QUOTE(naitas @ 2009 05 23, 13:55) Noriu pasitreniruoti su marshmallow šokoladine mase. Po ranka turiu suteptą 36 proc grietinėle medaus tortą. Prašyčiau patarimo - ar galiu dengti ta mase, ar jau tik trupiniais beliko apibarstyt? ačiū. aš apdengiau medučio torto boružės galvą šia mase, nu man kaip pirmą kart dariusiai kažkokią masę - fantastinis dalykas. Pasigamino per kelias minutes, rankose netirpsta, tamposi, greit nekietėja. Rožytės ir gerai sukos iš jos. O valgosi jinai kaip irisas  Žodžiu dėkoju , berods RIMAMI už šią masę  ir Inočkai parekomendavus ją dėt.
QUOTE(lialytia @ 2009 05 23, 15:02) RiMami  RiMami, seniai norėjau paklausti, gal galėtum paaiškinti, kaip ten su tais šokolado "lapais" yra, kas ten per technologija  ar jie vienkartiniai, tie lapai  (nu žinai, skrudžas McDakas  klausia) Papildyta:QUOTE(davija @ 2009 05 23, 17:24) aš apdengiau medučio torto boružės galvą šia mase, nu man kaip pirmą kart dariusiai kažkokią masę - fantastinis dalykas. Pasigamino per kelias minutes, rankose netirpsta, tamposi, greit nekietėja. Rožytės ir gerai sukos iš jos. O valgosi jinai kaip irisas  Žodžiu dėkoju , berods RIMAMI už šią masę  ir Inočkai parekomendavus ją dėt. Medučio tepei.. o pertepimas koks buvo - sviestinis ar grietinėlės? Pas mane grietinėlė buvo.. pabijojau.. nors jau viską ant stalo susidėjus buvau.. ir dar dėkui Cypciukui , tai pasidengiau tortą šokoladine glazūra. Išsiterlinau tai kaip kūdikis pirmą košę beragaudamas  nu bet... pusė velnio... Pasidariau tūtelę iš kepimo popieriaus  nu božėėė moi  pilna sauja šokolado buvo, kol kringelių prikringelinau... reiks kokio švirkšto pasiieškoti kitam kartui. arba.. reik Cypciuko prašyt SEANSO, kaip tas tūteles meistriškai pasidaryt, kad vėjais pinigų nemėtyt ant švirkštų. Ir supratau.. Respects merginoms, kurios lygiai ir gražiai su plonais antgaliais "prikringelina" ant torto šonų
daividija
2009 05 23, 17:00
Kad negauciau nuo cipciuko ryksciu,idesiu savo kurinius va cia,pasidziaukit,kad ne visos mokat taip baisiai puosti puosti Tortas jogutrtinis su zele,puostas is zele ispjautomis gelytemis.MB paklause ar ne dukrytes darbas  Toliau drauge prase padaryti jai krepeseli.Ji dariau is mielines teslos,pyniau ant stiklinio indo,uzsiknisau juodai,nes buvo karsta,tesla lipo visur belekur,bet kazkas gavosi,ten sake prides sausainiu,nes dovanu.  O cia dar vienas ,tik be rankenos,ji vakar nesiau tai paciai draugei  ,pridejusi lauktuviu,sausainiu,grybuku,sungrybiu ir visokio kitokio nuodo  Tuos grybus dariau is Miseles riesutiniu sausainiu teslos recepto,tik suklijavau galvas,iskepiau kotus ir apklijavau(nesijuokit) kociojamu icingu  bet puikiai aplipo ir atrode(vaikai pirmiausia sugrauze ta icinga)   O va cia paskutinis tortas darytas mergaitei,prase ruzavo ir su baltom gelytem.Stengiausi per daug neapkrauti.Tortas jogurtinis su zele,ji gausiai aptepiau grietinele ir uzklojau pirktiniu icingu pries tai ji nudaziusi ruzavai.Toliau-  man pavyko padaryti beze(is trecio karto),tai apdzibavau mazus taskucius  .Gelytes is kazkokios geliu mases,kuria buvau uzslepusi saldymo kameroje..
