Spurgita
2011 05 31, 10:18
QUOTE(Karusia @ 2011 05 31, 11:00) ar lankys jūsų vaikas? mums darželyje paskelbė vakar. kai penktadienį dar kalbėjom, kad lankys. Papildyta:tai ir čia, temoje buvo aiškinama, kokia nesąmonė tokia tvarka ir kad mielai padės, jeigu kam reikia... Saulėtekis juk viena populiariausių mokyklų... Mano dukra jau moksleivė, o mažasis tik rudenį bus paruošiamukas. Bet dukra galėjo lankyti visą vasarą darželį iki pat mokyklos ir negirdėjau, kad kas nors keistųsi. Šiaip pasiskambinkit į švietimo skyrių ir viską jums išaiškins. Gali būti, kad čia darželis taip savivaliauja.
Kriiste
2011 05 31, 10:19
QUOTE(Karusia @ 2011 05 31, 11:13) Kriiste - gal ne visos laidos, bet šiaip buvo laaabai stiprių mokytojų. Šiaip, kai ten dar dirbau (  kokie seni laikai) būdavo dvi klasės kvartalo vaikų ir dvi trys - miesto vaikų. pastarosios visada pranokdavo kvartalo vaikus - ir gebėjimais ir motyvacija. ypač pastarąja. tai as irgi galvoju kad gal sutapimas, bet neblizga ju sestokai, dar kai uzrasinejau su direktorium kalbejau - kad tos sukomplektuotos dvi klases visad buna stiprenes - nes vaikai ateina gabiausi is kitu mokyklu - tad jos kaip ir rinktines gaunas (azuolas, verdenes, 20 vidurine, pradine), ir motyvacija jose kita - nes eina i stipresne mokykla, o kas eina tik pagal gyvenama vieta - tai visokiu yra matyt siaip nesigailiu ne trupucio kad perkelem is Azuolo, nors kad pradejom azuola lankyt irgi nesigailim  - dukros kelias bus tas pats
cloudnine
2011 05 31, 13:12
QUOTE(Spurgita @ 2011 05 31, 11:18) Mano dukra jau moksleivė, o mažasis tik rudenį bus paruošiamukas. Bet dukra galėjo lankyti visą vasarą darželį iki pat mokyklos ir negirdėjau, kad kas nors keistųsi. Šiaip pasiskambinkit į švietimo skyrių ir viską jums išaiškins. Gali būti, kad čia darželis taip savivaliauja. Cia tikrai ne savivale. Tiosiog priesmokyklinuku krepselis yra skirtas 9 menesiams, t.y. tiek kiek trunka mokslo metai.
Spurgita
2011 05 31, 13:24
QUOTE(cloudnine @ 2011 05 31, 14:12) Cia tikrai ne savivale. Tiosiog priesmokyklinuku krepselis yra skirtas 9 menesiams, t.y. tiek kiek trunka mokslo metai. Vadinasi paskutiniais metais pasikeitė, nes anksčiau priešmokyklinukai galėjo ir vasarą lankyt darželį.
cloudnine
2011 05 31, 14:24
QUOTE(Spurgita @ 2011 05 31, 14:24) Vadinasi paskutiniais metais pasikeitė, nes anksčiau priešmokyklinukai galėjo ir vasarą lankyt darželį. tai matyt kad neseniai... nes dar iki praeitos savaites buvo zadeta, priesmokyklinukus priimti visai vasarai, o galiausiai va kaip gavosi.
Karusia
2011 05 31, 14:38
atrašė iš ministerijos, kad gali lankyti iki rugs. 1.
cloudnine - bet tokiu atveju nuo rytojaus visi priešmokyklinukai lieka už durų. o kodėl tada leidžia birželį lankyti?
cloudnine
2011 06 03, 22:39
Sveikos mamytes, kaip sekesi papulti i norimas mokyklas busimiems pirmokiukams? Mums pavyko i Vilti, kulniuosim pirmadieni i pamokeles pas mokytoja Birute Svilpiene.
rasabenas
2011 06 10, 23:04
O mes Vilty pabaigėm pirmą klasę... Valio!!!!!!!!!!!!
Iškilo man toks klausimas. Nei viena mamytė neveda/ė savo vaiko į "Aušros" vidurinę? Labai ten pirmokų laukia.
Karusia
2011 06 21, 09:39
norėjau paklausti 'Šaltinio" ne būsimų pirmokų mamų  kokia apranga choreografijai?
