Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ateina lankyt gimusio vaiko ir atsineša alkoholį
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Po gimdymo
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
negera
Va tokia situacija.

Padiskutuokim 4u.gif
vilke_ziema
Na, nezinau, man tai cia kazkokia nesamone, tokiu atveju, zmones visai neturi supratimo, kas ir kada tinka. blink.gif
ar per vaiku gimtadienius doh.gif ..
dar nesuprantu tu teciu, zmona su vaikeliu ligononej, o tie svencia, kiek jegu yra schmoll.gif
man tai visai nepriimtina, tokiu sveciu sulaukus isizeisciau.
man-patinka-tyla
čia tai bent doh.gif
aš tikriausiai paprašyčiau neštis ir kur nors kitur suvartoti, jei jau taip reikia tongue.gif
D.E*V.A
ziurint kas ir kaip ir koks tas alkoholis,jai baliuka varo na fsiu katusku tada prie ir visom KETURIOM,mano vyras su abieju vaiku gimimu nelake,o tik su mano tevais ikale po sampo taure tai as rami buvau kad lankyt musu ateis blaivus ir nesmyrdintis
negera
QUOTE(vilke_ziema @ 2009 05 22, 22:16)

man tai visai nepriimtina, tokiu sveciu sulaukus isizeisciau.
*

o as sulaukiau doh.gif verysad.gif

ir kai pasakiau, kad jokio alkoholio, kad nebutu, likau nesuprasta blink.gif

visi isivaizduoja, kad vaika reikia "aplaistyt" juk ne kasdien tipo vaikai gimsta doh.gif

situacija buvo tokia, sedi vaiko tevas geria (degtine) visi sveciai irgi geria (degtine)
o as su vaiku ant ranku alkoholiu dvokianciame kambaryje doh.gif verysad.gif

Papildyta:
QUOTE(man-patinka-tyla @ 2009 05 22, 22:38)

aš tikriausiai paprašyčiau neštis ir kur nors kitur suvartoti, jei jau taip reikia tongue.gif
*

As irgi taip sakiau, kad nestusi ta buteli is ten is kur parsinese, bet likau nesuprasta
vilke_ziema
uzjauciu, kad tokiu "sveciu" sulaukei, kurie neturi supratimo, kaip jautiesi tu, kad esi pavargus su mazyliu besiplukdama, kad naujagymiui reikalingas grynas, svarus oras kambary.. doh.gif
o jei jau ignoruoja ir tavo prasyma, nors esi seimininke, tai tokie ten ir draugai, jei nejaucia pagarbos tau..
negera
QUOTE(vilke_ziema @ 2009 05 22, 22:53)
uzjauciu, kad tokiu "sveciu" sulaukei, kurie neturi supratimo, kaip jautiesi tu, kad esi pavargus su mazyliu besiplukdama, kad naujagymiui reikalingas grynas, svarus oras kambary.. doh.gif
o jei jau ignoruoja ir tavo prasyma, nors esi seimininke, tai tokie ten ir draugai, jei nejaucia pagarbos tau..
*

