Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vyras geria, noriu skirtis, bet negaliu myliu...
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Tėčio puslapis
Pages: 1, 2, 3
Black Queen
Kai susipazinome man vyras buvo idealus ,demesingas, bet po jo tevo mirties pradejo siaubingai gerti.prejo jau trys metai po jo mirties bet situacija tokia pati, norejau palikti, bet pagailejau... prazus be manes visai, kazkiek ji vistiek tramdydavau, bet pas mus gime dukryte jai greit bus 7 men, nieko man nepadeda namu ruosoj ir vaiko auklejime. girdziu tik pazadus, nebeturiu jegu su juo kovoti, nors ji ir myliu, bet negaliu leisti kad vaikas matytu toky gyvenima, kasdienius musu barnius,nors ji dar maza ir nieko nesupranta bet pasamonej vistiek islieka tokie prisiminimai suprantu , kad nieko gero is tokio gyvenimo nebus, bet ne jaugi skyrybos vienintele iseitis? gal jus galite man patarti kaip ji itikinti kad mestu gerti? bandauji ikalbeti , kad uzsikadireuoti, bet jis neigia kad jis ALKOHOLIKAS.
Griuk negyvas
Jums i Kertele sielai rasyti reikia, ne cia. 4u.gif
Black Queen
A... blush2.gif As norejau vyru patarimu tai galvojau cia 4u.gif
zhilius
Reikia palikt ji ir iseit, (tyliai sau pasakant, kad tik laikinai, bus jums lengviau) jei jam seima kazka reiskia, mes gert, susiims, igaus proto ir ateis taikytis. Taip bent jau turetu buti, jei jis dar kazka savo bumbule turi. Taip pasielgtu kiekvienas kazko vertas vyras, na o jei neateis, tai jums teks susitaikyti, kad istekejote uz bestuburio ir issiskirti. Siaip tai matau, kad esate labai gera zmona, nereta jau butu durim trenkusi uz tai, kad neispauna indu. Taigi, jei vyrui smegenys dar nespejo atrofuotis, jis supras, kad jus si ta reiskiat.
Papildyta:
QUOTE(AnaŠaranda @ 2009 05 23, 14:02)
A...  blush2.gif  As norejau vyru patarimu tai galvojau cia 4u.gif
*

Teisingai, cia ir reikejo ateit, nors ir cia neisvengrit, moteriskiu pasisakymu, kad toki "svolaciu reikia palikt" ir susirast idealu misteri Properi. smile.gif
MamyteSaulyte
QUOTE(AnaŠaranda @ 2009 05 23, 13:09)
Kai susipazinome man vyras buvo idealus ,demesingas, bet po jo tevo mirties pradejo siaubingai gerti.prejo jau trys metai po jo mirties bet situacija tokia pati, norejau palikti, bet pagailejau... prazus be manes visai, kazkiek ji vistiek tramdydavau, bet pas mus gime dukryte jai greit bus 7 men, nieko man nepadeda namu ruosoj ir vaiko auklejime. girdziu tik pazadus, nebeturiu jegu su juo kovoti, nors ji ir myliu, bet negaliu leisti kad vaikas matytu toky gyvenima, kasdienius musu barnius,nors ji dar maza ir nieko nesupranta bet pasamonej vistiek islieka tokie prisiminimai suprantu , kad nieko gero is tokio gyvenimo nebus, bet ne jaugi skyrybos vienintele iseitis? gal jus galite man patarti kaip ji itikinti kad mestu gerti? bandauji ikalbeti , kad uzsikadireuoti, bet jis neigia kad jis ALKOHOLIKAS.
*

..mano situacija buvo panasi, tik vyras buvo narkomanas..elgesi visiskai identiskai ir to nepripazino...
tenorejau paskyti tai, jog alkoholikas ar narkomanas neissikrapstys schmoll.gif jei pats to nenores ir nepripazins..jokia pagalba, ar palaikymas nepades, jei neiveiks traukos tam brudui butent PATS...
pabegau su dukra, kai mazylei buvo 8men.
neagituoju nei skirtis, nei aukotis..cia jau jums sprest-ramus gyvenimas ar kancia...
sorry, kad ilindau 4u.gif
Medinis
QUOTE(zhilius @ 2009 05 23, 14:13)
Taip bent jau turetu buti, jei jis dar kazka savo bumbule turi. Taip pasielgtu kiekvienas kazko vertas vyras

Ar jūs turėjote priklausomybę nuo alkoholio?
noco
Mieloji, pats baisiausias dalykas kai tokia liga turintis zmogus ja neigia... Alkoholikas niekada nepasikeis net del kito, nors ir artimiausio, zmogaus. Pirmiausia turi jam ''sudaryti salygas'' pasirinkti kelia kuriuo jis ir toliau nori eiti, t.y. jis turi prarasti viska, kad atsistotu ant bedugnes krasto ir apsisprestu ar nori gyventi ar vistik lekti i ta bedugne. Daugiau nieko nepadarysi, jei jis pats nenori.
Kodavimas-laikina
Psichologas-laikina
Tavo ir vaiko gyvenimas- arba be jo arba visa gyvenima taip...