QUOTE(cloudnine @ 2011 05 31, 13:12) Cia tikrai ne savivale. Tiosiog priesmokyklinuku krepselis yra skirtas 9 menesiams, t.y. tiek kiek trunka mokslo metai. Nu bet vasarą ir ugdymo nėra, tai koks dar čia krepšelis
cloudnine
2011 06 27, 09:14
Manau i krepseli ieina visa kas susije su vaiko islaikymu darzelyje ir mokykloje. O ilaidos patiriamos ne tik ugdant vaika.
linosska
2011 06 28, 18:18
Labas, mane labai domina Azuolo mokyklos busimu trecioku mokytojos  Kuri butu geriausia? Kokie atsiliepimai?
Kriiste
2011 06 28, 22:43
QUOTE(linosska @ 2011 06 28, 19:18) Labas, mane labai domina Azuolo mokyklos busimu trecioku mokytojos  Kuri butu geriausia? Kokie atsiliepimai? man atrodo kad laidoje yra mokytojs Greta ir Migle - tai jos abi puikios, bet Greta svelnesne, darbe daugiau orentuojasi i silpnesnius mokinius, i turincius spec poreikiu, bet kolektyvas darugiskai formuojamas, o Migle - grieztesne, daugiau reikalauja, akademiniai rezultatai geresni - tad reik ziuret kas individualiai vaikui tinka labiau (kitu mokytoju nzn - nes mums buvo 4, nezinau kuri is tu dvieju liko, ar abi)
Pasimetusi kojotė
2011 06 30, 15:28
Mokytojos "Ąžuole" yra keturios. Be Miglės ir Gretos yra dar Danutė ir Vigita. Labai daug gerų žodžių girdėjau apie Danutę. Reikli, griežta, ypač stipri matematikai. Labai gerai paruošia vaikus.
QUOTE(linosska @ 2011 06 28, 19:18) Labas, mane labai domina Azuolo mokyklos busimu trecioku mokytojos  Kuri butu geriausia? Kokie atsiliepimai? GRETA
QUOTE(IngridaB @ 2011 05 23, 11:46) Pasakysiu tiesiai šviesiai,kai jau trečias vaikas baigia.Ankščiau buvo gera,dabar suprastėjo dalkinėje sistemoje istorijos,chemijos,biologijos paruošimas.Jaučiasi spragos nuėjus į gimnaziją.Jei vaikas gyvenimą ruošiasi surišti su menu,tai verta mokytis menų mokykloje(bet iš kur tėvams tiek žinoti į priekį?)  Lietuvių,matematiką,anglų,rusų paruošia labai gerai. Įstojome ir mes į Balčikonį.  o man, tundrai, pasakykit kuri yra menų mokykla ir kur ji yra? dėkoju labai
QUOTE(gur @ 2011 07 23, 19:06) o man, tundrai, pasakykit kuri yra menų mokykla ir kur ji yra? dėkoju labai  Nemuno gatvėje, buvusi konservatorija.
linosska
2011 08 28, 13:23
 Labai geru atsiliepimu girdejau apie Šaltinio mokyklos pradiniu klasiu mokytoja Žiedę Ketvirtienę. Jau ne pirma mama pataria rinktis ja, o ne Ąžuolo mokyklos mokytojas
Kriiste
2011 08 28, 14:06
QUOTE(linosska @ 2011 08 28, 14:23)  Labai geru atsiliepimu girdejau apie Šaltinio mokyklos pradiniu klasiu mokytoja Žiedę Ketvirtienę. Jau ne pirma mama pataria rinktis ja, o ne Ąžuolo mokyklos mokytojas  Taip, kai mes rinkomes dickiui - irgi visi pas ta Ziede verzesi labai - bet mes kazkaip asirinkom Azuolo, nes ten irgi buvo stiprios pradiniu mokytojos tos laidos, bet didelis pliusas - stiprios ir anglistes, kuriu jau reik 2 klaseje
IngridaB
2011 09 30, 08:27
Kaip sekasi mokytis Balčikoniečiams-pirmaklasiams?  Šiandien krikštynos?  Maniškė jau prašė,kad atvažiuočiau parvežti,bijo,kad visa bus išmurzinta. Ar sunku?Dukra bijojo,bet dabar kol kas tik chemija sunku,nes praeitasi metais nieko mokytojas neišmokė.  Atsimenu ir sūnus keikėsi prieš penkis metus,kad per metus nieko neišmoko.