tai ne mano draugai, tai vyro draugai verysad.gif
SuperMeska
Na jei ateina draugeliai nesini degtines buteliais, tai cia jau truksta zodziu.
O siaip jei lankytojai atsinesa vyno ar sampano, tikrai nematau tame nieko blogo ir jokiu nemaloniu minciu nekyla. Nesu kategoriskai nusistaciusi pries toki alkoholi.
2saulyte2
Na nieko sau ''lankytojai''. Negi vaikelio aplankymas gali buti eilinis pagerimas. Tam juk galima rasti kita laika o eiti pas naujagimi su buteliu tai kas as zinau - paprasciausias neisprusimas ir negerbimas tiek naujagimio tiek jo teveliu. doh.gif
Margie
Tai matyt kad sau atsinesa lotuliukas.gif
jeteiko
kazkokia nesamone,dar ir taip buna? blush2.gif
Luttuke
Na, as visai suprantu sampano buteli, bet degtine... Na nzn nzn...
Margareta
as nesupratau kur tie lankytojai atejo ar i gimdymo namus ir ten gere degtine (cia jau butu tikrai nekuturinga ir ne vieta vaisintis) g.gif ar pas jus i namus? jeigu pas jus namuose tai neizvelgiu cia dideles katastrofos...tik cia jau skonio ir vasinimosi kulturos reiklalas rolleyes.gif mes pvz. degtines negeriam bet vyno taure pavaisinti svecius nematau nuodemes ax.gif
InesaP
taigi parase - geria degtine.
patikek as tave suprantu 100% pas MB ir tokie draugai, dar negime o jie jau - reiks laistyt, kol Inesa gules ligoninej, tai mes Marenai, gersim, ane?
negaliu ju pakesti, tokiem tik snapsas akyse ir yra, jokio supratimo, tai savaji jau iskart ruosiu, kad nepakesiu jokiu gerimu kol as busiu ligoninej1 dabar reiks uzvesti pokalby, kad tegu nebando ir y namus man su savo snapsu ateiti! mane isvis besina tokie aplaistymai, tik proga isgerti, galeciau, as ju isvis neysileisciau y namus schmoll.gif nei jie susipras kad dovanu reikia atnesti, jie tik pagerti lycnos progos iesko mad.gif
oj kaip issipleciau doh.gif
Angeliocikas
QUOTE(InesaP @ 2009 05 28, 20:06)
taigi parase - geria degtine.
patikek as tave suprantu 100% pas MB ir tokie draugai, dar negime o jie jau - reiks laistyt, kol Inesa gules ligoninej, tai mes Marenai, gersim, ane?
negaliu ju pakesti, tokiem tik snapsas akyse ir yra, jokio supratimo, tai savaji jau iskart ruosiu, kad nepakesiu jokiu gerimu kol as busiu ligoninej1 dabar reiks uzvesti pokalby, kad tegu nebando ir y namus man su savo snapsu ateiti! mane isvis besina tokie aplaistymai, tik proga isgerti, galeciau, as ju isvis neysileisciau y namus schmoll.gif nei jie susipras kad dovanu reikia atnesti, jie tik pagerti lycnos progos iesko mad.gif
oj kaip issipleciau doh.gif
*

debilai ne kitaip,as irgi tokiu pakest negaliu doh.gif
Bozenyte
pas mus buvo tokia situacija, kad visus artimiausius draugus su vaikais pakvietem i svecius ta pacia diena(padarem baliu), kad kiekviena atskirai nevaisinti, ir nematau nieko blogo kad kas norejo tas isgere ir ko norejo(degtines, ar vandens, ar vyno), svarbiausia neprisigert ir atitinkamai elgtis sveciuose.
p.s. svarbiausia kad tevai butu blaivus
Emerencija
QUOTE(Bozenyte @ 2009 05 30, 12:58)

p.s. svarbiausia kad tevai butu blaivus
*

Vaiko tėtis abejoju ar bus blaivas, jei draugai atėjo ir geria ax.gif bet čia aišku labai individualu ax.gif

