given444
2009 05 25, 17:54
Zhilius užvedė temą apie fyfas. žodžiu, tuščiavidurines lėles, mintančias pinigais. gal padiskutuokim apie kitką. blondines, nes kažkaip bandžiau fyfų temoj blondinių temą liest - neįsipaišė. nuo kada ėmė plisti anekdodai apie blondines? tiksliau, apie bukas moteris? buki vyrai pastebėjot anekdotuose nevyrauja. jie būna: girti, pasileidę, storžieviai, kaimo jurgiai (bet ne buki,o sumanūs savaip.) ("naujieji rusai"-dar kita kategorija.) bet blondinių mitas - ištisas rimtas semantinis laukas studijoms. ar blondinės tipas - tai vyrų baimė? kad moteris irgi gali būti protinga, protingesnė kai kuriose sferose už vyrą? gal netgi "vyriškose" sferose...informatikoj, diplm.santykiuose, teisėj. ką reiškia būti blondinei? ar tam tikrom progom tai komplimentas? beje, sąvoka " blondinė" šiek tiek mieliau, turbūt sutiksim, skamba nei sąvoka "fyfa".  p.s. užbaigai. kažkuriam iš Computer Active žurnalų rastas anekdotas apie blondines. (pabandysiu atsiminti, atleiskit jei kas ne taip): Dvi blondinės kalbasi: -Taigi, kaip jau minėjom anąsyk, kvantinėje fizikoj ultravioletinių spindulių dažnis proporcingas atomų kūgiui, dar reikėtų išsiaiškinti astrofizinį elementą vis platėjančio ozono sluoksnio termodinamikoje... ups, berniukai mūsų ateina, keičiam temą...na (klik klik), izabele, tai kaip tas ...lakas (klik klik), nebelaužo nagų (klik klik), velnias ir man jo reik (klik klik) net indų plaut nebemoku (klik klik) be jo (klik klik)...
Blondinė dalyvauja viktorinoje. Programos vedėjas jai užduoda klausimus ir pateikia galimus atsakymų variantus: 1. Kiek metų truko Šimto metų karas? a) 116 metų b)99 metus c) 100 metų d) 150 metų Blondinė pasinaudoja galimybe klausimą praleisti. 2. Kurioje šalyje buvo sukurta Panamos skrybėlė? a) Brazilijoje  Čilėje c) Panamoje d) Ekvadore Blondinė prašo žiūrovų pasufleruoti. 3. Kurį mėnesį rusai švenčia Spalio revoliucijos metines? a) Sausį b)Rugsėjį c) Spalį d) Lapkritį Blondinė skambina draugei - kitai blondinei. 4. Koks buvo karaliaus George IV vardas? a) Albert b)George c) Manuell d) Jonas Blondinė ieško atsakymo kompiuteryje. 5. Kokio gyvūno vardu pavadintos Kanarų salos? a) Kanarėlių b)Kengūros c) Žiurkės d) Ruonio Blondinė iškrenta iš varžybų. Skaitykite toliau... P.S. Jei skaitant ėmė juokas, tai prieš juokiantis gal vertėtų pažiūrėti teisingus atsakymus: 1. Šimto metų karas truko 116 metų (1337-1453). 2. Panamos skrybėlė buvo sukurta Ekvadore. 3. Spalio revoliucijos metinės švenčiamos lapkričio mėnesį. 4. Karaliaus George IV tikrasis vardas buvo Albertas. 5. Kanarų salos pavadinimą gavo iš ruonių. Lotyniškai Canaria reiškia 'ruonių salą'. Taigi, pridėkite ranką prie širdies ir sąžiningai prisipažinkite: ar labai jau daug esate 'kietesni' už blondinę?
given444
2009 05 25, 18:02
QUOTE(Golden Rose @ 2009 05 25, 16:01) Blondinė dalyvauja viktorinoje. Programos vedėjas jai užduoda klausimus ir pateikia galimus atsakymų variantus: Taigi, pridėkite ranką prie širdies ir sąžiningai prisipažinkite: ar labai jau daug esate 'kietesni' už blondinę? šitas irgi geras ir žinomas...
zhilius
2009 05 25, 18:19
Zodis blondine, lietuviu kalboje nusako ne plauku spalva, (reiketu vadint sviesiaplauke ar baltaplauke) bet diagnoze, taigi blondinemis gali buti tiek satenes, tiek brunetes.
