju padovanoti Kalėdoms .
mums pasiteisino šis pirkinys
Mums sis suniukas vienas megstamiausiu zaisliuku
suniuko niekur negaliu rast.. maciau dar pareita savaite internete, bet ir ten nebeliko.. pardese irgi ner
Si zaisliuka pirkom Zaislu planetoje, bet ne visiems vaikams jis patinka. Maniske per 2 menesius pasieme gal tik pora kartu
Vat aš irgi dėl šio žaislo suku galvą. Ar verta pirkti kalėdoms ar ne?
Labas vakaras mamytes ir ne tik
Kaip manote, ar dar tiktu dvimetukei tas FP lietuviskas suniukas? Galvoju pirkti dukrytes gimtadieniui, taciau kazkodel abejoju ar verta ar nepersistengsiu ir nupirksiu isaugtini zaisla? Kaip manote? QUOTE(snaiga @ 2009 11 12, 20:24) Labas vakaras mamytes ir ne tik Kaip manote, ar dar tiktu dvimetukei tas FP lietuviskas suniukas? Galvoju pirkti dukrytes gimtadieniui, taciau kazkodel abejoju ar verta ar nepersistengsiu ir nupirksiu isaugtini zaisla? Kaip manote? na, su šiuo šuniuku ir 5-ių metų vaikui gali būti įdomu, tačiau juk vaikas vaikui nelygu
Na galvočiau šis šuniukas tiktų gal labiau didesniems vaikams. Mums beveik 8 mėnesiukai, tai nelabai domina. Gal daugiau man pagalba, kad dainuoju iš paskos daineles
ar jau matete, kad pasirode nauji zaisliukai FP, kalbnatys lietuviskai - puodyne ir knygute.. tiesa, pasakius maciau dar tik internete, bet turbut jau graitia ir parduotuvese bus, o gal jau yra..
Moderatorė muminukas QUOTE(Audrey29 @ 2009 11 15, 20:49) ar jau matete, kad pasirode nauji zaisliukai FP, kalbnatys lietuviskai - puodyne ir knygute.. tiesa, pasakius maciau dar tik internete, bet turbut jau graitia ir parduotuvese bus, o gal jau yra.. Gal galima nuorodele Mums suniukas pasiteisino net labai. Dovanojom per praeitas kaledas (mazei tada buvo vos daugiau nei pusmetis). Iskarto eme zaisti, linguoti pagal muzika, zinoma pradzioje leteneles spaudinejom patys. dabar dukryte pati pasispaudzia leteneles ir su juo soka QUOTE(yazmin @ 2009 11 16, 11:24) Gal galima nuorodele Mums suniukas pasiteisino net labai. Dovanojom per praeitas kaledas (mazei tada buvo vos daugiau nei pusmetis). Iskarto eme zaisti, linguoti pagal muzika, zinoma pradzioje leteneles spaudinejom patys. dabar dukryte pati pasispaudzia leteneles ir su juo soka Labai aciu mamytems uz atsakymus. Is atsiliepimu manau, kad pirksiu ir eisiu ieskoti jo. kad tik sia savaite rasciau, nes viena mamyte rase, kad ju bus atvezta tik ant kaledu QUOTE(yazmin @ 2009 11 16, 11:24) Gal galima nuorodele Mums suniukas pasiteisino net labai. Dovanojom per praeitas kaledas (mazei tada buvo vos daugiau nei pusmetis). Iskarto eme zaisti, linguoti pagal muzika, zinoma pradzioje leteneles spaudinejom patys. dabar dukryte pati pasispaudzia leteneles ir su juo soka va knygute ir va puodyne man kazkaip knygute labai sudomino, atrodo pranasesne uz telefona QUOTE(Audrey29 @ 2009 11 16, 22:12) Mes turim telefona - gavom dovanu, tai mergaite pazaidzia, bet kad jau taip nepaleistu is ranku - nera, tik kas labai smagu, kad jau pradeda suprasti ka sako, kai paspaudzia ir telefonas sako Atia pradeda mojuoti ir t.t. aisku dar raideles ir skaicius anksti mokytis (mums 14 men), tad manau, ateity dar bus idomus zaislas. Galvoju pirkti suniuka kaledom, o dabar atsiradus dar puodynei ir knygelei nebeapsisprendziu kas idomiau, nes visus nupirkti brangoka, nors gal ir verta - juk pagaliau zaislai lietuviskai sneka. Gal kas jau turi naujuosius zaislus, ar pasiteisino?