Ir viskas per ta gera sirdi...
Kudle
JEI alkoholikas budamas neblaivus ir sako ,kad as negirtas ,o blaivus -as negeriu ,tai nieko gero nebus ir nesitikek nieko naujo .Jis ir toliau gers ,ziurek ,kad nepradetu dingti daiktai is namu ir neatsirastu po tavo akim melyniu . Pagalvok ,ar tau idomu gyventi su gerianciu zmogum ?ar esi laiminga? ar apie toki gyvenima galvojai ? g.gif
Black Queen
O jam jau nebedaug ir liko iki bedugnes, jei ji paliksiu su vaiku ,gerti prades dar labiau ir ji ismes is darbo, darba jis turi labai gera ir padoru su geru atliginimu, beje jau ne viena syk buvo pagutas ir prigrasinta , kad ismes ,is universiteto jau ismete, tad niekuo geru nekvepia. kAI buna girtas prypazysta savo kalte, kelis kartus net buvo prases kad jam padeciau mesti gerti,bet mano prasymai nieko nepadeda...Zinau, kad laukti toliau jau rizikinga, o apie toki gyvenima tikrai nesvajojau
noco
Melas, melas, melas ir dar karta melas... jis zino, kad paklupes, pablevezgos ir vel tu gyvensi toliau kaip gyvenus. Dabar tu turi priimti toki sprendima, kaip niekad iki siol nepadarei, t.y. jei pasakei, kad baik gerti as skiriuosi, tai taip ir daryk, nes jis puikiai zino, kad to nepadarysi. Tavimi naudojasi... suvok pagaliau tai! Pagalvok bent jau apie vaika... bus kompleksuotas, psichologiskai traumuotras... gal tu to ir nepastebesi visa gyvenima, taciau vaikas galiausiai ims tau jausti neapykanta, kad tevas zemina, o tu amzinai atleidi, jam pasidarys tiesiog slygstu... oi kiek daug as tau galiu pasakyti.....................................
Medinis
QUOTE(noco @ 2009 05 24, 09:45)
Dabar tu turi priimti toki sprendima, kaip niekad iki siol nepadarei, t.y. jei pasakei, kad baik gerti as skiriuosi, tai taip ir daryk, nes jis puikiai zino, kad to nepadarysi.

O kaip ten "pasižadu gerbti ir mylėti, džiaugsme ir varge...."
MamyteSaulyte
QUOTE(noco @ 2009 05 24, 09:45)
Melas, melas, melas ir dar karta melas... jis zino, kad paklupes, pablevezgos ir vel tu gyvensi toliau kaip gyvenus. Dabar tu turi priimti toki sprendima, kaip niekad iki siol nepadarei, t.y. jei pasakei, kad baik gerti as skiriuosi, tai taip ir daryk, nes jis puikiai zino, kad to nepadarysi. Tavimi naudojasi... suvok pagaliau tai! Pagalvok bent jau apie vaika... bus kompleksuotas, psichologiskai traumuotras... gal tu to ir nepastebesi visa gyvenima, taciau vaikas galiausiai ims tau jausti neapykanta, kad tevas zemina, o tu amzinai atleidi, jam pasidarys tiesiog slygstu... oi kiek daug as tau galiu pasakyti.....................................
*

pritariu tau...
be to - priklausomybes yra nepagydomos- ju tik laikinai atsikratoma..
nera nei "buvusiu" narkomanu, nei "buvusiu" alkoholiku- yra tik neaktyvus......
skaudi ir mano patirtis siuo klausimu...bet LABAI pamokanti...
wikke
Turiu prie saves toki varianta, drauge gera taip gyvena jau 8 metai, vis zada kad nebegers ,o vistiek kiekviena savaitgali girtas,kiek bande gydyti tai tam kartui padeda o po kiek laiko grysta prie to pacio, kai negeria negaliu nieko blogo pasakyti tikrai saunus vyras, na o kai isgeria tai erelis tampa nieko nebijo nei grasinimu nieko, aisku nesmurauja seimoje, bet matau kaip tampo nervus savo zmonai, bet jinai sako myli ji ir taip pat nemeta nes be jos jis zlugs. taip kad paciai spresti koki kelia pasirinkti. Sekmes jums 4u.gif
Mazyle888
Manau, kad neverta kankintis

http://public.fotki.com/Mazyle888/mazyles-888-ir-mazy/
pupy
QUOTE(wikke @ 2009 05 24, 21:35)
Turiu prie saves toki varianta, drauge gera taip gyvena jau 8 metai, vis zada kad nebegers ,o vistiek kiekviena savaitgali girtas,kiek bande gydyti tai tam kartui padeda o po kiek laiko grysta prie to pacio, kai negeria negaliu nieko blogo pasakyti tikrai saunus vyras, na o kai isgeria tai erelis tampa nieko nebijo nei grasinimu nieko, aisku nesmurauja seimoje, bet matau kaip tampo nervus savo zmonai, bet jinai sako myli ji ir taip pat nemeta nes be jos jis zlugs. taip kad paciai spresti koki kelia pasirinkti. Sekmes jums 4u.gif
*