Gvadalupė
2011 09 30, 13:20
Laukiu ir aš grįžtančios iš krikštynų. Įsidėjo persirengt. Su chemija irgi sunkoka, nors mokytoją turėjom puikią. Anglų, sakyčiau, geriausiai sekasi. Savoj mokykloj taip pat turėjo dešimtukus. Laukiam matematikos testo rezultatų. Kol kas eina į mokyklą noriai, labai džiaugiasi naujuoju kolektyvu.
m'estima
2011 10 05, 15:00
QUOTE(IngridaB @ 2011 09 30, 09:27) Kaip sekasi mokytis Balčikoniečiams-pirmaklasiams?  Šiandien krikštynos?  Maniškė jau prašė,kad atvažiuočiau parvežti,bijo,kad visa bus išmurzinta. Ar sunku?Dukra bijojo,bet dabar kol kas tik chemija sunku,nes praeitasi metais nieko mokytojas neišmokė.  Atsimenu ir sūnus keikėsi prieš penkis metus,kad per metus nieko neišmoko.  O mano dukrai priešingai - ankstesnėje mokykloje turėjo gerą chemijos mokytoją, todėl pagrindai stiprūs, bet labai nepatenkinta dabartine, sakė, kad visiškai nemoka išaiškinti Be to nepatinka matematikos bei anglų mokytojos, priežastis ta pati - blogai išaiškinama O ką jūsų vaikai kalba apie mokytojus?
IngridaB
2011 10 05, 15:30
Vargstame su chemija.Vakar ir tėtis buvo pajungtas,laukia brolių grįžtančių,bent tie paaiškintų.Per pamoką prašė mokytojos padėti,tai sakė,labai greitai susakė viską.Aš suprantu jaučiasi pernykštės spragos.  Ir visa klasė sakė prastai prašė kontrolinį. Dar kažko nepatenkinta lietuvių mokytoja,nes sako kalbasi pati su savimi. Daugiau kaip ir nieko,nors prieš tai labai ožiavosi,kad prikalbinome pereiti į Balčikonį.Bet dabar jau pati mato,kad buvusioje mokykloje visai blogai būtų buvę.Nes ten liko po vieną pamoką geografijos,rusų nebėra pogrupių.Na jei su muzika nesuriš žmogus gyvenimo,tai nežinau kur galės įstoti?
kokie atsiliepimai pradinukų tėvelių apie pradinę mokyklą Ukmergės gatvėj?
IngridaB
2011 10 12, 16:17
Balčikoniečių mamos,ar jūsų vaikai spėja pavalgyti valgykloje?Ar čia tik maniškė išsigalvoja?  Sako didžiulė eilė,tai perka tik bandeles.
Pasimetusi kojotė
2011 10 13, 19:22
Nea, neišsigalvoja. Kaip kokioj prieštvaninėj mokykloj turim neštis lauknešėlius ir valgyt sumuštinius. Maniškė net susirgus buvo. Skrandį jautrų turi. Nors viena pertrauka būtų gerokai ilgesnė. Nors iki kokios kavinukės nubėgtų.
m'estima
2011 10 14, 10:29
QUOTE(IngridaB @ 2011 10 12, 17:17) Balčikoniečių mamos,ar jūsų vaikai spėja pavalgyti valgykloje?Ar čia tik maniškė išsigalvoja?  Sako didžiulė eilė,tai perka tik bandeles.  Maniškė irgi nespėja pavalgyti per ilgąsias pertraukas, bet pavalgo per trumpas - sakė tada visai eilių nėra ir 10 minučių pertraukos pakanka
QUOTE(IngridaB @ 2011 10 12, 17:17) Balčikoniečių mamos,ar jūsų vaikai spėja pavalgyti valgykloje?Ar čia tik maniškė išsigalvoja?  Sako didžiulė eilė,tai perka tik bandeles.  Maniškė sakė, kad kol nusiperka, kol pavalgo lieka ~1min. iki skambučio, o kai bėgti reikia į kitą mokyklos galą.
OOo ir šioje temoje smagu - pykstasi kaip visur :DDDDDD Nors mums į mokyklą tik kitais metais, bet nervinuosi jau šiandien... Kur, pas ką, kaip?... Galų gale - na, lai tik vaikas nori mokytis, lai tik kas įdomu būna - po egle, su žvakele išmokysim, o jei nenorės? Į ąžuolą, balčikonį?... Kad maniškė nori į Vilnių, į čiurlionį, balerina būti ir čia nuo to laiko, kai išmoko kalbėti, kažkur 2 metų pasakė, kad bus balerina ir tas noras nepraeina  O mažylis (3m) vakar išdėstė, kad jis mokysis Anglijoje, bus snookeristas. Va taip ir sugriovė mano žemiškus pasvarstymus - kaimo ar miesto mokykla... Sostinė ir užsienis, vat taip vat  dar su vyru kalbėjom ar daug lemia geras mokymasis ir prestižinė specialybė; vis tik laimingesnis žmogus, dirbantis mėgstamą darbą, net jei tas darbas - vairuoti kokias nors mašinas ar daryti gėlių puokštes... Bet mes juk savo neišsipildžiusias svajones perkeliame vaikams.... Ir kaip sunku save sustabdyti. Juk mano vaikas TURI būti geriausias, TURI mokytis geriausioje mokykloje, TURI studijuoti universitete... Kažkada ir aš buvau geriausia, baigiau du universitetus, dirbau gerai apmokamus darbus, ir ką? Pasirodo, kad esu laiminga darydama visai ką kitą ir šiandien norėčiau studijuoti visai ką kitą (na, suvaikėjusi senatvė dar toli, tai gal ir studijuosiu  )
Karusia
2011 10 23, 21:17
Iki Balčikonio teks dar Ąžuolą patrinti...