Mes jau nupirkome knygute, tik laukiame gitadieno dienos,, kad paduoti vaikui issivynioti. Tai parasysiu kita savaitele, koki ispudi knygele paliko mano vaikui.
O siaip labiau norejau padovanoti jai suniuka, taciau pasirodo, Siauliuose jo niekur nera ir Kotrynos parduotuveje sake, kad ju bus tik gruodi, pries Kaledas. Taip kad, kaledine dovana mano mergaitei vis tiek turetu buti suniukas, aisku, jei iki to laiko teveliai nepersigalvos
Tikrai vertas demesio, zaide ir 6 menesiu, zaidzia ir dabar ,kai jau visr metu. Ir daineles patinka, ir siaip daznai paima i rankas.
Mes FP šuniuką gavome krikštynų proga, kai buvo 8mėn. Žaisliukas patiko nuo pirmo karto, bet nuo kokio 10mėn. tai ypatingai. Kol dar nesuprato, kaip ten reikia ką spausti, tai užgriūdavo ant šuniuko visu kūnu ir klausydavos. Ir dabar dar taip mėgsta
O kokia to šuniuko kaina? Mes turim lygiai tokią pačią knygelę tik,kad anglišką,įdomu būtų pabandyti lietuvišką
Moderatorė muminukas
Mes dar neturime, bet turejo galimybe mano mazge pazaist su juo, tai isitikinau, kad jai reikia to FP suniuko
QUOTE(snaiga @ 2009 11 17, 13:55) Mes jau nupirkome knygute, tik laukiame gitadieno dienos,, kad paduoti vaikui issivynioti. Tai parasysiu kita savaitele, koki ispudi knygele paliko mano vaikui. O siaip labiau norejau padovanoti jai suniuka, taciau pasirodo, Siauliuose jo niekur nera ir Kotrynos parduotuveje sake, kad ju bus tik gruodi, pries Kaledas. Taip kad, kaledine dovana mano mergaitei vis tiek turetu buti suniukas, aisku, jei iki to laiko teveliai nepersigalvos Man Kotrynoje sake, kad bus nuo gruodzio pradzios
Sveikutes
FP suniuku ir mes susidomejom, zadejo kaledu senelis padovanot, taciau tikrai kad siuo metu ju nera Net maximos kalediniam zurneliuke ju nereklamuoja
Mes su siuo suniuku pradejom zaist nuo 9 men. Super zaislas, dukryte ji myluoja, spaudineja. Labai patenkinti sia dovana
Siandien Zaislu planetoje klausiau del FP suniuku, sake kad jau ryt turi buti parduotuvese, gauta didele siunta
turbut nuo vaikucio priklauso ar jam patiks sitas suniukas ar ne
ziuriu kad atsirado naujiena lietuvoje ir galima issinuomoti zaisliuka pabandymui pries perkant Papildyta: http://www.zaislukaralyste.lt/ va cia nuomoja zaisliukus,bet ar yra suniukas nepaziurejau
Vis suku minty ar reikia mano vaikui to suniuko,bet db paskaiciau komentarus tai tikrai Kaledoms savo maziukui nupirksiu...
Sveikos, kitose temose sklinda gandai, kad siuo metu pasirodziusiu FP suniuku siunta visa brokuota?! ir atseit juos issima is prekybos, gal kas zino ka tiksliau? ar cia tik gandas? kaip tik susiruosiau pirkti, bet dabar ir bijau...
|