Svarbiausia tai mamytei neprisigerti laugh.gif
Siguldencija
As mazylio lankyma suprantu su gelem mamytei ir kazkokia dovanele naujagimiui, gali ir teveliui kazkas buti. Na bet ne balius gi cia, mamytei reikia atsigauti, vaikuciui reikia susipazinti su pasauliu i kuri ateina. O toj situacijoj sakyciau vyras pagerintas jei taip elgiasi, turbut per daug jam gera esi ir per mazai kaprizu rodei nuo pradziu, kad sitaip nesupranta g.gif Jau juos nuo anksciau kazkaip reikia paruosti tinkamam elgesiui, pamokeles pradeti vesti pasitvirtinus nestumui, nes jie is kur gali zinoti kas ir kaip 4u.gif
Bozenyte
QUOTE(Siguldencija @ 2009 05 30, 15:28)
As mazylio lankyma suprantu su gelem mamytei ir kazkokia dovanele naujagimiui, gali ir teveliui kazkas buti. Na bet ne balius gi cia, mamytei reikia atsigauti, vaikuciui reikia susipazinti su pasauliu i kuri ateina. O toj situacijoj sakyciau vyras pagerintas jei taip elgiasi, turbut per daug jam gera esi ir per mazai kaprizu rodei nuo pradziu, kad sitaip nesupranta  g.gif Jau juos nuo anksciau kazkaip reikia paruosti tinkamam elgesiui, pamokeles pradeti vesti pasitvirtinus nestumui, nes jie is kur gali zinoti kas ir kaip  4u.gif
*

tai isvis sveciu nereikia priiminet, jei dar mamyte su vaikuciu nepasiruose, manyciau cia suprantama savaime kad ne pirmom dienom smile.gif
daiva28
as manau lai geria,na kas cia baisaus,juk sampanas ir vynas ir su laipsniais,juk pati mama negeria nei to nei ano pagimcius is kart,na ir kas cia atsityko kad po simta gramu isgere draugai jos vyro,bet kiek zmoniu tiek nuomoniu 4u.gif
vaidacka:)
Na suprantu sampano, vyno galim simboliski isgert. Nu bet ne prisilakt snapso....Jei pas mane prisitemptu as paklausciau ko isvis cia atejo, prisigert?
Raselelyte
QUOTE(vaidacka:) @ 2009 06 01, 08:06)
Na suprantu sampano, vyno galim simboliski isgert. Nu bet ne prisilakt  snapso....Jei pas mane prisitemptu as paklausciau ko isvis cia atejo, prisigert?
*

drinks_cheers.gif ir as manau kad vyno ar sampano jei atsinesa, tai tikrai nieko blogo tame nematau... schmoll.gif o jei dar koks TIKRAS sampanas tai isvis liuks dovanele sakyciau....veliau abu teveliai gales ji isgerti, kai mamyte gales vartoti alkoholi, ar pvz gero vyno butelys... ax.gif na o jei degtine... doh.gif doh.gif visiskai mano manymu ne vietoje....degtine ir yra degtine....ne i ligonines toki gerima veztis....nu ne vietoje ir tiek schmoll.gif
zaliaake25
Pirmaja kai gimdziau tai vyras aplaiste darbe, taciau su antraja visai kitaip buvo, kaip jis pats sako suaugau i prota ir nematau del ko cia reikia laistyti vaika.
O su antraja tai labai buvau nustebinta, vyras i ligonine atvaziavo su mano teveliais su daug vaisiu ir didele puokste geliu. Kai grizau namo atejo kita mociute su prosenele ir brolis mano atleke su dideliausia roziu puokste ir sampano graviruotu buteliu, skirtai man, bet mes ji laikome ir neatkimsome, jokiu isgertuviu nebuvo, tik jau po kokio gero menesio kai abi sustiprejome, atvaziavo draugai, aplankyti, tada pakele sampano taures, bet nei draugai musu nei kiti dalyvave neprisiliuobe atsiprasant kaip kiaules. Tikrai labai viskas ciki buvo.