peciuliene29
2011 11 08, 20:34
Labas. Nor4jau pasiteirauti al kam teko susidurti su Aušros ir Senvagės mokyklomis??? Gal kas leidote į šias mokyklas savo vaikučius ir galėtumėte rekomenduoti gerą pirmokėlių Mokytoją.
Sveikos, gal kas lankete ar zadate lankyti Vyturio mokykla Panevezyje? Lauksiu atsiliepimu, minciu, pamastymu.
Spurgita
2011 11 09, 10:01
QUOTE(Roxetė @ 2011 11 09, 00:29) Sveikos, gal kas lankete ar zadate lankyti Vyturio mokykla Panevezyje? Lauksiu atsiliepimu, minciu, pamastymu.  Mano dukra lanko, o nuo kito rugsėjo tikiuosi ir sūnus ten eis. Gera mokykla.
QUOTE(Spurgita @ 2011 11 09, 10:01) Mano dukra lanko, o nuo kito rugsėjo tikiuosi ir sūnus ten eis. Gera mokykla.  Mūsų pirmokė dar tik porą mėnesių lanko Vyturio mokyklą. Nieko labai blogo negaliu pasakyt, bet mano nuomonė kiek subjektyvi, nes pati ten kažkada dirbau. Mokytoją turi labai gerą  . Spurgita, pas ką planuoji savo berniuką leisti - pas Almą ar Daivą? Jei turi kokių pamąstymų apie šias mokytojas, brūkštelk į až - man aktualu dėl savo vaikio.
duxmama
2011 11 09, 17:34
Sveikos mamytes, mane taip pat labai domintu atsiliepimai apie Azuolo pagrindine mokyka?
Pasimetusi kojotė
2011 11 09, 22:07
QUOTE(duxmama @ 2011 11 09, 18:34) Sveikos mamytes, mane taip pat labai domintu atsiliepimai apie Azuolo pagrindine mokyka?  Labai stiprūs pedagogai. Ypač pradinukės. Mokykla, kiek žinau, laukia renovacijos. Apverktina išorė, tačiau viduje jauku. Turi senas gražias tradicijas.  Tik patys geriausi atsiliepimai.
Kriiste
2011 11 09, 22:09
QUOTE(Pasimetusi kojotė @ 2011 11 09, 22:07) Labai stiprūs pedagogai. Ypač pradinukės. Mokykla, kiek žinau, laukia renovacijos. Apverktina išorė, tačiau viduje jauku. Turi senas gražias tradicijas.  Tik patys geriausi atsiliepimai. apie pradiniu klasiu mokytojas taip, bent dauguma tikrai puikios (bet ne visos) - o va jau apie vyresnius - neturiu nieko gero pasakyt
QUOTE(Spurgita @ 2011 11 09, 10:01) Mano dukra lanko, o nuo kito rugsėjo tikiuosi ir sūnus ten eis. Gera mokykla.  o apie Vyturio mokyklos dabartiniu ketvirtokų mokytojas kokie atsiliepimai?
Spurgita
2011 11 22, 20:57
QUOTE(gur @ 2011 11 22, 20:36) o apie Vyturio mokyklos dabartiniu ketvirtokų mokytojas kokie atsiliepimai? Nežinau
ritasimo
2011 12 04, 11:56
Sveikos, gal kas leidziate vaikus i ne tokia populiaria Verdenes mokykla? Domina pradinuku paruosimas, mokymosi aplinka. Ka tik suzinojau, jog pagal teritorija priklausom siai mokyklai, o apie issvajota Saulėtekio, kuri mums butu lyg ir arciau, manau, galim ne negalvot, nes i ten tiek daug norinciu...