QUOTE(daividija @ 2009 05 23, 19:00) kaiiiiip gražuuuuuuu šiom dienom man aktualiausias yra tas krepšys kepsiu ir aš, kitą savaitę. Tik dilema didelė - kaip ten su ta rankena?? Kiek pasižiūriu į savo caro Ruriko laikų orkaitę, tai joje ačiūdie tik pačiam krepšiui kad tik aukščio užtektų, o rankenai jau nėra aukščio gal iškepus yra kuo sucementuot? Bet reik tada sucementuot, kad laikytų.
rugiagele26
2009 05 23, 17:19
Daividija, na tas krepselis, tai ir man labai patiko... labai gera ideja nesant kam nors lauktuves sudeti. Juk tokia miela dovanele  O tam krepseliui reikia aisku atsparaus karsciui indo?  ir aplipdai viska, ir kepi? nu labai noreciau toki padaryti, ale ar man gausis... O kur receptukas? Labai noriu paizureti..
mmergyte
2009 05 23, 17:42
MERGINOS, ramiai
Jau parasiau bea, kad sutvarkytu, jauciu, ji ir susimaise, ne ten ikele kur reikia, nes reikejo tik viena tema istrint
@adrij@
2009 05 23, 18:46
daividija
2009 05 23, 18:48
Susibalamutinau ir as jau visiskai QUOTE(naitas @ 2009 05 23, 15:15) kaiiiiip gražuuuuuuu šiom dienom man aktualiausias yra tas krepšys kepsiu ir aš, kitą savaitę. Tik dilema didelė - kaip ten su ta rankena?? Kiek pasižiūriu į savo caro Ruriko laikų orkaitę, tai joje ačiūdie tik pačiam krepšiui kad tik aukščio užtektų, o rankenai jau nėra aukščio gal iškepus yra kuo sucementuot? Bet reik tada sucementuot, kad laikytų. Krepsys ir rankena kepta atskirai,tik ji po to pritvirtinta juostelemis.Sakiau nufotografuosiu visa eiga ir nenufotografavau,nes buvau sulipusi nuo teslos taigi imate bet koki inda,tik neperdidziausia,atsparu karsciui,istepate ji margarinu gausokai,kad priliptu tesla ir pavyktu po to nuimti krepsi.tada issikociojate mieline tesla(ji tam krepsiui pati geriausia,puikiai islaiko forma,yra tvirta,tik ja reikia pasidaryti kietoka),pjaustote juostelemis ir pinate,galite pasibandyti su popierinemis pinti.Darbas uzknisantis,nes limpa ir reikia perkisinet tas juosteles. O rankena po to kai nuemiau krepsi,supyniau storoka kasa ir per visa ilgi uzdejau vel ant to pacio indo,ji iskepe,atsalo ir tada as ja dejau ne isilgai,o skersai,nes buvo trumpoka  pririsau juostelemis. QUOTE(rugiagele26 @ 2009 05 23, 15:19) Daividija, na tas krepselis, tai ir man labai patiko... labai gera ideja nesant kam nors lauktuves sudeti. Juk tokia miela dovanele  O tam krepseliui reikia aisku atsparaus karsciui indo?  ir aplipdai viska, ir kepi? nu labai noreciau toki padaryti, ale ar man gausis... O kur receptukas? Labai noriu paizureti.. koks receptukas?
rugiagele26
2009 05 23, 18:56
QUOTE(daividija @ 2009 05 23, 19:48) Susibalamutinau ir as jau visiskai Krepsys ir rankena kepta atskirai,tik ji po to pritvirtinta juostelemis.Sakiau nufotografuosiu visa eiga ir nenufotografavau,nes buvau sulipusi nuo teslos taigi imate bet koki inda,tik neperdidziausia,atsparu karsciui,istepate ji margarinu gausokai,kad priliptu tesla ir pavyktu po to nuimti krepsi.tada issikociojate mieline tesla(ji tam krepsiui pati geriausia,puikiai islaiko forma,yra tvirta,tik ja reikia pasidaryti kietoka),pjaustote juostelemis ir pinate,galite pasibandyti su popierinemis pinti.Darbas uzknisantis,nes limpa ir reikia perkisinet tas juosteles. O rankena po to kai nuemiau krepsi,supyniau storoka kasa ir per visa ilgi uzdejau vel ant to pacio indo,ji iskepe,atsalo ir tada as ja dejau ne isilgai,o skersai,nes buvo trumpoka  pririsau juostelemis. koks receptukas?  Na sio krepselio. Nes as kazkur lyg maciau gal Sonatina dare, ar kazkuri kita is kazkokios teslos
daividija
2009 05 23, 19:01
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 05 23, 16:56) Na sio krepselio. Nes as kazkur lyg maciau gal Sonatina dare, ar kazkuri kita is kazkokios teslos  Na,nezinau ar Sonatina dare,bet as darau butent is Sonatinos mielines teslo recepto stai sito,ji man geriausia,be to kai pastovi per nakti saldytuve,tampa kietoka ir tam reikaliukui labai tinka.