given444
2009 05 25, 18:40
QUOTE(zhilius @ 2009 05 25, 16:19) Zodis blondine, lietuviu kalboje nusako ne plauku spalva, (reiketu vadint sviesiaplauke ar baltaplauke) bet diagnoze, taigi blondinemis gali buti tiek satenes, tiek brunetes.  nu zhiliau, pavarei kaip antrokas...žinoma, ne plaukų spalvą. įsiskaityk į mano pirmą postą. ir klausimo(temos) antraštę. nebediskutuokim apie išvaizdą šioj temoj (kaip "fyfų" temoj buvo daroma) ir neterškim tuo temos. darsyk konkretesni klausimai: 1. ar yra moterų ant tiek bukų, kad prireikė kurt spec. anektodus ir užvesit "blondinės" mitą visuomenėj? 2. ar moterys protingos protingos protingos -ir blondinės mitas tėra vyriška gynyba ir baimė ir tt.
zhilius
2009 05 25, 19:01
QUOTE(zuzu @ 2009 05 25, 19:40) nu zhiliau, pavarei kaip antrokas...žinoma, ne plaukų spalvą. įsiskaityk į mano pirmą postą. ir klausimo(temos) antraštę. nebediskutuokim apie išvaizdą šioj temoj (kaip "fyfų" temoj buvo daroma) ir neterškim tuo temos. darsyk konkretesni klausimai: 1. ar yra moterų ant tiek bukų, kad prireikė kurt spec. anektodus ir užvesit "blondinės" mitą visuomenėj? 2. ar moterys protingos protingos protingos -ir blondinės mitas tėra vyriška gynyba ir baimė ir tt. Nu tai zinoma, kad pavariau, nes teko pakartot ta pati ka ir anoj temoj sakiau. Taigi sakau kad blondinizmas yra diagnoze, tai reiskia kad egzistuoja (argi ne sito klausiate savo temos pavadinime?) O del anekdotu, tai pasakysiu taip, kad issimokslinimo laipsnis nera priesingai proporcingas blondiniskumui. Nes anekdotai yra kuriami apie gyvenimiskas situacijas, kur butent "blondines" ir pasireiskia visu grazumu. Motriskele gali but su 5 aukstaisiais ir oficialiai ivardijama kaip protingesne uz savo vyra, bet uz savo profesiniu ribu ji bus totali blondine, kuri grebdama lapus iskris is medzio.
given444
2009 05 25, 19:02
QUOTE(zhilius @ 2009 05 25, 17:01) nu tai pvz iš realaus gyvenimo? juk įdomu viskas kas ne anekdotuose...
Man atrodo,kad žmonių yra visokių ir protingų ir kvailų ir moterų tikrai nereikėtų išskirt kaip kažkokios kitos rūšies butybę.O stereotipus žmonės kuria,nes jiems taip papasčiau-šalia juodos spalvos ir pilka šviesi atrodo.
zhilius
2009 05 25, 19:40
QUOTE(zuzu @ 2009 05 25, 20:02) nu tai pvz iš realaus gyvenimo? juk įdomu viskas kas ne anekdotuose... Nu su labai daug visokiu juokingu smulkmenu, buvau susidures, kai nezinai ar cia juoktis ar cia verkt. Daugelio net neprisimeni, visos jos suplaukia i savoka blondiniskumas. Na pvz. man vienakart viena blondine (tiesa ji yra tamsiaplauke, tada dar buvo studencioke) irodinejo, nu kad neimanoma info is juostines kasetes perkelti i CD ar DVD formata, zodziu is juostos i diska, nu niekaip. As jai ir aiskinu kantriai, kad zmones pries puse amziaus sugebejo menulyje issilaipinti, o cia tik pamanyk info perkelti is vienos laikmenos i kita. Nu zodziu neuzteko man kantrybes, tai pasiliko ji prie savo nuomones, tai buvo kazkur pries 3-4 metus, bet as ir dabar juokais jai ta primenu tai ir ji pati pazvengia. Na yra buve ir dar absurdiskesniu atveju. O kai pamatau pora tokiu blondiniu susedusiu ir besikalbanciu, visalaik uzeina smalsumas suzinoti kas tuo metu sukasi ju galvose, ir pabandes isivaizduoti, pats sau nusisypsau. Taigi, buna, kad ir labai aukstus mokslus krimte zmones, neretai gyvenime buna blondinais, o gyvenimo mokyklas iseje zmones kuria apie juos anekdotus ir juos pasiepia. Papildyta:QUOTE(astor @ 2009 05 25, 20:16) Man atrodo,kad žmonių yra visokių ir protingų ir kvailų ir moterų tikrai nereikėtų išskirt kaip kažkokios kitos rūšies butybę.O stereotipus žmonės kuria,nes jiems taip papasčiau-šalia juodos spalvos ir pilka šviesi atrodo.  Labas <astor>.  tai va tame ir eme, kad "gyvenimo mokyklas" dazniausia labiau buna paragave vyrai, o moterys pagrauzusios mokslo, ir siaip manau vyrams daugiau sriciu tenka igyt patirties per amzeli, todel tokie stereotipai ir yra susidare. Bet Plz neisprovokuojam ginco vyrai vs moterys, nes iskart pasiduodu, bo busiu nusluotas jusu visu.
