Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Angeliuko gimimas
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
Estreja
Artėjant ilgai lauktai dienai vis labiau kankino nerimas - ar viskas bus gerai, ar musų mažulė pasaulį išvis sveika ir laiminga. Giedrą pirmadienio rytą dar neišlipus iš lovos, nuojauta kuždėjo, jog šią dieną reikia praleisti įpatingai - juk tai gali būti paskutinė diena su pilveliu, kartu paskutinė nerūpestinga mūdviejų su vyru diena. Ir štai su šia mintimi keliantis iš lovos pajutau pirmuosius sąrėmius - kūną nukrėtė nedideli šiurpuliukai, supratau, kad mūsų stebukliukas jau pakeliui........ smile.gif objektyviai įvertinę esamą situaciją išvažiavome į gamtą atsipalaiduoti, pakvėpuoti grynu oru, susikaupti ir pasiruošti laukiančiam darbui smile.gif Visą dieną praleidome lauke, sąrėmiai stiprėjo, tačiau reguliariais netapo. Vakare apnikus nerimui, nuvykome pas medikus. Ir štai valioooo 4u.gif jau 2 cm. Kadangi sąrėmiai buvo nereguliarūs ir nelabai skausmingi, gydytoja pasiūlė jei norime, vykti namo, mes sutikome, nes savo vaikučio kelionės į šį pasaulį prasidėjimo, kuo ilgiau norėjome laukti ne ligoninės aplinkoje, tuo labiau nes buvau nusprendusi gimdyti Antakalnyje. Nestiprūs sąrėmiai, nuostabi vakarienė restorane, pavertė šį laukimą nepakartojamu. Vakare pavargę nuo visgi kamuojančios įtampos pabandėme užmigti, tačiau pasirodo man tai buvo nebeįmanoma - sąrėmiai ėmė stiprėti, bet vis dar buvo nereguliarūs. Iš pradžių kruopščiai su vyru juos skaičiavome, bet jis netyčia užsnūdo blush2.gif ir aš likau skaičiuoti viena. Leidau būsimam tėveliui paskutinę naktį ramiai išsimiegote, o mes su dukryte ruošėmės didžiajam susitikimui......
Ankstus antradienio rytas žadėjo džiaugsmingą dieną, sąrėmiai jau buvo stipresni, taigi nusprendėme, jog laikas... Klinikų priėmimo kambaryje darbas virte virė - tą dieną buvo gerokai pakeltas Lietuvos gimstamumas smile.gif
Ligoninėje paaiškėjo, jog atsidarę jau 5 cm. ir laikas į gimdyklą. Kaip dabar atsimenu vyro veidą - jis tik ištarė, kad viskas bus gerai ir atrodo šiuos žodžius skyrė sau smile.gif Gymdykloje prabuvome 5 val. 2 iš jų buvo labai sunkios, tačiau tikrai to vertos. Vyro buvimas šalia ir paskutinėmis gimdymo minutėmis iš kažkur atsiradusios begalinės jėgos ir energija, padėjo gimti mūsų Gabijytei. Drebėjau iš euforijos ir susijaudinimo, o ausyse skambėjo vyro padėka - ĄČIŪ UŽ MŪSŲ ANGELIUKĄ.
SoftKiss
Labai gražiai parašyta....
Net ašarėlę nuriedėjo....
Aukit sveiki ir laimingi....
advance
is ties labai grazi istorija! reikia nepatingeti ir man savo parasyti mirksiukas.gif
Nledi
Labai graži istorija wub.gif Aukit didelės ir gražios 4u.gif
Dena
Labai gražiai papasakojai thumbup.gif sėkmės jūsų šeimynėlei 4u.gif
Magna
Koks geras nusiteikimas prieš gimdymą smile.gif Yra iš ko pasimokyti...

Aš irgi jau laukiu tų dienelių, kada būsiu neštukė nestuke.gif

Sėkmės Jums!
Estreja
QUOTE(Magna @ 2005 09 08, 18:01)
Koks geras nusiteikimas prieš gimdymą smile.gif Yra iš ko pasimokyti...

Aš irgi jau laukiu tų dienelių, kada būsiu neštukė  nestuke.gif

Sėkmės Jums!
*

Pamatysi kaip puiku kai tavo pilvelyje auga mazytis zmogutis - kai pilvukas juda ir nuolat dideja. Ach rolleyes.gif , jausmas neapsakomas......... O geras nusiteikimas, siame visame reikaliuke, tai privalomas smile.gif Patarimas: jei turi potencialu teveli ir jei dar nebloga, tai greiciau gimdyk, patikek, tu akimirku nepamirsi niekada. SEKMES KURIANT SAVO SVAJONE 4u.gif
Tafi
Labai grazi istorija 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Rožytė
Nuostabus laukimas wub.gif Sveikinu sulaukus savosios angeliukės wub.gif smile.gif
Gitatuka
Gražu 4u.gif skaitau šią istoriją, o prieš akis iškyla savo prieš keletą mėnesių matyti ir juntami reginiai
Ryški
soske.gif Nuostabu!!! wub.gif
Shantele
Sveikinam! 4u.gif suzavejo toks jusu nusiteikimas ir ramybe laukiant leliuko.Bus is ko pasimokyti kai gimdysiu antra 2.gif biggrin.gif
Birbiziukas
KAIP GRAŽU wub.gif
SĖKMĖS user posted image
babyface
Vau... Ir as noriu savo 2.gif be galo trokstu pajusti ka reiskia buti nestuke.gif
siaulietuke
Daugelyje istoriju juokingai vyrai aprasyti... doh.gif Ir cia vadinasi musu stiprioji lytis. lotuliukas.gif
*Passion*
4u.gif sveikinimai 4u.gif 4u.gif wub.gif
tuzasss
nereali istorija wub.gif
zuiikutiss
labai grazi istorija bigsmile.gif Aukit sveiki ir dideli thumbup.gif
zuiikutiss
O mano angelelio gimimo istorija buvo tokia:
Mano daktare buvo pasakiusi,kad turetu gimti balandzio 21d.,kadangi tais metais velykos turejo buti balandzio 17d,tad iskart mano zodziai buvo "bus velykinis margutis" biggrin.gif .
Isauso Velyku rytas atvaziavo seses,tai viena is ju pasake: "tu dar cia? As tave issiusiu".tai svenciu proga issikepeme saslyku,po taure sampano,o dar vakare uzsimaneme truputi pasokti nestuke.gif .Pasokusios valandeje grizome namo miegucio,bet mano angelelis kazko nedave ramybes smile.gif,po gero pusvalandzio prasidejo saremiai,tad teko isvykti vidury nakties ligoninen,labai bijojau , kad viskas butu gerai.O bunant priimamajam,jau maniau ,kad pagimdysiu vietoje,nevede mane iskart i gimdymo palata,o po dvieju su puse valandos gime mano dziaugsmas biggrin.gif clap.gif
tai ir gime mano pirmasis-sunus thumbup.gif
0desa
taip grazu...............net sugraudino 4u.gif
saunuoliai teveliai 4u.gif
vi78
thumbup.gif sveikinu 4u.gif
aukselis14
wub.gif
dianele
sveikinimai wub.gif 4u.gif
VI-VA-VI
Sveikinam!!! 4u.gif grazi istorija mirksiukas.gif
loseja
Trumpa šauni istorija wub.gif user posted image

cikada
kaip miela "ačiū už mūsų angeliuką" wub.gif būkit laimingi 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.