rugiagele26
2009 05 23, 19:06
QUOTE(daividija @ 2009 05 23, 20:01) Na,nezinau ar Sonatina dare,bet as darau butent is Sonatinos mielines teslo recepto stai sito,ji man geriausia,be to kai pastovi per nakti saldytuve,tampa kietoka ir tam reikaliukui labai tinka. Jezau  kaip uzsimaniau tu desreliu tesloje
daividija
2009 05 23, 20:31
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 05 23, 17:06) Jezau  kaip uzsimaniau tu desreliu tesloje  Aha,kai krepsi dariau pasidariau dviguba normike tos teslos ir prisikepiau desreliu tesloje,kaip skanu QUOTE(Cipciukas @ 2009 05 23, 17:30) Daividija tavo dirbiniai fantastiški , bet tas su ramunėm - grožio įsikūnijimas , pyk - nepyk , bet nusikopinau , darysiu savo anukytei ką nors panašaus . Aciu,cipciuk  Tikrai nepykstu,kad nusikopinot,kaip tik smagu,kad kam nors patinka
Baisiai bijau rašyti į šitą temą, bet tikiuosi bea perskirs temas QUOTE(naitas @ 2009 05 23, 17:47) RiMami, seniai norėjau paklausti, gal galėtum paaiškinti, kaip ten su tais šokolado "lapais" yra, kas ten per technologija  ar jie vienkartiniai, tie lapai  (nu žinai, skrudžas McDakas  klausia) Naitas, taip tos plėvelės vienkartinės deja  Aš atsikirpau reikiamo ilgio juosteles, jas pasidėjau ant kepimo popieriaus, aptepiau tas juosteles tirpintu šokoladu ir dėjau trumpam į šaldytuvą. Kai šokoladas apstingo, bet dar buvo minkštas - su peiliu padariau įpjovas, formuodama trikampiukus. Tada dėjau į šaldytuvą, kol visiškai sustingo. Sustingusios ir įpjaustytos juostelės lengvai atsidalino į trikampiukus, nulupau plėvelę ir pupelių ornamentas liko ant šokolado plokštelės, ta ornamentuota pusė dar tokia ir blizganti gavosi  Esu mačius, kad galima ir viso torto šonus dekoruotu šokoladu apjuosti  ir įvairiom formytėm išpjaustyti  bet aš irgi skrudžas McDakas per brangus malonumas būtų  kol kas galvoju, kad darysiu kvadratukus, rombelius, trikampiukus - kad gražių likučių neliktų Daividija, ir tu norėjai nuo mūsų paslėpt tokius grožius  nuuu labai puiki idėja krepšelis-dovana  o apie tortą tai išvis patyliu  fantasiškai gražus, nusikopinau ir aš  Jogurtinis irgi skanulis, jo pirmiausia ir paragaučiau
@adrij@
2009 05 24, 00:27
Atnešu tortuką ,  .....važiuos pas mano draugę , vidui " MARKIZA " dengta pirktine mase , cukrinė gėlė ir lapukai , truputis patepliota perlo blizgučiais  ....fsio .
@adrij@
2009 05 24, 00:49
Šokoladinės rožės lipinimas .... Jums reikės ...100 g. balto šokolado ir dar 2-3 gabaliukai , 1 didelis - sriubinis šaukštas dirbtinio medaus , norimos spalvos dažų . Kaip gaminti masė neaiškinsiu , nes jau aibes kartų apie tai buvo kalbėta . Masę padariau ir po 4 valandų iš jos jau gaminau rožes . Štai tas " akmuo "  ....  Susipjaustome visą gabaliukais ir iš jų pasidarome rutuliukus ( trešnės dydžio )...  Dedame rutuliuką tarp celofanų ......  Padarome blynuką ....  Toliau , pirštais formuojame apvalų lapelį , vienas jo šonas turi būti apie 2 mm. storio kitą pirštais spausdamos ir braukydamos per celofaną , padarome ploną ......  Va kas gavosi , jį apsukame aplink viduriuką ...  