Apie gyvenimo mokyklas,tai čia irgi nuo kiekvieno žmogaus individualiai priklauso aš nuo vaikystės mačiau kaip mano tėvai visokius bizniukus suko ir man dar 10 metų esant tekdavo dirbt,kad apsirengt nusipirkt,reikmenis į mokyklą ir t.t.Šeip visko yra tekę gyvenime išmokt ir rozetę pakeist ir lempos patroną ir vinį įkalt,esu visokiuose darbuose dirbus,kol galėjau dirbt pagal specelybę,dabar esu kirpėja-kosmetologė,bet kadangi restauruojam namą,o vyras dirba,tai daug žinių tenka man pasikraut- kokių medžiagų reikia,kaip apšiltint,koks procesas ir t.t.Tai vat kol aš ėjau gyvenimo mokyklas mano vyras ramiai pas mamyte kotletus kirto,protingas žmogus,išsimokslines,gabus ką daro tą gerai pavyksta,bet gyvenimiškas pamokas iš manes mokinas. :mirksiuk
zhilius
2009 05 25, 21:12
QUOTE(astor @ 2009 05 25, 21:20) Apie gyvenimo mokyklas,tai čia irgi nuo kiekvieno žmogaus individualiai priklauso aš nuo vaikystės mačiau kaip mano tėvai visokius bizniukus suko ir man dar 10 metų esant tekdavo dirbt,kad apsirengt nusipirkt,reikmenis į mokyklą ir t.t.Šeip visko yra tekę gyvenime išmokt ir rozetę pakeist ir lempos patroną ir vinį įkalt,esu visokiuose darbuose dirbus,kol galėjau dirbt pagal specelybę,dabar esu kirpėja-kosmetologė,bet kadangi restauruojam namą,o vyras dirba,tai daug žinių tenka man pasikraut- kokių medžiagų reikia,kaip apšiltint,koks procesas ir t.t.Tai vat kol aš ėjau gyvenimo mokyklas mano vyras ramiai pas mamyte kotletus kirto,protingas žmogus,išsimokslines,gabus ką daro tą gerai pavyksta,bet gyvenimiškas pamokas iš manes mokinas. :mirksiuk nu tai tada sveikinu  nesi blondine  taigi as nesakiau, kad visos motereles yra blodes ir, kad nera tarp vyru blondinu, viena toki as pazistu, na bet moteru pazistu ojojoj kiek. Beje kur yra musu didziai gerbiamas <Blondinas>, jis labai sitai temai tiktu
QUOTE(zhilius @ 2009 05 25, 22:12) nu tai tada sveikinu  nesi blondine  taigi as nesakiau, kad visos motereles yra blodes ir, kad nera tarp vyru blondinu, viena toki as pazistu, na bet moteru pazistu ojojoj kiek. Beje kur yra musu didziai gerbiamas <Blondinas>, jis labai sitai temai tiktu  Manes niekada niekas ir nėra pavadines,nei blondine,nei tuščiavidure  o mano plaukai raudonį
laureta
2009 05 26, 01:56
QUOTE(astor @ 2009 05 26, 00:30) Manes niekada niekas ir nėra pavadines,nei blondine,nei tuščiavidure  o mano plaukai raudonį   Manęs irgi niekas nevadino. Tik vyrai juokaudavo (nes dirbau vyriškame kolektyve), kad iš manęs blondinė neišeitų  Vis mastydavau kodėl, bet nedrįsdavau klausti.
given444
2009 05 26, 09:26
QUOTE(zhilius @ 2009 05 25, 17:40) 1.Nu su labai daug visokiu juokingu smulkmenu...vienakart viena blondine irodinejo, nu kad neimanoma info is juostines kasetes perkelti i CD ar DVD formata, zodziu is juostos i diska, nu niekaip. As jai ir aiskinu kantriai....