Siaip alkoholis nereikalingas norint linksmai pasedeti ( kaip mano brolis sako reikia vaikiska sampana kelti, kad ir mama galetu paragauti, vis del to tai uz kudiki, o ne uz suaugusi smile.gif )
Jeta
po šlakelį alkoholio aš nieko prieš. Tačiau jei prasideda išgertuvės, tokius svečius reiktų išprašyti lauk. O jei pati mama nusiteikusi prieš alkoholį, manau draugai ir giminės turėtų tai suprasti ir alkoholio nesinešti. O jei ir atneš, padėkoti ir padėti į barą, pasakius, ačiū bus krikštynoms lotuliukas.gif
Schroedingers Cat
QUOTE(negera @ 2009 05 22, 22:45)
o as sulaukiau  doh.gif  verysad.gif

ir kai pasakiau, kad jokio alkoholio, kad nebutu, likau nesuprasta  blink.gif

visi isivaizduoja, kad vaika reikia "aplaistyt" juk ne kasdien tipo vaikai gimsta  doh.gif
situacija buvo tokia, sedi vaiko tevas geria (degtine) visi sveciai irgi geria (degtine)
o as su vaiku ant ranku alkoholiu dvokianciame kambaryje  doh.gif    verysad.gif 
Papildyta:
As irgi taip sakiau, kad nestusi ta buteli is ten is kur parsinese, bet likau nesuprasta
*

Sunerimciau, jei vyras prie naujagimio degtine gertu, nes "reikia aplaistyt". Ko is tokio vyro reiktu tiketis, jei kokia krize seimoj? Kad isvis prasigers?

Man nesuprantama ir visiskai nesuderinama gerti alkoholi, ypac stipru, kai tokia proga, kaip vaiko gimimas, krikstynos, gimtadieniai. Taure sampano ar vyno - ok, bet kazkas daugiau? Niekada.
Papildyta:
QUOTE(negera @ 2009 05 22, 22:45)
o as sulaukiau  doh.gif  verysad.gif

ir kai pasakiau, kad jokio alkoholio, kad nebutu, likau nesuprasta  blink.gif

visi isivaizduoja, kad vaika reikia "aplaistyt" juk ne kasdien tipo vaikai gimsta  doh.gif
o as su vaiku ant ranku alkoholiu dvokianciame kambaryje  doh.gif    verysad.gif 
Papildyta:
*

Sunerimciau, jei vyras prie naujagimio degtine gertu, nes "reikia aplaistyt". Ko is tokio vyro reiktu tiketis, jei kokia krize seimoj? Kad isvis prasigers?

Man nesuprantama ir visiskai nesuderinama gerti alkoholi, ypac stipru, kai tokia proga, kaip vaiko gimimas, krikstynos, gimtadieniai. Taure sampano ar vyno - ok, bet kazkas daugiau? Niekada.
eda9
Bet čia nuo žmonių priklauso. Mes vieniems draugams irgi vežėm. Mamai gėlių, vaikui dovanų, tėčiui brendžiuko smile.gif tai nereiškia, kad reikia dabar imti ir gerti, čia tik simboliškai už "atliktą" tobulą darbą biggrin.gif Bet tie draugai tokie jau yra, nes kai antro vaikučio važiavom lankyti, tai nieko nevežėm, patys turėjo ir patys simboliškai išgėrė šampano.

Na, o kai važiuosim lankyti mano draugės, tai tikrai jokių gėrimų nevešim, tikrai nesuprastų smile.gif
Emerencija
QUOTE(zaliaake25 @ 2009 06 01, 11:13)
( kaip mano brolis sako reikia vaikiska sampana kelti, kad ir mama galetu paragauti, vis del to tai uz kudiki, o ne uz suaugusi smile.gif )
*

O kam tas vaikiškas "šampanas" reikalingas? g.gif Daug geriau pasėdi prie arbatos puodelio tongue.gif