@adrij@
2009 05 24, 01:18
Lipinate storają dalį apačioje , plonoji viršuje ....palenkiate kraštelius ....   Sekantis lapelis ....viskas tas pat...    Kai padarote rožę , reikia nupjauti jos apačią , ji per stora ir ilga , lieka nupjautos masės , iš jos padarote rutuliukus , dedate į šaldytuvą ( 5 min ) ir vėl darote žiedlapį ....  Va koks mums liko gabaliukas ....  Galutinis rezultatas.....  Tiesa , kai prilipinate vieną lapelį , roželę tastatote ant stalo , lai stovi , o jūs darote sekantį žiedlapį... Papildyta:Šitiek rožių gavosi iš dviejų šokoladų ( 200 g. ) .....  O čia mano lobynas  , stovi šaldytuve ir reikalui prispyrus aš jų visada turiu , tiesa , dar darysiu violetines  . Kaip pastebėjote , aš buvau padariusi du geltonus atspalvius ( rutuliukai ) , man tokios rožės - pamaišytais atspalviais atrodo gyvesnės  .  Sėkmės lipinant rožytes , jei kas dar neaišku , klauskite .
1 tema 2 tema 3 tema 4 tema 5 tema 6 tema 7 tema 8 tema 9 tema 10 tema Į PAPUOŠIMŲ TEMĄ būtina dėti visuokius papuošimus, tiek baibokus, tiek gėlytes, tiek papuoštus tortus, noriu pabrėžti papuoštus, manau paprastas apibarstymas trupiniais gal ir nelabai tinka, nes pagrinde tai yra medutis, o jam turim atskirą temą. Bet, jeigu be trupinių ten bus kokie nors papildomi papuošimai, tai kodel gi ne. Taip pat prie nuotraukos reikia įdėti aprašymą iš ko padaryti tie papuošimai (bezė, saldainių masė ir t.t.) ir dar būtų gerai įdėti nuorodą receptų,kas tai per tortas. Taip pat nepamirštam - klausimai atsakymai papuošimų tema. Kiekvienas papuošimas savotiškai gražus, nepriklausomai, ar tai 100-e barbi ar tukstantinis beze/grietinele puoštas tortas. Ir nesvarbu kas Jus esat, ar jau specas, ar tik naujokas. Čia laukiamos visos puošėjos. Mes visos mokomės, konsultuojames ir semiamės patirties viena iš kitos. Dėl to mes taip greitai tobulėjam. Štai kaip mes išmokom puošti tortus: Inočka [attachmentid=177747] Olesta [attachmentid=177746]
Aciu, Dai'na, uz grazia tema, nes ivyko nesusipratimas su sitomis temomis, buvo 2 neliko nei vienos Mergaites, virsuje tortu puosimo temoje prie "Svarbu" yra perkeltos musu is 11 temos zinutes. As parasiau bea, kad ji tas zinutes visas perkeltu i sita Dai'na sukurta tema. Bukit geros, jau i ta tema nieko nerasykite
Aciu
Lb aciu Cipciuk uz tokia fotosesija, manau dabar visoms bus daug lengviau lipdyti rozeles
@adrij@
2009 05 24, 15:49
Nėr už ką mergaitės , jūs tik darykite ir nebijakite rizikuoti , neišeis iš pirmo karto gal labai dailios , kitą kartą bus gražesnės , kad tobutėt - reikia dirbti  . RiMami ...rožes imu , baisiai gražios
MERGAITES, keliames is cia i apacioje esancia papuosimu tema. Yra sukurta. Negadinam sitos. Sitos zinutes bus perkeltos i ana tema, kai tik bea prisijung prie SM
mmergyte
2009 05 24, 16:48
iskilo man nemenkas klausimas,uzejau i viena puslapeli,kad uzmaciau groziuuuuuu  isissaugojau,nes tikrai labai daug ideju ivairiausiu..ale va galvoju i sita tema gal nevertetu det,nes cia diskusijos apie puosyba,gal sakau vertetu sukurti tema,kur dedume tikinternete rastas idejas,grozybas,kaip kad turi pvz mainikiuro temos tokius dalykus?  arkelti cia,ir kas nores issisaugos,kas nores ne?