2.Na yra buve ir dar absurdiskesniu atveju. Papildyta:
1. visgi neaiškus man "blondinės" apibrėžimas. ar tai tam tikrų žinių neturėjimas tam tikroj srity? vyrams technologijos -viskas. jiems turbūt svieto pabaiga, jei moterys nenusimano apie kompiuterius ar mašinas. na, aš irgi ne per seniausiai, prieš metus, neįsivaizdavau kaip iš video ar šiaip nusenusių skaidrių visokius vaizdelius galima sukelt į kompą? computer active pasiskaičiau...na ir ką, vadinas aš jau blondinė? nes būtent toj vietoj pritrūko žinių.  tokiu atveju, reikėtų vardint n atvejų apie vyrų blondiniškumą, kurie...tarkim analogiškai analfabetai na tarkim dažniausiai medicininėj srity. susirgus gripu, dažniausiai lekiama pirkt antibiotikų. arba raustis spintoj tų pačių briedų kosuliui gydyti.  na man rodos, šitoks nenusimanymas apie sveikatą - kad antibiotikai, atseit, sugeba įveikt virusus dar tragiškesnis negu nenusimanymas apie laikmenų konvertacijas. žodžiu, klausiu: ar spec.žinių neturėjimu tam tikroj srity jau reik diagnozuot žodžiais "blondinė/as". 2. zhiliau, mini moteris, kad tau pasitaikė daug kvailesnių...natūralu...kad jos kvailesnės. bet gal todėl kad tu vyras, o jos - moterys? (moterys analogiškai pasakytų, jog dauguma prasigėrę - vyrai, bet tik dėlto, kad jie viešumoj daugiau voliojasi turbūt ir suagresyvėja, o moterys geria pasislėpę, apskritai greičiau nusigėrę nunyksta, todėl ir nesimato taip akivaizdžiai.) kita vertus, vyrai , be to, kaip pastebėjai niekad neprisipažins atvirai, jei ko neišmano. o neišmano gal jie irgi panašiai, tik tyli. sako, svetimam mieste, vyras nusipirks žemėlapį ir tris val studijuos kol kelią susiras pats, o moteris užklaus vietinio gyventojo, kur rast kelią, ir sugaiš daug mažiau laiko. taigi, čia ir psichologiniai momentai.
_Draugė_
2009 05 26, 09:37
Oi būna ir labai protingų blondinių. Ir jos būna oi kaip tuo pasinaudoja. Ir tuo, kad blondinės, ir tuo, kad protingos...
zhilius
2009 05 26, 10:54
QUOTE(zuzu @ 2009 05 26, 10:26) ar tai tam tikrų žinių neturėjimas tam tikroj srity? vyrams technologijos -viskas. jiems turbūt svieto pabaiga, jei moterys nenusimano apie kompiuterius ar mašinas. Ne technologiju ismanymus turejau galvoje, pats pvz kompiuterija ir elektronika ismanau tik tiek kiek mane liecia ir kiek man ji reikalinga, tai nera mano dominanti sritis, as kalbu, kad kartais nu prisesk zmogau, pagalvok logiskai ir pasvarstyk, ar XXI amziuje, kai egzistuoja visokios nano technologijos ir visokie velniai, nebus imanoma padaryt tokiu paprastu dalyku. As cia visai ne apie ismanyma kazkokiose srityse kalbu, jis nevisada yra butinas, kartais gali tik logiskai pagalvoti ir to uztenka. Taigi nei vienas normalus zmogus nesisaipys is kito, nesuprantancio ko nors tam tikroje siauroje srityje. O anekdodai nera lauziami is pirsto, visu ju temose yra dalis tiesos. O mums yra apie ka diskutuoti tik todel kad atstovaujame dvi skirtingas stovyklas. O vaistai butent ir yra tokia sritis kur reikia ne kazka ismanyti, numanyti, suvokti, ar suprasti, o tiksliai zinoti, buti susidurusiam ir t.t. Nemanau, kad jums irgi ka nors sako pvz: Latanoprostum jei nesate farmacininke, ir naturalu, kad vyrai zino tik analgetikus, nes jie serga retai, vaikus po poliklinikas taso ir gydo mamos, tai ko noret, o pensijinio amziaus moteriskes tai isvis pasidaro vaistu virtuozes, reikia nereikia tabletites, mikstureles vartodamos Papildyta:QUOTE(_Draugė_ @ 2009 05 26, 10:37) Oi būna ir labai protingų blondinių. Ir jos būna oi kaip tuo pasinaudoja. Ir tuo, kad blondinės, ir tuo, kad protingos... Tada jos ne blondines, o tiesiog suktos sviesiaplaukes