man panasi situacija paciai buvo,kol draugavom viskas buvo gerai,bet kai susituokem,pastebejau,kad maniskis vienas isgerineja.Bande gydytis,zadejo,kad negers ir t.t.Aisku santykiai pradejo salti,visa laime,kad nesusilaukem vaiku,nes gal buciau ir iki siol su juo.Nebedomino nei artumas,nei seksas niekas.Jis man pasidare slykstus,o meile kazkada buvo wub.gif ,bet alkoholis ja isdraske.Isgyvenom kartu apie 2,5m,o po to jau nebemaciau ateities,tiesiog bijojau,nes alkoholis prie gero nepriveda.Jis pries mane nesmurtaudavo,bet nezinia kaip butu buve jei as buciau susiejusi savo gyvenima su juo.Zodziu issiskyrusi as esu laimingesne nei buvau su juo. smile.gif Ir patariu visoms tik nekentekit,juk gyvename tik viena karta.
Letaa
QUOTE(Medinis @ 2009 05 24, 08:48)
O kaip ten "pasižadu gerbti ir mylėti, džiaugsme ir varge...."
*

Yra tam tikra riba iki kurios galima taikyti šiuos žodžius...N iekas ant kaklo medalio nepakains už sugadintą gyvenimą.
Medinis
QUOTE(Letaa @ 2009 05 25, 15:59)
Yra tam tikra riba iki kurios galima taikyti šiuos žodžius...

Kur ta riba?
Letaa
QUOTE(Medinis @ 2009 05 25, 15:23)
Kur ta riba?
*

Kiekvienas ją nusistato pats.
Medinis
QUOTE(Letaa @ 2009 05 25, 16:38)
Kiekvienas ją nusistato pats.

Ar galite kaltinti kitą žmogų, jei jo manymu jūs tą ribą jau peržengėte? Tarkim jūsų išvirti koldūnai buvo neskanūs?
Letaa
QUOTE(Medinis @ 2009 05 25, 15:39)
Ar galite kaltinti kitą žmogų, jei jo manymu jūs tą ribą jau peržengėte? Tarkim jūsų išvirti koldūnai buvo neskanūs?
*

biggrin.gif ...ne apie koldūnus šnekam...bet kad ir šitoje situacijoje- jei tave pastoviai maitina neskaniais koldūnais...galima tai aptarti, pamokinti virti skanius, leisti į kulinarų kursus, pačiam virtis koldūnus....nebevalgyti virtų koldūnų mirksiukas.gif
Medinis
QUOTE(Letaa @ 2009 05 25, 16:47)
biggrin.gif ...ne apie koldūnus šnekam...bet kad ir šitoje situacijoje- jei tave pastoviai maitina neskaniais koldūnais...galima tai aptarti, pamokinti virti skanius, leisti į kulinarų kursus, pačiam virtis koldūnus....nebevalgyti virtų koldūnų mirksiukas.gif

Na taip... Galima pamėginti pakeisti jus, kad jūs nebevirtumėt koldūnų (nors gal jie jums geriausiai gaunasi...). Bet galima pasakyti, kad čia jau riba ir priesaikos nebegalioja. Dabar pakeiskite koldūnus į tai, apie ką tema.
Letaa
QUOTE(Medinis @ 2009 05 25, 15:49)
Na taip... Galima pamėginti pakeisti jus, kad jūs nebevirtumėt koldūnų (nors gal jie jums geriausiai gaunasi...). Bet galima pasakyti, kad čia jau riba ir priesaikos nebegalioja. Dabar pakeiskite koldūnus į tai, apie ką tema.
*

Žmogiškoji prigimtis apkaltins.Kiekvienas iš mūsų turi savo pasaulio suvokimą, vertybių skalę.Gyvenimo partnerį renkamės atsižvelgdami į daugelį kriterijų, savo patirtį, emocijas, instinktus.Ir geriausiai būtu kad rastume su partneriu kiek galima daugiau vienodų sąlyčio taškų, ir savo lūkesčius reiktų išsakyti iki vestuvių.
Žmogui pabandyti padėti keistis galima, kurį laiką nusižengimus toleruoti galima...bet po to jei jauti kad tau negerai su juo, vaikams negerai su juo..jauti kad tvao susidaryta riba peržengta...tą ir pasakai. Tik tėvai besąlygiškai priima ir myli savo vaikus, nes jie yra dalis jų. O kitas žmogus priima tave tik kaip šalia esantį partnerį.
Medinis
QUOTE(Letaa @ 2009 05 25, 17:03)
Tik tėvai besąlygiškai priima ir myli savo vaikus, nes jie yra dalis jų.