QUOTE(Jeta @ 2009 06 01, 14:33)
O jei ir atneš, padėkoti ir padėti į barą, pasakius, ačiū bus krikštynoms  lotuliukas.gif
*

nu gerai čia thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
rasytebraskyte
na ir mum buvo panasi situacija su tuo gerimu,kaip su mazyliu gulejom ligoninej tai tevelis laiste sunu su draugais verysad.gif o grizus namo teko dar visa bardaka sutvarkyt tada jau labai pykomes su vyru del to gerimio verysad.gif . as taip pat nesuprantu kam reikia cia laistyt ir kad tik licna proga prisigerti nono.gif
Elinga_27
Na mano nuomone atėjus aplankyti naujos būtybės, galima išgerti kokio šampano taurę su tėčiu (nes aš pvz tikrai nevartojau alkoholio, nes abu pati maitinau), tačiau apie didesnius "baliukus" ir stipresnius gėrimus tai net kalbos būti negali g.gif Aš tikrai to netoleruočiau, bet pas mus tokios situacijos ir nebuvo, gal todėl kad mes tokie esam (saikingai geriantys hihihi.gif ) o gal draugai protingi mirksiukas.gif

Bet turiu šeimą, na nelabai galiu pavadinti draugais, gal greičiau pažystamais, tai jiems svarbu kad proga būtų.. Dabar šventė vaiko 5 m. gimtadienį, tai balius tęsėsi beveik per naktį. Suvažiavo visa giminė, visi jų draugai (net tie kurie neturi vaikų) susirinko.. Žodžiu doh.gif Aš nesuprantu tokių žmonių ir niekada nesuprasiu.. ax.gif
Emerencija
QUOTE(rasytebraskyte @ 2009 06 02, 14:52)
na ir mum buvo panasi situacija su tuo gerimu,kaip su mazyliu gulejom ligoninej tai tevelis laiste sunu su draugais verysad.gif o grizus namo teko dar visa bardaka sutvarkyt tada jau labai pykomes su vyru del to gerimio verysad.gif  . as taip pat nesuprantu kam reikia cia laistyt ir kad tik licna proga prisigerti  nono.gif
*

verysad.gif oj, užjaučiu aš tave verysad.gif siaubas kažkoks verysad.gif

Zylute1
QUOTE(SuperMeska @ 2009 05 26, 18:12)
O siaip jei lankytojai atsinesa vyno ar sampano, tikrai nematau tame nieko blogo ir jokiu nemaloniu minciu nekyla. Nesu kategoriskai nusistaciusi pries toki alkoholi.
*

As manau, kad viskas, kas su saiku - normalu. Tegul pagurksnoja ir sveciai ir tevelis. Juk svente. 4u.gif bet saikingai - kad tetis galetu nakti mamyte pavaduoti. ax.gif teciu - brendzio, mamytei - sulciu... valandele - ir visi namucio. juk leliukas namie. mirksiukas.gif
Emerencija
QUOTE(Zylute1 @ 2009 06 02, 21:13)
As manau, kad viskas, kas su saiku - normalu. Tegul pagurksnoja ir sveciai ir tevelis. Juk svente.  4u.gif  bet saikingai - kad tetis galetu nakti mamyte pavaduoti.  ax.gif  teciu - brendzio, mamytei - sulciu... valandele - ir visi namucio. juk leliukas namie.  mirksiukas.gif
*

Įdomu, nuo kada lietuviai moka SAIKINGAI gerti? g.gif Kol visų butelių neištuština iki paskutinio lašo, tol nuo stalo nepakyla doh.gif
Meškašunis
Tegul neša smile.gif . Pasidek geresniems laikams, paskui išgersi smile.gif .
kamarele
QUOTE(Emerencija @ 2009 06 02, 23:17)
Įdomu, nuo kada lietuviai moka SAIKINGAI gerti?  g.gif Kol visų butelių neištuština iki paskutinio lašo, tol nuo stalo nepakyla  doh.gif
*