uzniukas
2009 05 24, 16:54
QUOTE(mmergyte @ 2009 05 24, 17:48) iskilo man nemenkas klausimas,uzejau i viena puslapeli,kad uzmaciau groziuuuuuu  isissaugojau,nes tikrai labai daug ideju ivairiausiu..ale va galvoju i sita tema gal nevertetu det,nes cia diskusijos apie puosyba,gal sakau vertetu sukurti tema,kur dedume tikinternete rastas idejas,grozybas,kaip kad turi pvz mainikiuro temos tokius dalykus?  arkelti cia,ir kas nores issisaugos,kas nores ne?  na , manau ir taip daug jau tų temų  čia gitema viskas apie puošimą, tai čia ir galima dėt ne tik savo bet ir internete rastus grožius
@adrij@
2009 05 24, 16:57
mmergyte
2009 05 24, 16:58
QUOTE(uzniukas @ 2009 05 24, 17:54) na , manau ir taip daug jau tų temų  čia gitema viskas apie puošimą, tai čia ir galima dėt ne tik savo bet ir internete rastus grožius  as zinau,bet esme,kad idejos grazu,o kas ir kuo puosta neaisku,tik del to,man tai kas galiu ir cia sukelt,kad temu begale ir pati matau  ok nekelsiu tortu,susirasit pacios
@adrij@
2009 05 24, 17:03
QUOTE(uzniukas @ 2009 05 24, 17:54) na , manau ir taip daug jau tų temų  čia gitema viskas apie puošimą, tai čia ir galima dėt ne tik savo bet ir internete rastus grožius  Na matai , jei čia sukrausime visus rastus tortus , tai 10 temų neužteks jiems sudėti  ....rusų forume yra tokia tema " prašau pagalbos " ...ten jos prašo , kad idėtų idėjų jų reikalingiems tortams ( daro užsakymą , o neturi idėjos kaip papuošti ) , tada kitos jei turi ideda ....tai gal tada tokią sukurti ?  ...nes jei čia , tai mūsų tortai makaluosis su internetiniais , jei čia viską krausime
mmergyte
2009 05 24, 17:06
cipciuk,ramiai  nekelsiu as tu tortu,nesigasdinkit,nu,as jums nerodysiu o kai iskepsiu tokius pacius ,savus ikelsiu
Mergaites, as siulau padaryti taip, kaip tik bus sutvarkyta ta papuosimu tema. Idesiu nuorodas, nuotrauku neapsimoka kelt, nes ju inete tiek, kad  .
uzniukas
2009 05 24, 18:30
QUOTE(Cipciukas @ 2009 05 24, 18:03) Na matai , jei čia sukrausime visus rastus tortus , tai 10 temų neužteks jiems sudėti  ....rusų forume yra tokia tema " prašau pagalbos " ...ten jos prašo , kad idėtų idėjų jų reikalingiems tortams ( daro užsakymą , o neturi idėjos kaip papuošti ) , tada kitos jei turi ideda ....tai gal tada tokią sukurti ?  ...nes jei čia , tai mūsų tortai makaluosis su internetiniais , jei čia viską krausime  nu gal ir taip  jei visos krausim ką randam tai  nu nebent kas nors labai jau įdomu, įpatinga būtų  bet vėlgi kas nienai įdomu kitai gal visai ne  ai, mažiau kalbų daugiau darbų  einu ganašo pirmakart bandyt
SUSItvarke musu papuosimu temukes Tik nuorodos i temas nukeliavo i antra lapa, nu jau tiek to. Daugiau betvarkos nedarom, o tai jau geda pries bea
Vaidosee
2009 05 24, 20:57
Labas vakaras merginos  ,esu susizavejus jusu tortukais Bet iskilo viena probleme,pasidariau cukrine mase gelytems,pagal cipsiuko recepta,bet ji gavosi trapi,kai pradedu kocioti,ji tiesiog trupa  ar dar yra galimybe pataisyti mano klaidas,ar jau galiu ruosti nauja mase  .