Mazyle888
2009 05 27, 07:20
Aš pritariu nuomonei, kad blondinė čia ne spalva, o gyvenimo būdas http://public.fotki.com/papuosalurojus/papuosalai-kiekvien/
given444
2009 06 02, 10:18
QUOTE(zuzu @ 2009 06 02, 11:18) Matyt tie kurie kvaili turi gerą pasiteisinimą būt girtais arba paleistuviais idomu kur jų protas žypsi kai moka tik apie alų ir "bobas" padarytas šnekėt. Kai vyas apie tokius dalykus ima kalbėt tai iškart suprantu,kad nei proto nei gero koto pas jį nėra,bet čia ne blondinizmas,čia dar baisiau tik žmonija apie šį baisų reiškinį nei nesiryžta garsiai kalbėt.Taip,kad tiek moterų ,tiek vyrų snmegenys iš to paties susideda ir kaip sakant to paties broko pasitaiko.
QUOTE(Mazyle888 @ 2009 05 27, 07:20) Aš pritariu nuomonei, kad blondinė čia ne spalva, o gyvenimo būdas http://public.fotki.com/papuosalurojus/papuosalai-kiekvien/Na, kas čia dabar? Gėda... Reklama tikrai ne vietoje. Aš manau, kad blondinės kultas susiformavo ne todėl, kad moterys bukesnės už vyrus, bet todėl, kad yra toks sluoksnis moterų, kurioms priimtina nieko neveikti, niekuo nesidomėti, tik rūpintis savo išvaizda. Tuomet natūralu, kad žmogus mažai išmano, nes gyvenimo tikslas kitas. Aš kalbu apie tokias moteris, kurios nenori nei mokytis, nei dirbti ir randa žmogų, kuris išlaiko ją ir turi kaip papuošalą šalia. Pažįstu tokias kelias merginas ir jos atvirai prisipažįsta, jog joms kur kas paprasčiau tiesiog rūpintis savo išvaizda ir naudotis kito pinigais, nei kad mokytis, siekti karjeros ir pan. Be abejo, apie ateitį jos negalvoja...
Rūta-Mėta
2009 06 06, 16:14
Ankedotus apie blondines kuria brunetės ilgais, gūdžiais žiemos vakarais, kai blondinės tuo tarpu smagiai leidžia laiką vyrų draugijoje. irgi vienas iš anekdotų
Lioncius
2009 06 09, 14:33
Blondine aš vadinu tokia moterį, kuriai pasakius kažką daryti jinai būtinai padarys pagal save ir paklaus "kodėl aš taip turėjau daryti kaip tu liepei, man atrodo aš gerai padariau". Plaukai čia visai ne prie ko, žinoma dar yra žmogaus būdas ir charakteris. Pažystu tokią "blondinę" kuri taip ir sako "blondinė ne plaukų spalva" nors jinai šviesiaplaukė  bet jinai paprasčiausiai toksai geras, nuoširdus vaikas  ir elgiasi taip kaip vaikas  Svarbiausia kad "blondinė" nebūtų užsispyrusi kaip ožys, nes tokia tai tikras vargas
Tinkis Vinkis
2009 06 10, 09:56
QUOTE(Keiti @ 2009 06 04, 23:35) Na, kas čia dabar? Gėda... Reklama tikrai ne vietoje. Aš manau, kad blondinės kultas susiformavo ne todėl, kad moterys bukesnės už vyrus, bet todėl, kad yra toks sluoksnis moterų, kurioms priimtina nieko neveikti, niekuo nesidomėti, tik rūpintis savo išvaizda. Tuomet natūralu, kad žmogus mažai išmano, nes gyvenimo tikslas kitas. Aš kalbu apie tokias moteris, kurios nenori nei mokytis, nei dirbti ir randa žmogų, kuris išlaiko ją ir turi kaip papuošalą šalia. Pažįstu tokias kelias merginas ir jos atvirai prisipažįsta, jog joms kur kas paprasčiau tiesiog rūpintis savo išvaizda ir naudotis kito pinigais, nei kad mokytis, siekti karjeros ir pan. Be abejo, apie ateitį jos negalvoja... Nors nuotraukoje matyti zavi blondine, bet pats tiksliausias apibudinimas apie "blondines". Tik galima pridurti, kad toks gyvenimo budas yra ne tik priimtinas, bet net vertinamas ir propaguojamas