Va va cia tai beda doh.gif Mano viena giminaite kai suneli pagimde, tai vyras tris dienas sunu "laiste", teko teveli vezt i ligonine, apsinuodijo alkoholiu doh.gif O mamai is to streso ir pienas dingo, va tau ir svente doh.gif
hera Bastet
QUOTE(kamarele @ 2009 06 03, 14:11)
Va va cia tai beda doh.gif Mano viena giminaite kai suneli pagimde, tai vyras tris dienas sunu "laiste", teko teveli vezt i ligonine, apsinuodijo alkoholiu doh.gif O mamai is to streso ir pienas dingo, va tau ir svente doh.gif
*

blink.gif baisu

o tie vyrai visai nespranta kad mama nervuoja doh.gif

negaliu pakesti ir aš tokiu lankymu su degtine schmoll.gif juk atvažiavai vaikučio aplankyti ax.gif

o aš prisimenu kai pagimdė vyro draugo draugė tai jis iš laimės tiek prisilakė kad ant suoliuko prie ligoninės užmigo blink.gif tai jo tėvui skambinom kad parvežtu suneli ir nauja mamytė nepamatytu baisu verysad.gif
snieguoliuke
kai atvyko aplankyti, atsiveze sampano, as negeriau. o vatMB buvo pleckute ir i gimdykla atsivezes, sake ant drasos biggrin.gif bet neprireike biggrin.gif drasos uzteko biggrin.gif
Man brolis padovanojo didziuli buteli vyno, bet tuomet jau laukiausi, visi tikejosi jog ta vyna gersim kai gims mazius. Bet dabar laukiam mazylio pirmojo tortadienio smile.gif
inis
Man panasi buvo situacija.Kai draugei sakau atvaziuokite pasedesime atsigersime kavytes,arbatos su gardumynais.Tai ji sako pasitarsiu su draugu.Draugas perskambino vyrui ir sako,tai kad cia nesamone norisi pasedeti isgerti.Tai buvau labai isizeidusi,tiesa pasakiusi ir esu.Po siai diena as ju vengiu ir nekvieciu pas save,nors jie labai prasosi.Noretusi,kad butu pas zmones supratimas,tik deja..
Blogai kai zmones be buteliuko nebemoka bendrauti.Pritariu kad galima pakelti taure vyno,ar sampo.Bet gerti stiprius gerimus kur vyksta zmogucio pazinimas,susipazinimas su nauja aplinka,esu kategoriskai pries. nono.gif
Yny
Na cia priklauso nuo draugu ir giminaiciu. Mano aplinkoje niekas buteliais nelaka, jei atvaziuoja i svecius ar mes vaziuojame kur, visada buna simboliskas buteliukas brendziuko, bet tik tiek. Kad tevelis su sveciais ir taure isgers tai nieko blogo tame nematau mirksiukas.gif
baracuda1
Na as suprantu sampano (tik aisku ne deze) doh.gif nu bet kai auksciau normos, tai ka zinau... nu as nesuprantu tokiu dalyku lotuliukas.gif
Keiti
QUOTE(SuperMeska @ 2009 05 26, 17:12)
*