Tėvai ar tik motinos?
Letaa
QUOTE(Medinis @ 2009 05 25, 16:06)
Tėvai ar tik motinos?
*

Nebeterškim temos 4u.gif Mano manymu abu.
Medinis
QUOTE(Letaa @ 2009 05 25, 17:09)
Nebeterškim temos 4u.gif 

Nebeterškim. Esmė juk kame - ar tu tuokdamasis prisiėmei įsipareigojimą iki gyvenimo pabaigos būti kartu su tuo žmogumi, ar tik tikiesi to iš kito? Visa kita apie ribas - tik blevyzgos.
Hmmm...
QUOTE(Medinis @ 2009 05 25, 17:11)
Esmė juk kame - ar tu tuokdamasis prisiėmei įsipareigojimą iki gyvenimo pabaigos būti kartu su tuo žmogumi, ar tik tikiesi to iš kito?
*

Net Bažnyčia pripažįsta, kad esant tam tikroms sąlygoms, galimos situacijos, kuomet sutuoktiniai negali ir neprivalo gyventi kartu. Net jei nėra pakankamai priežasčių santuoką anuliuoti. T.y. net Bažnyčia pripažįsta, kad retais atvejais neįmanoma laikytis duotos priesaikos.

O jei žmonės sudarė tik civilinę santuoką, tai apie jokius "įsipareigojimus iki gyvenimo pabaigos" apskritai neina kalba.
zhilius
QUOTE(Medinis @ 2009 05 23, 17:57)
Ar jūs turėjote priklausomybę nuo alkoholio?
*

Matot, as taip pakomentavau, pradzioje, nes zinau, jog moterys daznai perlenkia lazda tame dalyke ir nenorejau prisideti prie daugelio, kurie prades postinti: "palik ji, nezemink saves", "jis to nevertas" ir t.t. ir pan. Nes yra pvz tokiu, kur ir mane alkoholiku pavadina, nes prisishnioju karta per viena ar du menesius. Na tai jei dabar as nepripazinsiu esas alkoholikas ar neisirasysiu i A/A kluba, tai jau skaitysiuosi 100% alchaselis? Arba mano buvusi brangioji, akis iki begalybes man isdraskydavo, jei per Kaledas ar Naujuosius, planuodavau svesti bere ar dar kur, zinoma ne be alkoholio, tai kaip ji tik manes neisvadindavo, ir tokiu burbulu pripusdavo, kad tikrai nepazistantys manes zmones galejo mane palaikyt kokiu nors degradu doh.gif mat jos tevas buvo alkoholikas, tai jai tokia paranoja buvo issivysciusi situo reikalu doh.gif doh.gif doh.gif lotuliukas.gif na, bet cia viena is daugeliu preizasciu, kodel ji man tapo "buvusia" thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Na o del to "pasižadu gerbti ir mylėti, džiaugsme ir varge...." tai visiskai sutinku su jumis pons <Medini> prie sito, didele dalimi prisideda ir zmona, na seimoje beveik niekur nera vieno kaltes, beveik visada kalti abu. Reikejo "Raukti" sita reikala iskart, kai pradejo kelt keblumus, butu ramu dabar buve, nes kaip as sakau alkoholizmas kaip liga parodo savo "pirma stadija" tada, kai pradeda kliudyt gyvenimui t.y. pastovios konfliktines situacijos, nemalonumai darbe, problemos su policija (pvz.), na zodziu kazkokie nemalonumai, susije su tuom, kad zmogus buves girtas ir prisiveikes iki kaklo ir tai daznai kartojasi, o gerianciajam tai atrodo viskas niekai. Tada nedelsiant reikia, traukt zmogu, kol yra like kazkiek neprapiltu smegenu.
Na, o kad temos autore sako, kad geria vyras 3 metus, tai netikiu, jog jau reikia visiems vieningai pulti nurasyt zmogu. Issikapsto ir su 5kart didesniais stazais. Nors zmogus zmogui nelygus, kaip ir situacijos, bet visgi islieka "ir džiaugsme ir varge...." 4u.gif 4u.gif 4u.gif
given444
QUOTE(Medinis @ 2009 05 25, 14:11)
....ar tu tuokdamasis prisiėmei įsipareigojimą iki gyvenimo pabaigos būti kartu su tuo žmogumi, ar tik tikiesi to iš kito? Visa kita apie ribas - tik blevyzgos.
*

medini, būdamas vyras jūs net nesuvokiate, koks saugus esate. moteris jūsų silpnybes (PVZ, gėrimui) toleruos daug ilgiau nei jūs, vyrai toleruotumėt tokią moterį. na parodykit vyriškį, kuris atvirkščiai...kaip čia tik ką buvo aprašyta, toleravo moteriškę, kuri ištisus 8metus gerdavo savaitgaliais? ARBA KITOS FORUMIETĖS POSTAS: TVĖRĖ GERIANTĮ VYRĄ 2,5METUS. vyrai tokią žmoną mestų max po dviejų mėnesių. net diskutuot apie tai neverta.
Papildyta:
QUOTE(zhilius @ 2009 05 25, 15:14)
Na, o kad temos autore sako, kad geria vyras 3 metus, tai netikiu, jog jau reikia visiems vieningai pulti nurasyt zmogu. Issikapsto ir su 5kart didesniais stazais. Nors zmogus zmogui nelygus, kaip ir situacijos, bet visgi islieka "ir džiaugsme ir varge...."  4u.gif  4u.gif  4u.gif
*