Čia tik viena iš teorijų, bet pabandysiu atsakyti į tavo klausimą zuzu. Blondinės stereotipas susiformavo JAV Marlyn Monroe laikais. Tiesiog ši ir kitos to meto aktorės buvo priverstos vaidinti komedijose žavias, vaikiškai naivias motereles, reikalingas vyriškos protingos paramos. Tada toks moters tipas buvo populiarus, tokie filmai mėgiami ir t.t.  Jav dar ir dabar šis streotipas yra super populiarus - tereikia pažiūrėti kelias paaugliškaas komedijas ir tikrai rasit šį personažą. Su šiais filmais ir pas mus atėjo ,,blondinių" era - atkreipkit demėsį, kad tarybų Lietuvoje blondinių anekdotai neegzistavo. o jei žiūrėti į dar senesnius laikus - šįviesiaplaukės lietuvaitės kaip tik būdavo krašto vyrų pasidižiavimas o ne pajuokos objektas. O kad tokių moterų yra realybėje - garantuoju 100 procentų. Ne kartą ir ne du teko susidurti su moteriškių giliu įsitikinimu savo veiksmais ir žodžiais kai tai nesiderino ne tik su logika bet ir su sveiku protu. ir dažniausiai tai tikrai būna gražios merginos, kurios tiek įpratusios žiūrėtiu tik savęs ir savo grožio kad išoriniame pasaulyje nelabai gaudosi.
Montekrista
2012 03 30, 10:14
QUOTE(given444 @ 2009 05 25, 17:54) JAV, kino aktorės visą košę užvirė, o dabar fyfos tęsia. Kaip galima kalbėti apie jų protą, kai plaukai sudeginti peroksido, priklijuota viskas, kas tik įmanoma, o prasižiojusios neturi ką pasakyt? Juk tiek laiko išvaizdą tobulinant jo tiesiog neužtenka vidui. Bet yra paklausa, yra ir pasiūla Kodėl anekdotai apie blondes tokie trumpi? Ogi, kad vyrai suprastų.
given444
2012 03 30, 14:09
MK, geras pastebejimas. taip, prisimenu Monroe istorija, jos tragizma, jos zaizdas. kad ji miegodavo net su makiazu, bijojo mieganti nepatraukliai atrodyti. zodziu, leidosi zalojama savo sutuoktinio ir tuometines pramones. oho, na ir atkapstei mano senasias temas. net pamirsus tokias buvau
Montekrista
2012 04 02, 08:55
Geros temos amžinos. Monroe vaikystę būtų kitą turėjus, būtų ir mirus kitaip.
given444
2012 04 02, 12:25
ka turi omeny...butu mirus laiminga, bet ne zinoma?
Montekrista
2012 04 02, 12:29
QUOTE(given444 @ 2012 04 02, 12:25) ka turi omeny...butu mirus laiminga, bet ne zinoma?  Mirštam dažniausiai taip, kaip gyvenam. Kasdien einam link to. Būtų jos gyvenimas kitoks - būtų ir mirus kitaip. Tas jos noras įtikti vyrams, būti mylimai-iš vaikystės.
trintukas
2012 04 02, 15:53
QUOTE(Montekrista @ 2012 03 30, 12:14) Kodėl anekdotai apie blondes tokie trumpi? Ogi, kad vyrai suprastų.  the best of the best Man viena natūraliai blondiniškiausių yra ta iš olialia...kaip užkrito...Bul pavarde atrodo. Ji tikrai neapsimetinėdama sakinuko nesurezga. nemažai kitų "blondinių" yra gudrios laputės, kurios naudojasi vyrų tuštybe
Rojus Batonas
2012 04 06, 21:21
Na, mano asmeninis pastebėjimas apie blondines moteris vairuotojas. Nė kiek nejuokauju, savo akimis mačiau. 1) Blondinė vairuotoja, kalba telefonu, rodo posukį į kairę ir suka į dešinę. 2) Vėl blondinė už vairo, bando atbuliniu prisiparkuoti sausakimšoje automobilių stovėjimo aikštelėje ir tuo metu laiko rankoje atidarytą jogurto dėžutę su įmerktu šaukšteliu. 3) Pastebėjimas, vėl sutapo, kad blondinė - moteriškė su vaiku ant atbulinės sėdynės, važiuoja per stovėjimo aikštelę prie parduotuvės - kur vaikšto daug vaikų ir šiaip praeivių, ir tuo metu varto rankoje kažkokį žurnaliuką ar prekių katalogėlį.