Aš neskirstau alkoholio į blogą ir gerą, manau svarbiausiai saikas wink.gif Juk prisigerti galima ir nuo šampano ar vyno. Svarbiausiai yra kultūra. Galima ir prie mažo žmogučio išgerti šlakelį degtinės ar taurę vyno - viskas puiku. Tik lankymas, manau neturi užtrukti ir virsti prisigėrimu.
VaiPė
Man tai ramu,nes artimieji žino,jog maždaug jau 2 metus iš vis nevartoju alkoholio tongue.gif Nors MB tėtis padovanojo man vardinį vyno butelį,kuris ilgai dar dulkės spintoj lotuliukas.gif
O maniškis visus draugus norinčius aplaistyti doh.gif pakvietė į kavinę.Pats labai simboliškai pakilnojo taurelę,nes ryte lėkė pas mus su dukryte į ligoninę ax.gif
Tie kas buvo namie lankyt irgi simboliškai. Kai kurie kažkiek išgėrė,bet labai tvarkingai ir simboliškai.Max po 100 brendžio biggrin.gif prie arbatos ar kavos.
Jokių pjankių nebuvo schmoll.gif ir niekada nedaleisčiau,jog vaikai matytų pijokaujančius svečius,o dar baisiau tėvus.
KaipGrazuMiske
Man nepatiktu schmoll.gif
Keja
Isgerciau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Bet deja, nieks neatnese tongue.gif
Kai prasidejo saremiai ikalaiu 50g konjako, tipo, kad kaklelis geriau atsidarinetu bigsmile.gif
inesa marija
nu cia tai virsuniu virsune.... schmoll.gif laaabai isizeisciau, jeigu pas mane taip vaiko lankyt ateitu blink.gif
Uksnė
nematau nieko blogo, jei atsineša alkoholio. Juk ne orgijas kelia tie svečiai. o tik po kelias čerkas išgeria į vaiko sveikatą ir viskas cool.gif
bebenciuke
As irgi pries akoholio vartojima prie vaiku. Uzbegdma ivykiams uz akiu, kai dar buvau nescia, visems, o ypac savo brangiausiajam, kaliau i galva, kad prie vaiku jokio alkoholio nebus.
Mano teveliai papasakojo man toki nutikima: kai mano brolis buvo dar mazas (bet jau mokejo vaikscioti), pas tevelius atvaziavo draugai, na ir aisku atsiveze sampano, kad galetu isgerti po taure. Isgere sampano buteli jie pastate ant zemes, po kiek laiko ziuri, kad mano brolis vaiksto su sampano buteliu ir vaizduoja kaip is jo geria. Nuo to laiko isvis atsisake alkoholio, o ypac prie vaiku.
pauksteee
As irgi pries vartojima alkoholio prie vaiku, nors va znau, kad pagimdysiu, ir visi nores ateiti lankyt, ir bonkele atsines, nes dauguma draugu neturi nei vaiku, ir gyvena vien linksmindamiesi. . bet grieztai reikes pasakyt, kad jokio stipriuju gerimu, as nieko pries jei ten sampano simboliskai, ar vyno. Bet kaip pasakyt giminaiciam, vyresnio amziaus zmonems, kurie iprate "aplaistyti"/ ?
Uksnė
QUOTE(bebenciuke @ 2009 06 17, 11:35)
As irgi pries akoholio vartojima prie vaiku. Uzbegdma ivykiams uz akiu, kai dar buvau nescia, visems, o ypac savo brangiausiajam, kaliau i galva, kad prie vaiku jokio alkoholio nebus.
Mano teveliai papasakojo man toki nutikima: kai mano brolis buvo dar mazas (bet jau mokejo vaikscioti), pas tevelius atvaziavo draugai, na ir aisku atsiveze sampano, kad galetu isgerti po taure. Isgere sampano buteli jie pastate ant zemes, po kiek laiko ziuri, kad mano brolis vaiksto su sampano buteliu ir vaizduoja kaip is jo geria. Nuo to laiko isvis atsisake alkoholio, o ypac prie vaiku.
*

taigi visi vaikai taip daro, jiems čia žaidimas biggrin.gif Ir tai tikrai nereiškia, kad jie bus alkoholikai, juk jie tikrai dar nesupranta, kas tas alkoholis ir su kuo jis valgomas mirksiukas.gif
vilke_ziema
Labai gaila, kad zmones be alkoholio jau nebemoka bendraut..net lauke tevas su vaikuciu vaiksto ir rankoj skardine alaus.. doh.gif doh.gif doh.gif aisku, jis naiviai galvoja, kad cia nieko tokio, bet net nepajus, kaip po keleriu metu bus priklausomas.
murce
...taip, dabar visiems įprasta visur, jei tik susitinki- alkoholio, kad ir alaus, ar dar silpnesnių....kitaip nebemoka bendrauti....
kaip reaguoti-.....? Nežinau, atsineša turbūt sau, kad turėtų kuom pasivaišinti- tai vaišinti tada..... unsure.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.