TAS PATS KLAUSIMAS IR JUMS ZHILIAU: kiek jūs tvertumėt geriančią moterį... 3metai jums nieko - moteris turi savo vyrelį tvert? jūs net 5kart didesniais stažais mosikuojat? čia stažas ta prasme, kai 15metų vyras tvėrė moterį geriančią, ar moteris tvėrė geriantį vyrą 15metų? cool.gif duosiu jums šimtą rublių jei į pirmą užklausimą teigiamai atsakysit.
zhilius
QUOTE(zuzu @ 2009 05 25, 18:22)
TAS PATS KLAUSIMAS IR JUMS ZHILIAU: kiek jūs tvertumėt geriančią moterį... 3metai jums nieko - moteris turi savo vyrelį tvert? jūs net 5kart didesniais stažais mosikuojat? čia stažas ta prasme, kai 15metų vyras tvėrė moterį geriančią, ar moteris tvėrė geriantį vyrą 15metų?  cool.gif duosiu jums šimtą rublių jei į pirmą užklausimą teigiamai atsakysit.
*

Nagi duokit 100 rubliuku, nes kaip tik ruosiausi atsakyt teigiamai. Nu gal 15 metu netverciau, bet uzrisciau jai gerkle jau pirmais metais ir as buciau ne as, jei nesugebeciau to padaryti. (kalbu apie zmona, nes gal kitai ir nesugebeciau bonkes is nagu istraukt). Ir del to "istvertu, neistvertu" galiu pasakyt, kad nereikia tvert, reikia isvadas operatyviai daryt, ne guostis po to neva kentejau girtuokliaujancia boba ar dieda 15 metu. Manau Medinis cituodamas preisaika galvoje turejo varga padedant savo zmogui islipti is duobes, o ne kentejima gyvenant toj duobej, kol mirtis isskirs, juk tuoketes ne su "tokiu" zmogum, o dabar nenorite saves paklausti, ka jus nuveikete, kad jis tokiu netaptu.
Nakviša
QUOTE(zhilius @ 2009 05 25, 18:08)
Nagi duokit 100 rubliuku, nes kaip tik ruosiausi atsakyt teigiamai. Nu gal 15 metu netverciau, bet uzrisciau jai gerkle jau pirmais metais ir as buciau ne as, jei nesugebeciau to padaryti. (kalbu apie zmona, nes gal kitai ir nesugebeciau bonkes is nagu istraukt). Ir del to "istvertu, neistvertu" galiu pasakyt, kad nereikia tvert, reikia isvadas operatyviai daryt, ne guostis po to neva kentejau girtuokliaujancia boba ar dieda 15 metu. <...>
*

OHO, koks kategoriškumas. Imčiau, daryčiau, aš būčiau ne aš. Matyt toksikologai tik šiaip, dėl vaizdo dirba, nes vat atsirado toks ponas zhilius,kuris momentaliai susidoros su atbrendančiu alkoholizmo liūnu.
Ar žinote, pone zhiliau, kad moterį - alkoholikę yra YPAČ sunku gydyti, kaip sakė vienas gydytojas - geriau 7 vyrus bandyti paversti abstinentais, nei 1 moterį. Ir kaip jūs ją verstumėte mesti gerti? Sektumėte visas 24 val per parą?Mestumėte darbą pats ir jos dirbti neleistumėte? Užrakintumėte namie? unsure.gif Alkoholinė priklausomybė (priklausomai nuo organizmo) išsivysto labai greitai metų - pusantrų bėgyje, o po tiesus kelias į šviesų rytojų pro butelio kakliuką. cool.gif
zhilius
QUOTE(Nakviša @ 2009 05 25, 19:47)
OHO, koks kategoriškumas. Imčiau, daryčiau, aš būčiau ne aš. Matyt toksikologai tik šiaip, dėl vaizdo dirba, nes vat atsirado toks ponas zhilius,kuris momentaliai susidoros su atbrendančiu alkoholizmo liūnu.
Ar žinote, pone zhiliau, kad moterį - alkoholikę yra YPAČ sunku gydyti, kaip sakė vienas gydytojas - geriau 7 vyrus bandyti paversti abstinentais, nei 1 moterį. Ir kaip jūs ją verstumėte mesti gerti? Sektumėte visas 24 val per parą?Mestumėte darbą pats ir jos dirbti neleistumėte? Užrakintumėte namie?  unsure.gif Alkoholinė priklausomybė (priklausomai nuo organizmo) išsivysto labai greitai metų - pusantrų bėgyje, o po tiesus kelias į šviesų rytojų pro butelio kakliuką.  cool.gif
*