NETURIU NIEKO PRIEŠ BLONDINES, ŽINAU LABAI PROTINGŲ BLONDINIŲ, KURIOS DIRBA DĖSTYTOJOM AR NET PROFESORĖM, bet iš kažkur tie anekdotai atsiranda...
QUOTE(Montekrista @ 2012 03 30, 11:14) Kodėl anekdotai apie blondes tokie trumpi? Ogi, kad vyrai suprastų.
Tai cia kaip,ar blondines protingos,ar vyrai tokie tupi
Yra yra jų  Tik labai retai sutinkamos tos tikrosios
Cia per LRT kaskokia laida rode, tai ten manekenes kaskokios buvo, vienos paklause "kas tavo idealas" sako "Nu ka as zinau, gal sokiai..." O siaip sesuo mano jaunesne blondine, nu kaip is anegdotu  klausimai tai kaip is 19 metu panos juokingi, nes kai i juru muzieju aini, ten pakeleje laivai stovi, jin klausia "o tai su jais anksciau ka ? plaukiodavo ?"...arba kitas atvejis, kaskaip siuksles nesiau, ji is galo ejo, siuksliu maise matyt buvo sukiu, tai prapjove maisa, ir siuksles pasklido, keikdamasis renku, girdziu jos komentaras, "nu tie siuksliu maisai kaskokie vienkartiniai.." Pz, jie jug ir yra vienkartiniai !! "Paneles" zurnale geri klausimai, "man slenka plaukai, drauges sake kad man truksta spermos, ar tai tiesa ?" Aiste 17 m. nu be komentaru...
trintukas
2012 04 11, 09:53
QUOTE(Ozito @ 2012 04 11, 11:45) Cia per LRT kaskokia laida rode, tai ten manekenes kaskokios buvo, vienos paklause "kas tavo idealas" sako "Nu ka as zinau, gal sokiai..."
 ne nu no comment... yra tikrai "blondinių", tik jų smegenėlės kitais dažniais dirba- jos ne į karjerą orientuojasi, o į "protingų" vyrų pinigines. Šalia tokios, juk labai smagu jaustis stipriu ir protingu. o šalia verslininkės labai nepašokinėsi
tetuciukas
2012 04 26, 19:04
QUOTE(Rojus Batonas @ 2012 04 06, 22:21) NETURIU NIEKO PRIEŠ BLONDINES, ŽINAU LABAI PROTINGŲ BLONDINIŲ ir as pritariu
QUOTE(trintukas @ 2012 04 11, 10:53) Šalia tokios, juk labai smagu jaustis stipriu ir protingu. o šalia verslininkės labai nepašokinėsi   labai taikliai pastebejai
Individualistė
2012 04 28, 21:42
Vyrai, kurie apie moters protą sprendžia iš plaukų spalvos patys yra idijotai
QUOTE(Individualistė @ 2012 04 28, 22:42) Vyrai, kurie apie moters protą sprendžia iš plaukų spalvos patys yra idijotai  bet tai nejau viskas is pirsto lauzta ?
Aš sakau kad mano blondiniška plaukų spalva yra alibis jei ką  o šeip neseniai teko pamatyti vyruką "blondiną" savo akimis mačiau kaip užsipylė dujų, nuėjo apsimokėjo, paskui įsedo į mašiną ir nuvažiavo su prisukta žarną, nei nepajautė kai ta plyšo išvažiavo į plentą  aš kaip tik ratus pumpavau saviškei kai pamačiau kad su žarna važiuoja ir mojavau ir šaukiau kur tu ten žiurės "Blondins" pasileidęs muziką visų garsu išrūko Užėjau į kolonėlę, sėdi dvi operatorės plia-plia-plia nieko nemato, sakau ar žinot, kad su žarną išvažiavo ot veidukai ištyso
plauku spalva, dar ne proto pozymis...
given444
2012 05 05, 08:59
kvailu zmoniu visad yra, tik kodel kvailuma sugalvojo sieti su balta-geltona spalva, nezinau. o juoda, ryza, pilka?