Povila$
2009 05 24, 21:04
QUOTE(Vaidosee @ 2009 05 24, 21:57) Labas vakaras merginos  ,esu susizavejus jusu tortukais Bet iskilo viena probleme,pasidariau cukrine mase gelytems,pagal cipsiuko recepta,bet ji gavosi trapi,kai pradedu kocioti,ji tiesiog trupa  ar dar yra galimybe pataisyti mano klaidas,ar jau galiu ruosti nauja mase  . Sudrėkinam vandeniu ir dedam į mikrobangę kelioms sekundėms. O jau jegiu ypač labai trupa tai nenorint išmesti, reikia vėl želatinos pasigaminti ir maišyti kartu su jau padaryta mase. Šiaip tai manau, jog per daug pridėjote cukraus pudros, arba želatinos per mažai...
@adrij@
2009 05 24, 23:09
QUOTE(Vaidosee @ 2009 05 24, 21:57) Labas vakaras merginos  ,esu susizavejus jusu tortukais Bet iskilo viena probleme,pasidariau cukrine mase gelytems,pagal cipsiuko recepta,bet ji gavosi trapi,kai pradedu kocioti,ji tiesiog trupa  ar dar yra galimybe pataisyti mano klaidas,ar jau galiu ruosti nauja mase  . Jei trupa želatinos per mažai ( per silpna buvo ) , dasimirkyk , ir iminkyk į masę gal pasitaisys  .
Vaidosee
2009 05 25, 08:34
QUOTE(Povila$ @ 2009 05 24, 22:04) QUOTE(Cipciukas @ 2009 05 25, 00:09) Didelis aciu uz pagalba  ,begu gelbeti savo gelytes
QUOTE(RiMami @ 2009 05 23, 22:31) nulupau plėvelę ir pupelių ornamentas liko ant šokolado plokštelės, ta ornamentuota pusė dar tokia ir blizganti gavosi ačiū už paaiškinimą. Tačiau vistiek dar man liko neaišku - ar ant tos plėvelės yra kažkokio dažiklio, nes lieka labai aiškus kavos pupelės ornamentas. Iš kur jis? Jis atrodo nuotraukoje kaip būtų baltos spalvos šokolado kontūrų ornamentas. QUOTE(Cipciukas @ 2009 05 24, 03:18) Lipinate storają dalį apačioje , plonoji viršuje ....palenkiate kraštelius .... man tai dar viena nuostabybė šitoj sesijoj - kad baltas šokoladas pasiduoda dažymui. Taigi tikrai, toookių gražių rožių galima pasidaryti. Aš pasidariau balto šokolado rožių ir lapelių. Gavosi visai neblogai. Tačiau su juodu šokoladu gavosi šnipštas. Maišiau pagal Inočkos nurodytas proporcijas. Gavosi trapus ir birus šokoladas ir po paros, ir po dviejų parų laikymo šaldytuve. Dar įlydžiau šokolado. Vistiek toks pat trapus. Tiesiog visas vaizdas primena hematogeno trapumą.
QUOTE(naitas @ 2009 05 25, 10:17) ačiū už paaiškinimą. Tačiau vistiek dar man liko neaišku - ar ant tos plėvelės yra kažkokio dažiklio, nes lieka labai aiškus kavos pupelės ornamentas. Iš kur jis? Jis atrodo nuotraukoje kaip būtų baltos spalvos šokolado kontūrų ornamentas. man tai dar viena nuostabybė šitoj sesijoj - kad baltas šokoladas pasiduoda dažymui. Taigi tikrai, toookių gražių rožių galima pasidaryti. Aš pasidariau balto šokolado rožių ir lapelių. Gavosi visai neblogai. Tačiau su juodu šokoladu gavosi šnipštas. Maišiau pagal Inočkos nurodytas proporcijas. Gavosi trapus ir birus šokoladas ir po paros, ir po dviejų parų laikymo šaldytuve. Dar įlydžiau šokolado. Vistiek toks pat trapus. Tiesiog visas vaizdas primena hematogeno trapumą. man su juodu karūnos šokoladu ir tas pats buvo-bet vos ne vos padariau rožes,o vat vakar su baltu princo dariau-tai  lipink ką tik nori
mazuliux
2009 05 25, 09:33
QUOTE(naitas @ 2009 05 25, 08:17) Tačiau su juodu šokoladu gavosi šnipštas. Maišiau pagal Inočkos nurodytas proporcijas. Gavosi trapus ir birus šokoladas ir po paros, ir po dviejų parų laikymo šaldytuve. Dar įlydžiau šokolado. Vistiek toks pat trapus. Tiesiog visas vaizdas primena hematogeno trapumą. Reikia "ilydyt" daugiau medaus, ne sokolado  Nes butent medus ir duoda ta lankstuma, tampruma mases.