Nu jus kaip visalaik savam stiliuje, ateinate ir tauzijate vejus, kad tik isprovokuot ginca. Jei nesuprantat ka as turiu omenyje, nekomentuokit, o jei sakau, kad sugebeciau uzrist gerkle, reiskia sugebeciau, alkoholizmas neateina staiga, kaip zaibas is giedro dangaus, tad reikia laiku rasti priemones nutempti buteli nuo sau artimo zmogaus, kitas dalykas, jei tarpusavio bendravimas yra pavirsutiniskas arba jus nesate pats artimiausias jam zmogus. Beto zinau, kad moteriskai giminei yra daug sunkiau isbristi is visokio sh... esu kai saka -"ni pervij god za muzam", o savo gudragalviskuma demonstruokit kitiems, ne man. Beje alkoholi dauguma esanciu SM vartoja tikrai ilgiau nei metai, pusantru... lotuliukas.gif
tetukas1982
Grįžtant prie temos, standartinė lietuviska situacija.

Temos autorei pasakysiu:

Moterie atsipeikek (atsiprasau). Cia tipo myliu noriu negaliu. Nu taip nebuna, arba gyveni arba ne. Nori gyventi su vyru arba kenti kad jis geria arba darai kazka kad jis negertu, pvz.: i snuki duodi arba sonkaulius sulauzai , jei nemoki ar nenori susirandi kas tai padaro. Kalbos bevertes jei nera imamasi kazkokiu veiksmu.
Jei nenori gyventi eini lauk arba varai ji lauk, kam kankintis ir gadinti gyvenima sau ir vaikui.

aukselis14
QUOTE(tetukas1982 @ 2009 05 29, 09:54)

Temos autorei pasakysiu:

Moterie atsipeikek (atsiprasau). Cia tipo myliu noriu negaliu. Nu taip nebuna, arba gyveni arba ne. Nori gyventi su vyru arba kenti kad jis geria arba darai kazka kad jis negertu, pvz.: i snuki duodi arba sonkaulius sulauzai , jei nemoki ar nenori susirandi kas tai padaro. Kalbos bevertes jei nera imamasi kazkokiu veiksmu.
Jei nenori gyventi eini lauk arba varai ji lauk, kam kankintis ir gadinti gyvenima sau ir vaikui.
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif
zhilius
QUOTE(tetukas1982 @ 2009 05 29, 09:54)

Temos autorei pasakysiu:

*

nu i nfk... doh.gif
bravada
QUOTE(tetukas1982 @ 2009 05 29, 08:54)

Nori gyventi su vyru arba kenti kad jis geria arba darai kazka kad jis negertu, pvz.: i snuki duodi arba sonkaulius sulauzai , jei nemoki ar nenori susirandi kas tai padaro.
*

Nemanau, kad davus i snukį ar sulaužius šonkaulius , vyras nustos gerti.Tikrai tokie "vaistai" nepadės.Geras patarimas, eiti ieškoti, kad kas primuštų vyrą biggrin.gif biggrin.gif lotuliukas.gif
pilkas
*

teko kazkada bendraut su jaunu vyruku 22 metu...siaip paklausiau kaip seima, ar turi broliu?...oi sako turiu, musu 15 viso vaiku ....o kaip tevai? klausiu....aj sako motina issiskyre su tevu ...tas visalaik geria - tai neistvere ...dabar tevas vaiksto po kaima kaip bomzas ...vissas smirdantis ....sako ranka net nesinori paduot
tik isivaizduoti galima ka ta moteris iskentejo...kol pagaliau...

sakyciau kad tu turi(gal gavai) jau savo vyro meile, dabar turite abu pasirupinti tuo kas is jos buvo sukurta...jeigu neiseina kartu, gal tada ....
dar pastebejimas...nustok vyru rupintis lyg mazu vaiku...ka reiskia prapuls be taves? tu juk nesi atsakinga uz suaugusio zmogaus pasirinkima..
gal buten cia, ir yra tavo grandine, kuri paciai trukdo blaiviai paziureti i situacija ..

linkiu Tau rasti kelia, ir jegu ji nueit
Krista J.
labai is arti pazystu sia situacija. trumpai papasakosiu.
viena moteriske, (amzina atilsi) visa gyvenima kentejo su alkoholiku vyru. nesiskyre, nes buvo labai nemadinga, gi baisi geda. kol galiausiai ta vyra pasigriebe liga. pati manė, kad galiausiai gales pailseti nuo tokio gyvenimo, kad gales pagyventi sau. bet pamirso, kad turi dar du sunus, kurie taip pat stikliuko vergai. ji manė, kad jie be jos prazus (taip kaip temos autore mano apie savo vyra). labai norejo jiems padeti. budavo paskutinius pinigelius atiduoda, kad tik suneliai turetu uz ka duonos nusipirkti. naivu, nes jie ne duona pirkdavo. neėsdavo parom, bet namines nepamirsdavo. leisdavo jiems vasara apsistoti jos sode, atseit viena kita darzove uzsiauginti, kai tuo tarpu jie isvogdavo vertingiausius daiktus. per vasara nebelikdavo nieko. netgi puodu. ziema priimdavo pagyventi pas save. kur jie vėlgi gerdavo, vesdavosi savo "draugus". ji netgi savo namuose ramybes neturejo. ir kentejo ji toliau, gailejo sūnų, aukojosi... ir taip iki savo gyvenimo pabaigos. ta moteriske buvo mano mociute. mano mamos mama.