tai jug dar sakoma, kad plikimas, tai procesas, kai protingi plaukai palieka durna galva
ada21lt
2012 05 05, 13:00
Daugiau moterų nei vyrų gimsta šviesiais plaukais, ir šviesūs plaukai suaugus yra geros moterų fizinės būklės indikatorius seksualinei atrankai Europidžių šviesiaplaukių organizme estrogeno kiekis paprastai aukštesnis nei brunečių, jos paprastai demonstruoja kitas savybes (rodančias mažą testosterono lygį), kurios geidžiamos vyrų, pavyzdžiui, smulkesni veido bruožai, mažesnės nosys, žandikaulis, siauri pečiai, lygi oda ir mažiau kūno plaukų, vaikiškas elgesys, pasireiškiantis didžiule energija ir žaismingumu.S kaitykite daugiau: http://gyvenimas.delfi.lt/love/kodel-blond...3#ixzz1tzXlv94CPagalvojau, o juk blondiniu naturaliu yra tik europoje ir aplink musu saly. O tokios popluliarios visame pasaulyje  TAi kas seniau buvo naturalu, dabar ismokstama pasikeisti spalva, ismokti tam tikro elgiasio: pamirkcioti akytemis, papusti lupytes ir vaidinti "kvailute" juk daugleliui vyru tai patinka
trintukas
2012 05 08, 11:20
"Blondinė" ne plaukų spalva o gyvenimo būdas
Magnifique
2012 05 08, 12:41
QUOTE(trintukas @ 2012 05 08, 12:20) "Blondinė" ne plaukų spalva o gyvenimo būdas  tą patį norėjau parašyt  kad ir kaip tikra blondinė persidažys plaukus,ji vis tiek tiks blondine...
~Artemidė ~
2012 05 08, 13:25
QUOTE(Montekrista @ 2012 03 30, 10:14) Kodėl anekdotai apie blondes tokie trumpi? Ogi, kad vyrai suprastų. Na va - moteris dar skirstomos į tūpas (blondines) ir visas kitas, o vyrai pagal vieną kartelę... QUOTE(Ozito @ 2012 04 11, 09:45) O siaip sesuo mano jaunesne blondine, nu kaip is anegdotu  klausimai tai kaip is 19 metu panos juokingi, nes kai i juru muzieju aini, ten pakeleje laivai stovi, jin klausia "o tai su jais anksciau ka ? plaukiodavo ?"...arba kitas atvejis nu be komentaru...  kodėl be komentarų - viskas labai paprastai paaiškinama: vis daugėja įvairios informacijos ir jos kiekių nebeįmanoma šiuolaikiniam žmogui aprėpti (ne taip kaip senovėje kad tereikėjo mokėt tarkim žemę dirbt, medžiot ar pan.) Taigi karta po kartos žmonės tolsta nuo tam tikrų dalykų - tarkime: "pienas atsiranda parduotuvėse, jį tiesiog pagamina" - vaikai nebežino kad karvė yra pieno šaltinis; arba "mama, duok pinigų...neturiu...tai pasiimk iš aparato prie parduotuvės (bankomato)" Ir mano pačios vaikinukai tokių panašių "perliukų" pamėto kartais QUOTE(Ozito @ 2012 04 29, 21:43) bet tai nejau viskas is pirsto lauzta ? Man, kaip tiksliukei, labai patinka jūsų postai  Nelaužykit pirštų dėl blondinių, neverta  - jos kaip buvo, yra, taip ir bus... ir čia net ne lytyje esmė, nes vyrų blondinų (neskaičiuojant SM etatinio Blondino po kažkelintuoju numeriu) irgi nemaža šiam pasaulyje
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2012 05 08, 14:25) nes vyrų blondinų (neskaičiuojant SM etatinio Blondino po kažkelintuoju numeriu) irgi nemaža šiam pasaulyje 
QUOTE(Ozito @ 2012 05 05, 12:34) tai jug dar sakoma, kad plikimas, tai procesas, kai protingi plaukai palieka durna galva  HI hi, o as girdejau, kad plinka seksualus vyrai, vot teip O plauku spalva, gal daugiau gymis, nulemia, kai kuriuos charachterio bruozus, tai yra tiesa  . Kokie karsti ir aistringi yra tamsaus gymio pietieciai. O kokie protingi japonai, jie tamsiaplaukiai
|
|