uzniukas
2009 05 25, 09:49
Apie rožes ir aš pasisakysiu  dariau baltas iš SHOGETEN tai  išsiskiria toks kaip sviestas , riebalas ir neįmanoma - slysta leidžiasi, rožės leipsta akyse, nestovi lapeliai  tragedija  bet yra vienas pliusas - blizgejimas nerealus, jei pavyksta nulibdyt rožę tai ji blizga kaip nulakuota o su princu viskas gerai gaunas  ir su juodi karūna dariau, gavos normaliai
QUOTE(mazuliux @ 2009 05 25, 11:33) Reikia "ilydyt" daugiau medaus, ne sokolado  Nes butent medus ir duoda ta lankstuma, tampruma mases.  .. matai, Inočkos receptas sako - 100 gr šokolado ir vienas šaukštas medaus. Taip padariau. Trapus be galo, kai šiltas, tai irgi byra. Tada pas Cipciuką paklausiau - sako, reikia dar kelių plytelių. Įdėjau.. vistiek trapu.. aišku, galima dabar eksperimentuoti.. dedu medaus.. šaukštelį. Bus matyt..
Serenada
2009 05 25, 11:41
na,as rozes lipdziau pirma karta is juodojo karunos sokolado-gavosi puikiai,dabar kaip noriu tas spalvotas isgauti,kaip grazu,bet kaip cia su tais maistiniais dazais  (Kaune)ar tikrai tik nurodytoje vietoje bazeje yra ,daugiau niekur?ir kodel taip ,,padpolnai,,?
as bazeje pirkau tuos dazus, kur Cipciukas sake 17 sandely, tik gaila kad tik tokiops spalvos kitokiu ir neturi, o taip noretusi kitokiu, nesu as jau tokia kepeja kad man reiketu mandru priemoniu ir dazu, kai nekepu pagal uzsakymus, o tik savam naudojimu tai ir pagailiu pinigeliu parsisiusti is kur ar uzsisakyti pas ka, nes tikrai nepigu. va tie dazai is bazes 17 sandelio (4 spalvos)
Serenada
2009 05 25, 12:23
QUOTE(mamkaa @ 2009 05 25, 13:07) as bazeje pirkau tuos dazus, kur Cipciukas sake 17 sandely, aciu,reiks ieskoti,as irgi tokia pat,tik savam naudojimui,bet jau norisi kazka pabandyti is cukrines mases,o tam reikia dazu
QUOTE(mamkaa @ 2009 05 25, 12:07) as bazeje pirkau tuos dazus, kur Cipciukas sake 17 sandely
as ir ju nusipirkau  tik iskilo toks klausimukas.. ant to pakelio parasyta, kad juos reikia praskiest vandeniu (aisku nedideliu kiekiu) kad tie dazai istriptu. Tai dabar kaip daryt kai noriu tais dazais nudazyt plakta grietinele? nesuprantu
mmergyte
2009 05 25, 13:48
as tai laukiu cipciuko ziniu
mazuliux
2009 05 25, 14:02
Apia ka, mmergyt?
mmergyte
2009 05 25, 14:07
QUOTE(mazuliux @ 2009 05 25, 15:02) apie dazus
mazuliux
2009 05 25, 14:11
aaaaaa Cia kaip man buvo, sakau darbe, jau kaip laukiu siuntinio, dazu gausiu. Kolege klausia, ka dazysi, plaukus  Sakau nea, tortus  Ai, sako, teisingai, ka tu gali daugiau dazyti
|
|