isvada: galima tiketis, aukotis, aukoti savo brangu gyvenima, sveikata, galima paaukoti viska, bet is alkoholiko tos ligos neikrapstysi. tol, kol jis pats to nesupras. ziauru, bet kai kurie taip ir nesusipranta. kaip pvz mano diedukas ir abu dedes. gere iki paskutiniosios.

patarimas: jeigu tamsta branginate savo gyvenima, savo jaunyste, savo vaikus - susiimkite, pamirskite tas priesaikas ir bekit nuo jo. jeigu jis dar ne visikai degradaves, jiegu dar turi jausmu, vertybiu - pats susiprotes, pats pas jus ateis ir paprasys atleidimo.
gal as ir ziauri, bet tikrai neverta tiketis ir kentet. gyvenimas toli grazu nera toks ilgas ir ji aukoti vardan kito zmogaus neverta. pirmiausia reikia myleti ir pasirupinti savimi, nes uz jus to niekas kitas nepadarys. kiekvienas esam pats savo gyvenimo kalvis. ir uz kita zmogu gyvent negalima.

linkiu jums dideles stiprybes surasti tinkama sprendima 4u.gif
asta29
Man tokiu atveju labai patiko vienas pasakymas, kurį kadaise pritaikė mano mamai. Turėjo ji pirmą vyrą ir brolis mano yra iš šios santuokos. Vyras buvo dar tas.... Gerdavo, mušdavosi ir pan. Mama, toli gražu nebuvo užguita ir niekam nereikalinga moteriškė, tačiau skyrybos yra toks dalykas, kuriam subręsti tikriausiai reikia. Jos vis klausdavo, kaip tu tokia faina moteriškė gyveni su tokiu vyru. O vienas protingas vyriškis pasakė "matyt nėra dar tau taip blogai. Kai bus labai blogai, tuomet visus daiktus surinksi ir už durų paliksi, o manęs dar pati paprašysi spynas pakeisti". Vieną dieną taip ir nutiko, bet pragyveno 7 metus. Taigi visiškai sutinku su tokia nuomone, matyt turi įgrįsti visiškai tokia situacija, tuomet ir imsies atitinkamų veiksmų.
raimuxe
Galiu pasakyti tik viena - žmonės nesikeičia schmoll.gif Alkoholikai ir smurtautojai - ne išimtis schmoll.gif
Gyvenimas toks trumpas, todėl reikia džiaugtis kiekviena diena. Alkoholikai ir smurtautojai yra parazitai, kurios reikia apetiti per 100 metrų biggrin.gif
Populiarūs posakiai :gyvenu su juo tik dėl vaikų, vaikams reikia tėvo ir pan.,nieko verti. Kokia nauda vaikui iš alkoholiko, smurtaujančio tėvo? Koks pavyzdys doh.gif g.gif
mamuke68
*

...pradek gerti kartu su vyru...matysi,jokiu pykciu nebus-idile bus seimoje lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
zhilius
QUOTE(mamuke68 @ 2009 06 07, 15:28)
...pradek gerti kartu su vyru...matysi,jokiu pykciu nebus-idile bus seimoje lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

Vertas demesio patarimas thumbup.gif
Paradoksualė
QUOTE(zhilius @ 2009 06 07, 14:59)
Vertas demesio patarimas  thumbup.gif
*

aha ir vaikus pradekit girdyti...idile cool.gif
zhilius
QUOTE(Paradoksualė @ 2009 06 07, 16:09)
aha ir vaikus pradekit girdyti...idile  cool.gif
*

Cia kaip raminancius gert nuo trydos, tryda napraeis, bet uztad galva nebeskaudes i kelnes sikt biggrin.gif
Jooralt
Man su vaikinu panašiai. Draugaujame beveik tris metus. Tačiau karts nuo karto pasitaiko tokie užgėrimai jo. Net nepasakyčiau, kad su draugais. Daugiau su tais žmonėmis, su kuriais tik kartais pasisveikina, susitinka. Tokie dingimai po dvi paras tęsiasi, o man pradėjo meluoti, ko anksčiau nebūdavo.

Ir kiek kartų esu palikusi, kiek kartų atleidau ir taikėmės.
Šiaip jis tikrai rūpestingas, geras, paslaugus, darbštus. Per balius gražiai išgeria, protingai. Džiugu būna tada, bet tie nuolatiniai pasikartojantys parom gėrimai jau išveda iš proto.

Taip ir plėšausi.. Ir taip skauda. Noris jo tokio, koks jis būna, kai negeria, bet kai išgeria, tai....... Ir nepripažįsta, kad tai jau liga.