QUOTE(ritasimo @ 2011 12 04, 13:56) Sveikos, gal kas leidziate vaikus i ne tokia populiaria Verdenes mokykla? Domina pradinuku paruosimas, mokymosi aplinka. Ka tik suzinojau, jog pagal teritorija priklausom siai mokyklai, o apie issvajota Saulėtekio, kuri mums butu lyg ir arciau, manau, galim ne negalvot, nes i ten tiek daug norinciu...  Sveiki,mes gyvenam prie Sauletekio mokyklos,bet mokomes Verdenes mokykloje,ir labai aš džiauguosi,kad paklausiai draugiu patarimu ir sunus mokosi šioje mokykloje,o Sauletekio garsus vardas jau išbleso,nežinau kodel,bet geri specealistai išejo.O Verdenes mokyklos kolektivas labai ideda daug pastangu, kad vaikams butu visos saligos suteiktos mokslui.Čia mano tokia nuomonė
Kriiste
2011 12 04, 12:40
QUOTE(cius @ 2011 12 04, 12:27) Sveiki,mes gyvenam prie Sauletekio mokyklos,bet mokomes Verdenes mokykloje,ir labai aš džiauguosi,kad paklausiai draugiu patarimu ir sunus mokosi šioje mokykloje,o Sauletekio garsus vardas jau išbleso,nežinau kodel,bet geri specealistai išejo.O Verdenes mokyklos kolektivas labai ideda daug pastangu, kad vaikams butu visos saligos suteiktos mokslui.Čia mano tokia nuomonė  nu taip nepasakyciau - mes i sauleteki atejom tik 5 klaseje - bet tikrai stipriai juos ten griebia  , bet va pastebejau, kad tos dvi surinktos klases nuo 5 yra gerokai stipresnes uz 3 ju paruostas - tad va pradinuku lygiu abejociau
ritasimo
2011 12 04, 13:16
QUOTE(cius @ 2011 12 04, 13:27) Sveiki,mes gyvenam prie Sauletekio mokyklos,bet mokomes Verdenes mokykloje,ir labai aš džiauguosi,kad paklausiai draugiu patarimu ir sunus mokosi šioje mokykloje,o Sauletekio garsus vardas jau išbleso,nežinau kodel,bet geri specealistai išejo.O Verdenes mokyklos kolektivas labai ideda daug pastangu, kad vaikams butu visos saligos suteiktos mokslui.Čia mano tokia nuomonė  Aciu uz nuomone. Gal sulauksiu ir daugiau atsiliepimu apie Verdenės mokykla? Dukra leisiu tik 2013m., bet dometis reikia pradeti is anksto...
As su tokiu kvailu trigubu klausimu Ar siose mokyklose yra plastikiniai langai: Vyturio-... Nevezio... Senvages... Aciu uz ats. ir del mokyklos bukles gal pora zodziu?  ACIU
Spurgita
2011 12 16, 08:35
QUOTE(Roxetė @ 2011 12 15, 22:09) As su tokiu kvailu trigubu klausimu Ar siose mokyklose yra plastikiniai langai: Vyturio-... Nevezio... Senvages... Aciu uz ats. ir del mokyklos bukles gal pora zodziu?  ACIU  Vyturio nėra plastikinių langų, bet ji laukia renovacijos, o kada ji bus neaišku.  Vieni kabinetai šilti, kiti - ne.
Karusia
2011 12 16, 09:03
QUOTE(Roxetė @ 2011 12 15, 22:09) As su tokiu kvailu trigubu klausimu Ar siose mokyklose yra plastikiniai langai: Vyturio-... Nevezio... Senvages... Aciu uz ats. ir del mokyklos bukles gal pora zodziu?  ACIU   jūs vaikui mokyklą renkate, ar rengiatės dalyvauti mokyklų renovacijos konkurse?
QUOTE(Karusia @ 2011 12 16, 09:03)  jūs vaikui mokyklą renkate, ar rengiatės dalyvauti mokyklų renovacijos konkurse?  ir taip, ir taip Siaip klausimu i klausima nemandagu atsakinet  O jei rimtai, tai jei mokykla senais langais ir be remontu, galimas daiktas, kad prasides rinkliavos langu keitimam, remontam ir pan. Ar as neteisi?
Karusia
2011 12 16, 09:55
QUOTE(Roxetė @ 2011 12 16, 09:28) ir taip, ir taip Siaip klausimu i klausima nemandagu atsakinet  žydai visada taip atsako dar šaltinio ir ąŽUOLO MOKYKLOS SENAIS LANGAIS.
QUOTE(Karusia @ 2011 12 16, 09:55) *žydai visada taip atsako **dar šaltinio ir ąŽUOLO MOKYKLOS SENAIS LANGAIS. *  supratau ** O kaip del Senvages ir Nevezio mokyklu? Aciu.
|
|