Aišku, mano tėvas toks buvo, gal todėl ir bijau. Bet juk mylintis ir gerbiantis žmogus taip nedarytų, ar ne?

Ant nosies mokslų baigimas, o aš visai iš savęs išėjusi jaučiuosi. Ir nebežinau, ką daryti. Jausmų gi neišvemsi.
alisia28
Dazniausiai alkoholikai vyrai net nesistengia mesti gerti. Koks gi jis vyras, jei su draugais net isgerti negalima, o kiek daznai, nejau cia moteru reikalas.
Jooralt
QUOTE(alisia28 @ 2010 01 18, 20:33)
Dazniausiai alkoholikai vyrai net nesistengia mesti gerti. Koks gi jis vyras, jei su draugais net isgerti negalima, o kiek daznai, nejau cia moteru reikalas.
*

Man labai keista. Mano draugai (vaikinai) susitikę bendrauja, išgeria po bokalą ar du alaus ir užtenka. Viskas aišku, suprantama ir priimtina. O vaikinui su savo "draugais" susitikimas, tai tik pagert. Kokie čia tada draugai?

Nors imk ir mūryk su plyta į snukį iš pykčio..
alisia28
QUOTE(Jooralt @ 2010 01 18, 21:41)
Man labai keista. Mano draugai (vaikinai) susitikę bendrauja, išgeria po bokalą ar du alaus ir užtenka. Viskas aišku, suprantama ir priimtina. O vaikinui su savo "draugais" susitikimas, tai tik pagert. Kokie čia tada draugai?

Nors imk ir mūryk su plyta į snukį iš pykčio..
*

Vyrams reikia tu susitikimu vyriskoje kompanijoje, isgerimu.Kad koki viena kita karta ir padaugina, cia nieko nebutu baisaus.Gerai, kai vyras zino ribas, o kai ju nebelieka,pasekmes skaudzios.
Eckas
Pasikeisti gali tik vaikas, o suaugusį pakeis tik grabo lenta. Nors pasitaiko atvejų, kai užkietėję alchašai viską meta ir suranda valios, jėgų atsispirti tiems baisiems įpročiams. Be to, žmogui galima padėti tik tada, kai jis pats nori sau padėti. Bet jei jis neigia, kad yra alkoholikas ir toliau geria, rodo ne tik jo požiūrį į šitą problemą, bet ir požiūrį į šeimą, žmoną, vaiką, pačią santuoką. Ateitis su tokiu piešiasi gana niūri.
Medinis
QUOTE(Eckas @ 2010 01 22, 10:38)
Bet jei jis neigia, kad yra alkoholikas ir toliau geria, rodo ne tik jo požiūrį į šitą problemą, bet ir požiūrį į šeimą, žmoną, vaiką, pačią santuoką.

Ar jūs sveikai gyvenate? Nerūkote, nevartojate alkoholio, rapsų aliejaus, daug cholesterolio turinčio maisto? Nuolat sportuojate, daug laiko praleidžiate gryname ore? Tai parodytų jūsų požiūrį į šeimą, sutuoktinį, vaikus, pačią santuoką..
alisia28
QUOTE(Eckas @ 2010 01 22, 12:38)
Pasikeisti gali tik vaikas, o suaugusį pakeis tik grabo lenta. Nors pasitaiko atvejų, kai užkietėję alchašai viską meta ir suranda valios, jėgų atsispirti tiems baisiems įpročiams. Be to, žmogui galima padėti tik tada, kai jis pats nori sau padėti. Bet jei jis neigia, kad yra alkoholikas ir toliau geria, rodo ne tik jo požiūrį į šitą problemą, bet ir požiūrį į šeimą, žmoną, vaiką, pačią santuoką. Ateitis su tokiu piešiasi gana niūri.
*

Ne, cia ne tame esme. Dazniausiai alkoholikai viska supranta ir turi visiskai teigiama ir priimtina poziuri seima ir i pacia santuoka.
Taciau jie PLESOSI. Tarp priklausomybes(noriu, uoj kaip noriu isgerti) ir to jusu tariamo poziurio(negaliu nuvilti seimos, myliu zmona, vaikams rodau bloga pavyzdi).Gaunasi uzburtas sizofreniskas ratas is to: "KAIP as noriu gyventi ir kaip as istiesu gyvenu".Jie pasizada sau, kad viskas,tai buvo paskutinis mano isgerimas,.... bet...neiseina kitaip... ir vel geria....
Turiu drauge alkoholike. Ji laukia stebuklo. Perka kazkokias tabletes, kurios neva pades jai atprasti nuo alkoholio, perka knygas, padesiancias neva atprasti nuo priklausomybes. Iki vieno sekancio gurksnio. Siandiena vel geriu, bet nuo rytojaus tikrai tikrai susiimsiu.Lieka viltis, kad RYTOJ bus kitaip. NEBEGERSIU.
Visu pirma jiems reikia psichiatro ir psichologo pagalbos, nes priklausomybe kyla is pasamones.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.